Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Google Nest Thermostaat RVS + Nest Mini Speaker (G
  Google Nest Thermostaat RVS + Nest Mini Speaker (G Google Nest Learning Thermostat

  Lees de productbeschrijving zorgvuldig door! Raadpleeg vóór aankoop wel de online Compatibiliteitschecker van Nest om te controleren of je verwarmingssysteem compatibel is. De 3e generatie Nest Thermostat is mooier dan ooit met een slanker en gestroomlijnder ontwerp en een groter en duidelijker scherm. Met de Afstandsweergave geeft hij de tijd of de ingestelde temperatuur vanaf de andere kant van de kamer weer. Hij kan nu ook je boiler aansturen. En hij gebruikt OpenTherm‐technologie, zodat je nog meer energie kunt besparen. Energie besparen begint met je thermostaat. Je verwarming bepaalt namelijk voor meer dan 60% hoe hoog je energierekening is. Een thermostaat zou je dus moeten helpen energie te besparen. En dat is precies wat de Nest Thermostat doet. Sinds 2011 heeft hij meer dan vier miljard kWh aan energie bespaard in miljoenen huishoudens over de hele wereld.* Dat komt omdat hij van je leert. Hij leert je favoriete temperaturen in huis kennen. En hij verlaagt de temperatuur wanneer je weg bent. Hij leert zelfs hoe lang het duurt om je huis op te warmen of hoe tochtig het is en verbruikt zo alleen de noodzakelijke energie.

  Auto‐Schema
  Zet de verwarming hoger of lager: de thermostaat leert welke temperaturen je prettig vindt en maakt een schema voor je.

  Auto‐Afwezig
  De thermostaat past de temperatuur automatisch aan wanneer je weg bent. Hij kan zelfs de boiler uitschakelen als je een paar dagen van huis bent.

  Geavanceerde modulatie
  De Nest Thermostat gebruikt nu OpenTherm‐technologie (modulerende communicatietaal) om je compatibele HR‐condensatieketel aan te sturen. Zodat je nog meer energie bespaart.

  Warm water
  Je kunt nu ook je boiler aansturen. En het water even extra opwarmen wanneer dat nodig is.

  Bediening op afstand
  Wijzig de temperatuur en stuur je boiler aan, waar je ook bent, vanaf je mobiel, tablet of laptop.

  Afstandsweergave
  Hij licht op wanneer je binnenkomt en geeft de tijd of de ingestelde temperatuur vanaf de andere kant van de kamer weer.

  Samen sterk
  De Nest Thermostat werkt samen met de Nest Protect. Als de Nest Protect gevaarlijk koolmonoxidegas (CO) detecteert, kan hij de Nest Thermostat de ketel (vaak een bron van CO‐lekken) laten uitschakelen.

  Nest Heat Link
  Waar een thermostaat normaliter direct wordt aangesloten op de verwarmingsketel, werkt dit bij de Nest thermostaat anders. Zo vind je in de verpakking de Nest Heat Link die je tussen de verwarmingsketel en thermostaat plaatst. De Heat Link sluit je wel direct aan op je verwarmingssysteem. De Heat Link maakt vervolgens draadloos of via de bestaande thermostaatdraden verbinding met je thermostaat. Let op! Er worden geen stroomkabels meegeleverd.

  Plaatsingsmogelijkheden
  De Nest Thermostat kan (via de Heat Link) draadloos verbinden met je verwarmingssysteem. Daardoor kun je de thermostaat overal in huis plaatsen. Let op! De thermostaat heeft wel stroom nodig (bedraad)! Je hebt de volgende mogelijkheden:

  1. Dezelfde plek aan de muur
  Als je huidige thermostaat is aangesloten op de verwarmingsbedrading in de muur en je dezelfde plek wilt gebruiken, kun je hem gewoon vervangen door een Nest Thermostat. De thermostaat krijgt dan stroom via de bedrading. Wil je de thermostaat op een andere plek aan de muur hangen, plaats hem dan boven een stopcontact en sluit deze aan.

  2. Elke plek in huis met standaard
  Heb je nog geen thermostaat, is je oude thermostaat draadloos of wil je de thermostaat op bijvoorbeeld een tafel of boekenplank plaatsen, dan raden we je aan om de Nest Stand [apart verkrijgbaar] aan te schaffen. De Nest Stand voorziet de thermostaat van stroom. Met de standaard kun je de stroomkabel van de Nest gemakkelijk uit het zicht verbergen en je thermostaat eenvoudig neerzetten. Let op: bij de Nest Thermostat wordt geen stroomkabel meegeleverd, bij de Nest Stand wel.

  De installatie is lastig. Google Nest adviseert daarom een installateur in te schakelen. Meer weten over de installatie? Wij adviseren je voor aankoop de handleiding te lezen. Deze kun je vinden onderaan de productspecificaties.

