Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Kafa Kafa
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Canon PIXMA MG3650 - All-in-One Printer / Zwart
  Canon PIXMA MG3650 - All-in-One Printer / Zwart Met de Canon PIXMA MG3650 All-in-One printer print je eenvoudig en snel draadloos via je laptop, desktop, smartphone of tablet.

  Eigenschappen van de Canon PIXMA MG3650
  Maak verbinding, print, kopieer en scan zoals jij dat wilt met deze All-in-One met Wi-Fi, die snel hoogwaardige prints zonder witrand produceert.
  Print en scan moeiteloos met smartapparaten en de PRINT-app van Canon; geen internetverbinding nodig dankzij de ingebouwde Access Point-modus.
  Ervaar de creatieve vrijheid van printen en scannen via de cloud dankzij PIXMA Cloud Link.
  Print meer pagina's voor je geld met de optionele XL-inktcartridges en automatisch dubbelzijdig printen.
  Maak de leukste persoonlijke wenskaarten, kalenders en nog veel meer met Easy-PhotoPrint+.

  Inhoud van de verpakking
  ● All-in-One printer – PIXMA MG3650
  ● Installatie-cartridges (20% gevuld met inkt)
  ● Netsnoer
  ● Installatie cd-rom
  ● Handleidingen en andere documenten

  Goed om te weten
  ● Een usb printerkabel is niet inbegrepen

  59,99 39,99


  Titel: Canon PIXMA MG3650 - All-in-One Printer / Zwart
  Prijs: € 39,99
  Productcode: 9200000046857068


     


 • HP DeskJet 2632 - All-in-One Printer
  HP DeskJet 2632 - All-in-One Printer Met de HP Deskjet 2632 kun je eenvoudig printen, kopiëren en scannen. De printer van HP is makkelijk te installeren in je thuisnetwerk, zodat je in een handomdraai vanaf je computer of smartphone draadloos kunt afdrukken. Ook kun je heel eenvoudig een kopie van een document maken of deze rechtstreeks naar je mobiel scannen. Dankzij de HP app kun je printopdrachten versturen naar je printer. Ook kun je in deze app het inkt- en papierniveau van je printer bekijken.

  Belangrijkste kenmerken van de HP Deskjet 2632
  Een no-nonsens all-in-one printer die gemakkelijk te installeren is.
  Geschikt voor HP Instant Ink, waardoor je nooit meer zonder inkt komt te zitten.
  Afdrukken en scannen via je thuisnetwerk vanaf elk type apparaat.

  Goed om te weten:
  • De cartridges zijn standaard 20% gevuld met inkt. Bekijk de suggesties in de aanvulpagina voor bijpassende cartridges.
  • De printer wordt geleverd met een usb kabel, stroomkabel, handleiding en bijhorende software.
  • Bij een kleurencombinatie moet je de gehele cartridge vervangen, ook als slechts 1 kleur op is.  Over HP Instant Ink
  Met HP Instant Ink haal je een persoonlijkt inkt-assistent in huis. Doordat deze printer over Instant Ink beschikt kan het aan HP doorgeven wanneer het nieuwe inkt nodig heeft. Tegen een maandelijkse vergoeding stuurt HP rechtstreeks nieuwe inkt cartridges naar je toe voordat je oude op is.

  Meer info over HP instant ink? Bekijk de infopagina over HP Instant Ink.

  49,99 39,99


  Titel: HP DeskJet 2632 - All-in-One Printer
  Prijs: € 39,99
  Productcode: 9200000079432893


     


 • HP Sprocket - Mobiele Fotoprinter - Wit
  HP Sprocket - Mobiele Fotoprinter - Wit De HP Sprocket is de coolste mobiele foto printer op zakformaat. Deze fotoprinter heeft een zeer compact formaat zodat hij gemakkelijk in je broekzak past en je hem dus overal mee naar toe kan nemen.  Bewaar dus niet langer al die leuke foto's op je smartphone, maar print ze direct uit en deel ze met de wereld. Het werkt ook nog eens heel simpel. Download de HP Sprocket app, maak een bluetooth verbinding tussen je smartphone en de Sprocket, scrol vervolgens door je foto albums op je smartphone of op social media en print de leukste foto's direct uit!

