Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Alecto COA-26 Koolmonoxide melder - long life sens
  Alecto COA-26 Koolmonoxide melder - long life sens Verkozen als Uitblinker in test consumentenbond Oktober 2016

  Koolmonoxidemelder voor veilig verwarmen in huis
  Als de R in de maand komt wordt het buiten koud en gaat binnen gezellig de kachel aan. Kaarsje op tafel, vuurtje in de open haard, de cv een graadje hoger en de kou kan jou niet deren! Tenzij een van je warmtebronnen niet goed onderhouden is, waardoor koolmonoxide vrij kan komen. We kennen de verhalen allemaal van mensen die nog net op tijd uit hun woning zijn gered, want koolmonoxide is verraderlijk. Je kunt het niet zien, proeven of ruiken. Maar gelukkig kun je het wel meten, met een koolmonoxidemelder die constant de luchtkwaliteit bewaakt. Deze COA-26 koolmonoxidemelder is ontworpen om gas te detecteren; bespeurt de melder koolmonoxide dan hoor je een luid waarschuwingssignaal. Een rustgevende wetenschap.

  Vereisten voor een koolmonoxidemelder
  In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn het niet alleen de oude, afgeschreven cv-ketels waarbij koolmonoxide vrij komt. Ook een schoorsteen, geiser en zelfs een moderne Hr-ketel kan de bron zijn. Gedegen onderhoud kan veel voorkomen, maar alleen met een CO-melder weet je echt zeker dat de luchtkwaliteit in huis veilig is. Je wilt dan ook een degelijke melder die uitstekend functioneert. Deze koolmonoxidemelder hebben wij zelf ontwikkeld, getest en verbeterd, met als belangrijkste specificaties:

  • De levensduur van 7 jaar. ( levensduur gaat in op moment van productie )
  • Het alarmsignaal van 85 decibel, dat je hoort in geval van een gevaarlijke concentratie van koolmonoxide. Dit signaal is luid genoeg om je wakker te maken uit een diepe slaap.
  • Het verlichte LCD display waarop je de CO-waarde kunt aflezen, ook in het donker.
  • De batterijniveau• indicatie, zodat je de batterijen op tijd kunt vervangen. Bij een lege batterij krijg je bovendien een waarschuwingssignaal te horen.
  • De eenvoudige en snelle montage van de koolmonoxidemelder, zonder speciaal gereedschap of ingewikkelde instructies.

  Koolmonoxidemelder in compleet pakket
  Wil jij je woning beveiligen tegen de risico’s van koolmonoxide? Dan maken we het je graag gemakkelijk. Je krijgt dan ook een compleet pakket geleverd, inclusief: de benodigde batterijen (3x LR6 1,5V AA high energy Alkaline batterijen), de bodemplaat voor bevestiging en schroeven en pluggen voor een snelle montage. Kortom, met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.
  Soms wordt Elec op de doos gezet

  29,99 22,99


  Titel: Alecto COA-26 Koolmonoxide melder - long life sens
  Prijs: € 22,99
  Productcode: 9200000056542877


   


 • EKEO - Zitbad Voor Volwassenen - Bath Bucket - Zil
  EKEO - Zitbad Voor Volwassenen - Bath Bucket - Zil Heb je thuis geen bad maar wel af en toe zin om even heerlijk te ontspannen? Met de Bath Bucket is dat eindelijk mogelijk! Na een lange en stressvolle dag laat je de Bath Bucket vollopen en geniet je binnen de kortste even helemaal ontspannen! Tot nu bestonden dergelijke baden alleen nog maar voor kinderen maar deze is groot genoeg voor een volwassen man. Natuurlijk kan je het bad ook gewoon gebruiken voor de kinderen.

  De Bath Bucket is ook ideaal voor de kleinere badkamer. En wanneer je hem even niet nodig hebt zet je hem gewoon aan de kant. De Bath Bucket heeft een capaciteit van zo’n 200 liter. Aan de zijkant vind je een bakje waar je je badproducten in kunt bewaren. Of waarom zet je er niet wat te drinken op? Boekje erbij en je kunt jezelf even terugtrekken! Wanneer je klaar bent met baden hoef je het bad alleen nog even af te tappen met de bijgeleverde afvoerslang.

