Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb
Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Dick van de Graaf schrijft laatste In Vogelvlucht

Donderdag 5 maart 2020
Dick van de Graaf schrijft laatste In Vogelvlucht
Foto: Dick van de Graaf

BIDDINGHUIZEN - Sinds September 2007 schrijft Dick van de Graaf maandelijkse een stukje voor de rubriek In Vogelvlucht. In Vogelvlucht werd in de Biddinghuizen Actueel en op BHZNet.nl gepubliceerd. Vandaag de laatste uit de rubriek In Vogelvlucht. De redactie bedankt Dick voor zijn vele bijdrages aan BHZNet.nl.

Hieronder de laatste In Vogelvlucht.

Nog één keer In vogelvlucht

September 2007 was de eerste 'In vogelvlucht'; nu 12,5 jaar later nog één keer, en dat is de laatste.

Wat gaat de tijd toch snel als je achterom kijkt. Hoe ouder je wordt des de sneller lijkt de tijd dan wel te gaan. Ik vond het geweldig leuk om natuuritems te schrijven. Daarbij kwam ook nog eens dat fotograferen een grote hobby van mij is dus wat is er dan mooier om een item te maken over wat er zoal rondom Biddinghuizen groeit en bloeit.

Vele facetten kwamen aan bod. Als ik iets tegenkwam in Biddinghuizen had ik vaak gelijk al weer een idee voor een onderwerp voor in vogelvlucht.

Dit kon gaan over wat we destijds deden met de mannen van de groenvoorziening. Op deze manier konden we bij u brengen waarom we iets op een bepaalde manier deden. Vaak was ook de manier waarop diverse planten en dieren leven en groeien onderwerp van deze rubriek.
Als ik ergens liep of bij de jaarvergadering van dorpsbelangen was dan kreeg ik toch wel vaak te horen: "Dat is die man van de gemeente Dronten die het item van in vogelvlucht maakt".

Ik vond het bijzonder mooi de kennis die ik heb op deze manier door te geven. Mooi ook hoe vervolgens de mensen zelf rondom Biddinghuizen de verhalen achter in vogelvlucht in de praktijk tegen konden komen.

Nu, na 12,5 jaar is het goed geweest. Ik zal best nog weleens een item voor BHZNet.nl en Biddinghuizen Actueel schrijven maar niet meer ieder maand. Het is goed geweest om op deze manier de natuur rondom Biddinghuizen in beeld te hebben gebracht.

Dick van de Graaf
Lees alle afleveringen van In Vogelvlucht


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek In Vogelvlucht
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 3.9 °C
  • 0.0 mm
  • 11.8 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top