Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Miele HyClean 3D Efficiency GN - Stofzuigerzakken
  Miele HyClean 3D Efficiency GN - Stofzuigerzakken Originele Miele stofzuigerzakken GN blauw
  De HyClean-stofzuigerzakken zorgen in combinatie met een Miele-stofzuiger voor een lange levensduur, een effectieve zuigkracht en een minimale uitstoot.

  De stofzuigerzak heeft een speciaal 9-laags filter, dat meer fijn stof en kleine stofdeeltjes tegenhoudt dan de traditionele stofzuigerzakken. In de stofzuigerzak bevinden zich vijf lamellen, die de opgezogen stof- en vuildeeltjes gelijkmatig verdelen. Daardoor neemt de opnamecapaciteit van de stofzuigerzak toe en kan deze 25% langer gebruikt worden dan de huidige stofzuigerzakken. De HyClose-stofafsluiting van de HyClean-stofzuigerzakken sluit de stofzuigerzak automatisch af als het apparaat geopend wordt voor het hygiënisch verwijderen van de stofzuigerzak.

  Het extreem sterke materiaal, Protector Netting, aan de binnen- en buitenkant van de stofzuigerzak breekt de kracht waarmee bijvoorbeeld aangezogen scherpe voorwerpen of bepaalde verontreinigingen het filtermateriaal raken. De kans op scheuren is dan ook zeer klein.

  Inhoud:
  4 stofzuigerzakken,
  één motorfilter en
  één air-clean-filter

  Geschikt voor:
  S400i - S456i
  S600 - S658
  S800 - S858
  S2000 - S2999
  S5000 - S5999
  S8000 - S8999
  Complete C3
  Complete C2
  Classic C1

  13,99


  Titel: Miele HyClean 3D Efficiency GN - Stofzuigerzakken
  Prijs: € 13,99
  Productcode: 9200000014961456


     


 • Alecto COA-26 Koolmonoxide melder | 7 jaar sensor
  Alecto COA-26 Koolmonoxide melder | 7 jaar sensor Verkozen als Uitblinker in test consumentenbond Oktober 2016

  Koolmonoxidemelder voor veilig verwarmen in huis
  Als de R in de maand komt wordt het buiten koud en gaat binnen gezellig de kachel aan. Kaarsje op tafel, vuurtje in de open haard, de cv een graadje hoger en de kou kan jou niet deren! Tenzij een van je warmtebronnen niet goed onderhouden is, waardoor koolmonoxide vrij kan komen. We kennen de verhalen allemaal van mensen die nog net op tijd uit hun woning zijn gered, want koolmonoxide is verraderlijk. Je kunt het niet zien, proeven of ruiken. Maar gelukkig kun je het wel meten, met een koolmonoxidemelder die constant de luchtkwaliteit bewaakt. Deze COA-26 koolmonoxidemelder is ontworpen om gas te detecteren; bespeurt de melder koolmonoxide dan hoor je een luid waarschuwingssignaal. Een rustgevende wetenschap.

  Vereisten voor een koolmonoxidemelder
  In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn het niet alleen de oude, afgeschreven cv-ketels waarbij koolmonoxide vrij komt. Ook een schoorsteen, geiser en zelfs een moderne Hr-ketel kan de bron zijn. Gedegen onderhoud kan veel voorkomen, maar alleen met een CO-melder weet je echt zeker dat de luchtkwaliteit in huis veilig is. Je wilt dan ook een degelijke melder die uitstekend functioneert. Deze koolmonoxidemelder hebben wij zelf ontwikkeld, getest en verbeterd, met als belangrijkste specificaties:

  • De levensduur van 7 jaar.
  • Het alarmsignaal van 85 decibel, dat je hoort in geval van een gevaarlijke concentratie van koolmonoxide. Dit signaal is luid genoeg om je wakker te maken uit een diepe slaap.
  • Het verlichte LCD display waarop je de CO-waarde kunt aflezen, ook in het donker.
  • De batterijniveau• indicatie, zodat je de batterijen op tijd kunt vervangen. Bij een lege batterij krijg je bovendien een waarschuwingssignaal te horen.
  • De eenvoudige en snelle montage van de koolmonoxidemelder, zonder speciaal gereedschap of ingewikkelde instructies.

