Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Lenx Nintendo Switch 30-in-1 Accessoires set - Swi
  Lenx Nintendo Switch 30-in-1 Accessoires set - Swi Lenx Nintendo Switch 30-in-1 accessoires set Deze accessoiresset van Lenx bevat alles wat je nodig hebt om het optimale uit je Nintendo Switch-console te halen. Met deze complete set ben je met allerlei handige accessoires volledig uitgerust om je console te beschermen en te gebruiken. De set bevat basisaccessoires zoals beschermende hoesjes en schermbeschermers. Er zitten ook fantastische accessoires bij die je game-ervaring met je Nintendo Switch zullen verbeteren. Maximale bescherming De beschermhoes ligt comfortabel in de hand en zorgt voor meer grip. Het duurzame TPU-materiaal is bovendien schokbestendig. Daarnaast beschermt de hoes tegen krassen en andere beschadigingen. In de set vind je ook thumbnails om ervoor te zorgen dat je een betere grip en volledige controle hebt tijdens het spelen. Gameplay oplossingen De accessoiresset is voorzien van een switchstandaard. De kijkhoek van deze standaard kan, voor ultiem speelcomfort, naar wens worden ingesteld. Daarnaast zorg je door middel van het oplaadstation dat je consoles altijd opgeladen zijn.
  Kenmerken: Inhoud set: 1x standaard, 2x Joy-Con grips, 2x racesturen, 1x Game Card box (geschikt voor 24 sd-kaartjes), 1x siliconenhoes, 1x hard case hoes, 2x glasscreenprotectors, 1x zwarte siliconenhoes, 1x USB-laadkabel, 2x 6mm thumbnails, 2x 9mm thumbnails, 2x 14mm thumbnails, 1x oplaadstation en 1x TPU hoes transparant Merk: Lenx Zorgt voor optimaal speelcomfort Ultieme bescherming tegen krassen Supervoordelige set

  59,99 59,99


  Titel: Lenx Nintendo Switch 30-in-1 Accessoires set - Swi
  Prijs: € 59,99
  Productcode: 9300000130102782


   


 • Mijn Albert Heijn Premium
  Mijn Albert Heijn Premium Nu voor Select-leden: 7,50 cadeau
  Heb je Select of word je nu lid van Select en koop je daarna Mijn AH Premium, dan krijg je een bol.com cadeaukaart van 7,50 cadeau.

  Mijn Albert Heijn Premium is het jaarabonnement van Albert Heijn waarmee je nog meer bespaart op je dagelijkse uitgaven. Voor 12 euro per jaar krijg je met Mijn AH Premium altijd het meeste voordeel, zoals altijd* 10% korting op het hele biologisch assortiment. De voordelen van Mijn AH Premium Altijd* 10% korting op het biologische assortiment 2x zo snel digitaal sparen voor spaarzegels, Koopzegels en Mijn AH Miles Activeer elke week 10 Bonus Box aanbiedingen Tot 50% korting op deals *niet geldig icm andere acties en op flesvoeding tot 1 jaar. Zo activeer je Mijn AH Premium Koop hier Mijn AH Premium Ga naar: https://albertheijn.onelink.me/Pc7E/premium Klik op: activeer voor 12 euro per jaar. Je vindt de activatiecode in je bol.com account bij digitale producten/games Log in of maak een Mijn Albert Heijn account aan Doorloop de stappen voor het activeren van Mijn AH Premium Voer de code in bij ‘actiecode’ Je betaalt 1 eurocent ter bevestiging van je bankgegevens Aanvullende voorwaarden Mijn AH Premium Voor Mijn AH Premium zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, door Mijn AH Premium op bol.com te kopen, ga je hiermee akkoord.
  IX.1 Algemeen
  1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de dienst AH Premium.
  2. Middels het kopen van AH Premium ga je akkoord met deze Algemene Voorwaarden.
  3. AH Premium is alleen beschikbaar voor consumenten met een geregistreerde en gekoppelde (‘geactiveerde’) Bonuskaart. Klanten met een zakelijk account kunnen geen gebruik maken van AH Premium.
  4. AH Premium heeft een minimale looptijd van 12 maanden. AH Premium gaat gelijk in vanaf het moment van aankoop.
  5. Mochten de Algemene Voorwaarden conflicteren met de Algemene Voorwaarden AH Premium, dan prevaleren deze laatstgenoemde voorwaarden.
  6. Na afloop van de initiële looptijd wordt het abonnement automatisch verlengd met een jaar ('verlengde looptijd'), je kan de overeenkomst dan wel tegen elk moment opzeggen met een opzegtermijn van een maand. Het resterende bedrag zal dan worden teruggestort op het bij ons bekende bankrekeningnummer.

