Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • LifeGoods Weerstation - Draadloos - Binnen en Buit
  LifeGoods Weerstation - Draadloos - Binnen en Buit Met het multifunctionele LifeGoods weerstation meet je zowel de temperatuur en vochtigheidsgraad binnenshuis als buitenhuis! De draadloze IPX4 remote sensor heeft een bereik van 60 meter. De metingen worden nauwkeurig uitgevoerd op basis van barometrische druk. Ook blijf je op de hoogte van de weersvoorspelling van de komende 12-24 uur. De DCF-radioklok heeft een wekker met snooze functie voor die extra 5 minuten in de ochtend. Gebruik een adapter of batterijen en je weerstation is altijd klaar voor gebruik. Met het LifeGoods weerstation ben je altijd op elk weer voorbereid!

  Voor binnen en buiten
  Het LifeGoods weerstation doet zowel metingen binnen als buiten. Het weerstation zelf meet de temperatuur en de vochtigheidsgraad binnenshuis. Het meetbereik van de binnentemperatuur is 0°C tot 50°C. Via de draadloze remote sensor worden de temperatuur en de vochtigheidsgraad buiten doorgegeven. Het meetbereik buiten is -40°C tot 70°C. Deze sensor heeft een bereik van 60 m en is plensdicht (IPX4). Het weerstation kan wel tot 3 verschillende remote sensors ondersteunen!

  12-24 uur weersvoorspelling
  Het LifeGoods weerstation meet niet alleen de huidige weersomstandigheden, maar geeft ook een weersvoorspelling! Op het display wordt de weertrend voor de komende 12 tot 24 uur weergegeven, inclusief handige pictogrammen. Het display is groot en helder, zodat je alles makkelijk af kan lezen. Zo zie je in een oogopslag wat je te wachten staat!

  Nauwkeurige metingen
  De metingen worden uitgevoerd via barometrische druk. Hierdoor worden de temperatuur en de vochtigheidsgraad (max/min, laag/hoog) altijd nauwkeurig weergeven. Daarnaast kan je ook een temperatuuralarm instellen. Wordt het warmer of kouder dan de ingestelde temperaturen, dan gaat er een alarm af. Ook heeft het weerstation een kalender die in 7 talen ingesteld kan worden. Zelfs de verschillende maanstanden worden weergegeven!

  LifeGoods weerstation
  ✔ 12-24 uur weersvoorspelling
  ✔ Binnen- en buitenmeting
  ✔ -40 tot +70℃
  ✔ 12/24 uur
  ✔ ℃ of ℉
  ✔ 7 talen
  ✔ IPX4

  DCF-radioklok en wekker
  Je kan het LifeGoods weerstation ook inzetten als klok en wekker. De tijd en datum worden automatisch afgesteld via het DCF-signaal als je het weerstation aanzet. Een DCF-signaal staat erom bekend zeer nauwkeurig en stabiel te zijn. Het signaal wordt vanuit Duitsland tot 1500KM verzonden, zodat je in heel West-Europa altijd zeker bent van de ontvangst van dit signaal. Zo weet je zeker dat de de klok niet voor of achter loopt. Stel zelf de wekker in op de gewenste tijd. Nog niet helemaal klaar om op te staan? Zet de snoozefunctie aan en je kan nog 5 minuten langer blijven liggen.

  Adapter en batterijen
  Het weerstation werkt zowel met een adapter als met batterijen. Gebruik je de adapter, dan kan het display permanent verlicht worden. Of je kan kiezen uit 5 verschillende helderheidsniveaus. Je kan de schermverlichting natuurlijk ook gewoon uitzetten. Gebruik je batterijen, dan blijft het display na het indrukken van een knop 15 seconden verlicht. Hierna gaat de schermverlichting weer uit om energie te besparen.

  Specificaties:
  ▶ Merk: LifeGoods
  ▶ Inhoud: 1x Weerstation - 4x AA-batterij - 1x Adapter - 1x Sensor - 1x Handleiding
  ▶ Afmeting: station - 20.5 x 13 x 3 cm; sensor - 9.7 x 5 x 3.2 cm
  ▶ Gewicht: 445 gr
  ▶ Kleur: zwart
  ▶ Materiaal: ABS kunststof
  ▶ Temperatuurweergave: ℃ of ℉
  ▶ Barometrische druk: meetbereik 600 hPa/mb~1100 hPa/mb & 17,72 inHg~32,50 inHg
  ▶ Meetbereik binnentemperatuur: 0°C (32°F) ~ 50°C (122°F)
  ▶ Bereik voor temperatuurmeting op afstand: -40°C (-44°F) ~ 70°C (158°F)
  ▶ Zendfrequentie: 433.92MHz RF
  ▶ Metingen: temperatuur, vochtigheid, barometrische druk
  ▶ Weergave: tijd, datum, maanstand, weersvoorspelling
  ▶ Type stroomvoorziening: Accu en batterijen
  ▶ Inclusief bevestigingsmateriaal: Nee

  ℹ Let op: Plaats de buitensensor niet in de volle zon, dit kan leiden tot een onnauwkeurige meting.

