Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Adm. Financiële Advisering Kafa
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Nieuws uit de rubriek Educatief Centrum


Adverteerder in de rubriek Educatief Centrum
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
Nieuws uit de rubriek Educatief Centrum
1 2 Volgende >>

Nieuwe contacten bij Gelukscarrousel

Nieuwe contacten bij Gelukscarrousel

06-05-2024 Wie donderdagmiddag 25 april het Educatief Centrum binnenliep, trof een gezellig tafereel. Een kleine veertig inwoners van Biddinghuizen deed mee aan de Gelukscarrousel van Vraagelkaar. Een van de deelnemers: "Ik wilde eigenlijk niet komen, maar ik ben zo blij dat ik dat wel heb gedaan".


Feestelijke start voor nieuwe groep bij Coloriet Dagcentrum De Gouden Koets

Feestelijke start voor nieuwe groep bij Coloriet Dagcentrum De Gouden Koets

23-03-2023 Op dinsdag 23 maart ging een nieuwe groep van start bij Coloriet Dagcentrum De Gouden Koets. Deze groep is speciaal bedoeld voor mensen in de eerste fase van het dementieproces. "Het was een feestelijke en fijne eerste dag", aldus Coloriet.


De Gouden Koets start groep voor vroege dementiezorg

De Gouden Koets start groep voor vroege dementiezorg

15-03-2023 Vanaf dinsdag 21 maart start Coloriet Dagcentrum De Gouden Koets met een nieuwe groep bezoekers in het beginstadium van dementie. De reden voor het opzetten van deze nieuwe groep is dat er bij mensen in de eerste fase van het dementieproces nog ruimte is om zich aan te passen aan de situatie en te leren omgaan met de veranderingen. De Gouden Koets wil deze bezoekers stimuleren om actief en zelfstandig te blijven.


Informatie-ochtend over tabernakel

Informatie-ochtend over tabernakel

08-03-2023 Op zaterdag 11 maart organiseert de Evangelische Gemeente een informatieochtend over de Tabernakel in het Educatief Centrum aan de Akkerhof. Jaap Bönker zal aan de hand van een maquette en verschillende voorwerpen vertellen over deze ontmoetingstent die de Israëlieten bouwden na de Uittocht uit Egypte.


Vrouwenkoor de Paradijsvogels nodigt publiek uit voor extra repetitie

Vrouwenkoor de Paradijsvogels nodigt publiek uit voor extra repetitie

03-03-2023 Op zaterdag 4 maart om 12.30 uur zal Vrouwenkoor de Paradijsvogels een extra repetitie geven in de aula van het Educatief centrum. Het koor bereidt zich voor op een optreden op donderdag 16 april in Drachten, waarbij het door een vakkundige jury beoordeeld zal worden.


Speeltuinroute door Biddinghuizen

Speeltuinroute door Biddinghuizen

07-02-2023 Op donderdag 16 februari organiseren een groep moeders uit Biddinghuizen samen met het Opgroeicafé gemeente Dronten een speeltuinroute door het dorp. De wandeling zal beginnen bij het Educatief Centrum om 10.00 uur en zal tot ongeveer 11.30 uur duren.


Informatie-avonden over windmolens

Informatie-avonden over windmolens

19-10-2022 Geluid, slagschaduw en obstakelverlichting zijn aspecten aan windmolens en windparken waar vaak vragen over zijn vanuit omwonenden. Om hierover uitleg te geven, houdt Windplan Groen een drietal informatie-avonden over dit onderwerp.


Coloriet Dagcentrum De Gouden Koets vanaf donderdag in Educatief Centrum

Coloriet Dagcentrum De Gouden Koets vanaf donderdag in Educatief Centrum

28-03-2022 Het Coloriet Dagcentrum De Gouden Koets gaat vanaf aanstaande donderdag 31 maart verder in het Educatief Centrum aan de Akkerhof 1 in Biddinghuizen. Dit weekend zijn alle spullen verhuisd van de oude locatie bij het Koesthuis naar de nieuwe locatie.


Dagopvang De Gouden Koets naar Educatief Centrum

Dagopvang De Gouden Koets naar Educatief Centrum

02-03-2022 De nu nog in Het Koetshuis gehuisveste dagopvang De Gouden Koets verhuist binnenkort naar het Educatief Centrum. Dat schrijft Omroep Flevoland vandaag. "De huidige plek, Het Koetshuis, wordt vanaf 1 april gesloopt", aldus de Omroep. "Zorginstelling Coloriet heeft nu in samenwerking met de gemeente een nieuwe locatie gevonden in het Educatief Centrum".


Aanstaande zaterdag Joy4Kids

Aanstaande zaterdag Joy4Kids

26-02-2020 Aanstaande zaterdag, 29 februari is er een avond van Joy4kids in het Educatief Centrum bij de bibliotheek. De avond is bestemd voor alle basisschoolleerlingen (4-12 jaar).


Bibliotheek houdt Media-ukkiedagen bij opgroeicafé

Bibliotheek houdt Media-ukkiedagen bij opgroeicafé

26-03-2019 De Media Ukkie Dagen 2019 staan in het teken van het thema 'van speen tot game'. Ouders en opvoeders krijgen antwoord op concrete vragen over mediaopvoeding zoals: wat zijn goede apps, games en video's voor jonge kinderen? In het Biddinghuizen opgroeicafé staat de activiteit gepland op 3 april.


