Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Google Nest Learning Thermostat - Slimme thermosta
  Google Nest Learning Thermostat - Slimme thermosta De 3e generatie Nest Thermostat is mooier dan ooit met een slanker en gestroomlijnder ontwerp en een groter en duidelijker scherm. Met de Afstandsweergave geeft hij de tijd of de ingestelde temperatuur vanaf de andere kant van de kamer weer. Hij kan nu ook je boiler aansturen. En hij gebruikt OpenTherm‐technologie, zodat je nog meer energie kunt besparen.
  Energie besparen begint met je thermostaat. Je thermostaat bepaalt voor meer dan de helft hoe hoog je energierekening is. Hij zou je dus moeten helpen energie te besparen. Dat is precies wat de Nest Thermostat doet. Sinds 2011 heeft hij meer dan vier miljard kWh aan energie bespaard in miljoenen huishoudens over de hele wereld.* Dat komt omdat hij van je leert. Hij leert je favoriete temperaturen in huis kennen. En hij verlaagt de temperatuur wanneer je weg bent. Hij leert zelfs hoe lang het duurt om je huis op te warmen of hoe tochtig het is en verbruikt zo alleen de noodzakelijke energie.
  Auto‐Schema Zet de verwarming hoger of lager: de thermostaat leert welke temperaturen je prettig vindt en maakt een schema voor je.
  Auto‐Afwezig De thermostaat past de temperatuur automatisch aan wanneer je weg bent. Hij kan zelfs de boiler uitschakelen als je een paar dagen van huis bent.
  Geavanceerde modulatie De Nest Thermostat gebruikt nu OpenTherm‐technologie om je compatibele HR‐condensatieketel aan te sturen. Zodat je nog meer energie bespaart.
  Warm water Je kunt nu ook je boiler aansturen. En het water even extra opwarmen wanneer dat nodig is.
  Bediening op afstand Wijzig de temperatuur en stuur je boiler aan, waar je ook bent, vanaf je mobiel, tablet of laptop.
  Afstandsweergave Hij licht op wanneer je binnenkomt en geeft de tijd of de ingestelde temperatuur vanaf de andere kant van de kamer weer.
  Samen sterk De Nest Thermostat werkt samen met de Nest Protect. Als de Nest Protect gevaarlijk koolmonoxidegas (CO) detecteert, kan hij de Nest Thermostat de ketel (vaak een bron van CO‐lekken) laten uitschakelen. De standaard voor de 3e generatie Nest Learning Thermostat Je hoeft je Nest Thermostat niet aan de muur te bevestigen: je kunt hem ook op een plank of tafel zetten. De Nest‐standaard is speciaal ontworpen voor de 3e generatie Nest Thermostat. Samen zijn ze een prachtig stel. [wordt apart verkocht] ​
  Specificaties
  Functies Auto‐SchemaAuto‐AfwezigBediening op afstand met Nest‐appTrue RadiantWarmwaterbedieningWerkt met OpenThermEnergiegeschiedenisNest‐rapportWeet van het weerAfstandsweergaveTijd tot temperatuurVroeg‐aanZonbeschermingThermostaatvergrendelingVeiligheidstemperatuurmeldingSysteemtestSoftware‐updates via wifi
  Kleur Roestvrij staal
  Scherm LCD met 24‐bits kleurenResolutie 480 x 480, 229 pixels per inch (PPI)Diameter 5,3 cm
  Sensoren TemperatuurLuchtvochtigheidActiviteit dichtbijActiviteit verafOmgevingslicht
  Afmetingen en gewicht Scherm Gewicht: 206 gDiameter: 8,4 cmHoogte: 2,7 cm Basis Gewicht: 38 gDiameter: 7,7 cmHoogte: 1,2 cm
  Gemonteerd Gewicht: 244 gDiameter: 8,4 cmHoogte: 3,2 cm
  Vereisten voor bediening op afstand Wifi‐verbinding met internettoegangNest‐app op mobiel of tablet met iOS 8 of hoger, of Android 4 of hogerNieuwste versie van Safari, Chrome, Firefox of Internet Explorer op Mac OS X v10.9 of hoger, of Windows 7 of hoger
  Talen NederlandsFransEngelsSpaans
  Compatibiliteit De Nest Learning Thermostat is compatibel met de meeste systemen voor centrale verwarming, waaronder:CombiketelsSysteem‐ en soloketelsBoilers voor huishoudelijk gebruikVloerverwarmingssystemen met warm waterWarmtepompen met lucht‐ en aardwarmte (alleen verwarming)Zonesystemen (één Nest Thermostat per zone)Verwarmingssystemen met OpenTherm‐technologie

