Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


 • Last Of Us (Blu-ray)

  Last Of Us (Blu-ray) The Last of Us speelt zich af 20 jaar nadat de moderne beschaving is vernietigd. Joel, een geharde overlever, wordt ingehuurd om Ellie, een 14-jarig meisje, uit een onderdrukkende quarantainezone te smokkelen. Wat begint als een kleine klus wordt al snel een brute en hartverscheurende reis als ze beiden de VS moeten doorkruisen en op elkaar zijn aangewezen om te overleven.

  44,00 44


  Titel: Last Of Us (Blu-ray)
  Prijs: € 44,00
  Productcode: 9300000142780418


    • Shazam ! - Fury Of The Gods (Blu-ray)

  Shazam ! - Fury Of The Gods (Blu-ray) Billy Batson en zijn pleegkinderen hebben de krachten van de goden en leren nog steeds hoe ze hun tienerleven moeten combineren met volwassen superhelden. Maar wanneer de Dochters van Atlas, een wraakzuchtig trio van oude goden, op aarde aankomen op zoek naar de magie die lang geleden van hen gestolen is, moeten Billy alias Shazam en zijn familie strijden voor hun superkrachten, hun leven en het lot van hun wereld.

  22,99 22,99


  Titel: Shazam ! - Fury Of The Gods (Blu-ray)
  Prijs: € 22,99
  Productcode: 9300000145137014


    • Cocaine Bear (Blu-ray)

  Cocaine Bear (Blu-ray) Cocaine Bear is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1985 over een drugssmokkelaar, wiens vliegtuig neerstort, en de zwarte beer die de zoekgeraakte cocaïne verorbert.

  In deze chaotische thriller komt een bonte verzameling van politieagenten, toeristen en tieners samen in een bos in Georgia waar een gevaarlijk roofdier van ruim 200 kilo een onvoorstelbare hoeveelheid cocaïne binnen heeft gekregen en daarna stijf van de coke op rooftocht gaat naar meer drugs… en slachtoffers.


  22,99 22,99


  Titel: Cocaine Bear (Blu-ray)
  Prijs: € 22,99
  Productcode: 9300000145137000


    • Knock At The Cabin (Blu-ray)

  Knock At The Cabin (Blu-ray) In deze thriller van de visionaire filmmaker M. Night Shyamalan wordt een hechte familie tijdens een vakantie in een afgelegen hut gegijzeld door vier gewapende vreemdelingen. De bezoekers, onder leiding van Dave Bautista (Guardians of the Galaxy), eisen dat het jonge meisje en haar ouders een ondenkbare keuze maken: hun familie óf de mensheid redden.


  22,99 22,99


  Titel: Knock At The Cabin (Blu-ray)
  Prijs: € 22,99
  Productcode: 9300000145137005


    • Operation Fortune - Ruse De Guerre (Blu-ray) (NL-Only)

  Operation Fortune - Ruse De Guerre (Blu-ray) (NL-O Internationale inlichtingendienst Five Eyes rekruteert MI6 agent Orson Fortune (Jason Statham) om de verkoop van een nieuwe, dodelijke wapentechnologie die de wereldorde dreigt te verstoren, te voorkomen. Samen met CIA agent Sarah Fidel (Aubrey Plaza) en Hollywoodster Danny Francesco (Josh Hartnett), zal Fortune moeten infiltreren in het netwerk van de steenrijke wapenhandelaar Greg Simmonds (Hugh Grant) en een ramp te zien voorkomen.

  Deze titel is alleen beschikbaar in Nederland.

  12,99 12,99


  Titel: Operation Fortune - Ruse De Guerre (Blu-ray) (NL-O
  Prijs: € 12,99
  Productcode: 9300000144829602


    • Everything Everywhere All At Once (Blu-ray)

  Everything Everywhere All At Once (Blu-ray) Evelyn (Michelle Yeoh) heeft samen met haar man Waymond (Ke Huy Quan) een onsuccesvolle wasserette, een rebellerende dochter en een belastingaangifte die maar niet lijkt te eindigen. Exact op het moment dat het allemaal teveel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universums en is Evelyn niet langer alleen een wasserettehouder, maar ook internationaal bekende filmster, kungfu-meester, chef-kok of misschien de held die iedereen al die tijd nodig had.‘Everything Everywhere All at Once’ is een eigenzinnige science-fiction avonturenfilm geregisseerd door het regisseurs-duo Daniel Kwan en Daniel Scheinert (‘Swiss Army Man’). Met in de hoofdrollen: Michelle Yeoh (‘Crouching Tiger, Hidden Dragon’), Ke Huy Quan (‘The Goonies’) en Jamie Lee Curtis (‘Halloween’).

  BE release is op 23-11-2022

  9,99 9,99


  Titel: Everything Everywhere All At Once (Blu-ray)
  Prijs: € 9,99
  Productcode: 9300000122976087


    • Last Of Us (4K Ultra HD Blu-ray) (Steelbook)

  Last Of Us (4K Ultra HD Blu-ray) (Steelbook) The Last of Us speelt zich af 20 jaar nadat de moderne beschaving is vernietigd. Joel, een geharde overlever, wordt ingehuurd om Ellie, een 14-jarig meisje, uit een onderdrukkende quarantainezone te smokkelen. Wat begint als een kleine klus wordt al snel een brute en hartverscheurende reis als ze beiden de VS moeten doorkruisen en op elkaar zijn aangewezen om te overleven.

