Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Inventum VVW5520 - Mini Vaatwasser
  Inventum VVW5520 - Mini Vaatwasser De Inventum VVW5520 vrijstaande minivaatwasser heeft een afmeting van 50 x 55 x 44 cm. De Inventum VVW5520 vrijstaande minivaatwasser is hierdoor geschikt voor 6 couverts. De Inventum mini afwasmachine heeft een uitneembaar bestekmandje. Met een energielabel F, verbruikt deze mini afwasmachine van Inventum 6,5 liter water per wasbeurt.
  De Inventum VVW5520 vrijstaande minivaatwasser komt met zes wasprogramma's, waaronder een ECO-modus en een hygiëne stand voor erg vuile vaat. Daarnaast kun je met de Inventum VVW5520 vrijstaande afwasmachine de timerfunctie instellen om een programma 2, 4, of 8 uur later te laten starten. Energie-efficiëntieklasse F 6 Automatische programma's Geschikt voor 6 couverts Geluidsniveau 49 dB Uitneembaar bestekmandje

  275,00 275


  Titel: Inventum VVW5520 - Mini Vaatwasser
  Prijs: € 275,00
  Productcode: 9200000078795738


   


 • Sharp QWNA1BF47EWEU-vaatwasser-vrijstaand-wit
  Sharp QWNA1BF47EWEU-vaatwasser-vrijstaand-wit De Sharp QWNA1BF47EWEU vaatwasser is een in het WIT uitgevoerde vrijstaande 60cm vaatwasser met druk toets bediening, 3 programma’s en ruimte voor 13 couverts. Het speciale micro bacteriële filter helpt bij het verwijderen van 99% van de bacteriën voor een schone fris geurende vaatwasser

  De duur van het gekozen programma en de resterende wastijd worden op het LCD display weergegeven. Verder verschijnt er ook een melding op het display als het zout of glansmiddel op is.
  Geen problemen meer bij het inruimen van uw vaatwasser. Dankzij de verstelbare rekken passen uw borden, glazen, potten en pannen er altijd in. Ook de boven mand is in hoogte verstelbaar. Met energieklasse E (voorheen A++) is hij ook nog eens heel energiezuinig, goed voor het milieu en uw portemonnee.

  Veiligheid staat voorop, daarom is uw Sharp vaatwasser voorzien van overstroombeveiliging, mocht er zich een probleem voordoen.
  Als u alleen een halve vaat heeft om af te wassen dan kunt u voor het programma met halve belading kiezen, zo bespaart u tijd en energie. Bovendien kunt u met de programmeerbare timer uw vaatwasser op een door u uitgekozen tijd laten starten.

  Verder is deze Sharp QWNA1BF47EWEU vaatwasser voorzien van een kinderslot, verbruikt hij 12 liter water per wasbeurt en heeft hij een geluidsniveau van slechts 47 dB. Kortom, een echte aanrader.

  339,00 339


  Titel: Sharp QWNA1BF47EWEU-vaatwasser-vrijstaand-wit
  Prijs: € 339,00
  Productcode: 9300000024878426


   


 • Sharp QWNA1BF47ESEU-vaatwasser-vrijstaand-zilver
  Sharp QWNA1BF47ESEU-vaatwasser-vrijstaand-zilver De Sharp QWNA1BF47ESEU vaatwasser is een in het zilver uitgevoerde vrijstaande 60cm vaatwasser met druk toets bediening, 3 programma’s en ruimte voor 13 couverts. Het speciale micro bacteriële filter helpt bij het verwijderen van 99% van de bacteriën voor een schone fris geurende vaatwasser

  De duur van het gekozen programma en de resterende wastijd worden op het LCD display weergegeven. Verder verschijnt er ook een melding op het display als het zout of glansmiddel op is.
  Geen problemen meer bij het inruimen van uw vaatwasser. Dankzij de verstelbare rekken passen uw borden, glazen, potten en pannen er altijd in. Ook de boven mand is in hoogte verstelbaar. Met energieklasse E (voorheen A++) is hij ook nog eens heel energiezuinig, goed voor het milieu en uw portemonnee.

