Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Joy 4 Life Joy 4 Life
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Bestron ASV45Z - Statiefventilator - Zwart
  Bestron ASV45Z - Statiefventilator - Zwart De ASV45Z Bestron statiefventilator is een staande ventilator perfect voor in de huiskamer of op kantoor. Deze ventilator is robuust en stabiel dankzij de hoogwaardig kopergewikkelde motor. De ventilator heeft een in hoogte verstelbaar statief van 102 - 122 cm en verkoelt een ruimte gelijkmatig door de praktische zwenkfunctie. Dankzij de krachtige aerodynamische bladen wordt de luchtstroom nog meer versterkt.

  Kenmerken van de Bestron ASV45Z
  Krachtige aerodynamische ventilatorbladen
  In hoogte verstelbaar (102 - 122cm)
  Verticaal verstelbare korf
  Zwenkfunctie van 75 graden
  Snelheidsschakelaar (0-1-2-3)
  Service & garantie: 5 jaar Nederlandse fabrieksgarantie.

  Bestron
  BESTRON is een internationaal beschermd merk met meer dan 40 jaar ervaring, ze maken moderne, krachtige elektrische klein- en groothuishoudelijkeapparatuur. Bestron-producten staan voor kwaliteit en een combinatie van de laatste technologie met trendy designs.

  29,95


  Titel: Bestron ASV45Z - Statiefventilator - Zwart
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9200000075743280


     


 • Bestron AFT760Z - Torenventilator - Zwart
  Bestron AFT760Z - Torenventilator - Zwart De Bestron AFT760 towerventilator geeft altijd een fijne verkoeling in de gewenste ruimte. Deze ventilator is voorzien van een zwenkfunctie met een aan en uit functie en een timer die ingesteld kan worden tot 120 minuten. Tevens heeft de Bestron tower ventilator een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding én met maar liefst 5 jaar garantie!

  Kenmerken van de Bestron AFT760Z
  Zwenkfunctie van 60°
  Uitgerust met een hoogwaardig kopergewikkelde motor, dus robuust en stabiel
  Snelheidsschakelaar 0-1-2-3
  Aan-/uitschakelaar voor zwenkfunctie
  Voorzien van 120 minuten-timer
  Geruisarm
  Hoogte 75cm
  Antislipvoet
  Vast snoer

  39,99


  Titel: Bestron AFT760Z - Torenventilator - Zwart
  Prijs: € 39,99
  Productcode: 9200000040130183


     


 • Philips Azur Performer Plus GC4516/20 - Stoomstrij
  Philips Azur Performer Plus GC4516/20 - Stoomstrij Het Philips Azur Performer Plus GC4516/20 stoomstrijkijzer is in juli 2017 als beste getest door de Consumentenbond. Met dit strijkijzer ben je verzekerd van krachtige prestaties voor een extra glad strijkresultaat. Met een vermogen van 2400 W is de GC4516/20 zeer snel opgewarmd. Kreuken zijn snel verleden tijd door de continue stoomproductie tot 45 g/min. De stoomstoot van 190 gram en de SteamGlide Plus-zoolplaat zorgen voor een comfortabele strijkbeurt. Dankzij het ruime waterreservoir van 300 ml hoef je minder vaak bij te vullen.

  Plus- en minpunten van het Philips stoomstrijkijzer
  Verwijdert de meest hardnekkige kreuken met de stoomstoot van 190 gram
  Met lange snoer van 2 meter voor extra strijkgemak
  Met automatische stoomregelaar
  Het strijkijzer beschikt niet over automatische temperatuuraanpassing

  Belangrijkste kenmerken GC4516/20 stoomstrijkijzer
  Sterke stoomdruk en snel opwarmen
  De continue stoomproductie tot 45 g/min geeft de perfecte hoeveelheid stoom om alle kreuken efficiënt te verwijderen. Daarnaast warmt het strijkijzer snel op vanwege de 2400 Watt en levert hij krachtige prestaties voor perfecte strijkresultaten.

