Peter Evers Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kafa Kafa
Flevolamb Flevolamb
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Bluetooth Wireless Muziekontvanger | Audio Music S
  Bluetooth Wireless Muziekontvanger | Audio Music S Bluetooth muziekontvanger - Draadloze bluetooth verbinding via deze bluetooth receiver!Overal luisteren naar jouw muziek! Wil jij altijd en overal luisteren naar de muziek die jij leuk vindt? Met deze Bluetooth muziek ontvanger wordt deze wens realiteit. Dit handzame product zorgt er namelijk voor dat je heel eenvoudig muziek van je smartphone of mp3-speler naar een audio-ontvanger stuurt. Je plaatst de Bluetooth ontvanger in een 3.5mm aux-poort van een stereotoren, autoradio of speakerset, maakt verbinding via je mobiele telefoon en je luistert in een handomdraai naar je favoriete hits. Het meest wordt de Bluetooth muziek ontvanger gebruikt voor het luisteren van muziek in de auto. Veel oudere autoradio's hebben geen Bluetooth ondersteuning en kunnen daarom niet eenvoudig samenwerken met een mobiele telefoon. Het gebruiken van bijvoorbeeld een aux-kabel is daarnaast lastig, breekbaar en ziet er bovendien niet zo netjes uit. De Bluetooth muziek ontvanger lost deze problemen op en zorgt voor een nette, veilige en eenvoudige oplossing. De Bluetooth ontvanger heeft bovendien de beschikking over een microfoon zodat u ook handsfree kunt bellen, je hebt dus geen dure carkit meer nodig! Het product heeft de beschikking over een tweezijdige 3.5mm jack, een oplaadpoort, een microfoon en een led-indicator. De Bluetooth ontvanger maakt gebruik van Bluetooth 3.0 zodat deze met vrijwel alle mobiele telefoons goed samenwerkt. De ontvanger is tot 10 meter te gebruiken en werkt wanneer hij volledig is opgeladen tot wel 8 uur. Bovendien beschikt het product over een smaakvol compact design waardoor het niet misstaat in uw auto, stereo of speakersysteem. De Bluetooth muziek ontvanger is kortom een fantastisch product voor de muziekliefhebber die zelf de controle wil houden over wat hij luistert. Je kan het product onderweg naar je werk gebruiken om muziek te luisteren en te bellen. Op de werkvloer kan je vervolgens je collega's vermaken door de Bluetooth ontvanger in de stereotoren te pluggen en ook thuis kan je gewoon verder genieten van jouw eigen muziekkeuze! Productomschrijving Ingebouwde functie (DSP) om achtergrondgeluiden en ruis te onderdrukken Bediening via slechts 1 knop, gemakkelijk switchen tussen muziek en telefoongesprekken Maximaal bereik: 10 meter Draadloos Stereo Audio Profile: A2DP Frequentie 2,4 GHz BQB, CE en FCC gecertifieerd 3.5 mm Stereo Audio Output Energie bespaar functie Opladen via Mini usb kabel Tot 8 uur te gebruiken op een volle batterijMeegeleverd Bluetooth 3.1 Audio Music Streaming Adapter Receiver Handsfree Carkit & Thuisgebruik 3,5 mm audio jack, voor telefoon usb kabel Engelstalige handleiding

  4,21


  Titel: Bluetooth Wireless Muziekontvanger | Audio Music S
  Prijs: € 4,21
  Productcode: 9200000075964004


     


