Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • LEGO Technic RC Stunt Racer - 42095
  LEGO Technic RC Stunt Racer - 42095 Maak kennis met de superkrachtige LEGO® Technic RC stunt racer, met een futuristisch design met enorme rupsbanden en grote tandwielen achter voor de ultieme versnelling! Pak de afstandsbediening en geef vol gas om coole wheelies te maken, voor- of achteruit over obstakels heen te rijden en rondjes en scherpe bochten te maken. Dit fantastische 2-in-1 gemotoriseerde voertuig voor kinderen heeft een fris geel-blauw kleurenschema en kan worden omgebouwd tot een coole, op afstand bestuurbare RC racer! Eigenschappen:Dit supersnelle, volledige gemotoriseerde en op afstand bestuurbare voertuig heeft rupsbanden en grote tandwielen achter voor een geweldige versnelling.In een fris geel-blauw kleurenschema met coole stickers.Rijd over ruig terrein en obstakels, ga voor- of achteruit, draai naar links of rechts en maak rondjes van 360° of fantastische wheelies op topsnelheid.Inclusief de volgende LEGO® Power Functions onderdelen: 2 grote motoren, een ontvanger, een batterijhouder en een afstandsbediening.Deze LEGO® Technic set is speciaal ontworpen voor een boeiend en plezierig bouwproces. Dankzij de realistische bewegingen en werking kunnen jonge bouwers hun motoriek, oog-handcoördinatie en fantasie ontwikkelen.Dit 2-in-1 gemotoriseerde speelgoed kan worden omgebouwd tot een RC racer.Dit product werkt op 6 AA en 3 AAA batterijen (niet bijgeleverd).De RC stunt racer is ca. 17 cm hoog, 22 cm lang en 15 cm breed.De RC racer is ca. 12 cm hoog, 20 cm lang en 19 cm breed.

  59,99


  Titel: LEGO Technic RC Stunt Racer - 42095
  Prijs: € 59,99
  Productcode: 9200000098526665


     


 • L.O.L. Surprise Bal Fluffy Pets- Winter Disco Seri
  L.O.L. Surprise Bal Fluffy Pets- Winter Disco Seri Bereid je voor om te chillen en swingen met alle B.B.'s in de winterdisco!

  Pak 9 verrassingen uit inclusief de nieuwe pluizige uitpakervaring met de L.O.L. Surprise!™ Fluffy Pets™ Winter Disco™-serie. Elk diertje is bedekt met een mooie vacht die je eraf kunt trekken om een schattig diertje uit te pakken. De vacht kun je later weer op je diertje plakken. Plak de vacht er op verschillende plekken weer op om je diertje steeds opnieuw pluizig te maken. Voeg water toe voor een waterverrassing, zoals spugen en van kleur veranderen. Elk diertje is verpakt in een mooie, kristalvormige bal met een doorzichtige voorkant die je kunt gebruiken als display. Voeg water toe aan de bal om nog een kleurrijke glitterverrassing te onthullen, want de bal wordt ook een sneeuwbol! Verzamel L.O.L. Surprise!™ Glitter Globe™, Fluffy Pets™ en Lils™ in de Winter Disco™-serie en verbind de ballen met elkaar om een prachtige Sneeuw B.B. te maken. Verzamel ze allemaal!

  - Pak 9 verrassingen uit met de L.O.L. Surprise!™ Fluffy Pets™ Winter Disco™-serie
  - L.O.L. Surprise!™-diertjes zijn nu pluizig! Pak de pluchen plakvacht uit om je diertje te onthullen
  - Je kunt de vacht op allerlei manieren weer op je diertje plakken, zodat je het steeds opnieuw pluizig maakt
  - 9 verrassingen! (1) geheim bericht, (2) fles, (3) borstel, (4-5) haarclips, (6-7) accessoires, (8) vacht om op te plakken, (9) diertje
  - Voeg water toe aan de bal en hij wordt een kleurrijke, sprankelende sneeuwbol
  - Verzamel alles van de Winter Disco™-serie (poppen, diertjes en Lils™) om een Glittersneeuw B.B. te bouwen

  14,99


  Titel: L.O.L. Surprise Bal Fluffy Pets- Winter Disco Seri
  Prijs: € 14,99
  Productcode: 9200000109557137


     