  IX.2 Diensten onder AH Premium
  1. Wanneer je AH Premium hebt kan je gebruik maken van de volgende diensten:
  1.1 Selecteren van 10 Mijn Bonusbox aanbiedingen i.p.v. van 5. Kijk voor de voorwaarden die van toepassing zijn op Mijn Bonusbox hier.
  1.2 Bij het activeren van AH Premium spaar je automatisch dubbel bij de verschillende digitale spaaracties van Albert Heijn. Kijk voor de voorwaarden van de digitale spaaracties van Albert Heijn hier. Dit geldt niet voor acties waarbij je gelijk een product krijgt zoals bij bijvoorbeeld de moestuintjes of voetbalplaatjes.
  1.3 Wanneer je gebruik maakt van het aankopen van AH Koopzegels heb je de mogelijkheid om 2 AH Koopzegels per €1,- te kopen. Je moet dit zelf activeren en je kan dit ook altijd weer uitzetten. Klik hier voor de voorwaarden van AH Koopzegels.
  1.4 Ook spaar je dubbele Mijn AH Miles ook bekend als Air Miles (hierna “Miles”) wanneer je gebruik maakt van AH Premium.
  1.5 Het is alleen mogelijk om dubbele Miles te sparen met een gekoppelde Air Miles kaart binnen jouw AH-account. Klik hier voor de voorwaarden van Miles.
  1.6 Altijd 10% korting op biologische producten tenzij het product al in de aanbieding is. Deze actie geldt niet in combinatie met andere kortingsacties. Biologische zuigelingenvoeding is wettelijk uitgesloten waardoor hier geen korting op gegeven kan worden.
  1.7 Daarnaast heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van bepaalde kortingsacties. Denk hierbij aan korting op de AH Bezorgbundel, Select van bol.com en de Gall & Gall Club kaart. Op deze acties zijn de voorwaarden die op dat moment worden gecommuniceerd bij de actie van toepassing. Om gebruik te maken van de acties is het vereist dat de klant in het bezit is van een actief AH Premium abonnement. Het is alleen mogelijk om dit eenmaal te kopen in combinatie met je AH Premium abonnement.

  IX.3 Betaling
  1. Bij de aanschaf van AH Premium betaal je het bedrag voor de gehele minimale looptijd van 1 jaar doormiddel van iDeal. Op dit moment verifiëren wij ook je rekeningnummer voor de automatische incasso waarbij je ook de machtiging geeft voor het incasseren van de verlenging.
  2. Bij automatische verlenging wordt wederom het bedrag voor de gehele verlengde looptijd geïncasseerd. Deze incasso vindt plaats op de datum van verlenging.

  IX.4 Opzeggen
  1. Gedurende de initiële looptijd van AH Premium kun je niet tussentijds opzeggen.
  2. Wanneer je niet wilt dat AH Premium van rechtswege wordt verlengd, dan dien je AH Premium tenminste één maand voor het verstrijken van de minimale looptijd op te zeggen.
  3. Een automatisch verlengde overeenkomst kun je op ieder moment tijdens de verlengde looptijd opzeggen, met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand.
  3.1 Als voorbeeld: Indien de initiële looptijd van AH Premium verloopt op 15 december 2022 en je zegt minimaal 1 maand voor die datum (uiterlijk 14 november 2022) op, zal jouw abonnement niet automatisch worden verlengd.
  3.2 Als voorbeeld: Indien jouw AH Premium is aangegaan op 15 december 2021 met een minimale looptijd van 12 maanden en je zegt op 20 november 2022 jouw abonnement op, zal het abonnement per 20 december 2022 eindigen, je betaalt dan 5 extra dagen voor het nieuwe jaar. Indien je op 14 november 2022 opzegt, zal jouw abonnement per 15 december 2022 eindigen.
  4. Opzeggen is mogelijk via de AH Premium-pagina op AH.nl/premium/overzicht doormiddel van de knop ‘Mijn Albert Heijn Premium opzeggen’. Daarnaast kan je AH Premium ook opzeggen in de AH App onder je profiel in de tab ‘Mijn Albert Heijn Premium’.
  5. Na opzegging van de verlengde overeenkomst, heb je recht op restitutie van het abonnementsgeld over de resterende periode en ontvang je binnen 2 weken een evenredig bedrag terug op jouw rekening.