  241,99


  Titel: Google Nest Learning Thermostat - Slimme thermosta
  Prijs: € 241,99
  Productcode: 9200000051963569


     


 • Ring Video Deurbel 2
  Ring Video Deurbel 2 De nieuwste generatie video deurbellen
  Met de Ring Video Deurbel 2 hou je niet alleen je huis in de gaten maar zie, hoor en spreek je met iedereen die bij je aanbelt, van waar je ook bent. Je hebt altijd een directe verbinding met de deurbel via de app op je telefoon, pc of tablet. Door de nieuwe 1080HD groothoek camera zie je direct wie er is en door de ingebouwde speakers en microfoon kan je praten met degene die voor de deur staat. De camera gaat aan wanneer iemand op de bel drukt maar je kan hem zelf ook altijd op afstand aanzetten en door de infrarood functie heb je dan zelfs als het donker is kristalhelder beeld. Via de app ontvang je melding van beweging voor je deur. De bewegingssensor kan je zeer makkelijk instellen en aanpassen naar jouw situatie.

  Met je pakketbezorger communiceren
  Met een Ring Video Deurbel kan je communiceren met degene die aanbelt. Handig om bijvoorbeeld tegen je pakketbezorger te kunnen zeggen dat hij je pakketje bij de buren mag afleveren als jij niet thuis bent.

  Keuze tussen bedrading of oplaadbare batterij
  Je kan de Video Deurbel 2 aansluiten op de bedrading van je huis maar hij kan ook gebruikt worden met een quick-release oplaadbare batterij. In tegenstelling tot de standaard video deurbel hoef je nooit meer de deurbel te demonteren om hem op te laden. Als je het handig vind kan je zelfs een extra oplaadbare batterij kopen, zodat je echt nooit meer zonder stroom hoeft komen te zitten.

  Mogelijkheid om de deurbel in huis te horen
  Je kan de Ring Video Deurbel 2 uitbreiden met de Ring Chime. Zo hoor je de deurbel ook gewoon in huis en mis je geen bezoekers als je smartphone leeg is.

  Veiligheidsring rondom je huis
  Je kan de Ring Video Deurbel 2 perfect gebruiken om het deel rond je voordeur te beveiligen. Of je combineert de Ring Video Deurbel 2 met een of meerdere Ring Beveiligingscamera's en creëert daarmee niet alleen een complete veiligheidsring rondom je huis maar tegelijkertijd een rustig en veilig gevoel voor jezelf en je familie.

  Ring Cloud Video Recording
  Zoals bij alle Ring producten krijg je bij de aanschaf een 30 dagen proefabonnement op Ring Cloud Video Recording. Deze service slaat elke video op gedurende maximaal 28 dagen zodat je de beelden op elk moment kan terugkijken of delen. Na deze periode zal je een abonnement moeten afsluiten om de beelden terug te kijken. Het Ring Protect Basis Plan is het standaard-abonnement en kan je zelf afsluiten via de website van Ring. Je betaalt hiervoor per apparaat € 3,- per maand of € 30,- voor een volledig jaar. Als je voor meerdere apparaten een abonnement wilt is het goedkoper om het Ring Protect Plus Plan af te sluiten. De kosten hiervan zijn € 10,- per maand of € 100,- per jaar. Beide abonnementen zijn vooralsnog alleen te betalen met een creditcard. Zonder abonnement is het wel nog gewoon mogelijk om live beelden te bekijken en te communiceren met degene die voor de deur staat.