 • LEGO City Zware-vrachttransporteerder - 60183
  LEGO City Zware-vrachttransporteerder - 60183 Laad de helikopter op de vrachtwagen en ga aan het werk! Rijd de zware vrachtwagen dichterbij, koppel de aanhanger af en los de lading. Voer het onderhoud uit aan de helikopter en maak vervolgens de ketting vast aan het olievat om het naar de werkplaats te vervoeren. Doe de nodige controles voor je gaat opstijgen, draai de rotors en stijg op. Er zijn nog zo veel spullen te vervoeren! Eigenschappen:Inclusief twee minifiguren: een vrachtwagenchauffeur en een helikopterpiloot.Inclusief een zware vrachtwagen met bumpers, uitlaten, gereedschapskist en cabine die open kan.Koppel de aanhanger aan de vrachtwagen om de helikopter naar zijn volgende opdracht te brengen.Laat de ketting zakken uit de helikopter en haak hem vast aan de olieton om deze mee te nemen naar de werkplaats.Draai de rotors en stijg op met de helikopter vanaf de aanhanger.

  22,95


  Titel: LEGO City Zware-vrachttransporteerder - 60183
  Prijs: € 22,95
  Productcode: 9200000080799091


     


 • BABY born Sister - Kaphoofd
  BABY born Sister - Kaphoofd Jonge stylisten en make-upartiesten kunnen geweldige kapsels maken met het 27 cm hoge kaphoofd. Laat je creativeit de vrije loop met behulp van de accessoires, zoals de haarborstel, make-upset in vlindervorm, 17 pins, hoofdband, strass-set op vlinderprint, 4 elastische haarbanden.

  49,99


  Titel: BABY born Sister - Kaphoofd
  Prijs: € 49,99
  Productcode: 9200000094574138


     


 • LEGO Technic Hoogwerker - 42088
  LEGO Technic Hoogwerker - 42088 Kom bij de toppen van de bomen met deze fantastische LEGO® Technic Hoogwerker! Dit stoere 2-in-1 model heeft allerlei realistische functies zoals een gedetailleerd hefmechanisme met echt werkende arm met bak, 4 waarschuwingslampen, 2 zwaailichten en stevige wielen. Kom op – aan het werk! En als je zin krijgt in een leuke nieuwe bouwuitdaging, kun je de hoogwerker ombouwen tot een coole sleepwagen! Eigenschappen:De hoogwerker heeft een gedetailleerd hefmechanisme met echt werkende arm met bak, van stenen gebouwde waarschuwingslampen en zwaailichten en echt werkende wielen met stevige banden.Rijd de hoogwerker naar de goede plek en bedien de arm om de bak omhoog te laten gaan.Dit LEGO® Technic model is speciaal ontworpen voor een boeiend en plezierig bouwproces.Help je jonge LEGO® bouwer inzicht te krijgen in de basisbeginselen van tandwielen, kracht en beweging met deze realistische LEGO Technic set.Dit model vormt een uitstekende kennismaking met het LEGO® Technic bouwsysteem.2-in-1 model: kan worden omgebouwd tot een sleepwagen.De hoogwerker is ca. 7 cm hoog, 14 cm lang en 5 cm breed met ingetrokken arm en ca. 12 cm hoog met uitgeschoven arm.De sleepwagen is ca. 7 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed.

  7,99


  Titel: LEGO Technic Hoogwerker - 42088
  Prijs: € 7,99
  Productcode: 9200000098526685


     


 • LEGO Friends Mia's Boomhut - 41335
  LEGO Friends Mia's Boomhut - 41335 Help Mia om haar broers boomhut om te vormen tot de perfecte afspreekplek in het park voor al haar vriendinnen. Stop Daniels spullen in een doos onder het dak voor hij naar de universiteit vertrekt en help Mia alles te versieren door foto's van haar vriendinnen en familie op te hangen. Klauter langs het net omhoog naar de tweede verdieping en gebruik het waterpistool om ongewenste bezoekers op een afstand te houden! Glijd daarna omlaag langs de tokkelbaan om op bezoek te gaan bij Mia's konijntje Mimí in haar huisje en geef haar een lekkere wortel. Eigenschappen:Inclusief minipoppetjes van Mia en Daniel, plus figuurtjes van Mimí het konijn en Cinnamon de vogel.Omvat een boomhut die toegankelijk is via een ladder of klauternet, een zolder met een openend dak en opbergkist, een boomstam met opbergkist en een konijnenhuisje.Accessoire-elementen: een skateboard, een waterpistool, een fakkel, een boek met spookverhalen, geïllustreerde tegels, een pizza, een mok met daarop 'I love Heartlake City', een bordspel, een kaart van Heartlake City Park, een boemerang, een tegel met een liefdesbrief, een bal, een vogelnestje, een ei en een wortel.Glijd naar beneden langs de tokkelbaan en klauter weer omhoog de boomhut in via het net.Maak je klaar voor een spannend logeerpartijtje met Mia's vriendinnen met spookverhalen bij het licht van de fakkel, bordspellen en pizza, en ontdek de doos met Daniels spullen op zolder!Maak een ritje met het skateboard door Heartlake City Park of ga buiten spelen met de sportuitrusting. Het kan allemaal met dit leuke bouwspeelgoed.Zorg samen met dierenvriend Mia voor haar konijn in haar huisje en het schattige vogeltje dat een nestje heeft in de boom.Geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.De boomhut is ca. 16 cm hoog, 17 cm breed en 16 cm diep.Het konijnenhuisje is ca. 3 cm hoog, 4 cm breed en 3 cm diep.