  Highlights
  Geniet thuis van een heerlijk warm bad
  Wanneer je hem niet nodig hebt zet je hem gewoon aan de kant
  Verkrijgbaar in wit, blauw, zilver, zwart en roze
  Groot genoeg voor een volwassen man (maar ook geschikt voor kinderen)
  Inhoud van ca. 200 liter
  Met afvoerslang voor eenvoudig afvoeren van water

  Afmetingen:
  Lengte: 76 cm
  Breedte: 44 cm
  Hoogte: 63 cm

  84,95


  Titel: EKEO - Zitbad Voor Volwassenen - Bath Bucket - Zil
  Prijs: € 84,95
  Productcode: 9200000128473594


   


 • KlikAanKlikUit Startset - 3 Schakelaars met Afstan
  KlikAanKlikUit Startset - 3 Schakelaars met Afstan LET OP: Niet geldig voor stopcontacten in België

  De 3 stekkerdoos schakelaars van deze set steek je simpelweg in een willekeurig stopcontact. Vervolgens sluit je jouw verlichting of apparaat aan (max. 2300 Watt per stekkerdoos schakelaar). Om de 3 stekkerdoos schakelaars te bedienen gebruik je de meegeleverde afstandsbediening of één van de overige draadloze KlikAanKlikUit zenders naar keuze (max. 3 zenders per stekkerdoos schakelaar). Deze set vormt daardoor een ideale basis voor je KlikAanKlikUit systeem, aangezien je eenvoudig kunt uitbreiden met extra zenders en/of ontvangers.

  Specificaties:
  Codesysteem:Automatisch
  Geheugen adressen: 3
  Kanalen zenders:3
  Voeding zender:1x 3V lithium batterij (CR2032)
  Zendbereik: Tot 30m binnenshuis, tot 70m open veld (afhankelijk van lokale omstandigheden)
  Afmetingen: Ontvanger (3x): 90 x 53 x 30 mm (excl. stekker), Zender (1x): 110 x 30 x 16 mm
  Wattage: tot 2300 Watt per ontvanger


  29,99 23,99


  Titel: KlikAanKlikUit Startset - 3 Schakelaars met Afstan
  Prijs: € 23,99
  Productcode: 9200000088743441


   


 • Tesa Powerbond Ultra Strong montagetape 1,5 m x 19
  Tesa Powerbond Ultra Strong montagetape 1,5 m x 19 Montagetape voor het langdurig veilig en snel ophangen van verschillende voorwerpen binnen- en buitenshuis. Dubbelzijdig klevend. formaat 1,5 m x 19 mm tot 100 kg.

  11,99 8,95


  Titel: Tesa Powerbond Ultra Strong montagetape 1,5 m x 19
  Prijs: € 8,95
  Productcode: 9200000015468526


   


 • Hoco FFP2 Medische Mondkapjes | Getest & Gecer
  Hoco FFP2 Medische Mondkapjes | Getest & Gecer Volgens onderzoek door BNNVARA’s Kassa en TU Delft is dit type medisch mondkapje het best getest. Kies voor de beste bescherming! Ivrou Medische Mondmaskers FFP2 zijn gecertificeerde medische mondkapjes met een filterefficiëntie van beschermingsklasse FFP2 en een geïntegreerde flexibel aan te passen neusclip. De afkorting FFP staat voor Filtering Facepiece Particles, wat in het Nederlands ook wel een ademhalingsbeschermingsmasker wordt genoemd. Het toegevoegde getal geeft aan in welke mate het beschermingsmasker de ingeademde lucht filtert. FFP2 medisch mondmaskers beschermen tegen het inademen van onzichtbare micro-organismen, zoals virussen en bacteriën, en verontreinigende stoffen in de vorm van druppels of fijne stofdeeltjes. Dit in tegenstelling tot een chirurgisch mondkapje dat alleen spatten vloeistof tegenhoudt. De FFP2 medische mondkapjes van Ivrou bestaan voor een goede bescherming dan ook uit vier verschillende lagen: laag 1: niet-geweven stof laag 2: elektrostatisch katoenen filter laag 3: nanomembraanfilter laag 4: huidvriendelijke laag
  Dankzij de huidvriendelijke laag aan de binnenkant en de lage ademhalingsweerstand, zijn de medische mondmaskers comfortabel om te dragen. Voor een optimale bescherming raden wij aan de medische mondkapjes eenmalig te gebruiken. Let op:
  Dit product betreft 50 medische mondkapjes.
  Na het openen van de verpakking vervalt het retour recht.