  Bevestiging en Purchase Protection
  De Ring Video Deurbel 2 moet met schroeven worden bevestigd. Deze schroeven inclusief een schroevendraaier worden ook meegeleverd. Op de videodeurbellen van Ring geldt Purchase Protection. Dit betekent dat Ring kosteloos een nieuwe deurbel stuurt als deze toch onverhoopt wordt gestolen.

  Bijpassende artikelen:
  • Extra oplaadbare batterij
  • Ring Beveiligingscamera's

  Inhoud verpakking:
  • Ring Video Deurbell 2
  • Gereedschap voor de installatie
  • Schroeven
  • Bevestigingsplaten
  • Oplaadbare quick release batterij
  • 2 verwisselbare frontjes in de kleuren donkerbruin en zilver (mat).

  Installatieproces van de deurbel
  De Ring Video Deurbel is makkelijk te installeren. In een mum van tijd weet je wie er bij jou aan de voordeur staat. Onder de afbeelding kan je een uitgebreide Nederlandstalige handleiding vinden die je verder helpt in het installatieproces. Mocht je er toch echt niet uitkomen kan je Ring zeven dagen per week bereiken op het gratis nummer: 00 800 87 00 97 81. (let op: deze dienst is alleen beschikbaar in het Engels). "

  184,3


  Titel: Ring Video Deurbel 2
  Prijs: € 184,30
  Productcode: 9200000082883795


     


 • Profielaftaster metaal 150 mm - profielkam/profiel
  Profielaftaster metaal 150 mm - profielkam/profiel Meten is natuurlijk weten. Deze profieltaster zorgt voor een professionele, preciese afwerking. Het ideale hulpmiddel bij het aanleggen van vloeren zoals laminaat, zeil, parket of het monteren van keukens, plafonds en plaatwerk.

  Meetbereik: 15 cm.
  Materiaal: metaal.

  9,99


  Titel: Profielaftaster metaal 150 mm - profielkam/profiel
  Prijs: € 9,99
  Productcode: 9200000093201734


     


 • Alecto COA-26 Koolmonoxide melder - 7 jaar sensor
  Alecto COA-26 Koolmonoxide melder - 7 jaar sensor Verkozen als Uitblinker in test consumentenbond Oktober 2016

  Koolmonoxidemelder voor veilig verwarmen in huis
  Als de R in de maand komt wordt het buiten koud en gaat binnen gezellig de kachel aan. Kaarsje op tafel, vuurtje in de open haard, de cv een graadje hoger en de kou kan jou niet deren! Tenzij een van je warmtebronnen niet goed onderhouden is, waardoor koolmonoxide vrij kan komen. We kennen de verhalen allemaal van mensen die nog net op tijd uit hun woning zijn gered, want koolmonoxide is verraderlijk. Je kunt het niet zien, proeven of ruiken. Maar gelukkig kun je het wel meten, met een koolmonoxidemelder die constant de luchtkwaliteit bewaakt. Deze COA-26 koolmonoxidemelder is ontworpen om gas te detecteren; bespeurt de melder koolmonoxide dan hoor je een luid waarschuwingssignaal. Een rustgevende wetenschap.

  Vereisten voor een koolmonoxidemelder
  In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn het niet alleen de oude, afgeschreven cv-ketels waarbij koolmonoxide vrij komt. Ook een schoorsteen, geiser en zelfs een moderne Hr-ketel kan de bron zijn. Gedegen onderhoud kan veel voorkomen, maar alleen met een CO-melder weet je echt zeker dat de luchtkwaliteit in huis veilig is. Je wilt dan ook een degelijke melder die uitstekend functioneert. Deze koolmonoxidemelder hebben wij zelf ontwikkeld, getest en verbeterd, met als belangrijkste specificaties:

  • De levensduur van 7 jaar.
  • Het alarmsignaal van 85 decibel, dat je hoort in geval van een gevaarlijke concentratie van koolmonoxide. Dit signaal is luid genoeg om je wakker te maken uit een diepe slaap.
  • Het verlichte LCD display waarop je de CO-waarde kunt aflezen, ook in het donker.
  • De batterijniveau• indicatie, zodat je de batterijen op tijd kunt vervangen. Bij een lege batterij krijg je bovendien een waarschuwingssignaal te horen.
  • De eenvoudige en snelle montage van de koolmonoxidemelder, zonder speciaal gereedschap of ingewikkelde instructies.

