Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Top 10
123 Lens Alle producten ->
BOL.com Alle producten ->
Conrad Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Strand parasol - Royal Patio Grijs
  Strand parasol - Royal Patio Grijs Stranparasol in de kleur grijs heeft gepoedercoat stalen frame en een doek van polyester, de diameter van de stok is 1.9 - 2.2 cm, de diameter van het doek is 180 cm. Om het product extra te beschermen tegen weersinvloeden dient het product gedurende het najaar en de winter droog en vorstvrij te worden opgeslagen. Hiervoor kan een hoes gebruikt worden.De parasol wordt geleverd exclusief parasolvoet. Belangrijkste kenmerken:
  - stokdiameter van 1.9 - 2.2 cm
  - polyester doek
  - gepoedercoat stalen frame

  14,99


  Titel: Strand parasol - Royal Patio Grijs
  Prijs: € 14,99
  Productcode: 9300000004088671


   


 • Kinzo Flexibele tuinslang - 15 meter met spuitpist
  Kinzo Flexibele tuinslang - 15 meter met spuitpist De ideale uittrekbare tuinslang, geen knikken meer in je tuinslang! Door de waterdruk groeit de lengte automatisch van ca. 5 meter tot wel 15 meter. Zodra de kraan wordt uitgezet krimpt de slang weer langzaam tot de originele lengte.

  Deze flexibele slang heeft bijna geen gewicht in vergelijking met normale slangen. In elkaar geknoopte en zware slangen zijn nu verleden tijd. Loost zelf automatisch het water dat zich in de slang bevindt.

  Wordt compleet geleverd met koppelstukken en een sproeikop met 7 verschillende sproeistanden.

  18,99


  Titel: Kinzo Flexibele tuinslang - 15 meter met spuitpist
  Prijs: € 18,99
  Productcode: 9200000093558734


   


 • Hg Elektrische Vliegenmepper - 47x16 Cm
  Hg Elektrische Vliegenmepper - 47x16 Cm Een elektrische vliegenmepper. Een snelle en schone manier om van insecten af te komen. De elektrische vliegenmepper voorkomt vieze vlekken of plat geslagen insecten. Het insect wordt geëlektrocuteerd zodat het heel blijft. De reukloze verdelger bevat geen giftige stoffen of verdelgingsmiddelen. CE goedgekeurd.

  - Zeer handige elektrische vliegenmepper
  - De oplossing om op een snelle en schone manier van insecten af te komen
  - Dermate laag uitgangsvermogen dat deze niet schadelijk is voor mens en/of DIER.

  11,99


  Titel: Hg Elektrische Vliegenmepper - 47x16 Cm
  Prijs: € 11,99
  Productcode: 9200000005193859


   


 • Ecologische vliegenverjager voor op tafel | ShooAw
  Ecologische vliegenverjager voor op tafel | ShooAw Je herkent het vast wel; het is prachtig weer en dus besluit je eens lekker buiten van je maaltijd te gaan genieten. Maar helaas wordt het plezier flink verstoort door die irritante vliegen die op je eten willen gaan zitten. Heel onsmakelijk én onhygiënisch. Maar wat kun je er tegen doen? Dood slaan heeft geen zin want buiten zijn ze met teveel en dus wapper je ze maar constant weg met je handen. Niet echt wat je noemt lekker ontspannen eten op deze manier.. Maar gelukkig is er nu een perfecte oplossing met deze nieuwe ecologische automatsiche vliegenverjager! Hoe werkt het? De vliegenverjager plaats je op de tafel. Het apparaat heeft 2 roterende bladen die snel bewegen. De bladen zijn aan de uiteinden voorzien van holografische en reflecterende punten die door vliegen als bedreigend worden ervaren waardoor ze ver uit de buurt blijven. Het apparaat is ongevaarlijk, je kunt probleemloos en gevoelloos de bladen aanraken. De machine stopt dan gelijk. Kernpunten Gemaakt van hoge kwaliteit ABS kunststof
  Met 2 roterende bladen van elk 20 cm
  Reflecterende holografische punten op de bladen om vliegen te weren
  Ecologisch product. bevat geen chemische componenten
  Stil in gebruik
  Modern en elegant ontwerp
  Geschikt voor binnen en buiten
  Werkt met batterijen (2 x AA, niet inbegrepen)
  Afmetingen: 7,5 x 26 x 7,5 cm


