Kjell's Opslag Kjell's Opslag
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Magic Hose - Uitrekbare, flexibele Tuinslang 15m m
  Magic Hose - Uitrekbare, flexibele Tuinslang 15m m Magische Wonder Tuinslang - flexibele tuinslang

  De ideale, uittrekbare tuinslang. Superlicht, eenvoudig in gebruik en geen knikken meer in de tuinslang! Verlengt automatisch en verkort weer supersnel indien minder afstand nodig is. Sluit de tuinslang aan op uw buitenkraan en door de waterdruk begint de slang vanzelf te groeien tot wel 3x zijn originele lengte (5 meter). Wanneer u klaar bent zet u de kraan gewoon weer uit en zal de slang weer langzaam naar zijn originele lengte krimpen waarna u hem eenvoudig en compact kunt opbergen. De tuinslang is bovendien zeer flexibel waardoor deze niet zal knikken en zo de watertoevoer afknijpen. En in tegenstelling tot andere flexibele tuinslangen is de magische wondertuinslang extra verstevigd waardoor de slang niet scheurt of slijt. Met de meegeleverde koppelstukken kunt u de apart verkrijgbare 7 standen Sproeikop aansluiten of koppelen met uw eigen accessoires van o.a. Gardena en Kärcher.

  Pakket bevat

  Wondertuinslang maximale lengte: 15 meter

  Kraankoppelstuk

  Sproeikoppelstuk met aan/uit schakelaar

  Draai de kraan open en de magische wondertuinslang groeit automatisch, tot drie keer zijn originele lengte. Draai de kraan weer dicht en de tuinslang krimpt automatisch tot een zeer klein formaat, zodat de slang weer gemakkelijk op te bergen is. Ideaal voor alle klussen, rondom het huis, op de boot, kamperen en caravan, auto wassen, bloemen water geven, ramen wassen etc. Het ontwerp zorgt ervoor, dat knikken van de slang niet meer mogelijk is

  Kenmerken:

  Supereenvoudig in gebruik

  Lichtgewicht en plaatsbesparend

  De slang groeit naar een grote diameter voor een krachtige spuitstraal

  Hogere druk, waardoor ook geschikt voor zwaardere klussen en overbruggen grotere afstanden

  13,49


  Titel: Magic Hose - Uitrekbare, flexibele Tuinslang 15m m
  Prijs: € 13,49
  Productcode: 9200000057885365


     


 • GARDENA Wand-slangenbox roll-up automatic - met 35
  GARDENA Wand-slangenbox roll-up automatic - met 35 De wandslangenbox 35 is compact, direct klaar voor gebruik en geschikt om grotere tuinen mee te beproeien.

  Hoe werkt het?
  De GARDENA roll-up automatic wandslangenbox met 35 meter tuinslang maakt besproeien bijzonder comfortabel. Na je sproeibeurt wordt de slang automatisch opgerold. De praktische slangenbox wordt eenmalig aan de muur bevestigd en is 180° zwenkbaar. De slang kan met weinig inspanning worden uitgetrokken en gestopt met korte tussenpozen van maximaal 50 cm.


  De voordelen van de wandslangenbox:
  Je tuinslang wordt automatisch opgerold.
  De box is 180 graden draaibaar.
  De verstelbare tuinspuit is traploos verstelbaar.
  Comfortabel en eenvoudig besproeien van uw tuin.
  Geen knopen en verdraaiingen meer in uw tuinslang.
  Eenvoudig te bevestigen aan de muur.
  krachtige en gelijkmatige oprolsnelheid.
  De box is makkelijk van de muur te halen voor een eenvoudig opberging tijdens de wintermaanden.
  Alle GARDENA Wandslangenboxen zijn vorstbestendig.

  De specificaties van de wandslangenbox:
  • Slanglengte: 35m
  • Slangdiameter: 13mm
  • Type slang: Tuinslangenbox op haspel
  • Roll up: Automatisch
  • Afmetingen: 59,3 x 25 x 54,2 cm

  Garantie:
  Er zit 2 jaar garantie op de GARDENA wandslangenboxen.