  Om het beste resultaat te krijgen adviseren wij je om het originele HP ZINK fotopapier met kleeflaag te gebruiken. ZINK maakt aangepast fotopapier voor een aantal printers van HP, zo verzeker je jezelf van de beste kwaliteit afdrukken op zakformaat.  Kenmerken in het kort:
  Soort: Afmetingen papier: 2 x 3" (5 x 7.6 cm)
  Connectiviteitstechnologie: Draadloos
  Bluetooth-versie: 3.0
  USB-connectortype: Micro-USB B
  Afmetingen: Breedte: 116 mm, Diepte: 75 mm, Hoogte: 23 mm
  Accu/Batterij oplaadtijd: 1,5 uur  115


  Titel: HP Sprocket - Mobiele Fotoprinter - Wit
  Prijs: € 115,00
  Productcode: 9200000069127823


     


 • Epson Expression Home XP-442 - All-in-One Printer
  Epson Expression Home XP-442 - All-in-One Printer De Epson Expression Home XP-442 is een printer die je zo op een bureau kan plaatsen dankzij zijn compacte formaat. De kracht van deze Epson printer zie je terug in de hoge afdrukresolutie en snelheid waarop foto's en teksten helder en scherp worden afgedrukt. Deze printer is ideaal voor jou als je zo nu en dan graag wilt kunnen printen, waarmee je bovendien bespaart in kosten dankzij verwisselbare inktcartridges per kleur. Een printopdracht versturen kan bovendien via je smartphone of tablet dankzij ondersteuning voor Apple AirPrint en Google Cloud Print.

  Aanbevolen door onze specialist!
  De Epson XP-442 is een betaalbare maar zeer complete all-in-one printer die geschikt is voor het hele gezin. In verhouding met andere printers in dit prijssegment is het kleurenscherm een stuk groter en heeft de XP-442 een geheugenkaartslot om direct te printen. Maar het grootste voordeel is dat je voor deze scherpe prijs een printer hebt waarmee iedereen in huis vanaf elk apparaat een printopdracht kan versturen dankzij ondersteuning voor Apple Air Print en Google Cloud Print. Daarnaast ben je een stuk goedkoper uit in onderhoud dankzij verwisselbare inktcartridges per kleur en kan je dankzij wi-fi direct ook een directe verbinding maken met de printer zonder tussenkomst van een modem.  Belangrijkste kenmerken van de Epson Expression Home XP-442
  All-in-one printer met een 6,8 cm LCD-kleurenscherm waardoor je ook kan kopiëren, scannen en afdrukken zonder pc vanaf een geheugenkaart.
  Uitgebreide connectiviteit: ondersteuning voor Apple AirPrint, Google Cloud Print, Wi-Fi en Wi-Fi direct, waardoor je super eenvoudig een printopdracht verstuurd met een druk op de knop vanaf o.a. je iPhone, iPad, of Android apparaat.
  Goedkoper dan vergelijkbare printers in onderhoud: dankzij verwisselbare inktcartridges hoef je in tegenstelling tot bij andere printers in dit prijssegment alleen de verbruikte kleur te vervangen.

  Goed om te weten:
  • Een USB printerkabel wordt niet standaard meegeleverd.
  • De cartridges zijn standaard 20% gevuld met inkt. Bekijk de suggesties in de aanvulpagina voor bijpassende cartridges.
  • De printer wordt geleverd met een stroomkabel, handleiding en bijhorende software.