  Geschikt voor merk CV-ketel:
  ATAG | AWB | Bosch | Ferroli | Intergas | Itho Daalderop | Junkers | Nefit | Remeha | Vaillant

  Wil je dat de thermostaat modulerend werkt? Zorg er dan voor dat je cv-ketel voorzien is van het OpenTherm-protocol. Let op: voor sommige ketels heb je een converter nodig. Heb je een Nefit of Bosch cv-ketel? Voor de Nefit SmartLine, BaseLine, TopLine, TrendLine en ProLine modellen heb je de Nefit OpenTherm Converter EMS-OT (artikelnummer: 4051516324995) nodig. Deze converter past ook op alle Bosch Compact modellen. Heb je een Vaillant cv-ketel? Ook dan heb je voor veel modellen een converter nodig, namelijk de Vaillant VR33 module.

  Compatibiliteit met verwarming
  De Nest Learning Thermostat is compatibel met de meeste systemen voor centrale verwarming, waaronder: Combiketels Systeem‐ en soloketels Boilers voor huishoudelijk gebruik Vloerverwarmingssystemen met warm water (niet elektrisch) Warmtepompen met lucht‐ en aardwarmte (alleen verwarming) Zonesystemen (één Nest Thermostat per zone) Verwarmingssystemen met OpenTherm‐technologie (werkt niet met merkspecifieke modulerende talen) Stadsverwarming, mits je al een bedrade of draadloze thermostaat hebt De Nest Thermostat werkt niet als je een hybride of omkeerbare waterpomp, stadsverwarming zonder thermostaat of een kachel op elektriciteit, hout of biomassa hebt. De thermostaat werkt ook niet met elektrische (vloer)verwarming.

  Specificaties

  Functies Auto‐Schema Auto‐Afwezig Bediening op afstand met Nest‐app True Radiant Warmwaterbediening Werkt met OpenTherm Energiegeschiedenis Nest‐rapport Weet van het weer Afstandsweergave Tijd tot temperatuur Vroeg‐aan Zonbescherming Thermostaatvergrendeling Veiligheidstemperatuurmelding Systeemtest Software‐updates via wifi
  Google Nest Mini

  De nieuwe Nest Mini van Google, nu met beter en rijker geluid! De tweede generatie beschikt over meer vermogen en meer bass. De Google assistent staat 24/7 voor je klaar, je hoeft alleen maar 'Hey Google' te roepen. Speel al jouw favoriete hitjes af op Youtube music, spotify of gewoon via de radio. Beschik je ook over slimme lampen? Dan zijn deze eenvoudig aan/uit te zetten maar ook te dimmen! De Nest Mini werkt met honderden smartapparaten, zoals verlichting, thermostaten en slimme stekkers. Hiernaast past de Google Nest Mini in elk interieur op een koffietafel, een nachtkastje of aan de muur.

  Beter geluid
  'Zet hem maar wat harder'. Je favoriete muziek klinkt grootser en rijker op de Nest Mini.

  Muziek streamen
  Stream muziek met je stem. Speel muziek af via Spotify, YouTube Music, TuneIn Radio en meer.​​ Laat de Google Assistent gewoon weten welk nummer, album of genre, of welke artiest je wilt horen. Of stream naar de Nest Mini vanaf je telefoon.

  De Google Assistent
  De Google Assistent staat altijd voor je klaar. Stel je vraag en krijg het beste van Google, en informatie over het weer, nieuws en vrijwel alle andere onderwerpen. Stel timers en wekkers in, bel iemand met Google Duo, en meer. Nederlands en Frans zijn beschikbare talen voor de Nest.

  Voice Match
  'Hey Google, goedemorgen'. Met Voice Match kan ​de Google Assistent ​je gepersonaliseerde informatie over je dag geven, zoals je dagschema, de route naar je werk, herinneringen en meer.​

  Smarthome
  Bedien je smarthome met je stem. Zeg​ ​de Google Assistent de verlichting te dimmen, de verwarming hoger te zetten of de tv te pauzeren. De Nest Mini werkt met honderden geschikte smartapparaten van je favoriete merken, zoals lampen, thermostaten of tv's

  Klaar om aan de muur te worden bevestigd
  Hang hem aan de muur. Je kunt de Nest Mini aan de muur hangen in je keuken, slaapkamer, woonkamer of hal.​​ Hij is gemakkelijk te bevestigen en bereiken. En hij staat nooit in de weg.