  58,00 58


  Titel: Last Of Us (4K Ultra HD Blu-ray) (Steelbook)
  Prijs: € 58,00
  Productcode: 9300000142780419


    • Fantastic Beasts - The Secrets Of Dumbledore (Blu-ray)

  Fantastic Beasts - The Secrets Of Dumbledore (Blu- Professor Albus Perkamentus (Jude Law) weet dat de duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) de macht over de tovenaarswereld wil overnemen. In zijn eentje kan hij hem niet tegenhouden, dus schakelt hij de hulp in van magiezoöloog Newt Scamander (Eddie Redmayne). Die gaat samen met een team van tovenaars, heksen en een dappere Dreuzel-bakker een gevaarlijke missie aan waarbij ze oude en nieuwe fabeldieren tegenkomen en tegenover Grindelwalds groeiende leger van volgers komen te staan. Maar hoelang kan Perkamentus zich afzijdig houden als er zo veel op het spel staat?

  12,72 12,72


  Titel: Fantastic Beasts - The Secrets Of Dumbledore (Blu-
  Prijs: € 12,72
  Productcode: 9300000093801925


    • Pokémon Ultra Premium Collection Charizard - Pokémon Kaarten

  Pokémon Ultra Premium Collection Charizard - Pokém Vier de Sword & Shield-serie en het tijdperk van Pokémon V, Pokémon VMAX en Pokémon VSTAR met een hotshot die al die kracht goed weet te gebruiken! Charizard zet het vuur hoger als een drietal promokaarten met een geëtste foliebehandeling, en de Gigantamax-vorm pronkt met een laaiende stijl op een speelmat, metalen munt en set kaarthoezen. Metalen dobbelstenen en conditiemarkeringen ronden deze ultieme set gameplay-accessoires af. En terwijl je de enorme stapel boosterpacks in deze doos opent, maak je een reis door de Sword & Shield-serie met een origineel boekje vol afbeeldingen en statistieken! De Pokémon TCG: Sword & Shield Ultra-Premium Collection—Charizard omvat:
  3 foil-promokaarten: Charizard V, Charizard VMAX en Charizard VSTAR
  1 speelmat met Gigantamax Charizard
  65 kaarthoezen met Gigantamax Charizard
  1 metalen munt met Gigantamax Charizard
  6 metalen schade-teller dobbelstenen
  2 metalen conditiemarkeringen
  1 acryl VSTAR-marker
  16 Pokémon TCG-boosters uit de Sword & Shield-serie
  Een spelersgids voor de hele Sword & Shield-serie
  Een codekaart voor Pokémon TCG Live


  108,99 108,99


  Titel: Pokémon Ultra Premium Collection Charizard - Pokém
  Prijs: € 108,99
  Productcode: 9300000121147146


    • Harry Potter - Complete 8 - Film Collection (DVD)

  Harry Potter - Complete 8 - Film Collection (DVD) YEAR 1 Het magische avontuur begint als Harry Potter een uitnodiging krijgt voor Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus.
  YEAR 2 Auto’s vliegen, bomen slaan en een mysterieuze huiself probeert Harry voor een groot gevaar te behoeden als hij terugkeert voor zijn tweede jaar.
  YEAR 3 Harry staat oog in oog met de door en door slechte Dementors, moet een weerwolf te slim af zijn en ontdekt de waarheid over de ontsnapte gevangene van Azkaban – Sirius Zwarts.
  YEAR 4 Harry neemt het op tegen een dodelijke draak, woeste waterdemonen en een betoverde doolhof en valt uiteindelijk in handen van Hij Die Niet Genoemd Mag Worden.
  YEAR 5 Als maar weinig mensen geloven dat Heer Voldemort is teruggekeerd, moet Harry zijn vrienden in het geheim voorbereiden op de komende tovenaarsoorlog.
  YEAR 6 Terwijl Heer Voldemort zijn greep op zowel de dreuzel- als tovenaarswereld verscherpt, zoeken Harry en Perkamentus naar een manier om Voldemort voorgoed uit te schakelen.
  YEAR 7 Part 1 Harry, Ron en Hermelien beginnen aan hun missie om het geheim achter Voldemorts kracht te vinden en vernietigen - de Gruzielementen. Nu ze alleen en op de vlucht zijn, moeten de drie meer dan ooit op elkaar vertrouwen… maar duistere krachten dreigen hen uit elkaar te drijven.
  YEAR 7 Part 2 In de heldhaftige finale ontaardt de strijd tussen de goede en de kwade krachten uit de toverwereld in een allesvernietigende oorlog. Alles staat op alles, niemand is meer veilig. Maar misschien moet Harry zich opwerpen en het hoogste offer brengen, naarmate de beslissende eindstrijd met Heer Voldemort dichterbij komt. En dan houdt alles op.

  19,54 19,54


  Titel: Harry Potter - Complete 8 - Film Collection (DVD)
  Prijs: € 19,54
  Productcode: 9200000026739211


   


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top