Peter Evers Peter Evers
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Joy 4 Life Joy 4 Life

Natuurwandeling in Harderbos

Dinsdag 24 april 2018
Natuurwandeling in Harderbos
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - IVN afdeling Dronten houdt op 8 mei een natuurwandeling in het Harderbos bij Biddinghuizen. De wandeling valt in een twee-wekelijkse reeks een duurt anderhalf tot twee uur.

De natuurwandelingen zijn in 2017 geïntroduceerd bij de IVN afdeling Dronten. De wandelingen, die altijd onder leiding staan van een IVN natuurgids, zijn elke twee weken ergens in de uitgestrekte gemeente Dronten. In BIddinghuizen gaan wandelingen bijvoorbeeld naar de Spijk/Bremerberg, de Klimaatbosroute, Beekroute bij de Bijsselseweg of de Libellen/Pluvierentocht bij Molecaten.

IVN over de wandeling: "Het Harderbos is een echt kleibos. Dat is goed te zien aan de onderbegroeiing. Op de plek waar een grote plas is gegraven is zandgrond aan de oppervlakte. Dat maakt dat er daar andere planten groeien".

De wandeling start om 9.30 uur bij de ingang Harderbos aan de Karekietweg. Wie vaker met wandelingen mee wil lopen, dient lid of donateur te worden van IVN Dronten. Dit kan via deze link op IVN.nl. Meedoen met de natuurwandelingen? Geef dit dan door via dit aanmeldformulier.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Harderbos
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
Adverteerder in de rubriek Natuur
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top