  35,99 35,99


  Titel: LifeGoods Weerstation - Draadloos - Binnen en Buit
  Prijs: € 35,99
  Productcode: 9300000062002017


   


 • 16x Kerstverlichting/feestverlichting bevestiging
  16x Kerstverlichting/feestverlichting bevestiging 16x Kerstverlichting/feestverlichting bevestiging dakgoot ophang haakjes. Formaat: ca. 2,1 x 7 x 1,2 cm. Materiaal: kunststof/plastic. Deze goothaakjes zijn zeer geschikt om kerstverlichting aan uw dakgoot op te hangen.

  Kerstverlichting/feestverlichting lichtsnoeren ophangen haakjes.

  5,49 5,49


  Titel: 16x Kerstverlichting/feestverlichting bevestiging
  Prijs: € 5,49
  Productcode: 9300000058626050


   


 • AXIMO Solar Buitenlamp met Bewegingssensor – 266 L
  AXIMO Solar Buitenlamp met Bewegingssensor – 266 L Een veilig gevoel van thuiskomen door goede verlichting. Wil jij goed licht in de tuin of bij je garage waar het donker is? Wil jij je huis eenvoudig veiliger maken tegen inbrekers? Deze krachtpatser met wel 266 LED’s geeft veel licht. Nooit meer in het donker thuis komen zonder goed licht, je hebt binnen een seconde licht zodra de bewegingssensor beweging detecteert. Door het moderne design zijn de solarlampen een aanwinst voor iedere tuin. Eindelijk een product dat de belofte ruimschoots waarmaakt. De nieuwste generatie LED’s in combinatie met een hoogwaardig zonne-paneel van polykristallijne siliconen maakt dit tot de slimme tuinverlichting van Aximo. Dankzij het compacte ontwerp is deze solar wandlamp overal buiten te gebruiken. Gebruik hem als tuinverlichting bij de deur, garage of oprit. Ook handig als wandverlichting bij de schuur of achterom naar de berging. Door de bewegingssensor gaat de lamp direct aan. Goede buitenverlichting met dag en nachtsensor en door een zonnepaneel oplaadbaar Deze solar lamp heeft een grotere oplaadbare Li-ion Batterij. De slimme SOLAR LED lamp Deze slimme LED buitenverlichting met bewegingssensor maakt gebruik van de Passieve Infrarood Relais (PIR) technologie. Op het moment dat je de solar lamp met bewegingssensor hebt opgehangen hoef je je nooit meer druk te maken om het aan of uit zetten van de lamp. De bewegingssensor zorgt ervoor dat de lamp aan gaat wanneer er beweging wordt waargenomen in een afstand van circa 5 meter. Door het innovatieve driezijdige design heeft de lamp een groot licht bereik van wel 30 vierkante meter, in een hoek van 270 graden. Uiteraard heb je altijd nog de keuze om de lamp continu aan te laten op een zacht licht. Voordelen
  Snoerloos en eenvoudig te monteren
  Bewegingssensor
  Dag en nacht sensor
  Goed licht door 266 zuinige LED lampjes
  Instelbaar met 3 standen en een zachte dimlicht stand
  Lange levensduur, meer dan 80.000 branduren
  Waterdicht - IP65
  Heldere en wijde verlichtingsbereik
  Milieuvriendelijk door de grotere oplaadbare Li-ion Batterij 3.7V 2200 mAh
  12 maanden garantie

  Snoerloos, veilig & eenvoudig monteren – Iedereen kan deze lamp gemakkelijk monteren door de bijgeleverde pluggen en schroeven. Dit is ook veilig omdat je niet met stroom of elektra-draden werkt. Het is snoerloos en overal te gebruiken door zijn handzame formaat. Hang de lamp wel op een geschikte plek waar de lamp voldoende daglicht ontvangt. Tot slot is het efficiënt om de lamp op te hangen op een ophanghoogte van 2-3 meter.

