Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Pop It Fidget Unieke Set: Regenboog Rond & Vie
  Pop It Fidget Unieke Set: Regenboog Rond & Vie Specificaties:

  Kleur: rainbow
  Afmetingen: 13 cm x 13 cm (l x b) 1,5 cm hoog
  Gewicht: 115 gram
  Design: vierkant & rond
  Leeftijd: 2-99 jaar

  8,5


  Titel: Pop It Fidget Unieke Set: Regenboog Rond & Vie
  Prijs: € 8,50
  Productcode: 9300000024175217


   


 • Qwixx Mixx - Uitbreiding
  Qwixx Mixx - Uitbreiding In deze verpakking bevinden zich 2 nieuwe varianten scoreblocks voor nog meer spelplezier. De scorebloks zijn te gebruiken voor het Qwixx dobbelspel én het Qwixx kaartspel! De regels veranderen niet, maar de spelbeleving wel.

  • Variant A heeft een scoreblok met getallen in op- en aflopende volgorde maar iedere rij bestaat uit 4 verschillende kleuren.
  • Variant B heeft een scoreblok met getallen die niet in op- en aflopende volgorde staan maar door elkaar (wel dezelfde kleur per rij).

  5,95


  Titel: Qwixx Mixx - Uitbreiding
  Prijs: € 5,95
  Productcode: 9200000036315285


   


 • Fidget Sticky balls - globbles balls - fidget toy
  Fidget Sticky balls - globbles balls - fidget toy De nieuwe trend voor de goedkoopste prijs!
  Heb de grootste plezier met de Sticky Wall Balls, ook wel bekend van TikTok. Altijd al eens een spel met jezelf willen spelen? Weet jij nooit wat je moet doen als je je verveeld? Gooi ze tegen het plafond en wacht tot ze weer naar beneden vallen. De globbles zijn glow in the dark en dit maakt het extra leuk om in het donker mee te spelen. Met de Sticky Wall Balls heb je eindeloos veel speelplezier. Deze fidget toys set bestaat uit 5 ballen en is daarom meer uitgebreid dan de meeste pakketen waar maar 4 ballen in zitten. Ook worden de balletjes opgeblazen toegestuurd. In tegenstelling tot andere ballen hoef je dit dus niet zelf te doen.

  Door de enrome vraag naar de sticky wall balls kan het zijn dat ze snel zijn uitverkocht!

  GEBRUIK/ONDERHOUD
  Om de Glow in the Dark- effect te versterken hou je de globbles gedurende één minuut voor fel licht, of je legt ze even voor een lamp.

  Mochten de fidget toys balletjes hun plakvermogen verliezen, dan komt dit doordat de balletjes te veel vuil hebben aangetrokken. GEEN ZORGEN!! Was de balletjes onder de kraan met lauw water, en droog ze vervolgens goed af met keukenpapier. Laat ze nog even drogen en de sticky ball hebben hun oude plakvermogen weer terug.

  Inhoud
  5x groene/blauwe sticky wall ball lichtgevend/glow in the dark

  9


  Titel: Fidget Sticky balls - globbles balls - fidget toy
  Prijs: € 9,00
  Productcode: 9300000019072903


   


 • Pop it fidget toy Groen
  Pop it fidget toy Groen De Fidget Pop It is stress verlagend speelgoed waarmee je uren plezier hebt!

  Dubbelzijdig: druk gewoon de bubbels naar beneden waarbij ze een licht knallend geluid maken. Draai het dan om en begin opnieuw. Eindeloos herbruikbaar en ook eenvoudig te reinigen met water.

  Mooi cadeau: speelgoed waarmee altijd en overal kan worden gespeeld. Een leuk gadget, geschikt voor iedereen die gestresst is of graag in bubbels knijpt..

  5,1


  Titel: Pop it fidget toy Groen
  Prijs: € 5,10
  Productcode: 9300000017945284


   


 • Simple Dimple - Fidget Toys - Pop It - Pop It Fidg
  Simple Dimple - Fidget Toys - Pop It - Pop It Fidg
  Hoe vervelend is het dat je zenuwachtig bent voor een moment dat heel erg bijzonder is voor jou? Wat je ook probeert... je komt maar niet tot rust. Je stress level begint te stijgen... Je begint met je been te trillen... Je krijgt het warm en wordt rood... Je gaat zweten… Je gaat klikken op de pen die je vast hebt... Je weet niet meer wat je moet doen... Dan maar nagelbijten...
  Zou hier dan geen oplossing voor zijn?

  Tuurlijk wel!! Maak kennis met de Simple Dimple Fidget Toy

  Voor iedereen
  De Simple DImple Fidget toy is voor (bijna) iedere leeftijd te gebruiken (vanaf 4 jaar). Het is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit siliconen, is robus, BPA vrij en makkelijk wasbaar. Eenvoudig mee te nemen in de tas of jaszak.

  Kinderen
  Wanneer een kind dit ziet is hij of zij direct verkocht! Gegarandeerd!! Met de Simple Dimple Ze kunnen zich hier uren mee vermaken. De kinderen kunnen met de Simple Dimple de fijne motoriek verbeteren eveneens wordt de hand-oog coördinatie met de dag beter! Spelen en leren in 1.

