Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Adm. Financiële Advisering Kafa

Nieuws uit de rubriek Educatief Centrum


Adverteerder in de rubriek Educatief Centrum
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Nieuws uit de rubriek Educatief Centrum
1 2 Volgende >>

Aanstaande zaterdag Joy4Kids

Aanstaande zaterdag Joy4Kids

26-02-2020 Aanstaande zaterdag, 29 februari is er een avond van Joy4kids in het Educatief Centrum bij de bibliotheek. De avond is bestemd voor alle basisschoolleerlingen (4-12 jaar).


Bibliotheek houdt Media-ukkiedagen bij opgroeicafé

Bibliotheek houdt Media-ukkiedagen bij opgroeicafé

26-03-2019 De Media Ukkie Dagen 2019 staan in het teken van het thema 'van speen tot game'. Ouders en opvoeders krijgen antwoord op concrete vragen over mediaopvoeding zoals: wat zijn goede apps, games en video's voor jonge kinderen? In het Biddinghuizen opgroeicafé staat de activiteit gepland op 3 april.


De Meerpaal Welzijn breidt uit met extra Opgroeicafé’s

De Meerpaal Welzijn breidt uit met extra Opgroeicafé’s

22-03-2019 Vanwege het succes van de maandelijkse Opgroeicafé's in de Gemeente Dronten wordt de reeks uitgebreid met extra contactmomenten. "We merken dat de belangstelling vanuit ouders groot is en de specifieke wensen die worden ingebracht behandelen we graag", aldus Claudia Jansen, coördinator Opgroeicafé's.


Opgroeicafé organiseert bijeenkomst over social media

Opgroeicafé organiseert bijeenkomst over social media

14-02-2019 Speciaal voor ouders en opvoeders van naar schoolgaande kinderen wordt op maandag 1 april een bijeenkomst georganiseerd rondom het thema 'social media'. Ook professionals die te maken hebben met deze doelgroep zijn van harte welkom.


Educatief Centrum bestaat vijf jaar

Educatief Centrum bestaat vijf jaar

03-09-2018 Het Educatief Centrum Biddinghuizen viert 12 september haar eerste lustrum. Het centrum biedt onderdak aan de basisscholen De Tamarisk, De Wingerd en De Schatkamer, aan Kinderopvang Dronten en peuterspeelzaal De Woelwaters en aan een vestiging van FlevoMeer Bibliotheek.


Informatieavond MFG2 op 16 mei

Informatieavond MFG2 op 16 mei

08-05-2018 Op 16 mei aanstaande is er een informatieavond over het Multifunctioneel Gebied (MFG2) in Biddinghuizen. Belangstellenden zijn om 19:45 van harte welkom in de grote zaal van het Educatief Centrum.


Informatieavond voor het Multifunctioneel Gebied

Informatieavond voor het Multifunctioneel Gebied

24-04-2018 Op 16 mei aanstaande is er een informatieavond over het Multifunctioneel Gebied (MFG2) in Biddinghuizen. Belangstellenden zijn om 19:45 van harte welkom in de grote zaal van het Educatief Centrum.


Pop-Up concert krijgt vervolg: The Band

Pop-Up concert krijgt vervolg: The Band

13-02-2017 Vanochtend werd in de Meerpaal in Dronten het Pop-Up Concert gehouden, voor en door leerlingen van de basisscholen uit de gemeente Dronten. Kinderen uit Biddinghuizen traden op met Price Tag, Karel J. Schepers was speciale gast. De reeks krijgt een vervolg in Pop-Up! The Band


Verkeersveiligheid rondom Educatief Centrum en in het hele dorp

13-01-2017 In juli 2015 is er een gezamenlijk persbericht over de verkeersveiligheid rondom het Educatief Centrum (EC) verspreid namens de verkeersouders van de basisscholen in Biddinghuizen, de wijkagent Jaap Glastra, de Winkeliersvereniging, de gemeente Dronten en Dorpsbelangen Biddinghuizen. Dit onderwerp is en blijft actueel in het dorp en daarom brengt Dorpsbelangen Biddinghuizen het opnieuw onder de aandacht.


Biddinghuizen krijgt eigen VraagelkaarCafé

22-06-2016 Na succesvolle edities in Dronten, krijgt ook Biddinghuizen een VraagelkaarCafé. In het VraagelkaarCafé kunt u elkaar ontmoeten en samen leuke dingen ondernemen.


Kunstgrasveld bij ECB geopend

Kunstgrasveld bij ECB geopend

30-10-2015 Donderdagmiddag 29 oktober is het kunstgras-voetbalveld naast het Educatief Centrum Biddinghuizen (ECB) officieel in gebruik genomen. Tot grote vreugde van de kinderen van de basisscholen en Kinderopvang Dronten die in het ECB gevestigd zijn, kon het eerste partijtje voetbal op het veld worden gespeeld.


