De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
PolderTEAK PolderTEAK
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • LEGO DUPLO Stoomtrein - 10874
  LEGO DUPLO Stoomtrein - 10874 De LEGO® DUPLO® 10874 Stoomtrein is voor je peuter nu nog eenvoudiger te bedienen en te gebruiken. Jonge kinderen kunnen zelf machinist worden dankzij de Duwen en rijden-motor. Met een klein duwtje vooruit of achteruit begint de trein te rijden! De trein kan worden gestopt door hem vast te pakken of van de rails af te tillen. Laat je kind de 5 gekleurde actiestenen op de rails plaatsen om de trein te laten toeteren, de lampen aan en uit te laten gaan, te pauzeren om te tanken, van richting te veranderen en de trein waar dan ook te laten stoppen. Dankzij het treinstation, de kolenschepper, de 2 DUPLO figuren, de dierenfiguur en de eenvoudige speelgoedtreinrails in deze LEGO DUPLO set kunnen jonge kinderen ouderwets gezellig met treinen spelen. Download de optionele app en ontdek nog meer speelmogelijkheden: de trein kan hiermee op afstand worden bediend en er zijn verschillende leuke activiteiten om samen met je peuter uit te voeren! Eigenschappen:Inclusief LEGO® DUPLO® figuren van een machinist en een kind, plus een figuur van een eekhoorn.De set bestaat uit een zelf te bouwen Duwen en rijden-locomotief met licht en geluid, een passagierswagon, 5 kleurgecodeerde actiestenen, een treinstation, een kolenschepper, een boom en 16 stukken rails.Accessoires: een brandstofkan, een koffer, een brood en een schep.Elke peuter kan nu zelf de stoomtrein laten rijden door deze zachtjes vooruit of achteruit te duwen en hem laten stoppen door de hand stevig boven op de locomotief te plaatsen.Toon je kind hoe je de 5 gekleurde actiestenen overal op de rails kunt plaatsen, zodat de trein zijn of haar instructies opvolgt! De actiestenen laten de trein toeteren, de lampen aan of uit gaan, tanken, van richting veranderen en stoppen.Stimuleer de fantasie en de rollenspelvaardigheden met behulp van de LEGO® DUPLO® figuren: beleef talloze reizen en avonturen.Breid de mogelijkheden van deze LEGO® DUPLO® set nog verder uit door de gratis app met afstandsbedieningsfunctie en vele leuke activiteiten voor jonge kinderen te downloaden.De trein en rails uit deze set zijn compatibel met de bestaande LEGO® DUPLO® treincollectie van je kind.Download de optionele app via de App Store, Google Play of de Amazon Kindle Store. Kijk voor meer informatie op LEGO.nl/devicecheck.LEGO® DUPLO® producten zijn speciaal ontworpen voor leuk en gemakkelijk spelen door kleine handjes.Dit product werkt op 4 AAA batterijen (niet bijgeleverd).Combineer met de sets 10872 Treinbrug en -rails, 10875 Goederentrein en 10882 Treinrails voor nog meer railmogelijkheden en LEGO® DUPLO® treinplezier.De stoomtrein met passagierswagon is ca. 10 cm hoog, 30 cm lang en 7 cm breed.Het station is ca. 15 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep.

  59,99 39,99


  Titel: LEGO DUPLO Stoomtrein - 10874
  Prijs: € 39,99
  Productcode: 9200000089180732


     


 • L.O.L. Surprise bal Dolls Sparkle - Series A
  L.O.L. Surprise bal Dolls Sparkle - Series A Pak 7 sprankelende surprises uit met de L.O.L. Surprise!™ Sparkle-serie. Twaalf populaire personages hebben een glinsterende make-over gekregen; ze zijn voorzien van waanzinnige glitteroutfits en glitterkapsels! Ga op zoek naar Punk Boi, Boss Queen en andere populaire personages in gloednieuwe outfits! Geef de pop een flesje of stop deze in bad om watersurprises te ontdekken! De bal wordt ook een tas, poppenstandaard of speelset.

  • Pak 7 sprankelende surprises uit met de L.O.L. Surprise!™ Sparkle-serie.
  • De populaire personages hebben sprankelende nieuwe outfits en glitterkapsels.
  • 7 surprises! (1) geheim bericht, (2) stickers, (3) flesje, (4) schoenen, (5) outfit, (6) accessoire en (7) L.O.L. Surprise!™ Sparkle-pop
  • Geef de pop een flesje of stop deze in bad om watersurprises te ontdekken!
  • Verzamel alle 12 de personages!