  IX.5 Herroepingsrecht
  1. Bol.com sluit het herroepingsrecht uit voor de dienst AH Premium. Bij de aanschaf van AH Premium stem je ermee in dat je direct na de aanschaf gebruik kunt maken van AH Premium en dat je hiermee het recht op herroeping verliest.

  IX.6 Overig
  1. Albert Heijn behoudt zich het recht voor om deze Algemene Voorwaarden eenzijdig te wijzigen. Voor zover je reeds gebruik maakt van AH Premium zal Albert Heijn gedurende de looptijd van AH Premium de voorwaarden niet ten nadele van jou wijzigen.
  2. Bij diefstal, misbruik of fraude met het AH Premium account, behouden wij het recht voor het AH Premium abonnement per direct te beëindigen en/of het betreffende of gelinkte klantaccount en Bonuskaart te blokkeren en geblokkeerd te houden.
  3. Het is niet mogelijk om AH Premium te gebruiken in Albert Heijn to go winkels, met een Belgische Albert Heijn account of in een Belgische Albert Heijn winkel.
  4. Het is ook mogelijk om AH Premium te gebruiken bij AH Compact.
  5. Het is niet mogelijk om je AH Premium abonnement over te zetten naar een ander Albert Heijn account.
  6. Heb je vragen of klachten over de AH Premium? Neem dan contact op met de AH Klantenservice.
  7. Naast de voorwaarden die specifiek van toepassing zijn op de AH Premium, zijn op de bestellingen via ah.nl en AH Premium ook de overige algemene voorwaarden van Albert Heijn van toepassing: https://www.ah.nl/algemene-voorwaarden.

  12,00 12


  Titel: Mijn Albert Heijn Premium
  Prijs: € 12,00
  Productcode: 9300000084996264


   


 • ProFPS Precision Rings - Playstation 4 (PS4) – Pla
  ProFPS Precision Rings - Playstation 4 (PS4) – Pla Zorg voor een nog betere gaming ervaring en hogere prestaties met de ProFPS precision rings! Krijg meer controle, meer snelheid en een hogere nauwkeurigheid tijdens het gamen met de speciale ProFPS precision rings. Met 6 stuks en 3 verschillende soorten hardheid kies jij wat het beste aanvoelt en waarmee jij je gaming prestaties kan verbeteren. Hierbij zijn er 2 ringen met een soft hardheid, 2 ringen met een medium hardheid en 2 ringen met een hoge hardheid. Met de juiste precision rings heb jij meer controle en meer nauwkeurigheid tijdens het spelen, ook wanneer je met een hoge gevoeligheid speelt. Voordelen ProFPS precision rings Geschikt voor PS4, PS5 en Xbox controllers 6 stuks Verbeterd je gaming prestaties Voegt weerstand toe Soft, medium en hard Meer controle, snelheid en nauwkeurigheid Preciezere bewegingen Aim assistent Duurzaam en met een lange levensduur Herbruikbaar en flexibel Sterk scheurbestendig schuimrubber Vocht afvoerende materialen Goed gekeurd voor eSports Ook geschikt voor externe thumbsticks Verbetering van je gaming ervaring Met de ProFPS precision rings ben jij voorzien van meer controle, meer snelheid in je spel en een hogere nauwkeurigheid. Met 3 verschillende soorten hardheid kies jij welke ringen het beste aanvoelen en daarmee ook je gaming prestaties verbeteren. Je kunt preciezere bewegingen maken, beter richten en je makkelijker verplaatsen, geniet van een verbetering van de algehele game ervaring! Duurzaam en scheurbestendig De sterke ProFPS precision rings zijn gemaakt uit scheurbestendig schuimrubber wat tegelijkertijd vocht afvoert. Hierdoor blijft de ring goed zitten, blijft deze flexibel en heeft een zeer lange levensduur om keer op keer te kunnen gebruiken tijdens je favoriete game. Geschikt voor elke gamer Of je nou net je eerste gameconsole hebt gekocht of al jaren met de professionals mee draait, de ProFPS precision rings zijn voor iedere gamer te gebruiken en maken elke gamingsessie compleet. Of je nou nauwkeuriger wil richten tijdens Call of Duty of Battlefield, sneller schakelen en een betere controle tijdens Fortnite, in elke game zul je een verbetering merken! *Tip! Voor een nog hogere gaming prestatie én ervaring kun je de ProFPS rings ook combineren met de ProFPS thumbsticks! Specificaties Merk: ProFPS Aantal: 6 Hardheid: soft/medium/hard Oranje precision ring: 5,5 mm – soft Grijze precision ring: 4,5 mm - medium Zwarte precision ring: 4,5 mm - hard Certificering: CE Geschikt voor: Playstation 4, Playstation 5 en Xbox controllers Handleiding: Engels, Frans, Duits, Nederland Bestel direct de ProFPS precision rings en verbeter je gaming prestaties bij al jouw favoriete games!

