Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Flevolamb Flevolamb
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Rolio USB C Hub - 4K HDMI - Premium Kwaliteit - Un
  Rolio USB C Hub - 4K HDMI - Premium Kwaliteit - Un Met de hoge kwaliteit USB C hub van Rolio heb je geen adapters meer nodig! De USB en HDMI aansluitingen zorgen ervoor dat je moeiteloos al je randapparatuur kunt aansluiten. Met 3x USB 3.0 poorten, HDMI, SD & TF poorten heb je eindeloos veel mogelijkheden. De USB-C hub heeft precies dezelfde kleur als die van een space grey Macbook. Werkt ook op niet-Apple apparaten met USB-C. Werkt ook met de nieuwe M1 Macbooks.

  ✔ Premium kwaliteit
  ✔ Ultra HD 4K HDMI poort
  ✔ 3x USB 3.0 poort
  ✔ SD en TF-poorten
  ✔ Stijlvol & Compact
  ✔ Space Grey kleur
  ✔ Universeel
  ✔ Plug & Play
  ✔ Maar één USB-C poort nodig!

  Kwaliteit
  Rolio’s hub heeft een hoogwaardig geharde Aluminium design. Hierdoor voelt de hub fijn in de handen en geeft het een échte premium look. De hub is ook zeer compact waardoor hij niet in de weg ligt en makkelijk mee te nemen is.

  Compatibiliteit
  De Rolio USB C Hub werkt op alle besturingssystemen waaronder MacOS, Windows, Linux & Android. De hub hoeft niet geïnstalleerd of geconfigureerd te worden. Rolio hubs zijn Plug & Play. Het werkt direct!

  Deze hub werkt op alle soorten en modellen Macbooks en iPads met USB-C aansluiting (inclusief M1 model macbook)

  Let op: Heb je een Windows laptop? Let er op dat de USB-C aansluiting op je Windows laptop "DP Alt mode" ondersteund. Dit is nodig om een video signaal over de USB-C poort te sturen. Alle adapters en hubs met HDMI vereisen dit.

  22,95 22,95


  Titel: Rolio USB C Hub - 4K HDMI - Premium Kwaliteit - Un
  Prijs: € 22,95
  Productcode: 9300000036168956


   


 • TP-Link TL-SG105 - Netwerk Switch
  TP-Link TL-SG105 - Netwerk Switch De TP-Link TL-SG105 is een gigabit unmanaged switch met 5 aansluitingen en biedt een eenvoudige manier om de overstap naar gigabit ethernet te maken. Nadat je één poort gebruikt om de switch mee aan te sluiten op een (modem) router kun je tot 4 apparaten gelijktijdig aansluiten op de overige poorten. De switch is direct uit de doos te gebruiken en vereist ook geen verdere configuratie. Daarnaast is de TP-Link TL SG105 dankzij de energiebesparende techniek ook nog eens een zuinige oplossing waarmee aanzienlijk op het stroomverbruik kan worden bespaard. Het metalen frame zorgt er bovendien voor dat de switch tegen een stootje kan.

  Werkt niet i.c.m. interactieve TV van KPN, omdat gebruik gemaakt wordt van IGMP V3 en dit wordt niet ondersteunt door unmanaged switches. Wil je graag een netwerk switch die dit wel ondersteunt, kies dan voor de TP-Link TL-SG105E of de TP-Link TL-SG108E.

  Tips van onze specialist
  Wil je deze switch op een router aansluiten? Kijk dan eerst of je router beschikt over een gigabit poort zodat je ook gebruik kan maken van de maximaal haalbare snelheden. Deze switch is ook te gebruiken i.c.m. Fast Ethernet poorten. Inhoud van de verpakking TP-Link TL-SG105 Voedingsadapter Handleiding Geen kabels meegeleverd

  23,99 23,99


  Titel: TP-Link TL-SG105 - Netwerk Switch
  Prijs: € 23,99
  Productcode: 9200000009814414


   


