De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Nieuws uit de rubriek Albert Heijn


Adverteerder in de rubriek Albert Heijn
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
Nieuws uit de rubriek Albert Heijn
1 2 Volgende >>

Inschrijving AH Stratenvoetbal toernooi open

Inschrijving AH Stratenvoetbal toernooi open

18-04-2019 BAS Voetbal organiseert op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei, het traditionele Albert Heijn Stratenvoetbal toernooi. Ook dit jaar ligt het accent op deelnemers uit buurten en straten uit Biddinghuizen, met als doel om de voetbal liefhebbende dorps- en buurtgenoten elkaar te laten ontmoeten.


Programma 40 jaar familie Schuurhuis in Biddinghuizen

Programma 40 jaar familie Schuurhuis in Biddinghuizen

27-03-2019 Op 1 april is het 40 jaar geleden dat de familie Schuurhuis haar deuren opende van de Centra. Van de Centra werd de supermarkt C1000 (de Centra met 1000 prijsverlagingen) en nu is de blauwe huisstijl van Albert Heijn al bijna niet meer weg te denken uit het dorp.


Vooraankondiging Schuurhuis Feestweek Biddinghuizen

Vooraankondiging Schuurhuis Feestweek Biddinghuizen

21-03-2019 Op 1 april 1979 vond de start plaats van de, tot nu toe, 40 jaar durende ondernemersreis van de familie Schuurhuis in Biddinghuizen. Aan de eerste winkelpui hing de Centra-vlag, later vervangen door de huisstijl van C1000 en nu alweer ruim 5 jaar Albert Heijn.


1.648 artikelen voor Voedselbank Dronten

1.648 artikelen voor Voedselbank Dronten

15-11-2017 De winkelactie bij Albert Heijn Jan Schuurhuis, afgelopen vrijdag 10 en zaterdag 11 november, heeft meer dan 1500 artikelen opgeleverd voor de Voedselbank Dronten.


Voedselbank in actie bij AH Jan Schuurhuis

Voedselbank in actie bij AH Jan Schuurhuis

08-11-2017 Aanstaande vrijdag en zaterdag organiseert de Voedselbank een inzamelingsactie bij AH Jan Schuurhuis in Biddinghuizen. Voedselbank Dronten biedt in de winkel diverse producten aan die de consument kan aanschaffen en direct weer kan doneren.


Ruim 50 kinderen bij buitenspeeldag

Ruim 50 kinderen bij buitenspeeldag

15-06-2017 Gisteren hebben ruim 50 kinderen meegedaan aan de Buitenspeeldag op het evenemententerrein en het pleintje bij De Basisz in Biddinghuizen. De organisatie van de dag concludeert dan ook dat buitenspelen nog steeds populair is.


Fietstocht om aandacht voor stofwisselingsziekten

24-05-2017 Verbonden door Charel*(19) en Stan*(17), broer en zus die beiden overleden aan de stofwisselingsziekte Sanfilippo, organiseren de mannen van Stofwisseltour Team Charel* en Stan* en hun hoofd sponsor AH Jan Schuurhuis Biddinghuizen op 28 mei een locale fietstocht om aandacht te vragen voor stofwisselingsziekten en geld in te zamelen voor onderzoek.


WC-papier verkoop World Servants

03-04-2017 Aanstaande zaterdag komen de jongeren van World Servants Biddinghuizen bij u aan de deur voor de verkoop van WC Papier. De opbrengst is bestemd voor de projecten waar de jongeren deze zomer naar toe gaan.


Lydia van Triest wil meedoen aan Expeditie Robinson

Lydia van Triest wil meedoen aan Expeditie Robinson

09-03-2017 Lydia van Triest uit Biddinghuizen dingt mee naar een plaats in het TV-programma Expeditie Robinson. Ze heeft zich kandidaat gesteld om deel te nemen aan het programma. Middels stemmen kan ze een plaats bemachtigen in de volgende selectieronde.


Voedselbankactie: 1846 artikelen voor kinderen

16-11-2016 In het weekeinde dat Sinterklaas in Nederland aankwam, hielden de voedselbanken een actie speciaal voor kinderen. Ook in Biddinghuizen werd, bij Albert Heijn, een actie gehouden op vrijdag en zaterdag.


Een gezond ontbijt voor basisscholen

05-11-2016 Van 7 tot en met 11 november vindt de 14e editie van het jaarlijkse Nationaal Schoolontbijt plaats. De week waarin meer dan een half miljoen kinderen op zo'n 2.700 basisscholen samen ontbijten. Dit jaar is Albert Heijn voor de derde keer de trotse partner van het Nationaal Schoolontbijt.


