Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Nieuws uit de rubriek Europarcs Resort Zuiderzee


Adverteerder in de rubriek Europarcs Resort Zuiderzee
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
Nieuws uit de rubriek Europarcs Resort Zuiderzee
1 2 3 Volgende >>

EuroParcs vecht weigering woonboten aan

EuroParcs vecht weigering woonboten aan

13-12-2019 De gemeente Dronten wil EuroParcs Resort Zuiderzee geen vergunning verlenen voor woonboten in de jachthaven aan het Veluwemeer. Het plan is de boten daar tijdelijk aan te meren. Het park heeft het weigeren van de vergunning donderdag bij de gemeente aangevochten.


Zwemwater Biddinghuizen vooralsnog in orde

Zwemwater Biddinghuizen vooralsnog in orde

17-07-2019 In recreatieplas 't Bovenwater in Lelystad is, als eerste locatie dit jaar in Flevoland, blauwalg aangetroffen. De diverse locaties in Biddinghuizen waar gezwommen kan worden rond Biddinghuizen hebben hier volgens de omgevingsdienst Flevoland nog geen last van. Wel is er nader onderzoek bij de Spijkvijver.


Gemoederen gesust tussen EuroParcs en gemeente

Gemoederen gesust tussen EuroParcs en gemeente

20-03-2019 De ergste kou tussen de gemeente Dronten en de eigenaar van EuroParcs Resort Zuiderzee in Biddinghuizen is uit de lucht. Dat stelt de gemeente.


"Dwangsom Europarcs heeft nut bewezen"

05-10-2018 Het opleggen van een dwangsom aan vakantiepark Europarcs heeft volgens wethouder Ton van Amerongen zijn nut bewezen. De illegale werkzaamheden aan de Spijkweg bij Biddinghuizen zijn stilgelegd, zei de VVD-wethouder donderdagavond in antwoord op vragen van GroenLinks.


Gemeente zet drone in bij conflict EuroParcs

Gemeente zet drone in bij conflict EuroParcs

17-05-2018 De gemeente Dronten gebruikt sinds enige tijd een drone om vakantiepark EuroParcs Zuiderzee vanuit de lucht te controleren. Op die manier bekijkt de gemeente welke bouwwerkzaamheden op het terrein aan het Veluwemeer plaatsvinden.


Gemeente doet aangifte tegen EuroParcs

Gemeente doet aangifte tegen EuroParcs

04-04-2018 Na aanhoudende overtredingen van regels, doet burgemeester De Jonge van Dronten aangifte tegen EuroParcs. 'EuroParcs is welkom, maar moet wel aan de regels voldoen', stelt de burgemeester. Bij herontwikkeling van het voormalige Riviera Beach park aan de Spijkweg bij Biddinghuizen, is gebleken dat EuroParcs op meerdere gebieden in strijd handelt met wet- en regelgeving.


Overname Rivièra Beach door Europarcs nu definitief

Overname Rivièra Beach door Europarcs nu definitief

12-01-2018 Het vakantiepark Rivièra Beach in Biddinghuizen heeft een nieuwe eigenaar: Europarcs heeft de camping overgenomen.


Plannen voor flinke uitbreiding Rivièra Beach

Plannen voor flinke uitbreiding Rivièra Beach

11-01-2018 Het vakantiepark Rivièra Beach in Biddinghuizen wordt mogelijk fors uitgebreid. Het bedrijf EuroParcs is in onderhandeling met de Oostappen Groep om het park aan het Veluwemeer over te nemen.


Spijkweg dicht tussen 6 en 31 maart

Spijkweg dicht tussen 6 en 31 maart

23-01-2017 In 2015 heeft de provincie nieuw asfalt aangebracht op de Spijkweg, van de rotonde bij de Bremerbergweg tot aan de rotonde bij Walibi. Nu in 2017 krijgt het aansluitende deel tussen Elburgerweg tot het Cerespark van Walibi nieuw asfalt.


Campings doen deze week goede zaken

16-08-2016 Flevolandse campings zijn deze week goed bezet. Door het mooie weer zien de campings veel gasten langskomen, maar er zijn nog wel plaatsen beschikbaar. Dat blijkt uit een rondgang van Omroep Flevoland langs een aantal campings.