  Koolmonoxidemelder in compleet pakket
  Wil jij je woning beveiligen tegen de risico’s van koolmonoxide? Dan maken we het je graag gemakkelijk. Je krijgt dan ook een compleet pakket geleverd, inclusief: de benodigde batterijen (3x LR6 1,5V AA high energy Alkaline batterijen), de bodemplaat voor bevestiging en schroeven en pluggen voor een snelle montage. Kortom, met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.


  21,99


  Titel: Alecto COA-26 Koolmonoxide melder | 7 jaar sensor
  Prijs: € 21,99
  Productcode: 9200000056542877


     


 • Verhuisdozen 10 stuks - Volume - bol.com
  Verhuisdozen 10 stuks - Volume - bol.com Verhuizen begint pas echt door de bol.com verhuisdoos te kopen! Deze verhuisdoos is ideaal voor verhuizing of opslag. Door de vouwconstructie is de doos zwaar te belasten tot 30 kg (compact formaat) en 50 kg (volume formaat) en door de vlakke bodem ook prima te schuiven. Door deze volledig dichte bodem hoef je niet bang te zijn dat de bodem uitscheurt of open schiet bij het tillen. Tevens is de bol.com verhuisdoos voorzien van 2 handgrepen met 2 lagen golfkarton om de doos comfortabel te kunnen dragen.

  De bol.com verhuisdoos is verkrijgbaar in twee formaten:
  • Compact
  Specificaties bol.com verhuisdoos Compact:
  - Afmeting 40,5 x 32,4 x 28,7 cm (lxbxh)
  - Inhoud van 37 liter
  - Te belasten tot 30 kg
  - Gemaakt van 1 laag golfkarton
  - De bodem en de handvat zijden zijn voor extra stevigheid voorzien van een extra laag karton

  • Volume
  Specificaties bol.com verhuisdoos Volume:
  - Afmeting 48,7 x 32,4 x 36,6 cm (lxbxh)
  - Inhoud van 57 liter
  - Te belasten tot 50 kg
  - Gemaakt van 1 laag golfkarton
  - De bodem en de handvat zijden zijn voor extra stevigheid voorzien van een extra laag karton

  De voordelen ten op zichte van de "auto-lock" doos:
  - Dichte bodem, dus geen kans op uitscheuren of open schieten.
  - Steviger door de vouwconstructie.
  - Dubbele handvaten waardoor je zwaarder kan tillen.
  - Kan vervoerd worden door middel van een steekwagen, doordat de bodem vlak is.

  18,99


  Titel: Verhuisdozen 10 stuks - Volume - bol.com
  Prijs: € 18,99
  Productcode: 9200000014554886


     


 • Cleverdog Smart Wi-Fi security camera - met Night
  Cleverdog Smart Wi-Fi security camera - met Night Het spreekt voor zich dat jij je huis, tuin of zakelijk pand graag goed wilt beveiligen. Met deze draadloze bewakingscamera wordt dat heel eenvoudig. Doordat de IP camera op wifi werkt, is er geen bekabeling nodig. Het model is uitgerust met nachtzicht via infrarood. Het nachtzicht bedraagt maar liefst 10 meter, waardoor je gemakkelijk een breed gebied kan blijven volgen, ook wanneer het al donker is. Daarnaast zitten er bewegingssensoren op die eenvoudigweg elke beweging detecteren. Houd op afstand in de gaten of alles nog helemaal veilig is op de locatie waar je de IP camera hebt bevestigd. De IP camera is niet alleen inzetbaar als draadloze bewakingscamera, maar kan ook ingezet worden als babysitter. Zo kan je precies zien of je kindje nog slaapt, wanneer jij elders in huis bezig bent. Via de handige microfoon kan je ook tegen je kleintje praten, bijvoorbeeld om het gerust te stellen wanneer het begint te huilen. De draadloze beveiligingscamera met nachtzicht kan gemakkelijk overal geplaatst worden, doordat je geen rekening hoeft te houden met lastige aansluitingen. Je kan de IP camera op allerlei manieren inzetten en deze eenvoudig opladen via een USB-kabeltje. De draadloze bewakingscamera levert scherpe beelden met een resolutie van 720 x 576. Videocompressie: H.264
  Opladen via USB-kabel
  Nachtzicht tot 10 m
  Bewegingsdetectie
  Werkt bij een temperatuur van -10 °C tot 50 °C
  Ondersteuning voor iOS (6.0 en hoger)
  Ondersteuning voor Android (4.0 en hoger)

