Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • The Batman (Blu-ray)
  The Batman (Blu-ray) Warner Bros. Pictures presenteert "The Batman" van regisseur Matt Reeves, met in de hoofdrol Robert Pattinson als Gotham City’s bekende misdaadbestrijder en zijn alter ego, de teruggetrokken miljardair Bruce Wayne. Twee jaar lang heeft Bruce Wayne (Robert Pattinson) de straten van Gotham City bewaakt als de Batman. Hij is een schrikbeeld voor criminelen geworden en heeft zo de duistere kant van de stad leren kennen. Met slechts een paar trouwe bondgenoten – Alfred Pennyworth (Andy Serkis) en inspecteur James Gordon (Jeffrey Wright) – in een stad waar corruptie hoogtij viert, staat de eenzame held voor de gewone burgers symbool voor wraak.

  Als een moordenaar het op sadistische wijze gemunt heeft op de elite van Gotham, leidt een spoor van cryptische aanwijzingen ‘World’s Greatest Detective’ naar de onderwereld, waar hij in contact komt met Selina Kyle/Catwoman (Zoë Kravitz), Oswald Cobblepot/de Penguin (Colin Farrell), Carmine Falcone (John Turturro) en Edward Nashton/de Riddler (Paul Dano). Als het bewijs duidelijkere vormen begint aan te nemen, komen de grootse plannen van zijn tegenstander aan het licht. Batman moet nieuwe samenwerkingen aangaan, de dader ontmaskeren en afrekenen met het machtsmisbruik en de corruptie waar Gotham City al zo lang onder lijdt.

  12,98 12,98


  Titel: The Batman (Blu-ray)
  Prijs: € 12,98
  Productcode: 9300000083202988


   


 • House Of The Dragon - Seizoen 1 (Blu-ray)
  House Of The Dragon - Seizoen 1 (Blu-ray) House of the Dragon is een Game of Thrones prequel serie. Het gaat ongeveer 200 jaar terug in de tijd en gaat over het begin van het einde van de eens almachtige dynastie die de zeven koninkrijken van Westeros domineerde. Verwacht machtsstrijd, bloedvergieten, verraad en epische drakengevechten.
  De show is gebaseerd op George R.R. Martin's Vuur en Bloed. Een echte bestseller van de auteur van Game of Thrones (16 weken in de New York Time Best Sellers lijst).
  De familie Targaryens regeert over de Zeven Koninkrijken die verscheurd dreigen te worden door een burgeroorlog. Er gaat namelijk een schokgolf van ontzetting door de koninkrijken als koning Viserys zijn dochter Rhaenyra uitroept tot zijn erfgenaam. Na de geboorte van een zoon worden er plannen gesmeed om ervoor te zorgen dat ze nooit de IJzeren Troon zal bestijgen.

  54,99 54,99


  Titel: House Of The Dragon - Seizoen 1 (Blu-ray)
  Prijs: € 54,99
  Productcode: 9300000127606167


   


 • Legacies - Seizoen 4 (DVD)
  Legacies - Seizoen 4 (DVD) Als seizoen 4 begint, moet Hope kiezen tussen het redden van de jongen van wie ze houdt en het voor eens en altijd beëindigen van Malivore's dreiging. Deze keuze zal levensveranderende gevolgen hebben voor Alaric Saltzman en de Super Squad. Samen werken deze jonge en krachtige vampiers, heksen en weerwolven, onder leiding van Lizzie & Josie Saltzman, MG, Cleo (Omono Okojie), Kaleb en hun menselijke vriend Ethan (Leo Howard) worden geconfronteerd met hun donkerste en meest dodelijke bedreiging van allemaal... en The Salvatore School zal worden verscheurd in het proces

  34,99 34,99


  Titel: Legacies - Seizoen 4 (DVD)
  Prijs: € 34,99
  Productcode: 9300000127606165


   


 • Black Adam (Blu-ray)
  Black Adam (Blu-ray) Bijna 5000 jaar geleden ontving Black Adam de buitengewone krachten van de oude goden, waarna hij al vrij snel werd opgesloten in een tombe. Nu is hij weer vrij en klaar om zijn eigen vorm van gerechtigheid los te laten op de moderne wereld.

  24,99 24,99


  Titel: Black Adam (Blu-ray)
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9300000127726320


   


 • Fall (Blu-ray)
  Fall (Blu-ray) Als twee vriendinnen voor een social media stunt een TV toren beklimmen, komen ze vast te zitten op meer dan 600 meter hoogte. In de brandende hitte, zonder proviand, zonder bereik op hun telefoons en zonder dat iemand weet dat ze daar zitten. Terug klimmen is absoluut onmogelijk. Nu zijn de vrouwen op elkaar en hun vindingrijkheid aangewezen om weer voet aan de grond te krijgen. Risico nemen, betekent hun levens op het spel zetten, maar geen risico nemen, betekent een zekere dood.

