Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Nieuws uit de rubriek Watersport


Adverteerder in de rubriek Watersport
Adm. Financiële Advisering
Kafa
Nieuws uit de rubriek Watersport
Stranden krijgen stevige opknapbeurt en nieuwe uitstraling

Stranden krijgen stevige opknapbeurt en nieuwe uitstraling

25-02-2020 De gemeente Dronten wil de stranden langs het Veluwemeer bij Biddinghuizen een nieuwe uitstraling geven. De stranden moeten een trekpleister worden voor alle soorten toeristen die daar een mooie dag willen beleven.


Meer ongelukken met boten

Meer ongelukken met boten

25-08-2019 Het aantal ongelukken op het water van Flevoland is in 2018 flink toegenomen ten opzichte van het jaar daarvoor. Dat blijkt uit cijfers van Rijkswaterstaat.


Waterskiën bij open dag WSV De Harder

Waterskiën bij open dag WSV De Harder

11-06-2019 Op zondag 16 juni staat de jaarlijkse open dag van de Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond (NWWB) gepland. Waterskivereniging De Harder uit Biddinghuizen, gelegen aan de 'langste waterskibaan van Nederland', zal die dag een kijkje in de 'watersport keuken' geven.


Sluizen en bruggen gestremd door storing

Sluizen en bruggen gestremd door storing

09-05-2019 Alle bruggen en sluizen in de provincie kunnen momenteel niet worden bediend door een storing in de bedieningscentrale. Dat laat de provincie Flevoland weten.


Proefvaardag Yamaha Marine bij Bremerbaai

Proefvaardag Yamaha Marine bij Bremerbaai

12-03-2019 Op zondag 26 mei organiseert Yamaha Marine voor de Nederlandse watersporter een watersport evenement: Proefvaardag, powered by Yamaha. Aan de steiger bij Strandpaviljoen Bremerbaai in Biddinghuizen liggen veertien boten van tien verschillende bootmerken klaar voor een proefvaart.


Waterskiën in Biddinghuizen met (S)Cool Sport

Waterskiën in Biddinghuizen met (S)Cool Sport

22-02-2019 Sport in Dronten en WSV De Harder bieden een extra aanbod binnen het (S)Cool Sport project om kinderen kennis te laten maken met waterskiën. Alle kinderen tussen 10 en 12 jaar kunnen zich aanmelden voor één les. "Meld je snel aan, want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar", aldus de organisatie.


Inschrijving (S)Cool Sport 2019 gestart

Inschrijving (S)Cool Sport 2019 gestart

15-01-2019 Maandag zijn de eerste (S)Cool Sport boekjes weer uitgereikt. Het project (S)Cool Sport is een initiatief van de buurtsportcoaches van Sport in Dronten en biedt alle kinderen uit groep 1 tot en met 8 uit Swifterbant, Biddinghuizen en Dronten de mogelijkheid om kennis te maken met veel verschillende sporten in de gemeente Dronten.


Bruggen worden weer bediend

Bruggen worden weer bediend

05-01-2018 Alle bruggen in Flevoland worden sinds vrijdag weer bediend. Woensdag en donderdag was dat niet het geval door de storm en harde wind.


Aanleg steiger aan Havenkant in januari

Aanleg steiger aan Havenkant in januari

22-12-2017 De passantensteiger aan de Havenweg/Havenkant, langs de Hoge Vaart, is al meer dan een jaar geleden verwijderd door de provincie. De afgelopen zomer waren er dan ook een stuk minder boten die aanmeerden, maar daar komt verandering in. In januari start een aannemer met de aanleg van een nieuwe steiger.


Sluis De Blauwe Dromer vier dagen dicht

Sluis De Blauwe Dromer vier dagen dicht

06-09-2017 Schippers moeten rekening houden met de afsluiting van sluis De Blauwe Dromer tussen Zeewolde en Biddinghuizen. Die is dicht van 2 tot en met 6 oktober.