  239,00 239


  Titel: Google Nest Thermostaat RVS + Nest Mini Speaker (G
  Prijs: € 239,00
  Productcode: 9300000128869395


   


 • Alecto COA3920 Koolmonoxidemelder met display - 10
  Alecto COA3920 Koolmonoxidemelder met display - 10 Met de Alecto COA3920 koolmonoxidemelder wordt je direct gewaarschuwd bij koolmonoxide (CO) detectie. De melder heeft een levensduur van wel 10 jaar. De melder is voorzien van een gestucte korrelige muurstructuur en valt daardoor onopvallend en mooi weg in bijna interieur. Belangrijke eigenschappen Snel en duidelijk inzicht via de meldingen in het displayDe 10-jaars sensor zorgt ervoor dat je lang verzekert bent van een veilige melder.De CO melder wordt geleverd inclusief 3 stuks AA batterijen zodat je direct aan de slag kunt.
  De koolmonoxidemelder alarmeert bij te hoge concentratie koolmonoxide, maar waarschuwt ook al bij lage concentraties.
  De koolmonoxidemelder geeft via display en via geluid en de lampjes duidelijk aan wat er aan de hand is. Bijvoorbeeld wanneer de batterijen bijna leeg zijn of de levensduur van de sensor na 10 jaar te einde komt.Compleet geleverd met bodemplaat, schroeven en pluggen voor een eenvoudige en snelle montage. Behuizing met wandstructuur De behuizing van de koolmonoxidemelder, ook wel CO-melder genoemd, is opvallend onopvallend. De melder is namelijk voorzien van een gestucte korrelige wandstructuur. Zo valt deze in bijna iedere muur mooi weg. De CO-melder is compact (75 x 106 x 35 mm) en is geschikt om op te hangen, maar ook om neer te zetten. Ook waarschuwing bij lagere concentratie koolmonoxide Koolmonoxidemelders geven de concentratie koolmonoxide weer in ppm. Ppm staat voor parts per million, oftewel aantal deeltjes op 1 miljoen deeltjes. Wettelijk is het verplicht dat CO-melders alarm geven bij een gedetecteerde concentratie koolmonoxide vanaf 50 ppm gedurende 60 minuten. Ook wanneer je slaapt zal een alarm van >85dB niet onopgemerkt blijven. Echter ook een langdurige aanwezigheid van een lagere concentratie CO is schadelijk voor de gezondheid. De Alecto COA3920 koolmonixidemelder geeft al een waarschuwing wanneer gedurende 60 minuten een concentratie van 30 ppm wordt gedetecteerd. Extra inzicht via het display Het display van de COA3920 biedt extra inzicht. Zo wordt de concentratie koolmonoxide in het display weergegeven, normaal gesproken 000ppm. Verder biedt het display inzicht in de batterijstatus en toont meldingen bij te hoge concentratie CO, test modus en eventuele foutmeldingen. Hoogste kwaliteit Zoals alle koolmonoxidemelders van Alecto zijn deze van de hoogste kwaliteit en voldoen ze aan de Europees Norm (EN50291-1:2018). De Alecto COA3920 heeft een testknop waarmee je periodiek eenvoudig test of de koolmonoxidemelder nog naar behoren werkt. Geen enkele zorg dus meer over koolmonoxide met deze handige CO-melder! De Alecto COA3920 is ook verkrijgbaar in een uitvoering zonder display, model COA1910. Wat zit in er in de doos?: Koolmonoxidemelder COA3920Batterijen AA 3xBodemplaatMontagemateriaal (schroeven en pluggen 2x)Handleiding NL / EN / DE/ FR

  24,89 24,89


  Titel: Alecto COA3920 Koolmonoxidemelder met display - 10
  Prijs: € 24,89
  Productcode: 9300000049383494


   


 • Nooie Smart Plug - Slimme Stekkers - Set van 4 - M
  Nooie Smart Plug - Slimme Stekkers - Set van 4 - M Nooie - Nooie is ontstaan uit liefde, met liefde en om lief te hebben.
  Warm Tech: intuïtieve technologie die zorgt voor u en uw dierbaren.
  We zijn op een missie om je leven te vereenvoudigen en te verfijnen met Warm Tech*, en om slim leven toegankelijker te maken voor iedereen.
  Nooie maken uw leven slimmer
  Bedien uw apparaat waar en wanneer u maar wilt AFSTANDSBEDIENING - Je kunt apparaten altijd en overal op afstand bedienen met je telefoon na het downloaden van de GRATIS APP 'Nooie'. Ze hoeven zich niet te verplaatsen om de apparaten aan en uit te zetten, ook niet als ze thuis zijn. STEL JUISTE ROUTINES IN - De Nooie APP geeft je zorgeloze controle over je huishoudelijke apparaten door automatische tijden en schema's in te stellen, zodat je apparaten (zoals lichten, verwarming en koffiezetapparaat, enz.) gemak en efficiëntie brengt in uw leven. MAAK JE HUIS SLIM - Met de Nooie Smart Plug kun je je lichten, ventilatoren, koffiezetapparaten en meer met je stem bedienen met Alexa en Google Home. Met meerdere slimme stekkers kun je meerdere stopcontacten bedienen. Geen slimme thuishub vereist. VEILIGHEID EN GEBRUIKSVRIENDELIJK ONTWERP - ETL-certificering zorgt voor volledige bescherming en de kinderslotfunctie helpt u om de aan / uit-knop tijdelijk uit te schakelen en te voorkomen dat uw kinderen per ongeluk apparaten inschakelen. Terwijl het compacte ontwerp je tweede stopcontact vrij houdt. EENVOUDIG TE GEBRUIKEN - Steek de Nooie Mini-aansluiting gewoon in een stopcontact, sluit een apparaat aan op de slimme stekker en bedien uw apparaat draadloos met een tablet of telefoon. Alleen 2,4 GHz wifi-netwerken worden ondersteund. Energiemeter + inzicht in uw stroomverbruik - Nooie Slimme stekkers meten het stroomverbruik per stekker. Zo bespaart u gemakkelijk kosten door uw stroomverbruik inzichtelijk te maken met Smart Life App. Zo weet u waar het grootste stroomverbruik vandaan komt en met onze tijdschema’s kunt u er voor kiezen om apparaten op door u gekozen tijdstippen aan/uit te zetten. Bespaar gemakkelijk kosten door uw stroomverbruik inzichtelijk te maken. Breng uw stroomzuigers in kaart en voorkom zo onnodige kosten. Gemakkelijk in te stellen en te gebruiken
  1. Scan de QR-codes of bel de App Store om de Nooie Home-app te downloaden. Maak een account aan om je apparaat toe te voegen.
  2. Sluit uw apparaat rechtstreeks aan op een driepins aardcontactdoos.
  3. Volg de instructies in de app om het apparaat met uw netwerk te verbinden.