  27,49


  Titel: LEGO Friends Mia's Boomhut - 41335
  Prijs: € 27,49
  Productcode: 9200000080799279


     


 • LEGO City Treinen Vrachttrein - 60198
  LEGO City Treinen Vrachttrein - 60198 Bereid de LEGO City 60198 Vrachttrein voor op een dag boordevol actie! Gebruik de vorkheftruck om de containers te laden en til ze daarna op de wagon met de kraan. Bevestig alle wagons aan de locomotief, klim in de cabine, blaas op de fluit en ga op pad! Lever de goederen op tijd en houd LEGO City draaiende! Eigenschappen:Inclusief 6 LEGO minifiguren: 4 treinmedewerkers, een beveiligingsmedewerker en een boef.De set bestaat uit een gemotoriseerde locomotief met afstandsbediening via Bluetooth (10 snelheden), een stroomafnemer op het te openen dak en een cabine met een bedieningspaneel voor de machinist.Ook inclusief een wagon voor boomstammen, een kraanwagon met een draaibare en uitschuifbare arm en een containerwagon met 2 containers met laadhaken op het dak en ruimte voor pallets.Met een controlecentrum met een ladder en signaallampen, een ovale baan met 16 gebogen railelementen, 16 rechte railelementen en een wissel met hendel, een geldtransporttruck met te openen deuren en een werkende vorkheftruck met een te openen rolkooi.Accessoires: een moersleutel, 12 goudstaafelementen, 4 bankbiljetten, 2 bouwbare pallets, 3 boomstammen en een sneeuwscooter.Maak het dak open om de locomotief vol coole details te bekijken.Bestuur de goederentrein met de afstandsbediening via Bluetooth (10 snelheden).Til de boomstammen op en laad ze op de speciale wagon met de draaibare hefarm en haak van de kraan.Druk op de hendel om de wissel te bedienen en de trein naar een ander spoor te leiden zodat hij kan worden geladen of gelost.Laad met de heftruck de pallets in de containers en til de containers daarna op de containerwagon met de kraan.Leg de rails op verschillende manieren neer zodat je overal in de stad spullen kunt laden of lossen.Dit product werkt op 10 AAA batterijen (niet bijgeleverd).De meegeleverde Bluetooth-afstandsbediening is niet compatibel met oudere LEGO treinsets met infrarood-afstandsbediening.De Vrachttrein is in totaal ca. 11 cm hoog, 82 cm lang en 6 cm breed.De locomotief is ca. 11 cm hoog, 27 cm lang en 6 cm breed.De wagon voor boomstammen is ca. 5 cm hoog, 15 cm lang en 6 cm breed.De kraanwagon is ca. 10 cm hoog, 22 cm lang en 5 cm breed.De containerwagon is ca. 9 cm hoog, 18 cm lang en 5 cm breed.De gepantserde vrachtwagen is ca. 6 cm hoog, 15 cm lang en 6 cm breed.Het controlecentrum is ca. 21 cm hoog, 8 cm breed en 12 cm diep.De vorkheftruck is ca. 7 cm hoog, 5 cm breed en 12 cm diep.

  139


  Titel: LEGO City Treinen Vrachttrein - 60198
  Prijs: € 139,00
  Productcode: 9200000091824237


     


 • LEGO City Politiepatrouille Auto - 60239
  LEGO City Politiepatrouille Auto - 60239 Start de krachtige motor van de politiepatrouille auto en bescherm de stad! Hé, het lijkt erop dat de politieman hulp nodig heeft bij het regelen van het verkeer. Zet de pylonnen neer en wordt een held van alledag van het LEGO® City politiekorps! Eigenschappen:Inclusief een LEGO® minifiguur van een politieagent.De set bestaat uit een LEGO® politieauto met afneembaar dak, ruimte binnenin voor een minifiguur en herkenbare opdruk.Ook inclusief 2 pylonnen als accessoire-elementen.De patrouilleauto is ca. 4 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed.

