Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Nieuws uit de rubriek Beachclub NU


Adverteerder in de rubriek Beachclub NU
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
Nieuws uit de rubriek Beachclub NU
Jongerenoverlast strandjes Veluwemeer lijkt een dagelijks probleem

Jongerenoverlast strandjes Veluwemeer lijkt een dagelijks probleem

08-06-2021 "Het lijkt wel een wedstrijdje wie de meeste zooi kan achterlaten." Dat zegt Jelbert Haagsma van Beachclub NU in Biddinghuizen. Jongeren laten bij elk bezoek aan de strandjes langs het Veluwemeer vuilnis liggen. En volgens Haagsma wordt dat probleem met de week groter.


Restaurant De Klink introduceert spaaractie

Restaurant De Klink introduceert spaaractie

03-12-2020 Diverse restaurants in Biddinghuizen, zoals Dorhout Mees, BeachclubNu en De Klink 2.0, hebben in de periode dat ze gesloten zijn een afhaalmenu geïntroduceerd. Richting kerst komen de bedrijven met diverse acties en speciale menu's. Om vaste klanten extra tegemoet te komen, introduceert Restaurant De Klink 2.0 een spaaractie.


Brand tast veiligheidsgevoel directeur Beachclub Nu aan

Brand tast veiligheidsgevoel directeur Beachclub Nu aan

20-07-2020 "Wat was er gebeurd als ik niet toevallig in de buurt was geweest? Daar kan ik wel wakker van liggen." Dat zegt Jelbert Haagsma als hij terugdenkt aan de brand bij zijn Beachclub Nu in Biddinghuizen. In de nacht van zaterdag 30 mei hadden jongeren vlak bij het restaurant vuur gemaakt. Daar gooiden ze de terrasstoelen en -tafels van de beachclub op.


Bremerbaai en Beachclub Nu in de race voor beste strandtent

Bremerbaai en Beachclub Nu in de race voor beste strandtent

09-07-2020 Omroep Flevoland bezoekt deze en volgende week strandtenten die in de race zijn voor het beste strandpaviljoen van Nederland. De verkiezing is een landelijke wedstrijd georganiseerd door Strand Nederland. Twee van de genomineerden zitten in Biddinghuizen.


Zwemwater Biddinghuizen vooralsnog in orde

Zwemwater Biddinghuizen vooralsnog in orde

17-07-2019 In recreatieplas 't Bovenwater in Lelystad is, als eerste locatie dit jaar in Flevoland, blauwalg aangetroffen. De diverse locaties in Biddinghuizen waar gezwommen kan worden rond Biddinghuizen hebben hier volgens de omgevingsdienst Flevoland nog geen last van. Wel is er nader onderzoek bij de Spijkvijver.


Diverse Biddinghuizer bedrijven genomineerd voor ondernemersprijzen

Diverse Biddinghuizer bedrijven genomineerd voor ondernemersprijzen

10-12-2018 Afgelopen donderdag vond in De Rede van Dronten de maandelijkse businessborrel van Ondernemersvereniging De Driehoek plaats. Deze keer had deze samenkomst een feestelijk karakter, want de genomineerden voor de ondernemersverkiezingen werden bekendgemaakt. Onder de genomineerden zitten een aantal bedrijven uit Biddinghuizen.


Jaguar Daimler club doet Biddinghuizen aan

Jaguar Daimler club doet Biddinghuizen aan

19-10-2018 Op zondag 21 oktober 2018 organiseert regio Oost van de Jaguar Daimler club haar herfsttintentoertocht. Dit jaar wordt de toertocht een Rondje Randmeren. De rit voert door een rijk geschakeerd landschap met bossen en over de Veluwe. Het startpunt is bij restaurant Beachclub NU in Biddinghuizen. Twee weken geleden kwam hier ook al een grote groep Ferrari's bij elkaar.


70 Ferrari's voor Beachclub NU

70 Ferrari's voor Beachclub NU

08-10-2018 Zo'n zeventig Ferrari's stonden zondagmiddag te pronken op de parkeerplaats van Beachclub NU, vlakbij de Elburgerbrug.