  Gemakkelijk op te zetten
  Download de Nooie app (Android, iOS)
  1. Zoek "Nooie" in App Store, Google Play of scan de QR-code in de handleiding om de app te downloaden en te installeren.
  2. Registreer uw persoonlijke Nooie-account en meld u aan. Open de nooie app om de slimme stekker aan te sluiten.
  1. Steek de wifi-aansluiting in het wifi-deksel in uw stopcontact (alleen 2,4 GHz).
  2. Controleer of het lampje snel knippert. Zo niet, druk dan minstens 5 seconden op de aan/uit-schakelaar zodat het lampje snel knippert (twee keer per seconde).
  3. Apparaat toevoegen -> Nooie WiFi-stopcontact Sluit uw apparaat aan en geniet
  U kunt uw WiFi-stopcontact een naam geven en genieten van een eenvoudig leven.
  Je kunt het delen met je familie.
  Veel mobiele telefoons kunnen een enkel apparaat besturen. De hoofdaccount kan worden gebruikt om het apparaat te delen voor de familie recht. Warme tips Gebruik uw smart plug alleen binnenshuis. Houd het product uit de buurt van water en vlammen die brand, elektrische schokken of andere schade kunnen veroorzaken. Zorg ervoor dat het apparaat is uitgeschakeld voordat u het aansluit op de smart plug. Gebruik de stekker niet om apparaten te bedienen (bijv. B. Kachels, kachels) waar continue of onbewaakte werking gevaarlijk kan zijn. Als de energiebewakingsfunctie niet nauwkeurig is, neem dan contact met ons op voor een firmware-upgrade. De belangrijkste kenmerken van de Nooie PE10 zijn: Model: PE10 Kleur: Wit WiFi-vereiste: 2,4 GHz Ingangsspanning: 250 V Maximaal vermogen: 10A Compatibiliteit: iOS, Android Gewicht van het product: 52,6 g Wat in de doos Smart socket x 4 Gebruiksaanwijzing x 1

  39,99 39,99


  Titel: Nooie Smart Plug - Slimme Stekkers - Set van 4 - M
  Prijs: € 39,99
  Productcode: 9300000109204125


   