  35,95


  Titel: Cleverdog Smart Wi-Fi security camera - met Night
  Prijs: € 35,95
  Productcode: 9200000057748115


     


 • Ring Video Deurbel 2
  Ring Video Deurbel 2 De nieuwste generatie video deurbellen
  Met de Ring Video Deurbel 2 hou je niet alleen je huis in de gaten maar zie, hoor en spreek je met iedereen die bij je aanbelt, van waar je ook bent. Je hebt altijd een directe verbinding met de deurbel via de app op je telefoon, pc of tablet. Door de nieuwe 1080HD groothoek camera zie je direct wie er is en door de ingebouwde speakers en microfoon kan je praten met degene die voor de deur staat. De camera gaat aan wanneer iemand op de bel drukt maar je kan hem zelf ook altijd op afstand aanzetten en door de infrarood functie heb je dan zelfs als het donker is kristalhelder beeld. Via de app ontvang je melding van beweging voor je deur. De bewegingssensor kan je zeer makkelijk instellen en aanpassen naar jouw situatie.

  Met je pakketbezorger communiceren
  Met een Ring Video Deurbel kan je communiceren met degene die aanbelt. Handig om bijvoorbeeld tegen je pakketbezorger te kunnen zeggen dat hij je pakketje bij de buren mag afleveren als jij niet thuis bent.

  Keuze tussen bedrading of oplaadbare batterij
  Je kan de Video Deurbel 2 aansluiten op de bedrading van
  je huis maar hij kan ook gebruikt worden met een quick-release oplaadbare batterij. In tegenstelling tot de standaard video deurbel hoef je nooit meer de deurbel te demonteren om hem op te laden. Als je het handig vind kan je zelfs een extra oplaadbare batterij kopen,zodat je echt nooit meer zonder stroom hoeft komen te zitten.

  Mogelijkheid om de deurbel in huis te horen
  Je kan de Ring Video Deurbel 2 uitbreiden met de Ring Chime. Zo hoor je de deurbel ook gewoon in huis en mis je geen bezoekers als je smartphone leeg is.

  Veiligheidsring rondom je huis
  Je kan de Ring Video Deurbel 2 perfect gebruiken om het deel rond je voordeur te beveiligen. Of je combineert de Ring Video Deurbel 2 met een of meerdere Ring Beveiligingscamera's en creëert daarmee niet alleen een complete veiligheidsring rondom je huis maar tegelijkertijd een rustig en veilig gevoel voor jezelf en je familie.

  Ring Cloud Video Recording
  Zoals bij alle Ring producten krijg je bij de aanschaf een 30 dagen proefabonnement op Ring Cloud Video Recording. Deze service slaat elke video op gedurende maximaal 28 dagen zodat je de beelden op elk moment kan terugkijken of delen. Na deze periode zal je een abonnement moeten afsluiten om de beelden terug te kijken. Het Ring Protect Basis Plan is het standaard-abonnement en kan je zelf afsluiten via de website van Ring. Je betaalt hiervoor per apparaat € 3,- per maand of € 30,- voor een volledig jaar. Als je voor meerdere apparaten een abonnement wilt is het goedkoper om het Ring Protect Plus Plan af te sluiten. De kosten hiervan zijn € 10,- per maand of € 100,- per jaar. Beide abonnementen zijn vooralsnog alleen te betalen met een creditcard. Zonder abonnement is het wel nog gewoon mogelijk om live beelden te bekijken en te communiceren met degene die voor de deur staat.