  10,39


  Titel: L.O.L. Surprise bal Dolls Sparkle - Series A
  Prijs: € 10,39
  Productcode: 9200000109557141


     


 • GraviTrax® Starter-Set - Knikkerbaan / Kogelbaan
  GraviTrax® Starter-Set - Knikkerbaan / Kogelbaan Met het GraviTrax kogelbaan systeem kan je je eigen kogelbaanwereld bouwen. Gebruik de diverse bouwelementen om een parcours vol actie te maken en je kogels naar de finish te brengen. Het GraviTrax kogelbaan systeem kan met uitbreidingen eindeloos worden aangepast en vergroot, voor gegarandeerd grenzeloos bouw- en speelplezier! Inhoud: Handleiding (D, F, I, EN, NL, E ), boekje met bouwschema’s, boekje met opdrachten, 4 vloerplaten, 2 doorzichtige niveaus, 6 knikkers, 40 grote verticale stukken, 12 kleine verticale stukken, 21 bochten, 3 kruisingen, 2 wissels, 1 3-in-1, 1 werveling, 1 startblokje, 1 actieblokje magnetisch kanon, 3 lange rails, 6 middellange rails, 9 korte rails, 1 finishladder, 4 basisblokjes, inzetstukken voor de basisblokjes: 2 vangers, 1 vrije val, 1 splash, 1 finish

  48,99


  Titel: GraviTrax® Starter-Set - Knikkerbaan / Kogelbaan
  Prijs: € 48,99
  Productcode: 9200000091131726


     


 • L.O.L. Surprise bal #Hairgoals - Makeover Series 2
  L.O.L. Surprise bal #Hairgoals - Makeover Series 2 LOL Surprise Hairgoals serie 2. Deze eigenwijze baby's hebben een metamorfose ondergaan. Ze hebben nu echt haar in talloze verschillende stijlen!! In deze kokers zitten nieuwe looks en nieuwe verrassingen en bovendoen een compleet nieuwe manier van uitpakken. Er zijn 12 verschillende LOL Surprise Hairgoals baby's te krijgen. De koker heeft 15 verrassingen. toverspiegelgeheim berichthaarbarestickerssalontafelkrulspeldenkamflesjemode accessoiresmysterieuze vermommingmysterieuze vermommingmysterieuze vermommingmysterieuze vermommingoutfitschoenenLOL Surprise hairgoal pop De nieuwe koker verandert van haarlakbus naar salontafel of display waar je je popje op kan zetten. Geeft haar de fles of doe haar in bad om ook nog waterverrassingen te ontdekkingen inclusief kleurveranderingen.

  16,99 12,69


  Titel: L.O.L. Surprise bal #Hairgoals - Makeover Series 2
  Prijs: € 12,69
  Productcode: 9200000103019125


     


 • LEGO City Brandweerkazerne - 60215
  LEGO City Brandweerkazerne - 60215 Doe het lekker rustig aan met je vrienden van de brandweer in de kazerne! Neem een kopje koffie terwijl je met de brandweerhond en wat popcorn voor de televisie zit. Maar wacht eens... wat is dat voor alarm?! Er is ergens in de stad brand uitgebroken! Zet het zwaailicht en de sirene van de terreinwagen aan om de weg vrij te maken, terwijl je partner de drone lanceert om de brand van bovenaf te bekijken. Ben je nog op tijd? Het is weer een spannende dag voor de LEGO® City Brandweer! Eigenschappen:Inclusief 4 LEGO® City minifiguren: een brandweercommandant en 3 brandweerlieden, plus een figuur van een brandweerhond.De set omvat een brandweerkazerne met 3 verdiepingen, een kantoor, een ontspanningsruimte en een wachttoren, een steiger en een aparte garage met een grote deur aan de voorkant die open kan en een landingsplaats voor de inbegrepen bouwbare drone. Ook inclusief een klein bouwwerk met een vuilnisbak, een stapel kranten en bouwbare vlamelementen.Deze coole set bevat daarnaast een brandweerterreinwagen met een werkende licht- en geluidssteen die nieuw is vanaf januari 2019, een werkende brandslang met hendel en opbergvakken, plus een waterscooter met ruimte voor een noppen schietende brandblusser en een onderzoeksdrone met draaiende rotors en camera.Accessoire-elementen: een noppen schietende brandblusser, 6 waterelementen, een emmer, een telefoon, een televisie, popcorn en een afstandsbedieningselement voor de drone.Draai de rotors om de drone te op te laten stijgen en roteer de camera om te controleren of er ergens brand is.Druk op de licht- en geluidssteen op de terreinwagen om de weg vrij te maken als je op volle snelheid naar de brand rijdt.Laad waterelementen in de brandslang en de brandblusser en druk op de hendel om ze richting het vuur te schieten en de vlammen te 'doven'.De garage van de brandweerkazerne is compatibel met brandweervoertuigen van andere sets van de LEGO® City Brandweer.Dit creatieve bouwspeelgoed bestaat uit meer dan 500 elementen.De brandweerkazerne is ca. 28 cm hoog, 21 cm breed en 27 cm diep.De brandweerterreinwagen is ca. 6 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed.De waterscooter is ca. 6 cm lang en 3 cm breed.De onderzoeksdrone is ca. 3 cm hoog, 7 cm lang en 7 cm breed.

