Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Zeit (CD)
  Zeit (CD) ZEIT is het nieuwe album van de populaire Duitse rock/metal band Rammstein. Het is het achtste studioalbum en opvolger van het in 2019 verschenen UNTITLED album dat wereldwijd op #1 de charts binnenkwam. RAMMSTEIN begon in 1994 en bestaat uit Till Lindeman (zang), Richard Z. Kruspe (leadgitaar), Oliver Riedel (bas), Paul Landers (slaggitaar) Christian Lorenz (keyboard) en Christoph Schneider (drums). RAMMSTEIN verkocht in hun carrière meer dan 25 miljoen albums en traden in Nederland met hun sp
  ectaculaire show onder andere op in de Kuip en op Pinkpop.

  24,99 24,99


  Titel: Zeit (CD)
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9300000085319619


   


 • Harry's House (LP) (Coloured Vinyl) (bol.com exclu
  Harry's House (LP) (Coloured Vinyl) (bol.com exclu Het nieuws waar we op wachtte sinds Harry Styles' tweede album Fine Line werd uitgebracht in december 2019 - vereert hij ons eindelijk met nieuwe muziek. Zijn derde album, Harry's House, komt deze lente uit. Het album bevat 13 tracks incl de nieuwe single “As It Was”.

  38,99 38,99


  Titel: Harry's House (LP) (Coloured Vinyl) (bol.com exclu
  Prijs: € 38,99
  Productcode: 9300000091911291


   


 • You Know We Love You, Live Ahoy 2019 (2CD+DVD)
  You Know We Love You, Live Ahoy 2019 (2CD+DVD) Golden Earring’s allerlaatste optreden ooit vond plaats in de Rotterdam op zaterdagavond 16 november 2019. Bij toeval is dat laatste optreden opgenomen door regisseur Marcel de Vré (bekend van zijn documentaires voor NTR Uur van de Wolf en zijn registratie van Golden Earring Five Zero show in de Amsterdamse Ziggodome om 2015). Hij werd benaderd om de show te filmen en de livebeelden op het grote videoscherm aan de achterzijde van het podium te projecteren. Zonder dat de band op de hoogte is, neemt De Vré de beelden op en belanden deze op de plank. Zodoende bestaat er gelukkig fantastisch beeld en geluid van een geweldig optreden – tragischerwijs achteraf gezien het allerlaatste concert ooit van Golden Earring. Deze historische release is daar het treffende bewijs van. Als gitarist/zanger en mede-oprichter van de band George Kooymans in februari 2021 bekendmaakt dat hij vanwege gezondheidsproblemen niet meer kan optreden, betekent dat na zestig jaar het abrupte einde van Golden Earring. Zo ook de realiteit dat de groep nooit meer op het podium zou staan. Tijd om de opnamen van het Ahoy-concert van de plank te halen. In nauwe samenwerking met de band is het materiaal bewerkt door Marcel de Vré, terwijl de geluidsopnamen zijn gemixt door John Sonneveld – al ruim dertig jaar de trouwe technische rechterhand van Golden Earring. Het artwork - naar een idee van Barry Hay - bestaat uit een replica van de originele concertposter, maar bevat ook een collage van foto’s die fans van Golden Earring in het afgelopen jaar hebben ingestuurd. Het resultaat is de dubbel-CD/DVD, getiteld You Know We Love You! – Live Ahoy 2019. Een waardig afscheid dat de band en de fans méér dan verdienen.

  23,99 23,99


  Titel: You Know We Love You, Live Ahoy 2019 (2CD+DVD)
  Prijs: € 23,99
  Productcode: 9300000080708793


   


 • Eurovision Song Contest (CD)
  Eurovision Song Contest (CD) Verzamelalbum op 2CD's waarop alle 40 deelnemers van de 2022 editie in Turijn zijn vertegenwoordigd. Natuurlijk inclusief de inzending van Nederland: S10 - De Diepte.