  59,99 49,99


  Titel: Epson Expression Home XP-442 - All-in-One Printer
  Prijs: € 49,99
  Productcode: 9200000064911912


     


 • Epson Expression Home XP-342 - All-in-One Printer
  Epson Expression Home XP-342 - All-in-One Printer De Epson Expression Home XP-342 is de ideale all-in-one printer voor thuisgebruik die iedereen kan gebruiken dankzij uitgebreide connectiviteit. De XP-342 ondersteunt naast Wi-Fi ook Wi-Fi direct, waardoor je ook zonder een modem een draadloze verbinding kan opzetten! Hierbij kan je tevens gebruiken van Apple AirPrint en Google Cloud Print, waardoor je met jouw iOS of Android apparaat eenvoudig een mail, screenshot, of foto kan laten afdrukken door de XP-342.

  Belangrijkste kenmerken van de Epson Expression Home XP-342
  All-in-one printer met LCD-kleurenscherm waardoor je ook kan kopiëren, scannen en afdrukken zonder pc vanaf een geheugenkaart.
  Uitgebreide connectiviteit: ondersteuning voor Apple AirPrint, Google Cloud Print, Wi-Fi en Wi-Fi direct, waardoor iedereen in het huis de printer kan gebruiken.
  Goedkoper dan vergelijkbare printers: dankzij verwisselbare inktcartridges hoef je in tegenstelling tot bij andere printers in dit prijssegment alleen de verbruikte kleur te vervangen.

  Goed om te weten:
  • Een USB printerkabel wordt niet standaard meegeleverd.
  • De cartridges zijn standaard 20% gevuld met inkt. Bekijk de suggesties in de aanvulpagina voor bijpassende cartridges.
  • De printer wordt geleverd met een stroomkabel, handleiding en bijhorende software.

  59,99 41,99


  Titel: Epson Expression Home XP-342 - All-in-One Printer
  Prijs: € 41,99
  Productcode: 9200000064911924


     


 • HP Envy 5030 - All-in-One Printer
  HP Envy 5030 - All-in-One Printer Met de HP Envy 5030 kun je eenvoudig printen, kopiëren en scannen. De veelzijdige printer van HP is makkelijk te installeren in je thuisnetwerk, zodat je in een handomdraai vanaf je computer of smartphone draadloos kunt afdrukken. Ook kun je heel eenvoudig een kopie van een document maken of deze rechtstreeks naar je mobiel scannen. Dankzij de HP app kun je printopdrachten versturen naar je printer. Ook kun je in deze app het inkt- en papierniveau van je printer bekijken. Ook is de HP Envy printer eenvoudig te bedienen via het kleurendisplay dat op de printer zit. Daarnaast kun je met deze printer dubbelzijdig printen, waardoor je papier kunt besparen.

  Belangrijkste kenmerken van de HP Envy 5030
  Dankzij de hoge afdrukresolutie print je erg detailleerde foto's.
  Geschikt voor HP Instant Ink, waardoor je nooit meer zonder inkt komt te zitten.
  Dankzij dual band wifi heb je een stabielere verbinding met je smartphone, tablet of laptop waardoor je minder lang op een opdracht hoeft te wachten.
  Via het kleurendisplay kun je de printer eenvoudig bedienen.

  Goed om te weten:
  • De cartridges zijn standaard 20% gevuld met inkt. Bekijk de suggesties in de aanvulpagina voor bijpassende cartridges.
  • Een USB-printerkabel is niet inbegrepen.
  • De printer wordt geleverd met een stroomkabel, handleiding en bijhorende software.  Over HP Instant Ink
  Met HP Instant Ink haal je een persoonlijkt inkt-assistent in huis. Doordat deze printer over Instant Ink beschikt kan het aan HP doorgeven wanneer het nieuwe inkt nodig heeft. Tegen een maandelijkse vergoeding stuurt HP rechtstreeks nieuwe inkt cartridges naar je toe voordat je oude op is.

  Meer info over HP instant ink? Bekijk de infopagina over HP Instant Ink.

