AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Sport en Spel tijdens Serious Dorpsfestival

Dinsdag 8 december 2015

BIDDINGHUIZEN - Tijdens het Serious Dorpsfestival kunnen de inwoners van Biddinghuizen zich sportief inzetten voor het goede doel. Diverse sportverenigingen en sport- en dansscholen organiseren een aantal van de festivalactiviteiten. Van een RPM/Spinning marathon tot jeu de boules, van steps tot kleuterballet. Jong en oud kan meedoen.

Zowel op vrijdag 18 als zaterdag 19 december kunnen liefhebbers voor 3FM Serious Request meedoen aan Steps, Dans en Pilates. Rosemarie Bongaarts van DancePilatesCenter4Rose stelt de lesuren samen op basis van belangstelling. Zo kunnen inwoners hun beste beentje voorzetten en 'in shape' de kerst in. Ook Hanneke Potthoff, dansdocente bij De Meerpaal, biedt een activiteit aan. Aan kinderen van 3 tot 6 jaar geeft zij twee lessen in stijl: Kerstballet voor Kleuters.
 
Prijsjes winnen
De sportscholen in Biddinghuizen verplaatsen hun activiteiten voor het goede doel ook even naar dorpshuis Het Koetshuis. Chico Sports organiseert zaterdagmiddag vanaf 15.00 uur een sportief dobbelspel waar je prijsjes mee kunt winnen. Daarvoor is van 10.00 tot 13.00 uur de RPM/Spinning Marathon van Joy4Life. Met een extra twist, want in het tweede uur komt Popkoor Vaya Con Dios live zingen.

Initiatiefnemer Kees Schaak gaat speciaal hierop een RPM/Spinning choreografie schrijven. In het derde uur komt er nog een muzikale verrassing tijdens het laatste zware fietsnummer. Ook leuk voor anderen om te komen kijken. BAS Badminton kiest voor een sportieve uitdaging op de vrijdagavond. 

Ouderen doen mee
Maar er is meer. De spelers van HediDarts houden diverse acties. Bezoekers kunnen meedoen aan een blinde poule waar de dj's aan mee zullen werken door zo vaak mogelijk de bull te raken, er kan op diverse manieren darts gespeeld worden, er is spijkerslaan en meer. Met deze activiteiten steunt u het goede doel en maakt u kans op een prijs. De ouderen in het dorp organiseren koersbal en jeu de boules. Ze hebben extra ballen geregeld, dus iedereen, jong en oud, kan meedoen tegen een vrijwillige bijdrage.

Meer informatie over het sportprogramma en de activiteiten is te lezen op http://www.bhzsr.nl

Zet jij je ook sportief in voor 3FM Serious Request?

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Serious Dorpsfestival
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top