  14,62 14,62


  Titel: ProFPS Precision Rings - Playstation 4 (PS4) – Pla
  Prijs: € 14,62
  Productcode: 9300000120221353


   


 • SMARTIFY Controller V2 - Geschikt voor PS4 - Draad
  SMARTIFY Controller V2 - Geschikt voor PS4 - Draad HOOGSTE KORTING VAN HET JAAR | De SMARTIFY PS4 Controller biedt een echte Playstation 4 ervaring voor een betaalbare prijs. De Smartify PS4 controller is gebaseerd op het origineel, maar verbeterd en geoptimaliseerd voor de beste gaming ervaring. Dankzij het Smartify ultra lightweight controller design heb je nooit last van je handen tijdens het gamen. Met een volledig opgeladen werkduur van 10 uur, kun je enorm lang ongestoord gamen. Pluspunten
  Draadloze Smartify Playstation 4 Controller met Bluetooth verbinding
  Stevige Controller met een goede grip dankzij ons nieuwe design
  8 tot 10 uur gamen met een opgeladen batterij
  Werkt met PS4, PS4 Pro en PS4 slim
  Vergrootte buttons voor betere gaming ervaring Het Design
  Ons nieuwe design zorgt voor een betere ligging in de handen tijdens het gamen. Tevens wordt door ons aangepaste design de vibratie gelijktijdig aan beide handen doorgegeven. Uit onze tests blijkt dat dit vaak als prettig wordt ervaren.

  Verbinden
  De Smartify Playstation 4 Controller kan gemakkelijk verbonden worden met de Playstation 4 met het ingebouwde bluetooth systeem. Om de eerste keer te verbinden koppel je de Smartify PS4 controller via de meegeleverde USB kabel aan jouw Playstation 4 console, en druk simpelweg op de Home button. Ongestoord gamen
  De Smartify Playstation 4 Controller heeft een 600 mAh batterij. De Controller heeft een speeltijd van 10 uur zonder opgeladen te worden wanneer de controller vol is. Opladen kan gemakkelijk met de meegeleverde USB type A oplaadkabel. De controller beschikt over een draadloze verbindingsafstand van 15 meter, hiermee kun je gemakkelijk op lange afstand gamen. De belangrijkste specificaties
  Merk: Smartify
  Kleur: Zwart
  Materiaal: Kunststof
  Gewicht: 200 gram
  Re-Charge/Oplaadtijd 1 uur en 30 minuten Batterij duur: 10 uur
  Duidelijke Vibratie Bereik van 15 meter
  Start/Home button
  Bijna leeg melding Inhoud 1 draadloze Smartify PS4 Controller 1 USB oplaadkabel 1 Handleiding

  39,99 39,99


  Titel: SMARTIFY Controller V2 - Geschikt voor PS4 - Draad
  Prijs: € 39,99
  Productcode: 9300000045734900


   


 • Just Dance 2023 - Code in Box - Nintendo Switch (E
  Just Dance 2023 - Code in Box - Nintendo Switch (E Als je nu Just Dance 2023 op Nintendo Switch bij Bol.com koopt, dan krijg je er een exclusieve panda-telefoonring gratis bij! Uitsluitend een downloadcode - dit product bevat geen fysieke game. Internetverbinding, Ubisoft-account en Nintendo-account vereist om de code te kunnen inwisselen.