 • TP-Link RE450 - WiFi Versterker - 1300 Mbps
  TP-Link RE450 - WiFi Versterker - 1300 Mbps De TP-Link RE450 is een krachtige range extender voor intensieve netwerktaken op meerdere taken tegelijk. Met deze wifi versterker vergroot je eenvoudig het dekkingsgebied en de signaalsterkte van een bestaand draadloos netwerk. Zo helpt de range extender "dode zones" te elimineren. De RE450 maakt gebruik van de snelle Wireless AC wifi-standaard waardoor hij gecombineerde draadloze snelheden kan leveren tot 1750 Mbps, waarvan 450 op de 2,4 Ghz frequentieband en 1300 Mbps op de 5 GHz frequentieband. Ideaal voor intensieve netwerktaken: Maakt gebruik van beide wifi-banden om een krachtige en stabiele verbinding op te zetten voor je apparaten. Zo kan je op meerdere apparaten tegelijk: Streamen in 4K Intensief gamen Grote bestanden downloaden Installatie Druk op de WPS-knop van jouw router en druk binnen 2 minuten op de WPS-knop van de RE450 om verbinding met het netwerk te maken. Zodra de verbinding is geslaagd, zet je de RE450 op de beste plek. Er is geen verdere configuratie vereist. Overige kenmerken Gigabit bedrade snelheid
  Via de Gigabit ethernet-aansluiting van de RE450 voorzie je bedrade apparaten zoals Blu-ray® spelers, game consoles, laptops/PCs of smart TVs van een krachtige bedrade verbinding. Snelle positionering dankzij de intelligente signaalindicator
  Het intelligente signaal lampje kan helpen om de beste locatie voor plaatsing van de extender te vinden. Inhoud van de verpakking TP-Link RE450 Snelstartgids

  49,00 49


  Titel: TP-Link RE450 - WiFi Versterker - 1300 Mbps
  Prijs: € 49,00
  Productcode: 9200000046136162


   


 • TP-Link UB500 - USB-adapter - Bluetooth 5.0 Nano -
  TP-Link UB500 - USB-adapter - Bluetooth 5.0 Nano -
  Bluetooth 5.0: hogere snelheden, grotere dekking
  De UB500 van TP-link rust jouw pc uit met meer geavanceerde Bluetooth 5.0-technologie die over de hele linie upgrades heeft in vergelijking met oudere versies. Het heeft hogere verbindingssnelheden en een groter bereik dan de Bluetooth 4.0-technologie, wat zorgt voor een sterke en stabiele draadloze verbinding tussen je pc en Bluetooth-apparaten. Gebruikers profiteren ook van energiebesparing en grotere uitzendcapaciteit.

  Muziek afspelen vanuit de andere kamer
  Dankzij de verbeteringen aan Bluetooth heeft de UB500 een groter transmissiebereik tussen apparaten zoals je muziekspeler en pc. Met een grotere transmissieafstand geniet je van verliesvrije audio via uw Bluetooth-headset zonder dat je rond je computer blijft hangen. Je hoeft zich nu geen zorgen meer te maken dat de afstand invloed heeft op uw muziek luisteren.

  Via Bluetooth verbinding maken met uw computer
  UB500 maakt niet-Bluetooth pc's en laptops geschikt voor Bluetooth. Sluit gewoon jouw Bluetooth-apparaten aan op je computer en geniet er met gemak van. Het ondersteunt tot 7 Bluetooth-apparaten tegelijk met een krachtige draadloze verbinding. Je kan bestanden, muziek en video's tussen uw Bluetooth-apparaten en pc overbrengen met 2× hogere transmissiesnelheden.

  Nano-formaat — Inpluggen en vergeten
  Dankzij het gestroomlijnde, ultrakleine ontwerp kan je de nano-adapter in elke USB-poort steken en hem daar gewoon houden, of je nu op reis bent of thuis.

  13,00 13


  Titel: TP-Link UB500 - USB-adapter - Bluetooth 5.0 Nano -
  Prijs: € 13,00
  Productcode: 9300000050248504


   


 • TP-Link RE200 - Wifi Versterker - 750 Mbps
  TP-Link RE200 - Wifi Versterker - 750 Mbps De TP-Link RE200 is een (wireless) range extender voor basis netwerktaken. Met deze wifi versterker vergroot je eenvoudig het dekkingsgebied en de signaalsterkte van een bestaand draadloos netwerk. Zo helpt de range extender "dode zones" te elimineren. De RE200 van TP-link maakt gebruik van de snelle Wireless AC wifi-standaard waardoor hij gecombineerde draadloze snelheden kan leveren tot 750 Mbps, waarvan 300 Mbps op de 2,4 Ghz frequentieband en 450 Mbps op de 5 GHz frequentieband. Ideaal voor woningen met: Basis netwerkgebruik (browsen, streamen...). Meerdere ruimtes Installatie Druk op de WPS toets van je router en binnen 2 minuten op de Range extender toets van de RE200 om eenvoudig met het netwerk te verbinden. Eenmaal verbonden met de bestaande router kun je de RE200 uit het stopcontact halen en ergens anders binnen het draadloze bereik van de bestaande router in een stopcontact steken, zonder dat je de extender opnieuw hoeft te configureren.

