Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Flevolamb Flevolamb
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Nieuws uit de rubriek Media


Adverteerder in de rubriek Media
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
Nieuws uit de rubriek Media
NDC Mediagroep wil af van huis-aan-huisbladen

NDC Mediagroep wil af van huis-aan-huisbladen

07-04-2021 De NDC Mediagroep wil van al zijn 40 huis-aan-huisbladen af. Dat meldt RTV Noord op basis van interne correspondentie bij NDC. In Flevoland gaat het om de Flevopost Dronten, Flevopost Lelystad en De Noordoostpolder.


Eerste column oud-wethouder Engelvaart over Biddinghuizen

Eerste column oud-wethouder Engelvaart over Biddinghuizen

28-09-2016 Oud-wethouder Hans Engelvaart uit Dronten gaat een column schrijven voor de FlevoPost. Volgende week verschijnt z'n eerste, die gaat over Biddinghuizen. Politieke zaken gaat hij nog niet behandelen.


DrontenVoetbal.nl naar DeDrontenaar

03-08-2015 De website DrontenVoetbal.nl, een initiatief van Wouter Foppen uit Biddinghuizen, gaat samen met DeDrontenaar.nl. Dat maakt de nieuwswebsite en krant vandaag bekend in een nieuwsbericht.


Foppen Media en Drontenaar.nl vinden samenwerking

Foppen Media en Drontenaar.nl vinden samenwerking

26-01-2015 Foppen Media en de gloednieuwe krant De Drontenaar.nl werken per heden samen. Afgelopen vrijdag deed eerstgenoemde al verslag van de Drontense Sportverkiezingen, die gevolgd gaan worden door het amateurvoetbal in de gemeente. "Vanuit Dronten Voetbal volgde ik dat al. Vanaf nu dus ook voor De Drontenaar.nl."


Gemma Jochemsen is Stentorbaby van Gemeente Dronten

Gemma Jochemsen is Stentorbaby van Gemeente Dronten

04-01-2015 Afgelopen vrijdag is Gemma Jochemsen uit Biddinghuizen gekozen tot Stentorbaby van de gemeente Dronten. Hierdoor maakt zij nu kans om Stentorbaby 2014 te worden.


Krant van Flevoland stopt er in januari mee

Krant van Flevoland stopt er in januari mee

12-12-2014 De Krant van Flevoland wordt per 1 januari opgeheven. Dat heeft de algemeen hoofdredacteur van uitgever NDC Mediagroep bekend gemaakt.


Abonnees De Stentor krijgen verkeerde regiokatern

25-08-2014 Door een technische storing hebben abonnees van De Stentor in Flevoland maandagmorgen niet het juiste regionale katern in de bus gekregen. In plaats van de editie Flevoland kregen lezers de editie Vechtdal.


Jelle verovert de polder

Jelle verovert de polder

05-10-2010 Jelle, het nieuwe Flevolandse lifestyle magazine voor 55-plussers, is goed op weg. Letterlijk. De tankstations van Van Staveren en SuperTank langs de Flevolandse wegen brengen Jelle vanaf de eerste uitgave onder de aandacht in de schappen of op de displays bij de pompen.


Trouwe krantenlezers in de polder

29-12-2007 In 1947 liet hij Twente achter zich om zijn geluk te beproeven als boer in de polder. Vanaf dat moment liet Jan Stevelink (1921) zijn Twentsche Courant nasturen. Zestig jaar na dato gebeurt dat nog steeds.


Uniek interview met Sharon in Flevopost

Uniek interview met Sharon in Flevopost

08-03-2007 De Flevopost is erin geslaagd een exclusief interview te houden met X Factor winnares Sharon. De krant pakt in de editie van vrijdag groot uit met het verslag hiervan.


De Stentor verschijnt als tabloid

07-02-2007 Dagblad De Stentor/Dagblad Flevoland verschijnt sinds dinsdag op het kleinere zogeheten tabloid-formaat.


twitter facebook rss top