  Welkom in een nieuw danstijdperk met de Just Dance® 2023 Edition! Dans voor het eerst op BTS met 'Dynamite' en andere monsterhits. Nu met online multiplayer**, een gepersonaliseerde ervaring, meeslepende 3D-werelden en voortdurend nieuwe nummers en speltypen*: geniet het hele jaar door van een eindeloos dansfeest! Online multiplayer**: Nu kun je Just Dance spelen met wie je maar wilt, waar ze ook zijn. Maak een besloten groep aan en nodig maximaal vijf andere spelers uit je vriendenlijst uit om mee te spelen, en speel alsof jullie bij elkaar in de woonkamer staan! Nieuwe gebruikersinterface: Dankzij een nieuwe, bijgewerkte en intuïtieve gebruikersinterface ligt alles binnen handbereik: Playlists, speltypen én nummers! Minder zoeken, meer tijd om te dansen! Gepersonaliseerde ervaringen: Krijg een gepersonaliseerde ervaring met op maat gemaakte sessies en nummers, speciaal volgens jouw voorkeuren en gewoontes. Hou ook de voortgang van je account bij en hou je scores in de gaten! Just Dance 2023 Edition is inclusief een proefperiode van 1 maand Just Dance®+*** Voor de allereerste keer kun je op 'Dynamite' van BTS dansen en op de lokale hit ‘Vleugels’ van K3, plus nog veel meer gigantische hits, waaronder: Harry Styles – As It Was, Lady Gaga Ft. Beyoncé - Telephone, Billie Eilish – Therefore I Am, cast van Encanto - We Don't Talk About Bruno, BTS - Dynamite, Glass Animals - Heat Waves, Justin Timberlake - CAN'T STOP THE FEELING!, BTS Ft. Halsey - Boy With Luv, Bruno Mars - Locked Out of Heaven, K/DA Ft. Madison Beer, (G)I-DLE, Lexie Liu, Jaira Burns & Seraphine - More, Linkin Park - Numb, Dua Lipa - Physical, Ava Max - Sweet but Psycho, Imagine Dragons - Radioactive, Apashe ft. Alina Pash - Witch, Doja Cat – Woman EN MEER… Just Dance 2023 is hét dansspel dat het hele jaar door vernieuwend is! *Aanvullende content wordt gedurende de 12 maanden na de launch uitgerold en zal tijdelijk beschikbaar zijn; download vereist.
  ** Een account en abonnement (apart verkrijgbaar) op het betreffende platform zijn vereist. Een permanente internetverbinding en een Ubisoft-account zijn vereist.
  ***Just Dance+ is een streamingdienst die beschikbaar is via Just Dance 2023® Edition waarmee je toegang hebt tot extra nummers. Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Verbinding met een Ubisoft-account (13+), een permanente internetverbinding en de betaling van abonnementskosten zijn vereist. Automatisch verlengen kan worden ingeschakeld tijdens de aankoop. Er kunnen beperkingen op basis van leeftijd en land van toepassing zijn. Toepasselijk platformaccount en platformabonnement vereist (apart verkrijgbaar). Continue internetverbinding en Ubisoft-account vereist.

  37,99 37,99


  Titel: Just Dance 2023 - Code in Box - Nintendo Switch (E
  Prijs: € 37,99
  Productcode: 9300000114472901


   


 • Nintendo Switch Sports - Nintendo Switch
  Nintendo Switch Sports - Nintendo Switch Dit is Nintendo Switch Sports voor de Nintendo Switch. Zwaai, trap of smash je naar de overwinning! Speel offline samen met vrienden of online met spelers van over de hele wereld. Ben jij de beste in volleybal, voetbal, bowling of badminton? Show je skills in Nintendo Switch Sports! Let op: Inclusief beenband voor het plaatsen van de Joy-Con. Maak het Joy-Con-polsbandje vast aan de Joy-Con en trek het polsbandje strak tot aan je pols om ervoor te zorgen dat je de Joy-Con tijdens het spelen niet verliest. Zorg ervoor dat je tijdens het spelen genoeg ruimte om je heen hebt. Ga tijdens het spelen niet te dicht bij de televisie staan. Speel en sport online of thuis met vrienden en familie
  Speel samen thuis of online met vrienden en familie, of daag spelers van over de hele wereld uit. Naast het aanpassen van je avatar met voorwerpen die je verdient door online te spelen, zijn er allerlei manieren waarop je plezier kan beleven. Verzamel punten om een toffe nieuwe look te scoren door online wedstrijden te spelen. Het assortiment van soorten online wedstrijden verandert wekelijks. Speel online in de Nintendo Switch Sports Pro Leagues voor nog meer uitdaging.

