Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Foto- en videografen gezocht voor Serious Dorpsfestival

Vrijdag 15 december 2017
Foto- en videografen gezocht voor Serious Dorpsfestival
Foto: Addy van Putten

BIDDINGHUIZEN - Over een week start in Het Koetshuis de derde editie van het Serious Dorpsfestival, een actie waarbij geld wordt opgehaald voor 3FM Serious Request en voor de kerstverlichting aan de kerktoren. De organisatie zoekt nog mensen die tijdens het evenement foto's willen maken.

Een fotograaf hoeft hierbij niet het hele evenement op beeld vast te leggen (al mag dat wel natuurlijk) maar mag ook een deel voor zijn of haar rekening nemen. De foto's worden gebruikt voor berichtgeving rond het festival, voor berichten over toekomstige edities en voor de archivering van een 'stukje van Biddinghuizen' via de fotoboeken op BHZNet.nl en BHZSR.nl. Uiteraard geldt hierbij dat de fotograaf over een redelijke camera beschikt en zelf enige selectie en nabewerking kan doen.

Video
Ook wie video's maakt en van het evenement korte filmimpressies wil maken en delen, kan zich melden bij de organisatie. Het zal in dat geval bij voorkeur gaan om een compilatie achteraf van tussen de één en drie minuten. Een impressie per activiteit van ongeveer een minuut mag natuurlijk ook.

Wie tijd en interesse heeft, kan dit per e-mail laten weten op fotos@bhzsr.nl. Je ontvangt daarna nog een korte opsomming van aandachtspunten bij het maken van foto's of video.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Serious Dorpsfestival
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top