Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • AEG VX7-2-CR-A - Stofzuiger met zak
  AEG VX7-2-CR-A - Stofzuiger met zak De AEG VX7-2-CR-A stofzuiger met zak is energiezuinig en levert erg goede prestaties op harde vloeren. De stofzuiger is voorzien van het Silence Pro System wat, in combinatie met het stille DustPro mondstuk ervoor zorgt dat je stiller en rustiger kunt stofzuigen. De stofzuiger is uitgerust met zwenkwielen zodat je gemakkelijk om de spullen in je huis heen kunt zuigen. Met een snoer van 9 meter en een actieradius van 12 meter kun je gemakkelijk stofzuigen zonder vaak van stopcontact te hoeven wisselen. Accessoires voor meubels en kieren en parket worden bijgeleverd en kunnen gemakkelijk bevestigd worden aan de handgreep. Om gemakkelijk dierenharen te kunnen verwijderen wordt er er ook een speciale turbozuigmond meegeleverd. Wanneer je klaar bent met stofzuigen parkeer je de stofzuiger eenvoudig horizontaal of verticaal.

  Wil jij een energiezuinige, handzame stofzuiger waarmee je gemakkelijk dierenharen kunt verwijderen? Dan is de AEG VX7-2-CR-A Power ideaal voor jou.

  Voordelen AEG VX7-2-CR-A Met een geluidsniveau van 72db kun je stofzuigen zonder veel lawaai te maken
  Niet vaak van stopcontact wisselen door het extra lange bereik van 12 meter
  Voorzien van een wasbaar HEPA-12 filter
  Geschikt voor het verwijderen van dierenharen door de meegeleverde turbozuigmond

  Belangrijkste kenmerken AEG VX7-2-CR-A X Power

  Stil en energiezuinig
  De AEG VX7-2-CR-A X Power is met 72 db en energielabel A een stille en energiezuinige stofzuiger. De motor met geoptimaliseerde geluidsisolatie zorgt er samen met het nieuwe DustPro™ stille mondstuk voor minder lawaai tijdens het stofzuigen, zonder in te leveren op prestatie.

  Handzame stofzuiger
  Je huis staat vol met meubels en accessoires waardoor het soms moeilijk is om hier omheen schoonte maken. Deze stofzuiger is voorzien van de 360⁰ Motion Technology. Dit betekent dat de stofzuiger zwenkwielen heeft zodat je gemakkelijk om meubels en accessoires heen kunt stofzuigen maar ook kunt schoonmaken op moeilijk bereikbare plekken. De stofzuiger heeft een snoer van 9 meter en daarmee een actieradius van 12 meter. Ideaal want zo hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen en kun je gewoon door.

  Gemakkelijk stofzuigerzak legen
  Het 180° Access-deksel geeft je volledig 180° toegang tot het stofcompartiment van de stofzuiger. Zo kun je de stofzuigerzak binnen enkele seconden, moeiteloos en snel vervangen.

  Uitwasbaar Hepa-12 filter
  In deze stofzuiger zit een HEPA 12 filter, dit filter houdt 99,5% van alle stof en vuil tegen. Daarnaast is het filter uitwasbaar en hoeft daarom niet vervangen te worden.

  Accessoires
  Er wordt bij dit model een roestvrijstalen buis, accessoire voor meubels en kieren en een speciaal parket mondstuk meegeleverd. Om gemakkelijk dierenharen te kunnen verwijderen wordt er er ook een speciale turbozuigmond meegeleverd. Deze kan gemakkelijk bevestigd worden aan de handgreep zodat je hem altijd bij je hebt. De stofzuiger beschikt over twee parkeerstanden, horizontaal en verticaal.

  Productspecificaties AEG VX7-2-CR-A X Power

  Vermogen: 650 Watt
  Geluidsniveau: 72 db
  Actieradius: 12 m
  Snoerlengte: 9 m
  Capaciteit stofzuigerzak: 3,5 liter
  HEPA 12 filter (99.5% filtering)
  Regelbare zuigkracht
  Zachte wielen
  Met handvat
  Roestvrij stalen telescoopbuis
  Automatische snoeroproller
  Stootranden
  Handig parkeer- en opberghulp, zowel horizontaal als verticaal
  Afmetingen (HxBxD): 238x293x441 mm
  Gewicht: 4.47 kg (zonder toebehoren)
  2 jaar garantie
  Geschikt voor alle ondergronden

