Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

BEN zoekt vrijwilliger communicatie

Donderdag 5 mei 2022
BEN zoekt vrijwilliger communicatie

BIDDINGHUIZEN - De energiecoöperatie Biddinghuizen Energie Neutraal (BEN) is op zoek naar een vrijwilliger communicatie die kan helpen bij het inrichten van een website en later met de communicatie naar de inwoners van Biddinghuizen.

"De communicatie naar de inwoners heeft een tweeledig doel", aldus de stichting. "Het vergroten van de bekendheid van de energiecoöperatie en het werven van leden die willen participeren in onze duurzaamheidsprojecten". In het algemeen heeft de coöperatie tot doel om iedere inwoner (dan wel huishouden) van Biddinghuizen te laten profiteren van de door de coöperatie zelf of door derden, opgezette duurzaamheidsprojecten in Biddinghuizen.

Twee projecten
Op dit moment heeft de coöperatie twee projecten in behandeling: zonnepanelen op voormalige trainingsvelden bij BAS Voetbal en zonnepanelen op bedrijfsdaken. Vijf andere mogelijke duurzaamheidsprojecten zijn in onderzoek.

Wie geïnteresseerd is om het team te versterken en 'energie' te steken in het opzetten en verzorgen van de communicatie van de coöperatie, kan contact opnemen met Mart Muller, secretaris via 0612674633 of info@ben-duurzaam.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Energie
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top