Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Asus VivoBook Pro N705UD-GC079T - Laptop - 17.3 In
  Asus VivoBook Pro N705UD-GC079T - Laptop - 17.3 In De Asus VivoBook Pro N705UD-GC079T is geschikt voor het bewerken van foto's en video's. De krachtige Intel Core i7 processor zorgt ervoor dat taken snel worden uitgevoerd, waardoor de laptop geschikt is voor het werken met zwaardere toepassingen. Deze processor biedt de beste prestaties voor productief werken en foto- en videobewerking. Door de combinatie van de SSD- en harde schijf start je laptop snel op en beschik je over een ruime opslagcapaciteit. Dankzij de SSD en processor start de laptop binnen 15 seconden op. De 1000 GB harde schijf biedt ruimte voor gemiddeld 200.000 foto's of 400 uur videomateriaal. Het IPS-beeldscherm biedt een betere kleurweergave, hoger contrast en een bredere kijkhoek. De matte schermafwerking voorkomt reflecties in het scherm, vooral prettig in lichte omgevingen.

  De Asus VivoBook Pro heeft een aluminium behuizing, waarmee deze laptop stevig aanvoelt. Met 2,2 kg is deze 17 inch laptop relatief licht en vergelijkbaar met veel 15 inch laptops. Met deze laptop kun je met je vingerafdruk veilig en snel inloggen in Windows 10. Het verlichte toetsenbord is prettig voor donkere omgevingen, terwijl ook het touchpad van hoge kwaliteit is. Hierdoor is de Asus VivoBook Pro de ideale laptop voor grafisch professionals, casual gamers en multitasking.

  Onze specialist adviseert deze laptop voor:
  Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series.
  Foto- en videobewerking: de processor en videokaart bieden voldoende snelheid.

  Ook goed te gebruiken voor:
  Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.
  Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.*
  De meeste games kun je op medium instellingen spelen. Houd er wel rekening mee dat de koeling minder goed geoptimaliseerd is in vergelijking met gaming-laptops.

  * Microsoft Office (Word, Excel & PowerPoint) pakket is niet standaard inbegrepen. Profiteer van onze Office 365 bundel en ga direct aan de slag!

  Goed om te weten
  - Deze laptop beschikt over een Qwerty toetsenbord.
  - Er is geen cd/dvd-speler aanwezig, een externe dvd-speler is los verkrijgbaar.

  1199


  Titel: Asus VivoBook Pro N705UD-GC079T - Laptop - 17.3 In
  Prijs: € 1.199,00
  Productcode: 9200000083100649


     


 • HP EliteBook 840 G1 Refurbished i5 Laptop - 8GB -
  HP EliteBook 840 G1 Refurbished i5 Laptop - 8GB - Elegant en robuust.
  Het is tijd om over te stappen op de veel dunnere, lichtere HP EliteBook 840 G1 met luxueuze soft-touch finish.

  Alles draait om verbindingen.
  Volledige controle over uw draadloze verbindingen via WiFi en gebruikersinterface die de meeste netwerken ondersteunt, inclusief optionele nieuwe 4G WWAN, met HP Connection Manager.

  Solide beveiliging.
  HP Sure Start herstelt de productiviteit en beperkt het aantal vragen aan helpdesk als het BIOS wordt aangevallen of corrupt raakt. HP Sure Start, exclusief van HP, reduceert downtime voor gebruikers en IT.

  Reisvaardig.
  Geen angst voor stoten of ongelukjes met gemorst vocht. HP EliteBooks worden streng getest, dus dat hoeft u niet meer te doen. Tijdens het HP Total Test Process ondergaan pc's 115.000 uur prestatiestests om te waarborgen dat ze bestand zijn tegen de meest barre werkomstandigheden.

