Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Peter Evers Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Lidl opent op 17 oktober met feestelijke dag

Woensdag 10 oktober 2018
Lidl opent op 17 oktober met feestelijke dag
Foto: Lidl - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Woensdag 17 oktober opent het vernieuwde Lidl filiaal in Biddinghuizen weer haar deuren. Klanten kunnen vanaf deze dag weer in de supermarkt terecht voor alle boodschappen 'van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs'. Dat schrijft de organisatie in een persbericht.

Het filiaal aan de Verlengde Baan is drie weken dicht geweest en heeft een flinke opknapbeurt ondergaan. De winkel beschikt straks over een warme bakkerij met een ruim assortiment vers gebakken broodjes. Supermarktmanager Harry: "Wij zijn er erg blij met ons vernieuwde filiaal hier in Biddinghuizen. De bakkerij is een mooie aanvulling aan onze winkel. Dagelijks hopen we onze klanten met een ruime variatie ovenverse broodjes te kunnen verrassen".

Win één minuut gratis winkelen
Op de dag van de opening ontvangen de klanten rond 08.30 uur een lot, waarmee ze kans maken op een minuut gratis winkelen. Met deze prijs wordt de winkel om 09.00 uur feestelijk geopend. De eerste 100 klanten ontvangen een gratis boeket bloemen en bovendien is er tijdens deze dag voor iedereen een gratis bigshopper. Gedurende de hele week zijn er feestelijke openingsacties en non-food aanbiedingen.

U vindt Lidl Biddinghuizen aan de Verlengde Baan 10. De winkel is geopend op maandag t/m donderdag van 8.00 tot 20.00 uur, op vrijdag van 8.00 - 21.00 uur en op zaterdag van 8.00 - 20.00 uur.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Lidl
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
Adverteerder in de rubriek Wingerdpark
Kjell's Opslag
Kjell's Opslag
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top