  verpaking kan afwijken van foto

  42,95


  Titel: Hoco FFP2 Medische Mondkapjes | Getest & Gecer
  Prijs: € 42,95
  Productcode: 9300000023768400


   


 • Alabastine Alles Vuller Tube Wit 330Gr
  Alabastine Alles Vuller Tube Wit 330Gr Met de Alabastine Allesvuller kunt u gaten en scheuren tot 2 cm vullen. Dit vulmiddel is gebruiksklaar en heeft een uitstekende hechting op vrijwel alle ondergronden zoals steen, beton, gasbeton, pleister- en stucwerk. De Allesvuller is verkrijgbaar in twee kleuren. De tube van 330 gram is verkrijgbaar in de kleuren grijs en wit. De pot (1 kg) is verkrijgbaar in het wit. Dit vulmiddel is schroef- en spijkervast en krimpt niet. Daarnaast is de Alabastine Allesvuller niet alleen slijtvast, maar ook geschikt voor binnen en buiten.

  Doel van dit product:
  Voor het repareren van gaten en scheuren tot 2 cm in één keer

  Voordelen van dit product:
  Vult gaten en scheuren in o.a.
  steen, beton, gasbeton, pleisteren
  stucwerk. Ook geschikt voor het zetten van hoeken, e.d.

  Gebruikstips:
  Ondergrond moet schoon, droog, stof- en vetvrij zijn.
  Loszittende delen verwijderen. Voor gebruik tube goed kneden. Product kan direct uit de tube worden verwerkt. Product stevig in de beschadiging drukken met een plamuurmes. Voor gaten dieper dan 1 cm, in meerdere lagen vullen, met vol doende droogtijd tussen de lagen. Voor een superglad resultaat afwerken met een vochtig plamuur mes. Na droging eventueel schuren. Gereedschap en handen direct na gebruik reinigen met warm wat er.

  Waarom Alabastine kopen?
  Of je nu een doorgewinterde klusser bent of af en toe aan de slag gaat, met de voorbehandeling van Alabastine slaagt iedere doe-het-zelf-klus. Alabastine heeft een compleet assortiment en helpt je om je hout, steen, metaal, tegels & voegen voor te behandelen om zo een mooi eindresultaat te behalen!

  10,75


  Titel: Alabastine Alles Vuller Tube Wit 330Gr
  Prijs: € 10,75
  Productcode: 9200000010391827


   