  Makkelijk oplaadbaar Zonne-energie – Solar lampen staan voor groene energie. Bij deze lampen zijn er zonnepanelen gemonteerd die zon- en daglicht opvangen en deze vervolgens omzetten in energie. Mensen denken vaak dat een zonnepaneel alleen zonlicht opneemt, echter is dit een veel voorkomend misverstand, want met alleen daglicht geeft de solar lampen al energie. Alle solar lampen zijn ook voorzien van een dag en nacht sensor. Dit betekent dat de lamp automatisch gaat branden wanneer de zon onder gaat of het schemerig wordt bij beweging. Weerbestendigheid
  Solar lampen zijn special gemaakt voor buiten en is ook zeer weerbestendig. Deze solar lamp heeft een waterproofrating van IP65. Geniet je van een lamp die onder alle weersomstandigheden goed kan functioneren. Drie standen: De solar lamp kan op drie standen worden ingesteld:
  1. Laat de lamp de hele nacht branden.
  2. Laat de lamp ‘s nachts gedimd en bij beweging fel branden.
  3. Laat de lamp alleen branden bij beweging. Productspecificaties
  ➤ Merk: Aximo
  ➤ Materiaal: Kunststof ABS
  ➤ Lumen: 2500 lm (Dat is een spaarlamp van 40W)
  ➤ Leds: 266
  ➤ Waterdicht: IP65
  ➤ Bewegingssensor: Ja, detecteert vanaf 5 meter
  ➤ Sensortechniek: Passieve Infrarood Relais (PIR) technologie
  ➤ Nachtsensor: Ja
  ➤ Standen: 3, dim, medium en sterk
  ➤ Afmetingen: 22 x 10,5 x 5 cm
  ➤ Gewicht: 239 gram
  ➤ Kleur: Koud Wit; 6000k
  ➤ Verlichtingsbereik: 270 graden
  ➤ Zonnepaneel: polykristallijne siliconen (5,5 volt, 1 Watt)
  ➤ Bewegingssensor: Passieve Infrarood Relais (PIR) technologie

  Inhoud verpakking
  1 x 266 LED Aximo Solar Buitenlamp
  2 x Schroeven en pluggen
  1 x Nederlandse gebruiksaanwijzing

  Gebruikswijze
  De Aximo solar lampen zijn makkelijk in gebruik en kunnen met behulp van 2 schroeven aan de muurwanden of schutting hangen. De wandlamp is bovendien waterdicht, hierdoor heb je het hele jaar door voldoende licht. Zorg voor een plek waar de lamp ook voldoende zonlicht kan vangen. Hang de lamp niet te hoog i.v.m. de bewegingssensor. Als de lamp is bevestigd, hoef je er verder niks meer aan te doen.

  Sensor buitenverlichting moet precies doen van het moet doen, toch? Goed licht geven op plekken waar het donker is met een goede bewegingssensor. Het moet handig zijn en veiligheid geven rondom je huis en tuin. Het moet bij beweging aan gaan en vanzelf weer uit gaan. Juist! Met deze krachtpatser heb je licht waar jij dat nodig hebt.

  26,95 26,95


  Titel: AXIMO Solar Buitenlamp met Bewegingssensor – 266 L
  Prijs: € 26,95
  Productcode: 9300000031062346


   


 • Homèlle Lichtsnoer - Warm-wit - 3 Meter - 20 LEDs
  Homèlle Lichtsnoer - Warm-wit - 3 Meter - 20 LEDs Verwen uzelf met de warmte en gezelligheid die u verdient, zorg ervoor dat u geniet van uw vrije tijd.
  Met deze Homèlle lampjes slinger kunt u uw hele huis omtoveren. Of dat nou uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of uw tuin is, het maakt niet uit! Met deze lampjes slinger van Homèlle voelt zich overal thuis.
  En dan krijgt u daar ook nog een setje batterijen bij.


  Onze lichtsnoeren werken op batterijen, wat zorgt voor uiterst gebruiksgemak. U kunt de producten ophangen waar u wilt en hoeft geen rekening te houden met een stopcontact.
  Daarbij worden de producten geleverd inclusief een set batterijen (3x AA). U kunt de producten dus direct ophangen op elke plek in uw huis of tuin. Onze producten zijn waterdicht gemaakt waardoor u de slinger zowel binnen als buiten kan gebruiken. IP65 beveiligd, hierdoor zijn de lampjes gemaakt voor elke weersomstandigheid.

  Het product zal in de aankomende donkere dagen extra tot zijn recht komen en zal uw donkere dagen toch nog gezellig maken!

  Voordelen:
  ✔Gezellige sfeerverlichting; warm-wit
  ✔Eenvouding, geen stopcontact nodig
  ✔Water- en weersbestendig
  ✔LED-verlichting
  ✔Binnen & buiten
  ✔Kerstdecoratie


  Specificaties:
  Lengte: 3 meter 20 LED lichtballen LED:3V/20mA 2 centimeter in diameter Kleur: Warm wit Transparant snoer Geleverd inclusief 3 AA batterijen Voltage: 4,5 volt
  Producten worden netjes verpakt en afleverd met 3 nieuwe AA batterijen.
  Door ons retourtermijn heeft u nooit een mislukte aankoop!