  399


  Titel: HP EliteBook 840 G1 Refurbished i5 Laptop - 8GB -
  Prijs: € 399,00
  Productcode: 9200000026490690


     


 • Acer Chromebook R 13 CB5-312T-K5G1 - Chromebook -
  Acer Chromebook R 13 CB5-312T-K5G1 - Chromebook - De Acer Chromebook R 13 CB5-312T-K5G1 is geschikt voor jouw studie: verslagen uitwerken, aantekeningen maken in colleges en presentaties voorbereiden. Met een Chromebook profiteer je van automatische updates, alle Google-producten, zoals Google zoeken, Drive, Gmail, Youtube en Hangouts (voorïngestalleerd), standaard ingebouwde beveiliging en sla je al jouw bestanden veilig op in de cloud. Het 32 GB flashgeheugen werkt sneller dan een traditionele harde schijf en is daarnaast ook stiller. Gebruik deze chromebook ook als tablet, pas de positie van het scherm aan zoals jij dat wilt. Dankzij het touchscreen blader je eenvoudig foto's, bestanden en websites heen.

  Google Chrome OS
  Deze laptop gebruikt geen Windows of Mac OS als besturingssysteem, maar het Google Chrome besturingssysteem. Alleen apps (programma's) uit de Chrome Web Store kunnen gebruikt worden op een Chromebook. Wil je meer weten over Chrome OS? Raadpleeg dan de Chrome OS informatiepagina.

  Ondersteuning voor 1.000.000+ Android apps en games

  De Acer Chromebook R 13 biedt ondersteuning voor de Google Play Store. Hierdoor kun je duizenden apps en games uit de Play Store eenvoudig gebruiken op deze Chromebook.
  Deze Chromebook maakt het mogelijk om allerlei apps die je kent van je Android-smartphone te gebruiken, die je dankzij het ingebouwde touchscreen net zo gemakkelijk bedient!

  Onze specialist adviseert deze laptop voor:
  Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.
  Studie: verslagen uitwerken in Google Documenten en presentaties maken in Google Spreadsheet.*

  Ook goed te gebruiken voor:
  Films en series kijken in HD: het scherm biedt een gemiddelde beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series.

  Deze laptop wordt niet aanbevolen voor:
  Films en series kijken in Full HD: Geen hoge beeldkwaltieit door de lagere HD resolutie. Naast studeren af en toe een film of serie kijken? Kies dan een laptop met een Full HD beeldscherm.
  Foto- en videobewerking: de processor is hiervoor niet snel genoeg.
  Gaming: heeft niet de eigenschappen voor het spelen van de meest recente games.

  * Microsoft Office (Word, Excel & Powerpoint) werkt niet op een Chromebook. Je maakt gebruik van Google Documenten in plaats van Word, Google Spreadsheets in plaats van Excel en Google presentaties in plaats van Powerpoint.

  Goed om te weten
  - Deze laptop beschikt over een Qwerty toetsenbord.
  - Er is geen cd/dvd-speler aanwezig, een externe dvd-speler is los verkrijgbaar.

  449,0 399


  Titel: Acer Chromebook R 13 CB5-312T-K5G1 - Chromebook -
  Prijs: € 399,00
  Productcode: 9200000081101655


     


 • Asus VivoBook Flip TP401NA-EC030T - 2-in-1 laptop
  Asus VivoBook Flip TP401NA-EC030T - 2-in-1 laptop De Asus VivoBook Flip TP401NA-EC030T is geschikt voor het bekijken van films en series in hoge beeldkwaliteit. Gebruik deze laptop ook als tablet, pas de positie van het scherm aan zoals jij dat wilt. Dankzij het touchscreen blader je eenvoudig foto's, bestanden en websites heen. Speel je favoriete games uit de Windows Store of ga creatief aan de slag met allerlei apps. Het 64 GB flashgeheugen werkt sneller dan een traditionele harde schijf en is daarnaast ook stiller. Door de beperkte opslagcapacteit is het aanbevolen gebruik te maken van cloudopslag of een externe geheugenkaart. Het Full HD IPS-scherm zorgt voor een scherpe weergave van jouw foto's en video's.

  Dankzij het lichte gewicht van slechts 1,5 kg is deze laptop ook geschikt om onderweg te gebruiken. De accu gaat een hele dag mee, zodat je geen adapter hoeft mee te nemen. Het volledig aluminium ontwerp van de VivoBook Flip maakt de laptop nog dunner en compacter dan vergelijkbare 14 inch laptops. Deze laptop is slechts 15 mm dik, terwijl de schermranden maar 8 mm breed zijn. Het randloze ontwerp maakt deze laptop bijzonder!


