Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Kärcher K 2 HOME Hogedrukreiniger - 110 bar - 20 m
  Kärcher K 2 HOME Hogedrukreiniger - 110 bar - 20 m De "K2 Home" is uitgerust met een spuitpistool, twee lichtlopende wielen, een 4 m lange hogedrukslang, een spuitlans, een vuilfrees met roterende puntstraal voor de verwijdering van hardnekkige vervuiling en een waterfilter voor de bescherming van de pomp. De extra Home Kit garandeert een spatvrije reiniging van grote oppervlakken rondom het huis en omvat de T50 oppervlaktereiniger en het reinigingsmiddel "Patio & Deck" in een 500 ml opvouwbare verpakking. Deze hogedrukreiniger is ideaal voor de verwijdering van normale vervuiling en voor een occasioneel gebruik rondom het huis van bv. fietsen, tuingereedschap en tuinmeubelen.

  89,99


  Titel: Kärcher K 2 HOME Hogedrukreiniger - 110 bar - 20 m
  Prijs: € 89,99
  Productcode: 9200000072987427


   


 • Stenema 10m² - Aaltjes tegen Rouwvliegjes - Tegen
  Stenema 10m² - Aaltjes tegen Rouwvliegjes - Tegen Ben je op zoek naar aaltjes tegen larven van rouwvliegen? Wanneer jouw leuke kamerplanten geteisterd worden door rouwvliegjes, loop je het risico dat ze hierdoor beschadigd raken en afsterven. Het zijn niet de rouwvliegjes zelf die daarvoor zorgen, maar hun larven. Het is belangrijk hier snel iets aan te doen, voordat je te laat bent.
  Stenema aaltjes zorgen ervoor dat de larven van rouwvliegjes op een natuurlijke biologische manier worden afgedood. Even oplossen in water, verspreiden in de potgrond, en de wortels van jouw stekjes, kamerplanten zaailingen zijn weer beschermd!
  Stenema aaltjes tegen larven van rouwvliegen Stenema (Steinernema Feltiae) aaltjes aan je potgrond toevoegen is de beste manier om je stekjes en planten tegen larven van rouwvliegen te beschermen. Deze aaltjes zijn microscopisch kleine rondwormen die je met het blote oog niet kunt zien. Ze vormen een belangrijk onderdeel van de hoeveelheid micro-organismen in een bodem. Doordat deze aaltjes de larven van rouwvliegjes bestrijden, kunnen ze jouw planten beschermen en hoef je niet bang te zijn dat je stekjes of plantjes afsterven.
  Je planten behandelen zonder chemische middelen Om je planten te beschermen, hoef je dus niet van chemische middelen gebruik te maken. Naast dat dit niet goed voor het milieu is, zorgen de chemische middelen ook voor veel stank en residuen. En dat terwijl jouw plantjes juist voor natuurlijke geuren en sfeer moeten zorgen! Door larven met aaltjes te bestrijden heb je hier geen last van. Dit is namelijk een natuurlijke en biologische methode.
  Zowel preventief als curatief te gebruiken Aaltjes kun je niet alleen curatief gebruiken, waarbij je de aaltjes gebruikt om planten te behandelen die al door rouwvliegjes worden aangetast. De aaltjes zijn ook preventief te gebruiken, zodat je jouw kamerplanten van extra bescherming voorziet. Stenema 10m2 bevat 5 miljoen aaltjes en is geschikt voor ongeveer 25 kamerplanten. Overdoseren is niet mogelijk.
  Hoe gebruik je het product? Je planten met aaltjes beschermen is heel eenvoudig. Los het product eerst op in water, en roer dit vervolgens. Giet het water hierna aan op de potgrond van de planten, en zorg dat je de grond vochtig houdt voor deze twee weken. Hoe snel de aaltjes hun werk kunnen doen hangt af van de mate van aantasting.
  Doel en doeltreffend rouwvliegjes bestrijden ✅ 100% natuurlijk en biologisch
  ✅ Effectieve manier om larven van rouwvliegen te bestrijden
  ✅ Geen chemische middelen meer nodig
  ✅ Makkelijk te gebruiken
  ✅ Inclusief handleiding met meer uitleg
  ✅ Een dosering van 5 miljoen aaltjes is geschikt voor 10 m2 potgrond, of 25 kamerplanten
  Belangrijk: dit product kun je niet retourneren Let op, je kunt dit product niet retourneren. Het gaat namelijk om een ‘levend’ product, dat daarom slechts zeer beperkt houdbaar is. Koop het product daarom alleen wanneer je het echt nodig hebt, en gebruik het vervolgens binnen twee weken.
  Bestel nu de Stenema aaltjes en bescherm op korte termijn jouw planten tegen rouwvliegjes!