  Welke band wordt gebruikt bij verbinden m.b.v. de WPS toets is soms arbitrair en afhankelijk van de instellingen van je router. Als je een WPS verbinding met zowel de 2,4 GHz als de 5 GHz band tot stand wilt brengen, moet je naar de webconfiguratie pagina van de RE200 gaan om dit te configureren. Hoge-snelheid modus Met de hoge-snelheid techniek gebruikt de TP-Link RE200 beide WiFi banden om supersnelle verbindingen te creëren - ideaal voor HD video streaming, online gaming en andere bandbreedte-intensieve taken. In de hoge-snelheid modus biedt de RE200 maximale prestaties, maar alleen verbindingen via één band (2,4 GHz of 5 GHz). Fast ethernetaansluiting Via de Ethernet aansluiting van de TP-Link RE200 voorzie je bedrade apparaten zoals Blu-ray® spelers, game consoles, DVR's, laptops/PCs of smart TVs van internet. Hou er rekening mee dat een fast ethernetpoort trager is dan een standaard gigabit ethernetpoort.

  Let op!
  Er wordt geen USB-kabel meegeleverd. Er is een stabiele internetverbinding nodig

  28,99 28,99


  Titel: TP-Link RE200 - Wifi Versterker - 750 Mbps
  Prijs: € 28,99
  Productcode: 9200000028571183


   


 • WiFi adapter USB - 1200Mbps 5GHz - Dual Antenne
  WiFi adapter USB - 1200Mbps 5GHz - Dual Antenne Met de hoge kwaliteit WiFi USB adapter van het Nederlandse merk Rolio kun je je huidige computer gemakkelijk voorzien van supersnel draadloos internet. Deze wifi-adapter sluit je aan op een vrije USB poort op de computer waarna het mogelijk is om alle beschikbare draadloze netwerken te ontvangen. De Wifi adapter ondersteunt draadloze snelheden tot 1200 Mbps op 2.4GHz en 5GHz netwerken. Daarnaast heeft deze adapter twee externe MIMO antennes voor verbeterde wifi-dekking.

  ✔️ Hoge snelheid (1200Mbps)
  ✔️ Premium kwaliteit
  ✔️ Dual Antenne (Grote dekking)
  ✔️ 2,4 en 5 GHz
  ✔️ USB 3.0
  ✔️ Smart Anti-heat
  ✔️ Plug & Play

  Kies voor stabiel internet
  De twee mini antennes zorgen voor een zeer grote dekking van het Wi-Fi signaal. Dit resulteert in een constant stabiele verbinding. De Wi-Fi adapter van Rolio zal ook in een drukke omgeving snel en stabiel blijven. Dit betekend dat intensieve activiteiten geen probleem zijn, zoals bijvoorbeeld gamen en ondertussen een film streamen. De Wi-Fi adapter maakt ook gebruik van een modern ventilatie ontwerp, zodat de adapter niet heet zal worden en geen geluid maakt.
  Werkt met:

  Windows (alle versies) MacOS (10.0 - 10.15) Linux Let op: Android is niet ondersteund!

  Toch drivers nodig?
  Check de bijgeleverde CD of download de drivers via de handleiding (te vinden onder productspecificaties op deze pagina).

  19,95 19,95


  Titel: WiFi adapter USB - 1200Mbps 5GHz - Dual Antenne
  Prijs: € 19,95
  Productcode: 9300000032584164


   


