Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Top 10
123 Lens Alle producten ->
BOL.com Alle producten ->
Conrad Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Ventialtieshop.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Kleurentorentjes Kinderspel Kleuren Leren
  Kleurentorentjes Kinderspel Kleuren Leren Met Kleurentorentjes van Jumbo leren jonge kinderen spelenderwijs kleuren herkennen, samen spelen en concentreren. Wie heeft als eerste zijn torentje compleet en de houten kralen in de juiste volgorde? Rood, wit, blauw... dobbel en bouw! De kleurentorentjes hebben zes kralen: rood, wit, blauw, oranje, geel, groen. Bouw jij als eerste jouw kleurentorentje?

  Met Kleurentorentjes leren jonge kinderen spelenderwijs kleuren herkennen, samen spelen en concentreren.

  INHOUD:
  • 4 kleurentorentjes
  • 24 gekleurde houten kralen
  • 1 kleurendobbelsteen
  • spelregels

  Kleurentorentjes kan je met 2 tot 4 personen spelen en is geschikt voor spelers vanaf 3 jaar.

  9,99


  Titel: Kleurentorentjes Kinderspel Kleuren Leren
  Prijs: € 9,99
  Productcode: 9200000086222219


   


 • Playlab Electro Wonderpen Wilde Dieren
  Playlab Electro Wonderpen Wilde Dieren Electro Wilde Dieren is een leuk, interactief spel met 18 pagina's vol vragen en opdrachten. Op de ene pagina staat een grote afbeelding waarin je kind samen met de pen spelenderwijs van alles kan ontdekken. Op de andere pagina staan spelletjes met veel plaatjes waarmee je kind namen leert kennen, verbanden leert leggen, goed leert kijken en onthouden. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

  1 wonderpen
  1 boekje met 18 pagina's

  22,99


  Titel: Playlab Electro Wonderpen Wilde Dieren
  Prijs: € 22,99
  Productcode: 9200000023282056


   


 • Thuis
  Thuis "Marco Borsato keerde in 2017 terug met het album: Thuis. Op het album staan tien liedjes die allemaal met elkaar in gesprek lijken te gaan. Met als onderliggend thema: thuis zijn. Niet alleen in letterlijke zin. Een echte Marco Borsato plaat, die je raakt en meesleept.

  “Ik denk dat iedereen zijn hele leven verlangt naar een thuis, naar het los kunnen laten van angsten en verplichtingen. Thuis is een begrip waarbij iedereen zijn eigen associaties heeft. Het is een state of mind, maar ‘thuis’ is ook met vertrouwde vrienden samen zijn. Of een plek waar je je lekker voelt en je jezelf kan zijn.” - Marco Borsato


  "Persoonlijk heb ik dat thuisgevoel sterk als ik duik, als ik onder water ben en even helemaal los kom van de drukte om me heen. Maar ik kan me ook voorstellen dat een volle stamkroeg op zaterdagavond voor iemand ‘thuis' kan zijn. Er zijn allerlei manieren om thuis te komen.”

  Het album Thuis heeft een beschouwende en berustende grondtoon. De liedjes zijn zelfbewust in de goede zin: niet de twijfel overheerst, maar het vertrouwen in een goede afloop. Marco Borsato over Thuis:“Het gaat over weten waar je staat en de kracht hebben om te genieten van wat er is. Iedereen is zijn hele leven op zoek naar een veilige haven. Als je daar bent aangekomen, weet je wat geluk is. Het leven is accepteren wie je bent. Want uiteindelijk beleven we onze mooiste momenten op kleine schaal – thuis, met familie, vrienden, op een plek waar je echt gezien wordt en mensen weten wie je echt bent.”

  Er zijn verschillende edities uitgebracht van Thuis: een normale editie, een Deluxe editie en een Super Deluxe Boxset. Bij de Deluxe editie van Thuis krijg je een mooi hardcoverboekje. De Super Deluxe Boxset bestaat uit een 30x30 formaat box. In de box vind je het Deluxe album en 9 foto’s die gemaakt zijn door Marco Borsato zelf. "  15,99


  Titel: Thuis
  Prijs: € 15,99
  Productcode: 9200000083421026


   


 • Cloudburst: Complete Album Collection
  Cloudburst: Complete Album Collection Op 13 oktober verschijnt Cloudburst, een 12 cd’s tellende box met alle studioalbums van de legendarische nederbeatgroep The Outsiders en hun frontman Wally Tax.