  Concentratie
  Iedereen heeft het in zich om voor de volle 100% te concentreren op één taak en met laserfocus je taak te volbrengen. Voordat het zover is moet je eerst alles wat niet relevant is aan de kant zetten. Hoe doe je dit het makkelijkst? Door de Simple Dimple ongeveer twee minuten te gebruiken en aandachtelijk te kijken wat je aan het doen bent! Hierna ben je klaar om aan de slag te gaan en meters te maken! Werkt elke keer

  Orgineel cadeau
  Dit is een ideale cadeau om te geven, maar nog veel leuker om te krijgen!!! Vooral als je echt niet weet wat voor FUN cadeau je moet geven. Één ding weet je zeker, jou cadeau wil iedereen even vast houden, indrukken en is gegarandeerd de spraakmaker van de avond! Gegarandeerd veel squize plezier.

  Maten & Gewicht
  De Simple DImple is 8 centimeter lang, 4 centimeter breed en met de gekleurde pop 1,2 centimeter dik. Het gewicht van de Simple Dimple is maar 13 gram

  100% Tevredenheidsgarantie
  Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven ernaar iedereen optimaal te kunnen helpen. Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Wij kijken graag samen naar een oplossing waarbij jij 100% tevreden bent.

  Ben jij klaar voor de unieke ervaring? Push, Pop & Play samen met ons mee. Bestel deze leuke Pop It Fidget Toy vandaag nog en je kunt morgen beginnen met poppen!

  4,6


  Titel: Simple Dimple - Fidget Toys - Pop It - Pop It Fidg
  Prijs: € 4,60
  Productcode: 9300000026875090


   


 • Pop it - hart - fidget toys - popit - regenboog -
  Pop it - hart - fidget toys - popit - regenboog - Productbeschrijving De Covidpen Regenboog Pop it Fidget toy! Heb je ook vaak last van stress? Wil je je frustraties kwijt of verveel jij je ook zo door de pandemie die ons allemaal in bedwang houdt? Dan is er nu dé oplossing voor jou…….. De Rainbow Hart fidget toy neemt alle stress weg en brengt rust. Handig om mee te nemen naar het werk of mee naar school zodat je even de irritaties in de pauze van je af kan “poppen”. Het kan als sensorisch spel gebruikt worden bij kinderen en mensen met een beperking, ze trainen hun fijne motoriek en ondervinden hierdoor rust. Voor mensen met autisme, stress, ADHD en angst is het een sterk hulpmiddel om hun frustraties aan de kant te zetten. Door het indrukken van de bubbels wordt het lichaam rustig en ondervindt de persoon kalmte waardoor hij beter kan functioneren. “THE NEVER-ENDING BUBBLE POPPING GAME” Spelregels Doel: zorg ervoor dat je tegenstander de laatste bubbel te POPPEN Doe eerst, Steen, papier, schaar om te zien wie moet beginnen. Spelers kiezen om de beurt een rij en laten zoveel bubbels poppen als ze willen (alleen in dezelfde rij die zij hebben gekozen). De volgende speler kiest een rij waar nog niet-gepopte bubbels zijn en POPT zo veel als hij/zij wilt in de gekozen rij. Spelers blijven om de beurt spelen totdat een speler gedwongen wordt de laatste bubbel te POPPEN. Die speler verliest die ronde, maar geen zorgen! Draai het bord om en begin opnieuw. De eerste speler die drie rondes wint, is de winnaar. Kenmerken: Voor alle leeftijden Werkt stress verminderend Educatief Lichtgewicht (65 gram) Siliconen (BPA vrij) Ecologisch Wasbaar Rond design 12,5 cm x 12,5 cm x 1,5 cm Verkrijgbaar in de volgende kleuren: Paars Groen Geel Oranje Blauw Regenboog “CHECK HOW FUN IT IS TO POP!”

  6,15


  Titel: Pop it - hart - fidget toys - popit - regenboog -
  Prijs: € 6,15
  Productcode: 9300000028859153


   


 • Skip-Bo Kaartspel
  Skip-Bo Kaartspel Skip-Bo is het tijdloze kaartspel voor het hele gezin van de makers van UNO! Spelers moeten strategisch denken om stapels kaarten in de volgorde van 1 tot en met 12 te maken. De speler die als eerste alle kaarten van de stok kwijtspeelt, wint het spel. Eindeloos speelplezier voor het hele gezin. Geschikt voor kinderen van 7 jaar en ouder.​ Skip-Bo is het ultieme kaartspel van de makers van UNO! ​Spelers moeten strategisch denken om stapels kaarten op volgorde te leggen (2, 3, 4, 4...). De speler die als eerste al zijn kaarten kwijt is, heeft gewonnen. Als iedere speler zijn eigen stapel kaarten heeft, begint het spel door kaarten van de stok te pakken en tot vier "bouwstapels" met kaarten te maken. Als het spel vastloopt, mag je de Skip-Bo kaart spelen. Een Skip-Bo kaart is een keuzekaart en mag als ieder cijfer worden gebruikt. Zet de kaart op het juiste moment in! De speler die als eerste alle kaarten van de Skip-Bo stok kwijtspeelt, wint het spel! Inclusief 162 kaarten en spelregels. Leeftijd: 7+