 • A-KONIC USB C Hub 3 in 1 – 4K HDMI – USB-C Opladen
  A-KONIC USB C Hub 3 in 1 – 4K HDMI – USB-C Opladen Met de 3 in 1 USB type C HUB van A-KONIC© kun je met HDMI eenvoudig uw scherm projecteren naar een extern scherm zoals een monitor of TV. Er gaat geen beeldkwaliteit verloren, gezien de 3 in 1 adapter 4K resolutie ondersteund. Doordat deze HUB over 3 aansluitingen beschikt heeft u ook nog eens de mogelijkheid om USB-A en/of USB C aan te sluiten op de adapter. Overigens gemakkelijk te bevestigen door middel van ‘Plug & Play’ De USB C to HDMI Hub maakt onderdeel uit van de A-KONIC© connectivity adapter series 2022. De adapter voegt d.m.v. USB C de volgende functionaliteiten toe: - HDMI 4K 30Hz - USB 3.0 A (Thunderbolt) - USB C (ook geschikt voor opladen tot 67w) Geschikt voor thuis en op kantoor, en gemakkelijk mee te nemen Sluit uw laptop gemakkelijk aan op een 4K-monitor, projector en andere apparaten met onze 3-in-1 USB-C Hub. Deze compacte adapter is de ideale oplossing voor thuis, op kantoor en bij gebruik van werkstations op verschillende locaties. Hij is voorzien van één USB-A-poorten voor het opladen en aansluiten van uw smartphone, tablet, toetsenbord, geheugenstick, muis of een ander apparaat dat veel vermogen vraagt, en via de HDMI-poort kunt u uw MacBook Pro, Chromebook of andere USB-C-laptop verbinden met een 4K-display. Sluit een voedingsadapter of laadkabel aan om passthrough op te kunnen laden met tot 67 W zodat u niet hoeft te kiezen tussen poortuitbreiding en opladen. Dankzij een bandbreedte van wel 5 Gbps kunnen gegevens snel tussen uw computer en randapparaten worden overgebracht. De adapter heeft een stijlvolle aluminium behuizing die past bij de meeste populaire apparaten en is ideaal voor zowel werk, studie als vrijetijdsbesteding. 4K HDMI-poort Onze 3-in-1 adapter is uitgerust met een HDMI 1.4-poort waardoor u uw laptop heel eenvoudig aan kunt sluiten op een HD-monitor, projector of een ander display en ondersteunt 4K-resoluties bij 30 Hz. USB-C Aansluiten + opladen met 100 W Power Delivery Houd uw laptop opgeladen terwijl hij is aangesloten op uw randapparaten. Onze 3-in-1 adapter ondersteunt passthrough opladen waardoor u niet hoeft te kiezen tussen poortuitbreiding en stroomvoorziening*. Let op: u dient zelf wel over een USB-C voeding te beschikken van minimaal 60w & maximaal 67w(afhankelijk van laptopprestaties). USB-A 3.0 poort
  Met de SuperSpeed ​​USB 3.0-poorten kan je gegevens overdragen met maximaal 5 Gbps. Geschikt voor aansluiting van maximaal 1x USB-A randapparatuur (zoals toetsenborden, muizen, luidsprekers of thumbdrivers) tegelijkertijd op een USB-C device. Ook achterwaarts compatibel met USB 2.0 en USB 1.0 apparaten. In één oogopslag Maakt van een enkele USB-C-poort een HDMI 1.4-poort, éé USB-A 3.0 BC1.2-poorten en een USB-C PD-poort Ondersteunt aansluiting van apparaten die veel vermogen vragen, zoals harde schijven, telefoons en tablets, op de USB-A 3.0 BC1.2-poorten Ondersteunt resoluties tot 4K (3840x2160 @ 30 Hz) via de HDMI-poort Ondersteunt passthrough opladen met tot 67 W. Compact vormgegeven waardoor hij gemakkelijk meegenomen kan worden en ruimte op uw bureau bespaart Bandbreedte van 5 Gbps voor snelle gegevensoverdracht tussen computer en randapparaten
  De adapter is uitermate geschikt voor elke laptop welke beschikt over een USB type C protocol met: Display Alternate Mode, HDMI Alternte mode of Thunderbolt alternate mode. Voorbeelden van laptops welke meestal hierover beschikken zijn: Macbook Pro, Chromebook, Surface Laptop 3, Dell, Lenovo en vele andere laptops welke beschikken over een Type-C input. Een usb C poort kan verschillende protocollen hebben. Een protocol bepaalt de functie van de usb C poort, bijvoorbeeld randapparatuur opladen of data overzetten. Usb C kan meerdere protocollen hebben. Usb protocol Data overzetten Randapparatuur opladen Usb power delivery Randapparatuur opladen DisplayPort Alternate Mode Beeld en geluid overzetten Wanneer de poort DP alt mode ondersteunt, sluit je er een monitor op aan HDMI Alternate Mode Beeld en geluid overzetten Thunderbolt Alternate Mode Data overzetten Randapparatuur opladen Bekabeld internet Disclaimer * USB-C-poort ondersteunt gegevensoverdracht en passthrough opladen met tot 67 W, minus 15 W voor de werking van de adapter. Gebruik van een lader van minimaal 65 W aanbevolen (niet meegeleverd). Deze zal passthrough opladen met tot 50 W mogelijk maken bij gebruik van andere functies van de adapter. Prestaties hangen af van de laptopvereisten.

  Inhoud van de verpakking: A-KONIC 3-in-1 USB-C HUB

  14,95 14,95


  Titel: A-KONIC USB C Hub 3 in 1 – 4K HDMI – USB-C Opladen
  Prijs: € 14,95
  Productcode: 9300000111069207


   


