Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Flevolamb Flevolamb
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Snertwandeling in Biddingbos

Woensdag 28 december 2016

BIDDINGHUIZEN - IVN afdeling Dronten houdt op zondag 8 januari een Snertwandeling: een wandeling door het Biddingbos. "Na al de feestdagen met het vele lekkere eten wordt het tijd om weer uit te waaien en te genieten van gewone kost. Omdat het tegenwoordig zelden vriest is schaatsen op natuurijs bijna onmogelijk en daarom nodigen wij u uit om met het IVN mee te gaan voor een heerlijke wandeling door het Biddingbos in Biddinghuizen", schrijft de organisatie op haar website.

De bedoeling van de wandeling is "gewoon lekker te wandelen" en af en toe kijken naar de eerste voorjaarsverschijnselen. "Die zijn er dan al volop te zien. En wie weet ligt er een pak sneeuw en zien we veel loop sporen van dieren, maar ook zonder sneeuw kunnen we veel sporen van de in het bos levende dieren vinden".

Na afloop krijgen deelnemers een kop zelfgemaakte snert. De start is op zondag 8 januari om 14:00 uur, aan het einde van de Sportlaan in Biddinghuizen. De kosten zijn € 3,00 per persoon. Leden en donateurs van IVN Dronten en kinderen tot 12 jaar doen gratis.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Natuur
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 15.1 °C
  • 0.2 mm
  • 19.2 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top