Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Sport in Dronten organiseert Expeditie ScharrelkidZ

Maandag 5 februari 2018
Sport in Dronten organiseert Expeditie ScharrelkidZ
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - In de voorjaarsvakantie organiseren de buurtsportcoaches van Sport in Dronten een vakantieactiviteit. In samenwerking met IVN wordt er van maandag 26 februari tot woensdag 28 februari een speelse en educatieve speurtocht uitgezet door de bossen. Het thema van deze vakantieactiviteit is water en gezondheid.

De vakantieactiviteit Scharrelkidz wordt in zowel Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant georganiseerd. "Alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar mogen gratis deelnemen aan deze belevenisvolle expeditie", schrijft Sport in Dronten. De kinderen zullen onderweg verschillende proeven en activiteiten doen. Zo wordt er een lichtbrekingsproef gedaan, gaan de kinderen door gebruik van een stethoscoop de waterstromen van een boom beluisteren, zullen ze producten laten drijven op water en gaan ze onderzoeken welke planten je kunt eten.

Er zal op maandagmiddag om 14.00 uur gestart worden aan het eind van de Sportlaan in Biddinghuizen (Swifterbant en Dronten volgen op dinsdag respectievelijk woensdag). De speurtocht duurt tot 16.00 uur.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basisscholen
Kjell's Opslag
Kjell's Opslag
Adverteerder in de rubriek Natuur
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top