 • A-KONIC USB C HUB 8 in 1 - met / naar HDMI 4K, Eth
  A-KONIC USB C HUB 8 in 1 - met / naar HDMI 4K, Eth Met deze 8 in 1 USB-C HUB bent u op elke presentatie voorbereid. Doordat er zowel HDMI als een Ethernet RJ45 aansluiting beschikbaar is. Hierdoor kunt u zeer eenvoudig een connectie maken met externe apparaten zoals een monitor, projector of Televisie.
  Daarnaast biedt de USB C Adapter een aantal extra poorten zoals Ethernet RJ45, Micro/SD Kaartlezer 2X USB 3.0,2X USB-C (opladen/data transfer). Hierdoor kun je op maximaal niveau werken en heb je alle benodigd poorten in huis, en dat met enkel één USB C HUB. Specificaties 8 IN 1 USB-C HUB
  ✔ HDMI 4K 30Hz
  ✔ Ethernet 10/100 Mbps RJ45
  ✔ 2 X USB 3.0
  ✔USB-C Oplaadpoort (tot 100W)
  ✔USB-C Data Transfer
  ✔ SD kaartlezer
  ✔ Micro SD kaartlezer

  4K HDMI-video-uitgang Een 4K@30Hz HDMI-video-uitgang die verschillende media ondersteunt, verzendt 4K UHD- of Full HD 1080p-video's rechtstreeks naar een HD-televisie, monitor of projector en biedt videosynchronisatie met levendige 3D-effecten. Je kunt video en audio goed streamen op het grote scherm. RJ45 100Mbits Ethernet LAN Een Ethernet-verbinding voor stabiele en snelle LAN-verbindingen. U kunt altijd en overal genieten van een stabiele internetsnelheid, enthousiast surfen op internet en online games spelen met vrienden. De adapter opndersteund netwerken met snelheden van 10 Mbit per seconde, 100 Mbit per seconde. De adapter zal automatisch het type netwerk herkennen. Er is dan ook geen aparte installatie nodig voor gebruik. 2* 100W PD oplaadpoort De USB C-oplaadpoort ondersteunt een maximale doorvoer van 100 W. U kunt uw MacBook of andere type C-apparaten ook opladen in kantoren of vergaderruimten
  LET OP: Er gaat bij het opladen wel wattage verloren, hierdoor komt het meestal uit op 90W. Uw USB-C oplader moet dus wel voldoende wattage hebben voor het opladen. SD/Mirco SD/TF-sleuf De SD/Mirco SD/TF-sleuf zet eenvoudig gegevens over van je camera of telefoon met een leessnelheid tot 208 MB/s. De twee kaartsleuven kunnen tegelijkertijd beschikbaar zijn om de gegevensuitwisseling efficiënter te maken. 2*USB 3.0-poorten Plug and play, geen stuurprogramma's vereist. Deze USB-C hub inclusief 3 USB 3.0 poorten, maakt het gelijktijdig aansluiten van meerdere randapparatuur op een laptop mogelijk. USB 3.0 levert de razendsnelle overdrachtssnelheid tot 5 Gbps, wat 10 keer sneller is dan USB 2.0. Aluminium behuizing Behuizing van aluminiumlegering, slank, licht, vingerafdruk- en slijtvast om overstroom, overspanning, kortsluiting en hoge temperaturen te voorkomen. Met zijn elegante oppervlak in spacegrijs is het perfect voor je Macbook Pro en andere apparaten. Brede compatibiliteit Compatibel laptopsysteem (gedeeltelijk vermeld): Mac OS, Window 10, Window 8, Window 7, Window Vista, Window XP, Linux, Google OS etc. Compatibel telefoonsysteem (gedeeltelijk vermeld): iOS, Andriod, Smartisan etc.De adapter is uitermate geschikt voor elke apparaat welke beschikt over een USB-C aansluiting

  Belangrijke informatie voor compatibiliteit
  Een usb C poort kan verschillende protocollen hebben. Een protocol bepaalt de functie van de usb C poort, bijvoorbeeld randapparatuur opladen, beeld, geluid of data overzetten. Usb C kan meerdere protocollen hebben.

  Usb protocol
  Data overzetten
  Randapparatuur opladen

  Usb power delivery
  Randapparatuur opladen

  DisplayPort Alternate Mode
  Beeld en geluid overzetten
  Wanneer de poort DP alt mode ondersteunt, sluit je er een monitor op aan

  HDMI Alternate Mode
  Beeld en geluid overzetten

  Thunderbolt Alternate Mode
  Data overzetten
  Randapparatuur opladen
  Bekabeld internet Met elke Thunderbolt 3 poort kun je gegarandeerd het volgende Snelheid tot 40 Gb/s voor gegevens­overdracht
  Ondersteuning voor 2x 4K UltraHD beeldschermen
  Opladen van hoofdapparaat via de poort tot 100W
  Video output: HDMI, DVI, DisplayPort, VGA.
  Via adapter naar: Ethernet , Thunderbolt 2. Bovenstaand staan de protocollen uitgelegd. Je moet even controleren welke protocol jouw apparaat heeft of controleer dit bij de fabrikant van het apparaat. Indien jouw usb-c poort het juiste protocol ondersteund zou het moeten werken op het apparaat.
  Indien het niet werkt, maar wel het protocol heeft. Dan dien je contact te zoeken met de fabrikant van de laptop om te vragen of zij een driver kunnen aanraden voor het gebruik van de betreffende (hdmi of Ethernet RJ45) aansluiting.

