Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


 • Expendables 4 (Blu-ray)

  Expendables 4 (Blu-ray) De Expendables zijn terug en een nieuwe generatie sterren sluit zich aan voor een missie die weer strak staat van de adrenaline! Het elite huurlingen team van Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture en Sylvester Stallone wordt uitgebreid met Curtis ‘50 Cent’ Jackson, Megan Fox, Andy García, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio en Levy Tran en daarmee krijgt ‘vers bloed’ een hele nieuwe dimensie. Het team moet in actie komen bij een samenzwering die zal leiden tot een nucleair conflict waardoor een Derde Wereldoorlog onvermijdbaar is. Om dat te voorkomen, zullen de Expendables alle wapens gebruiken die maar voorhanden zijn.

  15,99 15,99


  Titel: Expendables 4 (Blu-ray)
  Prijs: € 15,99
  Productcode: 9300000167365275


    • Indiana Jones - The Dial Of Destiny (Blu-ray)

  Indiana Jones - The Dial Of Destiny (Blu-ray) Harrison Ford keert terug in de rol van de legendarische archeoloog-held voor dit langverwachte laatste deel van de iconische franchise - een groot, wereldwijd, ronkend filmavontuur. Samen met Ford spelen Phoebe Waller-Bridge ("Fleabag"), Antonio Banderas ("Pain and Glory"), John Rhys-Davies (Raiders of the Lost Ark), Shaunette Renée Wilson ("Black Panther"), Thomas Kretschmann ("Das Boot"), Toby Jones ("Tinker Tailor Soldier Spy"), Boyd Holbrook ("Logan"), Olivier Richters ("Black Widow"), Ethann Isidore ("Mortel") en Mads Mikkelsen ("Another Round"). De film is geregisseerd door James Mangold ("Ford v Ferrari," "Logan") en geschreven door Jez Butterworth & John-Henry Butterworth en David Koepp en James Mangold, gebaseerd op personages gecreëerd door George Lucas en Philip Kaufman. De film wordt geproduceerd door Kathleen Kennedy, Frank Marshall en Simon Emanuel, met Steven Spielberg en George Lucas als uitvoerende producenten. John Williams, die elk Indy-avontuur van muziek heeft voorzien sinds de originele Raiders of the Lost Ark in 1981, heeft opnieuw de filmmuziek voor dit laatste deel gecomponeerd.

  29,99 29,99


  Titel: Indiana Jones - The Dial Of Destiny (Blu-ray)
  Prijs: € 29,99
  Productcode: 9300000168562165


    • The Equalizer 3 (Blu-ray)

  The Equalizer 3 (Blu-ray) Ex-moordenaar Robert McCall (Denzel Washington) zoekt verlossing door voor eigen rechter te spelen. Onverwacht voelt hij zich thuis in Zuid-Italië en ontdekt dat zijn nieuwe vrienden onder controle van de plaatselijke maffiabazen staan. Als de gebeurtenissen dodelijk worden, weet McCall wat hij moet doen: zijn vrienden beschermen door het tegen de maffia op te nemen.

  23,99 23,99


  Titel: The Equalizer 3 (Blu-ray)
  Prijs: € 23,99
  Productcode: 9300000162062878


    • The Last Of Us (Blu-ray)

  The Last Of Us (Blu-ray) The Last of Us speelt zich af 20 jaar nadat de moderne beschaving is vernietigd. Joel, een geharde overlever, wordt ingehuurd om Ellie, een 14-jarig meisje, uit een onderdrukkende quarantainezone te smokkelen. Wat begint als een kleine klus wordt al snel een brute en hartverscheurende reis als ze beiden de VS moeten doorkruisen en op elkaar zijn aangewezen om te overleven.

