Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Nieuws uit de rubriek Sluiting Koetshuis


Nieuws uit de rubriek Sluiting Koetshuis
1 2 3 Volgende >>

Extra geld voor dorpshuizen

Extra geld voor dorpshuizen

26-02-2004 Het demissionaire college van B&W in Dronten trekt € 20.000 extra uit voor de dorpshuizen in Biddinghuizen en Swifterbant.


Soos Neptunus sluit deuren

Soos Neptunus sluit deuren

06-10-2003 Afgelopen vrijdag 3 oktober heeft Soos Neptunus na 32 jaar zijn deuren gesloten, zo werd aan de redactie van BHZ-Net dit weekend bekend gemaakt.


Tweede kamer weer open

12-07-2003 Ook de activiteiten van de ouderen in Biddinghuizen kunnen gewoon doorgaan. De Tweede Kamer heeft de toezegging gekregen van voorzitter Antoon de Schu


Ouderen verklaren oorlog aan SMAD

Ouderen verklaren oorlog aan SMAD

09-07-2003 De ouderensozen Het Pluspunt uit Swifterbant en De Tweede Kamer uit Biddinghuizen verklaren de oorlog aan de Stichting Multifunctioneel Accomodatiebeheer Dronten (SMAD).


Koetshuismedewerkers in dienst

Koetshuismedewerkers in dienst

24-04-2003 De komende week (per 1 mei) zullen de medewerkers van de Verenigingen voor Dorpsbelangen Swifterbant én Biddinghuizen definitief in dienst treden bij de Stichting Multifunctioneel Accommodatiebeheer Dronten (SMAD).


Ook problemen Dorpsbelang in Swifterbant

25-02-2003 Het bestuur van de Stichting Dorpsbelang Swifterbant dreigde maandagavond tijdens de jaarvergadering op te stappen.


Positieve samenwerking SMAD

04-02-2003 De verenigingen in Biddinghuizen zijn positief over de nieuwe samenwerking met de Stichting Multifunctioneel Accommodatiebeheer Dronten (SMAD).


Prijsverhoging Koetshuis schrikbarend

Prijsverhoging Koetshuis schrikbarend

04-02-2003 De nieuwe beheersstructuur voor dorpshuis Het Koetshuis heeft meer gevolgen dan in eerste instantie werd verwacht. Met name portemonnee en clubkas lijken hiervan de dupe.


Nieuw beleid in het Koetshuis

Nieuw beleid in het Koetshuis

29-01-2003 In de afgelopen weken is door het bestuur van de Stichting Multifunctioneel Accommodatiebeheer hard gewerkt aan het opstellen van nieuwe richtlijnen voor het beheer van dorpshuis ’t Koetshuis in Biddinghuizen.


Hedidarts terug naar Koetshuis

Hedidarts terug naar Koetshuis

17-12-2002 Vanaf volgende week maandag zal ook dartvereniging Hedidarts terugkeren naar het Koetshuis. Gisteravond werd er voor de laatste maal bij F1 Montage gespeeld.


Oud en nieuw op schema

Oud en nieuw op schema

16-12-2002 De organisatie van het oudejaarsnachtfeest ligt op schema. Dat lieten bestuursleden van Neptunus weten nadat de soos afgelopen vrijdag voor het eerst de deuren weer opende.


Koetshuis weer helemaal open

Koetshuis weer helemaal open

16-12-2002 Dorpshuis het Koetshuis in Bidinghuizen is vanaf vandaag weer voor iedereen open. Als laatste ging de bar open en verruilden de ouderen het kerkcentrum weer voor hun vaste plek in het Koetshuis.


Schoof weer in Koetshuis

Schoof weer in Koetshuis

15-12-2002 De activiteiten van De Schoof in Biddinghuizen maken op maandag 16 december een doorstart.


Soos Neptunus weer open!

13-12-2002 Per vandaag, vrijdagavond 13 december zal Soos Neptunus haar deuren weer openen voor het publiek van Biddinghuizen.


Schoof nog niet verder in Koetshuis

06-12-2002 De activiteiten van Stichting de Schoof in dorpshuis het Koetshuis in Biddinghuizen worden volgende week nog niet hervat. Dat zegt directeur Peter Hakstege van de Schoof.


Bericht van Soos Neptunus

06-12-2002 Beste bezoekersvan Neptunus! Het is een tijdje stil geweest van onze kant uit, maar we hebben zelf niet stil gezeten.


Koetshuis weer geopend

Koetshuis weer geopend

06-12-2002 Dorpshuis het Koetshuis in Biddinghuizen is weer open. Vrijdagochtend om 9.00 uur draaide voorzitter Antoon de Schutter (oud-CDA-wethouder) van de nieuwe beheersstichting de sleutel om.


Stichtingsbestuur Koetshuis ingevuld

Stichtingsbestuur Koetshuis ingevuld

06-12-2002 Wethouder Braaksma zei woensdag in de commissie Algemene Zaken dat er een aantal mensen zitting nemen in het bestuur van de Stichting Multifunctioneel Accommo-datiebeheer.


Stichting voor dorpshuizen

Stichting voor dorpshuizen

05-12-2002 Er komt een stichting die de dorpshuizen het Koetshuis in Biddinghuizen en de Steiger in Swifterbant gaat beheren.


Heropening Koetshuis stap vooruit

04-12-2002 BAS omni toont zich verheugd met het feit dat het Koetshuis weer -gedeeltelijk- opengaat. "Het ergste leed is nu voorbij en we kunnen onze aandacht weer aan betere zaken besteden dan aan de lobby tot heropening."


Badmintonners vrijdag weer aan slag

Badmintonners vrijdag weer aan slag

04-12-2002 Door de heropening van het Koetshuis vrijdag 6 december, kunnen de leden van BAS Badminton vanaf dat moment ook weer de baan op!


Gemeente geeft uitleg over Koetshuis

Gemeente geeft uitleg over Koetshuis

03-12-2002 Donderdag aanstaande zal wethouder Braaksma tijdens de persbijeenkomst in het Gemeentehuis de heropening van Het Koetshuis toelichten. Vandaag werd officieel bekend gemaakt dat Het Koetshuis vrijdag weer open gaat. Onderstaand persbericht kwam vanmiddag binnen bij de redactie.


Koetshuis vrijdag weer open

Koetshuis vrijdag weer open

03-12-2002 Het Koetshuis in Biddinghuizen gaat vrijdag weer open. Dat zegt penningmeester Wouter Dekkers van Dorpsbelang. Volgens hem zijn de meest urgente schuldeisers, zoals Heineken en het Gak betaald met geld dat de gemeente Dronten heeft voorgeschoten.


BAS omni voorzichtig positief

29-11-2002 Naar aanleiding van de bijeenkomst woensdag jongstleden, heeft de vereniging BAS Omni een brief, met haar visie op de toekomst van het Koetshuis, naar haar leden gestuurd.


Koetshuis volgende week weer open!

29-11-2002 Het Koetshuis gaat volgende week weer open. Dat bleek gisteravond tijdens de gemeenteraadsvergadering in Dronten.


1 2 3 Volgende >>

twitter facebook rss top