 • ELRO DB3000 Draadloze Deurbel Set – met Ontvanger
  ELRO DB3000 Draadloze Deurbel Set – met Ontvanger Met de ELRO DB3000 draadloze deurbel set hoor je altijd wanneer iemand voor je deur staat. Deze hoogwaardige set bestaat uit een stevige, waterproof beldrukker en een draagbare binnen unit met een hoge kwaliteit speaker. Omdat de binnen unit op batterijen (incl.) werkt kun je hem overal neerzetten waar je maar wilt. Betrouwbare draadloze verbinding tot wel 300m De ELRO DB3000 werkt geheel draadloos en is daardoor makkelijk in gebruik te nemen. Het systeem maakt gebruik van een 100% storingsvrij digitaal signaal, waardoor de deurbel set ook in goed geïsoleerde nieuwbouw woningen feilloos werkt. In een open ruimte haalt dit signaal tot wel 300m, ruim voldoende dus om overal in huis te gebruiken. 52 melodieën en 5 geluidsniveaus Met maar liefst 52 melodieën om uit te kiezen zit er op deze deurbel altijd wel een belgeluid dat bij jouw smaak past. Zo is deze deurbel geheel aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeur. Het volume van de deurbel gaat tot wel 110dB en je kunt dit volume instellen op 5 verschillende niveaus. Zo kun je bijvoorbeeld het volume van de bel dempen wanneer een kind ligt te slapen en het volume hoger zetten wanneer je een feestje hebt. De binnen unit beschikt tevens over led verlichting welke op licht wanneer wordt aangebeld. Compact en bestand tegen alle weersinvloeden Omdat de deurbel slechts 4 cm breed is past hij makkelijk op iedere buitenpost. De drukker is gemaakt van hoogwaardige kunststof en is IP65 waterdicht. Hierdoor hoeft de deurbel niet persé onder een afdak te hangen, maar kun je hem ook met een gerust hart in de regen laten hangen. Belangrijkste specificaties Complete deurbelset met drukker en ontvanger Storingsvrij digitaal signaal met bereik tot 300m 52 melodieën Volume tot 110dB, instelbaar op 5 geluidsniveaus Flitsende led lamp in ontvanger ter indicatie van aanbellen IP56 waterdicht Compact, past op elke deurpost installatiemateriaal; schroefjes én kleefstrips Eenvoudige installatie De installatie van de ELRO DB3000 deurbel set is erg eenvoudig en binnen enkele minuten uit te voeren. De beldrukker monteer je vliegensvlug bij je deur met de meegeleverde kleefstrips of schroefjes. Omdat de drukker en ontvanger reeds in de doos aan elkaar gekoppeld zijn hoef je vervolgens enkel de drukker te activeren en waar nodig de batterijen te plaatsen. Hierna is de deurbel set klaar voor gebruik! Inhoud van de verpakking Deurdrukker Binnenunit Montage materiaal; kleefstrips en schroefjes Handleiding

  17,99 17,99


  Titel: ELRO DB3000 Draadloze Deurbel Set – met Ontvanger
  Prijs: € 17,99
  Productcode: 9300000019671744


   


 • Nordevik® Tochtstrip 12 meter - Zelfklevend - Ener
  Nordevik® Tochtstrip 12 meter - Zelfklevend - Ener Deze tochtstrip houdt lucht, water, koude wind en lawaai tegen via ramen en deuren. Al deze problemen hebben te maken met de opening tussen deuren en ramen. Nu hebben we de Nordevik tochtstrips om deze problemen op te lossen! Deze anti-tochtbanden zorgen voor winddichte, geluidsdichte en waterdichte deuren en ramen. Helpt u tocht en luchtlekken te blokkeren, helpt u energie te besparen door de warmte binnen -en de kou buiten te houden waardoor u een heerlijk comfortabel huis krijgt.

  Kenmerken
  Deze tochtstrip voor binnen zorgt ervoor dat uw woning winddicht, waterdicht en stofdicht wordt. Daarnaast zorgen deze strips voor een reductie van geluid Deze tochtstrip is van kwalitatief hoogwaardig foam, heeft grote flexibiliteit en veerkracht. Elke afdichtingsstrip heeft een sterke zelfklevende rug, waardoor deze stevig blijft plakken en langdurig meegaat Deze set met afdichtingsstrips kan breed worden toegepast op deuren, ramen, kasten, auto's, lades en alle plaatsen waar je de impact van lucht, water en geluid wilt verminderen. Inhoud verpakking: 2 rollen O-type tochtstrips, 2 keer 3 meter (12 meter in totaal) Energie besparende tip: Houd er rekening mee dat u het oppervlak moet reinigen voordat u het aanbrengt voor betere prestaties. Als er een probleem of probleem is, vraag ons dan via koper-verkoper berichten, we zullen het oplossen. De strip is 2x 9mm breed en 6mm dik

  13,99 13,99


  Titel: Nordevik® Tochtstrip 12 meter - Zelfklevend - Ener
  Prijs: € 13,99
  Productcode: 9300000123225527


   


