Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Adm. Financiële Advisering Kafa
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Qwixx - Dobbelspel
  Qwixx - Dobbelspel Bij Qwixx hoef je niet op je beurt wachten - iemand dobbelt en iedereen kan de worp benutten! Hoe meer getallen je op je scoreblad aankruist, des te meer punten je krijgt. Qwixx kan in twee minuten worden uitgelegd en is spannend tot de laatste worp! Dobbel mee en laat je aansteken door de Qwixx-koorts!

  Eigenschappen:
  • Winnaar en genomineerd voor diverse (internationale) spellenprijzen
  • Eenvoudig dobbelspel voor elke gelegenheid en met ieder gezelschap
  • Zeer korte spelregels: in één minuut uit te leggen en daarna te spelen
  • Een worp heeft steeds invloed op alle spelers, dus geen wachttijden
  • Vlot en verrassend spannend dobbelspel. Je wilt meteen nog eens spelen
  • Een klein doosje... een ideaal cadeau
  Inhoud: - 6 dobbelstenen - 1 scoreblok - spelregels
  Geschikt voor 2 tot 5 spelers vanaf 8 jaar.

  Het Qwixx dobbelspel is uit te breiden met Qwixx Mixx met 2 nieuwe varianten voor nog meer speelplezier.

  Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2013 - Categorie 9-11 Jaar

  Genomineerd Spiel des Jahres 2013

  Winnaar Nederlandse Spellenprijs 2014

  10,95


  Titel: Qwixx - Dobbelspel
  Prijs: € 10,95
  Productcode: 9200000014652494


   


 • Keer op keer - Dobbelspel
  Keer op keer - Dobbelspel Keer op Keer is een dobbel- en puzzelspel voor het hele gezin! Kruis vakjes op je speelveld aan om zo snel mogelijk kolommen en gelijkgekleurde gebieden te vullen. Elke beurt kies je een gedobbelde kleur en een gedobbeld cijfer. Die combineer je, waardoor je aangrenzende vakjes van de gekozen kleur mag aankruisen. Maak steeds de juiste keuze en probeer de door de andere spelers gewenste combinatie weg te nemen. Je keuzemogelijkheden stijgen als je je speelveld verstandig uitbreidt. Naast punten voor complete kolommen krijg je ook een bonus als je alle vakjes van 1 kleur hebt aangekruist. Het spel is afgelopen als een speler 2 complete kleuren heeft aangekruist. Wie heeft de meeste punten?

  14,99


  Titel: Keer op keer - Dobbelspel
  Prijs: € 14,99
  Productcode: 9200000064912532


   


 • Simple Dimple - Fidget Toys - Pop It Fidget Toy -
  Simple Dimple - Fidget Toys - Pop It Fidget Toy - Ben je van nature een friemelaar en kun je je vingers niet stil houden? Dan is dit het perfecte friemelspeelgoed voor jou. Deze Simple Dimple Fidget Toy is geschikt voor jong en oud. Bestel vandaag jouw Simple Dimple! Meer kalmte en focus De knoppen zijn uitnodigend en vanaf de eerste keer dat je een van de knoppen in drukt is het friemelen niet meer te stoppen. Door de tactiele stimulatie is het ideaal voor prikkelzoekers en zorgt het spelen en friemelen voor meer kalmte en een betere focus.

  2,15


  Titel: Simple Dimple - Fidget Toys - Pop It Fidget Toy -
  Prijs: € 2,15
  Productcode: 9300000022416021


   


 • Beverbende - Kaartspel
  Beverbende - Kaartspel Beverbende In Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand. Je hebt 4 kaarten met strafpunten gedekt voor je liggen, maar je mag er maar twee bekijken. Als je aan de beurt bent, trek je een kaart en doe je daar een actie mee. Zo kun je de kaart tegen één van je gedekte kaarten ruilen of zelfs invloed uitoefenen op de kaarten van de andere spelers. Als jij de minste strafpunten hebt, win je de ronde.

  Beverbende is bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen.

  Tactische speeltip(s)
  Probeer de andere spelers te misleiden door af en toe een "onlogische actie" te doen.
  Het is onmogelijk om alles te onthouden, maar probeer vooral eventuele lage kaarten bij andere spelers in je geheugen te prenten.
  Hoe langer het spel duurt, hoe lager de totalen van andere spelers ook worden. Wacht dus niet te lang met het uitmaken van het spel.

  9,95


  Titel: Beverbende - Kaartspel
  Prijs: € 9,95
  Productcode: 1004004006487381


   


 • Regenwormen - Dobbelspel
  Regenwormen - Dobbelspel Dit snelle compacte dobbelspelletje Regenwormen kun je op elk moment en overal spelen. Het duurt niet langer dan een half uurtje en het formaat zorgt ervoor dat je het thuis, in de trein of op de campingtafel kunt neerleggen. Iedereen die tot 36 kan tellen, kan meedoen! Als je aan de beurt bent, gooi je met 8 dobbelstenen. Je legt nu alle dobbelstenen met hetzelfde getal of met een worm opzij. Daarna gooi je met de resterende dobbelstenen en legt nu alle dobbelstenen met een ander getal opzij. Als je totaal hoger is dan 20 en je hebt ten minste één worm gegooid, mag je de steen met het betreffende getal van tafel of zelfs van een andere speler pakken! Maar neem je teveel risico en gooi je alleen maar getallen die je al eens hebt gepakt, dan ben je af en moet je juist een steen inleveren. Op elke steen staan een aantal regenwormen. Wie aan het einde van het spel de meeste regenwormen heeft, is de winnaar. Probeer Regenwormen nu zelf uit met onze online probeervariant.