  Een grillig genie. Het is wellicht de beste en meest bondige manier om het fenomeen Wally Tax samen te vatten. Tax heeft ons veel moois nagelaten: de rauwe rock van The Outsiders, met songs die inmiddels gekoesterd worden door talloze Europese en Amerikaanse garagebands, en de mooie, soms wat miskende liedjes die hij later schrijft. De zanger, die na een turbulent leven in het voorjaar van 2005 op 57-jarige leeftijd overlijdt, is daarnaast een van de meest markante persoonlijkheden die de muziek in Nederland ooit heeft gekend. Het is verleidelijk te mijmeren over wat er nog meer in het vat gezeten had, maar we kunnen ook genieten van wat Tax ons wel heeft nagelaten.

  Vijftig jaar na het eerste album van The Outsiders verschijnt nu deze box in een gelimiteerde en genummerde oplage (1500 stuks) met alle originele albums, aangevuld met twee dubbel-cd’s met bonusmateriaal. Hiervan zijn zeven tracks zelfs nog nooit eerder officieel uitgebracht. Alle albums zijn verpakt in replica’s van de originele lp hoezen. Naast vele bijzondere foto’s bevat het begeleidende boekje liner notes van de hand van gerenommeerd muziekjournalist Robert Haagsma.

  41,99


  Titel: Cloudburst: Complete Album Collection
  Prijs: € 41,99
  Productcode: 9200000082749786


   


 • Project Cars 2 - Limited Edition - PS4
  Project Cars 2 - Limited Edition - PS4 Project Cars 2 Limited Edition

  OVERZICHT
  Project CARS 2 is het vervolg op het succesvolle Project CARS, dat bekend staat als een van de meest realistische racegames tot nu toe. De game laat je rijden in de meest iconische auto’s en in de meest extreme omstandigheden voor de ultieme coureurservaring. Project CARS 2 is gemaakt door game-liefhebbers, getest door professionele coureurs, en een populaire keuze in de Esports-wereld. Leef je uit in de mooiste, meest authentieke, en technisch vooruitstrevende racegame ter wereld.
  Project CARS 2 heeft het allemaal: van GT tot touring cars en van prototypes tot exotische hyperauto’s. Beleef het volledige spectrum van autoracen.

  BELANGRIJKSTE FEATURES
  TOPPUNT VAN AUTHENTICITEIT
  Project CARS 2 is gemaakt door game-liefhebbers, en daarna getest door professionele coureurs. Het ziet er verbazingwekkend uit, heeft nauwkeurige physics, uitdagende AI en dynamische, real-time weersomstandigheden.
  • Meer dan 180 auto’s met de officiële licenties van iconische merken.
  • Grootste aantal banen ooit in een racegame voor console.
  • Volledige ondersteuning voor VR en 12K resolutie (alleen voor PC).
  • Vernieuwde besturing voor controller pads.

  VLAMMENDE COMPETITIE
  Neem deel aan de meest intense competities om de volgende held van de motorsport te worden. Project CARS 2 is vanaf de basis al gemaakt voor Esports.
  • Gloednieuwe voertuigen & motorsportklassementen (rallycross, IndyCar en meer).
  • Neem het online op tegen je vrienden in een grote selectie voertuigen, op het asfalt en daarbuiten.
  • Compleet nieuwe online kampioenschappen en veel Esports-functionaliteiten.

  EXTREME OMSTANDIGHEDEN
  Race zonder grenzen – altijd, overal, en met elke auto. Dag of nacht, droog of nat.
  • Race overal, bijvoorbeeld op ijs, asfalt of door de modder.
  • LiveTrack 3.0: Dynamische overgangen in wegoppervlak beïnvloeden de performance, grip, en besturing van je voertuig in real-time met revolutionaire banden-physics en oneffenheden in het wegoppervlak.
  • Volledige 24-uurscyclussen reflecteren de weersomstandigheden en sfeer van specifieke tijden in het jaar.
  • Dynamische omstandigheden voor tijd, weer en seizoensraces.