  Koolmonoxidemelder in compleet pakket
  Wil jij je woning beveiligen tegen de risico’s van koolmonoxide? Dan maken we het je graag gemakkelijk. Je krijgt dan ook een compleet pakket geleverd, inclusief: de benodigde batterijen (3x LR6 1,5V AA high energy Alkaline batterijen), de bodemplaat voor bevestiging en schroeven en pluggen voor een snelle montage. Kortom, met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.
  Soms wordt Elec op de doos gezet

  22,95


  Titel: Alecto COA-26 Koolmonoxide melder - 7 jaar sensor
  Prijs: € 22,95
  Productcode: 9200000056542877


     


 • Digitale Schuifmaat 150 mm Meetbereik - Met LCD Di
  Digitale Schuifmaat 150 mm Meetbereik - Met LCD Di Met deze digitale schuifmaat van lichtgewicht carbonvezel zorg je voor een zeer accurate meting tot op 0,2 mm nauwkeurig. Deze digitale versie laat je toe om je meting gemakkelijk af te lezen via het LCD Display, zowel in mm als inch. Het is geschikt voor het meten van binnen- en buitenmaten en dieptemetingen tot 150 mm. Deze schuifmaat beschikt over een zero setting functie in iedere positie zodat u altijd direct een nieuwe meting kunt starten. Dankzij de hoogwaardige carbonvezel uitvoering is deze schuifmaat zowel ontzettend duurzaam alswel vederlicht en overal eenvoudig mee naar toe te nemen.

  Meetrange: 0-150 mm
  Resolutie: 0.1 mm
  Meetnauwkeurigheid: 0.2 mm
  Maximum Meetsnelheid: 1.5 m / sec
  Schaalverdeling: mm & inch
  Display: LCD screen
  Materiaal: Carbonvezel / plastic
  Voedingsbron: LR44 / SR44 1.55V batterij (inclusief)
  Afmetingen: 235 * 77 * 15 mm
  LCD display afmetingen: 40 * 15 mm
  Kleur: Zwart

  8,5


  Titel: Digitale Schuifmaat 150 mm Meetbereik - Met LCD Di
  Prijs: € 8,50
  Productcode: 9200000074948984


     


 • Google Nest Hello videodeurbel
  Google Nest Hello videodeurbel De Nest Hello laat je weten wie er voor de deur staat, zodat je nooit een bezoeker of een pakketje misloopt. Hij weet wat een persoon is en wat niet, en kan je een melding sturen. Via de Nest-app kun je bezoekers luid en duidelijk horen en met ze praten. De camera laat overdag en ’s nachts in detail alles zien: mensen van top tot teen of een pakketje op de grond. Heb je een abonnement op Nest Aware, dan kan hij je zelfs vertellen of het iemand is die je kent (of niet). En omdat de Nest Hello op de netvoeding is aangesloten, streamt hij dag en nacht en kun je altijd even kijken hoe het thuis gaat.

  Praten en luisteren in HD
  Via de Nest-app kun je bezoekers luid en duidelijk horen en met ze praten. Of gebruik ‘snelle reacties’. Je kiest dan een van de vooraf opgenomen reacties in de app en laat de Nest Hello het woord voor je doen.

  Dag en nacht HD-video
  Met HDR en Nachtzicht levert de Nest Hello dag en nacht haarscherpe, heldere beelden. Hij laat je alles zien: mensen van top tot teen of pakketjes op de grond.

  Dag en nacht live videobeelden
  Bekijk op elk gewenst moment de live videobeelden of een overzicht van momentopnamen in de afgelopen drie uur om te zien wat je hebt gemist.

  Stiltetijd
  Zet de bel uit via de Nest-app en voorkom dat je baby wakker wordt of de hond gaat blaffen. Je ontvangt dan nog wel meldingen op je telefoon.

