Peter Evers Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • The Bridge - Seizoen 4
  The Bridge - Seizoen 4 Bekijk hier alle
  Lumière Crime Series


  Een vrouw is gestenigd op Peberholm, een Deens eilandje bij de Sontbrug. Het slachtoffer is Margrethe Thormod, directeur van een migratiebureau in Kopenhagen, die recent was verwikkeld in een deportatieschandaal. Samen met zijn Deense collega Jonas Mandrup begint rechercheur Henrik Sabroe een onderzoek naar de lugubere moord.

  29,99


  Titel: The Bridge - Seizoen 4
  Prijs: € 29,99
  Productcode: 9200000087943058


     


 • Fifty Shades Darker
  Fifty Shades Darker Nadat Christian en Anastasia opnieuw herenigd zijn, lijkt niet alles rozengeur en manenschijn voor the happy couple. Er zijn namelijk heel wat kapers op de kust... 'Mrs Robinson', de ex van Christian, komt op de proppen, maar ook de baas van Anastasia blijkt een ziekelijke obsessie voor haar te hebben. En alsof dat nog niet genoeg is, worden Christian en Anastasia nog eens lastiggevallen door een stalkster...

  Je kan nu ook al Fifty Shades Freed reserveren, bekijk hier de laatste Film in de triologie: Fifty Shades Freed.

  9,99


  Titel: Fifty Shades Darker
  Prijs: € 9,99
  Productcode: 9200000073476134


     


 • Fantastic Beasts and Where to Find Them
  Fantastic Beasts and Where to Find Them Het langverwachte vervolg op Harry Potters uit J.K. Rowlings Wizarding World: Fantastic Beasts and Where to Find Them! Deze film is het eerste deel van een reeks van vijf die in de komende jaren (2018, 2020, 2024, 2022) wordt verwacht.

  Fantastic Beasts and Where to Find Them begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een No-Maj (Amerikaans voor een Dreuzel) genaamd Jacob, een magische koffer, en het ontsnappen van een aantal van Newt’s fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaarsals de No-Maj wereld.

  Bonusmateriaal (2/6):

  • Characters: The Magizoologist
  • Creatures: Meet the Fantastic Beasts

  9,99


  Titel: Fantastic Beasts and Where to Find Them
  Prijs: € 9,99
  Productcode: 9200000054581888


     


 • Thor Ragnarok (Blu-ray)
  Thor Ragnarok (Blu-ray) In Marvel’s Thor: Ragnarok verliest Thor zijn magische hamer en wordt hij gevangen genomen aan de andere kant van het universum – terwijl Asgard wordt bedreigd door Ragnarok.

  Marvel’s Thor: Ragnarok vervolgt de avonturen van Thor die voor een nieuwe bedreiging komt te staan - de meedogenloze Hela. Thor verliest zijn magische hamer en wordt gevangen genomen aan de andere kant van het universum.

  Het wordt voor hem een race tegen de klok om op tijd terug te komen in Asgard om Ragnarok – de verwoesting van Asgard en het einde van de beschaving – te stoppen. Hiervoor moet Thor alleen eerst een dodelijke gladiator strijd overleven, waarbij hij recht tegenover zijn voormalig bondgenoot en mede-Avenger de Incredible Hulk komt te staan.  24,99


  Titel: Thor Ragnarok (Blu-ray)
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9200000084600255


     


 • Fifty Shades Freed
  Fifty Shades Freed Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in FIFTY SHADES FREED, gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E.L. James. Het nieuwste deel gaat verder waar de succesvolle films uit 2015 en 2017 ophielden.

  De "Fifty Shades" boeken zijn in 52 verschillende talen vertaald en er zijn wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. In Nederland zijn er meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit.

  FIFTY SHADES FREED is net als Fifty Shades Darker geregisseerd door James Foley (Fear, House of Cards) en geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti, Marcus Viscidi, en de schrijfster van de boeken, E.L. James. Het scenario is geschreven door Niall Leonard.

  18,99


  Titel: Fifty Shades Freed
  Prijs: € 18,99
  Productcode: 9200000085468941


     


 • Beauty and the Beast
  Beauty and the Beast Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit het bekende sprookje komen opnieuw tot leven in een spectaculaire live-action versie van Beauty and the Beast.

  Beauty and The Beast vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is.

  9,99


  Titel: Beauty and the Beast
  Prijs: € 9,99
  Productcode: 9200000075947263


     


 • Star Wars Episode 8: The Last Jedi (Blu-ray)
  Star Wars Episode 8: The Last Jedi (Blu-ray) Na haar eerste stappen in de Jedi wereld gezet te hebben, vergezelt Rey Luke Skywalker op een avontuur met Leia, Finn en Poe om de mysteries van de Force en geheimen uit het verleden te achterhalen.

  Blu-ray Bonus:

  Audio Commentary
  The Director and the Jedi
  Balance of the Force

  Scene Breakdowns:
  - Lighting The Spark: Creating the Space Battle
  - Snoke and Mirrors
  - Showdown on Crait

  Andy Serkis Live! (One Night Only)
  Commentary By Writer/Director Rian Johnson
  Introduction From Rian Johnson
  14 Deleted Scenes  24,99


  Titel: Star Wars Episode 8: The Last Jedi (Blu-ray)
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9200000086134246


     


 • Game of Thrones - Seizoen 7
  Game of Thrones - Seizoen 7 Dit is de standard edition dvd uitgave van Game of Thrones seizoen 7.