  Gebruiksgemak en onderhoud
  Met de stoomregelaar hoef je geen zorgen meer te maken over de juiste hoeveelheid stoom. Je hoeft alleen maar de temperatuur te selecteren voor het kledingstuk dat je wilt strijken. Verder beschikt het strijkijzer over een waterreservoir van 300 ml en een snoer van 2 meter voor extra gemak. Daarnaast verzamelt het speciaal ontworpen en ingebouwde kalkreservoir kalkdeeltjes terwijl je strijkt. Tijdens het Self Clean-proces wordt de kalk uit het strijkijzer gespoeld om consistente strijkprestaties te garanderen, dag na dag.

  Vijfsterrenzoolplaat
  Met de best-glijdende SteamGlide Plus-zoolplaat van Philips ben je razendsnel door het strijkwerk heen. De zorgvuldig ontworpen openingen zorgen voor een goed uitgebalanceerde stoomverdeling. De voorkant van de Philips Azur Performer strijkbout is in 3 opzichten handig: deze is extra spits, heeft een speciale uitsparing voor knopen en een slank ontwerp. Hierdoor strijk je zelfs de lastigste plekken, zoals rond knopen en tussen plooien.

  Productkenmerken
  Capaciteit waterreservoir: 300 ml
  Zachte handgreep: Ja
  Gewicht strijkijzer: 1,75 kg
  Vermogen: 2400 W
  Stoomstoot: 190 g
  Watersproeifunctie: Ja
  Ontkalken: Zelfreiniging, Ingebouwd kalkreservoir

  48,99


  Titel: Philips Azur Performer Plus GC4516/20 - Stoomstrij
  Prijs: € 48,99
  Productcode: 9200000065754011


     


 • Arctic Air
  Arctic Air Verfrissende koelte in iedere ruimte 3 verschillende snelheidsinstellingenVerkoelt tot circa 8 uurGeïntegreerde moodlight in 7 kleurenCompact formaat en fluisterstilGebruik in stopcontact of USB

  49,95


  Titel: Arctic Air
  Prijs: € 49,95
  Productcode: 9200000091398946


     


 • Tristar AC-5477 - Mobiele Airco
  Tristar AC-5477 - Mobiele Airco De Tristar mobiele airconditioner kan overal ingezet worden waar verkoeling nodig is. Dankzij het mooie en compacte design neemt de airco zo min mogelijk ruimte in en verplaats je hem eenvoudig. Het verkoelende effect is direct merkbaar en biedt dan ook verkoeling op warme zomerdagen. Bovendien verbruikt de airconditioner weinig energie. Aanpassen aan je eigen voorkeuren
  Het koelvermogen van de AC-5477 Airconditioner is 7000 BTU en 2.05 kW, waarmee de airco geschikt is voor een ruimte tot 60 m3. De luchtstroom die de airco produceert is tot 320 m3 per uur. Je kunt natuurlijk zelf de temperatuur instellen van 16⁰C tot 31⁰C. Omdat de airconditioner drie mogelijkheden heeft, kun je de airco ook gebruiken voor het ontvochtigen van de lucht of als ventilator. Drogen en ventilator
  Bij het gebruik als ventilator zijn er twee verschillende snelheidsstanden mogelijk. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de airco te gebruiken om de lucht te drogen, met een ontvochtiging van 0.8 liter per uur. De watertank heeft een volume van 0.5 liter, en als deze vol zit geeft de airconditioner dit zelf aan. Met deze functie heb je dus geen last meer van vochtige en drukkende lucht! Bovendien is droge lucht gemakkelijker te koelen, waardoor de temperatuur in de kamer nog sneller naar beneden gaat. Eenvoudig in te stellen
  De bediening van de Tristar airconditioner is heel eenvoudig. Je krijgt er een afstandsbediening bij, waarmee je de mobiele airco heel gemakkelijk op afstand bedient. Met de digitale timer kun je ook instellen dat de airco zichzelf in- of uitschakelt. Hierdoor kun je op alle momenten het klimaat in huis beheren, ook als je slaapt of vanuit je luie stoel! Praktisch in gebruik
  Je verplaatst de mobiele airco heel eenvoudig dankzij de wieltjes, en je kunt hem dus gebruiken waar je maar wilt. Het compacte formaat zorgt ervoor dat de airco niet teveel plaats inneemt in je kamer, en bovendien heb je weinig ruimte nodig om hem na de zomer weer op te bergen. Wat vind je in de doos:
  Airconditioner, slang, afstandsbediening, handleiding Redenen om voor de Tristar AC-5477 Mobiele Airconditioner te kiezen: Koelvermogen van 7000 BTU en 2.05 kW om een ruimte tot 60m3 te koelenOok voorzien van twee ventilatorstanden en een luchtontvochtigerTe bedienen met een afstandsbediening en voorzien van digitale timerLaag energieverbruik waardoor de airco voorzien is van energielabel AOveral te gebruiken en gemakkelijk te verplaatsen dankzij wieltjes