  Bevestiging en Purchase Protection
  De Ring Video Deurbel 2 moet met schroeven worden bevestigd. Deze schroeven inclusief een schroevendraaier worden ook meegeleverd. Op de videodeurbellen van Ring geldt Purchase Protection. Dit betekent dat Ring kosteloos een nieuwe deurbel stuurt als deze toch onverhoopt wordt gestolen.

  Inhoud verpakking:
  • Ring Video Deurbell 2
  • Gereedschap voor de installatie
  • Schroeven
  • Bevestigingsplaten
  • Oplaadbare quick release batterij
  • 2 verwisselbare frontjes in de kleuren zwart en wit

  Installatieproces van de deurbel
  De Ring Video Deurbel is makkelijk te installeren. In een mum van tijd weet je wie er bij jou aan de voordeur staat. Onder de afbeelding kan je een uitgebreide Nederlandstalige handleiding vinden die je verder helpt in het installatieproces. Mocht je er toch echt niet uitkomen kan je Ring zeven dagen per week bereiken op het gratis nummer: 00 800 87 00 97 81. (let op: deze dienst is alleen beschikbaar in het Engels).

  205,5


  Titel: Ring Video Deurbel 2
  Prijs: € 205,50
  Productcode: 9200000082883795


     


 • Ring Video Deurbel 1 - Zilver
  Ring Video Deurbel 1 - Zilver Met deze draadloze Ring Video Deurbel hoef je je geen zorgen te maken dat je een bezoeker mist. Of je nu thuis bent of in het buitenland, je wordt altijd netjes op de hoogte gehouden door de camera en push notificatie.

  De Ring Video Deurbel beschikt over een 720P HD camera met uitstekend nachtzicht over de gehele omgeving rondom je voordeur. Bewegingsmelingen worden verzonden via de gratis RING™ app (iOS and Android) en waarschuwen je bij (ongewenst) bezoek maar uiteraard ook zodra de postbode zijn pakketjes komt afleveren. Ben je niet thuis? Spreek direct de persoon voor je deur aan om te vertellen wat hij of zij mag doen.

  Je kunt de deurbel aansluiten zoals de bestaande deurbel of via de interne batterij, welke maar liefst 1 jaar standby-tijd heeft bij een volle batterij.

  Mogelijkheid om de deurbel in huis te horen
  Je kan de Ring Video Deurbel uitbreiden met de Ring Chime. Zo hoor je de deurbel ook gewoon in huis en mis je geen bezoekers als je smartphone leeg is.

  Veiligheidsring rondom je huis.
  Je kan de Ring Video Deurbel perfect gebruiken om het deel rond je voordeur te beveiligen. Of je combineert de Ring Video deurbel met een of meerdere Ring Beveiligingscamera's en creëert daarmee niet alleen een complete veiligheidsring rondom je huis maar tegelijkertijd een rustig en veilig gevoel voor jezelf en je familie.

  Productspecificaties:
  - iOS® of Android™ apps
  - Afmeting: 12,65 x 6,17 x 2,20 cm
  - Minimum software voorwaarden: iOS® 7+ of Android™ 4.0+.
  - Wi-Fi internet verbinding (802.11 b/g/n 2.4Ghz)
  - Batterij: 5,200 mAh
  - Power Input: 8-24 VAC of 5 VDC @ 1 A
  - Camera: 1280 x 720 CMOS
  - Lenshoek: 180 graden
  - Video resolutie: HD (720p) 30FPS
  - Geluid: 2 richtingsverkeer
  - Nachtzicht: IR led