  24,95


  Titel: Stenema 10m² - Aaltjes tegen Rouwvliegjes - Tegen
  Prijs: € 24,95
  Productcode: 9200000130307195


   


 • Groentezaden assortiment 36 soorten (sla, kolen, k
  Groentezaden assortiment 36 soorten (sla, kolen, k 36 soorten groenten- en kruidenzaden, netjes op rijen (6 rijen per zaadlint/zaaimat, in totaal 6 zaadlinten/zaaimatten), speciaal op maat voor de bekende groene zaaitrays/kweekbakken (20 x 32 cm):
  - 6 soorten sla (10 zaden per soort)
  - 6 soorten kool (10 zaden per soort)
  - 6 soorten kruiden (10 zaden per soort)
  - 6 soorten wortels (10 zaden per soort)
  - 6 soorten tomaten en paprika's (5 zaden per soort)
  - 6 soorten uien en prei (10 zaden per soort)
  Iedere soort komt op eigen rij voor een strak resultaat en makkelijk verspenen:
  - Sla, American brown (groenrode bladsla)
  - Sla, Green salad bowl (groene pluksla)
  - Sla, Little gem (baby romaine)
  - Sla, Lollo rossa (rode krulsla)
  - Sla, Red salad bowl (rode pluksla)
  - Sla, Great lakes 118 (ijsbergsla)
  - Broccoli, Green sprouting
  - Savooiekool, Vertus 2
  - Rode kool, Cabeza negra 2
  - Witte kool, Copenhagen market
  - Spruiten, Groninger
  - Boerenkool, Westlandse winter
  - Basilicum
  - Oregano
  - Tijm
  - Dille
  - Bieslook
  - Peterselie
  - Wortel, Autumn king 2
  - Wortel, Nantes 2
  - Wortel, Chantenay
  - Wortel, Blanche a Collet Vert
  - Wortel, Lobbericher gele
  - Kastanjewortel, Zwarte Spaanse
  - Kerstomaat, Red cherry
  - Tomaat, Moneymaker
  - Vleestomaat, Marmande
  - Paprika, Dulce de Espana
  - Puntpaprika, Corno di toro rosso
  - Peper, Lunga sigaretta biondo
  - Ui, Rijnsburger 5 (bruine ui)
  - Ui, Texas grano (gele ui)
  - Ui, Noordhollandse bloedrode (rode ui)
  - Ui, White Utah jumbo (witte ui)
  - Prei, Winterreuzen 3
  - Prei, Carentan 2
  In totaal minstens 330 zaden. Het papieren zaadlint/zaaimat past precies in 6 standaard kweekbakjes (van 20 x 32 cm) en is biologisch afbreekbaar.

  13,95


  Titel: Groentezaden assortiment 36 soorten (sla, kolen, k
  Prijs: € 13,95
  Productcode: 9200000131958921


   


 • Gardena Classic snoeischaar
  Gardena Classic snoeischaar Snoeischaar Classic met een garantie van 25 jaar voor een goede snit. Het knippen van bloemen en jonge scheuten gebeurt zeer eenvoudig met deze moderne snoeischaar Classic. Dankzij de ergonomische handgrepen zit de schaar perfect in de hand. De schaar wordt daarnaast meegeleverd met een veiligheidsslot, waardoor je deze veilig kunt opbergen. * Snoeischaar Classic * Ergonomisch, modern en bij uitstek geschikt voor het knippen van bloemen en jonge scheuten * Uitgerust met een schuine snijkop, die een antikleeflaag heeft * Meegeleverd met een veiligheidsslot, waarmee de schaar veilig kan worden bewaard * Maximale diameter van de takken: 18 mm * 25 jaar garantie

  19,5


  Titel: Gardena Classic snoeischaar
  Prijs: € 19,50
  Productcode: 9200000014369886


   


 • Strooizout, strooi zout 7.5 kg in Afsluitbare emme
  Strooizout, strooi zout 7.5 kg in Afsluitbare emme Bereid jezelf goed voor op de winter en sla voldoende strooizout in voor de koude maanden! Met dit strooizout, houd je jouw oprit sneeuw- en ijsvrij. Het zout wordt geleverd in een stevige 7.5 kilo zware plastic emmer geleverd. Handige bewaaremmer
  Je hoeft niet bang te zijn dat je met het zout gaat morsen, omdat het wordt geleverd met een handige plastic emmer. Met slechts 1 handje zout, zorg jij er al voor dat je de oprit en de gladde gedeeltes rondom je huis weer begaanbaar worden.