  14,99


  Titel: Skip-Bo Kaartspel
  Prijs: € 14,99
  Productcode: 1004004006501697


   


 • Pop It Fidget Toy Vierkant - Rainbow- Gezien op Ti
  Pop It Fidget Toy Vierkant - Rainbow- Gezien op Ti Pop It Fidget Toy - Bekend van TikTok! De Pop It Fidget Toy is stress verlagend speelgoed waarmee je uren en uren plezier kan hebben. De Pop it levert niet alleen eindeloos speelplezier, maar verhoogt ook het cognitief niveau. Niet alleen is de Pop It erg goed voor de hand-oog coördinatie maar werkt ook ontzettend goed tegen verveling of stress.

  Bij aankoop van meer dan 1 stuk kunnen de kleuren en varianten wisselen! De Pop It Fidget Toy kan is en leuk zintuiglijk spel voor alle leeftijden. Hoe werkt het? Kies een begin speler Elke speler kiest om de beurt een rij en laat zoveel bubbels poppen als ze willen. Je mag niet naar andere rijen uitwijken De volgende speler kiest een rij waar nog geen bubbels zijn gepopt en popt ook zoveel bubbles als wenselijk. Ook hierbij geldt, alleen in dezelfde rij Hierna blijf je doorgaan met bubbels poppen, zoveel je wilt per ronde. Degene die de laatste bubbel moet poppen, verliest de ronde Als je 3 rondjes achter elkaar wint, ben jij de Fidget Toy Koning(in)! Gefeliciteerd! Kwaliteit
  De Pop It Fidget Toy is gemaakt van een hoogwaardig siliconenmateriaal, is niet giftig, smaakloos, kan een lange tijd worden hergebruikt en worden gereinigd. Voor alle leeftijden Werkt stress verminderend Educatief Lichtgewicht (65 gram) Siliconen (BPA vrij) Ecologisch Wasbaar Rond design Dit speelgoed is een leuke cadeautip! Wist je dat? De Pop It Fidget Toy ook perfect is voor kinderen en mensen met een beperking? Ze trainen hun fijne motoriek en krijgen hierdoor rust. Voor mensen met stress, autisme, ADHD en angst is het een sterk hulpmiddel om hun opgekropte gevoelens aan de kant te zetten. Door het indrukken van de bubbels wordt het lichaam rustig en ondervindt de persoon kalmte waardoor hij beter kan functioneren.

  5


  Titel: Pop It Fidget Toy Vierkant - Rainbow- Gezien op Ti
  Prijs: € 5,00
  Productcode: 9300000029390240


   


 • Qwixx Blocks - Scoreblocks
  Qwixx Blocks - Scoreblocks Qwixx Bloks zijn 2 extra scoreblocks met 80 blaadjes per stuk (160 in totaal) voor het populaire dobbelspel Qwixx.

  Let op: dit is een uitbreiding. Het basisspel Qwixx is benodigd om dit te spelen.

  4,99


  Titel: Qwixx Blocks - Scoreblocks
  Prijs: € 4,99
  Productcode: 9200000022666000


   


 • Fidget Toys Pakket - 20 Toys Set - Fidget Cube - F
  Fidget Toys Pakket - 20 Toys Set - Fidget Cube - F 9 soorten speelgoed: het pakket bevat 22 stuks fidget-speelgoed in 9 stijlen.

  Verbeter de flexibiliteit van de vingers: deze ontspannende speeltjes zijn klein genoeg om met één hand te spelen, de meeste kunnen tijdens het brainstormen in verschillende richtingen worden gedraaid, ze kunnen allemaal de hand-hersencoördinatie verbeteren en de creativiteit verbeteren.

  Leuk voor het leven: dit stressverlichtende speelgoed is interessante gadgets voor thuis, op kantoor en op reis, nuttig om de verbeelding te stimuleren en de concentratie te verbeteren, je vrije tijd te vullen en je te behoeden voor verveling tijdens het wachten in de rij.

  Duurzaam en lichtgewicht: de fidget-speelgoedset is gemaakt van goed materiaal, kan soepel bewegen zonder geluid, lichtgewicht en draagbaar, leidt uw aandacht af van stressvol werk of studie, geeft u een korte pauze en vermindert stress en angst thuis, op school of op het werk Leuke cadeaus: dit draagbare fidget-speelgoed kan gemakkelijk de aandacht trekken van jongens, meisjes en volwassenen, goede cadeaus voor hen, hen helpen te stoppen met nagelsbijten, sociale spanning op feestjes te verminderen.

  Let op, dit is ontspanningsmateriaal voor oudere kinderen en volwassenen.

  39,95


  Titel: Fidget Toys Pakket - 20 Toys Set - Fidget Cube - F
  Prijs: € 39,95
  Productcode: 9300000021832678


   


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top