  Standaard meegeleverd
  Turbozuigmond
  Parketzuigmond
  Meubelzuigmond
  Kierenzuigmond

  199


  Titel: AEG VX7-2-CR-A - Stofzuiger met zak
  Prijs: € 199,00
  Productcode: 9200000082406340


     


 • Philips PerfectCare Elite GC9640/60 - Stoomgenerat
  Philips PerfectCare Elite GC9640/60 - Stoomgenerat De beste, ultralichte en krachtigste stoomgenerator van Philips is de Philips PerfectCare GC9640/60 stoomgenerator. De druk gaat maarliefst tot 7 bar, de continue stoomproductie is 130 g/min en de extra stoomstoot is 430 g. Dit is zelfs beter dan de PerfectCare Elite GC9620/20. Daarnaast is de stoomgenerator heel stil, vanwege de geluiddempende stoomfilters. Verder strijk je alles in één keer zonder de temperatuur tussendoor aan te hoeven passen, van jeans tot zijden jurkjes, waardoor het strijken snel is gedaan.


  Wil je meer weten over Philips PerfectCare? Bekijk dan de informatiepagina over Philips PerfectCare.

  Kenmerken
  Snelle en krachtige verwijdering van kreuken
  OptimalTEMP-technologie: Ja
  Silent Steam-technologie: Ja
  Druk: Tot 7 bar
  Continue stoomproductie: 130 g/min
  Extra stoomstoot: 430 g
  Zoolplaat: T-ionicGlide
  Veilige standaard: Ja
  Variabele stoominstellingen: Ja
  Verticale stoom: Ja
  Regeling stoomuitvoer: Ja
  Stoomtip: Ja
  Vermogen: 2400 W
  Constante verticale stoom: Ja

  Duurzaamheid
  Garantie: 2 jaar
  Energiebesparingsmodus: Ja

  Ontkalkingsfunctie
  Geschikt voor kraanwater: Ja
  Calc-Clean-herinnering: Ja
  Calc-Clean-oplossing: Easy De-Calc Plus

  Gebruiksvriendelijk
  Opwarmtijd: 2 min.
  Elk moment bij te vullen: Ja
  Beveiliging: automatische uitschakeling: Ja
  Opbergsysteem: Draagvergrendeling
  Waarschuwing bij laag waterniveau: ja
  Veilig voor alle stoffen: Zelfs voor kwetsbare stoffen zoals zijde
  Capaciteit waterreservoir: 1800 ml
  Water bijvullen en legen: Afneembaar waterreservoir
  Extra grote vulopening: Ja
  Netsnoerlengte: 1,8 m
  Opbergvak voor snoer: Snoeropbergruimte
  Lengte van de slang: 1,7 m
  Opbergen slang: Opbergruimte voor slang
  Zeer licht en comfortabel: Ja
  Bewegingsvrijheid (meedraaiend snoer): Snoer voor veel bewegingsvrijheid (180 graden)
  Open handgreep: Ja

  Technische specificaties
  Gewicht van strijkijzer: 0,8 kg
  Gewicht van strijkijzer + voet: 5,1 kg
  Afmetingen van het product: 23,3 x 28,5 x 45,3 cm
  Afmetingen van de verpakking: 31 x 35 x 51 cm
  Voltage: 220 - 240 volt

  Extra informatie
  Ontkalk het apparaat regelmatig om de levensduur te verlengen
  Extreem langdurige stoomprestaties: de exclusieve Easy De-Calc Plus-functie van Philips is ideaal om de gevolgen van hard water tegen te gaan en verlengt de levensduur van de stoomgenerator. Easy De-Calc geeft middels een lampje en een geluid aan wanneer het apparaat moet worden gereinigd. Open de Easy De-Calc-knop wanneer het apparaat is afgekoeld en vang het vuile water met kalk op in een kop, plaats de knop terug en het apparaat is weer klaar voor gebruik.

  Energie besparen met de ECO-modus
  Met de ECO-modus, waardoor er minder stoom wordt gegenereerd, kun je energie besparen zonder dat dit ten koste gaat van het strijkresultaat. Voor sneller strijken schakel je naar de Turbo-modus. Die genereert meer stoom.