  69


  Titel: HP Envy 5030 - All-in-One Printer
  Prijs: € 69,00
  Productcode: 9200000081109584


     


 • Epson Expression Home XP-245 - All-in-One Printer
  Epson Expression Home XP-245 - All-in-One Printer De Epson Expression Home XP-245 is de ideale all-in-one printer voor thuisgebruik. Iedereen in huis kan draadloos een printopdracht versturen doordat de printer verbonden kan worden met wifi. Dit kan gedaan worden via een desktop of laptop, maar ook via een iPad, iPhone en Android apparaten. Daarnaast zijn de inktcartridges verwisselbaar per kleur, in tegenstelling tot vele andere printers in dit prijssegment.

  Belangrijkste kenmerken van de Epson Expression Home XP-245
  Compacte all-in-one printer (3-in-1) die dankzij de hoge printresolutie van 5760 x 1440 ook geschikt is om foto’s af te drukken.
  Verwisselbare inktcartridges per kleur waardoor je alleen de verbruikte kleur hoeft te vervangen in plaats van een hele set!
  Kan eenvoudig gebruikt worden door het hele gezin dankzij ondersteuning voor draadloos printen via Wi-Fi.

  Goed om te weten:
  • Een USB printerkabel wordt niet standaard meegeleverd.
  • De cartridges zijn standaard 20% gevuld met inkt. Bekijk de suggesties in de aanvulpagina voor bijpassende cartridges.
  • De printer wordt geleverd met een stroomkabel, handleiding en bijhorende software.

  49,0 39,99


  Titel: Epson Expression Home XP-245 - All-in-One Printer
  Prijs: € 39,99
  Productcode: 9200000064911926


     


 • Epson WorkForce 2750DWF - All-in-One Printer
  Epson WorkForce 2750DWF - All-in-One Printer De Epson Workforce Pro WF-2750DWF printer is de perfecte oplossing voor thuiskantoren en kleine bedrijven. Met deze 4-in-1 printer kan je naast printen, ook scannen, kopiëren, en faxen. Dit model is ontworpen voor zakelijk gebruik en kan razendsnel printen met hoge kwaliteit. Dankzij de ingebouwde NFC functie, WiFi, en Epson’s gratis mobiele printapps kan je via jouw Android of iOS smartphone snel en eenvoudig een printopdracht versturen. Met E-mail print kan je zelfs items verzenden om af te drukken, ongeacht je locatie. Daarnaast kan je dubbelzijdig afdrukken met zakelijke kwaliteit.

  Hoge kwaliteit en lage bedrijfskosten
  Om ervoor te zorgen dat je documenten bestand zijn tegen water en vuil, is deze printer van Epson uitgerust met DURABrite Ultra Ink. Dankzij deze inktformule op pigmentbasis kan je printen met laserkwaliteit en vanwege de sneldrogende eigenschappen is de inkt perfect voor dubbelzijdig afdrukken. Daarnaast kunnen de inktpatronen afzonderlijk worden vervangen, zodat je alleen de verbruikte kleur hoeft te vervangen.

  Belangrijkste kenmerken:
  Ideale printer voor thuiskantoren en kleine bedrijven dankzij 4-in-1 functionaliteit: scannen, kopiëren, afdrukken en faxen.
  Smart connect: print draadloos via Wi-Fi en Wi-Fi Direct, maar ook via Apple Air Print en Google Cloud Print voor rechtstreekse afdrukken vanaf je smartphone en tablet!
  Ontworpen voor zakelijk gebruik: razendsnel printen met hoge kwaliteit.
  Verwisselbare cartridges per kleur waardoor je extra kan besparen op onderhoudskosten.

  Goed om te weten
  • Een usb printerkabel is niet inbegrepen.
  • De cartridges zijn standaard 20% gevuld met inkt.
  • De printer wordt geleverd met een stroomkabel, handleiding en bijhorende software.