  12,9


  Titel: Regenwormen - Dobbelspel
  Prijs: € 12,90
  Productcode: 1004004004574476


   


 • Qwixx Mixx - Uitbreiding
  Qwixx Mixx - Uitbreiding In deze verpakking bevinden zich 2 nieuwe varianten scoreblocks voor nog meer spelplezier. De scorebloks zijn te gebruiken voor het Qwixx dobbelspel én het Qwixx kaartspel! De regels veranderen niet, maar de spelbeleving wel.

  • Variant A heeft een scoreblok met getallen in op- en aflopende volgorde maar iedere rij bestaat uit 4 verschillende kleuren.
  • Variant B heeft een scoreblok met getallen die niet in op- en aflopende volgorde staan maar door elkaar (wel dezelfde kleur per rij).

  4,99


  Titel: Qwixx Mixx - Uitbreiding
  Prijs: € 4,99
  Productcode: 9200000036315285


   


 • Clever - Dobbelspel
  Clever - Dobbelspel Tactisch dobbelspel voor het hele gezin. Dobbel en vul één van je geworpen dobbelstenen in de bijbehorende categorie in. Elke categorie levert op een andere manier punten op. Kies slim en let goed op de overgebleven dobbelstenen. Je moet namelijk elke dobbelsteen met een lager resultaat op het zilveren dienblad aan de andere spelers serveren. Die kunnen daardoor wellicht ook belangrijke punten scoren.

  In dit dobbelspel zijn alle spelers voortdurend bezig. Daardoor is het tot het einde razend spannend!

  12,99


  Titel: Clever - Dobbelspel
  Prijs: € 12,99
  Productcode: 9200000097759115


   


 • Octopus knuffel - Mood knuffel - Roze - Blauw - Bl
  Octopus knuffel - Mood knuffel - Roze - Blauw - Bl De reversible Octopus
  Deze zachte en schattige knuffel heeft een uniek dubbelzijdig tweekleurig ontwerp. Deze knuffel is speciaal ontworpen om jouw gemoedstoestand uit te drukken. Door de knuffel binnenstebuiten te drukken kan jij laten zien of jij vrolijk of boos bent. De knuffel draagt bij aan de sociale ontwikkeling. Kinderen die moeite hebben met het tonen van hun emoties, kunnen door middel van deze knuffel hun emoties uiten.

  Cadeautip
  Het Octopus knuffel is ook het ideale cadeau voor iedereen. Het heeft een klein fromaat waardoor je die overal naartoe kan meenemen.

  Voordelen
  - Zacht materiaal
  - Wasbaar
  - Geschikt voor iedereen
  - Omkeerbaar
  - Compact
  - Veel speelplezier

  Let op! Kleur kan verschillen

  4,95


  Titel: Octopus knuffel - Mood knuffel - Roze - Blauw - Bl
  Prijs: € 4,95
  Productcode: 9300000022733468


   


 • Pop It Fidget Toy Vierkant - Rainbow- Gezien op Ti
  Pop It Fidget Toy Vierkant - Rainbow- Gezien op Ti Specificaties:

  Kleur: regenboog / rainbow
  Afmetingen: 12 cm x 12 cm (l x b) 1,5 cm hoog
  Gewicht: 84 gram
  Design: vierkant
  Leeftijd: 2-99 jaar

  3,19


  Titel: Pop It Fidget Toy Vierkant - Rainbow- Gezien op Ti
  Prijs: € 3,19
  Productcode: 9300000022081045


   


 • Pokémon Sword & Shield Vivid Voltage Sleeved B
  Pokémon Sword & Shield Vivid Voltage Sleeved B Ontdek nieuwe schittering en maximale kracht in de Pokémon TCG: Sword & Shield — Vivid Voltage. Ontdek uitbreidingen als meer Pokémon V verschijnen, inclusief de nieuw ontdekte Mythical Pokémon Zarude! Unieke nieuwe Amazing Pokémon, meer Pokémon VMAX en inclusief Gigantamax Pikachu! Breng een beetje kleur in je deck of collectie met Pokémon Sword & Shield - Vivid Voltage!

  Deze booster bevat 10 kaarten.

  Let op: Er kan geen keuze worden gemaakt tussen de vier afgebeelde boosters. De inhoud van de boosters is gelijk, het is enkel de verpakking die verschilt.

  5,99


  Titel: Pokémon Sword & Shield Vivid Voltage Sleeved B
  Prijs: € 5,99
  Productcode: 9300000011948745


   


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top