Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
PolderTEAK PolderTEAK
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Nieuws uit de rubriek H. Norbertusparochie


Adverteerder in de rubriek H. Norbertusparochie
Peter Evers
Peter Evers
Nieuws uit de rubriek H. Norbertusparochie
Kerstpakkettenactie 2019

Kerstpakkettenactie 2019

28-10-2019 De afgelopen jaren hebben de Werkgroep Kerk en Samenleving van de Bonifatius geloofsgemeenschap Biddinghuizen en de Diaconie van de Protestantse Gemeente Biddinghuizen kerstpakketten in ontvangst mogen nemen om deze te verspreiden onder Biddinghuizenaren die wat extra's kunnen gebruiken.


Geslaagde kerstpakkettenactie

Geslaagde kerstpakkettenactie

02-01-2019 De diaconie van de Protestantse Gemeente Biddinghuizen en werkgroep Kerk en Samenleving van de Bonifatius geloofsgemeenschap kijken terug op een geslaagde actie die werd gehouden in de kerstperiode. "Dankzij de vrijgevigheid van velen uit de Biddinghuizer gemeenschap zijn wij ook dit jaar weer in staat gesteld om op een groot aantal adressen een kerstpakket of een kerstattentie af te geven", aldus de vrijwilligers.


Veel belangstelling voor zingen onder de toren

Veel belangstelling voor zingen onder de toren

24-12-2018 Het droge, relatief warme weer, zorgde ervoor dat vanavond veel inwoners van Biddinghuizen bij elkaar kwamen onder de kerktoren voor het 'Zingen onder de toren', een initiatief van de gezamenlijke Biddinghuizer kerken. Een paar honderd inwoners genoten van muziek, warme dranken en samenzijn.


Kerstavondviering in Katholieke kerk

Kerstavondviering in Katholieke kerk

12-12-2018 In de R.K. kerk van Biddinghuizen wordt op kerstavond, 24 december, een viering gehouden voor jong en oud. Pastoraal werker M.J. Dusseldorp zal voorgaan in de viering.


Nachtwake tijdens Pasen

Nachtwake tijdens Pasen

22-02-2018 Al meer dan twintig jaar is er met de Nachtwake een oecumenische traditie in Biddinghuizen. Dit gebeurde tot nu toe altijd in de nacht van Witte Donderdag op Goede Vrijdag, maar dit jaar is voor een andere opzet gekozen: de nachtwake gaat naar Stille Zaterdag, 31 maart.


Maris Sonores imponeert bij Zingen onder de toren

Maris Sonores imponeert bij Zingen onder de toren

24-12-2017 Hoe lang de traditie van het zingen onder de toren precies terug gaat, is zelfs niet terug te vinden in het rijke archief van BHZNet.nl, dus de eerste keer moet voor 2001 zijn geweest. Ook kerstavond 2017 werd opgevrolijkt met dit evenement, waarop Maris Sonores de muziek verzorgde.


Kerststallenroute door Biddinghuizen

Kerststallenroute door Biddinghuizen

11-12-2017 Op woensdag 20 december organiseren de Protestantse gemeente en de Geloofsgemeenschap van de hl. Bonifatius uit Biddinghuizen een kerststallen-route.


Kerstpakkettenactie 2017

Kerstpakkettenactie 2017

23-10-2017 De afgelopen jaren hebben de werkgroep Kerk en Samenleving (KeSa) van de Bonifatius geloofsgemeenschap Biddinghuizen en de Diaconie van de Protestantse Gemeente Biddinghuizen kerstpakketten in ontvangst mogen nemen om deze te verspreiden onder mensen die wat extra's kunnen gebruiken.


zoeken
BHZNet.nl weer
  • 8.7 °C
  • 0.0 mm
  • 7.3 °C
Weerstatistieken ->
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top