  Geschikt voor kraanwater, elk moment bij te vullen tijdens het strijken
  De stoomgenerator is ontworpen voor gebruik met kraanwater. Als het water tijdens het strijken op is, kun je het waterreservoir tijdens het strijken gewoon vullen zonder te wachten en zonder het apparaat uit te schakelen.

  Het is veilig om de hete zoolplaat op de strijkplank te zetten
  De innovatieve OptimalTEMP-technologie van Philips garandeert dat alle strijkbare stoffen kunnen worden gestreken zonder dat er schroeiplekken ontstaan. Tijdens het strijken hoef je dus niet je strijkijzer terug op het basisstation te zetten. Je kunt de hete zoolplaat op de kleding of de katoenen strijkplankhoes laten staan zonder extra accessoire. Uw kleding beschadigt niet en de strjikplankhoes ook niet. Dit maakt het strijken makkelijker en het vergt minder inspanning van je polsen.

  Getest en goedgekeurd door onafhankelijke textieldeskundigen
  Dit strijkijzer is door onafhankelijke instituten met expertise op het gebied van textiel getest en goedgekeurd voor de uitstekende strijkprestaties, zoals DWI, IWTO en Woolmark. Het Woolmark Apparel Care-programma helpt klanten bij het identificeren van kwalitatieve witgoedproducten die zijn goedgekeurd door The Woolmark Company voor gebruik bij wolproducten. Met zijn exclusieve OptimalTemp-technologie is Philips tot nu toe het enige merk met het Woolmark-certificaat Goud. Je kunt erop vertrouwen dat door Woolmark-goedgekeurde Apparel Care-producten het beste geschikt zijn voor elk kledingstuk met wol.

  Onze beste vijfsterrenzoolplaat
  T-ionicGlide is de allerbeste zoolplaat van Philips: een nieuwe standaard voor glijdende bewegingen en krasweerstand voor OptimalTemp-strijkijzers. De gepatenteerde nieuwe laag garandeert uitstekende resultaten. De met zorg ontworpen vorm en stoomgaatjes zorgen voor een gelijkmatige stoomverdeling voor het gemakkelijk verwijderen van kreuken met stoom.

  Druk tot 7 bar
  Hoe meer stoom, hoe sneller je kunt strijken. Er wordt continu krachtige stoom gegenereerd die diep in de kleding doordringt. Strijken ging nog nooit zo snel en gemakkelijk. De stoomkracht kan naar wens worden ingesteld.

  Het ultralichte strijkijzer** maakt strijken prettiger en eenvoudiger
  Het strijkijzer van de stoomgenerator heeft een ideaal gewicht: het is licht en aangenaam in gebruik. Het glijdt moeiteloos over je kledingstukken, verwijdert de hardnekkigste kreuken in een mum van tijd en vermindert de druk op je pols. Het maakt ook verticaal stomen zeer eenvoudig en effectief. Je kunt nu eenvoudig en efficiënt verticaal kreuken verwijderen uit kwetsbare kledingstukken, zoals jasjes, jurken en zelfs moeilijk te strijken kledingstukken met stukjes metaal, decoraties, knoppen, etc.

  De krachtigste stoom voor de snelste strijkresultaten**
  De innovatieve stoomgenerator genereert extra krachtige stoom die diep in de kleding doordringt. Strijken ging nog nooit zo snel en gemakkelijk. De stoomkracht kan naar wens worden ingesteld.

  Van spijkerbroeken tot zijde zonder de temperatuur in te stellen
  Je kunt nu strijken zonder de temperatuur in te stellen, van spijkerbroeken tot zijde. Gegarandeerd geen schroeiplekken op alle strijkbare stoffen. Revolutionaire technologie met 1) de Advanced Smart Control-processor, die de temperatuur van de zoolplaat exact regelt 2) de extreem krachtige Multi-chamber cyclonische stoomgenerator, voor een krachtige, consistente stoomafgifte en een ultralicht strijkijzer, voor snel en eenvoudig strijken.

  De functie Automatische uitschakeling schakelt automatisch uit
  Om energie te besparen schakelt de functie Automatische uitschakeling het apparaat automatisch uit wanneer het 10 minuten niet is gebruikt.

  Silent Steam-technologie: krachtige stoom met minimaal geluid
  Je kunt nu strijken terwijl je met de rest van het gezin TV kijkt, zonder dat je last hebt van het geluid van de stoomgenerator. De Silent Steam-technologie zorgt voor rustige en zeer krachtige stoomafgifte. De stoomgenerator is uitgerust met geluiddempende stoomfilters voor een vermindering van het stoomgeluid en met één geluiddempend platform om het geluid van de pomp in de voet te verminderen.