  NOODZAAK !!!!
  Zorg dat uw tuinpad of stoep, parkeerplaats of looppad buiten begaanbaar blijft!
  De strenge en langere winters beginnen steeds vaker voor te komen dus wees voorbereid! Voorkom dat u in de winter niet zonder strooizout zit!
  Strooizout dat 's winters ter gladheid op de wegen, stoep, bedrijventerreinen etc. wordt gestrooid.
  Strooizout is een dooimiddel dat ervoor zorgt dat het vriespunt van het water wordt verlaagd! Altijd droog bewaard
  Het strooizout wordt altijd goed bewaard en droog gehouden door de goed afsluitende deksel. Er komt geen lucht, vocht of andere goedjes bij waardoor de kwaliteit van het zout gewaarborgd blijft. Onbeperkte houdbaarheidsdatum
  Ook heeft strooizout als unieke eigenschap dat het niet over de datum kan gaan. Er zit dus geen houdbaarheidsdatum op, waardoor je jarenlang vooruit kan met 1 emmer van dit zout. Verwijdert onkruid!
  Naast het verwijderen van gladheid op je stenen, is strooizout ook heel geschikt voor het verwijderen van onkruid. Het heeft dus een dubbele functie, waardoor je veel tijd geld en moeite kan besparen door er strooizout op te gooien.Onkruid kan niet tegen een overdosis zout. Het onkruid zal vanzelf afsterven op het moment dat het zout opneemt. Strooi daarom royaal strooizout over de tegels en herhaal dit om de paar weken. Strooizout is redelijk goedkoop en per seizoen zal je zo’n 3 tot 4 zakken nodig hebben. Het zout is zeer effectief om onkruid te bestrijden. Begin in april met strooien, zodat onkruid geen kans heeft. Zorg er wel voor dat je andere planten niet per ongeluk bestrooit met het zout, want ook zij kunnen niet tegen een overdosis zout. Het beste is om te strooien als er een paar dagen geen regen valt, dan kan het zout echt zijn werk doen.

  12,99


  Titel: Strooizout, strooi zout 7.5 kg in Afsluitbare emme
  Prijs: € 12,99
  Productcode: 9300000010582830


   


 • Amefa Bologna Bestekset - 24 Delig - Zilver
  Amefa Bologna Bestekset - 24 Delig - Zilver Genieten van elk eetmoment doe je met Amefa bestek!
  Amefa biedt u een breed scala aan bestek modellen en bijbehorende producten zodat u bij elke gelegenheid de juiste sfeer kunt creëren. Of het nu gaat om een ontbijt met uw familie, een diner met uw vrienden of om een feestelijke barbecue, Amefa heeft een design voor elke gelegenheid of stijl en maakt alledaags genieten van lekker eten nog aantrekkelijker.

  De Amefa Bologna is een model met een dubbele sierrand en heeft daardoor een klassieke uitstraling.

  Dit product bestaat uit de volgende onderdelen:
  • 6 Tafelmessen
  • 6 Tafelvorken
  • 6 Tafellepels
  • 6 Koffielepels

  Kwaliteit
  Kwaliteit staat bij Amefa hoog in het vaandel. Deze 24-delige bestekset is met grote zorg en precisie vervaardigd en is gemaakt van hoogwaardig chroomstaal. Dit product is vaatwasmachinebestendig, voor onderhoudstips zie de verpakking of de website van Amefa. De producten van Amefa staan garant voor jarenlang plezier.

  Amefa BV
  Amefa staat voor “Apeldoornse Messenfabriek” en is opgericht in 1931. Inmiddels is Amefa uitgegroeid tot een van Europa’s belangrijkste leveranciers van bestek, keukenmessen en aanverwante tafel en keukenbenodigdheden. De onderneming Amefa voert verschillende merken, waaronder Amefa, Richardson Sheffield, Couzon en Medard de Noblat. Het hoofdkantoor van Amefa is gevestigd in Apeldoorn, maar beschikt ook over eigen vestigingen in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Polen en Hongkong en verkoopt haar producten in meer dan 50 landen wereldwijd.

  21,95


  Titel: Amefa Bologna Bestekset - 24 Delig - Zilver
  Prijs: € 21,95
  Productcode: 9200000050714929


   


 • Kärcher K 4 Premium Full Control Hogedrukreiniger
  Kärcher K 4 Premium Full Control Hogedrukreiniger De hogedrukreiniger met slanghaspel is geschikt voor de occasionele reiniging van gemiddelde vervuiling en heeft een oppervlakteprestatie van 30 m²/u. Met deze Full Control hogedrukreiniger vindt u steeds de juiste druk voor elk oppervlak. Het drukniveau wordt op de spuitlans ingesteld en kan op het LED-scherm van het spuitpistool worden afgelezen – voor een maximale controle. Zo kan u omschakelen van hogedruk naar reinigingsmiddelen-stand zonder de lans te moeten vervangen. Het spuitpistool is gemakkelijk binnen handbereik en kan samen met de lans worden geparkeerd, tijdens korte werkonderbrekingen. Dankzij de telescopische handgreep die in de hoogte kan worden aangepast, kan u het toestel op een comfortabele hoogte verplaatsen en compact opbergen. En met het handige Plug 'n' Clean systeem kan u met één simpele beweging van reinigingsmiddel wisselen en in een oogopslag het vulniveau controleren. De hogedrukreiniger heeft ook een lager zwaartepunt voor een betere stabiliteit, een praktische slanggeleiding en een stevige basis. Deze basis kan tevens gebruikt worden als tweede draaggreep, om het toestel gemakkelijk op een schap te zetten, of in de kofferbak van uw auto.
  Dankzij de VarioPower spuitlans (VPS), waarbij de waterdruk simpelweg kan worden aangepast door de lans te draaien, is de druk altijd aangepast aan het te reinigen oppervlak. De vuilfrees met roterende puntstraal lost zelfs de meest hardnekkige vervuiling op. De pomp van de K4 wordt beschermd door een waterfilter, wat zorgt voor een lange levensduur.