  12,95 12,95


  Titel: Homèlle Lichtsnoer - Warm-wit - 3 Meter - 20 LEDs
  Prijs: € 12,95
  Productcode: 9300000046983354


   


 • Triple J Hygrometer - Thermometer binnen digitaal
  Triple J Hygrometer - Thermometer binnen digitaal De Triple J 2 in 1 hygrometer is een compact scherm, met informatie over de luchtvochtigheid en temperatuur in uw huis. De hygrometer is de ideale ondersteuning voor iedereen die gaat voor een gezond binnenmilieu, of juist de beste zorg aan zijn planten wil geven. Dankzij de moderne thermo- en hygrometer is het niet meer nodig om twee aparte meters te kopen. Let op: De hygrometer voor binnen huis gebruik! Het wordt afgeraden om het product buiten op te hangen! Tempratuur & luchtvochtigheid in huis:
  De digitale termometer binnen en hygrometer meten de hele dag door de tempratuur, van de ruimte in huis van waar het is geplaatst. De gegevens op de thermometer binnen zijn digitaal en gemakkelijk op afstand af te lezen, door het grote lettertype. Houdt de tempratuur in de kamer bij en zorg voor de ideale kamertempratuur met de Triple J 2 in 1 Thermo hygrometer. Met de luchtvochtigheid is het mogelijk om bij te houden of de kamer een ideaal leefgebied is voor de kamerplanten. Veel tropische planten leven beter in een kamer met een hogere luchtvochtigheid. Snelle beoordeling:
  Met een snelle blik is het al mogelijk te beoordelen of de luchtvochtigheid in huis goed is of dat er nog ruimte voor verbetering is. Dankzij de driestandige emoij op de 2 in 1 thermo hygrometer is het snel mogelijk op te merken hoe de luchtvochtigheid erbij hangt.
  - Emoji teleurgesteld: luchtvochtigheid is tussen de 10% - 39%
  - Emoji vrolijk: luchtvochtigheid is tussen 40% - 70%
  - Emoji teleurgesteld: luchtvochtigheid is tussen 71% - 99% Installeren en bevestigen:
  De termometer en hygrometer in één voor binnen en buiten is gemakkelijk te installeren. Hang het aan de muur met behulp van een muursticker. Ook kan de Triple J 2 in 1 thermohygrometer door het ingebouwde sleufje worden opgehangen aan de muur d.m.v. een koordje. Het is ook mogelijk om de meter naast bijvoorbeeld een plant neer te leggen. Specificaties: Maat: 43x42x13mm / 1.7x1.65x0.5in Materiaal: ABS Kleur wit Temperatuurbereik: -50℃ ~ 70℃ Temperatuurnauwkeurigheid: ±1℃ (1.8℉) Temperatuurresolutie: ± 0,1 ℃ (0,2 ℉) Vochtigheidsbereik: 10% ~ 90% RH Vochtigheidsresolutie: 1% Batterij: 2032 knoopbatterij (inbegrepen) A/A2-specificatie: Model: A (digitale thermometer), B (digitale hygrometer) Productpakket: 1x digitale 2 in 1 thermometer en hygrometer
  Let op: er is geen draadje aanwezig.

  8,99 8,99


  Titel: Triple J Hygrometer - Thermometer binnen digitaal
  Prijs: € 8,99
  Productcode: 9300000131525459


   