  Veiligheid staat voorop, daarom is uw Sharp vaatwasser voorzien van overstroombeveiliging, mocht er zich een probleem voordoen.
  Als u alleen een halve vaat heeft om af te wassen dan kunt u voor het programma met halve belading kiezen, zo bespaart u tijd en energie. Bovendien kunt u met de programmeerbare timer uw vaatwasser op een door u uitgekozen tijd laten starten.

  Verder is deze Sharp QWNA1BF47ESEU vaatwasser voorzien van een kinderslot, verbruikt hij 12 liter water per wasbeurt en heeft hij een geluidsniveau van slechts 47 dB. Kortom, een echte aanrader.

  349,00 349


  Titel: Sharp QWNA1BF47ESEU-vaatwasser-vrijstaand-zilver
  Prijs: € 349,00
  Productcode: 9300000024878422


   


 • Bosch SMV4HAX40N - Serie 4 - Vaatwasser - Inbouw
  Bosch SMV4HAX40N - Serie 4 - Vaatwasser - Inbouw De Bosch SMV4HAX40N inbouw vaatwasser beschikt over 6 verschillende programma's met onder andere een Intensief programma voor aangekoekte resten en een stil programma die minder geluid maakt. Extra opties die je bij programma's kunt gebruiken is de ExtraDroog functie om moeilijk te drogen vaat beter te drogen of de SpeedPerfect functie, om je programmatijd te verkorten. Voor nog meer gemak is de vaatwasser ook te verbinden via de HomeConnect app. Wil je weten of het programma nog bezig is? check dan de InfoLight vloerprojectie.
  VoordelenHomeConnect appExtraDroog functieWarmtewisselaarNadelenBeschikt niet over binnenverlichtingHomeConnect, app op je smartphoneMet de HomeConnect app op je smarthpone kan je veel contact leggen met de vaatwasser op een simpele manier. Ontvang pushberichten als de vaatwasser bijna klaar is of ga nog bewuster om met energie door de FlexStart op de app. Zoek het juiste programma voor je vaat of ontvang een pushbericht als je vaatwastabletten bijna op zijn.
  ExtraDry, droogt plastic vaatPlastic vaat hoef je niet meer na te drogen zodra een programma klaar is. Met het ExtraDry programma wordt plastic beter gedroogd. Dit wordt gedaan door een warmere laatste spoeling en een langere droogtijd.
  AquaStop, voorkomt waterschadeDe aquaStop bied nog meer beveiliging en voorkomt waterschade. Lekt er iets uit de machine? of is er iets met de slang? dan wordt het water gestopt door deze beveiliging. Zo heb je nooit meer wateroverlast vanuit de vaatwasser.
  infoLight, projectie op de vloerMet deze vaatwasser houdt je gemakkelijk het programma bij. Met de infoLight functie wordt er een projectie op de vloer getoond. Er wordt een blauw licht geprojecteert als het gekozen programma loopt en stopt wanneer het klaar is.
  De juiste temperatuurKostbaar glaswerk en porselein wordt met extra zorg gereinigd door de warmtewisselaars. Het water wordt in de spoelcontainer verwarmd om grote temperatuurverschillen en schade aan je kostbare vaat te voorkomen.
  EcoSilence Drive, efficiënter, duurzamer en stillerDeze vaatwasser beschikt over een EcoSilence Drive. De naam zegt het al, deze motor heeft een stillere werking, maar is daarnaast ook efficiënter en verbruikt minder energie. Omdat het zonder borstels werkt, minimaliseert hij het geluid.
  DoseerAssistentVaatwastabletten lossen gemakkelijk op door de doseerAssistent. De tabletten vallen in een kleine opvangbak in de vaatwasser, waarna het wordt opgelost door een waterstraal en gelijkmatig door de vaatwasser wordt verspreid.
  ActiveWater, verbruik minder waterMet de ActiveWater-technologie wordt er minder water en energie verbruikt tijdens een programma. Dit wordt mogelijk gemaakt door een gerichte waterafgifte, een filtertechnologie, snellere verwarming en een hogere pompprestatie.

