Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Nieuws uit de rubriek Stroomvoorziening


Adverteerder in de rubriek Stroomvoorziening
Flevolamb
Flevolamb
Nieuws uit de rubriek Stroomvoorziening
Vijfde stroomstoring in twee weken tijd

Vijfde stroomstoring in twee weken tijd

17-05-2024 Bijna driehonderd huishoudens in Biddinghuizen zijn deze week opnieuw getroffen door een stroomstoring. Het was alweer de vijfde storing in hetzelfde gebied in twee weken tijd. Het betreft twaalf straten in het zuidoosten van het dorp.


Geen uitschakeling laadpalen in Flevoland tijdens piekuren

Geen uitschakeling laadpalen in Flevoland tijdens piekuren

28-02-2024 In Flevoland is het uitzetten van openbare laadpalen voor elektrische auto's tussen vier uur 's middags en negen uur 's avonds nog niet aan de orde. Dit in tegenstelling tot maatregelen die netbeheerder Stedin overweegt in andere regio's van Nederland vanwege een overbelast stroomnet.


Werkzaamheden aan stroomnet Biddinghuizen van start in maart

Werkzaamheden aan stroomnet Biddinghuizen van start in maart

27-02-2024 Om de energievoorziening in het centrum van Biddinghuizen veilig en betrouwbaar te houden, wordt het stroomnet uitgebreid. Deze werkzaamheden omvatten het plaatsen van extra elektriciteitsruimtes, het aanleggen van nieuwe kabels en het vervangen van verouderde huisaansluitingen. In totaal wordt 9 km nieuwe stroomkabel gelegd en worden drie nieuwe elektriciteitsruimtes geplaatst, terwijl twee bestaande worden verwijderd.


Nauwelijks flexvermogen gevonden op stroomnet

Nauwelijks flexvermogen gevonden op stroomnet

13-06-2023 Volgens tussentijdse bevindingen van een congestiemanagementonderzoek door netbeheerders TenneT en Liander, is er nauwelijks flexvermogen gevonden, en de autonome groei van elektriciteit door kleinverbruikers versnelt sneller dan verwacht. Deze factoren kunnen leiden tot een langdurige 'lockdown' van het elektriciteitsnetwerk in de regio Flevoland.


Schadevergoeding voor 700 consumenten na stroomstoring

Schadevergoeding voor 700 consumenten na stroomstoring

11-02-2023 Volgens Omroep Flevoland krijgen zo'n 700 consumenten een schadevergoeding van Liander na beschadiging van hun apparatuur door de stroomstoring in september 2022 tussen Lelystad en Dronten.


Bomenkap in Harderbos bij hoogspanningsmasten

Bomenkap in Harderbos bij hoogspanningsmasten

05-10-2021 Natuurmonumenten gaat de komende weken op grote schaal bomen weghalen onder de hoogspanningslijn in het Harderbos. De bomen zijn volgens netbeheerder Tennet te hoog geworden, waardoor ze een gevaar zijn voor de stroomkabels. De werkzaamheden zijn uiterlijk half november klaar.


Stroomstoringen in Biddinghuizen en Zeewolde verholpen

Stroomstoringen in Biddinghuizen en Zeewolde verholpen

11-10-2020 Biddinghuizen kampte dit weekend met twee stroomstoringen in 24 uur. Netbeheerder Liander meldt dat vier straten zaterdag zonder elektriciteit zaten. Dezelfde buurt zat vrijdagavond ook al deels zonder stroom.


Liander maakt zich op voor storingen elektriciteitsnet door regenval

Liander maakt zich op voor storingen elektriciteitsnet door regenval

08-08-2018 Netbeheerder Liander waarschuwt dat er de komende dagen storingen in het elektriciteitsnet kunnen optreden. De kans daarop neemt toe door de stevige regenval en temperatuurdaling die eraan zit te komen.


Ook vanavond weer stroomdipjes door 'lijndansen'

Ook vanavond weer stroomdipjes door 'lijndansen'

04-01-2016 Inwoners van de gemeenten Dronten, Urk en de Noordoostpolder kunnen ook maandagavond te maken krijgen met stroomdipjes. Deze worden veroorzaakt door ijzel op de hoogspanningskabels in het noorden van het land.


Flevolanders goed geïnformeerd over energielabel

Flevolanders goed geïnformeerd over energielabel

31-10-2015 Zes op de tien Flevolanders weet welk energielabel hun huis heeft. Dat blijkt uit onderzoek van energiebedrijf Nuon.


Nuon-miljoenen ook naar Flevoland

27-02-2009 Lelystad, Almere en Dronten kunnen rekenen op vele miljoen euro's uit de verkoop van energiebedrijf Nuon aan Vattenfall. Dat meldt het vakblad Binnenlands Bestuur.


Provincie regelt fikse korting op energieadvies

07-03-2008 Particuliere woningeigenaren in Flevoland krijgen van 7 maart tot 1 mei 2008 vijftig procent korting op een uitgebreid energieadvies voor hun woning.


Nuon maakt gas en licht goedkoper

01-06-2007 Gas en stroom worden goedkoper. Mensen die hun energie kopen van de NUON gaan dat vanaf 1 juli merken, dan verlaagt het energiebedrijf de prijzen.


Energie 117 euro duurder

24-11-2006 Flevolandse huishoudens die hun energie van NUON betrekken gaan volgend jaar 6 procent meer betalen. Dat heeft de energieproducent vrijdag bekend gemaakt.


Gratis advies voor BAS voetbal

05-10-2006 De voetbalverenigingen SV Reaal uit Dronten en BAS uit Biddinghuizen hebben elk een EnergiePrestatieAdvies (EPA) ter waarde van zeshonderd euro van energieonderneming Nuon gekregen.


Wind van eigen molen

Wind van eigen molen

22-02-2005 Zelf een windmolen uitkiezen en daar dan groene stroom van krijgen. Binnenkort kan dat.


Stroomstoring weer voorbij

31-01-2005 De stroomstoring in Biddinghuizen is weer voorbij. Door de stroomstoring zaten maandagavond 3500 huishoudens en bedrijven ruim anderhalf uur zonder stroom.


Veel windenergie in Flevoland

23-10-2002 De provincie Flevoland levert nu al zoveel elektriciteit van windmolens, dat ze de doelstelling voor 2010 gehaald heeft. Met het rijk was afgesproken dat Flevoland over 8 jaar ruim 200 Megawatt elektriciteit moest leveren, maar dat punt is nu al bereikt.


Zet geld opzij voor NUON

10-07-2002 De Consumentenbond adviseert Flevolanders die langere tijd geen rekening zullen krijgen van de NUON, geld apart op een spaarrekening te zetten.


Voorlopig geen rekeningen NUON

09-07-2002 Inwoners van Oostelijk en Zuidelijk Flevoland hoeven voorlopig geen rekeningen van NUON te verwachten. Het energiebedrijf heeft dat de klanten in een brief laten weten.


zoeken
BHZNet.nl weer
  • 17.5 °C
  • 15.8 mm
  • 16.2 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2024
BHZNet Tourmanager 2024 BHZNet Tourmanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top