Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Informatieavond Windturbines rond Biddinghuizen op 24 april

Dinsdag 16 april 2019
Informatieavond Windturbines rond Biddinghuizen op 24 april
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op woensdagavond 24 april wordt in de Voorhof een informatieavond georganiseerd door Windkoepel Groen met medewerking van de groep Verontruste bewoners van Biddinghuizen. U ben vanaf 19.00 uur van harte welkom. Er is de mogelijkheid om u in verschillende zalen te laten informeren aangaande de plannen van Windplan Groen.

Door middel van animaties van geluid en visuele zichtmodellen is het mogelijk gemaakt u te laten zien en te laten horen wat het betekent voor de leefbaarheid van Biddinghuizen als er dicht tegen de woonkern van Biddinghuizen vijf windturbines worden geplaatst.

Vanaf 20.15 uur deze avond vindt er een grote plenaire bijeenkomst plaats in de grote kerkzaal van de Voorhof, waarin Windkoepel Groen u zal uitleggen waarom er nog steeds windturbines om Biddinghuizen worden geplaatst en zal de groep verontruste bewoners Biddinghuizen verslag doen aangaande de dialoog die na 25 februari is ontstaan tussen de verontruste bewoners van Biddinghuizen, Windplan Groen en de gemeente Dronten.De groep wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om u als bewoner van Biddinghuizen te informeren wat de vorderingen zijn en wat er tot nog toe wel en niet is bereikt omtrent de overlast van de windturbines en deze te beperken tot een minimum.

Dit is uw kans om u te laten informeren en vragen en opmerkingen te uiten aangaande de plaatsing van vijf windturbines dicht tegen Biddinghuizen.

Windkoepel Groen en Groep Verontruste bewoners van Biddinghuizen.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Windmolens
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top