 • (Combi Pack 2x) Bluetooth Receiver 4.1 Audio Music
  (Combi Pack 2x) Bluetooth Receiver 4.1 Audio Music 2x stuks Bluetooth muziekontvanger - Draadloze bluetooth verbinding via deze bluetooth receiver!
  Overal luisteren naar jouw muziek!
  Wil jij altijd en overal luisteren naar de muziek die jij leuk vindt? Met deze Bluetooth muziek ontvanger wordt deze wens realiteit. Dit handzame product zorgt er namelijk voor dat je heel eenvoudig muziek van je smartphone of mp3-speler naar een audio-ontvanger stuurt. Je plaatst de Bluetooth ontvanger in een 3.5mm aux-poort van een stereotoren, autoradio of speakerset, maakt verbinding via je mobiele telefoon en je luistert in een handomdraai naar je favoriete hits.
  Het meest wordt de Bluetooth muziek ontvanger gebruikt voor het luisteren van muziek in de auto. Veel oudere autoradio's hebben geen Bluetooth ondersteuning en kunnen daarom niet eenvoudig samenwerken met een mobiele telefoon. Het gebruiken van bijvoorbeeld een aux-kabel is daarnaast lastig, breekbaar en ziet er bovendien niet zo netjes uit. De Bluetooth muziek ontvanger lost deze problemen op en zorgt voor een nette, veilige en eenvoudige oplossing. De Bluetooth ontvanger heeft bovendien de beschikking over een microfoon zodat u ook handsfree kunt bellen, je hebt dus geen dure carkit meer nodig!
  Het product heeft de beschikking over een tweezijdige 3.5mm jack, een oplaadpoort, een microfoon en een led-indicator. De Bluetooth ontvanger maakt gebruik van Bluetooth 3.0 zodat deze met vrijwel alle mobiele telefoons goed samenwerkt. De ontvanger is tot 10 meter te gebruiken en werkt wanneer hij volledig is opgeladen tot wel 8 uur. Bovendien beschikt het product over een smaakvol compact design waardoor het niet misstaat in uw auto, stereo of speakersysteem.
  De Bluetooth muziek ontvanger is kortom een fantastisch product voor de muziekliefhebber die zelf de controle wil houden over wat hij luistert. Je kan het product onderweg naar je werk gebruiken om muziek te luisteren en te bellen. Op de werkvloer kan je vervolgens je collega's vermaken door de Bluetooth ontvanger in de stereotoren te pluggen en ook thuis kan je gewoon verder genieten van jouw eigen muziekkeuze!
  Productomschrijving
  • Ingebouwde functie (DSP) om achtergrondgeluiden en ruis te onderdrukken
  • Bediening via slechts 1 knop, gemakkelijk switchen tussen muziek en telefoongesprekken
  • Maximaal bereik: 10 meter
  • Draadloos
  • Stereo Audio Profile: A2DP
  • Frequentie 2,4 GHz
  • BQB, CE en FCC gecertifieerd
  • 3.5 mm Stereo Audio Output
  • Energie bespaar functie
  • Opladen via Mini usb kabel
  • Tot 8 uur te gebruiken op een volle batterij

  Underdog Tech is geregistreerd in het Benelux-merken depot.
  Dit artikel wordt geleverd onder het merk Underdog Tech. Wat inhoudt dat het artikel zorgvuldig is geselecteerd, gecontroleerd en verpakt.

  6,45


  Titel: (Combi Pack 2x) Bluetooth Receiver 4.1 Audio Music
  Prijs: € 6,45
  Productcode: 9200000092330476


     


 • TP-Link MC220L - Gigabit Media Converter
  TP-Link MC220L - Gigabit Media Converter De MC220L is een media converter ontworpen om 1000BASE-SX/LX/LH vezels om te zetten in 1000Base-T koper media of vice versa. Het is ontworpen onder IEEE802.3ab 1000Base-T en IEEE802.3z 1000Base-SX/LX/LH norm.

  De MC220L is gemaakt voor gebruik met multi-mode/single-mode vezelkabel die de LC-type connector gebruikt. Het werkt op 850nm voor zowel het verzenden als ontvangen van data bij gebruik van multi-mode fiber en 1310nm voor zowel het verzenden en ontvangen van dat bij het gebruik van de single-mode. - de mogelijkheid om te worden gebruikt als een stand-alone apparaat (geen chassis nodig) of met TP-LINK's 19" systeemchassis - Auto MDI / MDI-X voor TX-poort - status-LED's op het frontpaneel.