  Synopsis Seizoen 7

  De serie gaat over negen nobele families die strijden voor de macht over het koninkrijk Westeros en de strijd tegen een vergeten kwaad wat na duizenden jaren is teruggekeerd. In seizoen zeven zal Cersei alles op alles moeten zetten om Lannisters op de troon te houden. Daenerys zet daarnaast haar eerste stappen op vaste grond in Westeros om vervolgens de strijd aan te gaan voor totale heerschappij van het koninkrijk. Ten slotte zal de nieuwe King of the North John Snow iedereen om hem heen moeten verzamelen om de Night King en de White Walkers te weerstaan. Winter is Here.

  Bonusmateriaal

  • From Imagination to Reality: Inside the Art Department
  • Fire & Steel: Creating the Invasion of Westeros
  • Audio Commentaries

  Afleveringen

  • Episode #71: “Dragonstone” - Jon (Kit Harington) organizes the defense of the North. Cersei (Lena Headey) tries to even the odds. Daenerys (Emilia Clarke) comes home.
  • Episode #72: “Stormborn” - Daenerys (Emilia Clarke) receives an unexpected visitor. Jon (Kit Harington) faces a revolt. Tyrion (Peter Dinklage) plans the conquest of Westeros.
  • Episode #73: “The Queen’s Justice” - Daenerys (Emilia Clarke) holds court. Cersei (Lena Headey) returns a gift. Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) learns from his mistakes.
  • Episode #74: "The Spoils of War" - Daenerys takes matters into her own hands. Arya reaches her destination. Jaime and Bronn collect the spoils from the war with the Tarlys.
  • Episode #75: "Eastwatch" - The White Walkers march on Eastwatch. Tyrion takes a gamble. Arya snoops around Winterfell.
  • Episode #76: "Beyond the Wall" - Jon and his team go beyond the wall to capture a wight. Daenerys has to make a tough decision.
  • Episode #77: "The Dragon and the Wolf" - A meeting is held in King's Landing. Problems arise in the North.

  Over de serie Game of Thrones

  Seizoen zeven is het langverwachte op één na laatste TV-seizoen van wat misschien wel beschouwd wordt als de meest populaire TV-serie ter wereld: Game Of Thrones. Het zevende seizoen is in de zomer van 2017 door HBO op TV uitgezonden en bevat zeven afleveringen. De TV-serie is gebaseerd op de boekenserie A Song Of Ice And Fire (Het Lied Van IJs En Vuur) van schrijver George R.R. Martin. Sinds 1996 heeft de schrijver vijf boeken uitgebracht: Game of Thrones, A Clash of Kings, A Storm of Swords, A Feast for Crows en A Dance with Dragons. De TV-serie heeft de boekenreeks echter inmiddels ingehaald omdat de schrijver momenteel (2017-2018) nog werkt aan het zesde en zevende boek genaamd "Winds Of Winter" en "A Dream Of Spring".

  'One of the best series in the history of fantasy.' (Los Angeles Times)
  'Long live George Martin . . . a literary dervish, enthralled by complicated characters and vivid language, and bursting with the wild vision of the very best tale tellers.' (The New York Times)

  Bekijk alle entertainment, boeken en speelgoed van Game of Thrones. Klik hier.  39,99


  Titel: Game of Thrones - Seizoen 7
  Prijs: € 39,99
  Productcode: 9200000072661463


     


 • Beauty and the Beast (Blu-ray)
  Beauty and the Beast (Blu-ray) Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit het bekende sprookje komen opnieuw tot leven in een spectaculaire live-action versie van Beauty and the Beast.

  Beauty and The Beast vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is.

  14,99


  Titel: Beauty and the Beast (Blu-ray)
  Prijs: € 14,99
  Productcode: 9200000075947261


     


 • Fifty Shades of Grey
  Fifty Shades of Grey De jonge, onbevangen literatuurstudente Anastasia Steele komt onverwachts in aanraking met de charismatische, mysterieuze miljardair Christian Grey. Ze is direct betoverd door hem, maar hij lijkt te hoog gegrepen voor haar. Totdat Grey op een dag ineens in de winkel staat waar ze parttime werkt. Vanaf dat moment zal Christian Grey Anastasia geen moment meer met rust laten.  "Aardige film als je niet met de boeken bekend bent."


  Het boek is ongetwijfeld beter dan de film. Zo mis ik in de film de psychologische diepgang. Ik weet dat de boeken en de film bekend staan om hun seksuele scènes. Natuurlijk speelt het een belangrijke rol, maar als je het aan mij vraagt draait daar het verhaal helemaal niet om. Juist de psychologische kant vind ik interessant, maar wellicht wordt dat in de komende delen beter ontplooit.

  Verder is de casting voor Mr. Grey echt enorm slecht. Die man voldoet gewoon echt niet aan het beeld dat vrouwen hebben van de perfecte man.

  Acteerkwaliteiten van alle acteurs vind ik ook ver onder de maat. Alle zinnen kwamen eruit alsof ze gewoon uit het hoofd geleerd waren. Of het moet komen doordat ik de boeken heb gelezen en delen tekst heel bekend voor mij waren.

  Wat betreft beelden en muziek vind ik de film wel mooi om naar te kijken.

  Samengevat: een aardige film als je niet met de boeken bekend bent, maar het is zeker geen film van hoogstaand niveau. Ik werd er in ieder geval niet warm of koud van.

  Je kan nu ook al Fifty Shades Freed reserveren, bekijk hier de laatste Film in de triologie: Fifty Shades Freed.

  9,99


  Titel: Fifty Shades of Grey
  Prijs: € 9,99
  Productcode: 9200000036296025


     


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top