  20,97 20,97


  Titel: The Last Of Us (Blu-ray)
  Prijs: € 20,97
  Productcode: 9300000142780418


    • A Haunting In Venice (Blu-ray)

  A Haunting In Venice (Blu-ray) "A Haunting in Venice" speelt zich af in het griezelige Venetië van na de Tweede Wereldoorlog op All Hallows' Eve. "A Haunting in Venice" is een angstaanjagend mysterie met de terugkeer van de gevierde speurneus Hercule Poirot. Nu hij met pensioen is en in zelfopgelegde ballingschap leeft in de meest glamoureuze stad ter wereld, woont Poirot met tegenzin een seance bij in een vervallen, behekst palazzo. Wanneer een van de gasten wordt vermoord, komt de detective terecht in een sinistere wereld vol schaduwen en geheimen.

  29,99 29,99


  Titel: A Haunting In Venice (Blu-ray)
  Prijs: € 29,99
  Productcode: 9300000168562172


    • Indiana Jones - The Dial Of Destiny (4K Ultra HD Blu-ray)

  Indiana Jones - The Dial Of Destiny (4K Ultra HD B Harrison Ford keert terug in de rol van de legendarische archeoloog-held voor dit langverwachte laatste deel van de iconische franchise - een groot, wereldwijd, ronkend filmavontuur. Samen met Ford spelen Phoebe Waller-Bridge ("Fleabag"), Antonio Banderas ("Pain and Glory"), John Rhys-Davies (Raiders of the Lost Ark), Shaunette Renée Wilson ("Black Panther"), Thomas Kretschmann ("Das Boot"), Toby Jones ("Tinker Tailor Soldier Spy"), Boyd Holbrook ("Logan"), Olivier Richters ("Black Widow"), Ethann Isidore ("Mortel") en Mads Mikkelsen ("Another Round"). De film is geregisseerd door James Mangold ("Ford v Ferrari," "Logan") en geschreven door Jez Butterworth & John-Henry Butterworth en David Koepp en James Mangold, gebaseerd op personages gecreëerd door George Lucas en Philip Kaufman. De film wordt geproduceerd door Kathleen Kennedy, Frank Marshall en Simon Emanuel, met Steven Spielberg en George Lucas als uitvoerende producenten. John Williams, die elk Indy-avontuur van muziek heeft voorzien sinds de originele Raiders of the Lost Ark in 1981, heeft opnieuw de filmmuziek voor dit laatste deel gecomponeerd.

  32,99 32,99


  Titel: Indiana Jones - The Dial Of Destiny (4K Ultra HD B
  Prijs: € 32,99
  Productcode: 9300000168562168


    • Titanic (4K Ultra HD Blu-ray)

  Titanic (4K Ultra HD Blu-ray) Rose (Kate Winslet) is een jonge, welgestelde vrouw die gevangen zit in een verstikkende wereld met een arrogante verloofde. Jack (Leonardo DiCaprio), een charmante, ruimdenkende artiest, steelt het hart van Rose tijdens een cruise op het schip R.M.S. Titanic. Wanneer het schip een ijsberg raakt, verandert de reis van de geliefden in een adembenemende race om te overleven.

  32,99 32,99


  Titel: Titanic (4K Ultra HD Blu-ray)
  Prijs: € 32,99
  Productcode: 9300000168562170


    • Indiana Jones - The Dial Of Destiny (DVD)

  Indiana Jones - The Dial Of Destiny (DVD) Harrison Ford keert terug in de rol van de legendarische archeoloog-held voor dit langverwachte laatste deel van de iconische franchise - een groot, wereldwijd, ronkend filmavontuur. Samen met Ford spelen Phoebe Waller-Bridge ("Fleabag"), Antonio Banderas ("Pain and Glory"), John Rhys-Davies (Raiders of the Lost Ark), Shaunette Renée Wilson ("Black Panther"), Thomas Kretschmann ("Das Boot"), Toby Jones ("Tinker Tailor Soldier Spy"), Boyd Holbrook ("Logan"), Olivier Richters ("Black Widow"), Ethann Isidore ("Mortel") en Mads Mikkelsen ("Another Round"). De film is geregisseerd door James Mangold ("Ford v Ferrari," "Logan") en geschreven door Jez Butterworth & John-Henry Butterworth en David Koepp en James Mangold, gebaseerd op personages gecreëerd door George Lucas en Philip Kaufman. De film wordt geproduceerd door Kathleen Kennedy, Frank Marshall en Simon Emanuel, met Steven Spielberg en George Lucas als uitvoerende producenten. John Williams, die elk Indy-avontuur van muziek heeft voorzien sinds de originele Raiders of the Lost Ark in 1981, heeft opnieuw de filmmuziek voor dit laatste deel gecomponeerd.