 • 2-Pack ELRO FS1805 Rookmelder met 5 Jaar Batterij
  2-Pack ELRO FS1805 Rookmelder met 5 Jaar Batterij De ELRO FS1805M rookmelders zorgen ervoor dat je op tijd gewaarschuwd wordt bij brand. Deze melders worden standaard geleverd met een handige magneet montage set, waardoor je bij de installatie niet hoeft te boren en schroeven. Hiernaast beschikt deze ELRO melder over een batterij die na activeren maar liefst 5 jaar meegaat. Deze melders van ELRO beschikken over een hoge kwaliteit optische sensor. Deze sensor reageert snel op brand, geeft minder vaak vals alarm en is erg milieuvriendelijk. Bij brand geeft de rookmelder een alarm van maar liefst 85dB. De ELRO FS1805M voldoet aan de Europese norm EN14604. Verder geeft ELRO maar liefst 5 jaar garantie op deze rookmelder. De belangrijkste specificaties 5 jaar beveiligd zonder batterijen te vervangen Optische sensor voor snelle reactie Testknop om functies te testen Lege batterij indicator Inclusief Magneetmontage set 5 jaar garantie Inhoud van de verpakking 2x ELRO FS1805M Rookmelder 2x Magneetmontage set 2x Batterij met 5 jaar levensduur Handleiding Afmetingen en gewicht van de rookmelder Diameter: 8,9 cm Hoogte: 3,3 cm Gewicht: 58 gram Installatie De FS1805M rookmelders van ELRO worden standaard geleverd met een magneetmontage set. Deze set zorgt ervoor dat het plaatsen van de rookmelder een fluitje van een cent is. Activeren doe je eenvoudig door de meegeleverde 9V batterij te koppelen aan de rookmelder. Plaats 1 magneetschijf op de rookmelder en 1 magneetschijf plaats je op je plafond. Vervolgens klik je de rookmelder met de magneetschijf eenvoudig tegen het plafond. Wij raden aan om op iedere verdieping van je woning minimaal één rookmelder te plaatsen. Plaats een rookmelder altijd tegen het plafond. De beste plekken om een melder te plaatsen zijn onderdeel van je vluchtroute, bijvoorbeeld op de gang, overloop en trappen. Onderhoud Voor een optimale werking van de rookmelder is het belangrijk hem goed schoon te houden. Het eenvoudigste is om 1x per maand de melder even af te doen met de stofzuiger. Gebruik nooit schoonmaakmiddelen op de melders bij het reinigen. Hiernaast raden we aan om elke maand de functies van de rookmelder even te testen door de testknop in te drukken.

  17,99


  Titel: 2-Pack ELRO FS1805 Rookmelder met 5 Jaar Batterij
  Prijs: € 17,99
  Productcode: 9200000091599631


   


 • Simple Fix Tochtstrip - 5 Meter - Tochtstrips voor
  Simple Fix Tochtstrip - 5 Meter - Tochtstrips voor Tochtstopper - Tochtstrips voor Deuren - Tochtstrip - Tochtband

  We kennen het gevoel van tocht helaas allemaal. Je probeert van alles om de kou en tochtstromen je huis weer uit te krijgen. Zo zet je de kachel wat hoger, doe je de deuren dicht, maar toch lijkt het alsof de wind dwars door je muren heen waait. Niet getreurd, want wij hebben voor u de oplossing! De zelfklevende tochtstrip van Simple Fix is geschikt voor zowel deuren als ramen waardoor u u uw huis in een mum van tijd volledig tochtvrij gemaakt heeft!

  De Simple Fix tochtstrip kunt u eenvoudig onderaan de deur, rond het raam of voor de brievenbus plakken. De tochtband is gemaakt van hoogwaardig transparant siliconen materiaal. Wij hebben met het ontwikkelen gekozen om de tochtstrips kleurloos en transparant te houden, zodat het bijna niet opvalt in huis of op kantoor. Deze tochtwering heeft als bijkomend eigenschap dat het nare geuren en insecten buiten de deur houdt.

  Kosten besparen met tochtstrips
  Door het installeren van de Simple Fix tochtstrips zorg je voor een goede tochtweringen en daarmee een beter geïsoleerd huis. Dit kan flinke besparingen op energiekosten teweeg brengen. Een onderzoek uitgevoerd door Voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal heeft aangetoond dat een huishouden tot maar liefst €270,- per jaar kan besparen door hun huis van tochtstrips te voorzien!

  Hoe werken onze zelfklevende tochtstrips?
  1. Knip de tochtstrip op maat
  2. Ontvet het oppervlak
  3. Trek de papierstrook van de tochtstrip af
  4. Plak de Tochtstrip op de gewenste plek

  Specificaties
  - Merk: Simple Fix
  - Materiaal: Hoogwaardig siliconen
  - Kleur: Transparant en kleurloos
  - Afmetingen: 500cm x 4.5cm x 0.7cm

  Voordelen op een rij:
  √ Hoogwaardig flexibel en duurzaam materiaal
  √ Zelfklevend materiaal
  √ Eenvoudig op maat te knippen
  √ Zeer eenvoudige installatie
  √ Geschikt voor iedere deur, raam of brievenbus
  √ Geschikt voor binnen en buiten
  √ Bespaar tot €270 euro per jaar op stookkosten Tip!
  Maak de plek waar u de Simple Fix tochtstrip wilt aanbrengt eerst even vetvrij. Simple Fix Tevredenheidsgarantie
  Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven ernaar iedereen optimaal te kunnen helpen. Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Wij kijken graag samen met jou naar een gepaste oplossing.