  14,99 14,99


  Titel: Fall (Blu-ray)
  Prijs: € 14,99
  Productcode: 9300000127973144


   


 • Pictionary Air Harry Potter - Actiespel
  Pictionary Air Harry Potter - Actiespel Aspirant-heksen en tovenaars zullen dol zijn op het magische plezier dat gepaard gaat met het spelen van Pictionary Air Harry Potter!

  Inbegrepen bij deze betoverende versie van het klassieke familietekenspel zijn 112 dubbelzijdige aanwijzingskaarten geïnspireerd op de Wizarding World, die spelers in de lucht tekenen en op het scherm zien met een Pictionary Air-pen in de vorm van Harry Potter's toverstok. Download de gratis Pictionary Air-app om aan de slag te gaan. Dit Harry Potter-spel zal iedereen charmeren tijdens familiespelavonden! Kleuren en decoraties kunnen variëren. Kenmerken Inhoud: Een Pictionary Air Harry Potter Magisch Familie Tekenspel Deze betoverende Harry Potter-editie van het klassieke Pictionary-tekenspel brengt de magie van de franchise tot leven, terwijl kinderen in de lucht tekenen en het op het scherm zien Kies een Hogwarts-huis om voor te spelen (Griffoendor, Huffelpuf, Zwadderich of Ravenklauw) en pak vervolgens een van de speciale aanwijzingskaarten die zijn geïnspireerd op de Tovenaarswereld om te beginnen Teken om de beurt afbeeldingen met de fantastische replica van Harry Potter's toverstok terwijl teamgenoten de afbeeldingen raden die op het scherm verschijnen. Het team dat de meeste punten scoort, wint het Pictionary-spel Download gewoon de gratis Pictionary Air-app, richt de in-app-camera op de illustrator en de schets verschijnt op het scherm van het smartapparaat Games kunnen ook naar een tv worden gegoten met Apple TV, Chromecast of andere streaming-apparaten (bekijk de Pictionary Air-ondersteuningspagina voor volledige compatibiliteit) 4 of meer spelers

  28,99 28,99


  Titel: Pictionary Air Harry Potter - Actiespel
  Prijs: € 28,99
  Productcode: 9300000045192880


   


 • Dobble Harry Potter - Kaartspel
  Dobble Harry Potter - Kaartspel Herken jij als eerste de overeenkomende Harry Potter-symbolen met Dobble Harry Potter? Dobble Harry Potter combineert de fantasie van J.K. Rowling met het razendpopulaire kaartspel Dobble. Spelers gaan de strijd aan om twee dezelfde symbolen te vinden op twee verschillende kaarten, en dat is makkelijker gezegd dan gedaan.
  Kenmerken Hersenkraker Stelt concentratie, motoriek en snelheid op de proef Voor 2 tot 8 spelers Speelduur van 15 minuten Vanaf 6 jaar oud Spelverloop Dobble Harry Potter is een razendspannend kaartspel waarbij jij je observatievaardigheden hard zal nodig hebben! Test jouw oogreflexend terwijl je probeert als eerste speler twee dezelfde symbolen te spotten en het uitroept wanneer je ze ziet. Wat speciaal is aan de Harry Potter-versie van het spel, zijn de prachtige beelden van de Harry Potter serie, zoals toverstaffen, toverdranken, de wapens van de Zweinstein-afdelingen, Ron Wemel, Hermelien Griffel en natuurlijk Harry Potter zelf!

  Een potje van Dobble duurt slechts 15 minuten, dus het spel kan tussendoor gespeeld worden, maar waarschijnlijk zullen de speelsessies met familie en vrienden langer duren dan één potje. Dobble Harry Potter kan ook overal gespeeld worden, het spel is namelijk erg handzaam. Neem Dobble Harry Potter mee in de trein, als je uit eten gaat, de locatie maakt niet uit, er is altijd genoeg ruimte voor het spel!

  Heb jij de magische reflexen en het observatievermogen benodigd om Dobble Harry Potter te winnen?
  Inhoud 55 kaarten 5 kaarten met de spelregels

  13,59 13,59


  Titel: Dobble Harry Potter - Kaartspel
  Prijs: € 13,59
  Productcode: 9200000116575447


   