  Protocol Female usb-C poort Een usb C poort kan verschillende protocollen hebben. Een protocol bepaalt de functie van de usb C poort, bijvoorbeeld randapparatuur opladen of data overzetten. Usb C kan meerdere protocollen hebben. Usb protocol Data overzetten Randapparatuur opladen Usb power delivery Randapparatuur opladen DisplayPort Alternate Mode Beeld en geluid overzetten Wanneer de poort DP alt mode ondersteunt, sluit je er een monitor op aan HDMI Alternate Mode Beeld en geluid overzetten Thunderbolt Alternate Mode Data overzetten Randapparatuur opladen Bekabeld internet Disclaimer
  * USB-C-poort ondersteunt gegevensoverdracht en passthrough opladen met tot 67 W, minus 12 W voor de werking van de adapter. Gebruik van een lader van minimaal 67 W (niet meegeleverd). Deze zal passthrough opladen met tot 55 W mogelijk maken bij gebruik van andere functies van de adapter. Prestaties hangen af van de laptopvereisten. Dus controleer hoeveel W je laptop minimaal nodig heeft, en schaf o.b.v. daarvan een USB-C voeding aan. Kwaliteit en 12 maanden garantieGeweldige compatibiliteit. Aluminium behuizing is vingerafdruk en slijtvast, lichtechtheid. Slimme chipset van hoge kwaliteit om overstroom, overspanning, kortsluiting en hoge temperaturen te voorkomen. Slank en licht, 73,5 g, gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. De spacegrijs is veelzijdig voor de meeste laptops. A-KONIC Usb C Hub, gratis garantie voor een heel jaar.

  34,95 34,95


  Titel: A-KONIC USB C HUB 8 in 1 - met / naar HDMI 4K, Eth
  Prijs: € 34,95
  Productcode: 9300000083088620


   


 • Beveiligingscamera - Huisdiercamera - WiFi - Bewee
  Beveiligingscamera - Huisdiercamera - WiFi - Bewee Samengevat -HD resolutie -Verbinding met Wi-Fi -Groot kantelbereik, 355 graden horizontaal en 110 graden verticaal. Dekt de volledige kamer! -Nachtzicht tot 15 meter door infrarood -Geluid ontvangen en inspreken -Betaalde opslag in de cloud of via een micro SD kaart -Overal beeld via een eenvoudig te bedienen app -Beweeg- en geluidsdetectie -Eenvoudige installatie met handleiding en video instructies -Montage aan de muur, plafond of gewoon ergens op zetten. HD kwaliteit Met Nederlandstalige handleiding en instructievideo! De camera beschikt over HD kwaliteit, waardoor u altijd over haarscherp beeld beschikt en de bewaarde video's vloeiend afgespeeld worden. Met de draadloze full HD camera verliest u uw huisdier geen moment uit het oog. De camera kan horizontaal 355 graden draaien en verticaal 110 graden. De camera dekt dus iedere hoek van de kamer! Ook is het mogelijk om in te zoomen met deze camera. Een melding ontvangen wanneer er iets onverwacht beweegt of wanneer uw hond blaft? Dit stelt u eenvoudig in middels de app. Zo hoeft u niet continu de app in de gaten te houden.

