Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Gegarandeerd lachen bij Altobi

Maandag 23 februari 2015
Gegarandeerd lachen bij Altobi
Foto: Altobi

BIDDINGHUIZEN - Op 14, 20 en 21 maart a.s. voert Toneelvereniging Altobi haar jaarlijkse voorstelling op. De Biddinghuizer groep zal de relatiekomedie Gedoe in de Kangoeroe ten tonele brengen, onder leiding van een nieuwe regisseur: Kees Schaak.

"Zoals ieder jaar kan er gegarandeerd gelachen worden," zegt secretaris Ricus Winnubst, al is dit stuk wel anders dan de voorgaande uitvoeringen. "Gedoe in de Kangoeroe is geen klucht, maar een relatiekomedie. Er zal nog veel gelachen worden, maar het bevat iets minder slapstick dan anders. De nadruk ligt in dit stuk meer op de karakters en hun relaties."

Regie
Voor de vaste bezoekers zal de verandering van regisseur wel merkbaar zijn. "Voor onszelf is er ook veel veranderd dit seizoen. Iedere regisseur heeft weer zijn eigen unieke creatieve geest die hij vrijlaat. Kees is een gepassioneerd regisseur en dat is ongetwijfeld terug te zien straks," aldus Winnubst.

De kaartverkoop voor Gedoe in de Kangoeroe start op 1 maart. Kaarten kosten vijf euro en zijn verkrijgbaar via Kreashop De Lapjeskat. Reserveren kan ook via: 0321-314491.

De uitvoeringen vinden plaats op zaterdag 14, vrijdag 20 en zaterdag 21 maart. De zaal, in Kerkcentrum De Voorhof, gaat om 19.30 uur open.


Over Gedoe in de Kangoeroe
Kangoeroewonen: zelfstandig samenwonen onder één dak. Ouderen kunnen zo verzorgd worden door hun kinderen, maar wonen dan toch op zichzelf. Maar hoe kan je voor elkaar zorgen als je het zelf al zo moeilijk hebt?

Het echtpaar Niek en Vera Verhagen lijkt het nooit met elkaar eens te kunnen worden. Ze hebben genoeg te klagen, vooral over elkaar. Dochter Kitty krijgt ondertussen jaloerse gevoelens als haar vriend Bram onverwacht bezoek krijgt van Sanne, zijn ex. En niet alleen bij hun relatie ontstaan vraagtekens, want de jonge Maud trekt wel heel erg veel aandacht van, de ineens niet meer zo norse, Niek.

Klusjesman Jan probeert de boel zo nu en dan te sussen, maar is handiger met zijn handen dan met zijn mond. Dit tot grote ergernis van de zeurende buurvrouw Corrie die niet alleen Jan, maar iedereen van haar problemen op de hoogte wilt stellen.

Onder leiding van een nieuwe regisseur, Kees Schaak, brengt Toneelvereniging Altobi een komisch stuk met een bijzonder decor. Een stuk dat garant staat voor veel gelach en herkenning.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Altobi
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 11.0 °C
  • 0.0 mm
  • 12.7 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top