AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Provincie Flevoland start met onderzoek provinciale democratie

Maandag 17 mei 2021
Provincie Flevoland start met onderzoek provinciale democratie
Foto: Provincie Flevoland - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Provincie Flevoland wil graag van haar inwoners weten wat ze vinden van de samenwerking met de provincie. Daarom zal op 25 mei een onderzoek gestart worden, de zogenaamde Quick Scan Provinciale Democratie. Inwoners, Statenleden, collegeleden en ambtenaren worden gevraagd hoe ze denken over de samenwerking met de provincie.

De informatie wordt anoniem verwerkt en zal als basis worden gebruikt voor een gezamenlijk gesprek over een nog betere provinciale democratie. "Provincie Flevoland wil goed en democratisch samenwerken met al haar inwoners, schrijft de Provincie in een persbericht. "Samenwerken, ontwikkelen en investeren zijn niet voor niets belangrijke kernwaarden voor de provinciale bestuursstijl". De provincie vindt het belangrijk dat inwoners kunnen meepraten over de toekomst van de provincie. "Flevoland zoekt actief de dialoog op en wil hiervoor nieuwe methoden en technieken inzetten", aldus de Provincie.

Van 25 mei tot en met 15 juni 2021 staat de vragenlijst Quick Scan Provinciale Democratie open via de website https://www.flevoland.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flevoland
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top