  Deze laptop functioneert minder snel dan je misschien verwacht. Het kan voorkomen dat websites een langere laadtijd hebben. Een document typen in Word of af en toe e-mailen kan deze laptop prima. Is een snelle laptop geen vereiste? Dan raden we je deze laptop zeker aan. Stel je hogere eisen aan je nieuwe laptop? Kies dan minimaal een laptop met een Intel Core i3 of AMD A8 processor.

  Onze specialist adviseert deze laptop voor:
  Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.
  Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.*
  Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series.

  Deze laptop wordt niet aanbevolen voor:
  Foto- en videobewerking: de processor is hiervoor niet snel genoeg.
  Gaming: heeft niet de eigenschappen voor het spelen van games.

  * Microsoft Office (Word, Excel & Powerpoint) pakket is niet standaard inbegrepen. Profiteer van onze Office 365 bundel en ga direct aan de slag!

  Goed om te weten
  - Deze laptop beschikt over een Qwerty toetsenbord.
  - Er is geen dvd-speler aanwezig, een externe dvd-speler is los verkrijgbaar.
  - Windows 10 S maakt gebruik van Microsoft Edge als browser.
  - Je kunt alleen apps uit de Windows Store installeren (o.a. Microsoft Office)
  - Tot 31 maart 2018 kun je gratis upgraden naar Windows 10 Pro.
  - Een stylus-pen is niet inbegrepen bij deze laptop.

  399


  Titel: Asus VivoBook Flip TP401NA-EC030T - 2-in-1 laptop
  Prijs: € 399,00
  Productcode: 9200000082020330


     


 • Asus ROG Strix GL503VM-GZ194T - Gaming Laptop (120
  Asus ROG Strix GL503VM-GZ194T - Gaming Laptop (120 De Asus ROG Strix GL503VM-GZ194T is geschikt voor het spelen van de meest recente games dankzij de krachtige kenmerken en gaming uitstraling. De krachtige Intel Core i7 processor zorgt ervoor dat taken snel worden uitgevoerd, waardoor de laptop geschikt is voor het werken met zwaardere toepassingen. Deze processor biedt de beste prestaties voor het spelen van games en foto- en videobewerking. Met de NVIDIA GeForce GTX 1060 kun je de meest recente games op hoge grafische beeldinstellingen spelen, waardoor de kleinste details scherp worden weergegeven. Door de combinatie van de SSD- en harde schijf start je laptop snel op en beschik je over een ruime opslagcapaciteit. Dankzij de SSD en processor start de laptop binnen 15 seconden op. De 1000 GB harde schijf biedt voldoende ruimte voor veel games.

  120 Hz paneel

  Deze Asus ROG Strix gaming-laptop beschikt over een 120 Hz beeldscherm. Hierdoor worden games vloeiender weergegeven en komt actie nog sneller tot jou. Ideaal voor snelle games, zoals shooters of bijvoorbeeld race-games. Deze laptop beschikt ook over een verlicht RGB-toetsenbord met vier instelbare zones, krachtige speakers en voldoende usb-poorten voor extra randapparatuur. Het maakt deze Asus ROG Strix klaar voor de actie!

  Onze specialist adviseert deze laptop voor:
  Gaming: is geschikt voor de meeste recente games op hoge instellingen.
  Foto- en videobewerking: de processor en videokaart bieden voldoende snelheid.

  Ook goed te gebruiken voor:
  Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.
  Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.*
  Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series.

  * Microsoft Office (Word, Excel & PowerPoint) pakket is niet standaard inbegrepen. Profiteer van onze Office 365 bundel en ga direct aan de slag!

  Goed om te weten
  - Deze laptop beschikt over een Qwerty toetsenbord.
  - Er is geen cd/dvd-speler aanwezig, een externe dvd-speler is los verkrijgbaar.

