0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Flevolamb Flevolamb
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

In vogelvlucht: Hoe was het ook al weer - De Voor

Maandag 3 juni 2019
In vogelvlucht: Hoe was het ook al weer - De Voor
Foto: Dick van de Graaf

BIDDINGHUIZEN - In de rubriek "In Vogelvlucht" neemt Dick van de Graaf van het Team Groenvoorziening u regelmatig mee naar bijzondere plaatsen of verschijnselen in de natuur rond Biddinghuizen. Deze keer: Hoe was het ook al weer - De Voor.

Ik heb al een aantal keren iets geschreven met de titel 'hoe was het ook al weer'. Je raakt erg snel gewend aan de nieuwe dingen in het dorp, en soms weet je eigenlijk niet meer hoe iets er uit heeft gezien. Zo ook bij De Voor.

In een korte tijd zijn hier 2 woonblokken gebouwd. Toen ik begin 2000 in Biddinghuizen kwam werken als groenmedewerker was De Voor één lang woonblok met een brandgang. Als je hier tussendoor liep kwam je tegen een bosrand uit met daarachter een speelplek.


In 2001 zijn we met wijk en buurtbeheer ook vanuit een woning aan De Voor gaan werken. Mensen konden afspreken op bepaalde spreekuren en als team werden er ook vergaderingen en bijeenkomsten gepland.


Nu 18 jaar later is er toch al weer veel veranderd. Woningen zijn gemoderniseerd, er is een MFC gebouwd waar alle basisschoolleerlingen naar toegaan. Het winkelcentrum is vernieuwd en uitgebreid. De Graafschap is volop in ontwikkeling en straks, medio 2019 zijn de woonblokken aan De Voor ook bijna klaar.


Op de foto's zijn de veranderingen aan De Voor goed te zien en blijft de herinnering.

Dick van de Graafnieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek In Vogelvlucht
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top