Komende zaterdag wc-papier actie World Servants

05-04-2016 Aanstaande zaterdag komen de jongeren van World Servants Biddinghuizen bij inwoners aan de deur voor de verkoop van WC Papier. Met deze verkoop willen zij een deel van hun reizen bekostigen. Ook in voorgaande jaren was er een huis-aan-huis verkoop, waarmee het een traditie begint te worden.


WC-papier actie World Servants Biddinghuizen

15-03-2016 Het begint inmiddels een heuse traditie te worden, de WC-papier actie van World Servants Biddinghuizen. Elk jaar gaan de jongeren deur-aan-deur om WC-papier te verkopen. Dit jaar komen ze op 9 april bij u langs.


AH Schuurhuis gewijzigd open tijdens feestdagen

14-12-2015 B>Albert Heijn Jan Schuurhuis hanteert de komende periode, tijdens de feestdagen, gewijzigde openingstijden. Opnieuw zijn er meer momenten dan eerdere jaren dat de deuren van de winkel geopend zijn.


Wensen uit de buurt in Albert Heijn wensboom

09-12-2015 Daarom heeft Albert Heijn Jan Schuurhuis heeft een kerstwensboom opgezet. Met een speciale wenskaart kunnen klanten van de winkel hun buurtgenoten, vrienden of familie in het zonnetje zetten, door een wenskaart in te vullen en op te hangen in de wensboom in de winkel.


Veel prijswinnaars bij AH Jan Schuurhuis

21-09-2015 AH Jan Schuurhuis had de afgelopen maand acties van diverse merken, waarbij prijzen in de wacht konden worden gesleept. Via de Facebookpagina AHJanSchuurhuis besteedde het bedrijf hier aandacht aan.


1400 producten via AH naar voedselbank

15-09-2015 De actie voor de voedselbank, die afgelopen weekeinde werd gehouden in Albert Heijn Jan Schuurhuis, heeft ervoor gezorgd dat meer dan 1400 producten gedoneerd konden worden.


Keurmerk voor AH Jan Schuurhuis

10-09-2015 Van werkervaringsplaats tot een reguliere baan, binnen uiteenlopende branches. Wethouder Vis onthulde het bijgewerkte scorebord donderdag en reikte meteen een keurmerk uit aan de heer Schuurhuis van Albert Heijn Biddinghuizen.


Picknicktafels voor de Wingerd

31-08-2015 Donderdag 27 augustus werd basisschool de Wingerd verrast met 2 picknicktafels aangeboden door Jan Schuurhuis (Albert Heijn) en Wilma de Vries (Speelkwartier).


Team CSC wint andermaal stratenvoetbal

16-05-2015 Afgelopen donderdag was tijdens het jaarlijkse AH Stratenvoetbaltoernooi Team CSC voor de tweede keer in de historie de sterkste. In de finale versloeg het team FC Bal op het Dak met 1-0.


Albert Heijn Stratenvoetbaltoernooi bij Bas Voetbal

Albert Heijn Stratenvoetbaltoernooi bij Bas Voetbal

10-04-2015 Op Hemelvaartsdag, donderdag 14 mei, zal het welbekende stratenvoetbal toernooi worden georganiseerd. Ook dit jaar zal het accent liggen op deelneming uit buurten en straten uit Biddinghuizen, met als doel om de voetbal liefhebbende dorps/buurt genoten elkaar te laten ontmoeten in een sportieve happening als voetbal.


Sinterklaas vieren bij AH Jan Schuurhuis

21-11-2014 Kinderen kunnen hun lol op de komende twee weken bij AH Jan Schuurhuis. De winkel staat volledig in het teken van deze oer-Hollandse feestdag. Naast het welbekende schoentje zetten, kunnen kinderen dit jaar ook sparen voor Sinterklaasplaatjes. Een unieke actie, speciaal voor de kinderen van Biddinghuizen.


Inzamelingsactie Voedselbank bij AH Jan Schuurhuis

08-09-2014 Vrijdag 12 en zaterdag 13 september organiseert de Voedselbank een inzamelingsactie bij AH Jan Schuurhuis in Biddinghuizen. Voedselbank Dronten biedt in de winkel diverse producten aan die de consument kan aanschaffen en direct weer kan doneren.


Met korting naar Dierenpark Emmen bij AH

18-06-2014 Bij AH Jan Schuurhuis kunt u nu met grote korting een toegangskaart voor Dierenpark Emmen bemachtigen. Bij aankoop van vijftien euro aan boodschappen krijgt u bijna vijftig procent korting op een kaartje voor de dierentuin, plus nog wat leuke extra's.


Sfeervol en goed bezocht ontbijt

27-04-2014 De festiviteiten rond de eerste Koningsdag, de editie van 2014, begonnen afgelopen vrijdag met een ontbijt voor vijftigplussers. In de feesttent op het evenemententerrein aan de Dreef/Verlengde Baan genoten de aanwezigen van een goed verzorgde maaltijd.


1 2 Volgende >>

twitter facebook rss top