  Kenmerken van de Bosch SMV4HAX40N
  Doseerassistent - ActiveWater - EcoSilence drive - 10 jaar garantie op de vaatwasserkuip - Warmtewisselaar - InfoLight - AquaStop - rackMatic - ExtraDry - HomeConnect app - Glasbeschermingstechniek - AutomaticPrograms - MachineCare - Speedperfect+ - AquaSensor Programma's
  6 Programma's: Eco 50 °C, Auto 45-65 °C, Intensief 70 °C, Kort 65° 65 °C, Stil 50 °C, Favoriet4 Speciale functies: Home Connect, Extra Droog, Halve Belading, SpeedPerfect+Machine CareVoorspoelen

  1188,99 1188,99


  Titel: Bosch SMV4HAX40N - Serie 4 - Vaatwasser - Inbouw
  Prijs: € 1.188,99
  Productcode: 9300000013295532


   


 • Sharp QWNA1DF45EIEU-vrijstaande vaatwasser-60cm-to
  Sharp QWNA1DF45EIEU-vrijstaande vaatwasser-60cm-to
  De Sharp QWNA1DF45EIEU is een vrijstaande vaatwasser in een zilverkleurige ( met RVS deur ) uitvoering. Dankzij het strakke design past de vaatwasser perfect binnen elke moderne keuken en kan deze ook in een open keuken geïntegreerd worden. Het lage geluidsniveau van 45 dB draagt hier nog eens aan bij. Het toestel is nagenoeg geruisloos en zal niet storen wanneer je in het aangrenzende ruimte in gesprek bent of gezellig een filmpje kijkt.

  De Sharp vaatwasser QWNA1DF45EIEU is zuinig op elk gebied.
  Behalve stil en stijlvol is deze fraaie vaatwasser een uiterst zuinig toestel. Het waterverbruik per cyclus bedraagt amper 9 liter. Tel daar een jaarlijks energieverbruik van 270 kWu bij en je hebt een vaatwasser die in energie klasse E ( voorheen A++ ) valt.

  Snel schone borden met het korte Quickwash programma van de Sharp vaatwasser QWNA1DF45EIEU.
  Soms heb je weinig tijd om de vaat te doen. Je bent bijvoorbeeld een feestje met diner aan het hosten en de borden die je bij het voorgerecht hebt gebruikt, wil je ook voor het dessert op tafel zetten. Dan heb je een vaatwasser nodig die in een mum van tijd alles weer perfect schoon heeft. Met het Quickwash programma is dat geen probleem. In slechts 30 minuten en op een temperatuur van 40 graden zijn 4 couverts terug klaar om gebruikt te worden.

  Eenvoudig in- en uitladen van de Sharp vaatwasser QWNA1DF45EIEU
  Verstelbare rekken zorgen ervoor dat al je borden, potten, pannen, glazen en bestek moeiteloos een plek vinden in de Sharp vaatwasser. In totaal is er plek voor niet minder dan 15 couverts. Het bovenste rek kan je wat hoger zetten zodat ook grote potten in de machine kunnen. Bestek sorteer je snel en overzichtelijk in de besteklade en/of bestekkorf. Deze kan uit de machine gehaald worden tijdens het uitladen.

  Gezien je niet altijd evenveel vaat hebt en het niet altijd om dezelfde spullen gaat, krijg je bij de Sharp vaatwasser QWNA1DF45EIEU keuze uit vijf verschillende programma's. Zo is er altijd eentje dat feilloos aansluit bij jouw vaat.