 • Thermometer en Hygrometer Met Batterijen - Digital
  Thermometer en Hygrometer Met Batterijen - Digital Heb je het gevoel dat de temperatuur of luchtvochtigheid in een bepaalde kamer fluctueert? Wil je weten wat de huidige temperatuur is? Of wil je weten hoe het gesteld is met de luchtvochtigheid in huis? Plaats de Qitch & Quisine digitale thermo- en hygrometer en kom er direct achter!
  Gezond binnenklimaat De juiste temperatuur en luchtvochtigheid is van belang voor een gezond klimaat binnenshuis. Om dit nauwkeurig in de gaten te kunnen houden, biedt een thermo- en hygrometer een goede oplossing. De Qitch & Quisine digitale thermometer en hygrometer in één meet 24 uur per dag de temperatuur en de luchtvochtigheid van de ruimte waarin je ‘m plaatst.
  2-in-1 - Thermometer en hygrometer De Qitch & Quisine 2-in-1 thermo- en hygrometer geeft op betrouwbare wijze in één oogopslag de temperatuur en luchtvochtigheid van de ruimte weer. Door de grote getallen op het digitale (verlichte) LCD scherm kan je gemakkelijk, snel en overzichtelijk de temperatuur en luchtvochtigheid aflezen. Daarnaast heeft de meter ook de beschikking over een handige tijdsaanduiding, zodat je continu weet hoe laat het is.
  De 2-in-1 meter kan zowel aan de muur worden bevestigd als - door middel van de handige uitklapbare stafunctie - op elke gewenste plek worden geplaatst.
  Smiley indicator Het displayscherm maakt - naast de reguliere aanduiding met cijfers - gebruik van een smiley indicator. Het type smiley maakt direct duidelijk of de temperatuur en luchtvochtigheid in de kamer optimaal zijn. Bij de ideale temperatuur en luchtvochtigheid verschijnt er een lachende smiley op het scherm. Is de luchtvochtigheid in een bepaalde ruimte minder goed? Dan zal de smiley minder blij kijken. Je kunt hier dan direct iets aan doen door bijvoorbeeld een raam te openen.
  Voordelen Qitch & Quisine thermo- en luchtvochtigheidsmeter ✅ Thermometer en hygrometer in één | Compact model
  ✅ Hoogwaardig digitaal LCD display met verlichting
  ✅ Inclusief klokfunctie - AM/PM
  ✅ Praktische smiley indicator
  ✅ Uitklapbare stafunctie of wandbevestiging
  ✅ Temperatuuraanduiding in zowel Celsius (C°) als Fahrenheit (F°)
  ✅ Eigentijdse vormgeving

  TREFWOORDEN: hygrometer, luchtvochtigheid, temperatuur, thermometer, weerstation, klok, klokfunctie, tijdsaanduiding, thermometer binnen, digitale klok, lcd, binnenklimaat, smiley indicator, compact, hoogwaardig, celsius, fahrenheit, digitale thermometer, digitale hygrometer, hygrometer binnen, kamertemperatuur, binnentemperatuur, luchtvochtigheidsmeter, emoji, emoticon, smiley, digitale klok met temperatuur, vochtmeter, vochtigheidsmeter, meter, corona, meteorologie, vochtigheid, thermo-hygro, digitale meter, slimme meter, thermometer voor thuis, luchtcomfort, vochtigheidsmeting, temperatuurweergave, vochtigheidsweergave

  19,95 19,95


  Titel: Thermometer en Hygrometer Met Batterijen - Digital
  Prijs: € 19,95
  Productcode: 9300000075242180


   


 • CVD® Thermometer - Hygrometer - Digitale Weerstati
  CVD® Thermometer - Hygrometer - Digitale Weerstati Intelligente CVD® digitale thermometer hygrometer: de mini digitale hygrometer heeft 2 symbolen. Wanneer de luchtvochtigheid tussen 40% en 70% ligt, toont het een lachend gezicht. Wanneer de luchtvochtigheid lager is dan 40% of hoger dan 70%, zal het ontevreden zijn, zodat u uw huis gemakkelijk gezond en comfortabel kunt houden.
  Meetbereik temperatuur: -10°C ~ 70°C. Nauwkeurigheid temperatuurmeting: ±1℃ De meetcondities worden elke 10 seconden geüpdatet. (Er kan een verschil van 1℃/% zijn tussen twee thermometers, maar dit is normaal.)
  Nauwkeurige vochtmeting: meetbereik binnen-/buitenvochtigheid: 10%RH 99%RH. De afwijkingsnauwkeurigheid van vochtigheidsmeting: ± 5% RH
  Kleine maar lange batterijduur: deze CVD® hygrometer-thermometer (4,3 x 4,3 x 1,3 cm, weegt slechts 21 gram) is klein, duurzaam en draagbaar, genoeg om ruimte te besparen en mee te nemen. Aangedreven door CR2032 (inclusief batterij), de levensduur van de batterij is tot 12 maanden.
  Brede toepassing: onze CVD® thermometer/hygrometer kan worden gebruikt in huizen, kantoren, auto's, scholen, hotels, laboratoria, kinderdagverblijven, aquacultuur, instrumentateliers, bibliotheken, scholen, fabrieken en plaatsen met airconditioning. Technische specificaties Temperatuur meetbereik: -50°C ~ 70°C Temperatuur nauwkeurigheid: ± 1° C Vochtigheid meetbereik: 10%~99% Vochtigheid nauwkeurigheid: ± 4-5% Afmetingen: (b x h x d): 4,= x 4,= x 1,8 cm Type batterij: 1x CR2032 (inbegrepen) Neem dan gerust contact op met verkoper via je bol.com account onder het Bestelnummer, je aanvraag of productgarantie wordt binnen 8 werkuren afgehandeld.