  233


  Titel: Tristar AC-5477 - Mobiele Airco
  Prijs: € 233,00
  Productcode: 9200000074698080


     


 • Trotec Raamafdichting Airlock 100 - Transparant -
  Trotec Raamafdichting Airlock 100 - Transparant - LET OP VOORDAT U DE AIRLOCK 100 BESTELD EN OM RETOURZENDINGEN EN TELEURSTELLINGEN TE VOORKOMEN: De AirLock 100 past bijna op alle gangbare raamconstructies met een maximale omtrek van 400 cm (Niet geschikt voor doorgaans Velux ramen, wel geschikt voor Veluxramen van de Serie GP-L en GP-U). MEET U DUS VANTEVOREN OF DIT PAST

  De innovatieve oplossing om de geopende raamspleet betrouwbaar af te dekken.

  Bij mobiele gebruik en / of bij huurhuizen, is het meestal alleen mogelijk de warme afvoerlucht door een open of gekanteld raam te blazen. Daardoor wordt de koeling echter oneconomisch en oncomfortabel, omdat van buiten steeds weer warme lucht binnendringt in de gekoelde ruimte.

  Door de iets geopende ritssluiting van de AirLock, kan probleemloos het aansluitstuk van de afvoerluchtslang worden gestoken en de terugstroming van warme afvoerlucht van buiten wordt verhinderd.

  Als neveneffect houdt de AirLock ook muggen en andere insecten buiten en katten kunnen niet meer klem raken in gekantelde ramen.

  De AirLock is ook te gebruiken voor afvoerluchtdrogers (wasdrogers) in het warme of koude jaargetijde.

  De AirLock 100 past bijna op alle gangbare raamconstructies met een maximale omtrek van 400 cm (behalve op Velux dakramen).

  29,95


  Titel: Trotec Raamafdichting Airlock 100 - Transparant -
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9200000040782481


     


 • Honeywell HY254E4 - Torenventilator
  Honeywell HY254E4 - Torenventilator De Honeywell HY254E4 torenventilator. Als de buitentemperaturen weer stijgen, zullen het aantal uren slaap dat je pakt beduidend dalen. En wanneer je een ventilator gebruikt om je koel te houden wanneer je probeert te gaan slapen, wil je niet alsnog wakker gehouden worden door het irritante geluid van zo’n ding.

  Deze slanke en elegante ventilator houdt je middelgrote tot grote kamer lekker koel met behulp van de nieuwe en revolutionaire QuietSet technologie. Hiermee heb je de keus uit 5 niveaus voor een stille werking, waaronder een ’slaap’-stand en een ‘fluister’-stand. Ook kun je een timer instellen, waardoor de ventilator na 1, 2, 4 of 8 uur automatisch uitschakelt.

  De afstandsbediening waardoor je de instellingen kunt aanpassen vanuit je comfortabele bed, de automatische slingerfunctie en zijn ruimtebesparende ontwerp maken de Honeywell TowerFan een echte aanwinst voor de zomer. Blijf koel en comfortabel, zonder het lawaai van een standaard ventilator, met de Honeywell Towerfan met 5 ventilatieniveaus en afstandsbediening!