  45,5


  Titel: LEGO City Brandweerkazerne - 60215
  Prijs: € 45,50
  Productcode: 9200000098526637


     


 • The Mind
  The Mind The Mind is meer dan een spel. Het is een experiment, een beleving, een eenvoudige, maar zeer bijzondere team-ervaring. Als je het laatste level weet te voltooien, zullen jullie op een roze wolk zweven. Je mag niets bespreken met elkaar en op geen enkele wijze informatie met elkaar uitwisselen. Desondanks kunnen jullie als team toch elk level voltooien door jullie gedachten te verbinden en zo samen de overwinning te behalen.

  11,95


  Titel: The Mind
  Prijs: € 11,95
  Productcode: 9200000091568389


     


 • Cards Against Humanity International Edition - Kaa
  Cards Against Humanity International Edition - Kaa Cards Against Humanity is a party game for horrible people. Unlike most of the party games you've played before, Cards Against Humanity is as despicable and awkward as you and your friends.

  Includes 600 total cards (510 white and 90 black).
  This is the International Edition of CAH, hastily cobbled together from the US Edition and the Red Box.

  While we kept major celebrities like "Robert Downey Jr" and "Stalin," we removed obscure American references you wouldn't understand. If you also buy the Red Box, you will get many duplicate cards and you will become angry. Don't do it.br />
  This is the 2.0 version of the game.

  36,5


  Titel: Cards Against Humanity International Edition - Kaa
  Prijs: € 36,50
  Productcode: 9200000090808655


     


 • Dobble Classic - Kaartspel
  Dobble Classic - Kaartspel Dobble is een observatie - en snelheidsspel waarbij alle spelers gelijktijdig spelen.

  Er zijn 55 kaarten waarop steeds 8 symbolen afgebeeld staan. Je kunt vijf spelvariaties spelen met Dobble. Welke spelversie je ook speelt, je moet steeds proberen om als eerste het identieke symbool tussen twee kaarten te vinden en te benoemen. Vervolgens mag je een kaart nemen, een kaart plaatsen of een kaart afleggen volgens de regels van de verschillende mini-spelletjes die je kan spelen. Zie jij als eerste het identieke symbool?

  Inhoud van Dobble:
  55 kaarten
  5 kaarten met de spelregels

  Kies voor het leuke Dobble Chrono om meer tijdsdruk aan het spel toe te voegen Bekijk Dobble Chrono hier

  14,95


  Titel: Dobble Classic - Kaartspel
  Prijs: € 14,95
  Productcode: 1004004011600544


     