  De MC220L zendt op glasvezel afstanden tot 0.55 kilometers door gebruik te maken van multi-mode fiber en 10 kilometer bij gebruik van single-mode.

  29


  Titel: TP-Link MC220L - Gigabit Media Converter
  Prijs: € 29,00
  Productcode: 9200000008278690


     


 • Mini Bluetooth V 4.0 USB Micro Adapter Dongle - Un
  Mini Bluetooth V 4.0 USB Micro Adapter Dongle - Un Deze Bluetooth 4.0 USB adapter is ideaal voor het opzetten van een draadloze verbinding tussen uw laptop, PC, tablet , headsets, speakers, toetsenbord met snelheden tot 3 Mbps. Deze bluetooth adapter beschikt over de nieuwste Bluetooth V4.0 technologie en een vergulde 24-karaats connector voor een optimale bestandsoverdracht en een bereik tot wel 15 meter. Deze adapter is even groot als een 1 euro muntstuk, dus hij zit nooit in de weg.

  Kenmerken van de Gold-Plated Bluetooth 4.0 USB Adapter:

  Verulde 24-karaats Connector
  Draadloos bereik van 15 meter
  Ultraklein & plug & play - één keer inpluggen en nooit meer verwijderen
  Tevens backwords compatible met oudere Bluetooth-versies
  Ondersteunt geavanceerde A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) & ARVCP (Audio/Video).
  Ondersteunt A2DP, PAN, ATT, AVRCP, PAN, GAVDP, HCRP, HFP, HID, HID over GATT, GATT, OPP, en meer.
  Quick Intelligente slaap wekfunctie, sterke transfer signalen, 3 Mbps overdrachtsnelheid.
  Als Ontvanger: Compatibel met Windows 7/ 8 / 10 Vista/XP. Niet compatibel met Mac OS.
  Universele compatibiliteit (als receiver)- geschikt voor het verbinden met smartphones, iPhone, iPad, iPod, Mac, MacBook, Android, Tablet, Laptop, Desktop, PC, mp3-spelers en veel meer!

  Underdog Tech is geregistreerd in het Benelux-merken depot.
  Dit artikel wordt geleverd onder het merk Underdog Tech. Wat inhoudt dat het artikel zorgvuldig is geselecteerd, gecontroleerd en verpakt.

  5,75


  Titel: Mini Bluetooth V 4.0 USB Micro Adapter Dongle - Un
  Prijs: € 5,75
  Productcode: 9200000092303142


     


 • Orretti® 1080P FHD WiFi IP Beveiligingscamera met
  Orretti® 1080P FHD WiFi IP Beveiligingscamera met Met de Orretti draadloze IP Camera houdt u ieder hoekje van een kamer in de gaten. Deze slimme camera kan namelijk draaien, kantelen en inzoomen. Verschillend dan een traditionele PTZ-camera brengt deze camera je leefruimte in kaart in 3D waardoor je razendsnel je camera op afstand in de gewenste hoek kan positioneren. Gebruik deze camera om uw huis te bewaken of om uw kind, baby of huisdier op afstand in de gaten te houden.

  Merk op: deze camera ondersteunt enkel WIFI 2.4GHz signaal (5GHz is niet ondersteund) en is geen DVR camera (ONVIF niet ondersteund).

  KenmerkenNachtzicht en brede kijkhoek
  Met een resolutie van 1920*1080 pixels worden bewegingen haarscherp opgenomen. De kijkhoek van de camera kan omhoog, omlaag, naar links of naar rechts wijzen met uitstekend zicht op alles wat er in de ruimte gebeurt. De nachtzicht functie met geavanceerde Sensor biedt een uitstekend nachtzicht!