  Kenmerken HY254E4 Torenventilator:
  Eenvoudig bedieningspaneel met LED-display
  Auto Shut-Off Timer met meerdere instellingen: 1, 2, 4 en 8 uur
  5 niveaus voor de controle van het geluidsniveau
  Fluisterstille technologie – ideaal voor gebruik ’s nachts in de slaapkamer
  Afstandsbediening met opslag houder in de ventilator
  Automatische slingerfunctie – Draait de ventilator horizontaal zodat de lucht over een groter oppervlak verspreidt kan worden.
  Ruimte besparend ontwerp
  Energie-efficiënt
  Geschikt voor middelgrote tot grote ruimtes
  Ingangsvermogen 35 Watt
  Spanning / Frequentie V / ~ Hz 220-240/50
  Capaciteit: ca. 40 m³ / min.
  Level/geluid: db(A): 1=38 / 2=44 / 3=47 / 4=49 / 5=51
  Afmetingen van ventilator: 17.4 x 17 x 80 cm
  Gewicht van de ventilator ca.: 3,8 kg
  Garantie: 3 jaar

  85


  Titel: Honeywell HY254E4 - Torenventilator
  Prijs: € 85,00
  Productcode: 9200000014664339


     


 • Tristar AT-5450 - Luchtkoeler
  Tristar AT-5450 - Luchtkoeler Vind je een ventilator niet verkoelend genoeg en vind je een airconditioner te duur en lastig te installeren vanwege het gaten boren? Kies dan voor de Tristar mobiele luchtkoeler. Deze koelt de lucht door middel van koud water waardoor je de binnentemperatuur met enkele graden naar beneden kunt brengen en jij kan genieten van een koud briesje. Koelt de lucht door middel van koud water Vul de tank van 4.5 liter met (ijs)koud water en selecteer een van de vijf verschillende luchtstroomstanden. Hoe kouder het water dat in de tank zit, hoe kouder de uitgeblazen lucht. Heerlijk om je slaapkamer wat af te koelen zodat je heerlijk kan slapen of gebruik de luchtkoeler in een klamme woonkamer. Geen moeilijke installatie Een groot voordeel van de Tristar luchtkoeler ten opzichte van een airconditioner is dat je geen warme uitblaaslucht hebt. Je hoeft dus geen raam open te zetten om daar een slang uit te hangen of een gat in de muur boren. De luchtkoeler is makkelijk verrijdbaar dankzij de stevige zwenkwielen en daardoor eenvoudig te verplaatsen. Rijd hem naar de kamer waar je hem wilt gebruiken, vul het reservoir met water en steek de stekker erin. Meer hoef je niet te doen voor wat heerlijke verkoeling. Energiezuinig en timerfunctie De Tristar luchtkoeler heeft een timerfunctie van 1 tot 8 uur waardoor je hem automatisch kan laten uitschakelen wanneer je wilt. Zo kan je heerlijk gaan slapen en de luchtkoeler stopt automatisch. Daarnaast is een luchtkoeler veel energiezuiniger dan een airconditioner waardoor hij veel vriendelijker voor je energierekening is. Geen last van droge lucht Doordat de Tristar luchtkoeler koud water gebruikt om de lucht af te koelen wordt de lucht niet droog zoals bij een airconditioner en heb je dus geen last van droge ogen of een droge keel. Een luchtkoeler is dus beter geschikt voor mensen die snel last hebben van hun luchtwegen door te droge lucht. Waar moet ik nu voor kiezen? Kies voor de Tristar luchtkoeler als je graag van verfrissende lucht wilt genieten op verschillende plekken in huis zonder met een slang rond te sjouwen. Als je toch graag de kamertemperatuur meer dan een aantal graden naar beneden wilt brengen, kies dan voor een Tristar airconditioner. Op alle producten van Tristar ontvang je 24 maanden garantie
  Wat vind je in de doos: Tristar luchtkoeler, afstandsbediening, handleiding
  Redenen om voor de Tristar Air Cooler te kiezen:Betere verkoeling dan een ventilator dankzij koude luchtMakkelijk verplaatsbaar dankzij de stevige zwenkwielenVijf verschillende luchtstroomstanden en oscilattie voor een comfortabele verfrissingEenvoudig te bedienen met handige timerfunctie en afstandsbedieningEen luchtkoeler bespaart energie ten opzichte van een airconditioner