  Wat zit er in de verpakking?
  • Wandhouder en bevestigingsmaterialen
  • 35 meter kwaliteitsslang, 13 mm (1/2")
  • 1.5 meter aansluitslang
  • 3 slangkoppelingen
  • 1 waterstop

  Tips & tricks
  Wil je alles weten over bewateringsplannen op maat, automatische bewatering voor tijdens je vakantie of praktische besparingstips? Bekijk hier onze informatiepagina's over bewatering.

  GARDENA (onderdeel van Husqvarna Group) is in 1961 opgericht in Ulm, Duitsland. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de grootste en meest innovatieve marktleiders op het gebied van tuingereedschap. Of het nu gaat om bewatering, gazononderhoud of snoeigereedschap, GARDENA heeft voor iedere klus in de tuin de juiste oplossing. Om kwaliteit te waarborgen test GARDENA alle artikelen meerdere malen voordat ze op de markt worden gebracht. Dit garandeert de beste kwaliteit en een lange levensduur. Bekijk hier het gehele GARDENA assortiment.

  169,0 135,99


  Titel: GARDENA Wand-slangenbox roll-up automatic - met 35
  Prijs: € 135,99
  Productcode: 9200000010929223


     


 • GARDENA Aquazoom 250/2 Zwenksproeier - 25 tot 250
  GARDENA Aquazoom 250/2 Zwenksproeier - 25 tot 250 Heb je een klein rechthoekig oppervlak als tuin? Dan is de Comfort Aquazoom van GARDENA perfect voor jouw gazon. De sproeier heeft een bereik van 7 tot 18 meter, is traploos instelbaar en heeft een een lange, onderhoudsvrije, levensduur.

  Voordelen
  Sproeioppervlak: 25m² tot max. 250m².
  Traploos instelbare reikwijdte: 7 m tot max. 18 m.
  Sproeibreedte: max. 14 meter

  Garantie
  Er zit twee jaar garantie op de GARDENA Sproeiers.

  Over het merk GARDENA
  GARDENA onderdeel van Husqvarna Group) is in 1961 opgericht in Ulm, Duitsland. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de grootste en meest innovatieve marktleiders op het gebied van tuingereedschap. Of het nu gaat om bewatering, gazononderhoud of snoeigereedschap, GARDENA heeft voor iedere klus in de tuin de juiste oplossing. Om kwaliteit te waarborgen test GARDENA alle artikelen meerdere malen voordat ze op de markt worden gebracht. Dit garandeert de beste kwaliteit en een lange levensduur. Bekijk hier het gehele GARDENA assortiment.

  37,99


  Titel: GARDENA Aquazoom 250/2 Zwenksproeier - 25 tot 250
  Prijs: € 37,99
  Productcode: 9200000010826767


     


 • GARDENA Classic Polo 220 Zwenksproeier - 90 tot 22
  GARDENA Classic Polo 220 Zwenksproeier - 90 tot 22 De GARDENA Classic Zwenksproeier 220 is perfect voor gazons van 90 tot 220m². De sproeier is makkelijk te installeren, heeft een traploos instelbaar bereik en verbeterde ergonomie. De kwalitatieve materialen beschermen de sproeier niet alleen tegen roest maar ook tegen UV straling. Dit zorgt voor een lange gebruikersduur.

  Voordelen
  De sproeier is traploos instelbaar.
  Het filter is gemaakt van roestvrij staal.
  Het reinigen van de spuitmonden is zeer eenvoudig door de verbeterde ergonomie van de reinigingsnaald.

  Specificaties
  • Sproeioppverlak: 90 - 220m²
  • Sproeibereik: 7 - 17 meter
  • Sproeioppervlak: 13 meter

  Garantie
  Er zit twee jaar garantie op de GARDENA Sproeiers.