BeachclubNu is niet failliet en gewoon open

BeachclubNu is niet failliet en gewoon open

21-02-2018 Op Omroep Flevoland is te lezen dat restaurant BeachclubNu aan de Bremerbergdijk in Biddinghuizen failliet is. Het gaat hierbij echter om een vorige eigenaar/BV en niet om het huidige bedrijf.


Ibiza-Markt bij BeachclubNu

Ibiza-Markt bij BeachclubNu

01-08-2017 Op zondag 6 augustus aanstaande wordt bij BeachclubNu een Ibiza-markt gehouden. De markt maakt onderdeel uit van een reeks van achttien markten, georganiseerd door Hip & Happy events uit Barneveld. Deze organisatie is onder andere bekend van de hippiemarkten tijdens de #Lekkergaan festivals op Walibi Holland.


Spijkweg dicht tussen 6 en 31 maart

Spijkweg dicht tussen 6 en 31 maart

23-01-2017 In 2015 heeft de provincie nieuw asfalt aangebracht op de Spijkweg, van de rotonde bij de Bremerbergweg tot aan de rotonde bij Walibi. Nu in 2017 krijgt het aansluitende deel tussen Elburgerweg tot het Cerespark van Walibi nieuw asfalt.


Bodypump on the beach voor KNGF

13-06-2016 Op zaterdag 2 juli organiseert Joy4life Lifestyle & Preventie Center een evenement voor KNGF-geleidehonden. Op het Veluwemeerstrand bij BeachClubNu worden onder de naam 'Bodypump on the Beach' drie workouts gegeven. De gehele opbrengst komt ten goede aan het KNGF.


Flevoklassiekers rijden door polder

03-09-2015 Aanstaande zondag wordt de najaarsrit van de Flevoklassiekers gehouden. Een deel van de route voert over Biddinghuizer grondgebied; de finish is bij BeachclubNU.


Trouwbeurs bij Beachclub NU

04-09-2013 Bij Beachclub NU aan de Bremerbergdijk wordt op zaterdag 7 september aanstaande een trouwbeurs gehouden, georganiseerd door "Een Bijzonder Moment". De beurs is bedoeld voor mensen die ideeën willen opdoen voor hun trouwerij.


Paaseieren zoeken bij Dijk 10

03-04-2012 Op Tweede Paasdag is er voor alle kinderen tot 9 jaar paaseieren zoeken bij restaurant Dijk 10 (voorheen De Fazant, nabij de brug richting Elburg).


Ondernemers genieten bij Dijk 10

Ondernemers genieten bij Dijk 10

22-07-2011 Donderdagavond werd bij Dijk 10 in Biddinghuizen het jaarlijkse zomerfeest van Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) gehouden. De belangstelling was groot te noemen.


Bloemendaal aan het Veluwemeer

Bloemendaal aan het Veluwemeer

10-07-2011 Op een mooi ingerichte locatie genoten honderden bezoekers afgelopen zaterdag van de eerste editie van Funky Beach bij Dijk 10 aan het Veluwemeer. De organisatie kon terugkijken op een geslaagd evenement wat zeker voor herhaling vatbaar is.


Funky Beach aan het Veluwemeer.

08-07-2011 Aanstaande zaterdag vindt, na 2 jaar voorbereiding, de eerste editie van het dansfestival Funcky Beach plaats bij Dijk 10 aan het Veluwemeer.


Paaseieren zoeken bij Dijk 10

18-04-2011 Maandag 25 april is het weer zover, dan mogen de kinderen tot en met 9 jaar weer op zoek naar de paaseieren die de Paashaas heeft verstopt bij restaurant Dijk 10 (bij de brug van Elburg).


Restaurant Dijk 10 feestelijk geopend

04-04-2011 Onder grote belangstelling heeft burgemeester De Jonge van de gemeente Dronten vrijdagmiddag 1 april Restaurant Dijk 10 geopend. Met het doorknippen van een lint, verschafte de burgemeester de genodigden toegang tot het geheel vernieuwde restaurant.


zoeken
BHZNet.nl weer
  • 24.3 °C
  • 0.0 mm
  • 22.2 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2020 Voetbalpoule
BHZNet EK2020 Voetbalpoule BHZNet EK2020 Voetbalpoule
BHZNet Tourmanager 2021
BHZNet Tourmanager 2021 BHZNet Tourmanager
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top