  275


  Titel: Philips PerfectCare Elite GC9640/60 - Stoomgenerat
  Prijs: € 275,00
  Productcode: 9200000039454121


     


 • Dyson V7 Motorhead Extra - Steelstofzuiger
  Dyson V7 Motorhead Extra - Steelstofzuiger Turbozuigmond
  De borstelharen van de direct aangedreven vloerzuigmond van de Dyson V7 Motorhead Extra dringen diep door in het tapijt om hardnekkig vuil te verwijderen.
  Daarnaast heeft de Dyson V7 Motorhead Extra 75% meer borstelkracht dan de Dyson V6 snoerloze steelstofzuigers.  Bij de Dyson steelstofzuigers hoef je geen zorgen te maken over dat de snoer in de war kan raken, dat je de stofzuiger steeds mee moet slepen en de stofzuiger je kan beperken in je bereik. Je kan snel en gemakkelijk schoonmaken wanneer en waar dat nodig is.

  Gemakkelijk oplaadstation
  De Dyson V7 Motorhead Extra laadt zich volledig op in 3,5 uur tijd. De stofzuiger is gemakkelijk op te bergen in het oplaadstation en zal zich dus tegelijk opladen voor een volgend gebruik.  Hygienischh legen
  Vastzittend stof en vuil wordt gemakkelijk uit de bak geduwd tijdens het legen van het reservoir. Hierdoor hoeft het vuil nooit aangeraakt te worden.

  G

  Lastig bereikbare plekken schoonmaken?
  Gebruik dan de flexibele kierenzuiger, hiermee bereik je zelfs de moeilijkste plekken in huis, of bijvoorbeeld in de auto.  Productspecificaties Dyson V7 Motorhead Extra
  Gebruikstijd: tot 30 minuten constante hoge zuigkracht
  Oplaadtijd: 3,5 uur
  Voltage: 21.6 – 22.5 V
  6 Lithium-Ion batterijen
  Vermogen motor: 350 Watt
  Zuigkracht normale modus (air watts): 21
  Zuigkracht Max modus (air watts): 100
  Geluidsniveau: 85 dBA
  Zuigkrachtregeling: automatisch
  Inhoud opvangreservoir: 0.54 l
  HEPA filter: Nee
  Parkeerstand: In oplaadstation met wandbevestiging
  Afmetingen (HxLxB): 210x1243x250 mm
  Lengte stang: 722 mm
  Gewicht: 2.4 kg
  2 jaar garantie

  Standaard meegeleverd:
  -Een Dyson V7 Motorhead Extra
  -Combinatie-accessoire
  -Kierenzuiger
  -Flexibele kierenzuiger

  334


  Titel: Dyson V7 Motorhead Extra - Steelstofzuiger
  Prijs: € 334,00
  Productcode: 9200000081587268


     


 • Bosch BBH21633 - Readyy'y - Steelstofzuiger - Kru
  Bosch BBH21633 - Readyy'y - Steelstofzuiger - Kru Onze hoop in bange dagen is de Dark Night, de steelstofzuiger en kruimelzuiger in één. Zonder snoer, zonder compromis. Mét uitneembare kruimelzuiger, mét extra lange werktijd. Zo is hij geschikt voor plekken zonder stopcontacten en flexibel genoeg voor lastig bereikbare plekken, ook als dit langer duurt. Kortom: de superheld onder de stofzuigers.

  Steelstofzuiger & kruimelzuiger in één
  2in1: kruimelzuiger en steelstofzuiger in één apparaat voor meer flexibiliteit

  Elektrische borstel voor alle vloeren
  Veel stofzuigers hebben speciale borstels voor verschillende vloeren, maar dat is bij dit model niet nodig. De borstel roteert elektrisch, waarbij je 2 verschillende standen kunt instellen bij het handvat. Hierdoor kun je hem op alle vloeren gebruiken. Ideaal bij een huis met verschillende soorten vloer, zoals parket, kleed en tapijt!

  Zo licht als een veertje
  Niet langer hoef je naar de sportschool om je steelstofzuiger te kunnen hanteren. Door het gebruik van de juiste, duurzame materialen heeft de Readyy'y een opvallend licht gewicht.