  24,99 24,99


  Titel: Indiana Jones - The Dial Of Destiny (DVD)
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9300000168562167


    • Oppenheimer (Blu-ray)

  Oppenheimer (Blu-ray) Beleef het adembenemende wereldwijde fenomeen dat het publiek over de hele wereld boeide. Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, neemt de kijker mee in de geest van natuurkundige J. Robert Oppenheimer (Cillian Murphy), wiens baanbrekende werk aan het Manhattan Project leidde tot de creatie van de atoombom. Oppenheimer, een ongekend filmisch evenement, bevat een all-star cast met Emily Blunt, Oscar®-winnaar Matt Damon, Oscar®-genomineerde Robert Downey Jr., Oscar®-genomineerde Florence Pugh, Josh Hartnett en Oscar®-winnaars Casey Affleck, Rami Malek en Kenneth Branagh.

  25,99 25,99


  Titel: Oppenheimer (Blu-ray)
  Prijs: € 25,99
  Productcode: 9300000159896758


    • Harry Potter - Complete 8 - Film Collection (DVD)

  Harry Potter - Complete 8 - Film Collection (DVD) YEAR 1 Het magische avontuur begint als Harry Potter een uitnodiging krijgt voor Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus.
  YEAR 2 Auto’s vliegen, bomen slaan en een mysterieuze huiself probeert Harry voor een groot gevaar te behoeden als hij terugkeert voor zijn tweede jaar.
  YEAR 3 Harry staat oog in oog met de door en door slechte Dementors, moet een weerwolf te slim af zijn en ontdekt de waarheid over de ontsnapte gevangene van Azkaban – Sirius Zwarts.
  YEAR 4 Harry neemt het op tegen een dodelijke draak, woeste waterdemonen en een betoverde doolhof en valt uiteindelijk in handen van Hij Die Niet Genoemd Mag Worden.
  YEAR 5 Als maar weinig mensen geloven dat Heer Voldemort is teruggekeerd, moet Harry zijn vrienden in het geheim voorbereiden op de komende tovenaarsoorlog.
  YEAR 6 Terwijl Heer Voldemort zijn greep op zowel de dreuzel- als tovenaarswereld verscherpt, zoeken Harry en Perkamentus naar een manier om Voldemort voorgoed uit te schakelen.
  YEAR 7 Part 1 Harry, Ron en Hermelien beginnen aan hun missie om het geheim achter Voldemorts kracht te vinden en vernietigen - de Gruzielementen. Nu ze alleen en op de vlucht zijn, moeten de drie meer dan ooit op elkaar vertrouwen… maar duistere krachten dreigen hen uit elkaar te drijven.
  YEAR 7 Part 2 In de heldhaftige finale ontaardt de strijd tussen de goede en de kwade krachten uit de toverwereld in een allesvernietigende oorlog. Alles staat op alles, niemand is meer veilig. Maar misschien moet Harry zich opwerpen en het hoogste offer brengen, naarmate de beslissende eindstrijd met Heer Voldemort dichterbij komt. En dan houdt alles op.

  21,50 21,5


  Titel: Harry Potter - Complete 8 - Film Collection (DVD)
  Prijs: € 21,50
  Productcode: 9200000026739211


   


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top