  Over het merk GARDENA
  GARDENA onderdeel van Husqvarna Group) is in 1961 opgericht in Ulm, Duitsland. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de grootste en meest innovatieve marktleiders op het gebied van tuingereedschap. Of het nu gaat om bewatering, gazononderhoud of snoeigereedschap, GARDENA heeft voor iedere klus in de tuin de juiste oplossing. Om kwaliteit te waarborgen test GARDENA alle artikelen meerdere malen voordat ze op de markt worden gebracht. Dit garandeert de beste kwaliteit en een lange levensduur. Bekijk hier het gehele GARDENA assortiment.

  20


  Titel: GARDENA Classic Polo 220 Zwenksproeier - 90 tot 22
  Prijs: € 20,00
  Productcode: 9200000010484039


     


 • Verbeterd model Flexibele elastische Tuinslang Mag
  Verbeterd model Flexibele elastische Tuinslang Mag Flexibele elastische krimpbare tuinslang Magic Hose. Deze Magic Hose is afgeleid van de XHose. De ideale, uittrekbare tuinslang. Superlicht, eenvoudig in gebruik en geen knikken meer in de tuinslang! Verlengt automatisch en verkort weer supersnel indien minder afstand nodig is. Sluit de tuinslang aan op uw buitenkraan en door de waterdruk begint de slang vanzelf te groeien tot wel 3x zijn originele lengte. Wanneer u klaar bent zet u de kraan gewoon weer uit en zal de slang weer langzaam naar zijn originele lengte krimpen waarna u hem eenvoudig en compact kunt opbergen. De tuinslang is bovendien zeer flexibel waardoor deze niet zal knikken en zo de watertoevoer afknijpen. En in tegenstelling tot andere flexibele tuinslangen is de magische wondertuinslang extra verstevigd waardoor de slang niet scheurt of slijt bij normaal gebruik en bij niet langer dan 5 minuten op waterdruk zonder te sproeien. Met de meegeleverde koppelstukken kunt u de 7 standen Sproeikop aansluiten of koppelen met uw eigen accessoires van o.a. Gardena en Kärcher. Ideaal voor alle klussen, rondom het huis. De verpakking bevat een tuinslang, universeel kraankoppelstuk, koppelstuk voor aan het kraankoppelstuk, sproeikoppelstuk met aan/uit schakelaar 7 standen. Maximale lengte 15 meter. LET OP! Deze tuinslang kan maximaal 5 minuten zonder te sproeien op waterdruk blijven staan! Als deze tuinslang langer op waterdruk blijft staan zonder te sproeien zal de tuinslang kapot gaan!!

  17,49


  Titel: Verbeterd model Flexibele elastische Tuinslang Mag
  Prijs: € 17,49
  Productcode: 9200000058729725


     


 • Eurom Fly Away 16-2 insectenlamp - 2x8 Watt UV - 1
  Eurom Fly Away 16-2 insectenlamp - 2x8 Watt UV - 1 De Fly Away Metal biedt de oplossing tegen vliegende insecten ! De Fly Away 16-2 insectendoder elektrocuteert de insecten zodra deze tegen het rooster aanvliegen, Het rooster van de fly Away Metal heeft een spanning van 2200 Volt


  De Eurom Fly Away Metal is de opvolger van de Fly Away Metal. Dit model heeft reservoir aan de onderkant waar een lokmiddel in kan ( bv wat limonade) om zo nog meer insecten naar de lamp te lokken.

  De Fly Away Metal kan zowel staand als hangend gebruikt worden.


  Type Fly Away metal 16
  Reach 100 M²
  Lamp 2 x 8 Watt UV
  Capacitor /transformer Transformer
  Power use 27 Watt
  Voltage 230 Volt
  Grill tension 2500 Volt
  Housing Aluminum
  Dimensions 10x34x26,5 cm
  Weight 2,15 kg
  EAN code 8713415211412

  29,49


  Titel: Eurom Fly Away 16-2 insectenlamp - 2x8 Watt UV - 1
  Prijs: € 29,49
  Productcode: 9200000076541285


     


 • Eda Parasolvoet - Ø 42 Cm - Kunststof - Antraciet
  Eda Parasolvoet - Ø 42 Cm - Kunststof - Antraciet Een stevige parasolvoet. Voorkomt het omwaaien van de parasol door de parasolvoet te vullen met water of zand. Deze ronde parasolvoet is geschikt voor een parasol steel van 18 tot 32 millimeter.