  9,50 9,5


  Titel: CVD® Thermometer - Hygrometer - Digitale Weerstati
  Prijs: € 9,50
  Productcode: 9300000128219834


   


 • Infinite Goods Hygrometer - Digitale Weerstation -
  Infinite Goods Hygrometer - Digitale Weerstation - Hoe weet u nou of uw leefomgeving van positieve invloed is op uw gezondheid? Met deze Infinite Goods hygrometer zal u het antwoord op deze vraag snel te weten komen! Deze luchtvochtigheidsmeter is een handig apparaat voor de monitoring van de leefomstandigheden van u en uw familie, meet altijd zeer snel en nauwkeurig en laat alle gegevens in één oogopslag zien. De pluspunten
  + Duidelijk afleesbaar display
  + Eenvoudig in gebruik
  + Geschikt voor langdurig gebruik
  + Compact en handig formaat
  + Gemakkelijk te plaatsen d.m.v. magneetjes, standaard of ophangoog! (Er zit geen ophangkoord bij).
  + Inclusief AAA batterij Tip: Het gebruik van meerdere hygrometers zullen u een duidelijker beeld geven van de situatie binnenshuis. Denk aan uw gezondheid
  In Nederland kunnen de weersomstandigheden zeer wisselvallig zijn. De winters zijn droog en koud en de zomers vaak benauwd met een hoge luchtvochtigheid. Hierdoor kunt u wakker worden met een droge mond of juist met een bezweet dekbed. De wisselvalligheid in Nederland heeft dus een grote invloed op uw gezondheid. Heeft u last van een gevoelige huid, longproblemen, hartproblemen of artritis? Dan bent u hier extra gevoelig voor. Het is hierdoor van groot belang dat u goed op de hoogte bent van de omgevingsfactoren in uw huis, zodat u deze negatieve effecten kunt voorkomen. De hygrometer meet zeer nauwkeurig de luchtvochtigheid en kamertemperatuur in uw huis, zodat u de juiste beslissingen kunt maken voor uw gezondheid en die van uw familie. Alle gegevens in één oogopslag
  Op de luchtvochtigheidsmeter voor binnen leest u in één oogopslag de luchtvochtigheid en de temperatuur in huis af. De smiley indicator laat een zwetende (te warm), neutrale (te koud) of blije emoji (precies goed) zien om een duidelijke indicatie van de temperatuur in de woning te geven. Daarnaast is er ook een luchtvochtigheids indicator met 3 verschillende waardes aanwezig die laat zien of het luchtcomfort te droog, te vochtig óf precies goed is. Hierdoor weet u direct waar u aan toe bent en of u aanpassingen moet doen om het luchtcomfort te verbeteren. Snelle en nauwkeurige lezing
  De hygrometer voert elke 10 seconden een nieuwe meting uit, waardoor u altijd de meest actuele en relevante gegevens af kunt lezen. Met een nauwkeurigheid van slechts 3% op de luchtvochtigheid is dit een erg betrouwbaar instrument, waarmee u een zeer accuraat beeld voorgelegd krijgt van uw leefomgeving. De ideale vochtmeter dus! Ervaar de voordelen nu zelf! Gemakkelijk te bevestigen – De compacte hygrometer is erg eenvoudig te bevestigen aan een magnetisch oppervlak d.m.v. magneetjes aan de achterzijde. Daarnaast kan de hygrometer ook mooi neergezet worden m.b.v. een standaard op een centrale plek in uw woning. De hygrometer heeft ook nog een ophangoog waardoor u hem ergens aan kunt hangen. Zo heeft u de vrijheid om de luchtvochtigheidsmeter te gebruiken waar u maar wilt. Inclusief AAA batterij – Dit weerstation heeft een zeer laag energieverbruik en wordt geleverd inclusief AAA batterij. Hierdoor kunt u de hygrometer direct gebruiken.(Let op: verwijder het plasticje van de batterij) Verbeter uw gezondheid – Door voor een goed leefklimaat in huis te zorgen verbetert u uw gezondheid en voorkomt u klachten. Smiley display indicator – De smiley indicator laat een niet blije, neutrale of blije emoji zien om een duidelijke indicatie van de temperatuur in de woning te geven. De hygrometer bevat ook een luchtvochtigheids indicator, u kunt in één oogopslag zien of het te droog, te vochtig of precies goed is in huis! Multifunctioneel te gebruiken – Plaats de vochtmeter in de badkamer, slaapkamer, woonkamer, keuken en op nog veel meer plekken in huis! 2 Jaar fabrieksgarantie – Geniet van de extra zekerheid op uw aankoop doordat wij als Infinite Goods 2 jaar fabrieksgarantie bieden op uw Infinite Goods hygrometer! Technische specificaties Vochtigheid meetbereik: 10% ~ 99% Vochtigheid nauwkeurigheid: ± 2% Temperatuur meetbereik: -20°C ~ 70°C Temperatuur nauwkeurigheid: ± 1° C Afmetingen: (b x h x d): 7,7 x 6,7 x 1,6 cm Type batterij: 1x AAA batterij (inbegrepen) 100% kwaliteit en tevredenheidsgarantie
  Infinite Goods staat achter de kwaliteit van haar producten. Ben je niet tevreden met ons product? Laat het ons weten, dan kijken we samen naar de juiste oplossing. Ook kan het product altijd binnen 30 dagen gratis worden geretourneerd. Dit betekent voor jou dat je zonder risico online kan winkelen!