  Ultieme vrijheid & flexibiliteit
  De Readyyý is kun je makkelijk snoerloos gebruiken, zodat je nooit meer rekening hoeft te houden met de aanwezigheid van stopcontacten. Je bent ultiem flexibel en wendbaar!

  Verwisselbare NiMH batterij
  Krachtig en betrouwbaar voor een lange levensduur van het apparaat

  Puur gemak
  De Readyy'y is eenvoudig in gebruik, opslag en onderhoud dankzij het lage gewicht en het Easy Clean System

  Solide parkeerstand-functie
  Deze stofzuiger kun je stabiel vrijstaand parkeren voor bijvoorbeeld eenvoudige plaatsing in je kast. Dit betekent ruimtebesparende opslag en flexibel opladen, bij het stopcontact dat je het beste uitkomt.

  Technische informatie

  Prestatie
  De perfecte hulp voor iedere schoonmaakklus tussendoor.
  2in1 kruimelzuiger en steelstofzuiger in één apparaat
  Elektrische borstel voor een grondige reining van alle vloersoorten
  Twee vermogensstanden

  Hygiëne
  Uitwasbaar filter
  Eenvoudig te legen container

  Comfort
  Puur comfort: makkelijk te gebruiken, op te bergen en schoon te maken dankzij het lichte gewicht en het EasyClean System
  Easy Clean System: Eenvoudig te verwijderen en reinigen draaiende borstel
  Maximale flexibiliteit: makkelijk stofzuigen om en onder meubels door het flexibele mondstuk
  Staand op te bergen en op te laden
  Nieuwe NiMH accu: milieuvriendelijk en sterk
  Verwisselbare batterij
  Extra lange werktijd tot maximaal 36 min
  Accu oplaadindicatie: J
  Oplaadtijd: 12-16 uur
  Gewicht: 3 kg
  Afm.: L 135 - B 265 - H 1160 mm

  139


  Titel: Bosch BBH21633 - Readyy'y - Steelstofzuiger - Kru
  Prijs: € 139,00
  Productcode: 9200000059251178


     


 • Dyson Big Ball Allergy
  Dyson Big Ball Allergy De Dyson Big Ball Allergy vangt met gemak microscopische allergenen en bacterien door de 2 Tier Radial cyclonen. Deze cyclonen genereren hogere centrifugale krachten, waardoor meer microscopisch stof kan worden gevangen.

  Flexibel handvat
  Het handvat op de buis van de Big Ball Allergy kan 360⁰ graden roteren, voor nog meer controle. Hierdoor kan je gemakkelijk en veelzijdig schoonmaken, zonder extra moeite.

  Langere buis voor meer bereik
  De buis is tot 1250mm verlengbaar. Hierdoor kan je veel makkelijker moeilijk te bereiken plekken schoonmaken.  Ball technologie
  Alle belangrijke componenten van de stofzuiger bevinden zich in de bal van de stofzuiger, waardoor de stofzuiger moeiteloos om zijn as draait en je nog makkelijker door je huis volgt.
  De stofzuiger zet zich door zijn vorm ook zelf weer rechtop als deze is omgevallen.  Stoot op hygiënisch wijze vuil af
  Vastzittend stof en vuil wordt gemakkelijk uit de bak geduwd tijdens het legen van het reservoir. Hierdoor hoeft het vuil nooit aangeraakt te worden.  Productspecificaties Dyson Big Ball Allergy:
  Vermogen: 800 Watt
  Kleuren: Nikkel / Rood
  Zuigkracht: 252 Air Watts
  Geluidsniveau: 85 dB
  Voltage: 230V
  Capaciteit stofreservoir: 1,8 liter
  Snoerlengte: 6,6 meter
  Actieradius: 10,75 meter
  Zakloos
  Inhoud: 1,8 Liter
  Afmetingen (H x L x B): 34,7 x 39,9 x 30,8 cm
  Gewicht: 7,4 kg
  Garantie: 5 jaar op onderdelen en arbeid

  Standaard meegeleverd:
  Big Ball vloerzuigmond
  Afstofborstel met koolstofvezelharen
  Combinatie-accessoire met kierenzuiger en trapzuigmond

  Zachte afstofborstel


  369


  Titel: Dyson Big Ball Allergy
  Prijs: € 369,00
  Productcode: 9200000069067129


     


 • Dyson Digital Slim Flexi - Steelstofzuiger
  Dyson Digital Slim Flexi - Steelstofzuiger De Dyson Digital Slim Flexi Steelstofzuiger heeft twee keer de zuigkracht van andere snoerloze steelstofzuigers. De krachtige digitale V6 motor draait tot 110.000 keer per minuut. De cyclonen zorgen voor een betere luchtstroom en verwijderen zelfs de kleinste stofdeeltjes.