  Compatibiliteit
  Je hebt er een bedrade deurbel, een bel en de juiste transformator voor nodig. Controleer de compatibiliteit van je huis op nest.com/eu/works

  Professionele installatie aanbevolen
  Voor de Nest Hello heb je een bedrade deurbel, een bel en een 16V-transformator nodig. We raden je aan de installatie door een professionele installateur te laten uitvoeren.

  Mis niets met een abonnement op Nest Aware
  • Videogeschiedenis
  Weet altijd wat er is gebeurd dankzij maximaal 30 dagen videogeschiedenis en dag en nacht opnemen. Zoek in de hele videogeschiedenis en niet alleen in clips. En bekijk belangrijke momenten in de Nest-app, waaruit je zelf videoclips kunt delen met anderen.
  • Bekend-gezicht meldingen
  Krijg een melding als je camera een bekende ziet. Of een onbekende.
  • Activiteitszones
  Maak activiteitszones van plekken die je belangrijk vindt en ontvang speciale meldingen wanneer de camera op die plek beweging of personen waarneemt.
  • Clips
  Maak van een deel van je videogeschiedenis een clip of time-lapse die je kunt delen.

  * Voor sommige functies, waaronder mobiele meldingen, bediening op afstand, videostreams en video-opnamen, heb je een werkende wifi-verbinding nodig.

  Talen
  - Nederlands
  - Engels (VS, VK)
  - Frans
  - Spaans
  - Italiaans
  - Duits

  Camera
  3-megapixel 2K-kleurensensor van 0,85 cm met 8x digitale zoom

  Video
  HD UXGA 1600 x 1200, tot 30 frames/sec, H.264-codering, HDR

  Gezichtsveld
  160° diagonaal

  Geluid
  Hoogwaardige luidspreker en microfoon

  Lampjes
  RGB-lichtstring en statuslampje

  Nachtzicht
  Infrarood-leds van 850 nm

  Bedrijfstemperatuur
  - 10 tot 40 °C

  Weerbestendigheid
  IPX4-classificatie

  Beveiliging
  128-bits AES met TLS/SSL

  Milieu
  - RoHS-conform
  - REACH-conform
  - EU-richtlijn ten aanzien van persistente verontreinigde stoffen
  - Recyclebare verpakking

  Draadloos
  - Wifi 802. 11 b/g/n, 2,4 GHz (versleuteling met WEP, WPA, WPA2 ondersteund)
  - Bluetooth Low Energy (BLE) 802.15.4 bij 2,4 GHz

  Afmetingen
  - Hoogte: 11,7 cm
  - Breedte: 4,3 cm
  - Diepte: 2,6 cm

  Gewicht
  129 gram

  Vereisten:
  • Vereist een transformator van 16-24 V AC en 8 VA, een bel en een bedrade deurbel. Op de website van Nest kan je nagaan of de bedrading van je huidige bel werkt met de Nest Hello.
  • Wifi 802. 11 b/g/n, 2,4 GHz (versleuteling met WEP, WPA, WPA2 ondersteund).
  • Werkende breedbandinternetverbinding met een uploadsnelheid van ten minste 2 Mbps.
  • Vereist de gratis Nest-app op een geschikte smartphone of tablet met Bluetooth 4.0. Ga voor meer informatie naar nest.com/requirements
  • De Nest Hello vereist een uploadbandbreedte van 800 tot 2000 Kbps voor het streamen van video met een resolutie van 1600 x 1200. De Nest Hello gebruikt meer bandbreedte om video te streamen wanneer er meer beweging zichtbaar is. Als je een abonnement op Nest Aware neemt, streamt de Nest Hello alle videobeelden naar de cloud, waar ze veilig extern worden opgeslagen. Bij een resolutie van 1600 x 1200 gebruikt de Nest Hello 150 GB tot 600 GB uploadbandbreedte per maand, afhankelijk van de ingestelde videokwaliteit.