  Dit is ons meest verkochte product en is enorm snel uitverkocht. Bestel nu nog en profiteer binnen de kortste keren van uw kwalitatieve hygrometer!

  Let op: Alleen vandaag nog GRATIS verzending!

  12,99 12,99


  Titel: Infinite Goods Hygrometer - Digitale Weerstation -
  Prijs: € 12,99
  Productcode: 9300000130503613


   


 • Nomestic® N100 Draadloos Weerstation Binnen en Bui
  Nomestic® N100 Draadloos Weerstation Binnen en Bui Toch niet zo droog als het weerbericht zei? Met het Nomestic® weerstation is de weerman of -vrouw verleden tijd! Ons slimme weerstation analyseert atmosferische veranderingen op basis van de luchtdruk, luchtvochtigheid, en temperatuur om jou een accurate weersvoorspelling te geven van maar liefst 12 tot 24 uur. Zo zie je snel of het regenachtig, bewolkt of juist zonnig is; vaarwel weersbericht! Waarom het Nomestic® weerstation de slimste keuze is: ✓ Houdt binnen én buiten in de gaten met de bijgeleverde buitensensor Met de waterdichte buitensensor monitor je de binnen- én buitentemperatuur tegelijk. Zo lees je beide gegevens af op één scherm en hoef je ’s ochtends niet naar buiten om het weer te checken. De sensor is USB oplaadbaar, met een batterijduur van 6 maand. De sensor heeft een bereik van maar liefst 60 meter, en is bovendien waterdicht! ✓ Wees op de hoogte van het comfortniveau in uw binnenruimte Het toestel geeft via een intuïtief kleurenschaal in een oogopslag weer of het temperatuur of luchtvochtigheid op een veilig en comfortabel niveau liggen. ✓ Alle weersgegevens op één plek Meer weten over de temperatuur, luchtdruk of vochtigheidsgraad? Ons weerstation verzamelt alle metingen op één scherm zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Weersvoorspelling voor meerdere plekken? Ons weerstation kan op 3 sensoren tegelijk worden aangesloten! ✓ Overal te plaatsen of op te hangen Dit slimme apparaat kan draadloos én met adapter gebruikt worden. Handig toch? Zo hoef je geen rekening te houden met korte kabels en kun je jouw weerstation overal plaatsen. Hangend of vrijstaand door middel van de uitklapbare standaard, het kan allemaal. ✓ Strak ontwerp met ultrahelder beeldscherm De Nomestic® weerstation is voorzien van een helder en kleurrijk scherm zodat je de voorspellingen makkelijk af kunt lezen. Beeld iets te fel? Met meerdere helderheidsstanden kun je het scherm gewoon dimmen. De functionaliteiten op een rijtje Weersvoorspelling met 5 standen Temperatuurmeting (°F en °C) Luchtvochtigheidsmeting (%) Minimum en maximum gemeten waarden Barometer met 12 uur historiek Temperatuurtrend Luchtvochtigheidstrend Verpakkingsinhoud 1x Nomestic N100 Draadloos Weerstation 1x Buitensensor 1x Stekker met USB aansluiting 1x USB oplaadkabel voor buitensensor 1x USB voedingskabel voor weerstation 3x AAA batterijen Handleiding in het Nederlands, Frans, Engels, en Duits 100% tevredenheidsgarantie Toch niet tevreden met jouw aankoop of loop je tegen problemen aan? Retourneer jouw bestelling binnen 30 dagen, helemaal gratis! Factuur voor zakelijke kopers
  Als zakelijke koper ontvangt u steeds een BTW factuur bij uw toestel. Voor grotere bestellingen kan je steeds contact met ons opnemen. Bestel jouw weerstation vandaag nog voor een weersvoorspelling die écht klopt!

