Adm. Financiële Advisering Kafa
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Mijmeren tijdens Schrijfcafé Biddinghuizen

Maandag 1 juni 2015

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 6 juni aanstaande wordt er een Schrijfcafé gehouden in De Cultuurbank. Het thema is deze keer 'mijmeren'.

Mijmeren op papier, stilstaan bij wat op dit moment in je leven speelt. Orde brengen in de veelheid van gedachten. Aan de hand van speelse oefeningen word je uitgedaagd om te schrijven over dingen die ertoe doen. Truus van Keulen van De Schrijverij: "De opdrachten halen je natuurlijke creativiteit naar boven en voor je het weet heb je de meest verrassende teksten op je papier staan".

Schrijfcafé
Elk Schrijfcafe staat op zichzelf. Centraal staan de ontmoeting op papier, het uitwisselen en het schrijven vanuit je hart. Ervaring in het schrijven is niet nodig. Heb je nog niet eerder met anderen geschreven, dan is het Schrijfcafe een mooie gelegenheid om kennis te maken met deze manier van schrijven. Je zult versteld staan waar de pen je brengt.

Nieuwsgierig geworden?
Wie wil weten wat het schrijfcafé precies inhoudt, is van harte uitgenodigd op zaterdag 6 juni tussen 10.00 en 12.00 uur in De Cultuurbank, Baan 32 te Biddinghuizen. Deelnemers wordt gevraagd zelf pen en papier mee te nemen. Voor koffie en thee met iets lekkers wordt gezorgd.

De kosten van het schrijfcafé bedragen 15,=. Aanmelden kan bij Truus van Keulen via
deschrijverij@solcon.nl of 06-22794231.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Cultuurbank
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
Adverteerder in de rubriek Schrijven
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top