Teakhouten meubelen PolderTEAK
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

In Vogelvlucht: hoe was het ook al weer

Donderdag 29 september 2011
In Vogelvlucht: hoe was het ook al weer

BIDDINGHUIZEN - In de rubriek 'In Vogelvlucht' wordt deze keer een blik geworpen op de aanpassing van het winkelcentrum. Het Team Groenvoorziening laat aan de band van foto's zien hoe het was en is geworden.

Eind 2005 zien we de eerste ontwikkelingen: het bosje achter het winkelcentrum is al verdwenen. De brandweergarage staat er nog maar deze ontkomt ook niet aan de slopershamer. Op 6 maart 2006 wordt er een begin gemaakt met de sloop van De Gouden Ploeg, vele mensen nemen een kijkje hoe dit gebeurt. Dit gebouw moet ruimte maken voor winkelruimte met erboven woonruimte.De bouwactiviteiten in volle gang: naast de C1000 staat een grote heimachine, lange heipalen worden de grond ingeslagen. Dit is de fundering, hierop kan verder worden gebouwd. Men kan nu beginnen met de opbouw van de nieuwe winkels en de appartementen er boven.Stratenmakers zijn druk in de weer om nieuw straatwerk te leggen. Een speciale vrachtwagen komt de ramen plaatsen in de nieuwe appartementen. Op 19 juni 2007 worden De Kiekendief en de bloemenkiosk gesloopt. Dit om ruimte te maken voor parkeerplaatsen en om de zijde aan de baan een recht beeld te geven.


Zo is er in een paar jaar tijd veel veranderd. We hebben u kort meegenomen terug in de tijd om zo een beeld te schetsen van hoe het was. De tijd gaat zo snel dat we eigenlijk dit soort dingen snel vergeten en al heel snel wennen aan onze nieuwe omgeving.


In september 2007 wordt het winkelcentrum geopend. Tot op de dag van vandaag ziet het winkelcentrum er uit zoals op de laatste foto is weergegeven.

Team groenvoorziening Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek In Vogelvlucht
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 10.3 °C
  • 10.6 mm
  • 12.1 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top