  429,00 429


  Titel: Sharp QWNA1DF45EIEU-vrijstaande vaatwasser-60cm-to
  Prijs: € 429,00
  Productcode: 9300000024878436


   


 • Inventum IVW6008A - Volledig geïntegreerde inbouw
  Inventum IVW6008A - Volledig geïntegreerde inbouw De Inventum inbouw vaatwasser IVW6008A is geschikt voor 13 couverts en heeft een verstelbare bovenkorf. Deze zuinige vaatwasser met energie-efficiëntieklasse E verbruikt per wasbeurt slechts 9 liter water. Je hebt de keuze uit zes programma’s, waaronder standaard ECO en een intensief stand voor zeer vuile vaat. Met de uitgestelde start kun je de start van het programma 3, 6, of 9 uur uitstellen. Het geluidsniveau is slechts 45 dB. Dus je kunt hem gerust in een open keuken plaatsen. Omdat veiligheid voorop staat, heeft deze vaatwasser een 4-punts bevestiging zodat hij goed stabiel staat en daarnaast een roestvrijstalen kuip en een Aquastop. Wateroverlast is daarmee voorgoed verleden tijd!

  Productkenmerken volledig geïntegreerde Inventum IVW6008A inbouw vaatwasser
  Energie-efficiëntieklasse E 6 programma's Geschikt voor 13 couverts Slechts 45 dB Uitneembaar bestekmandje

  389,00 389


  Titel: Inventum IVW6008A - Volledig geïntegreerde inbouw
  Prijs: € 389,00
  Productcode: 9200000074050319


   


 • Beko DIN24310 - Inbouw Vaatwasser
  Beko DIN24310 - Inbouw Vaatwasser Deze DIN24310 inbouw vaatwasser van Beko heeft maar liefst 5 verschillende programma's, waaronder een automatisch programma, Quick&Shine programma, Kort 30 minuten programma en een intensief programma. Dankzij de halve belading functie kun je met ook bij weinig vaat de machine gebruiken. Met bestekkorf voor 12 couverts heb je voldoende ruimte om je vaat kwijt te kunnen. Ook kun je ook de start van de vaat uitstellen. Lekker makkelijk.
  Voordelen: Bevuilingsgraad sensor Uitgestelde Start 5 verschillende programma's

  Nadelen: Energielabel F
  De vaatwasser heeft wel een schuivend bestekmandje en een verstelbaar steunrekje voor kopjes. Verder zit de mand ook vast en is niet in hoogte verstelbaar. Er zit ook een watersafe op. Deze zit bij de inlaat van de vaatwasser zelf. Niet extern bovenaan bij de toevoerslang. En aan beveiliging is ook gedacht, in geval van overlopen, sluit het WaterSafe systeem van de Beko vaatwassers het water dat in de machine loopt af. Quick & Shine programma Quick & Shine, een uniek wasprogramma van Beko dat een uitzonderlijk wasresultaat verzekert, niet alleen voor licht bevuilde vaat maar ook voor normaal bevuilde pannen en kommen. Bevuilingsgraad sensor De automatische sensor bepaalt de bevuilingsgraad van de vaat en kiest het meest geschikte wasprogramma.

  389,00 389


  Titel: Beko DIN24310 - Inbouw Vaatwasser
  Prijs: € 389,00
  Productcode: 9200000092714214


   


 • Beko BDFN26432W - Vrijstaande Vaatwasser
  Beko BDFN26432W - Vrijstaande Vaatwasser HygieneShield TM Vaatwasser Hygiëne Intense Met de zuiverende kracht van hoge temperaturen voor 99,99% hygiëne Doodt 99,99% van de bacteriën en virussen Hete stoom bereikt elke centimeter van de oppervlakte van het servies, met een extra hete spoeling om de vaat en het keukengerei grondig te ontsmetten Loopt 25 tot 50 minuten langer door, afhankelijk van het oorspronkelijk geselecteerde programma Schuivende bestekbak Meer ruimte voor potten en pannen in het onderste rek. De bestekbak is een handige uitvinding, maar hij zit in de weg als je een grote pan op het onderste rek wilt zetten. De schuivende bestekbak lost dat probleem op. Je kunt de bak naar links en naar rechts schuiven om plaats te maken voor grotere dingen. Schuivende afwasmiddeldispenser Bezeer je vingers niet bij het openen van de afwasmiddeldispenser. De schuivende afwasmiddeldispenser kun je gemakkelijk openen en sluiten, zodat afwasmiddel toevoegen in een oogwenk is gebeurd. SteamGloss® De tafel is prachtig gedekt, maar het lijkt wel of je glazen watervlekken hebben. De tien minuten durende, extra warmtecyclus van SteamGloss® zorgt ervoor dat je glazen glanzen als nieuw. Met glaswerk dat 23%* en porselein dat 30%* meer glanst, is je volgende gedekte tafel oogverblindend. *Getest door externe laboratoria.