  59,00 59


  Titel: Nomestic® N100 Draadloos Weerstation Binnen en Bui
  Prijs: € 59,00
  Productcode: 9300000104890539


   


 • Happy Goods - Tuinverlichting op zonne-energie - S
  Happy Goods - Tuinverlichting op zonne-energie - S Wil jij ook met kerst nog buiten kunnen zitten met familie of vrienden? Het kiezen van de juiste verlichting kan wonderen doen voor het creëren van de mooiste intieme, knusse of romantische sfeer. Door de gezellige verlichting kun je op lange zwoele zomeravonden tot laat in de avond gezellig samen zijn in je tuin en nog heerlijk tot laat buiten zitten. Haal het meeste uit je tuin met de volautomatische lichtslinger van Happy Goods! Happy Goods - 50 Solar LED Met de tuinverlichting op zonne-energie van Happy Goods haal je deze gezelligheid naar jouw tuin toe zonder dat je er omkijken naar hebt. Met deze lichtsnoer kan de hele avond lang (6 tot 8 uur) op milieuvriendelijke zonne-energie in jouw tuin het knuste sfeertje creëren. Specificaties: Milieubewust op zonne-energie 1 x Lichtsnoer van vijf meter (zeven meter incl. voeding naar zonnecollector) 50 LED lampjes slinger Makkelijk overal te installeren zonder netstroom Gaat automatisch aan in het donker Geeft 6 tot 8 uur licht na een dag opladen Twee verschillende lichtstanden Waterbestendig Inclusief AA-batterij 800mAh 1.2V Sfeervolle zwoele zomeravonden Op lange zwoele zomeravonden is jouw tuin natuurlijk de fijnste plek om te zijn. Met de lampjes slinger van Happy Goods ziet jouw tuin er in een handomdraai vele malen gezelliger uit en kun je zelfs na zonsondergang heerlijk buiten zitten met familie en vrienden. Met deze lichtsnoer kun je dus eindelijk ook ’s avonds laat genieten van jouw tuin! Milieubewust op zonnekracht Naast gezellig zijn de lampjes van Happy Goods ook nog eens milieuvriendelijk. Zet de bijgeleverde zonnecollector simpelweg zo neer dat hij overdag in de zon staat en je maakt zelfs ’s nachts gebruik van schone zonnekracht zonder netstroom of lange snoeren nodig te hebben. Omdat de lampjes slinger volledig watervast is kun je hem ook op minder zonnige dagen gerust buiten laten hangen en ’s avonds genieten van de sfeervolle verlichting!
  Volautomatisch en met meerdere standen Door de ingebouwde lichtsensoren gaat de tuinverlichting op zonne-energie automatisch zelf aan zodra het donker wordt. Om de sfeer van jouw tuin precies aan jouw wensen aan te kunnen passen heeft de lichtsnoer twee verschillende verlichtingstanden om de sfeer precies aan te passen aan jouw smaak of jouw type tuin. Door de ingebouwde intelligente geheugenmodule zal het lichtsnoer bovendien onthouden welke lichtstand jij gekozen hebt en de volgende avond weer voor hetzelfde type verlichting kiezen. Alle werk wordt dus gedaan door de lampjes zelf! Flexibel en gemakkelijk Rondom een tafel, in de heg, in de kersenboom: je kunt het zo gek niet bedenken of lichtsnoer kan er met het grootste gemak gedrapeerd worden. Door de vrij te plaatsen en makkelijk te monteren zonnecollector en het ruime snoer vermijd je gedoe met onhandig geplaatste stopcontacten of lelijke lange verlengsnoeren. Zolang er maar zon is kun je de lampjes precies neerzetten waar jij ze wil zien schitteren! Happy Goods Het meest betrouwbare, modernste en vrolijkste productlijn op Bol ! Tover een glimlach op je gezicht wanneer jouw Happy Goods artikel eindelijk aan je deur arriveert. Het zal je verwachtingen overtreffen. Wat is jouw favoriete Happy Goods artikel? Cadeautip De Happy Goods - 50 Solar LED is ook leuk om cadeau te doen! Het is soms wel eens moeilijk om iemand een perfect cadeau aan te bieden. Maar zoek niet verder. Want de Happy Goods - 50 Solar LED kan gebruikt worden voor meerdere gelegenheden. Wat dacht je van balkonverlichting? Verlichting voor in de tuin? Of op een terrasje? Natuurlijk is dit artikel niet te missen in je wishlist. Aan wie gaan jij deze cadeau doen?
  Met de tuinverlichting op zonne-energie van Happy Goods haal jij met het grootste gemak de gezelligste sfeer naar jouw tuin toe!

  17,99 17,99


  Titel: Happy Goods - Tuinverlichting op zonne-energie - S
  Prijs: € 17,99
  Productcode: 9300000123980940


   


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top