  24/7 opnames op Cloud of SD card met video encryptie. Voor uw veiligheid kunnen deze opnames enkel via de app afgespeeld worden (dus niet via pc).
  Deze IP camera heeft een Cloud functie waardoor u beelden 24/7 kan opnemen op de Cloud. De beelden blijven bestaan ook wanneer de camera kapot zou gaan of een inbreker uw camera meeneemt. Kijk via je smartphone waar je ook bent live mee met de gebeurtenissen bij jou thuis of kijk opgenomen beeldmateriaal op elk gewenst moment terug. Er is een gratis Cloud opname proefperiode. Daarna is deze service betalend. U kan er ook voor kiezen om 24/7 opnames te maken via Micro SD kaart (gratis). Deze camera gebruikt een unieke coderingstechnologie. Hierdoor kan niemand de videobestanden van de SD-kaart kopiëren zelfs als uw camera of SD-kaart wordt gestolen. Videobestanden op SD-kaart kunnen alleen door uzelf worden geopend in uw eigen account.

  Tweezijdige audio en Multi-user chat
  De IP-camera ondersteunt tweezijdige voicechats met hoogwaardige geluidstransformatie. Als u een afspraak hebt of op reis bent staat u binnen enkele seconden in contact met het thuisfront. Een enkele camera ondersteunt meerdere apparaten, zodat verschillende mensen met elkaar kunnen praten wanneer ze de video op afstand zien.

  Babyfoon op afstand
  Deze camera fungeert niet alleen als beveiligingsmiddel, maar ook als babyfoon met camera op afstand. De wifi-camera monitort realtime activiteiten van uw baby, zelfs als u op kantoor werkt, in de sportschool staat of aan het koken bent. Houd uw baby waar en wanneer u maar wilt in de gaten.

  Bewegingsdetectie met notificaties
  De ingebouwde beelddetectiesensor zendt bewegingsalarmen op afstand uit wanneer plotselinge beeldveranderingen optreden. Hierdoor wordt u onmiddellijk via de app op de hoogte gebracht wanneer er iets in uw huis gebeurt. Merk op: deze camera ondersteunt enkel bewegingsdetectie en geen geluidsdetectie!

  Eenvoudig in gebruik
  Via een iOS/Android smartphone en wifi maakt u gemakkelijk contact met de camera. Met behulp van de app heeft u externe toegang tot de indoor beveiligingscamera, altijd en overal. Maximaal vijf gebruikers kunnen tegelijkertijd meekijken.

  Specificaties✓ Beeldkwaliteit video: 1920*1080 pixels @ 25fps
  ✓ Wireless netwerk: 802.11 b/g/n | 2.4 GHz (Niet geschikt voor 5.0 GHz
  ✓ Preset functie: ondersteuning van 15 vooraf ingestelde posities voor snelle weergave van kamerhoek
  ✓ Ondersteuningsapparaten: Android/iOS smartphone
  ✓ Opslag opnames: Micro SD-kaart tot 64GB (niet inbegrepen) of Cloud
  ✓ Uitbreiding SD-kaart: Maximale ondersteuning 8-64GB TF-kaart
  ✓ Stream: Dual Streaming
  ✓ Lens: 3.6 mm 1080P HD
  ✓ Sensor: 1/4" CMOS SC2145
  ✓ Vermogen: 5 Watt

  55,95


  Titel: Orretti® 1080P FHD WiFi IP Beveiligingscamera met
  Prijs: € 55,95
  Productcode: 9200000101605010


     


 • TP-Link Deco M4 - Multiroom Wifi Systeem - Triple
  TP-Link Deco M4 - Multiroom Wifi Systeem - Triple De TP-Link Deco M4 is een multiroom wifi systeem bestaande uit drie losse stations. Deze drie stations communiceren allen met elkaar middels wifi mesh technologie, waardoor je hele woning wordt voorzien van één groot draadloos netwerk. Dankzij deze technologie ervaar je geen haperingen of verlies van snelheid meer en behoren je netwerkproblemen tot het verleden.