 • Happy Goods - Zelfklevend Toiletrolhouder met Plan
  Happy Goods - Zelfklevend Toiletrolhouder met Plan Waar laat je je telefoon tijdens het toiletbezoek? Het is elke keer weer zoeken en de echte pechvogels hebben hem misschien al eens per ongeluk in het toilet laten vallen. Deze toiletrolhouder met plankje biedt uitkomst! Leg hem veilig weg op de stijlvolle wc rolhouder van Happy Goods. Zo heb je toiletpapier én jouw telefoon simpel en snel bij de hand. Must have Happy Goods wc rolhouder zwart Sterk en Duurzaam RVS-materiaal Toiletrolhouder met plankje Leg je telefoon erop Ophangen zonder boren (power sticker) Modern en Stijlvol Design Multifunctioneel Waterbestendig Plankje voor jouw telefoon We kennen het allemaal: waar laat je je telefoon tijdens een toiletbezoek? Deze stijlvolle wc papier houder van Happy Goods is niet alleen een toiletrolhouder, maar ook een telefoonhouder! Nooit meer zoeken naar een plekje voor jouw telefoon, maar leg hem handig weg op de toiletrolhouder met plankje. Geschikt voor elke telefoon! Multifunctioneel Deze wc rolhouder doet meer dan vergelijkbare toiletrolhouders. Naast dat je het plankje kan gebruiken voor jouw telefoon kan je het ook gebruiken om extra sfeer te creëren in het toilet. Zet er bijvoorbeeld een plantje, kaarsje of andere accessoires op! Populair design Het minimalistische design van de toiletrolhouder zwart is een mooie aanvulling op elk interieur. Het matzwart is mooi afgewerkt en geeft een industriële en moderne sfeer. Installeren zonder boren Voor wie niet wil boren krijg je bij deze toiletrol houder de ‘Waterbestendige 3m vhb power sticker’ meegeleverd. Hiermee hang je de wc rolhouder stevig op. Wie toch liever de boor gebruikt, ook jou vergeten we niet. We leveren we ook een set schroeven mee! Specificaties: Verpakkinginhoud: 1x toiletrolhouder zwart, 1x 3M VHB Power Sticker, 1x Set Schroeven, 1x Installatiehandleiding Merk: Happy Goods toiletpapier houder Kleur: Wc rolhouder zwart mat Materiaal: RVS Afmetingen: Lengte x breedte x hoogte = 14 cm x 9,5 cm x 10 cm Toiletrolhouder met plankje: Ja Waterbestendig: Ja Toiletrolhouder zonder boren: Ja Geschikt voor: Elke ruimte en muur (wc rolhouder zonder boren en met boren) Compatibiliteit: Toiletpapier, telefoons, bril, boekjes, plantjes en andere accessoires. Happy Goods Het meest betrouwbare, modernste en vrolijkste productlijn op Bol ! Tover een glimlach op je gezicht wanneer jouw Happy Goods artikel eindelijk aan je deur arriveert. Het zal je verwachtingen overtreffen. Wat is jouw favoriete Happy Goods artikel? Cadeautip De Happy Goods - Toiletrolhouder met plankje is ook leuk om cadeau te doen! Het is soms wel eens moeilijk om iemand een perfect cadeau aan te bieden. Natuurlijk is dit artikel niet te missen in je wishlist. Aan wie gaan jij deze cadeau doen? Bestel nu deze populaire toiletrolhouder met plankje voor jouw telefoon!

  18,45 18,45


  Titel: Happy Goods - Zelfklevend Toiletrolhouder met Plan
  Prijs: € 18,45
  Productcode: 9300000043914135


   


 • Energiemeter Verbruiksmeter - Energiekostenmeter S
  Energiemeter Verbruiksmeter - Energiekostenmeter S Energiekosten - Energieverbruiksmeter - kWh - Energiemeter - Energie meter stopcontact - Stroomverbruikmeter - Meter Jouw stroomkosten gaan omlaag! Breng nu gelijk jouw maandlasten omlaag! Bespaar op jouw energie, jouw geld en verbeter tegelijkertijd het milieu met Hillar’s nieuwste energie-verbruiksmeter! Met deze zeer gebruiksvriendelijke stroommeter met achtergrondverlichting krijg jij meteen inzicht in welke apparaten in jouw huis de energievreters zijn en voor de hoge kosten zorgen!

  Let op: dit model is NIET geschikt voor Belgische plugs. Wij bieden wel dit model aan (zie selectie). Hillar’s energiemeter Deze energiemeter is een monitoring- en testinstrument dat het stroomverbruik van een aangesloten apparaat en de kosten van de verbruikte elektriciteit bepaalt, zodat gebruikers hun elektrische verbruik kunnen volgen en de energierekening en CO2-uitstoot kunnen verminderen. 7 Parameter weergaven Op het grote blauwe LCD-display van Hillar’s meetinstrument worden maar liefst 7 parameters en berekeningen getoond. Deze tellen het verbruik én natuurlijk de kosten (€) over een periode in kilowatturen (kWh) en een hoge tolerantie van max 16 A, compatibel met 230V AC. Het bereik loopt van 0 - 9999 kWh en de kosten ook van 0 - €9999. Slimme geheugenchip Met de ingebouwde smart geheugenchip worden meetwaarden en meetinstellingen opgeslagen, zelfs nadat de stroommeter uit het stopcontact wordt getrokken. Zo kun jij altijd jouw verbruik blijven volgen. Nauwkeurig en beschermd Met de ingebouwde zeer nauwkeurige stroomsensor is de meter altijd beschermd tegen overbelasting. Zodra het totale vermogen het nominale vermogen overschrijdt wordt dit op het LCD-scherm met “Overload” weergegeven en volgt er een piep. Het omhulsel van de stroommeter is gemaakt van vlamvertragend materiaal. Let op: het maximale toegestane vermogen van een apparaat is 3840W. Hillar's persoonlijke service Het team van Hillar staat je graag te hulp. Wij zijn heel de week bereikbaar op onze mail, deze kun je vinden in onze webwinkel en op de productverpakking. 100% klant tevredenheidsgarantie Wij staan voor de duurzaamheid van onze producten en daarmee de tevredenheid van onze klanten. Mocht je in het onwaarschijnlijke geval ontevreden zijn met je aankoop, dan krijg jij het volledig bedrag terug. Bespaar energie én geld en verminder CO-2 uitstoot met Hillar’s exclusieve stroomkosten meter. Kies ook voor een groener milieu en sluit je aan bij de duizenden tevreden klanten die jou voorgingen!