  24,9


  Titel: Ecologische vliegenverjager voor op tafel | ShooAw
  Prijs: € 24,90
  Productcode: 9200000046125331


   


 • Luxe zweefparasol Hangparasol met Stalen Frame | C
  Luxe zweefparasol Hangparasol met Stalen Frame | C 909 Outdoor - zweefparasol - crème
  Deze handige zweefparasol van 909 Outdoor is een echte must-have tijdens de warme zomerdagen. De hangende parasol beschermt je tegen de zon en de warmte! Waardoor je extra lang kunt genieten van het prachtige weer.
  De zweefparasol heeft een diameter van 300 centimeter en heeft een hoogte van 250 centimeter. Het materiaal van het doek is polyester (180 g/m2) en het materiaal van het frame is staal. Deze handige tuinparasol is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: zwart, crème en donkergroen.
  Highlights:
  - Materiaal doek: 180 g/m2 polyester
  - Materiaal frame: staal
  - Diameter: 300 cm
  - Hoogte: 250 cm
  - Totale gewicht: 11,5 kg

  90,45


  Titel: Luxe zweefparasol Hangparasol met Stalen Frame | C
  Prijs: € 90,45
  Productcode: 9200000091749628


   


 • Need2Have Fly Repellent Fan Vliegenverjager - Vli
  Need2Have Fly Repellent Fan Vliegenverjager - Vli Wil jij ongestoord kunnen genieten van een gezellige barbecue maar zijn die vervelende vliegen een steeds terugkerend probleem? Met de Fly Repellent Fan houdt je deze ongenodigde gasten op afstand! Laat je barbeue avonden of zomerse diners niet langer verpesten door vliegen, wespen of andere vliegende insecten. De Fly Repellent Fan houdt deze insecten op afstand!

  Hoe werkt de Need2Have Fly Repellent Fan?
  Dankzij de reflecterende bladen van de Fly Repellent Fan wordt het licht weerkaatst. Hierdoor zien vliegen en andere insecten de omgeving van de Fly Repellent Fan als een bedreiding en zullen wegvliegen. Deze techniek werkt op een zeer diervriendelijke en milieuvriendelijke manier. Vliegen zijn een enorme bron van bacteriën en besmetten hierdoor voedsel. Door vliegen en andere insecten op afstand te houden voorkom je besmet voedsel en hierdoor de kans op infecties.

  De Need2Have Fly Repellent Fan in gebruik
  De Fly Repellent Fan is voorzien van een zeer lage weerstand en zogenaamde ''soft-touch'' bladen waardoor deze geen schade kan toebrengen aan mensen of kinderen. Hierdoor kun je gerust het gewenste voedsel pakken zonder het apparaat te verplaatsen. Dankzij de meegeleverde AA batterijen kan de Fly Repellent Fan direct in gebruik worden genomen. De Fly Repellent Fanis tevens ook volledig stil & en geluidloos.

  Need2Have Fly Repellent Fan

  Tegen vliegen, wespen & andere insecten Diervriendelijk Milieuvriendelijk Kindvriendelijk Wil jij ook ongestoord kunnen genieten van je barbecue of zomerse diner, bestel de Fly Repellent Fan dan nu!

  21,99


  Titel: Need2Have Fly Repellent Fan Vliegenverjager - Vli
  Prijs: € 21,99
  Productcode: 9300000005826313


   


 • Euromac insectenlamp Fly Away Metal - 50 meter ber
  Euromac insectenlamp Fly Away Metal - 50 meter ber Deze vliegenlamp is voorzien van 2x 8W TL buizen, een ophangketting en een lok-middel reservoir.

  Met deze insectenlamp bent je voor altijd af van vervelende vliegen, muggen of andere vliegende insecten in uw huis of op uw werk.

