Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

VVV agentschap ook in Bibliotheek

Vrijdag 11 maart 2011
VVV agentschap ook in Bibliotheek
Foto: Flevomeer Bibliotheek - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - FlevoMeer Bibliotheek heeft van de gemeente Dronten opdracht gekregen om de VVV-functie in Dronten voort te zetten. Gekozen is voor een VVV-agentschap in de bibliotheek, en in de zomermaanden aan Flevoboulevard. Toerisme Flevoland is licentiehouder.

Bij de ondertekening van de samenwerking tussen Toerisme Flevoland en FlevoMeerbibliotheek gaf Paul Gach, wethouder Toerisme en recreatie, aan het van groot belang te vinden dat de informatie van recretieve ondernemers in de gemeente, up-to-date blijft en toegankelijk via de database van VVV Nederland.

Toeristische informatie
In het VVV-agentschap is toeristische informatie verkrijgbaar over de gemeente Dronten, de regio en de provincie, waaronder alle uitgaven van Toerisme Flevoland en de Falk kaarten van de eigen regio. Ook de VVV-Irischeques en VVV-dinerbonnen zijn aan de bibliotheekbalie te koop. De VVV-informatie is te vinden in het leescafé van de bibliotheek op de begane grond. De informatie en adviesservice wordt geleverd door medewerkers van FlevoMeer Bibliotheek. Zij maken daarbij ook gebruik van de brede collectie in de bibliotheek met informatie over Flevoland en de andere provincies. In de zomermaanden wordt een agentschap aan de Flevoboulevard geopend volgens de formule van een shop-in-de-shop, dus bij één van de toeristische ondernemers.


Ondertekening van de overeenkomst

Openingstijden
De openingstijden van het agentschap in FlevoMeer Bibliotheek aan De Rede 80/82 in Dronten zijn op werkdagen van 9.00-17.00 uur
en op zaterdagen van 9.00 tot 15.00 uur. De VVV service is ook tijdens de avondopenstellingen van de bibliotheek geopend: werkdagen (m.u.v. donderdag) van 18.30-20.00 uur.

FlevoMeer bibliotheek oriënteert zich nog op een goede locatie voor het VVV zomeragentschap aan Flevoboulevard.

Bron: Gemeente Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flevoboulevard
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek VVV
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top