  Beweeg- en geluidsdetectie

  In tegenstelling tot andere camera's ondersteunt deze camera naast bewegingsdetectie ook geluidsdetectie. Hierdoor is het mogelijk om een melding op de telefoon te ontvangen wanneer uw hond bijvoorbeeld blaft of andere geluiden maakt. U kunt de hond dan direct corrigeren via de microfoon. Daarnaast kunt u meldingen krijgen als de camera bewegingen detecteert. Is er een specifiek gedeelte in uw woonkamer waar u liever niet heeft dat de hond komt, bijvoorbeeld de bank? U kunt instellen dat u alleen in dit gebied een melding krijgt en bij bewegingen in de overige gebieden krijgt u dan geen melding. Uiteraard kunt u ook voor het gehele gebied meldingen instellen. Two-Way audio De camera beschikt over het zogeheten 'Two-Way audio', wat inhoudt dat u naast meeluisteren ook op afstand iets kunt inspreken. Bent u van huis en ligt uw hond op de bank? Stuur de hond van de bank af door de microfoon! De camera beschikt over een kraakheldere microfoon. Over de App De app is eenvoudig te installeren en ondersteunt zowel iOS, Android en Windows op mobiel, tablet en laptop. De bijgeleverde handleiding geeft u in beeld en tekst uitleg over hoe de app te installeren en hoe u de camera in een mum van tijd aansluit op de Wi-Fi. Ook krijgt u een link naar de video instructies waarin stap voor stap wordt voorgedaan hoe u de camera kunt verbinden met Wi-Fi. De camera kan enkel verbonden worden met een 2.4Ghz Wi-Fi netwerk. Hier staat het modem vrijwel altijd standaard op ingesteld. Mocht dit niet het geval zijn zit er in de handleiding een toelichting bij hoe u dit eenvoudig kunt omzetten. U hoeft geen expert te zijn, het enige wat u moet weten is het Wi-Fi wachtwoord en u kunt aan de slag! Nachtvisie Door de ingebouwde infrarood heeft u ook zicht tot wel 15 meter wanneer het donker is. De ingebouwde infrarood LED's en de lichtsensor zorgen ervoor dat deze camera uitermate geschikt is voor het opnemen van heldere en scherpe video's onder slechte lichtomstandigheden. De camera schakelt automatisch naar de nachtzichtmodus. Hierdoor weet u zeker dat u zowel overdag als 's nachts alles kunt opnemen. Autotracking U kunt instellen dat de camera bewegende objecten of personen blijft volgen. Via één klik op de knop heeft u dit geregeld. Wandelt uw huisdier naar de andere kant van de kamer? De camera herkent dit automatisch en draait met de bewegingen van uw huisdier mee. Uiteraard krijgt u hiervan direct een melding op uw telefoon en worden de beelden opgeslagen op uw SD kaart of in de Cloud. Opslag. U kunt de beelden zowel in de Cloud als op een micro SD kaart opslaan. De kleinste Micro SD kaart qua opslag, namelijk 16GB biedt al de mogelijkheid om beelden tot 4 dagen terug te kijken. Een Micro SD Kaart met een opslag van 128GB geeft u al de mogelijkheid om beelden terug te kijken tot 32 dagen. Ideaal als u langere tijd van huis bent. De beelden blijven bestaan ook wanneer de camera kapot zou gaan. Plaatsing U kunt de camera plaatsen op een recht oppervlak of u monteert de camera aan de muur of het plafond. Een setje schroeven met pluggen wordt meegeleverd. Inhoud verpakking: •Camera •USB kabel met voedingsblokje •Schroeven en montagemateriaal •Handleiding NL + Engels •Link naar instructievideo

  35,90 35,9


  Titel: Beveiligingscamera - Huisdiercamera - WiFi - Bewee
  Prijs: € 35,90
  Productcode: 9200000124101802


   


 • A-KONIC USB C HUB 6 in 1 - met / naar HDMI 4K, 2x
  A-KONIC USB C HUB 6 in 1 - met / naar HDMI 4K, 2x Met de 6 in 1 USB C HUB van A-KONIC connecteert u eenvoudig naar en van externe apparaten door middel van de verschillende poorten. De adapter is uitermate geschikt voor elke laptop welke beschikt over een USB-C met Displayport-Alt-Mode of Thunderbolt 3 aansluiting. Voorbeelden van laptops zijn: Macbook Pro, Chromebook, Surface Laptop, Dell, Lenovo en vele andere laptops welke bschikken over een Type-C input.


  De USB C to HDMI Hub maakt onderdeel uit van de A-KONIC connectivity adapter series 2021. Deze serie is gefocust op de levering van HOGE kwaliteit HUBS voor een schappelijke prijs.

  De 6 in 1 HUB voegt d.m.v. USB C de volgende functionaliteiten toe: HDMI 4K 2 X USB 3.0 A (Thunderbolt) SD Card reader Micro-SD USB C input (opladen tot 67w) USB C Uitvoer ALLES-IN-1 Perfect ontwerp Volledige uitbreiding
  6 in1 USB-C-hub met 1*4K@30Hz HDMI-video-uitgang, 1*Power Delivery high-speed direct opladen, 1*USB3.0 en 1*USB2.0 datapoort, 1* indicatielampje, SD- en TF-kaartlezer. Maak optimaal gebruik van USB-C-poort en de hubpoort kan tegelijkertijd werken, klein en krachtig. Ultra HD 4K HDMI-videoadapter
  USB C naar HDMI-poort ondersteunt mediaweergave met resoluties tot 4K@30Hz. Gebruik de SAMTECH USB-C naar HDMI-adapter om uw scherm uit te breiden en rechtstreeks 4K UHD- of Full HD 1080p-video naar HDTV, monitor of projector te streamen voor levendige 3D-video-effecten. Het grote beeldscherm is zeer geschikt om met het gezin films en games te kijken, of voor levendige presentaties tijdens vergaderingen. 67 W PD Fast Charge Plug and Play
  USB C-adapter is compatibel met USB C Power Delivery en kan veilig worden aangesloten via deze poort om tot 67 W supersnel te kunnen opladen voor MacBook of andere C-poort laptops te bieden.