  39,95 39,95


  Titel: Energiemeter Verbruiksmeter - Energiekostenmeter S
  Prijs: € 39,95
  Productcode: 9200000127675223


   


 • EcoSavers Energieverbruiksmeter Groot Display Elec
  EcoSavers Energieverbruiksmeter Groot Display Elec Let op ! NIET geschikt voor Belgie Meten = Weten De EcoSavers Energiemeter meet het energieverbruik en berekent de verbruikskosten van aangesloten huishoudelijke apparatuur. U kunt hiermee ontdekken welke apparaten de meeste stroom verbruiken en hierdoor kunt u uw energieverbruik beperken. Let op: dit product is alleen voor Nederlandse stopcontacten! Alleen voor gebruik binnenshuis Gebruik: Dit product gebruikt een interne capacitor om opgeslagen data te bewaren. Deze capacitor dient voor het eerste gebruik te worden opgeladen. Plaats de energiemeter derhalve voor het eerste gebruik 10 minuten in het stopcontact. Dit is een unieke eigenschap van het apparaat. Andere energiemeters werken met oplaadbare batterijen voor de geheugenfunctie. Indien u het apparaat echter een jaar niet gebruikt, raakt een oplaadbare batterij onherstelbaar beschadigd, met als gevolg een apparaat dat u weg kunt gooien. De EcoSavers Energiemeter met grote display beschikt over een capacitor. Deze houdt het geheugen ca. 5-10 minuten vast (zodat u voldoende tijd heeft om van stopcontact te wisselen met behoud van data), echter blijft onbeperkt functioneren, ook al gebruikt u de energiemeter voor langere tijd niet. Een capacitor raakt niet beschadigd als u deze voor lange tijd niet gebruikt. Nadat de energiemeter is aangesloten op het stopcontact zal de display binnen 5 minuten verschijnen. Na 10 minuten opladen is de energiemeter klaar voor gebruik. Steek de stekker van het te meten apparaat in de energiemeter. Bovenste deel van de LCD display: W energie verbruik V voltage A amperage Hz energie frequentie POWER FACTOR stroom factor Middelste deel van de LCD display: KWhtotaal energieverbruik in KWh; €totale kosten in €; CO2 Kg totaal verwachte CO2 in kg; DAYtotaal dagen meetperiode; € / KWh geprogrammeerde kostprijs per KWh. Onderste deel van de LCD display: Dit deel van de LCD display toont de tijdsduur van uw meetsessie. Gebruiksdata: Gebruiksvoltage: 230Vac/50Hz; Werkbare voltages: 150Vac ~ 276Vac; Gebruiksvermogen: max. 16A; Wattage display bereik:0.0W ~ 9.999W (max. 16A/3.680W); Voltage display bereik:0.0V ~ 9.999V(max. 276V); Vermogen display bereik:0.000A ~ 9.999A(max. 16A); Prijs display bereik:00.00€/KWh ~99.99€/KWh; Totaal KWh display bereik:0.000KWh ~ 9.999KWh; Totale kosten bereik:0.00€ ~ 9.999€; CO2 display bereik:0.00kg ~ 9.999 kg.

  GS keurmerk

  24,95 24,95


  Titel: EcoSavers Energieverbruiksmeter Groot Display Elec
  Prijs: € 24,95
  Productcode: 9300000124564546


   


 • AWEMOZ Tochtstrip 7,5 Meter Lang x 3,5 cm Breed -
  AWEMOZ Tochtstrip 7,5 Meter Lang x 3,5 cm Breed - ✅ Voorkom koude lucht in je woning en bespaar op je energiekosten! De zelfklevende tochtstrip van AWEMOZ is dé oplossing. De tochtstrip is gemaakt van transparant siliconen materiaal, zodat het niet opvalt in de ruimte waar je de tochtstrip plaatst. De tochtstrip blokkeert de koude lucht van buiten wat zorgt voor lagere energiekosten.