 • LEGO DUPLO Treinen Goederentrein - 10875
  LEGO DUPLO Treinen Goederentrein - 10875 De LEGO® DUPLO® Goederentrein is voor je peuter nu nog eenvoudiger te bedienen en te gebruiken. Jonge kinderen kunnen zelf machinist worden dankzij de Duwen en rijden-motor. Met een klein duwtje vooruit of achteruit begint de trein te rijden! De trein kan worden gestopt door hem vast te pakken of van de rails af te tillen. Laat je kind de 5 gekleurde actiestenen op de rails plaatsen om de trein te laten toeteren, de lampen aan en uit te laten gaan, te pauzeren om te tanken, van richting te veranderen en de trein waar dan ook te laten stoppen. Dankzij de haven, de boot, het café, het laadstation, de 2 kranen, de 3 DUPLO figuren, de dierenfiguur en de vele spannende railelementen in deze LEGO DUPLO set kunnen jonge kinderen ouderwets gezellig met treinen spelen. Download de optionele app en ontdek nog meer speelmogelijkheden: de trein kan hiermee op afstand worden bediend en er zijn verschillende leuke activiteiten om samen met je peuter uit te voeren! Eigenschappen:Inclusief LEGO® DUPLO® figuren van een goederentreinmachinist, een kapitein en een winkelier, plus een figuur van een zeemeeuw.De set bestaat uit een zelf te bouwen Duwen en rijden-locomotief met licht en geluid, 2 vrachtwagons met kiepfunctie, 5 kleurgecodeerde actiestenen, een havengedeelte met een kleine hijskraan en een boot, een grote hijskraan, een café, een station voor laden en lossen en 24 stukken rails waaronder wissels, heuvels, een spoorwegovergang en eindpunten.Accessoires: een benzinepomp, een koffiezetapparaat, een beker, een reep chocola, een melkfles, een visnet, een brood, bananen, een pakket, een kassa, een moersleutel, een vis en een menukaart.Elke peuter kan nu zelf de stoomtrein laten rijden door deze zachtjes vooruit of achteruit te duwen en hem laten stoppen door de hand stevig boven op de locomotief te plaatsen.Toon je kind hoe je de 5 gekleurde actiestenen overal op de rails kunt plaatsen, zodat de trein zijn of haar instructies opvolgt! De actiestenen laten de trein toeteren, de lampen aan of uit gaan, tanken, van richting veranderen en stoppen.Help je kind de vrachtcontainers met kiepfunctie te laden en te lossen met de beweegbare kraan.Geef de trein een duwtje om deze naar de haven te laten rijden en vis op te halen bij de boot.Geniet van het winkelrollenspel met je kind als de machinist besluit om te gaan lunchen bij het café.Breid de speelmogelijkheden nog verder uit door de gratis app met afstandsbedieningsfunctie en vele leuke activiteiten voor jonge kinderen te downloaden.De trein en rails uit deze set zijn compatibel met de bestaande LEGO® DUPLO® treincollectie van je kind.Laat de kleine boot ook eens in bad dobberen! WAARSCHUWING: de locomotief en batterijen mogen NIET in water worden geplaatst of in de buurt van water worden gebruikt.Download de optionele app via de App Store, Google Play of de Amazon Kindle Store. Kijk voor meer informatie op LEGO.nl/devicecheck.LEGO® DUPLO® producten zijn speciaal ontworpen voor leuk en gemakkelijk spelen door kleine handjes.Dit product werkt op 4 AAA batterijen (niet bijgeleverd).Combineer met de sets 10872 Treinbrug en -rails, 10874 Stoomtrein en 10882 Treinrails voor nog meer railmogelijkheden en LEGO® DUPLO® treinplezier.De goederentrein met vrachtwagons is ca. 10 cm hoog, 47 cm lang en 8 cm breed.Het station is ca. 18 cm hoog, 15 cm breed en 13 cm diep.De grote kraan is ca. 35 cm hoog, 16 cm breed en 16 cm diep.De boot is ca. 17 cm hoog, 19 cm lang en 13 cm breed.

  119,0 68,99


  Titel: LEGO DUPLO Treinen Goederentrein - 10875
  Prijs: € 68,99
  Productcode: 9200000089180730


     


 • Jumbo Puzzle & Roll Puzzelmat 1000 tot 3000 St
  Jumbo Puzzle & Roll Puzzelmat 1000 tot 3000 St Puzzle & Roll is de ideale puzzelaccessoire om mee te puzzelen, deze op te bergen en te vervoeren. De Puzzle & Roll is heel eenvoudig in gebruik; u legt de puzzelstukjes op de speciaal ontworpen mat en als u de puzzel wilt opbergen, zet u de koker in elkaar en rolt u de mat om de koker heen. Met de sluitstrips blijft de mat netjes op zijn plaats.
  De Puzzle & Roll is geschikt voor puzzels tot en met 3000 stukjes met een standaardafmeting (±122 x 85cm).
  Puzzel niet bijgesloten.

  25,95


  Titel: Jumbo Puzzle & Roll Puzzelmat 1000 tot 3000 St
  Prijs: € 25,95
  Productcode: 1004004013217835


     


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top