  Bestel onze zelfklevende tochtstrips vandaag nog, zodat u net als duizenden andere tevreden klanten en een handomdraai van een volledig tochtvrij huis kunt genieten!

  26,95


  Titel: Simple Fix Tochtstrip - 5 Meter - Tochtstrips voor
  Prijs: € 26,95
  Productcode: 9300000016153851


   


 • Grundig - Draadloze deurbel - LED - 36 Tunes - Ber
  Grundig - Draadloze deurbel - LED - 36 Tunes - Ber Let op: Om de batterij te vervangen, verwijder je eerst het plastic opzetstuk voor het adreslabel. Hierachter zit een schroefje, afgedekt door een rubberen dopje, dat losgedraaid dient te worden.
  De draadloze Grundig LED-deurbel met 1 ontvanger heeft in totaal 36 melodieën voorgeprogrammeerd. Een maximale bereik van 80 meter, een knop voor de volumeregeling en een knop voor de toonselectie.
  Je hebt keuze uit 3 bel-opties: geluid, licht of een combinatie van beide. Dat maakt de deurbel ook geschikt voor mensen een een gehoorbeperking.
  Productinformatie en inhoud set: - 1x Ontvanger - 1x Deurbel (spatwaterbestendig) - Aantal melodieën: 36 verschillende deurbeltonen - Aantal bel opties: 3 (alleen bellen / alleen knipperende LED / bellen + knipperende LED) - Incl. knop voor volume regeling - Incl. plastic doorzichtig vakje (om je naam of huisnummer bijvoorbeeld waterdicht achter te vermelden) - Geluidssterkte: 36dB - Merk: Grundig - Kleur: zwart - Maximaal bereik: 80 Meter - Voeding zender: batterij 1x CR2032 210mAh (inbegrepen) - Voeding ontvanger: batterij 2x AA LR6 2300 mAh (niet inbegrepen) - Afmeting ontvanger: 11cm hoog x 8cm breed x 6cm diep - Afmeting deurbel: 8cm hoog x 3cm breed x 2cm diep - Afmeting verpakking: 22cm hoog x 18cm breed x 4cm diep - Incl. dubbelzijdig kleefband om hem te bevestigen aan de deurpost of andere vlakke ondergrond - Frequentie verstelbaar: nee - CE goedgekeurd

  21,99 17,49


  Titel: Grundig - Draadloze deurbel - LED - 36 Tunes - Ber
  Prijs: € 17,49
  Productcode: 9200000123451054


   


 • Tesa klevende spijker voor behang en pleister
  Tesa klevende spijker voor behang en pleister •tesa® klevende spijker voor behang & pleisterwerk en de meegeleverde Klevende Strips zijn speciaal ontwikkeld om voorwerpen eenvoudig te monteren met betrouwbare hechting op oneffen en gevoelige oppervlakken
  •De klevende spijkers hebben een draagkracht van max. 2 kg per spijker
  •Ze vormen een handige manier om schilderijen of decoratie op te hangen zonder schade te veroorzaken
  •Dankzij de Powerstrips® technologie zijn ze supereenvoudig in het gebruik en kunnen ze worden verwijderd zonder sporen achter te laten
  •Je kunt de klevende spijker opnieuw gebruiken met een nieuwe klevende strip.
  •Kleur: wit
  •Pak à 2 stuks

  5,95


  Titel: Tesa klevende spijker voor behang en pleister
  Prijs: € 5,95
  Productcode: 9200000074505401


   


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top