  Voordelen van de Ring Video Deurbel:
  • Wi-Fi verbinding
  Verbind de video deurbel eenvoudig met je thuis Wi-Fi netwerk

  • 720P HD camera
  Scherp beeld zowel overdag als 's nachts

  • Nachtzicht via infrarood
  Dankzij de infrarood led’s zie je ook wat er 's nachts rondom je huis gebeurt

  • Terugpraatfunctie
  Spreek met diegene aan de deur via de ingebouwde speaker en microfoon

  • Bewegingssensor
  Bewegingssensoren met instelbare zone activeren de camera en geven meteen een mobiel alarm door

  • Cloud opname functie (optioneel)
  Mis niets dankzij de optionele cloud opname mogelijkheid

  Montage van de Ring Video Deurbel
  Het monteren van deze draadloze deurbel met ingebouwde camera & microfoon is een fluitje van een cent. De Ring Video Deurbel wordt compleet geleverd met een waterpas, schroeven en zelfs een schroevendraaier waardoor je in enkele minuten dit geweldige apparaat monteert.

  Ring Cloud Video Recording
  Zoals bij alle Ring producten krijg je bij de aanschaf een 30 dagen proefabonnement op Ring Cloud Video Recording. Deze service slaat elke video op gedurende maximaal 60 dagen zodat je de beelden op elk moment kan terugkijken of delen. Na deze periode zal je een abonnement moeten afsluiten om de beelden terug te kijken. Het Ring Protect Basis Plan is het standaard-abonnement en kan je zelf afsluiten via de website van Ring. Je betaalt hiervoor per apparaat € 3,- per maand of € 30,- voor een volledig jaar. Als je voor meerdere apparaten een abonnement wilt is het goedkoper om het Ring Protect Plus Plan af te sluiten. De kosten hiervan zijn € 10,- per maand of € 100,- per jaar. Beide abonnementen zijn vooralsnog alleen te betalen met een creditcard. Zonder abonnement is het wel nog gewoon mogelijk om live beelden te bekijken en te communiceren met degene die voor de deur staat.

  Wat zit er in de verpakking?
  - Ring Deurbel
  - Micro USB oplaadkabel
  - Muur montage plaat
  - Schroevendraaier
  - Boor bitje
  - Houtschroeven
  - Muur voegschroeven en voegankers
  - Weerhoesbeschermer
  - Gebruiksaanwijzing
  - Met 2 jaar garantie service.

  Installatieproces van de deurbel
  De Ring Video Deurbel is makkelijk te installeren. In een mum van tijd weet je wie er bij jou aan de voordeur staat. Onder de afbeelding kan je een uitgebreide handleiding vinden die je verder helpt in het installatieproces. Mocht je er toch echt niet uitkomen kan je Ring zeven dagen per week bereiken op het gratis nummer: 00 800 87 00 97 81. (let op: deze dienst is alleen beschikbaar in het Engels).

  99


  Titel: Ring Video Deurbel 1 - Zilver
  Prijs: € 99,00
  Productcode: 9200000045347898


     


 • Grundig Deurbel met 2 Ontvangers + led
  Grundig Deurbel met 2 Ontvangers + led Draadloze deurbel (2 ontvangers)
  Merk: Grundig
  Radiografische deurbel van Grundig.
  Met 2 ontvangers!
  ----Hierdoor kan men bijv. 1 ontvanger bij de voordeur plaatsen(met een bepaalde melodie) en 1 ontvanger bij de achterdeur (met een andere melodie).
  ----Ook kan men bijv. van beneden naar boven bellen
  ----of van huis naar achter in de tuin.

  Verdere specificaties:
  .6 melodieën voorgeprogrammeerd,
  .maximaal bereik: 80 meter,
  .knop voor volumeregeling,
  .knop voor toonselectie,
  .3 bel-opties:
  -bellen -
  -knipperende LED -
  -bellen+knipperende LED.
  .Zender en beldrukker zijn waterdicht.
  .Afmeting zenders: 11x7,5x3cm,
  .Afmeting beldrukker: 8x3x2cm.
  .Voeding zenders: 2x AA batterij (niet bijgeleverd),
  .Voeding beldrukker: CR2032 (wel bijgeleverd).