  Garantie
  Twee jaar fabrieksgarantie

  In de verpakking:
  • Nest Hello Video Deurbel
  • Belaansluiting
  • Wig van 15°
  • Ontgrendelaar
  • Steenboor
  • Raamsticker
  • Montagesteun
  • Verlengdraden
  • Pluggen
  • Schroeven
  • Startershandleiding

  269,95


  Titel: Google Nest Hello videodeurbel
  Prijs: € 269,95
  Productcode: 9200000092647783


     


 • Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Zwart - Bedr
  Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Zwart - Bedr De Honeywell Lyric T6 is een slimme thermostaat die u helpt met het besparen van energie. De thermostaat weet namelijk precies wanneer er wel en niet verwarmd moet worden. De Lyric T6 leert zelf hoe lang het duurt voordat de gewenste temperatuur in huis bereikt is, waardoor u altijd de juiste temperatuur heeft op de ingestelde tijd. De thermostaat is eenvoudig te bedienen via het stijlvolle zwarte touchscreen of via de Lyric app op uw iOS of Android apparaat. De Honeywell Lyric T6 biedt ondersteuning voor Apple HomeKit.

  Eigenschappen Honeywell Lyric T6
  • Slimme zelflerende thermostaat
  • Bedrade koppeling met CV-ketel
  • Stijlvol minimalistisch design
  • Houdt rekening met locatie gebruiker (Geofencing)
  • Ondersteunt Apple HomeKit en Siri spraakbesturing
  • Eenvoudige bediening via apparaat of Lyric app
  • Weekschema's in te stellen
  • Verlicht touchscreen
  • Modulerend Opentherm, aan/uit, stadsverwarming

  Geofencing functie
  De meest opvallende feature van de Honeywell Lyric T6 is de geofencing functie. Met deze functie past de thermostaat de temperatuurregeling aan op basis van de locatie van de gebruikers. Zodra de (laatst vertrekkende) bewoner zich buiten een ingestelde afstand van de thermostaat bevindt, schakelt de Honeywell Lyric T6 de verwarming automatisch uit. Bevindt een bewoner zich binnen deze afstand, dan wordt de verwarming weer ingeschakeld. Zo is het huis op de gewenste temperatuur zodra hij of zij thuiskomt.

  Lyric app
  Met de Lyric app staat u altijd in contact met de Honeywell Lyric T6. Waar u ook bent, met deze app kunt u op elk moment de instellingen van de thermostaat wijzigen. Bent u bijvoorbeeld onverwachts later thuis, dan stelt u in dat de Lyric T6 op een later tijdstip moet verwarmen. Ook ontvangt u slimme notificaties via de Lyric app; bijvoorbeeld bij extreem hoge of lage temperaturen in de woning.

  Apple Homekit
  Dankzij de compatibiliteit met Apple HomeKit kunt u de Honeywell Lyric T6 thermostaat centraal aansturen met uw iPhone, iPad of Apple Watch. Dit is vooral handig wanneer u meerdere Apple Homekit apparaten in huis heeft, aangezien u dan niet meer te maken heeft met allerlei losse apps. De Apple Homekit ondersteuning betekent ook dat u de Lyric T6 met Siri spraakbesturing kunt gebruiken.

  149


  Titel: Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Zwart - Bedr
  Prijs: € 149,00
  Productcode: 9200000065991759


     