  Speel in verschillende sporten in Nintendo Switch Sports
  Speel met Joy-Con-controllers in sporten als voetbal, volleybal, bowling, tennis, badminton en Chanbara (zwaardvechten) en zie hoe de personages in de game jouw bewegingen nauwkeurig volgen. Per sport gebruik je je Joy-Con op verschillende manieren: Tennis: Zwaai op het juiste moment met de Joy-Con om de bal te slaan met tennis. Bowling: Gooi de bal recht vooruit, of geef hem effect mee voor de perfecte strike! Chanbara: Win en sla je tegenstander van het platform. Ook verdedigen is van levensbelang in dit zwaardgevecht. Voetbal: Probeer met een gigantische bal doelpunten te maken. Gebruik Joy-Con-controllers om te schieten en zweefduiken uit te voeren. Door een Joy-Con in de beenband te stoppen die bij de gamecardversie van Nintendo Switch Sports wordt geleverd, kan je de stand Shoot-out spelen waarbij jouw trapbewegingen worden gevolgd. Badminton: zwaai met de Joy-Con en zorg ervoor dat de shuttle niet op jouw helft op de grond komt. Met smashes kun je het je tegenstander knap lastig maken! Volleybal: gebruik een Joy-Con om de bal te serveren, te passen en een set-up te geven. Golf: Zwaai je Joy-Con net als een golfclub terwijl je de bal op diverse banen probeert te putten. Speel in een golftoernooi met acht spelers tegelijk, ontdekt terugkerende holes en meer!

  43,99 43,99


  Titel: Nintendo Switch Sports - Nintendo Switch
  Prijs: € 43,99
  Productcode: 9300000079089746


   


 • FIFA 23 - PS4
  FIFA 23 - PS4 EA SPORTS™ FIFA 23 brengt nog meer actie en voetbalrealisme naar het veld in The World's Game. Speel de grootste toernooien in het voetbal met zowel de heren- als damesvariant van het FIFA World Cup™-toernooi, die dit seizoen naar FIFA 23 komen, speel voor het eerst met damesclubteams en geniet van cross-playfunctionaliteit waarmee het makkelijker wordt om tegen vrienden te spelen. Geniet van een nieuwe manier van spelen en stel je droomselectie samen in FIFA Ultimate Team™ met FUT Moments en een opnieuw ontworpen Teamgeestsysteem, of laat je voetbaldromen uitkomen in het speltype Carrière waarbij je je persoonlijkheid bepaalt als speler en word manager bij een aantal van de grootste namen in het voetbal. Breng in VOLTA FOOTBALL en Profclubs meer persoonlijkheid naar het veld met nieuwe aanpassingsniveaus en verbeterde gameplay op straat en in het stadion. Hoe je ook speelt, ervaar The World's Game met ongekend realisme in FIFA 23 dankzij meer dan 19.000 spelers, meer dan 700 teams, meer dan 100 stadions en meer dan 30 competities, zoals de UEFA Champions League, Premier League, nieuwe Barclays FA Women's Super League en France D1 Arkema. Damesvoetbal
  Speel voor het eerst in de geschiedenis van EA SPORTS FIFA in de Barclays FA Women's Super League en Division 1 Arkema, die bij de release naar FIFA 23 komen. Gameplay
  Een nieuw schietmechanisme met balans tussen risico en beloning, verbeterde vrije trappen, strafschoppen en hoekschoppen, en meer realistische bewegingen brengen de afwisseling van het voetbal naar The World's Game. Trainingscentrum
  Met een nieuw coachingsysteem worden nieuwe en minder ervaren spelers wegwijs gemaakt in de basisbeginselen van de gameplay, met een reeks uitdagingen en hoofdstukken waarmee je je spel kunt verbeteren. Cross-play
  Speel samen tegen vrienden op verschillende platformen, want FIFA 23 introduceert cross-play in 1-tegen-1-speltypen in FIFA Ultimate Team™, Online seizoenen, Online vriendschappelijke wedstrijden en meer. FIFA 23 Ultimate Team™
  FUT Moments en een opnieuw ontworpen Teamgeestsysteem geven je een heel nieuwe manier om je droomteam samen te stellen, nu ook nieuwe ICONs en FUT Heroes in het populairste speltype komen. Spelstand Carrière
  Bepaal je persoonlijkheid als speler, word manager bij een aantal van de grootste namen in het voetbal en geniet van een nieuwe manier om je seizoen te spelen met Speelbare hoogtepunten in de meeste authentieke speltype FIFA Carrière-ervaring tot nu toe. Profclubs
  Breng meer persoonlijkheid dan ooit naar het veld met nieuwe aanpassingen, verbeteringen voor Invalwedstrijden, nieuwe bonussen en meer. VOLTA FOOTBALL
  Kom met vrienden of de VOLTA FOOTBALL-community bij elkaar en laat je stijl zien in nieuwe en bijgewerkte VOLTA-arcades, met meer manieren om je avatar helemaal de jouwe te maken. Realisme
  Speel The World's Game met meer dan 19.000 spelers, meer dan 700 teams, 100 stadions en meer dan 30 competities in FIFA 23.