Verkeersveiligheid rondom Educatief Centrum en Biddinghuizen

01-07-2015 Ouders willen dat de schoolgaande kinderen op een veilige manier van huis naar school gaan en weer veilig thuis komen. Rondom het Educatief Centrum (EC) is het op schooldagen extra druk wanneer kinderen te voet, per fiets, of met de auto naar school komen of worden gebracht.


Gemeente ruimt asbestresten op

11-05-2015 De brokjes die vorige maand zijn gevonden op het trapveldje bij Educatief Centrum Biddinghuizen bevatten inderdaad asbest. Zo blijkt volgens de gemeente Dronten uit onderzoek.


Direct plaats bij kinderdagverblijf Waterrijk

22-10-2014 Voor ouders die kinderopvang zoeken in Biddinghuizen is er goed nieuws. Bij kinderdagverblijf Waterrijk van Kinderopvang Dronten is nog plaats.


Verkeersregels rond Educatief Centrum

19-08-2014 De kinderen gaan weer naar school. Het is van belang dat de verkeersveiligheid rond het Educatief Centrum, waar alle kinderen samenkomen, zo groot mogelijk is. Daar moeten de gebruikers / ouders samen voor zorgen door de regels zo goed mogelijk na te leven.


Behoeftenonderzoek Biddinghuizen

07-04-2014 In 2013 is het Educatief Centrum officieel geopend en in gebruik genomen. Het moet een plek worden voor alle inwoners van Biddinghuizen. Daarom start een projectgroep van verschillende professionals en inwoners uit het dorp een behoeftenonderzoek.


Onderzoek haalbaarheid MFG Biddinghuizen

06-03-2014 Vanochtend tekenden wethouder De Graaf en de heer Groot Koerkamp van Stichting MFG2 een overeenkomst voor een haalbaarheidsonderzoek bestaande uit een globaal stedenbouwkundig plan voor de locatie De Voorhof, exploitatieplan, een programma van eisen ,een planning, een exploitatieplan en een fasering.


Uitlegmoment bij FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen

Uitlegmoment bij FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen

13-02-2014 Naast het brede aanbod van boeken, tijdschriften, kranten en films is de bibliotheek een fijne verblijfplaats, lekker lezen met een heerlijk kopje koffie erbij. Een ruimte vol inspiratie, verleiding en vermaak. Kortom een bibliotheek als media-, kennis-, beleef- en ontmoetingscentrum waar Biddinghuizen trots op is.


Informatieavond basisscholen voor nieuwe ouders

20-01-2014 De basisscholen van Biddinghuizen organiseren op maandag 10 februari aanstaande een informatieavond voor nieuwe ouders: ouders van kinderen, die voor 1 augustus 2015 vier jaar worden.


Samenwerking Bibliotheek en basisscholen

26-11-2013 Afgelopen donderdag hebben de directeuren van de drie basisscholen en FlevoMeer Bibliotheek een dienstverleningsovereenkomst ondertekend in het nieuwe Educatief Centrum Biddinghuizen.


Officiële opening Educatief Centrum een feit

Officiële opening Educatief Centrum een feit

10-10-2013 Vanmorgen om 9 uur heeft wethouder De Graaf onder toeziend oog van genodigden, schoolkinderen, ouders en andere belangstellenden, het Educatief Centrum Biddinghuizen officieel geopend.


Wijziging bereikbaarheid consultatiebureau CJG

27-09-2013 Met ingang van 30 september verhuist het consultatiebureau in Biddinghuizen van het Gezondheidscentrum naar het Educatief Centrum Biddinghuizen.


Poesiealbum voor het Educatief Centrum

21-08-2013 Op 10 oktober in de feestweek van 50 jaar Biddinghuizen wordt het nieuwe Educatief Centrum als deel van het MFG officieel geopend. Niet alleen kinderen en leerkrachten maar ook de ouderen in ons dorp vinden dat een hele gebeurtenis.


Expositie opening Educatief Centrum

04-07-2013 In de maand oktober gaat het Educatief Centrum officieel open. Voor kinderen is het Educatief Centrum een start, voor ouderen na 50 jaar Biddinghuizen een nieuwe start.


Bibliotheek zoekt vrijwilliger

Bibliotheek zoekt vrijwilliger

14-06-2013 Voor de FlevoMeer Bibliotheek zoekt de VrijwilligersVacature Bank (VVB) een ‘Begeleider project Bieb4kids m/v’. De vrijwilliger begeleidt leerlingen uit groep 8 tijdens het innemen, uitlenen en opruimen in de bibliotheek van het Educatief Centrum Biddinghuizen (ECB).


1 2 Volgende >>

twitter facebook rss top