  ✅Pluspunten ✓ Zelfklevend
  ✓ Hoogwaardig siliconen
  ✓ Eenvoudig te gebruiken
  ✓ Transparant
  ✓ Geschikt voor binnen en buiten
  ✓ Geschikt voor deuren, ramen en brievenbussen
  ✓ Bespaar op uw stookkosten!
  ✓ Geluidsdicht

  ✅Specificaties * 7,5 meter x 3,5 cm
  * Hoogwaardig Siliconen
  * Transparant

  ✅Stappenplan 1: Knip de tochtstrip op de gewenste maat
  2: Maak de plek waar u de tochtstrip wilt aanbrengen schoon en vetvrij
  3: Haal de papierstrook van de tochtstrip af
  4: Plak de tochtstrip op de gewenste plek

  Vandaag besteld = morgen in huis & niet goed = geld terug garantie.

  ✅ Door deze zelfklevende tochtstrip van AWEMOZ® zorg jij ervoor dat je nooit meer last hebt van tocht in jouw kamer! Hierdoor door bespaar jij op je stookkosten. Een perfecte investering dus!

  14,40 14,4


  Titel: AWEMOZ Tochtstrip 7,5 Meter Lang x 3,5 cm Breed -
  Prijs: € 14,40
  Productcode: 9300000033256380


   


 • Hombli Slimme Stekker - WiFi - Timerfunctie en Ene
  Hombli Slimme Stekker - WiFi - Timerfunctie en Ene Met de Hombli slimme stekker maak je in een handomdraai elk elektrische apparaat in huis slimmer. Installeer de slimme stekker eenvoudig via de Wi-Fi verbinding bij je thuis. Bedien de smart plug waar je ook bent met de gratis Hombli app of via stembesturing met Google Assistant en Amazon Alexa.

  Voordelen:
  Afstandsbediening – verbind je apparaten met het smart-stopcontact en bedien ze vanaf overal via de gratis Hombli-app (Android en iOS). Sluit het Smart-stopcontact rechtstreeks aan op je draadloze netwerk. Automatische reiniging – stel je huishoudelijke apparaten zo in dat ze automatisch op een bepaald tijdstip of dag van de week in- of uitschakelen. Schakel bijvoorbeeld het licht uit als je niet thuis bent. Steekbesturing: sluit het smart-stopcontact aan op Amazon Alexa, Google Assistant of Siri en gebruik je stem om het koffiezetapparaat in te schakelen als je 's ochtends wakker wordt. Of maak een groep met meerdere huishoudelijke apparaten en bedien deze met één spraakcommando. Energiebesparend – bespaar geld door het stroomverbruik van je apparaten in real-time te bewaken en verlaag dankzij de timer kosten. Vertrouw je huis zorgeloos en controleer je apparaten onderweg uit. Kwaliteitsgarantie – ontwikkeld in Nederland. Eenvoudig te installeren. Gebaseerd op het Tuya Smart IoT-platform. Voldoet aan de DSGVO en de hoogste veiligheidsnormen. Eenvoudige installatie en bediening Eenvoudig te installeren
  Deze gebruiksvriendelijke slimme stekker installeer je in een handomdraai! Het enige wat je nodig hebt is de smart plug, een Wi-Fi verbinding en de Hombli app. Steek de slimme stekker in het stopcontact en volg de duidelijke instructies in de app. Bediening op afstand, waar je ook bent
  Met de Hombli app bedien je de smart plug op elk gewenst moment thuis, onderweg en zelfs op vakantie. Schakel apparaten in- of uit, check energieverbruik en maak tijdschema’s via de gebruiksvriendelijke app. Download de app gratis via Google Play of de App Store. De voordelen van een slimme stekker Maak tijdschema’s
  Schakel de slimme stekker automatisch in- of uit op elk gewenst tijdstip van de dag via tijdschema’s. Verwarm ’s ochtends automatisch het koffiezetapparaat, net voordat de wekker gaat en begin je dag direct met een warme kop koffie na het opstaan. Automatisch in- en uit schakelen
  Stel een timer in voor apparaten waarvan je wel eens vergeet om deze uit te schakelen. Zet de slimme stekker automatisch uit na bijvoorbeeld 30 minuten. Twijfel nooit meer of je het strijkijzer wel hebt uitgedaan! Slim energie besparen De energiemonitor functie geeft je realtime inzicht in het stroomverbruik van je apparaten. Signaleer onnodig verbruik en bespaar slim energie door tijdschema's en timers in te stellen in de Hombli app. Stembediening met Alexa en Google Home
  Heb je even je handen vol? Vraag Alexa of de Google Assistant om je apparaten in te schakelen! Koppel je smart plug aan slimme speakers zoals Google Home (mini) of Amazon Echo en bedien de stekker met spraakbediening. Combineer smart home producten
  Deze smart plug werkt op de betrouwbare technologie van Tuya Smart. Hierdoor combineer je de slimme stekker simpel en snel met slimme lampen, sensoren en camera’s van Hombli en andere merken die Tuya ondersteunen.

  37,90 37,9


  Titel: Hombli Slimme Stekker - WiFi - Timerfunctie en Ene
  Prijs: € 37,90
  Productcode: 9300000017669696


   


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top