  29,95


  Titel: Project Cars 2 - Limited Edition - PS4
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9200000078274531


   


 • Heart to Get - Ketting GeelGoud necklace feather K
  Heart to Get - Ketting GeelGoud necklace feather K necklace, gold plated, feather, with love

  69,95


  Titel: Heart to Get - Ketting GeelGoud necklace feather K
  Prijs: € 69,95
  Productcode: 9200000031355983


   


 • Voor Elkaar Gemaakt
  Voor Elkaar Gemaakt Felix geniet volop van zijn vrijgezelle bestaan; hij is gelukkig met een leven zonder vaste relatie en kinderen. Totdat een one night stand door een bizar incident eindigt in het ziekenhuis. Als Felix daar bijkomt, krijgt hij tot zijn schrik de diagnose dat hij voor eeuwig onvruchtbaar zal zijn. Nu het stichten van een gezin opeens geen keuze meer is, maakt zijn happy single gevoel plotseling plaats voor een groeiende kinderwens. Zijn prettig gestoorde broer Jelle ontdekt dat een eerdere donatie van Felix aan de spermabank goed terecht is gekomen: bij de eicel van TV-presentatrice Jip. Vanaf dat moment zet Felix alles op alles om de vader te worden van het enige kind dat hij ooit zal kunnen hebben. Of Jip nu een vriend heeft of niet…

  7,5


  Titel: Voor Elkaar Gemaakt
  Prijs: € 7,50
  Productcode: 9200000073280397


   


 • Game Of Thrones - Seizoen 1 t/m 6 (Import met NL)
  Game Of Thrones - Seizoen 1 t/m 6 (Import met NL) De complete Game of Thrones seizoen 1 t/m 6 Boxset bevat alle Game of Thrones seizoenen tot nu toe! Europese import mét Nederlandstalige ondertiteling.

  Dolby Atmos beschikbaar op seizoenen 5 en 6. Seizoenen 1-4 zijn in DTS HD Master Audio.  35


  Titel: Game Of Thrones - Seizoen 1 t/m 6 (Import met NL)
  Prijs: € 35,00
  Productcode: 9200000070944670


   


 • Denver TAQ-70282 - 7 inch - Blauw/Roze - Kindertab
  Denver TAQ-70282 - 7 inch - Blauw/Roze - Kindertab Tegenwoordig zijn kinderen bijna handiger met smartphones en tablets dan volwassenen. Het is dan ook zeker niet gek als jij een tablet voor je kleintje wilt kopen.
  Tegenwoordig zijn er veel leuke en leerzame online games, waar je kindje spelenderwijs een hoop van kan opsteken.
  Met de Denver TAQ-70282 Tablet heeft je kindje ongetwijfeld een hoop plezier.


  Gebruik


  De Denver TAQ-70282 Tablet is voorzien van alle gemakken. Zo kun je er leerzame filmpjes en eBooks op zetten voor je kindje.
  Ook is het mogelijk om via Google Play apps te downloaden, waarmee je kleintje zich ongetwijfeld vermaakt en spelenderwijs de wereld leert kennen.
  Het is bovendien mogelijk om een koptelefoon aan te sluiten.
  Zo kan je kindje rustig filmpjes kijken, terwijl jij zit te werken.  Voordelen

  De Denver TAQ-70282 Tablet wordt geleverd met twee tablethoezen. Je kindje kan kiezen tussen de roze en blauwe hoes.
  Op deze manier hoef je er niet bang voor te zijn dat de tablet beschadigt wanneer je kindje er mee aan het spelen is.
  Ook ziet de tablet er zo natuurlijk een stuk hipper uit.


  Kenmerken


  Denver TAQ-70282 Tablet

  7” touch screen met resolutie 1024x600

  Multi-touch functies

  G-sensor

  1.2 GHZ Quad Core CPU en 1GB DDR3 ram

  8 GB intern geheugen

  Ingebouwde Wifi 802.11 b/g/n connectie

  Toegang tot Google Play

  Camera (0.3mpixel)

  Batterij (2400mAh)

  Ondersteunt video-, audio- en fotobestanden en eBooks

  Aansluiting voor micro USB, 3.5 mm koptelefoon, micro-SD kaart en dc input

  89,99


  Titel: Denver TAQ-70282 - 7 inch - Blauw/Roze - Kindertab
  Prijs: € 89,99
  Productcode: 9200000076582871


   


 • Mermaids Coloring Book: An Aquatic Art Adventure
  Mermaids Coloring Book: An Aquatic Art Adventure Dive into Jasmine Becket-Griffith's latest coloring book with 55 of her best-loved mermaid paintings. This gorgeous art collection invites you on an aquatic adventure, featuring mystical creatures, scenes of the ocean's endless beauty, and many fantastic mermaids. Each coloring pattern includes an enlightening description about the original painting on which it is based, allowing you to immerse yourself in the story as you color.

  18,99


  Titel: Mermaids Coloring Book: An Aquatic Art Adventure
  Prijs: € 18,99
  Productcode: 9200000081169004


   


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top