  57,00 57


  Titel: FIFA 23 - PS4
  Prijs: € 57,00
  Productcode: 9300000116890730


   


 • Pokémon Violet - Nintendo Switch
  Pokémon Violet - Nintendo Switch Dit is Pokémon Violet voor de Nintendo Switch. In Pokémon Violet start je het evolutionaire avontuur in de Pokémon-serie. Beleef een Pokémon-avontuur in een levendige open Pokémon-wereld. Ervaar het plezier van de Pokémon-serie maar dit keer in een open wereld. Trek er samen met vrienden en familie op uit en ga op avontuur met tot wel drie andere spelers. Een open Pokémon-RPG-avontuur in Pokémon Violet!
  In Pokémon Violet ontdek je meerdere dorpen en steden die je zonder grenzen kan bereiken in een uitgestrekte wildernis. In dit avontuur zijn er geen obstakels of regels die je ontdekkingen doen tegenhouden. Je kan reizen naar dorpen in de volgorde die jij prettig vindt of tegenkomt. In deze regio vind je pokémon in de lucht, in het water, in de bossen of op straat. Verder zal je met pokémon vechten, pokémon vangen en ze trainen om de beste Pokémon-trainer te worden! Speel Pokémon met je vrienden in de gloednieuwe multiplayer-modus
  Speel met je vrienden en ontmoet ze in de wereld van Pokémon Scarlet. Trek er samen met vrienden en familie op uit en ga op avontuur met tot wel drie andere spelers. In Pokémon Scarlet kun je samen met andere spelers de verschillende locaties van de regio verkennen. Je kunt nieuwe Pokémon ontdekken en onbekende gebieden verkennen met je vrienden en familie. De legende van Miraidon
  In Pokémon Violet ontmoet je Professor Turo. Ze doet onderzoek naar bepaalde gebeurtenissen die zich in het gebied zouden hebben afgespeeld. Ergens in de wereld van Pokémon Violet is Miraidon. Deze legendarische pokémon, die over buitengewone krachten zouden beschikken, gaat gehuld in mysterie... Weet jij deze te ontrafelen? Welke pokémon-starter kies jij? Iedere Pokémon-game start met dezelfde vraag: welke pokémon wordt jouw eerste? In Pokémon Violet kun je kiezen uit: Sprigatito - Gras-type - Een grillige, aandachtzoekende kat-pokémon. Fuecoco - Vuur-type - Een rustige en ontspannen krokodil-pokémon. Quaxly - Water-type - Een serieuze en nette eend-pokémon.

  52,95 52,95


  Titel: Pokémon Violet - Nintendo Switch
  Prijs: € 52,95
  Productcode: 9300000107062586


   


 • Pokémon Scarlet - Nintendo Switch
  Pokémon Scarlet - Nintendo Switch Dit is Pokémon Scarlet voor de Nintendo Switch. In Pokémon Scarlet start je het evolutionaire avontuur in de Pokémon-serie. Beleef een Pokémon-avontuur in een levendige open Pokémon-wereld. Ervaar het plezier van de Pokémon-serie maar dit keer in een open wereld. Trek er samen met vrienden en familie op uit en ga op avontuur met tot wel drie andere spelers.