  Eenvoudig inklapbare steunen Bij het koken gebruik je vaak potten en pannen van verschillende grootte en je hebt een vaatwasmachine nodig die dat begrijpt. Met de eenvoudig inklapbare steunen kun je gemakkelijk ruimte maken voor al die grote potten en pannen. De tijd dat je grote pannen met de hand moest afwassen is voorbij, en gelukkig maar!

  359,00 359


  Titel: Beko BDFN26432W - Vrijstaande Vaatwasser
  Prijs: € 359,00
  Productcode: 9300000040733820


   


 • Bosch SMV24AX00E - Volledig geïntegreerde vaatwass
  Bosch SMV24AX00E - Volledig geïntegreerde vaatwass 4 programma's: Intensief 70 °C, 1-uur 65 °C, Eco 50 °C en voorspoelen 3 temperaturen Dosseringsassistent EcoSilence Drive: meest energiezuinige en stille motortechnologie Aquasensor Beladingssensor Afwasmiddelherkenning Glasbescherming technologie Kunststof bodem Akoestische signaal aan het einde van het programma infoLight op de vloer Zout en glansspoelmiddel indicator

  489,00 489


  Titel: Bosch SMV24AX00E - Volledig geïntegreerde vaatwass
  Prijs: € 489,00
  Productcode: 9200000093210284


   


 • Beko DFN05311X - Vrijstaande vaatwasser - RVS
  Beko DFN05311X - Vrijstaande vaatwasser - RVS Laat de dagelijkse afwas aan ons over Hakken, mixen, frituren, bakken ... Meestal kom je in de keuken handen tekort. En daarna moet je nog aan de afwas beginnen. Hoe overheerlijk die lasagne ook was, de opgedroogde resten achteraf uit de schotel schrobben is geen leuke klus. Gelukkig zijn de vaatwassers van Beko uitgerust met een reeks slimme functies die jou dat harde werk besparen.
  Wees maar gerust dat de machine uitstekend reinigt dankzij intelligente technologie die de reinigingskracht naar een hoger niveau tilt – hoe vuil je vaat ook is. Een extra boost om opgedroogd gehakt uit zware schalen te krijgen? Je meest breekbare wijnglazen weer stralend schoon? Wij hebben tal van accessoires die je uit de nood helpen.
  Ga voor flexibiliteit met de verschillende programma's voor verschillende situaties en zelfs programma's die speciaal voor potten, pannen of glazen bedacht zijn. Als je een drukke agenda hebt of voor veel mensen moet koken, kun je veel tijd besparen met de snelle programma's. Bovendien ben je aardig milieuvriendelijk bezig dankzij de energiezuinige en waterbesparende functies op al onze vaatwassers. Niet alleen je vaat wordt stralend schoon, maar ook je geweten.


  Beko DFN05311X

  Een vaatwasser van 60 cm met energieklasse A+ en een vulcapaciteit van 13 couverts. Deze Beko vaatwasser is zeer gemakkelijk in gebruik dankzij de handige draaiknop bediening. Je hebt keus uit 5 verschillende programma's, waaronder een kort 30 minuten programma. Ideaal als je tijdens een verjaardag even snel de kopjes en glazen gewassen wilt hebben. Het programma intensief is erg geschikt voor de erg vuile vaat. Verder de mogelijkheid om 4 verschillende temperaturen in te stellen te weten 35-50-60-65 en 70 graden. Met de functie 1/2 belading is het ook mogelijk om slechts een halve lading te af te wassen. Je hoeft dan niet te wachten tot de vaatwasser volledig is beladen.

  380,00 380


  Titel: Beko DFN05311X - Vrijstaande vaatwasser - RVS
  Prijs: € 380,00
  Productcode: 9200000095070985


   


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top