AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb

Beurs Han Lammers Fonds voor jonge talenten

Dinsdag 11 augustus 2015

BIDDINGHUIZEN - Jonge aankomende kunstenaars uit Flevoland (tot 30 jaar) kunnen een aanvraag indienen voor een beurs uit het Han Lammers Fonds. Elk jaar is er één beurs beschikbaar van maximaal 2.500 euro voor aankomende talenten op het gebied van kunst, dans, muziek en theater.

In de afgelopen jaren is met dit geld bijvoorbeeld een expositie bekostigd, een muziekinstrument aanschaft of bijgedragen aan een vervolgopleiding.

Bent u bezig met uw ontwikkeling als kunstenaar? Denkt u dat uw toekomst ligt in de kunstbeoefening? En wilt u daarmee beroepsmatig bezig zijn? Woont u in Flevoland en heeft u financiële belemmeringen in uw ontwikkeling tot kunstenaar? Dan kunt u een beroep doen op het Han Lammers Fonds.

Verzoek indienen
Om in aanmerking te komen voor een beurs dient u te voldoen aan de richtlijnen van het fonds, te vinden op de pagina hierover op flevoland.nl.

Via een aanvraagformulier kunt u een verzoek indienen bij het secretariaat van het fonds: Provincie Flevoland, tav Han Lammers Fonds, Postbus 55, 8200 AB Lelystad of via de mail: hettie.sweerts @flevoland.nl.

De aanvraag moet vóór 1 oktober 2015 worden ingediend. Het bestuur beslist binnen 2 maanden wie van de kandidaten de beurs ontvangt. De Commissaris van de Koning van de provincie Flevoland, de heer Leen Verbeek, zal de beurs uitreiken tijdens de nieuwjaarsreceptie op 4 januari 2016.

Han Lammers Fonds
Het Han Lammers Fonds is opgericht ter gelegenheid van het vertrek van de eerste toen nog Commissaris van de Koningin van de provincie Flevoland, de heer J.C.J. Lammers.

Provincie Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dansen
Tel. 0321-333169
Peter Evers
Adverteerder in de rubriek Flevoland
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
Adverteerder in de rubriek Kunst
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
Adverteerder in de rubriek Muziek
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top