Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Biddinghuizen krijgt derde editie Serious Dorpsfestival

Donderdag 30 november 2017
Biddinghuizen krijgt derde editie Serious Dorpsfestival
Foto: Serious Dorpsfestival

BIDDINGHUIZEN - Biddinghuizen komt weer samen in actie voor 3FM Serious Request en een lokaal goed doel. Op vrijdag 22 en zaterdag 23 december zal het Serious Dorpsfestival plaatsvinden in en rond Het Koetshuis. Daarmee krijgen de inwoners een derde editie van hun variant op het 'Glazen Huis Biddinghuizen'.

Met een gevarieerd programma voor jong en oud, waar een ieder plezier aan kan beleven, zal er weer zoveel mogelijk geld worden ingezameld. "De voorgaande edities van Serious Dorpsfestival waren een groot succes en dat zal de derde editie ook worden", vertelt Joke Harms, die zich ook dit jaar zal inzetten voor het festival.

Programma
De betrokken vrijwilligers zijn druk bezig om het programma voor het Biddinghuizer Serious Dorpsfestival rond te maken. Één onderdeel is in ieder geval al zeker: dj's Ane Sybesma en Wilco den Teuling zullen weer over een periode van meer dan 24 uur radio gaan maken. Net als vorig jaar zal dit niet onafgebroken zijn, zodat er tussendoor voldoende rust genomen kan worden. De uitzendingen zullen wereldwijd te beluisteren zijn via internet en natuurlijk in Het Koetshuis zelf. Over de rest van het programma volgt binnenkort meer informatie.

Goede doel
In 2015 ging de volledige opbrengst naar 3FM Serious Request. Vorig jaar werd de opbrengst gesplitst tussen een lokaal goed doel en de actie van 3FM. Toen kon werkgroep Diaconie Biddinghuizen, die zich onder andere op discrete manier inzet voor mensen die het financieel moeilijk hebben, een bedrag van ruim 1.750 euro in ontvangst nemen. Ook dit jaar gaat een deel van de opbrengst naar een lokaal goed doel. Binnenkort wordt bekendgemaakt welk doel dit is.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Serious Dorpsfestival
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 12.9 °C
  • 0.0 mm
  • 20.2 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2021
BHZNet Tourmanager 2021 BHZNet Tourmanager
BHZNet EK2020 Voetbalpoule
BHZNet EK2020 Voetbalpoule BHZNet EK2020 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top