AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Nieuws uit de rubriek Stroomvoorziening


Adverteerder in de rubriek Stroomvoorziening
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
Nieuws uit de rubriek Stroomvoorziening
Stroomstoringen in Biddinghuizen en Zeewolde verholpen

Stroomstoringen in Biddinghuizen en Zeewolde verholpen

11-10-2020 Biddinghuizen kampte dit weekend met twee stroomstoringen in 24 uur. Netbeheerder Liander meldt dat vier straten zaterdag zonder elektriciteit zaten. Dezelfde buurt zat vrijdagavond ook al deels zonder stroom.


Liander maakt zich op voor storingen elektriciteitsnet door regenval

Liander maakt zich op voor storingen elektriciteitsnet door regenval

08-08-2018 Netbeheerder Liander waarschuwt dat er de komende dagen storingen in het elektriciteitsnet kunnen optreden. De kans daarop neemt toe door de stevige regenval en temperatuurdaling die eraan zit te komen.


Ook vanavond weer stroomdipjes door 'lijndansen'

Ook vanavond weer stroomdipjes door 'lijndansen'

04-01-2016 Inwoners van de gemeenten Dronten, Urk en de Noordoostpolder kunnen ook maandagavond te maken krijgen met stroomdipjes. Deze worden veroorzaakt door ijzel op de hoogspanningskabels in het noorden van het land.


Flevolanders goed geïnformeerd over energielabel

Flevolanders goed geïnformeerd over energielabel

31-10-2015 Zes op de tien Flevolanders weet welk energielabel hun huis heeft. Dat blijkt uit onderzoek van energiebedrijf Nuon.


Nuon-miljoenen ook naar Flevoland

27-02-2009 Lelystad, Almere en Dronten kunnen rekenen op vele miljoen euro's uit de verkoop van energiebedrijf Nuon aan Vattenfall. Dat meldt het vakblad Binnenlands Bestuur.


Provincie regelt fikse korting op energieadvies

07-03-2008 Particuliere woningeigenaren in Flevoland krijgen van 7 maart tot 1 mei 2008 vijftig procent korting op een uitgebreid energieadvies voor hun woning.


Nuon maakt gas en licht goedkoper

01-06-2007 Gas en stroom worden goedkoper. Mensen die hun energie kopen van de NUON gaan dat vanaf 1 juli merken, dan verlaagt het energiebedrijf de prijzen.


Energie 117 euro duurder

24-11-2006 Flevolandse huishoudens die hun energie van NUON betrekken gaan volgend jaar 6 procent meer betalen. Dat heeft de energieproducent vrijdag bekend gemaakt.


Gratis advies voor BAS voetbal

05-10-2006 De voetbalverenigingen SV Reaal uit Dronten en BAS uit Biddinghuizen hebben elk een EnergiePrestatieAdvies (EPA) ter waarde van zeshonderd euro van energieonderneming Nuon gekregen.


Wind van eigen molen

Wind van eigen molen

22-02-2005 Zelf een windmolen uitkiezen en daar dan groene stroom van krijgen. Binnenkort kan dat.


Stroomstoring weer voorbij

31-01-2005 De stroomstoring in Biddinghuizen is weer voorbij. Door de stroomstoring zaten maandagavond 3500 huishoudens en bedrijven ruim anderhalf uur zonder stroom.


Veel windenergie in Flevoland

23-10-2002 De provincie Flevoland levert nu al zoveel elektriciteit van windmolens, dat ze de doelstelling voor 2010 gehaald heeft. Met het rijk was afgesproken dat Flevoland over 8 jaar ruim 200 Megawatt elektriciteit moest leveren, maar dat punt is nu al bereikt.


Zet geld opzij voor NUON

10-07-2002 De Consumentenbond adviseert Flevolanders die langere tijd geen rekening zullen krijgen van de NUON, geld apart op een spaarrekening te zetten.


Voorlopig geen rekeningen NUON

09-07-2002 Inwoners van Oostelijk en Zuidelijk Flevoland hoeven voorlopig geen rekeningen van NUON te verwachten. Het energiebedrijf heeft dat de klanten in een brief laten weten.


twitter facebook rss top