Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Zienswijze tegen plaatsing van 5 windturbines rond Biddinghuizen

Dinsdag 16 april 2019
Zienswijze tegen plaatsing van 5 windturbines rond Biddinghuizen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De Groep Verontruste inwoners Biddinghuizen heeft naar aanleiding van de mogelijke plaatsing van 5 windturbines rond Biddinghuizen een zienswijze opgesteld welke u kunt gebruiken als u de zorgen van de groep deelt.


De groep schrijft in een persbericht:

Biddinghuizen wordt zoals het nu lijkt in de toekomst omringd met vijf windturbines met een tip hoogte van 248 meter welk alle vijf turbines op minder dan 1.000 meter van de woonkern worden geplaatst. Vele inwoners van Biddinghuizen maken zich ernstig zorgen over de overlast en horizonvervuiling die deze windturbines gaan veroorzaken. Ook na een constructief overleg met de Windkoepel Groen, waarin zaken als slagschaduw, geluidoverlast, verlichting en calamiteiten aangaande windturbine aan de orde zijn gekomen en oplossingen met elkaar zijn besproken, blijft overeind dat de vijf windturbines rond Biddinghuizen worden geplaatst op minder dan 1.000 meter van de rand van de woonkern van Biddinghuizen.

Om uw ongerustheid aangaande de plaatsing van de Windturbines dicht tegen Biddinghuizen kenbaar te maken is een zienswijze opgesteld welk u kunt downloaden. De groep verontruste inwoners van Biddinghuizen roept u op, als u de ongerustheid omtrent de overlast en aantasting van de leefbaarheid van Biddinghuizen steunt, de zienswijze te downloaden en te onderteken en deze op te sturen naar het Gemeentehuis,
Postbus 100,
8250AC Dronten
t.a.v. Burgemeester en wethouders , Gemeenteraad.Met de ondertekening van deze zienswijze steunt u de ongerustheid van veel Biddinghuizenaren en geeft u met de groep uiting van uw ongenoegen aan de politiek in de gemeente Dronten. Mede door deze zienswijze te ondertekenen bent u formeel bezwaarmaker tegen de plaatsing van de vijf windturbines rond de dorpskern van Biddinghuizen.

Groep Verontruste inwoners Biddinghuizen


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Windmolens
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top