Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Jong talent gezocht

Dinsdag 9 juli 2013

BIDDINGHUIZEN - Jonge aankomende kunstenaars uit Flevoland (tot 30 jaar) kunnen een aanvraag indienen voor een beurs uit het Han Lammers Fonds. Het Fonds is opgericht ter gelegenheid van het vertrek van de eerste Commissaris van de Koningin van de provincie Flevoland, de heer J.C.J. Lammers.

Jaarlijks wordt één beurs van max. € 2.500,- beschikbaar gesteld voor b.v. een muziekinstrument, bijdrage vervolgopleiding, expositie, enz.

Bent u bezig met uw ontwikkeling als kunstenaar? Denkt u dat uw toekomst ligt in de kunstbeoefening? En wilt u daarmee beroepsmatig bezig zijn? Woont u in Flevoland en heeft u financiële belemmeringen in uw ontwikkeling tot kunstenaar? Dan kunt u een beroep doen op het Han Lammers Fonds.

Om in aanmerking te komen voor een beurs dient u een aanvraagformulier in te dienen, en te voldoen aan de richtlijnen van het fonds, te vinden op deze link op de website van de provincie.

Een aanvraagformulier kunt u ook aanvragen bij het secretariaat van het fonds, via de mail: hettie.sweerts@flevoland.nl of telefonisch 0320 265285 (Provincie Flevoland, Postbus 55, 8200 AB Lelystad).

De aanvraag moet vóór 1 september 2013 worden ingediend. Het bestuur beslist binnen 2 maanden wie van de kandidaten de beurs ontvangt. De Commissaris van de Koning van de provincie Flevoland, de heer Leen Verbeek, zal de beurs uitreiken tijdens de nieuwjaarsreceptie op 2 januari 2014.

Bron: Provincie Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flevoland
Adm. Financiële Advisering
Kafa
Adverteerder in de rubriek Kunst
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 14.3 °C
  • 0.0 mm
  • 18.1 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top