  Ingebouwde SD- en TF-slots
  Gemakkelijk toegang tot bestanden op de algemene SD-kaart en TF-kaart; ondersteuning 2 kaarten om tegelijkertijd te lezen. De maximale snelheid is maximaal 100 MB/S en de foto's of video's die door de camera zijn gemaakt, kunnen binnen enkele seconden eenvoudig van de kaart naar de laptop worden overgebracht 5Gbps supersnelle gegevensoverdracht
  USB C-dongle voegt een extra USB3.0-poort toe voor gegevensoverdracht tot 5Gbps en USB2.0 tot 480Mbps, zodat u high-definition films of bestanden in een paar seconden kunt overbrengen. Gemakkelijk te plaatsen flashdrives, harde schijven, toetsenborden, muizen, printers, mp3-spelers, enz. Vergeleken met multi-poort HUB, elimineert het de moeite van herhaaldelijk in- en loskoppelen" Draagbare anti-oververhitting
  Compact formaat, klein en licht, gemakkelijk in een laptoptas, tas of zak te plaatsen, zodat u de functies van uw laptop onderweg kunt uitbreiden. SAMTECH USB C HUB maakt gebruik van hoogwaardige aluminium behuizing om de adapter stevig en duurzaam te maken. De aluminium schaal is meer bevorderlijk voor warmteafvoer om de veiligheid van u en uw apparatuur te garanderen. 【Wij garanderen: 12 maanden garantie en vriendelijke klantenservice, neem bij vragen gerust contact met ons op】 Belangrijke informatie voor compatibiliteit
  Een usb C poort kan verschillende protocollen hebben. Een protocol bepaalt de functie van de usb C poort, bijvoorbeeld randapparatuur opladen, beeld, geluid of data overzetten. Usb C kan meerdere protocollen hebben.

  Usb protocol
  Data overzetten
  Randapparatuur opladen

  Usb power delivery
  Randapparatuur opladen

  DisplayPort Alternate Mode
  Beeld en geluid overzetten
  Wanneer de poort DP alt mode ondersteunt, sluit je er een monitor op aan

  HDMI Alternate Mode
  Beeld en geluid overzetten

  Thunderbolt Alternate Mode
  Data overzetten
  Randapparatuur opladen
  Bekabeld internet Met elke Thunderbolt 3 poort kun je gegarandeerd het volgende Snelheid tot 40 Gb/s voor gegevens­overdracht
  Ondersteuning voor 2x 4K UltraHD beeldschermen
  Opladen van hoofdapparaat via de poort tot 100W
  Video output: HDMI, DVI, DisplayPort, VGA.
  Via adapter naar: Ethernet , Thunderbolt 2. Bovenstaand staan de protocollen uitgelegd. Je moet even controleren welke protocol jouw apparaat heeft of controleer dit bij de fabrikant van het apparaat. Indien jouw usb-c poort het juiste protocol ondersteund zou het moeten werken op het apparaat.
  Indien het niet werkt, maar wel het protocol heeft. Dan dien je contact te zoeken met de fabrikant van de laptop om te vragen of zij een driver kunnen aanraden voor het gebruik van de betreffende (hdmi of Ethernet RJ45) aansluiting. De A-KONIC USB-TYPE-C-HUB:
  ✅ Universeel
  ✅ Stijlvol, compact en stevig
  ✅ USB-c type input
  ✅ 2* USB poorten
  ✅ HDMI output met 4k HD Beeld
  ✅ SD & TF kaart lezer
  ✅ Hoge leessnelheid
  ✅ Datatransmissie en opladen
  ✅ Geschikt voor USB-c apparaten zoals: Macbooks, Chromebooks, Android en Samsung telefoons


  Niet tevreden? Geen probleem, dan mag u het product GRATIS retour sturen en krijgt u per ommegaande het aankoopbedrag teruggestort of een nieuw artikel toegestuurd.

  LET OP: Enkel geschikt voor apparaten welke beschikken over een USB-C aansluiting met DP-ALT-MODE of Thunderbolt 3.

  17,95 17,95


  Titel: A-KONIC USB C HUB 6 in 1 - met / naar HDMI 4K, 2x
  Prijs: € 17,95
  Productcode: 9300000050811526


   


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top