  85


  Titel: Tristar AT-5450 - Luchtkoeler
  Prijs: € 85,00
  Productcode: 9200000040308055


     


 • Miele Complete C3 Black Diamond - EcoLine - Obsidi
  Miele Complete C3 Black Diamond - EcoLine - Obsidi De Miele Complete C3 Black Diamond stofzuiger is uitstekend geschikt voor het zuigen van harde en zachte vloeren. Met deze Miele stofzuiger hoef je niet meer te bukken door de comfortabele plus/min-voetbediening en de motor die automatisch wordt uitgeschakeld. De C3 Black Diamond bevat een Air-Clean filtersysteem waardoor meer dan 99,9% van de stofdeeltjes wordt gefilterd. Het filter bestaat uit 12 lagen en zorgt zo voor optimale hygiëne. De Complete C3 Black Diamond wordt met drie hoogwaardige toebehoren geleverd: meubelzuigmond, kierenzuiger en reliëfborstel met zacht natuurhaar. Ze zijn stofvrij opgeborgen onder de klep en zijn daardoor altijd bij de hand.
  Niet meer bukken dankzij de comfortabele plus/min-voetbediening
  Comfortabel en veelzijdig met geïntegreerde 3-delige accessoires
  Veelzijdig inzetbaar dankzij de universele zuigmond

  Belangrijkste kenmerken Miele Complete C3 Black Diamond - Stofzuiger
  Vermogen: 550 WattGeluidsniveau: 76 dBSnoerlengte: 8.5 meterActieradius: 11 meterInhoud stofzuigerzak: 4.5 literHandgreep: NormaalStofcassette: HyClean G/N

  Actief Air Clean hygiënefilteringsysteem

  De uitstekende filterwerking van Miele-stofzuigers berust op een meervoudig filtersysteem. Het bestaat uit de innovatieve Miele HyClean-stofzuigerzak, het motorfilter en het Miele-uitblaasfilter. Deze componenten zorgen er samen voor dat meer dan 99,9% van het fijne stof wordt gefilterd. Je kan rustig ademhalen. Bij Miele kan je kiezen uit drie verschillende uitblaasfilters: de AirClean Filter heeft een effectieve filtercapaciteit voor alledaags gebruik. Dankzij deze uitblaasfilters is de uitgeblazen lucht properder dan de lucht voor het zuigen.

  Continu de beste resultaten
  De reinigingsprestaties van een stofzuiger hangen niet alleen af van het motorvermogen. Miele-stofzuigers onderscheiden zich ook door een ingenieuze behuizing. Deze zorgt ervoor dat er een perfecte geleiding van de lucht via de zuigmond, zuigbuis en slang plaatsvindt. Hierdoor kan de kracht die door de motor is opgewekt ook daadwerkelijk omgezet worden in optimale zuigkracht, zodat jouw vloer perfect wordt gereinigd.

  198


  Titel: Miele Complete C3 Black Diamond - EcoLine - Obsidi
  Prijs: € 198,00
  Productcode: 9200000080717286


     


 • Philips PowerPro Compact FC9330/09 - Stofzuiger zo
  Philips PowerPro Compact FC9330/09 - Stofzuiger zo Met de Philips PowerPro Compact FC9330/09 stofzuiger zonder zak zuig je effectief en snel al het stof weg. Tegelijkertijd is deze stofzuiger voorzien van energieklasse A, waardoor je verzekerd bent van een minimaal energieverbruik. De stofbak is zo ontworpen dat hij hygiënisch kan worden geleegd. Het allergiefilter van deze stofzuiger houdt meer dan 99,90% van het fijnstof tegen. Bij deze stofzuiger wordt een spleetmondstuk meegeleverd, een zachte borstel die is geïntegreerd in het handvat en een standaardmondstuk. De extra grote achterwielen zorgen voor een vloeiende beweging tijdens het stofzuigen en doordat hij een compact formaat heeft is hij ook eenvoudig te tillen als je boven in het huis wilt stofzuigen.