  99,0 69,99


  Titel: Epson WorkForce 2750DWF - All-in-One Printer
  Prijs: € 69,99
  Productcode: 9200000057903435


     


 • Brother DCP-J562DW - All-in-One Printer
  Brother DCP-J562DW - All-in-One Printer De Brother DCP-J562DW is een compacte all-in-one inkjetprinter, ideaal voor thuis of voor gebruik binnen een kantooromgeving. De ingebouwde draadloze netwerkaansluiting maakt het mogelijk om direct te printen en scannen via het bestaande Wi-Fi netwerk. Er kunnen kosten bespaard worden met de dubbelzijdige printfunctie en dankzij het gebruik van afzonderlijke inktcartridges. Met de optionele hoge capaciteit inktcartridges kunnen tot wel 550 pagina’s in kleur en zwart-wit worden afgedrukt.  Unieke kenmerken

  Hoge printsnelheden
  Met afdruksnelheden tot maximaal 27 pagina’s per minuut in zwart-wit en 10 pagina’s per minuut in kleur, kunt u snel mooie, heldere afdrukken maken van hoge kwaliteit.

  Dubbelzijdig printen
  Bespaar papier en help het milieu door automatisch dubbelzijdig te printen. Door deze functie bespaar je 1 kant van het papier.

  Draadloos printen
  Bespaar tijd door te printen vanaf een smartphone of tablet, de DCP-J562DW ondersteund verschillende mogelijkheden om draadloos te printen via iWi-Fi Direct, AirPrint, iPrint&Scan, Mopria™ Print Service.  Inhoud van de verpakking
  • Brother DCP-J562DW
  • Set inktcartridges LC221

  Goed om te weten
  Een usb kabel is niet inbegrepen.

  99,0 91,9


  Titel: Brother DCP-J562DW - All-in-One Printer
  Prijs: € 91,90
  Productcode: 9200000049886910


     


 • Canon PIXMA TS6150 - All-in-One Printer
  Canon PIXMA TS6150 - All-in-One Printer De Canon PIXMA TS6150 All-in-One Inkjetprinter is een slimme, connected en stijlvolle All-in-One met 5 inktcartridges voor thuis, voor snelle, hoogwaardige prints en foto's voor het hele gezin. Met deze compacte All-in-One kun je prachtige foto's en haarscherpe documenten thuis printen, scannen en kopiëren. Deze printer heeft een 7,5 cm touchscreen, 5 single-inktcartridges en is klaar voor gebruik met slimme wireless en cloudconnectiviteit.

  Kenmerken Canon PIXMA TS6150:
  Eenvoudig printen en scannen vanaf je smartphone en tablet via Wi-Fi met de Canon PRINT-app.
  Razendsnel printen: 15 printjes per minuut in zwart/wit of 10 in kleur.
  Naast documenten, kan deze printer ook goed gebruikt worden voor het printen van foto's door de hoge printresolutie van 4.800 bij 1.200 dpi.
  Fijne bediening op het 7.5 cm grote kleuren-touchscreen en snelmenuknoppen.
  Met de Canon PIXMA TS6151 werk je tegelijkertijd met fotopapier en gewoon papier dankzij de dubbele papierinvoer.
  5 Single-inktcartridges voor goede kwaliteit printen, zonder witrand. Vervang alleen de kleur die je nodig hebt met afzonderlijke inktcartridges. Bespaar inkt en papier met de optionele XL- en XXL-inktcartridges en de functie voor automatisch dubbelzijdig printen.

  De vrijheid van de cloud
  Ervaar de vrijheid van printen en scannen via de cloud** — rechtstreeks vanaf de printer. Printen of scannen doe je binnen enkele seconden met PIXMA Cloud Link, dat toegankelijk is via het scherm van de printer of via de Canon PRINT-app.

  Pakketinhoud:
  • All-in-One-printer — PIXMA TS6150-serie
  • Starterset inktcartridges
  • Netsnoer
  • Installatie cd-rom en handleiding
  • Handleiding

  89,0 79


  Titel: Canon PIXMA TS6150 - All-in-One Printer
  Prijs: € 79,00
  Productcode: 9200000081923939


     


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top