Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kafa Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Informatieavond Windturbines rond Biddinghuizen op 24 april

Dinsdag 16 april 2019
Informatieavond Windturbines rond Biddinghuizen op 24 april
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op woensdagavond 24 april wordt in de Voorhof een informatieavond georganiseerd door Windkoepel Groen met medewerking van de groep Verontruste bewoners van Biddinghuizen. U ben vanaf 19.00 uur van harte welkom. Er is de mogelijkheid om u in verschillende zalen te laten informeren aangaande de plannen van Windplan Groen.

Door middel van animaties van geluid en visuele zichtmodellen is het mogelijk gemaakt u te laten zien en te laten horen wat het betekent voor de leefbaarheid van Biddinghuizen als er dicht tegen de woonkern van Biddinghuizen vijf windturbines worden geplaatst.

Vanaf 20.15 uur deze avond vindt er een grote plenaire bijeenkomst plaats in de grote kerkzaal van de Voorhof, waarin Windkoepel Groen u zal uitleggen waarom er nog steeds windturbines om Biddinghuizen worden geplaatst en zal de groep verontruste bewoners Biddinghuizen verslag doen aangaande de dialoog die na 25 februari is ontstaan tussen de verontruste bewoners van Biddinghuizen, Windplan Groen en de gemeente Dronten.De groep wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om u als bewoner van Biddinghuizen te informeren wat de vorderingen zijn en wat er tot nog toe wel en niet is bereikt omtrent de overlast van de windturbines en deze te beperken tot een minimum.

Dit is uw kans om u te laten informeren en vragen en opmerkingen te uiten aangaande de plaatsing van vijf windturbines dicht tegen Biddinghuizen.

Windkoepel Groen en Groep Verontruste bewoners van Biddinghuizen.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Windmolens
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 13.6 °C
  • 0.6 mm
  • 15.8 °C
Weerstatistieken ->
40 jaar AH Schuurhuis 40 jaar AH Schuurhuis 40 jaar AH Schuurhuis
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top