  26,16 26,16


  Titel: Eurovision Song Contest (CD)
  Prijs: € 26,16
  Productcode: 9300000087356117


   


 • The Return Of The Sun - Live In Italy 1971 (CD)
  The Return Of The Sun - Live In Italy 1971 (CD) The Return Of The Sun - Live In Italy 1971 is een album van Pink Floyd uit 2022 en is uitgebracht onder het label Audio Vaults

  23,99 23,99


  Titel: The Return Of The Sun - Live In Italy 1971 (CD)
  Prijs: € 23,99
  Productcode: 9300000101016377


   


 • Dromen In Kleur (CD)
  Dromen In Kleur (CD) Dromen In Kleur is de opvolger van Gedeeld Door Ons, het platina debuutalbum van Suzan & Freek uit 2019 dat verleden jaar werd bekroond met een Edison in de categorie Nederlandstalig. Op Dromen In Kleur staan de eerder uitgebrachte singles Weg Van Jou, De Overkant en Goud en hun meest recente single Onderweg Naar Later. Voor Weg Van Jou en De Overkant mochten Suzan & Freek onlangs een Buma Award in ontvangst nemen. Weg Van Jou, De Overkant en Goud hebben de platina status behaald, terwijl het in juli verschenen Onderweg Naar Later goud is geworden. Over Dromen In Kleur zeggen Suzan & Freek: “‘Als je het kunt dromen, kun je het ook doen’. Een tegeltjeswijsheid van jewelste, maar wel één die klopt, als je het ons vraagt. Alles begint namelijk met die ene droom. Het was onze droom om muziek te maken en op te treden voor zalen gevuld met mensen die onze liedjes meezingen. De afgelopen twee jaar hebben we met veel plezier gewerkt aan ons tweede album: Dromen In Kleur. We kunnen dan ook niet wachten om onze nieuwe liedjes met iedereen te delen!”

  16,99 16,99


  Titel: Dromen In Kleur (CD)
  Prijs: € 16,99
  Productcode: 9300000053502170


   


 • Trails of Fails (CD)
  Trails of Fails (CD) Vier jaar na Wen D’r Maar Aan, haar eerste Nederlandstalige album, keert Anouk terug met Trails of Fails. Het is een ingetogen singer-songwriterplaat met een intieme, warme sfeer. Een plaat ook, die werd gemaakt onder bijzondere omstandigheden.Trails of Fails is een mini-album maar zeker geen tussendoortje. “Liever zeven songs waar ik echt helemaal achter sta dan twaalf die misschien beter hadden gekund.” Dat is tekenend voor Anouks benadering van muziek: voordat zij iets doet, moet ze er helemaal in geloven. De albumtitel is veelzeggend. “Ik wil blijven groeien. Als ik dat niet meer doe, dan is het tijd om te stoppen. Na elke plaat die ik heb gemaakt denk ik: ben ik nu op dat punt beland, of kan ik mezelf nog verrassen? Want belangrijk is dat je jezelf steeds opnieuw uitvindt. Dat je muziek maakt die met je meegroeit.”Voor de productie koos ze ditmaal Jim Abbiss, onder meer bekend van Arctic Monkeys, Adele en Kasabian. “Ik vind het heel tof om met verschillende mensen te werken. Daarmee krijg je steeds een andere sfeer, een andere input. Jim is heel divers; hij maakt veel verschillende soorten muziek en werkt met te gekke muzikanten.” Anouk wist de veelgevraagde producer over de streep te trekken met een uitdagend plan. “Ik wilde alles live met de band in de studio opnemen. En dat het er dan in één of twee takes op zou staan, zoals ze vroeger deden. Dat vond Jim zó te gek dat ie zei: Let’s do it!”De pandemie gooide roet in het eten, de samenwerking moest op afstand gebeuren. Abbiss nam in de Londense Livingston Studio de muziek op, waarna Anouk de tracks thuis inzong. “Het was voor mij een totaal andere manier van werken. Normaal ben ik er gewoon bij in de studio.” Ze lacht: “Bovendien ben ik technisch best een kneus, dus dat ik het thuis allemaal heb geklaard met een computer, dat is heel bijzonder.” Dat is ook het eindresultaat, want het klinkt alsof je naast Anouk op de bank zit. Terugblikkend beviel het thuiswerken haar daarom best goed. “Vooral fijn is dat je kunt zingen zodra je inspiratie krijgt, zonder afhankelijk te zijn van anderen in een studio. Voor een plaat als deze, die heel intiem en persoonlijk is, was dat ideaal.”Dat Trails of Fails zo persoonlijk is, komt mede door de periode waarin zij haar songs schreef. Anouk zat door de pandemie begin 2020 ruim een maand vast in een hotel in Marokko. “Die tijd was heel goed om te bedenken wat ik met die nummers wilde, wat ik ging doen, welke producer ik wilde.” Ook zat ze ruim een jaar in zelfquarantaine, weg van vriend Dominique en haar kinderen. De zangeres is astmatisch en moest extra voorzichtig zijn om niet besmet te raken. “Het was niet een van de sprankelendste periodes, nee. Ik zag mijn kinderen zó weinig in die tijd. En mijn terugkeer daarna was best een struggle, ik moest mijn plekkie thuis helemaal terugverdienen. Daar moet je samen uitkomen en dat is gelukt.”

