Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Modeshow in de Tweede Kamer

Maandag 4 april 2011

BIDDINGHUIZEN - De Meerpaal organiseert vrijdag 15 april weer een modeshow in De Tweede Kamer in Biddinghuizen. De firma H&A Mode, specialisten in dames- en herenconfectie, komt met de nieuwe collectie zomermode van 2011.

De dames van H&A Mode weten altijd de leukste combinaties met de bezoeker te proberen. Er is voor iedereen wel wat beschikbaar. Er is voldoende keus in de maten 38 t/m 56. Naast de modeshow is er uitverkoop van de najaarsmode van 2010. Goede reden om vrijdag 15 april een kijkje te komen nemen.

Ook deze keer zal er weer een modeshow gelopen worden. Dus kom op tijd om de nieuwste mode weer geshowd te zien. Het ziet er altijd beter uit dan vanaf een hangertje. Mocht u zelf een keer mee willen lopen, dan staat De Meerpaal daar altijd voor open.

Gratis toegang
De modeshow wordt gehouden in De Tweede Kamer, de seniorenruimte van Het Koetshuis in Biddinghuizen, en start om 10.00 uur. De toegang is gratis. De consumpties zijn voor eigen rekening.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Elma Everaers van De Meerpaal op telefoonnummer 0321 388 752 of 06 204 904 10.

De Meerpaal

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Ouderenwerk
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top