AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Veel inschrijvingen voor autocross

Donderdag 28 april 2011
Veel inschrijvingen voor autocross
Foto: ACV De Flintstones

BIDDINGHUIZEN - Op Koninginnnedag wordt voor de 39 ste keer de traditionele Koninginnecross verreden. Met ruim 250 inschrijvingen zit de organisatie met een overvol programma.

In de standaardklassen doen meerdere plaatselijke en regionale coureurs mee. Deze jongelui zijn al maanden aan het sleutelen om hun bolide klaar te krijgen. Het zijn niet alleen mannen die rijden, de dames zijn ook in grote getale aanwezig en doen in veel gevallen niet onder voor de stuurmanskusten van hun mannelijke collega`s.

Bij de kevers, specials en de toerwagenklasse komen de coureurs niet alleen uit de polder, maar zijn er inschrijvingen uit het hele land. In deze klassen komt de nationale top aan de start, waardoor het garant staat voor snelle manches en vele spectaculaire inhaalacties.

Natuurlijk ontbreken deze keer ook de bangers niet. Bij deze klasse gaat het niet om snelheid, maar vooral om lef. Er wordt gereden en gebotst totdat er nog maar één auto rijdt, waarbij de springschans niet zal worden ontweken. Dit alles biedt uiteraard veel spektakel.

De cross wordt verreden op het circuit “van Werven” aan de Biddingringweg. De eerste auto`s gaan om 10.00 uur van start.

ACV De Flintstones

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flintstones
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top