  Eigenschappen:
  ▪ Werkdruk: 20-130 bar
  ▪ Wateropbrengst: 420 l/u
  ▪ Oppervlakteprestatie: 30m2/u
  ▪ Vermogen: 1800 Watt
  ▪ Slanglengte: 6 m
  ▪ Snoerlengte: 5 m
  ▪ Garantie: 2 jaar

  Wat zit er in de verpakking?
  ▪ Hogedrukreiniger
  ▪ Spuitpistool Full Control
  ▪ 6 meter hogedrukslang
  ▪ Vuilfrees
  ▪ VarioPower spuitlans


  Over Kärcher:
  Hogedrukreinigers en Kärcher gaan al vele jaren samen, Kärcher is al jaren marktleider. De hogedrukreinigers van Kärcher kenmerken zich stuk voor stuk door topkwaliteit en duurzaamheid. Of u het apparaat nu wilt gebruiken voor uw fiets, auto, terras of boot, Kärcher heeft altijd een passend apparaat. Wat wel belangrijk is om te weten, is dat geen apparaat hetzelfde is, kies daarom het apparaat dat bij uw wensen en behoeften past."

  263,83


  Titel: Kärcher K 4 Premium Full Control Hogedrukreiniger
  Prijs: € 263,83
  Productcode: 9200000054925990


   


 • DCM Potgrond universeel 70L
  DCM Potgrond universeel 70L DCM Universele Potgrond 70L Een gebruiksklare kwaliteitspotgrond voor alle binnen- en buitenplanten en voor het opvullen van potten, bloembakken en schalen. Is RHP gekeurd, organisch bemest, voor 100 dagen en zorgt voor continue groei en bloei. Deze kwaliteitspotgrond is zeer geschikt voor alle binnen- en buitenplantenOok te gebruiken voor het opvullen van bloembakken, potten, schalen e.n.z.Organisch bemest voor 100 dagen, kant en klaar voor gebuikPotgrond voor een continue groei en bloeiRHP-gekeurde potgrond

  16


  Titel: DCM Potgrond universeel 70L
  Prijs: € 16,00
  Productcode: 9200000055112681


   


 • ECOstyle AZ-Kalk - 5 kg - kalk voor 50 m2
  ECOstyle AZ-Kalk - 5 kg - kalk voor 50 m2 ECOstyle AZ-Kalk - 5 kg heeft een langdurige nawerking. Bij een zure bodem zal AZ-Kalk een directe werking geven; tot wel 4 maanden lang. Bij een minder zure bodem zal de AZ-Kalk als buffer in de bodem blijven en de zuurgraad geleidelijk bijsturen. Hierdoor speelt AZ-Kalk in op de behoefte van de bodem in jouw tuin. ECOstyle AZ-Kalk is op dezelfde dag toepasbaar met een organische gazon meststof. De voordelen van ECOstyle AZ-Kalk op een rijtje: 100% stuifvrij Gemakkelijk te verwerken Werk indirect tegen mos Microkorrel met neutrale kleur

  10,91


  Titel: ECOstyle AZ-Kalk - 5 kg - kalk voor 50 m2
  Prijs: € 10,91
  Productcode: 9200000010416303


   


 • Sibel Extreme Mist Verstuiver - Zwart - 300ml
  Sibel Extreme Mist Verstuiver - Zwart - 300ml Zoek jij een waterspuit die je makkelijk kan vasthouden? Wij hebben de Extreme Mist Waterspuit van Sibel voor jou!
  Sibel heeft voor deze waterspuit een speciaal handvat ontwikkeld: de vorm is zo gemaakt dat deze spuit ideaal is vast te houden. Daarnaast kan je deze spuit ook op de kop gebruiken: hij werkt 360 graden!

  14,72


  Titel: Sibel Extreme Mist Verstuiver - Zwart - 300ml
  Prijs: € 14,72
  Productcode: 9200000063886573


   


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top