Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Black Panther (Blu-ray)
  Black Panther (Blu-ray) Marvel’s Black Panther volgt het verhaal van T’Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Zijn moed als koning en - Black Panther – wordt alleen op de proef gesteld door een heftig conflict met een oude vijand, dat niet alleen het lot van Wakanda, maar ook van de rest van de wereld in gevaar brengt. Geconfronteerd met verraad en gevaar moet de jonge koning zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen.  24,99


  Titel: Black Panther (Blu-ray)
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9200000088442346


     


 • The Bridge - Seizoen 4
  The Bridge - Seizoen 4 Bekijk hier alle
  Lumière Crime Series


  Een vrouw is gestenigd op Peberholm, een Deens eilandje bij de Sontbrug. Het slachtoffer is Margrethe Thormod, directeur van een migratiebureau in Kopenhagen, die recent was verwikkeld in een deportatieschandaal. Samen met zijn Deense collega Jonas Mandrup begint rechercheur Henrik Sabroe een onderzoek naar de lugubere moord.

  29,99


  Titel: The Bridge - Seizoen 4
  Prijs: € 29,99
  Productcode: 9200000087943058


     


 • Fifty Shades Trilogy
  Fifty Shades Trilogy Nu kunt u de boxoffice hits samen in box krijgen!

  Fifty Shades Of Grey
  De jonge, onbevangen literatuurstudente Anastasia Steele komt onverwachts in aanraking met de charismatische, mysterieuze miljardair Christian Grey. Ze is direct betoverd door hem, maar hij lijkt te hoog gegrepen voor haar. Totdat Grey op een dag ineens in de winkel staat waar ze parttime werkt. Vanaf dat moment zal Christian Grey Anastasia geen moment meer met rust laten.

  Fifty Shades Darker
  Nadat Christian en Anastasia opnieuw herenigd zijn, lijkt niet alles rozengeur en manenschijn voor the happy couple. Er zijn namelijk heel wat kapers op de kust... 'Mrs Robinson', de ex van Christian, komt op de proppen, maar ook de baas van Anastasia blijkt een ziekelijke obsessie voor haar te hebben. En alsof dat nog niet genoeg is, worden Christian en Anastasia nog eens lastiggevallen door een stalkster...

  Fifty Shades Freed
  Tegen alle verwachtingen in is de tijd eindelijk gekomen. Anastasia gaat met haar Christian trouwen. Na een succesvolle bruiloft kunnen de multi-miljonair en de bruid uitkijken naar een leven van weelderige luxe. De huwelijskreis wordt al snel verstoord, omdat een bedreiging uit het verleden het gelukkige paar achtervolgt ...

  29,99


  Titel: Fifty Shades Trilogy
  Prijs: € 29,99
  Productcode: 9200000090924604


     


 • Star Wars Episode 8: The Last Jedi (Blu-ray)
  Star Wars Episode 8: The Last Jedi (Blu-ray) Na haar eerste stappen in de Jedi wereld gezet te hebben, vergezelt Rey Luke Skywalker op een avontuur met Leia, Finn en Poe om de mysteries van de Force en geheimen uit het verleden te achterhalen.

  Blu-ray Bonus:

  Audio Commentary
  The Director and the Jedi
  Balance of the Force

  Scene Breakdowns:
  - Lighting The Spark: Creating the Space Battle
  - Snoke and Mirrors
  - Showdown on Crait

  Andy Serkis Live! (One Night Only)
  Commentary By Writer/Director Rian Johnson
  Introduction From Rian Johnson
  14 Deleted Scenes  24,99


  Titel: Star Wars Episode 8: The Last Jedi (Blu-ray)
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9200000086134246


     


 • Beauty and the Beast
  Beauty and the Beast Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit het bekende sprookje komen opnieuw tot leven in een spectaculaire live-action versie van Beauty and the Beast.

  Beauty and The Beast vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is.

  9,99


  Titel: Beauty and the Beast
  Prijs: € 9,99
  Productcode: 9200000075947263


     


 • Beauty and the Beast (Blu-ray)
  Beauty and the Beast (Blu-ray) Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit het bekende sprookje komen opnieuw tot leven in een spectaculaire live-action versie van Beauty and the Beast.

  Beauty and The Beast vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is.

  14,99


  Titel: Beauty and the Beast (Blu-ray)
  Prijs: € 14,99
  Productcode: 9200000075947261


     


 • Star Wars Episode 8: The Last Jedi
  Star Wars Episode 8: The Last Jedi Na haar eerste stappen in de Jedi wereld gezet te hebben, vergezelt Rey Luke Skywalker op een avontuur met Leia, Finn en Poe om de mysteries van de Force en geheimen uit het verleden te achterhalen.  19,99


  Titel: Star Wars Episode 8: The Last Jedi
  Prijs: € 19,99
  Productcode: 9200000086088944


     


 • Coco
  Coco Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Hij wil dolgraag net zo beroemd worden als zijn idool Ernesto de la Cruz, maar muziek is verboden in zijn familie. Op mysterieuze wijze komt Miguel op de Dag van de Doden in het kleurrijke Dodenrijk terecht. Daar ontmoet hij Héctor en samen gaan ze op reis om het echte verhaal achter Miguels familiegeschiedenis te ontdekken.

  19,99


  Titel: Coco
  Prijs: € 19,99
  Productcode: 9200000086254613


     


 • Flikken Maastricht - Seizoen 12
  Flikken Maastricht - Seizoen 12 In seizoen 12 moeten Eva en vooral Wolfs de draad weer zien te op te pakken na de gruwelijke moord op Fleur. En waar Eva weer aan het werk is, kan Wolfs haar dood maar moeilijk verwerken en is uit op wraak. Hij is uit Maastricht vertrokken en Eva staat er alleen voor als er een oorlog tussen een Maastrichtse drugsbende en Amsterdamse criminelen uitbreekt. Met haar nieuwe partner doet ze onderzoek en komt in dat onderzoek ook Wolfs weer tegen. Ze overtuigt hem om mee terug te gaan naar Maastricht en om samen Bols te traceren. Wolfs en Eva gaan weer met zijn tweeën in Maastricht aan de slag, lossen samen cold cases op, weten illegale adopties te verhinderen, lossen familiemoorden op, pakken een seriemoordenaar en jagen op oude terroristen, maar zoeken ook nog steeds naar hun oude vijand Jens Bols. Maar als Wolfs en Eva eindelijk Bols weten te vinden, woelen ze meer los dan ze willen. Bols is nog steeds een tegenstander van formaat en als ze uiteindelijk weer tegen over hem staan moeten ze alles op alles zetten om het er levend af te brengen.

  24,99


  Titel: Flikken Maastricht - Seizoen 12
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9200000092544105


     


 • Black Panther
  Black Panther Marvel’s Black Panther volgt het verhaal van T’Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Zijn moed als koning en - Black Panther – wordt alleen op de proef gesteld door een heftig conflict met een oude vijand, dat niet alleen het lot van Wakanda, maar ook van de rest van de wereld in gevaar brengt. Geconfronteerd met verraad en gevaar moet de jonge koning zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen.  19,99


  Titel: Black Panther
  Prijs: € 19,99
  Productcode: 9200000088442331


     


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top