Flevo Funfields vol activiteiten

Flevo Funfields vol activiteiten

19-05-2017 Zaterdag wordt op diverse locaties Flevo Funfields gehouden, een gratis outdoor evenement waarbij kennisgemaakt kan worden met diverse sporten en activiteiten en waarmee de recreatieve en actieve kant van de gemeente wordt benadrukt.


Yamaha Proefvaardag bij Bremerbaai

05-04-2017 Op zondag 21 mei organiseert Yamaha speciaal voor de watersporter een proefvaardag. In de haven van Bremerbaai in Biddinghuizen liggen dan een twintigtal boten van tien verschillende bootmerken klaar voor iedereen die zich heeft aangemeld via debesteboten.nl. Men kan via deze website aangeven in welke boot men wil proefvaren. Deelname is gratis.


Extra scheepvaart langs Blauwe Dromer

02-09-2016 Sluis De Blauwe Dromer, bij gemaal Lovink in Biddinghuizen, krijgt de komende weken extra vaartuigen te verwerken. Dit is het gevolg van onderhoud aan de Ketelsluis en Kampersluis.


Gratis watersporten op het Veluwemeer

Gratis watersporten op het Veluwemeer

25-04-2016 Watersportvereniging De Harder en Zeilschool De Randmeren doen mee aan de Week van de Watersport Flevoland. Beide zijn bij Flevostrand aan het Veluwemeer in Biddinghuizen gelegen.


Flevoland = Watersport tijdens Week van de Watersport

03-03-2016 Toerisme Flevoland en Sportservice Flevoland bundelen de krachten. Als onderdeel van Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland willen zij 'Flevoland = Watersport' promoten tijdens de Week van de Watersport 2016. Dit biedt ook mogelijkheden voor de watersportverenigingen en ondernemers aan het Veluwemeer in Biddinghuizen.


Randmeren opent trainingscentrum wedstrijdzeilen

19-02-2015 Jaap Lodders, lid van de Gedeputeerde Staten van de Provincie Flevoland heeft het Regionaal Trainingscentrum Wedstrijdzeilen officieel geopend in Biddinghuizen.


Tweede vaargeul in het Veluwemeer

Tweede vaargeul in het Veluwemeer

08-04-2014 Er is een tweede vaargeul gegraven in het Veluwemeer op initiatief van zeilschool De Randmeren in Biddinghuizen.


Sluis bij Lovink dicht

18-03-2014 De provincie Flevoland gaat de komende weken onderhoud verrichten aan 6 sluizen. De werkzaamheden kunnen stremming opleveren.


Running Man wint ONK J/24

19-09-2012 Zaterdag en Zondag werd in Biddinghuizen het Open Nederlands Kampioenschap J24 verzeild. Team Merk Meester, titelverdediger en organisator van het evenement, lukte het net niet om het Duitse Running Man voor te blijven.


NK zeilen bij Zeilschool De Randmeren

12-09-2012 Zeilschool De Randmeren organiseert op 15 en 16 september het Open Nederlands Kampioenschap (ONK) J24 zeilen. De J24 is een snelle wedstrijdboot waarop 4 tot 6 bemanningsleden zeilen. De klasse is internationaal nog steeds de grootste eenheidsklasse voor kajuitjachten.


Gedeelte Hoge Vaart afgesloten

28-06-2008 Scheepvaartverkeer dat van de Hoge Vaart gebruik wil maken, moet rekening houden met een afsluiting van de vaart, die langs Biddinghuizen loopt, in de buurt van Zeewolde.


EK Skirace barst los in Biddinghuizen

17-08-2006 Van 19 tot en met 26 augustus wordt bij Waterskivereniging De Harder de Europese Kampioenschappen Skirace gehouden. Met een deelnemersveld van 70 deelnemers, belooft het een waterspektakel zonder weerga te worden.


zoeken
BHZNet.nl weer
  • 16.1 °C
  • 3.6 mm
  • 17.9 °C
Weerstatistieken ->
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top