  1599


  Titel: Asus ROG Strix GL503VM-GZ194T - Gaming Laptop (120
  Prijs: € 1.599,00
  Productcode: 9200000083100653


     


 • Acer Aspire 5 A517-51-3713 - Laptop - 17.3 Inch
  Acer Aspire 5 A517-51-3713 - Laptop - 17.3 Inch De Acer Aspire 5 A517-51-3713 is geschikt voor het bekijken van films en series in hoge beeldkwaliteit. De Intel Core i3 processor zorgt ervoor dat jouw dagelijkse taken vlot worden uitgevoerd, maar is minder geschikt voor het spelen van games en foto- en videobewerking. Door de combinatie van de SSD- en harde schijf start je laptop snel op en beschik je over een ruime opslagcapaciteit. Dankzij de SSD en processor start de laptop binnen 30 seconden op. Bovendien werkt een SSD volledig stil en is het betrouwbaarder dan een traditionele harde schijf. De extra 1000 GB harde schijf biedt ruimte voor gemiddeld 200.000 foto's of 400 uur videomateriaal.

  Het IPS-beeldscherm biedt een betere kleurweergave, hoger contrast en een bredere kijkhoek. In verhouding tot TN-panelen zijn IPS-schermen aanbevolen voor de weergave van foto's en video's. De matte schermafwerking voorkomt reflecties in het scherm, vooral prettig in lichte omgevingen. Deze Acer Aspire 5 beschikt over een ingebouwde dvd-brander, voldoende usb-poorten en een snelle Wireless AC-chip voor wifi-verbindingen.

  Onze specialist adviseert deze laptop voor:
  Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.
  Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.*
  Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series.

  Deze laptop wordt niet aanbevolen voor:
  Foto- en videobewerking: de processor is hiervoor niet snel genoeg. Wil je ook graag jouw vakantiefoto's en -video's bewerken? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i5 processor.
  Gaming: heeft niet de eigenschappen voor het spelen van games.

  * Microsoft Office (Word, Excel & PowerPoint) pakket is niet standaard inbegrepen. Profiteer van onze Office 365 bundel en ga direct aan de slag!

  Goed om te weten
  - Deze laptop beschikt over een Qwerty toetsenbord.

  699


  Titel: Acer Aspire 5 A517-51-3713 - Laptop - 17.3 Inch
  Prijs: € 699,00
  Productcode: 9200000083100611


     


 • Lenovo Yoga 720-13IKB 80X6007XMH - 2-in-1 laptop -
  Lenovo Yoga 720-13IKB 80X6007XMH - 2-in-1 laptop - De Lenovo Yoga 720-13IKB is geschikt voor het bekijken van films en series in hoge beeldkwaliteit. De snelle Intel Core i5 processor zorgt ervoor dat taken snel worden uitgevoerd, deze processor is geschikt voor het bewerken van foto's en video's. Gebruik deze laptop ook als tablet, pas de positie van het scherm aan zoals jij dat wilt. Dankzij het touchscreen blader je eenvoudig foto's, bestanden en websites heen. Dankzij de SSD en processor start de laptop binnen 15 seconden op. Bovendien werkt een SSD volledig stil en is het betrouwbaarder dan een traditionele harde schijf. Het IPS-beeldscherm biedt een betere kleurweergave, hoger contrast en een bredere kijkhoek. In verhouding tot TN-panelen zijn IPS-schermen aanbevolen voor de weergave (en bewerking) van foto's en video's. Dankzij 8 GB werkgeheugen kan deze laptop meerdere taken gelijktijdig uitvoeren.

  Onze specialist adviseert deze laptop voor:
  Fotobewerking: deze laptop is ook geschikt voor hobbymatig fotobewerking.
  Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.*
  Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series.

  Deze laptop wordt niet aanbevolen voor:
  Gaming: heeft niet de eigenschappen voor het spelen van de meest recente games.

  * Microsoft Office (Word, Excel & Powerpoint) pakket is niet standaard inbegrepen. Profiteer van onze Office 365 bundel en ga direct aan de slag!

  Goed om te weten
  - Deze laptop beschikt over een Qwerty toetsenbord.
  - Er is geen cd/dvd-speler aanwezig, een externe dvd-speler is los verkrijgbaar.