Schip Prinses Maxima blijft op zijn plek

Schip Prinses Maxima blijft op zijn plek

06-08-2014 De eigenaren van hotel- en restaurantschip de Prinses Máxima moeten hun schip houden. Dat heeft de rechtbank geoordeeld. Ze hadden een kort geding aangespannen tegen het Vakantiepark Rivièra Beach in Biddinghuizen die het schip zou kopen.


Vakantiepark wil van 'Prinses Maxima' af

Vakantiepark wil van 'Prinses Maxima' af

23-07-2014 De eigenaren van hotel- en restaurantschip de Prinses Máxima aan de Bremerbergdijk in Biddinghuizen hebben een kort geding aangespannen tegen Vakantiepark Rivièra Beach in Biddinghuizen.


Rivièra Beach vreest geluidsoverlast vliegtuigen

Rivièra Beach vreest geluidsoverlast vliegtuigen

05-02-2014 Oostappen vakantiepark Rivièra Beach in Biddinghuizen maakt zich grote zorgen over de toekomstige uitbreiding van Lelystad Airport.


Rivièra Parc overgenomen door Oostappen Groep Vakantieparken

06-01-2012 Camping Rivièra Parc is overgenomen door Oostappen Groep Vakantieparken. In de Oostappen Groep Vakantieparken is een geschikte kandidaat gevonden voor de verdere exploitatie en vernieuwingen van de camping aan het Veluwemeer.


Rivièra Snow Village gesloten

06-09-2011 Afgelopen zondag 4 september 2011 heeft Rivièra Snow Village officieel haar deuren gesloten.


Waarschuwing Rivièra Beach ingetrokken

24-08-2011 De waarschuwing voor het zwemstrand Rivièra Beach bij Biddinghuizen is ingetrokken. Volgens de provincie blijkt uit monsters dat het water weer aan de normen voldoet.


Rivièra Parc investeert in nieuwe activiteiten

24-05-2011 Rivièra Parc, het recreatiecentrum direct gelegen aan het Veluwemeer, start eind 2011 met diverse nieuwe activiteiten.


Kampeerseizoen begint met topdrukte

04-04-2011 Het kampeerseizoen is erg goed begonnen. Het mooie weer lokte veel mensen naar de camping.


Kampeerseizoen Rivièra Parc start op 1 april

25-03-2011 In het weekend van 1 april 2011 opent Rivièra Parc wederom haar poorten voor een nieuw kampeerseizoen. Vanaf dan is iedereen van harte welkom voor een lange of korte kampeervakantie.


Jeugd BAS Tennis begint seizoen in de sneeuw

Jeugd BAS Tennis begint seizoen in de sneeuw

10-01-2011 Het nieuwe jaar is net begonnen en BAS tennis wil al haar jeugdleden daarom uitnodigen voor een leuke openingsactiviteit. Zondag 23 januari zijn de jeugdleden van harte uitgenodigd bij Rivièra Snowvillage.


Granaat gevonden bij Rivièracamping

22-09-2010 In de buurt van de Rivièracamping is woensdagochtend een niet ontplofte granaat uit de Tweede Wereldoorlog gevonden.


Sneeuwpret trekt volop vakantiegangers

04-08-2010 Midden in de zomer trekt Snow Village in Biddinghuizen opvallend veel bezoekers. De indoor-sneeuwhelling is deze weken dan ook vaker open dan normaal.


Glijmarathon bij Snow Village voor Jelte

20-07-2010 Op donderdag 29 juli 2010 organiseert Rivièra Parc in Snow Village een glijmarathon. De 40 meter lange sneeuwpiste van Rivièra Snow Village wordt dan veranderd in een grote sjoelbak, waarop zoveel mogelijk punten verzameld moeten worden. De opbrengsten van de glijmarathon gaan naar de stichting Help Jelte.


De Jonge geeft startschot FietsSouvenirsroute

23-04-2010 Het officiële startschot en de gezamenlijke start voor de FietsSouvenirsroute zal zaterdag 1 mei a.s. om 10.00 uur plaatsvinden bij FlevOnice.


Spectaculaire opening Meimaand Fietsmaand

Spectaculaire opening Meimaand Fietsmaand

09-04-2010 Tijdens de openingsdag van de Meimaand Fietsmaand op zaterdag1 mei aanstaande valt er voor de fietsers en andere bezoekers wederom veel te beleven op de Flevoboulevard.


1 2 3 Volgende >>

zoeken
BHZNet.nl weer
  • 10.5 °C
  • 0.0 mm
  • 11.7 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top