De Meerpaal Welzijn breidt uit met extra Opgroeicafé’s

De Meerpaal Welzijn breidt uit met extra Opgroeicafé’s

22-03-2019 Vanwege het succes van de maandelijkse Opgroeicafé's in de Gemeente Dronten wordt de reeks uitgebreid met extra contactmomenten. "We merken dat de belangstelling vanuit ouders groot is en de specifieke wensen die worden ingebracht behandelen we graag", aldus Claudia Jansen, coördinator Opgroeicafé's.


Opgroeicafé organiseert bijeenkomst over social media

Opgroeicafé organiseert bijeenkomst over social media

14-02-2019 Speciaal voor ouders en opvoeders van naar schoolgaande kinderen wordt op maandag 1 april een bijeenkomst georganiseerd rondom het thema 'social media'. Ook professionals die te maken hebben met deze doelgroep zijn van harte welkom.


Educatief Centrum bestaat vijf jaar

Educatief Centrum bestaat vijf jaar

03-09-2018 Het Educatief Centrum Biddinghuizen viert 12 september haar eerste lustrum. Het centrum biedt onderdak aan de basisscholen De Tamarisk, De Wingerd en De Schatkamer, aan Kinderopvang Dronten en peuterspeelzaal De Woelwaters en aan een vestiging van FlevoMeer Bibliotheek.


Informatieavond MFG2 op 16 mei

Informatieavond MFG2 op 16 mei

08-05-2018 Op 16 mei aanstaande is er een informatieavond over het Multifunctioneel Gebied (MFG2) in Biddinghuizen. Belangstellenden zijn om 19:45 van harte welkom in de grote zaal van het Educatief Centrum.


Informatieavond voor het Multifunctioneel Gebied

Informatieavond voor het Multifunctioneel Gebied

24-04-2018 Op 16 mei aanstaande is er een informatieavond over het Multifunctioneel Gebied (MFG2) in Biddinghuizen. Belangstellenden zijn om 19:45 van harte welkom in de grote zaal van het Educatief Centrum.


Pop-Up concert krijgt vervolg: The Band

Pop-Up concert krijgt vervolg: The Band

13-02-2017 Vanochtend werd in de Meerpaal in Dronten het Pop-Up Concert gehouden, voor en door leerlingen van de basisscholen uit de gemeente Dronten. Kinderen uit Biddinghuizen traden op met Price Tag, Karel J. Schepers was speciale gast. De reeks krijgt een vervolg in Pop-Up! The Band


Verkeersveiligheid rondom Educatief Centrum en in het hele dorp

13-01-2017 In juli 2015 is er een gezamenlijk persbericht over de verkeersveiligheid rondom het Educatief Centrum (EC) verspreid namens de verkeersouders van de basisscholen in Biddinghuizen, de wijkagent Jaap Glastra, de Winkeliersvereniging, de gemeente Dronten en Dorpsbelangen Biddinghuizen. Dit onderwerp is en blijft actueel in het dorp en daarom brengt Dorpsbelangen Biddinghuizen het opnieuw onder de aandacht.


Biddinghuizen krijgt eigen VraagelkaarCafé

22-06-2016 Na succesvolle edities in Dronten, krijgt ook Biddinghuizen een VraagelkaarCafé. In het VraagelkaarCafé kunt u elkaar ontmoeten en samen leuke dingen ondernemen.


Kunstgrasveld bij ECB geopend

Kunstgrasveld bij ECB geopend

30-10-2015 Donderdagmiddag 29 oktober is het kunstgras-voetbalveld naast het Educatief Centrum Biddinghuizen (ECB) officieel in gebruik genomen. Tot grote vreugde van de kinderen van de basisscholen en Kinderopvang Dronten die in het ECB gevestigd zijn, kon het eerste partijtje voetbal op het veld worden gespeeld.


Verkeersveiligheid rondom Educatief Centrum en Biddinghuizen

01-07-2015 Ouders willen dat de schoolgaande kinderen op een veilige manier van huis naar school gaan en weer veilig thuis komen. Rondom het Educatief Centrum (EC) is het op schooldagen extra druk wanneer kinderen te voet, per fiets, of met de auto naar school komen of worden gebracht.


Gemeente ruimt asbestresten op

11-05-2015 De brokjes die vorige maand zijn gevonden op het trapveldje bij Educatief Centrum Biddinghuizen bevatten inderdaad asbest. Zo blijkt volgens de gemeente Dronten uit onderzoek.


Direct plaats bij kinderdagverblijf Waterrijk

22-10-2014 Voor ouders die kinderopvang zoeken in Biddinghuizen is er goed nieuws. Bij kinderdagverblijf Waterrijk van Kinderopvang Dronten is nog plaats.


Verkeersregels rond Educatief Centrum

19-08-2014 De kinderen gaan weer naar school. Het is van belang dat de verkeersveiligheid rond het Educatief Centrum, waar alle kinderen samenkomen, zo groot mogelijk is. Daar moeten de gebruikers / ouders samen voor zorgen door de regels zo goed mogelijk na te leven.


Behoeftenonderzoek Biddinghuizen

07-04-2014 In 2013 is het Educatief Centrum officieel geopend en in gebruik genomen. Het moet een plek worden voor alle inwoners van Biddinghuizen. Daarom start een projectgroep van verschillende professionals en inwoners uit het dorp een behoeftenonderzoek.


1 2 Volgende >>

zoeken
BHZNet.nl weer
  • 13.4 °C
  • 13.0 mm
  • 16.1 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2024
BHZNet Tourmanager 2024 BHZNet Tourmanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top