  949,0 806,65


  Titel: Lenovo Yoga 720-13IKB 80X6007XMH - 2-in-1 laptop -
  Prijs: € 806,65
  Productcode: 9200000081213612


     


 • Lenovo Yoga 520-14IKB 80X8007PMH - 2-in-1 laptop -
  Lenovo Yoga 520-14IKB 80X8007PMH - 2-in-1 laptop - De Lenovo Yoga 520-14IKB 80X8007PMH is geschikt voor het bekijken van films en series in hoge beeldkwaliteit. De Intel Core i3 processor zorgt ervoor dat jouw dagelijkse taken vlot worden uitgevoerd, maar is minder geschikt voor het spelen van games en foto- en videobewerking. Dankzij de SSD en processor start de laptop binnen 15 seconden op. Bovendien werkt een SSD volledig stil en is het betrouwbaarder dan een traditionele harde schijf. Dankzij het lichte gewicht van de laptop is deze geschikt om onderweg te gebruiken.

  Wat maakt deze laptop bijzonder?
  Met het uitvoerig geteste 360-gradenscharnier schakel je gemakkelijk tussen laptop en tablet. Dankzij het touchscreen blader je eenvoudig door foto's, bestanden en websites heen.  Onze specialist adviseert deze laptop voor:
  Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.
  Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.*
  Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series.

  Deze laptop wordt niet aanbevolen voor:
  Foto- en videobewerking: de processor is hiervoor niet snel genoeg. Wil je ook graag jouw vakantiefoto's en -video's bewerken? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i5 processor.
  Gaming: heeft niet de eigenschappen voor het spelen van de meest recente games.

  * Microsoft Office (Word, Excel & Powerpoint) pakket is niet standaard inbegrepen. Profiteer van onze Office 365 bundel en ga direct aan de slag!

  Goed om te weten
  - Deze laptop beschikt over een Qwerty toetsenbord.
  - Er is geen cd/dvd-speler aanwezig, een externe dvd-speler is los verkrijgbaar.

  551,65


  Titel: Lenovo Yoga 520-14IKB 80X8007PMH - 2-in-1 laptop -
  Prijs: € 551,65
  Productcode: 9200000079244662


     


 • HP Spectre X360 13-ae001nd - 2-in1 Laptop - 13 Inc
  HP Spectre X360 13-ae001nd - 2-in1 Laptop - 13 Inc De HP Spectre X360 13-ae001nd is geschikt voor het bekijken van films en series in hoge beeldkwaliteit. Het Full HD scherm zorgt voor een scherpe weergave van jouw foto's en video's. De Intel Core i5 8e generatie processor is de aller snelste in zijn soort en zorgt ervoor dat taken snel worden uitgevoerd. Daarnaast is deze processor geschikt voor het bekijken van virtual reality filmpjes en is hij 40% productiever dan zijn voorganger. Dankzij 8 GB werkgeheugen kan deze laptop meerdere taken gelijktijdig uitvoeren. Dankzij de SSD en processor start de laptop binnen 15 seconden op. Bovendien werkt een SSD volledig stil en is het betrouwbaarder dan een traditionele harde schijf. Het IPS-beeldscherm biedt een betere kleurweergave, hoger contrast en een bredere kijkhoek. In verhouding tot TN-panelen zijn IPS-schermen aanbevolen voor de weergave (en bewerking) van foto's en video's. Gebruik deze laptop ook als tablet, pas de positie van het scherm aan zoals jij dat wilt. Dankzij het touchscreen blader je eenvoudig foto's, bestanden en websites heen. De laptop gaat tot wel 16 uur mee op een volle batterij en dankzij de stevige maar toch extreem licht gewicht aluminium (slechts 1,32kg) behuizing van deze laptop is deze uitstekend geschikt om onderweg te gebruiken.