  Een open Pokémon-RPG-avontuur in Pokémon Scarlet!
  In Pokémon Violet ontdek je meerdere dorpen en steden die je zonder grenzen kan bereiken in een uitgestrekte wildernis. In dit avontuur zijn er geen obstakels of regels die je ontdekkingen doen tegenhouden. Je kan reizen naar dorpen in de volgorde die jij prettig vindt of tegenkomt. In deze regio vind je pokémon in de lucht, in het water, in de bossen of op straat. Verder zal je met pokémon vechten, pokémon vangen en ze trainen om de beste Pokémon-trainer te worden! Speel Pokémon met je vrienden in de gloednieuwe multiplayer-modus
  Speel met je vrienden en ontmoet ze in de wereld van Pokémon Scarlet. Trek er samen met vrienden en familie op uit en ga op avontuur met tot wel drie andere spelers. In Pokémon Scarlet kun je samen met andere spelers de verschillende locaties van de regio verkennen. Je kunt nieuwe Pokémon ontdekken en onbekende gebieden verkennen met je vrienden en familie. De legende van Koraidon
  In Pokémon Scarlet ontmoet je Professor Sada. Ze doet onderzoek naar bepaalde gebeurtenissen die zich in het gebied zouden hebben afgespeeld. Ergens in de wereld van Pokémon Scarlet is Koraidon. Deze legendarische pokémon, die over buitengewone krachten zouden beschikken, gaat gehuld in mysterie... Weet jij deze te ontrafelen? Welke pokémon-starter kies jij?
  Iedere Pokémon-game start met dezelfde vraag: welke pokémon wordt jouw eerste? In Pokémon Scarlet kun je kiezen uit: Sprigatito - Gras-type - Een grillige, aandachtzoekende kat-pokémon. Fuecoco - Vuur-type - Een rustige en ontspannen krokodil-pokémon. Quaxly - Water-type - Een serieuze en nette eend-pokémon.

  52,99 52,99


  Titel: Pokémon Scarlet - Nintendo Switch
  Prijs: € 52,99
  Productcode: 9300000107062585


   


 • Just Dance 2022 - Switch
  Just Dance 2022 - Switch Trommel je vrienden en familie op, zet het volume op de hoogste stand en dans tot je erbij neervalt! Just Dance 2022, de #1 muziekgamefranchise aller tijden met meer dan 79 miljoen verkochte exemplaren, komt dit najaar terug.

  Dans op 40 nieuwe tracks, van de grootste hits tot klassiekers voor de hele familie, waaronder:
  Boombayah – Blackpink Build A B**** - Bella Poarch Don’t Go Yet – Camila Cabello Freed From Desire – Gala Girl Like Me – Black Eyed Peas & Shakira Good 4 U – Olivia Rodrigo Happier Than Ever – Billie Eilish I’m Outta Love – Anastacia Jopping – Super M Judas – Lady Gaga Last Friday Night (T.G.I.F.) – Katy Perry Levitating – Dua Lipa Mood – 24kGoldn ft. Iann Dior Nails, Hair, Hips, Heels – Todrick Hall Rock Your Body – Justin Timberlake Run The World (Girls) – Beyoncé Save Your Tears (Remix) – The Weeknd & Ariana Grande Waterval – K3, te dansen vanaf 9 december 2021 You Make Me Feel (Mighty Real) - Sylvester Je favoriete Just Dance-gamemodi zijn terug! Just Dance heeft voor elk wat wils.
  Zoek je een leuke manier om in beweging te blijven? Begin je eigen dansroutine met de Sweat-modus en blijf gemotiveerd door je verbrande calorieën en je danstijd bij te houden. Samen dansen is leuker! Sla de handen ineen met je vrienden in de Coöp-modus en combineer jullie scores om de dansvloer te veroveren! Zoek je een gamemodus voor de kleintjes? De Kids-modus is speciaal ontwikkeld voor de kleinste spelers. Geniet van 8 kindvriendelijke tracks en choreografieën voor een leuke danservaring. Zin in een snelle sessie? Gebruik dan de Quick Play-knop voor een willekeurige playlist die is aangepast aan jouw unieke smaak. Daag andere Just Dancers uit via de online World Dance Floor en laat zien wat je in je mars hebt! Heb je het gevoel dat er nooit genoeg tracks zijn om op te dansen? Krijg toegang tot Just Dance Unlimited, een dance-on-demand streamingservice waarmee je op 700+ tracks kunt dansen! Bij elk exemplaar van de game krijg je 1 maand gratis toegang. Je hebt geen extra accessoires nodig om mee te doen! Gebruik gewoon je smartphone met de Just Dance Controller-app voor iOS & Android!

  Just Dance 2022 is compatibel met:
  De Joy-Con-controllers van Switch De PlayStation-camera van PS4 De Kinect-sensor van Xbox One Just Dance 2022 is niet compatibel met:
  De HD-camera van PS5 De PlayStation Move-controllers Een camera van Xbox Series X

  24,29 24,29


  Titel: Just Dance 2022 - Switch
  Prijs: € 24,29
  Productcode: 9300000040158621


   


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top