  Aan/uit knop bevordert de gebruiksduur
  De steelstofzuiger stopt meteen zodra je de knop los laat. Dit zorgt ervoor dat de accu alleen wordt gebruikt wanneer je ook daadwerkelijk aan het stofzuigen bent. Met een volle accu kun je tot 20 minuten schoonmaken en 6 minuten in de Max modus.

  Multifunctioneel
  Met de Dyson Digital Slim Flexi is het mogelijk om van vloer tot plafond schoon te maken.  Gemakkelijk oplaadstation
  De Dyson Digital Slim Flexi steelstozfuiger laadt zich volledig opin 5 uur tijd. De stofzuiger is gemakkelijk op te bergen in het oplaadstation en zal zich dus tegelijk opladen voor een volgend gebruik.  Geschikt voor alle vloertypen
  De Dyson Digital Slim Flexi Steelstofzuiger wordt geleverd met verschillende zuigmonden. De nieuwe gemotoriseerde turboborstel is geschikt voor alle vloertypen. Dankzij de stugge nylon borstels verwijder je eenvoudig hardnekkig vuil uit tapijt. De koolstofvezelharen zorgen ervoor dat zelfs de kleinste stofdeeltjes worden verwijderd. Met de borstel voor hardnekkig vuil maak je eenvoudig ingetrapt vuil los.


  Lastig bereikbare plekken schoonmaken?
  Gebruik dan de flexibele kierenzuiger, hiermee bereik je zelfs de moeilijkste plekken in huis, of bijvoorbeeld in de auto.  Productspecificaties Dyson Digital Slim Flexi
  Vermogen: 350 watt
  Zuigvermogen normale modus: 28 AW
  Zuigkracht MAX modus: 100 AW
  Geluidsniveau: 87 dB
  Voltage: 230 V
  Voltage accu: 21.6 v
  Aantal Lithium-ion batterijen: 6
  Gebruiksduur normale accu: tot 26 minuten
  Gebruiksduur max-modus: 6 minuten
  Oplaadduur: 3.5 uur
  Automatische zuigkrachtregeling
  Capaciteit stofreservoir: 0.4 liter
  Afmetingen (HxLxB): 254x1220x223 mm
  Gewicht: 2.11
  2 jaar garantie

  Standaard meegeleverd
  Turboborstel
  Flexibele kierenzuiger
  Combinatie-accessoire met zachte haren
  Oplaadstation

  399,0 299


  Titel: Dyson Digital Slim Flexi - Steelstofzuiger
  Prijs: € 299,00
  Productcode: 9200000080205738


     


 • AEG VX6-2-IW-5 - Stofzuiger met zak
  AEG VX6-2-IW-5 - Stofzuiger met zak De AEG VX6-2-IW-5 stofzuiger met zak is gemakkelijk in gebruik en levert perfecte prestaties op harde vloeren. Met het speciale DustPro mondstuk maak je overal gemakkelijk en goed schoon. De stofzuiger is uitgerust met zwenkwielen zodat je gemakkelijk om de spullen in je huis heen kunt zuigen. Het snoer van deze stofzuiger is 6 meter en de actieradius 9 meter. Een accessoire voor meubels en kieren wordt bijgeleverd en kan gemakkelijk bevestigd worden aan de handgreep. Wanneer je klaar bent met stofzuigen parkeer je de stofzuiger eenvoudig in een van de twee mogelijke standen. Volle stofzuigerzak? Geen probleem want bij deze stofzuiger worden 5 extra s-bag classic long performance stofzuigerzakken bijgeleverd.

  Wil jij een goede stofzuiger met perfect prestaties op harde vloeren en 5 extra stofzuigerzakken? Dan is de AEG VX6-2-IW-5 ideaal voor jou.