  9,99


  Titel: LEGO City Politiepatrouille Auto - 60239
  Prijs: € 9,99
  Productcode: 9200000098526695


     


 • VTech Toet Toet Auto's Brandweerkazerne - Speelset
  VTech Toet Toet Auto's Brandweerkazerne - Speelset Ga omhoog met de lift en laat Bas Brandweer het vuur blussen op het helling-wegdeel. Laat het voertuig via het draaibaar platform supersnel naar beneden draaien om zo snel mogelijk naar de brand te racen. Beweeg de voertuigen over de vier Magische Sensors en luister naar vrolijke reacties.

  Specificaties:
  Geslacht: junior
  Kleur: multicolor
  Materiaal: kunststof
  Afmetingen: 45 x 33 x 13,5 cm (L x H x B)
  Batterijen: 2 x AAA-batterijen (inbegrepen)
  Leeftijd: 1 tot 5 jaar

  25,25


  Titel: VTech Toet Toet Auto's Brandweerkazerne - Speelset
  Prijs: € 25,25
  Productcode: 9200000095090702


     


 • LEGO DUPLO Treinen Stoomtrein - 10874
  LEGO DUPLO Treinen Stoomtrein - 10874 De LEGO® DUPLO® 10874 Stoomtrein is voor je peuter nu nog eenvoudiger te bedienen en te gebruiken. Jonge kinderen kunnen zelf machinist worden dankzij de Duwen en rijden-motor. Met een klein duwtje vooruit of achteruit begint de trein te rijden! De trein kan worden gestopt door hem vast te pakken of van de rails af te tillen. Laat je kind de 5 gekleurde actiestenen op de rails plaatsen om de trein te laten toeteren, de lampen aan en uit te laten gaan, te pauzeren om te tanken, van richting te veranderen en de trein waar dan ook te laten stoppen. Dankzij het treinstation, de kolenschepper, de 2 DUPLO figuren, de dierenfiguur en de eenvoudige speelgoedtreinrails in deze LEGO DUPLO set kunnen jonge kinderen ouderwets gezellig met treinen spelen. Download de optionele app en ontdek nog meer speelmogelijkheden: de trein kan hiermee op afstand worden bediend en er zijn verschillende leuke activiteiten om samen met je peuter uit te voeren! Eigenschappen:Inclusief LEGO® DUPLO® figuren van een machinist en een kind, plus een figuur van een eekhoorn.De set bestaat uit een zelf te bouwen Duwen en rijden-locomotief met licht en geluid, een passagierswagon, 5 kleurgecodeerde actiestenen, een treinstation, een kolenschepper, een boom en 16 stukken rails.Accessoires: een brandstofkan, een koffer, een brood en een schep.Elke peuter kan nu zelf de stoomtrein laten rijden door deze zachtjes vooruit of achteruit te duwen en hem laten stoppen door de hand stevig boven op de locomotief te plaatsen.Toon je kind hoe je de 5 gekleurde actiestenen overal op de rails kunt plaatsen, zodat de trein zijn of haar instructies opvolgt! De actiestenen laten de trein toeteren, de lampen aan of uit gaan, tanken, van richting veranderen en stoppen.Stimuleer de fantasie en de rollenspelvaardigheden met behulp van de LEGO® DUPLO® figuren: beleef talloze reizen en avonturen.Breid de mogelijkheden van deze LEGO® DUPLO® set nog verder uit door de gratis app met afstandsbedieningsfunctie en vele leuke activiteiten voor jonge kinderen te downloaden.De trein en rails uit deze set zijn compatibel met de bestaande LEGO® DUPLO® treincollectie van je kind.Download de optionele app via de App Store, Google Play of de Amazon Kindle Store. Kijk voor meer informatie op LEGO.nl/devicecheck.LEGO® DUPLO® producten zijn speciaal ontworpen voor leuk en gemakkelijk spelen door kleine handjes.Dit product werkt op 4 AAA batterijen (niet bijgeleverd).Combineer met de sets 10872 Treinbrug en -rails, 10875 Goederentrein en 10882 Treinrails voor nog meer railmogelijkheden en LEGO® DUPLO® treinplezier.De stoomtrein met passagierswagon is ca. 10 cm hoog, 30 cm lang en 7 cm breed.Het station is ca. 15 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep.

  47,99


  Titel: LEGO DUPLO Treinen Stoomtrein - 10874
  Prijs: € 47,99
  Productcode: 9200000089180732


     


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top