  Speciale features:

  Afmetingen
  Deze laptop is slecht 1,36 cm dik. Je vraagt je bijna af hoe het kan dat er zoveel innovaties in een ongekend dun apparaat zijn verzameld

  Gewicht
  Deze laptop weegt slecht 1.29 kg, hierdoor neem je de laptop overal met gemak mee naar toe

  Toetsenbordverlichting
  Deze laptop is voorzien van toetsenbordverlichting, hierdoor kan je ook in minder goed verlichte ruimtes gewoon door blijven gaan.


  Onze specialist adviseert deze laptop voor:
  Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.
  Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.*
  Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series.

  Ook goed te gebruiken voor:
  Bewerken van jouw vakantiefoto's: de processor biedt voldoende snelheid.

  Deze laptop wordt niet aanbevolen voor:
  Videobewerking: de videokaart is hiervoor niet krachtig genoeg.
  Gaming: heeft niet de eigenschappen voor het spelen van de meest recente games.

  * Microsoft Office (Word, Excel & Powerpoint) pakket is niet standaard inbegrepen. Profiteer van onze Office 365 bundel en ga direct aan de slag!

  Goed om te weten
  - Deze laptop beschikt over een Qwerty toetsenbord
  - Er is geen cd/dvd-speler aanwezig, een externe dvd-speler is los verkrijgbaar
  - Deze laptop is slechts 1.39 cm dik en weegt nog geen anderhalve kilo (1.32 kg)

  1299


  Titel: HP Spectre X360 13-ae001nd - 2-in1 Laptop - 13 Inc
  Prijs: € 1.299,00
  Productcode: 9200000082876706


     


 • Lenovo Legion Y520 80WK00XCMH - Gaming Laptop - 15
  Lenovo Legion Y520 80WK00XCMH - Gaming Laptop - 15 De Lenovo Legion Y520-15IKBN is geschikt voor het spelen van games dankzij de krachtige kenmerken en gaming uitstraling. De krachtige Intel Core i7 processor zorgt ervoor dat taken snel worden uitgevoerd, waardoor de laptop geschikt is voor het werken met zwaardere toepassingen. Deze processor biedt de beste prestaties voor het spelen van games en foto- en videobewerking. Dankzij 16 GB werkgeheugen kan deze laptop meerdere taken gelijktijdig uitvoeren. Met de NVIDIA GeForce GTX 1050 met 4 GB videogeheugen kun je de meest recente games op medium grafische beeldinstellingen spelen, waardoor details goed worden weergegeven. De 1000 GB harde schijf biedt ruimte voor gemiddeld 200.000 foto's of 400 uur videomateriaal. Dankzij de SSD en processor start de laptop binnen 10 seconden op. Bovendien werkt een SSD volledig stil en is het betrouwbaarder dan een traditionele harde schijf. Het Full HD scherm zorgt voor een scherpe weergave van jouw foto's en video's.

  Hoogwaardige opties voor gamers
  Deze laptop is voorzien van een prachtig verlicht toetsenbord. De toetsen van dit toetsenbord met spectaculaire dieprode achtergrondverlichting hebben een slag van 1,7 mm voor duidelijke, nauwkeurige en responsieve aanslag. Perfect voor gelijktijdig chatten en gamen. Ook bevat de laptop ventilatoren die dicht bij de grafische kaart en processors zitten waardoor de hete lucht in beweging blijft, zodat deze kan worden afgevoerd via de ventilatiegaten aan de achterkant.  Onze specialist adviseert deze laptop voor:
  Gaming: is geschikt voor de meest recente games op medium instellingen.
  Foto- en videobewerking: de processor en videokaart bieden voldoende snelheid.

  Ook goed te gebruiken voor:
  Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.
  Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.*
  Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series.

  * Microsoft Office (Word, Excel & Powerpoint) pakket is niet standaard inbegrepen. Profiteer van onze Office 365 bundel en ga direct aan de slag!

  Goed om te weten
  - Deze laptop beschikt over een Qwerty toetsenbord.
  - Er is geen cd/dvd-speler aanwezig, een externe dvd-speler is los verkrijgbaar.

  1249,0 1199


  Titel: Lenovo Legion Y520 80WK00XCMH - Gaming Laptop - 15
  Prijs: € 1.199,00
  Productcode: 9200000081328225


     


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top