  Voordelen AEG VX6-2-IW-5 Wordt geleverd met 5 extra stofzuigerzakken
  Perfecte prestaties op harde vloeren
  Voorzien van een wasbaar HEPA-12 filter

  Nadelen AEG VX6-2-IW-5 Bij dit model wordt geen speciale parket borstel meegeleverd

  Energielabel AEG VX6-2-IW-5
  Energie-efficiëntieklasse: A
  Reinigingsklasse tapijt: B
  Reinigingsklasse harde vloeren: A
  Stofuitstootklasse: A
  Geluidsniveau: 76 dB

  Belangrijkste kenmerken AEG VX6-2-IW-5

  Gemakkelijk in gebruik
  Je huis staat vol met meubels en accessoires waardoor het soms moeilijk is om hier omheen schoonte maken. Deze stofzuiger is voorzien van de 360⁰ Motion Technology. Dit betekent dat de stofzuiger zwenkwielen heeft zodat je gemakkelijk om meubels en accessoires heen kunt stofzuigen maar ook kunt schoonmaken op moeilijk bereikbare plekken. De stofzuiger heeft een snoer van 6 meter en daarmee een actieradius van 9 meter. Wanneer je klaar bent met stofzuigen parkeer je deze stofzuiger heel gemakkelijk in een van de twee mogelijke standen.

  Stofzuigerzak eenvoudig legen
  Het 180° Access-deksel geeft je volledig 180° toegang tot het stofcompartiment van de stofzuiger. Zo kun je de stofzuigerzak binnen enkele seconden, moeiteloos en snel vervangen.

  Uitwasbaar Hepa-12 filter
  In deze stofzuiger zit een HEPA 12 filter, dit filter houdt 99,5% van alle stof en vuil tegen. Daarnaast is het filter uitwasbaar en hoeft daarom niet vervangen te worden.

  Stil en energiezuinig
  Deze stofzuiger is met 76 db en energielabel A een relatief stille en energiezuinige stofzuiger.

  Accessoires
  Er wordt bij dit model een accessoire voor meubels en kieren meegeleverd. Deze kan gemakkelijk bevestigd worden aan de handgreep zodat je hem altijd bij je hebt. De stofzuiger beschikt over twee parkeerstanden, horizontaal en verticaal. Daarnaast worden bij deze stofzuiger 5 extra s-bag classic long performance stofzuigerzakken bijgeleverd. Met deze stofzuigerzakken verlies je minder zuigkracht ook al raakt de stofzuigerzak langzaam vol.


  Productspecificaties AEG VX6-2-IW-5

  Vermogen: 800 Watt
  Geluidsniveau: 76 db
  Actieradius: 9 m
  Snoerlengte: 12 m
  Capaciteit stofzuigerzak: 3,5 liter
  HEPA 12 filter (99.5% filtering)
  Regelbare zuigkracht
  Zachte wielen
  Met handvat
  AeroPro aluminium telescoopbuis
  Automatische snoeroproller
  Stofzakvol aanduiding
  Stootranden
  Handig parkeer- en opberghulp, zowel horizontaal als verticaal
  Afmetingen (HxBxD): 238x293x441 mm
  Gewicht: 4.26 kg (zonder toebehoren)
  2 jaar garantie
  Geschikt voor alle ondergronden

  Standaard meegeleverd
  Meubel- en kierenzuigmond
  5 extra S-bag classic long performance stofzuigerzak

  Wil jij een goede stofzuiger speciaal geschikt voor op het gemakkelijk opzuigen van dierenharen? Ga dan voor de AEG VX6-2-CR-A.

  119


  Titel: AEG VX6-2-IW-5 - Stofzuiger met zak
  Prijs: € 119,00
  Productcode: 9200000082406312


     


 • Bestron ABL800WO Puro - Stofzuiger zonder zak
  Bestron ABL800WO Puro - Stofzuiger zonder zak De Bestron ABL800WG Puro Stofzuiger heeft een vermogen van 1200 Watt. De stofzuiger heeft een uniek stofscheidingssysteem met uitwasbaar HEPA-filter en een stofzak vol indicator. Deze stofzuiger is voorzien van een efficiente zuigmond voor een langdurig schoon resultaat en met het 2-in-1 hulpstuk kunnen ook moeilijk bereikbare plekken gereinigd worden. Tevens heeft de Bestron stofzuiger een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding én met maar liefst 5 jaar garantie!