  17,99 17,99


  Titel: Trails of Fails (CD)
  Prijs: € 17,99
  Productcode: 9300000096966805


   


 • Zeit (CD) (Deluxe Edition)
  Zeit (CD) (Deluxe Edition) ZEIT is het nieuwe album van de populaire Duitse rock/metal band Rammstein. Het is het achtste studioalbum en opvolger van het in 2019 verschenen UNTITLED album dat wereldwijd op #1 de charts binnenkwam. RAMMSTEIN begon in 1994 en bestaat uit Till Lindeman (zang), Richard Z. Kruspe (leadgitaar), Oliver Riedel (bas), Paul Landers (slaggitaar) Christian Lorenz (keyboard) en Christoph Schneider (drums). RAMMSTEIN verkocht in hun carrière meer dan 25 miljoen albums en traden in Nederland met hun sp
  ectaculaire show onder andere op in de Kuip en op Pinkpop. Deze special editie is een deluxe 6-panel digipack (Blu-ray size) slipcase met goudkleurig bedrukt logo en een 56-pagina tellend booklet.

  32,99 32,99


  Titel: Zeit (CD) (Deluxe Edition)
  Prijs: € 32,99
  Productcode: 9300000085319621


   


 • Proof (CD) (Standard Edition)
  Proof (CD) (Standard Edition) BTS is terug met een verzameling van hun grootste hits van 2013: Proof. Op deze 3 CD's staan hun nummers door de jaren heen zoals o.a. Fire, Blood, Sweat & Tears, DNA. Daarnaast staan er ook liedjes op die eens zijn uitgevoerd tijdens concerten die nu hun eigen studio versie krijgen zoals Tony Montana (feat. Jimin) en Born Singer. Elke CD bevat ook een nieuw nummer om de collectie compleet te maken.

  Deze versie (Standard Edition) bevat de volgende specificaties:
  - 3 CD's
  - 4 Boekjes (The Art of Proof, Photograph, Epilogue & Lyrics)
  - Photocard Set (7 stuks)
  - Postcard (1 van de 8)
  - Limited Edition poster

  80,99 80,99


  Titel: Proof (CD) (Standard Edition)
  Prijs: € 80,99
  Productcode: 9300000100702458


   


 • Proof (CD) (Compact Edition)
  Proof (CD) (Compact Edition) BTS is terug met een verzameling van hun grootste hits van 2013: Proof. Op deze 3 CD's staan hun nummers door de jaren heen zoals o.a. Fire, Blood, Sweat & Tears, DNA. Daarnaast staan er ook liedjes op die eens zijn uitgevoerd tijdens concerten die nu hun eigen studio versie krijgen zoals Tony Montana (feat. Jimin) en Born Singer. Elke CD bevat ook een nieuw nummer om de collectie compleet te maken.

  Deze versie (Compact Edition) bevat de volgende specificaties:
  - 3 CD's
  - 1 Boekje
  - Photocard (1 van de 7)
  - Postcard (1 van de 8)
  - Mini Poster & Discography Guide

  33,99 33,99


  Titel: Proof (CD) (Compact Edition)
  Prijs: € 33,99
  Productcode: 9300000100702461


   


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top