  26,67


  Titel: Grundig Deurbel met 2 Ontvangers + led
  Prijs: € 26,67
  Productcode: 9200000026879325


     


 • Ring Chime - Voor video deurbel
  Ring Chime - Voor video deurbel De Ring Chime is een aanvulling op alle video deurbellen van Ring. Wanneer je smartphone leeg is of in een andere kamer ligt, zou het kunnen gebeuren dat je niet merkt dat er wordt aangebeld. Met de Ring Chime hoor je de deurbel gewoon in huis. Je hoeft hem hiervoor alleen in het stopcontact te stoppen en hem met je wifi-netwerk te verbinden.

  De Ring Chime heeft een bereik van 10 meter en moet daarom binnen 10 meter van je deurbel geplaatst worden. Als je een groter bereik nodig hebt is de Ring Chime Pro wellicht een betere keuze. Het volume is naar wens in te stellen en het is zelf mogelijk om hem tijdelijk uit te zetten als je even niet gestoord wil worden.

  Veiligheidsring rondom je huis
  Je kan een Ring Video Deurbel en Ring Chime perfect gebruiken om het deel rond je voordeur te beveiligen. Of je combineert een Ring Video Deurbel met een of meerdere Ring Beveiligingscamera's en creëert daarmee niet alleen een complete veiligheidsring rondom je huis maar tegelijkertijd een rustig en veilig gevoel voor jezelf en je familie.

  Voordelen:
  - Deurbel altijd hoorbaar
  - Draadloze verbinding tussen deurbel en chime.
  - Volume vrij instelbaar
  - Geluid volledig uit te schakelen
  - Makkelijk te installeren

  Inhoud verpakking:
  - Ring Chime
  - Handleiding

  Installatieproces van de draadloze gong
  De Ring Chime is makkelijk te installeren. Onder de afbeelding kan je een uitgebreide Nederlandstalige handleiding vinden die je verder helpt in het installatieproces. Mocht je er toch echt niet uitkomen kan je Ring zeven dagen per week bereiken op het gratis nummer: 00 800 87 00 97 81. (let op: deze dienst is alleen beschikbaar in het Engels).

  35


  Titel: Ring Chime - Voor video deurbel
  Prijs: € 35,00
  Productcode: 9200000082883789


     


 • Grundig Draadloze Deurbel compleet
  Grundig Draadloze Deurbel compleet Draadloze deurbel (1 ontvanger)
  Merk: Grundig
  Radiografische deurbel van Grundig.
  Enkele specificaties:
  .36 melodieën voorgeprogrammeerd
  .maximaal bereik: 80 meter
  .knop voor volumeregeling
  .knop voor toonselectie
  .3 bel-opties:
  -bellen
  -knipperende LED
  -bellen + knipperende LED
  .Zender en beldrukker zijn waterdicht
  .Afmeting zender: 11 x 7,5 x 3 cm.
  .Afmeting beldrukker: 8 x 3 x 2 cm.
  .Voeding zender: 2x AA batterij (niet bijgeleverd)
  .Voeding beldrukker: CR2032 (wel bijgeleverd)

  17,49


  Titel: Grundig Draadloze Deurbel compleet
  Prijs: € 17,49
  Productcode: 9200000026273201


     


 • Numatic NVM-1CH Hepa - Stofzuigerzakken
  Numatic NVM-1CH Hepa - Stofzuigerzakken Door deze 10 extra stofzuigerzakken van Numatic kun je nooit meer misgrijpen!
  De Numatic HepaFlo 604015 stofzuigerzakken zijn geschikt voor alle Henry & Hetty en PPR 180-250 modellen.

  10,5


  Titel: Numatic NVM-1CH Hepa - Stofzuigerzakken
  Prijs: € 10,50
  Productcode: 9000000011972198


     


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top