  - Stevige parasolvoet om een parasol op iedere gewenste plek te plaatsen
  - Geschikt voor een parasol met een doorsnede van 1,8 tot 3,2 centimeter
  - Rond model met diameter van 45 centimeter
  - Gemaakt van kunststof
  - Te vullen met water en/of zand

  12,49


  Titel: Eda Parasolvoet - Ø 42 Cm - Kunststof - Antraciet
  Prijs: € 12,49
  Productcode: 9200000046999170


     


 • GARDENA Besproeiingscomputer EasyControl - 2 bespr
  GARDENA Besproeiingscomputer EasyControl - 2 bespr Zorg voor een optimale besproeiing van de tuin met de GARDENA Easycontrol besproeiingscomputer. Het grote display en de duidelijke knoppen zorgen ervoor dat het programmeren zeer eenvoudig is. Je hebt er geen omkijken naar!

  Voordelen
  Deze besproeiingscomputer kan zo ingesteld worden dat het besproeien volledig automatisch gaat, zelfs als je niet thuis bent. De computer wordt aangesloten tussen de slang en het slangaansluitstuk en zorgt ervoor dat alleen op geprogrammeerde momenten water wordt doorgegeven. De besproeiingsduur kan ingesteld worden tussen twee minuten en een uur en het is mogelijk om drie besproeiingen per dag te programmeren.

  Een groot voordeel van de GARDENA Easycontrol is de gebruiksvriendelijkheid. Het is voor vrijwel iedereen mogelijk om het systeem in te stellen zonder de gebruiksaanwijzing te lezen. De besproeiingscomputer heeft vier duidelijke knoppen waarmee de besproeiingsduur, frequentie en starttijd kunnen worden bepaald. Op het grote display kan alle informatie eenvoudig worden afgelezen.

  Specificaties
  • Besproeiingen per dag: 3
  • Besproeiingsduur: 2 tot 59min
  • Besproeiings frequentie: iedere 2e, 3e of individuele selectie van de besproeiingsdagen
  • Energievoorziening: 1x 9V batterij (deze wordt niet standaard meegeleverd)
  • Werkdruk: 0,5 - 12 bar

  Garantie
  Er zit twee jaar garantie op de GARDENA besproeiingscomputers.

  Tips & tricks
  Wil je alles weten over bewateringsplannen op maat, automatische bewatering voor tijdens je vakantie of praktische besparingstips? Bekijk hier onze Informatiepagina's over bewatering.

  Over het merk GARDENA
  GARDENA onderdeel van Husqvarna Group) is in 1961 opgericht in Ulm, Duitsland. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de grootste en meest innovatieve marktleiders op het gebied van tuingereedschap. Of het nu gaat om bewatering, gazononderhoud of snoeigereedschap, GARDENA heeft voor iedere klus in de tuin de juiste oplossing. Om kwaliteit te waarborgen test GARDENA alle artikelen meerdere malen voordat ze op de markt worden gebracht. Dit garandeert de beste kwaliteit en een lange levensduur. Bekijk hier het gehele GARDENA assortiment.
  GARDENA (onderdeel van de Husqvarna Group) is het grootste merk in Europa op het gebied van tuinverzorging. Of het nu gaat om besproeiingssystemen, pompen, tuinvijvers, gazononderhoud, verzorging van bomen en struiken, tuingereedschap of bodembewerking.
  Uw planten en gazon houdt u groen en gezond door de juiste besproeiing. GARDENA heeft uitstekende oplossingen voor besproeiing, watertransport, reiniging en schoonmaken, besproeiingspompen en automatische besproeiing. Voor nagenoeg iedere tuin heeft GARDENA een efficiënte besproeiingsoplossing.