 • Ring Video Deurbel Pro
  Ring Video Deurbel Pro De Ring Video Deurbel Pro is een compacte video deurbel die werkt op Wi-Fi. Door middel van de full HD camera kun je altijd zien wie er voor je deur staat, ook als je niet thuis bent. Door de motion sensor kan je zelfs al beweging zien rondom je huis voordat er überhaupt wordt aangebeld. Daarnaast is het ook mogelijk om in het donker te zien wie er aanbelt. Dit komt door de nachtvisie die in de deurbel zit ingebouwd. Ook is communiceren met de persoon die voor je deur staat mogelijk. Er zit een speaker en een microfoon in de deurbel. Als laatste is het ook nog mogelijk om alle beelden via de cloud service (tegen betaling) te bewaren. De beelden worden maximaal 60 dagen voor je bewaard. De deurbel en applicatie zijn gemakkelijk te installeren en gemakkelijk in gebruik.
  Daarnaast kunnen andere Ring producten gemakkelijk worden gekoppeld aan de applicatie en de deurbel. In het pakket van de Ring Video Deurbel Pro zitten vier verschillende covers (zwart, wit, grijs en bruin). Ook heeft het pakket een gratis meegeleverde Ring Chime (om zo in huis het geluid van de deurbel te hebben) en ook een beltrafo om zo eventueel voor voldoende voltage te zorgen. Uitstekende klantenservice Ring Nederland De Ring Video Deurbel is makkelijk te installeren. In een mum van tijd weet je wie er bij jou aan de voordeur staat. Onder de afbeelding kan je een uitgebreide Nederlandstalige handleiding vinden die je verder helpt in het installatieproces. Mocht je er toch echt niet uitkomen kan je Ring zeven dagen per week bereiken op het gratis nummer: 00800 87009781 of mailen naar helpmij@ring.com Aansluiting op bestaande deurbel De Ring Video Deurbel Pro monteer je op je bestaande deurbelbedrading via een transformator in je meterkast. Mocht je liever een draadloze Ring Video Deurbel willen die werkt op een batterij, kies dan voor de Ring Video Deurbel 2.
  Met je pakketbezorger communiceren Met een Ring Video Deurbel kan je communiceren met degene die aanbelt. Handig om bijvoorbeeld tegen je pakketbezorger te kunnen zeggen dat hij je pakketje bij de buren mag afleveren als jij niet thuis bent.
  Veiligheidsring rondom je huis Je kan de Ring Video Deurbel Pro perfect gebruiken om het deel rond je voordeur te beveiligen. Of je combineert de Ring Video Deurbel Pro met een of meerdere Ring Beveiligingscamera's en creëert daarmee niet alleen een complete veiligheidsring rondom je huis maar tegelijkertijd een rustig en veilig gevoel voor jezelf en je familie.
  Makkelijk instellingen regelen met de app De Ring Pro wordt aangesloten op de huidige bedrading van de deurbel. Vanuit de applicatie kan je vervolgens al jouw instellingen regelen. De gratis applicatie is beschikbaar in de Appstore, Google Playstore of Windows store.
  Bevestiging en Purchase Protection De Ring Video Deurbel Pro moet met schroeven worden bevestigd. Deze schroeven inclusief een schroevendraaier worden ook meegeleverd. Op de videodeurbellen van Ring geldt Purchase Protection. Dit betekent dat Ring kosteloos een nieuwe deurbel stuurt als deze toch onverhoopt wordt gestolen.
  Ring Cloud Video Recording Zoals bij alle Ring producten krijg je bij de aanschaf een 30 dagen proefabonnement op Ring Cloud Video Recording. Deze service slaat elke video op gedurende maximaal 60 dagen zodat je de beelden op elk moment kan terugkijken of delen. Na deze periode zal je een abonnement moeten afsluiten om de beelden terug te kijken. Het Ring Protect Basis Plan is het standaard-abonnement en kan je zelf afsluiten via de website van Ring. Je betaalt hiervoor per apparaat € 3,- per maand of € 30,- voor een volledig jaar. Als je voor meerdere apparaten een abonnement wilt is het goedkoper om het Ring Protect Plus Plan af te sluiten. De kosten hiervan zijn € 10,- per maand of € 100,- per jaar. Beide abonnementen zijn vooralsnog alleen te betalen met een creditcard. Zonder abonnement is het wel nog gewoon mogelijk om live beelden te bekijken en te communiceren met degene die voor de deur staat.
  Inhoud verpakking: • Ring Video Deurbel Pro • Ring Chime (draadloze gong) • 220/24v Rail Transformator voor in de meterkast • Schroevendraaier • 4 verschillende kleuren frontjes • Bevestigingsmateriaal • Handleiding

  198,01


  Titel: Ring Video Deurbel Pro
  Prijs: € 198,01
  Productcode: 9200000082883791


     


 • Bosch Bitset - 32 delig - Met kleurcode - geschikt
  Bosch Bitset - 32 delig - Met kleurcode - geschikt De 32-delige bitset wordt geleverd met een universele snelwisselhouder met vergrendeling zodat de bits een goede houvast hebben en je snel kan wisselen. De bits zijn voorzien van kleurcodering voor een snel overzicht en sneller pakken van het passende bit. Daarnaast zijn de bits praktisch ondergebracht in handige box met riemclip.