  Pluspunten van de TP-Link Deco M4
  Complete wifi-dekking voor je hele huis
  Geen haperingen en geen verlies van snelheid
  Eén wifi-naam (SSID) voor je hele huis
  Ook eenvoudig te gebruiken als router, access point of range extender
  Ouderlijk toezicht om je kinderen online veiligheid te bieden
  Eenvoudig te installeren via de gratis app
  Compatibel met IFTTT en Amazon Alexa

  Tips van onze specialist
  Dit multiroom wifi systeem is ideaal i.c.m. een snel internet abonnement
  Om gebruik te maken van het 5 GHz netwerk moeten ook de apparaten die je met dit netwerk wilt verbinden 5 GHz ondersteuning hebben

  Laat Deco het installeren regelen
  Deco is eenvoudig te installeren. Download de app en laat Deco de perfecte plek vinden voor het beste bereik.

  179,0 159,21


  Titel: TP-Link Deco M4 - Multiroom Wifi Systeem - Triple
  Prijs: € 159,21
  Productcode: 9200000105074670


     


 • Dodocool USB-C Adapter / Hub| Met Thunderbolt 3 &a
  Dodocool USB-C Adapter / Hub| Met Thunderbolt 3 &a De Dodocool USB-C Hub is speciaal ontworpen voor de MacBook Pro modellen vanaf 2016 met met twee Thunderbolt 3 USB C poorten. Door het slanke ontwerp sluit de hub perfect aan op je macbook en zit dan ook zeer stevig. Zo tover je in één klap de twee poorten om tot 7 poorten waaronder HDMI, wel zo handig!

  Kenmerken:
  • Lichtgewicht aluminium
  • 3 USB 3.0 poorten
  • 1 Micro SD reader
  • 1 SD reader
  • HDMI ingang, 4k ondersteund
  • 1 USB C Thunderbolt 3 ingang 10 Gbps
  •. Makkelijk vervoerbaar


  Alhoewel de adapter dus erg goed aansluit op je MacBook raden wij aan tijdens vervoer de adapter los te koppelen, tevens functioneert de hub ook niet bij het gebruik van een hardcase.

  Waar wij voor staan:
  - 100% tevredenheid, niet tevreden geld terug!
  - 30 dagen bedenktijd
  59,95


  Titel: Dodocool USB-C Adapter / Hub| Met Thunderbolt 3 &a
  Prijs: € 59,95
  Productcode: 9200000092583734


     


 • Netgear Orbi RBK53 - Multiroom Wifi Systeem / Rout
  Netgear Orbi RBK53 - Multiroom Wifi Systeem / Rout Met Orbi heeft Netgear een ware alles-in-één netwerkoplossing gecreëerd die een stabiel netwerk opzet zonder haperingen of verlies van snelheid. De Multiroom Wifi oplossing zorgt ervoor dat je huis voortaan beschikt over één groot draadloos netwerk. De RBK53 bestaat uit één Orbi-router en twee satellieten, deze combinatie is ideaal voor een huis met 3 verdiepingen.

  Plus- en minpunten van de Netgear Orbi RBK53
  Complete wifi-dekking voor je huis
  MU-MIMO: gelijktijdig buffervrij streamen naar meerdere apparaten
  Eén wifi-naam (SSID) voor je hele huis
  3x Gigabit ethernetpoort op de Orbi-router: Voorzie apparaten (consoles, Smart TV's) van een snelle bedrade verbinding
  4x Gigabit ethernetpoort op de wall plug satelliet
  Uitgebreide ouderlijke controle via Disney Circle
  Eenvoudig te installeren via de gratis app