 • Pokémon GO Elite Trainer Box - Pokémon Kaarten
  Pokémon GO Elite Trainer Box - Pokémon Kaarten Bereid je voor op de strijd als nooit tevoren nu Pokémon GO en de Pokémon Trading Card Game samenkomen! Dragonite VSTAR en Mewtwo VSTAR pronken met immense krachten, terwijl Melmetal VMAX in zijn Gigantamax vorm de concurrentie verslaat. Gewilde Shiny Pokémon, Radiant Venusaur, Radiant Charizard en Radiant Blastoise brengen duizelingwekkende nieuwe strategieën naar het slagveld. Ondertussen staan de leiders van Team Instinct, Team Mystic en Team Valor klaar om hun steun te tonen in de Pokémon TCG: Pokémon GO-uitbreiding!
  Inhoud: 10 Pokémon TCG: Pokémon GO-boosterpakjes 1 foil promokaart met Mewtwo V 65 sleeves met Mewtwo 45 Pokémon TCG Energy kaarten Een spelersgids voor de Pokémon GO uitbreiding 6 damage-counter dobbelstenen 1 competitie-legale coin-flip dobbelsteen 2 acryl condition markers 1 acryl VSTAR-marker Een verzamelbox om alles in op te bergen, met 4 verdelers om het georganiseerd te houden Een codekaart voor Pokémon Trading Card Game Live

  41,99 41,99


  Titel: Pokémon GO Elite Trainer Box - Pokémon Kaarten
  Prijs: € 41,99
  Productcode: 9300000110324730


   


 • Pokémon Sword & Shield: Silver Tempest Elite T
  Pokémon Sword & Shield: Silver Tempest Elite T Een onheilspellend gerommel weergalmt in de verte, en Lugia VSTAR duikt op uit de donkere diepten van de oceaan om zijn roep te beantwoorden! Verken onbekend terrein met avontuurlijke expeditiegenoten, waaronder Alolan Vulpix VSTAR, Serperior VSTAR, Unown VSTAR en Mawile VSTAR. Ondertussen wacht een legendarische strijd als Regieleki VMAX en Regidrago VSTAR uit hun slaap ontwaken. Ontdek krachtige partnerschappen in de Trainer Gallery en zet koers naar avontuur met de Pokémon TCG: Sword & Shield-Silver Tempest-uitbreiding!

  Elke Pokemon Silver Tempest Elite Trainer Box bevat: 8 Sword & Shield - Silver Tempest boosterpacks. 45 energiekaarten. 65 kaarthoezen met Alolan Vulpix print. 6 schadetellerdobbelstenen. 1 toernooi-legale 'coin flip' dobbelsteen. fitnessmunten. 1 VSTAR-chip. 1 spelersgids. 1 regelboek van het Pokémon Trading Cardgame. 1 codekaart voor Pokémon Trading Cardgame Online. 1 opbergdoos inclusief vier kaartverdelers.

  42,49 42,49


  Titel: Pokémon Sword & Shield: Silver Tempest Elite T
  Prijs: € 42,49
  Productcode: 9300000123864654


   


 • Harry Potter - Complete 8 - Film Collection (DVD)
  Harry Potter - Complete 8 - Film Collection (DVD) YEAR 1 Het magische avontuur begint als Harry Potter een uitnodiging krijgt voor Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus.
  YEAR 2 Auto’s vliegen, bomen slaan en een mysterieuze huiself probeert Harry voor een groot gevaar te behoeden als hij terugkeert voor zijn tweede jaar.
  YEAR 3 Harry staat oog in oog met de door en door slechte Dementors, moet een weerwolf te slim af zijn en ontdekt de waarheid over de ontsnapte gevangene van Azkaban – Sirius Zwarts.
  YEAR 4 Harry neemt het op tegen een dodelijke draak, woeste waterdemonen en een betoverde doolhof en valt uiteindelijk in handen van Hij Die Niet Genoemd Mag Worden.
  YEAR 5 Als maar weinig mensen geloven dat Heer Voldemort is teruggekeerd, moet Harry zijn vrienden in het geheim voorbereiden op de komende tovenaarsoorlog.
  YEAR 6 Terwijl Heer Voldemort zijn greep op zowel de dreuzel- als tovenaarswereld verscherpt, zoeken Harry en Perkamentus naar een manier om Voldemort voorgoed uit te schakelen.
  YEAR 7 Part 1 Harry, Ron en Hermelien beginnen aan hun missie om het geheim achter Voldemorts kracht te vinden en vernietigen - de Gruzielementen. Nu ze alleen en op de vlucht zijn, moeten de drie meer dan ooit op elkaar vertrouwen… maar duistere krachten dreigen hen uit elkaar te drijven.
  YEAR 7 Part 2 In de heldhaftige finale ontaardt de strijd tussen de goede en de kwade krachten uit de toverwereld in een allesvernietigende oorlog. Alles staat op alles, niemand is meer veilig. Maar misschien moet Harry zich opwerpen en het hoogste offer brengen, naarmate de beslissende eindstrijd met Heer Voldemort dichterbij komt. En dan houdt alles op.

  21,99 21,99


  Titel: Harry Potter - Complete 8 - Film Collection (DVD)
  Prijs: € 21,99
  Productcode: 9200000026739211


   


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top