  Waar is de accessoire voor geschikt?
  De bitjes zijn geschikt voor alle merken elektrisch gereedschap.

  De belangrijkste specificaties van de accessoire:
  - Gewicht: 0,27 kg

  Wat zit er in de verpakking?
  - 31 bits met kleurcodering,
  - L = 25 mm
  - PH 1/2/2/3
  - PZ 1/2/2/3
  - S 3/4/5/6
  - HEX 3/4/5/6
  - T 10/15/20/20/25/27/30/40
  - Th 10/15/20/25/27/30/40
  - 1 snelwissel-universeelhouder,magnetisch

  Over het merk Bosch
  Het merk Bosch is wereldmarktleider op het gebied van elektrisch gereedschap en toebehoren voor elektrisch gereedschap. De belangrijke succesfactoren zijn innovatiekracht en innovatietempo. Zo brengt Bosch elk jaar meer dan 100 nieuwigheden op de markt. Het assortiment bestaat uit elektrisch gereedschap, tuingereedschap, meetgereedschap en een breed assortiment accessoires voor deze artikelen. Het complete Bosch doe-het-zelf en tuinassortiment is te verkrijgen bij bol.com en hierdoor heeft bol.com het grootste Bosch assortiment van Europa!

  16,99


  Titel: Bosch Bitset - 32 delig - Met kleurcode - geschikt
  Prijs: € 16,99
  Productcode: 9200000010646210


     


 • tado° Slimme Thermostaat Starterskit V3+
  tado° Slimme Thermostaat Starterskit V3+ tado° Slimme Thermostaten V3+
  Slimmer verwarmen voor meer comfort en eenvoudige besparingen
  tado° is jouw Klimaatassistent, ontworpen om je leven comfortabeler te maken. De Klimaatassistent zorgt voor jouw comfort en besparingen thuis. Krijg eenvoudig toegang en controle over je verwarmingssysteem via de tado°-app, wanneer en waar je maar wilt. Dankzij de unieke vaardigheden van de Klimaatassistent kun je tot 31% besparen op jouw verwarmingsrekening en een gezonder klimaat bereiken thuis:


  ● Geolocatie
  ● Open Raam Detectie
  ● Aanpassingen aan Weersvoorspellingen
  ● Nieuw V3+: Binnenklimaatcomfort
  ● Slim Schema
  ● Nieuw V3+: Auto-Assist Skill voor meer comfort (apart verkrijgbaar in de app, kan gekocht en opgezegd worden wanneer je wilt voor maar 2,99 € / maand).)

  Extra functies:
  ● Aansturing per kamer
  ● Controle van warm water
  ● Inzichtelijke rapporten
  Naadloze Smart Home-integratie en spraakbesturing met Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant en IFTTT.

  tado° Slimme Klimaat Aansturing Energiebesparing - gegarandeerd.
  Bespaar tot 31% op je verwarmingsfactuur: ongeacht je woonsituatie betaalt tado° zichzelf binnen het eerste jaar terug. Bovendien biedt tado° een energiebesparing van 12 maanden (raadpleeg voor meer vragen de tado° -website.)
  Comfortabel en gezond klimaat thuis.
  Zorg dat je huis altijd op de perfecte temperatuur is. tado° is je Klimaatassistent en regelt je verwarming, zodat jij dat niet hoeft te doen. De nieuwe Slimme Thermostaten V3+ zorgen nu ook voor een gezonder klimaat thuis door de binnen- en buitenlucht te monitoren.
  De verwarming in je hand
  Waar je ook bent - op de bank, in de trein of op het werk - met de tado° app op je telefoon weet je altijd hoe het klimaat thuis is, met toegang tot alle instellingen en rapporten.
  Maakt je leven eenvoudiger
  tado° regelt nu jouw verwarming. Je hoeft geen vinger te bewegen. Gebruik stembesturing voor je verwarming met Amazon Alexa, Google Assistant en Siri van Apple of sluit je Smart Home-producten en -services aan met IFTTT.

  199


  Titel: tado° Slimme Thermostaat Starterskit V3+
  Prijs: € 199,00
  Productcode: 9200000097039926


     


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top