  Tips van onze specialist
  Plaats de satelliet centraal in je woning
  Dit multiroom wifi systeem is ideaal i.c.m. een snel internet abonnement
  Om gebruik te maken van het 5 GHz netwerk moeten ook de apparaten die je met dit netwerk wilt verbinden 5 GHz ondersteuning hebben

  Krachtige draadloze en bedrade prestaties
  Orbi is een Tri-band netwerkoplossing. Hierdoor beschikt dit systeem over 3 aparte wifi-banden (één 2,4 GHz en twee 5 GHz). De RBK53 haalt een gecombineerde snelheid van 3000 Mbps, waarvan 400 Mbps op de 2,4 GHz wifi-band en 1733+866 Mbps op de 5 GHz band.

  Die tweede 5 GHz wifi-band gebruikt Orbi om de communicatie tussen het basistation en de satelliet op te zetten. Verbonden apparaten worden automatisch op de meest geschikte wifi-band geplaatst. Zo wordt je bandbreedte optimaal gebruikt. Naast uitzonderlijke draadloze prestaties verzekert Orbi je ook van uitstekende bedrade prestaties. Dit dankzij de 3 extra Gigabit netwerkpoorten op het basisstation en 4 extra gigabit poorten op de satelliet.

  Complete wifi-dekking
  De set-up van Orbi bestaat uit een basisstation gecombineerd met twee satellietstekker die draadloos met elkaar in verbinding staan. Over kabels trekken hoef je je dus geen zorgen te maken. Het basisstation sluit je net zoals je oude router aan op het modem en vervolgens plaats je de satellieten in een stopcontact (bij voorkeur) centraal in je woning. Wanneer het basistation en de satellieten met elkaar in verbinding staan zorgen ze voor een complete wifi-dekking. Dit alles met één netwerknaam en automatische schakeling tussen de satelliet en de router.

  Ouderlijke controle met Disney Circle
  Gemakkelijke ouderelijke controle met Disney Circle
  Met Orbi van NETGEAR beschik je over het beste ouderlijk toezicht en volledige controle over het internetgebruik van uw gezinsleden. Circle van Disney is een slimme manier voor gezinnen om inhoud en tijd online op elk aangesloten apparaat te beheren.


  Installeren makkelijk gemaakt
  Het installeren van een router levert vaak frustratie op, maar ook hierin onderscheid Orbi zich. Mede dankzij de gratis Orbi app (voor iOS en Android) is de router eenvoudig in te stellen vanaf je smartphone of tablet. En na installatie beschik je bovendien over één enkele wifi-naam (SSID) voor je hele woning.


  495,0 459


  Titel: Netgear Orbi RBK53 - Multiroom Wifi Systeem / Rout
  Prijs: € 459,00
  Productcode: 9200000079050447


     


 • TP-Link Archer C7 - Router
  TP-Link Archer C7 - Router De TP-Link Archer C7 is een dual-band wifi router waarmee je in een paar minuten een snel en stabiel netwerk opzet. Met de C7 kunnen gecombineerde draadloze snelheden tot 1750 Mbps worden gehaald. Dit is bijvoorbeeld meer dan voldoende voor het streamen van (U)HD content en voor online gamen zonder vertraging. Je kunt apparaten verdelen over de wifi-banden zodat de meest intensieve netwerktaken op de snellere 5 GHz wifi-band worden geplaatst, terwijl je de 2.4 GHz wifi-band gebruikt voor de basistaken zoals browsen, het delen van bestanden en videobellen.