  Kenmerken Bestron ABL800WG Puro Stofzuiger:
  * Centrifugaal zuigsysteem met optimale zuigkracht
  * Efficiente reinigingskracht
  * 2-Delige metalen steekbuis
  * Parkeerstand
  * Uniek stofscheidingssysteem met uitwasbaar HEPA-filter
  * Met 2-in-1 hulpstuk: kierenzuigmond en kleine borstel
  * Geruisarm: 80 dB(A)
  * Actieradius van 6,5m
  * Stofbak inhoud: 1L

  45,24


  Titel: Bestron ABL800WO Puro - Stofzuiger zonder zak
  Prijs: € 45,24
  Productcode: 9200000032581429


     


 • Samsung WD70K5400OW- Eco Bubble- Was-droogcombinat
  Samsung WD70K5400OW- Eco Bubble- Was-droogcombinat De SamsungWD70K5400OW/EN was-droogcombinatie heeft een vulgewicht voor wassen van 7 kg en drogen 5 kg, waarmee geschikt voor een huishouden tot en met 4 personen. Bepaal zelf wanneer je wast en droogt met de uitgestelde start functie. De Eco Bubble technologie van Samsung zorgt er daarnaast voor dat bij wassen op lagere temperatuur het wasresultaat even goed is. De bijzondere trommel zorgt voor minder slijtage van je kleding en beperkt kreukvorming.  De Eco Bubble motor mengt water en wasmiddel met lucht en blaast het wasmiddel als schuim de trommel in. Het schuim wordt tot wel 40 keer sneller opgenomen door het wasgoed waardoor het sneller werkzaam is en kleding beter schoon wordt. Hierdoor kun je ook op lagere temperaturen effectief schoon wassen. Goed voor je was en je portemonnee!


  Er zijn veel manieren om je kleren vuil te maken. Bubble Soak maakt gebruik van de Eco Bubble-technologie voor het grondig, voorzichtig en effectief reinigen van je kleding. Bubblesoak verwijderd de meest hardnekkige vlekken zoals wijn, tomaat, bloed, chocolade en gras.  Bijna 80% van Nederlandse gezinnen vergeet regelmatig iets in de was te doen. Vanaf nu is vergeten wasgoed geen probleem meer dankzij Samsung's AddWash! Je kunt snel en gemakkelijk iets toevoegen wanneer de was al draait, tijdens het gehele wasprogramma. Heb je een wasje met de hand gewassen? met de AddWash kun je deze eenvoudig alleen mee laten spoelen en centrifugeren.


  De unieke vormgeving van de Diamond Drum-trommel gaat voorzichtig om met de was en verminderd kreukvorming. Dat komt door de gladde randen in de vorm van diamanten en de verzonken gaten die voorkomen dat kleding blijft haken en beschadigt.


  Met Smart Control bedien je de wasmachine met je smartphone, waar en wanneer je wilt. Je kan op je telefoon het wasprogramma bekijken en aanpassen. Een melding ontvangen als de was niet uit de machine is gehaald. Dankzij Smart Control kan je makkelijk meerdere wasjes achter elkaar doen en vergeet je nooit de was uit de machine te halen.

  749,0 619


  Titel: Samsung WD70K5400OW- Eco Bubble- Was-droogcombinat
  Prijs: € 619,00
  Productcode: 9200000065149951


     


 • AEG VX3-1-WB-P - Stofzuiger met zak
  AEG VX3-1-WB-P - Stofzuiger met zak De AEG VX3-1-WB-P stofzuiger heeft een vermogen van 700 Watt en energieklasse A. Met deze stofzuiger maak je het hele huis met gemak weer stofvrij. Door de telescopische buis en de grote actieradius manoeuvreer je met gemak de stofzuiger door het hele huis heen, zonder vaak van stopcontant te moeten wisselen. In de stofzuiger vind je nog twee accessoires. Een meubelzuigmond n een kierenzuigmond, ideaal voor als je echt alles goed schoon wilt maken.

  Productspecificaties AEG VX3-1-WB-P - Stofzuiger:
  Vermogen: 700 Watt
  Geluidsniveau: 80 dB
  Gewicht: 4.7 kg
  Actieradius: 10.5 meter

  Heb je huisdieren? Kies dan voor de AEG VX4-1-IW-P met turbo zuigmond speciaal voor dierenharen.

  89,95


  Titel: AEG VX3-1-WB-P - Stofzuiger met zak
  Prijs: € 89,95
  Productcode: 9200000082406304


     


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top