  Energielabel Philips PowerPro Compact
  Energie-efficiëntieklasse: A
  Reinigingsklasse harde vloeren: E
  Reinigingsklasse tapijt: C
  Stofemissieklasse: A
  Gemiddeld jaarlijks energieverbruik: 27 kWh
  Geluidsniveau: 79 dB


  Bekijk uitgebreide uitleg over het energielabel

  Belangrijkste kenmerken Philips PowerPro Compact
  Minimaal energieverbruik
  Deze stofzuiger is ontworpen voor optimale prestaties bij energieklasse A.

  Vuil wordt van lucht gescheiden
  De PowerCyclone 5-technologie maximaliseert de luchtstroom en prestaties doordat vuil meteen van lucht wordt gescheiden. Het apparaat biedt uitstekende reiniging dankzij deze zeer efficiënte stappen: 1) Lucht komt snel in de PowerCyclone dankzij het design van het luchtinlaatrooster. 2) De gebogen luchtdoorvoer versnelt de lucht in de gewervelde kamer waardoor de stof van de lucht wordt gescheiden. 3) De geoptimaliseerde uitlaatbladeren houden het vuil gescheiden en zorgen ervoor dat het in de stofemmer belandt.

  Meer stofverwijdering
  Het TriActive-mondstuk voert 3 schoonmaakhandelingen tegelijkertijd uit: 1) Het opent het tapijt voorzichtig met de speciaal ontworpen zoolplaat om het stof diep in het tapijt te verwijderen 2) Het zuigt grote stukken op met de grotere opening aan de voorzijde 3) Het veegt het stof en het vuil dicht langs het meubilair en de muren op met de twee zijborstels.

  Eenvoudig te legen stofbak
  De stofbak is zorgvuldig ontworpen om verzameld vuil te verwijderen zonder dat er een stofwolk ontstaat. De stofbak pak je eenvoudig met één hand vast met behulp van het handvat.

  Geïntegreerde zachte borstel
  De stofzuiger is ontworpen met een zachte borstel die in het handvat van het apparaat is geïntegreerd en dus altijd klaar is voor gebruik.

  Eenvoudig bevestigen van accessoires aan de stofzuigerbuis
  Dankzij de ActiveLock-koppelingen kun je tijdens het schoonmaken eenvoudig de verschillende mondstukken en accessoires bevestigen aan en loskoppelen van de stofzuigerbuis.

  Productkenmerken FC9330/09
  Algemeen
  Energieklasse: A
  Klasse heruitstoot van stof: A
  Reinigingsklasse op tapijt: C
  Reinigingsklasse harde vloeren: E
  Ingangsvermogen (IEC): 650 W
  Geluidsniveau: 79 dB

  Gebruiksgemak
  Actieradius: 9 m
  Handgreep: Voorzijde
  Snoerlengte: 6 m

  Filtering
  Stofinhoud: 1,5 L
  Uitblaasfilter: Allergiefilter
  Motorfilter: Wasbaar filter

  Mondstukken en accessoires
  Accessoires meegeleverd: Spleetmondstuk, Geïntegreerde borstel, Standaardmondstuk
  Opbergmogelijkheid voor accessoires: Op slanghouder

  Gewicht en afmetingen
  Afmetingen van product (l x b x h): 410 x 281 x 247 mm
  Gewicht: 4,5 kg

  88


  Titel: Philips PowerPro Compact FC9330/09 - Stofzuiger zo
  Prijs: € 88,00
  Productcode: 9200000072442735


     


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top