  Plus- en minpunten van de TP-Link Archer C7
  Eenvoudige installatie en beheer via de Tether app of de webinterface
  Voorzie bedrade apparaten (consoles, Smart TV's) van een snelle verbinding met een van de vier gigabit ethernetpoorten
  Zet een veilig gastnetwerk op voor thuis of op kantoor
  Creëer een toegangsbeleid voor websites en internetmomenten met ouderlijke controle
  Sluit een printer of externe harde schijf aan op de USB-poorten en deel eenvoudig bestanden via het netwerk

  Tips van onze specialist
  Deze router is ideaal i.c.m. een snel internet abonnement
  Plaats deze router bij voorkeur ergens centraal in de woning. In de meterkast wordt het signaal geblokkeerd door de muren en dit beperkt het bereik aanzienlijk
  Om gebruik te maken van het 5 GHz netwerk moeten ook de apparaten die je met dit netwerk wilt verbinden 5 GHz ondersteuning hebben. Wil je meer weten over routers met 5 Ghz ondersteuning? Klik dan hier!

  Eenvoudig beheer met de Tether App
  De gratis Tether app is beschikbaar voor zowel Android en iOS apparaten, wat het instellen van de Archer C7 en het beheren van je netwerkinstellingen eenvoudig maakt.

  Installatie via de webinterface
  Via de webinterface heb je binnen een aantal minuten je draadloze netwerk ingesteld. Zie hieronder welke stappen je hiervoor moet volgen.


  74,9


  Titel: TP-Link Archer C7 - Router
  Prijs: € 74,90
  Productcode: 9200000011663434


     


 • Netgear R6120 - Router
  Netgear R6120 - Router De Netgear AC1200 is een dual-band wifi router. Deze router haalt gecombineerde snelheden van 1200 Mbps. Ideaal voor HD streaming en online gamen zonder vertragingen via een beveiligde en betrouwbare internetverbinding. Je kunt apparaten verdelen over de wifi-banden zodat de meest intensieve netwerktaken op de snellere 5 GHz wifi-band worden geplaatst, terwijl je de 2.4 GHz wifi-band gebruikt voor de basistaken zoals browsen, het delen van bestanden en videobellen.

  Plus- en minpunten van de Netgear R6120
  Eenvoudige installatie en beheer
  Zet een veilig gastnetwerk op
  Laat je kids veilig surfen dankzij ouderlijke controle

  De bedrade verbindingen zien aanzienlijk minder snel dan de draadloze verbinden door de Fast Ethernetpoorten
  Het 5 GHz netwerk heeft minder bereik dan het 2,4 GHz netwerk, dus wanneer je bijvoorbeeld apparaten op meerdere verdiepingen met het 5 GHz netwerk wilt verbinden raden wij aan om je draadloze netwerk uit te breiden met een wifi versterker, wifi powerline of access point met 5 GHz ondersteuning

  Tips van onze specialist
  Plaats deze router bij voorkeur ergens centraal in de woning. In de meterkast wordt het signaal geblokkeerd door de muren en dit beperkt het bereik aanzienlijk
  Om gebruik te maken van het 5 GHz netwerk moeten ook de apparaten die je met dit netwerk wilt verbinden 5 GHz ondersteuning hebben
  Het 5 GHz netwerk heeft bereik dan het 2,4 GHz netwerk, dus wanneer je bijvoorbeeld apparaten op meerdere verdiepingen met het 5 GHz netwerk wilt verbinden raden wij aan om je draadloze netwerk uit te breiden met een wifi versterker, wifi powerline of access point met 5 GHz ondersteuning

  Eenvoudige en veilige opslag
  Toegang tot al je bestanden, foto's en films op een externe harde schijf. Plug simpelweg je externe harde schijf in de USB poort van je Netgear router en je kunt aan de slag. Stream bijvoorbeeld je films naar je mediaplayer bij je tv of bekijk je foto's op het grote scherm.

  Eenvoudig te installeren en te beheren
  Verbind eenvoudig je apparaten met je Netgear router. Met de klik op de 'N' knop verbind je via WPS jouw apparaat met het netwerk. Daarnaast heb je de vrijheid om zelf een schema op te waarin je bepaalt wanneer jouw wifi aan of uit moet staan.

  42,99


  Titel: Netgear R6120 - Router
  Prijs: € 42,99
  Productcode: 9200000078260623


     


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top