  46,99


  Titel: GARDENA Besproeiingscomputer EasyControl - 2 bespr
  Prijs: € 46,99
  Productcode: 9200000039790997


     


 • GARDENA Wand-slangenbox roll-up automatic - met 25
  GARDENA Wand-slangenbox roll-up automatic - met 25 De GARDENA roll-up automatic wandslangenbox met 25 meter tuinslang maakt besproeien bijzonder eenvoudig en comfortabel. De slang kan makkelijk uit de box worden getrokken. Eenmaal klaar met besproeien en de slang wordt automatisch weer opgerold. De praktische slangenbox wordt aan de muur bevestigd en is 180° zwenkbaar om ook andere hoeken in je tuin makkelijk te besproeien.

  Voor welke tuin is deze box geschikt?
  Dankzij de 25 meter tuinslang is deze box geschikt voor middelgrote tuinen.

  De voordelen van de wandslangenbox:
  Door het kwalitatieve systeem raakt de tuinslang nooit meer in de knoop.
  De tuinslang 13 mm (½'') levert een hoge waterdoorstroom en optimale werking van de sproeier.
  De box kan eenvoudig van de houder gehaald worden voor opslag tijdens de wintermaanden.

  Broezen, spuiten en wasborstels kunnen worden opgehangen aan de box zodat deze altijd binnen handbereik zijn.
  De box is zeer eenvoudig aan de muur te bevestigen.
  De slang wordt krachtig en gelijkmatig opgerold.
  De tuinspuit is traploos instelbaar.
  Alle GARDENA Wandslangboxen zijn vorstbestendig.

  De specificaties van de wandslangenbox:
  • Slanglengte: 25m
  • Slangdiameter: 13mm
  • Type slang: Tuinslangenbox op haspel
  • Roll up: Automatisch
  • Afmetingen: 59,3 x 25 x 54,2 cm

  Garantie:
  Er zit 5 jaar garantie op de GARDENA wandslangenboxen.

  Wat zit er in de verpakking?
  • Wandhouder en bevestigingsmaterialen
  • 25 meter kwaliteitsslang, 13 mm (1/2")
  • 1.5 meter aansluitslang
  • 3 slangkoppelingen
  • 1 waterstop

  Tips & tricks
  Wil je alles weten over bewateringsplannen op maat, automatische bewatering voor tijdens je vakantie of praktische besparingstips? Bekijk hier onze Informatiepagina's over bewatering.

  GARDENA (onderdeel van Husqvarna Group) is in 1961 opgericht in Ulm, Duitsland. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de grootste en meest innovatieve marktleiders op het gebied van tuingereedschap. Of het nu gaat om bewatering, gazononderhoud of snoeigereedschap, GARDENA heeft voor iedere klus in de tuin de juiste oplossing. Om kwaliteit te waarborgen test GARDENA alle artikelen meerdere malen voordat ze op de markt worden gebracht. Dit garandeert de beste kwaliteit en een lange levensduur. Bekijk hier het gehele GARDENA assortiment.

  154,99 122,5


  Titel: GARDENA Wand-slangenbox roll-up automatic - met 25
  Prijs: € 122,50
  Productcode: 9200000010929221


     


 • HOZELOCK SUPERHOZE 15 meter uitrekbare slang van h
  HOZELOCK SUPERHOZE 15 meter uitrekbare slang van h "100 % betrouwbare en probleemloze uitrekbare slang van hoogwaardige kwaliteit met een lengte van maximaal 30 meter. Dankzij de zeer slijtvaste, UV bestendige buitenlaag van geweven polyestervezel en ultra elastische binnenlaag van natuurlijk rubber wordt scheuren of barsten van de slang voorkomen en kan deze slang probleemloos tot 3 x haar eigen lengte uitzetten en weer krimpen. Compleet geleverd inclusief koppelstukken, universeel kraanstuk en een verstelbare tuinspuit . 3 jaar garantie.

  32,99


  Titel: HOZELOCK SUPERHOZE 15 meter uitrekbare slang van h
  Prijs: € 32,99
  Productcode: 9200000073576327


     


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top