Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Nieuws uit de rubriek Politiek


Adverteerder in de rubriek Politiek
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Nieuws uit de rubriek Politiek
<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Volgende >>

Fractievoorzitter D66 stopt tijdelijk

07-02-2011 Fractievoorzitter Joop Hopman van D66 in de Drontense gemeenteraad vraagt vanwege gezondheidsproblemen tijdelijk ontslag aan als raadslid. Dat maakte de fractie zondag bekend.


GroenLinks wil doorgaan met MFG

GroenLinks wil doorgaan met MFG

17-01-2011 Gedeputeerde Staten moeten onderzoeken hoe het multifunctioneel gebied in Biddinghuizen alsnog door kan gaan. Dat zegt de statenfractie van GroenLinks.


Buurten met Harry van Bommel

24-11-2010 Op zaterdag 27 november wordt de laatste ronde uitgevoerd van een grootschalig buurtonderzoek in Biddinghuizen.


SP: 'Renovatie huurwoningen een puinhoop'

SP: 'Renovatie huurwoningen een puinhoop'

10-11-2010 Woningcorporatie Oost Flevoland Woondiensten maakt een puinhoop van de renovatie van de oude sociale huurwoningen in Biddinghuizen. Dat concludeert de SP in Dronten na een enquête bij de huurders.


PvdA gaat voor cultuurbank Biddinghuizen

20-10-2010 Het college heeft besloten geen cofinanciering te verlenen aan de Stichting Bouwen aan Biddinghuizen voor de aanschaf van de voormalige Rabobank.


PvdA wil Jeugdlintjes

30-09-2010 De fractie van de PvdA Dronten vraagt het college een jeugdlintje in te stellen voor bijzondere jongeren uit de gemeente. Jongeren tot 20 jaar, die zich op een speciale manier hebben ingezet verdienen volgens de partij erkenning.


PVV wil ook in Provinciale Staten

12-08-2010 De PVV doet in maart mee aan de Provinciale Statenverkiezingen in Flevoland. Volgens Tweede Kamerlid Joram van Klaveren van de PVV is het belangrijk om zoveel mogelijk statenleden te hebben, want zij kiezen uiteindelijk de Eerste Kamer.


VVD ook de grootste in gemeente Dronten

VVD ook de grootste in gemeente Dronten

10-06-2010 In de gemeente Dronten heeft 28,1 procent van de stemmers gekozen voor de VVD. De partij werd daarmee de grootste.


PvdA: Te weinig discussie over coalitieprogramma

PvdA: Te weinig discussie over coalitieprogramma

02-06-2010 Er is binnen de coalitie te weinig gediscussieerd over het coalitieprogramma. Die conclusie trekt de PvdA-fractie na de raadsvergadering van donderdag 27 mei.


College krijgt drie wethouders

25-04-2010 Het nieuwe college van Dronten zal door 3 wethouders gevormd gaan worden. Hans Engelvaart is voorgedragen namens het CDA, Ton van Amerongen namens de VVD en Leefbaar Dronten draagt Paul Nijssen voor.


PvdA uit college-onderhandelingen

PvdA uit college-onderhandelingen

21-04-2010 Een college van CDA, VVD en Leefbaar Dronten heeft de meeste kans van slagen. Dat zeggen de twee formateurs in de gemeente Dronten.


Filip van As wordt wethouder in Zwolle

15-04-2010 Wethouder Filip van As van de ChristenUnie in Dronten is wethouderskandidaat in Zwolle voor zijn partij.


Nieuw college laat op zich wachten

14-04-2010 Zes weken na de verkiezingen lijkt er nog geen schot te zitten in de collegevorming in Dronten. En dat is uitzonderlijk lang voor deze gemeente.


Leefbaar doet toch mee aan formatie

Leefbaar doet toch mee aan formatie

26-03-2010 Leefbaar Dronten doet mee aan formatie nieuw college DrontenLeefbaar Dronten mag toch mee doen aan de formatie van een nieuw college in Dronten. Dat heeft de gemeenteraad donderdagavond besloten.


CDA/VVD/PvdA voorkeur nieuw college

24-03-2010 Vanmorgen hebben de beide informateurs van de gemeente Dronten, de heren D. Ekkel en E.J. Morren hun rapportage voor de gemeenteraad aangeleverd.


Collegevorming moeilijker dan vier jaar geleden

Collegevorming moeilijker dan vier jaar geleden

12-03-2010 Het vormen van een college in Dronten wordt moeilijker dan vier jaar geleden. Dat verwacht Hans Engelvaart van het CDA. Die partij is opnieuw de grootste geworden bij de verkiezingen met zeven zetels. Maar college-partner PvdA heeft fors verloren.


GroenLinks: MFG niet wegbezuinigen

GroenLinks: MFG niet wegbezuinigen

26-02-2010 Vorig jaar werd in de gemeenteraad van Dronten besloten tot de bouw van een multifunctioneel gebied (MFG) in Biddinghuizen.


Leefbaar Dronten pleit voor betere bezetting winkelcentrum

26-02-2010 In een persbericht schrijft de fractie van Leefbaar Dronten dat ze zich onder andere willen inzetten voor de bezetting van het Biddinghuizer winkelcentrum.


Gebak van de Christenunie

Gebak van de Christenunie

25-02-2010 Als campagne onderdeel in het kader van de komende gemeenteraadsverkziezingen was de Christenunie afgelopen woensdag aanwezig op de Biddinghuizer weekmarkt.


Biddinghuizer start eigen verkiezingscampagne

19-02-2010 De Biddinghuizer Frank Pels start met een eigen verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen.


Omroep Flevoland houdt verkiezingsdebat

15-02-2010 Met de verkiezingen voor de deur is het belangrijk te weten waar de partijen voor staan. Daarom houdt Omroep Flevoland op 23 februari een debat, waarbij elke partij stevig aan de tand wordt gevoeld over de plannen voor de komende jaren.


Ingezonden: Analyse gemeenteraadsverkiezingen

15-02-2010 Een ingezonden analyse over de diverse partijprogramma's voor de komende gemeenteraadsverkiezingen is binnen gekomen bij de redactie.


PvdA wil nieuwe fietspaden

09-02-2010 De PvdA Dronten zal zich de komende jaren inzetten voor vijf nieuwe recreatieve fietspaden die het fietsen van ‘rondjes’ mogelijk moeten maken. Met de gewone of de witte fiets.


PvdA Dronten: versoepeling buitengebied

29-01-2010 Duurzame energie, een paardenhouderij, kinderopvang, een boerencamping of een zorgboerderij. Steeds meer agrariërs kiezen voor verbreding van de bedrijfsvoering, door er naast de landbouw iets anders bij te gaan doen.


Lijstverbinding GroenLinks en PvdA Dronten

28-01-2010 De besturen van GroenLinks en de PvdA in Dronten gaan, dankzij een prettige samenwerking en belangrijke overeenkomsten in de beider verkiezingsprogramma´s, een lijstverbinding aan voor de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart.


<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Volgende >>

twitter facebook rss top