  29,95


  Titel: Euromac insectenlamp Fly Away Metal - 50 meter ber
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9200000076541285


   


 • GARDENA Zwenksproeier Aqua S - 90 tot 220 m²
  GARDENA Zwenksproeier Aqua S - 90 tot 220 m² Geniet de hele zomer van een geweldige hulp van De Zwenkspoeier Aqua S van GARDENA om uw gazon zonder plasvorming water te geven. Voordelen van de GARDENA Zwenksproeier Aqua S:Geschikt voor oppervlakken van 90 tot 220 m²Gelijkmatig water geven zonder plasvormingHet aansluiten en installeren van de sproeier gaat erg gemakkelijkEen bereik van 7 tot 17 meterZelf bepalen dat je slechts een zijde van het gazon water wilt gevenBeschermd tegen UV-straling dus de Aqua M kan gewoon buiten bijven staanSpecificaties van dit product:Sproeioppervlak: 90 tot 220 m²Sproeibereik: 7 tot 17 meterMaximale sproeibreedte: 13 meterBeschermd tegen UV-stralingReinigingsnaald in de schroefdop van de sproeier om kalkaanslag te verwijderen en om te voorkomen dat de sproeimondjes na verloop van tijd verstopt rakenDe wateraansluiting heeft een uitneembare metalen filter dat gemakkelijk onder de kraan kan worden schoongemaakt.Fabrieksgarantie van maar liefst 5 jaar


  24,99


  Titel: GARDENA Zwenksproeier Aqua S - 90 tot 220 m²
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9200000128066042


   


 • TFA digitale thermo hygrometer - vierkant
  TFA digitale thermo hygrometer - vierkant Deze 30.5038.01 digitale thermo hygrometer is een weerstation voor binnen. Het weerstation heeft een compact design met LCD scherm wat de tijd weergeeft en ook nog een een hygrometer en thermometer heeft. Dit weerstation is overal te gebruiken aangezien hij te gebruiken is met AA batterijen.

  De pluspunten van dit weerstation
  Draadloos
  Hygrometer en thermometer
  Meet tussen 0°C en +50°C
  Meet luchtvochtigheid tussen 20 en 90% rH

  De belangrijkste specificaties
  • Hoogte: 9,4 cm
  • Breedte 9,4 cm
  • Diepte 3,7 cm
  • Weervoorspelling: Nee
  • Luchtvochtigheid binnen: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Introductie model: 2016

  11,17


  Titel: TFA digitale thermo hygrometer - vierkant
  Prijs: € 11,17
  Productcode: 9200000046512254


   


 • relaxdays elektrische vliegenmepper - tegen muggen
  relaxdays elektrische vliegenmepper - tegen muggen Vooral in de zomer is het moeilijk buiten te zitten zonder gestoord te worden door vervelende vliegen en muggen. Ben je aan het eten, komen er meestal ook nog insecten bij. De elektrische vliegenmepper helpt. Gewoon op de knop van de mepper drukken en er loopt stroom door het gaas. Wanneer je een insect met het oppervlak aanraakt, dan is deze meteen dood en kan je vervolgens niet verder plagen. Het grootste voordeel ten opzichte van normale vliegenmeppers is dat hij geen lelijke vlekken achterlaat. Let op: Raak het gaas niet aan wanneer deze ingeschakeld is, om een stroomslag te voorkomen. Mocht het toch een keer gebeuren, is de spanning zo laag, dat het niet gevaarlijk is voor mensen en huisdieren. Elektrische vliegenmepper in detail - Totale lengte: ca. 47 cm - Afmeting oppervlak L x B: ca. 23 x 17.5 cm - Afmeting gaas L x B: ca. 19 x 15.5 cm - Gewicht: ca. 0,1 kg - Materiaal: Kunststof - Werkt op 2 AA-batterijen (niet inbegrepen) Vliegenmepper op batterijen - Tegen vervelende vliegen, muggen etc. - Nooit meer lelijke vlekken door verplette insecten - Gewoon knop indrukken en insect met mepper aanraken - Werkt volledig zonder chemische geuren en stoffen - Ideaal voor thuis, op de camping, op vakantie of tijdens een barbecue - In verschillende opvallende kleuren verkrijgbaar Leveromvang - 1 x elektrische vliegenmepper - Batterijen en decoratie zijn bij de levering niet inbegrepen

  23,9


  Titel: relaxdays elektrische vliegenmepper - tegen muggen
  Prijs: € 23,90
  Productcode: 9200000110132437


   


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top