Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


 • The Floor is Lava - Actiespel - Kinderspel (ML)

  The Floor is Lava - Actiespel - Kinderspel (ML) De vloer is lava! Dit spel tovert je omgeving om tot lava! Kun jij het langste blijven staan?
  De Vloer is Lava is een spel voor het hele gezin en bevordert de lichaamsbeweging, de verbeeldingskracht en zorgt voor speelplezier bij jong en oud. Iedereen zal dit snelle en eenvoudige spel weten te waarderen: kinderen en volwassenen, mannen en vrouwen! Dit spel is het leukst op een feestje of spelletjesavond. Spelomschrijving De Vloer Is Lava De Vloer Is Lava is een spel waarbij spelers net moeten doen alsof de vloer gloeiendhete lava is. Leg de gekleurde matten willekeurig verspreid door de kamer heen. Draai aan de kleurenwijzer en spring vervolgens naar de juiste mat om jezelf in veiligheid te brengen. Het spel wordt steeds moeilijker en spannender. Wie blijft er als laatste over? De vloer is lava is leuk voor het hele gezin en zorgt voor speelplezier bij jong en oud. Door het springen verbetert je kracht, conditie, balans en uithoudingsvermogen. Specificaties De Vloer Is Lava Afmeting verpakking: 26,5 * 7 * 26,5 cm. Inclusief 25 stap stenen en 1 draaischijf. Speeltijd: 15 - 30 minuten. Leg de gekleurde matten willekeurig verspreid door de kamer heen. Degene die als laatste overblijft wint het spel. Vergelijkbare spellen Goliath heeft nog meer vergelijkbare spellen als De Vloer is Lava, zoals De Wielen van de Bus en Picto Rush, bekijk deze ook eens!

  18,99 18,99


  Titel: The Floor is Lava - Actiespel - Kinderspel (ML)
  Prijs: € 18,99
  Productcode: 9300000003611235


    • Pop or Flop Gameconsole blauw - Spel

  Pop or Flop Gameconsole blauw - Spel Verbeter je reflexen met deze blauwe, draagbare Pop or Flop Gamecosole met 4 verschillende electronische pop-it spellen met 30 levels. De 10 bobbels op de gameconsole lichten steeds op in een bepaald patroon. Het doel is om zo snel mogelijk de bobbel in te drukken die oplicht. Vervolgens druk je de bobbels aan de achterkant terug naar boven, waarna op het console de volgende combinatie zal verschijnen.

  Het Pop or Flop spel heeft 4 verschillende spellen:
  1. Level (Stage) mode: druk zo snel als je kan de verlichte bobbels in.
  2. Memory mode: onthoud de combinatie die oplicht en doe het na.
  3. Scoring mode: druk zo snel als je kan de verlichte bobbels die in verschillende combinaties verschijnen.
  4. Multiplayer mode: Speel het spel om en om met twee personen….wie is de beste?

  Ben jij de POP master of wordt het een FLOP? Dit spel test jouw reactiesnelheid en behendigheid en staat garant voor urenlang speelplezier voor zowel kinderen als volwassenen. Inclusief sound effects. Het geluid kan zachter of helemaal uit. LET OP: druk de bobbels goed in, tot je een'poef' geluid hoort en het kleine rode lampje in het midden uit van de bobbel gedoofd is! Batterij informatie: 3 x AAA batterijen (niet meegeleverd). Leeftijdsindicatie: 3 jaar+.

  9,99 9,99


  Titel: Pop or Flop Gameconsole blauw - Spel
  Prijs: € 9,99
  Productcode: 9300000151284350


    • Little Dutch - Magnetisch speelbord Rosa en Jim

  Little Dutch - Magnetisch speelbord Rosa en Jim Ga je verkleden met Jim & Rosa! Met deze magnetische puzzel kan je de outfit die op het kaartje staat namaken met magnetische stukjes op het bord. Of gebruik je eigen fantasie. Er zijn eindeloze combinaties die speelplezier garanderen en de woordenschat en coördinatie aanmoedigen. Thuis, maar ook onderweg.Deze magnetische puzzel bestaat uit 80 kleine magneten, 6 kaarten voor Rosa en 6 voor Jim. De doos is gemaakt van stevig karton om alle stukjes makkelijk op te bergen. De magnetische deksel kan gebruikt worden als speelbord. WAARSCHUWING: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar in verband met kleine onderdelen en verstikkingsgevaar. Kenmerken • Minimum Leeftijd 3+ jaar
  • Product afmeting 19x26x4,1cm
  • Kleur Meerkleurig
  • Naleving norm EN-71-1-2-3


  14,39 14,39


  Titel: Little Dutch - Magnetisch speelbord Rosa en Jim
  Prijs: € 14,39
  Productcode: 9300000035078569


    • Magic Mixies Toverdrank Spel - Pop-up spel - Kinderspel

  Magic Mixies Toverdrank Spel - Pop-up spel - Kinde Magic Mixies is er nu ook in een spannend Pop-up spel! Kies een Mixling poppetje en draai aan de draaischijf om Magische ingrediënten te verzamelen. Zodra je een set van ingrediënten verzameld hebt, stop je ze in de gaten van de ketel om de Magische Toverdrank te maken. In de Ketel zit een kleine Gevleugelde Mixie verstopt. Deze wacht geduldig op de juiste mix van ingrediënten en zodra hij tevreden is met de Toverdrank, zal hij op Magische Wijze uit de Ketel tevoorschijn komen! Als jij degene bent die hem uit de Ketel laat vliegen, ben jij de winnaar! Geen batterijen nodig. Aantal spelers: 2-4 spelers. Leeftijdsindicatie: 4 jaar+. Inhoud verpakking:
  1 Magic Mixies Ketel
  1 Gevleugelde Mixie
  1 Speelbord
  1 Draaischijf met pijl
  4 Mixling Poppetjes
  16 Ingrediënten

  16,99 16,99


  Titel: Magic Mixies Toverdrank Spel - Pop-up spel - Kinde
  Prijs: € 16,99
  Productcode: 9300000147877995


    • LEGO Icons Wilde Bloemen Boeket Bouwset voor Volwassenen, Botanical Collection - 10313

  LEGO Icons Wilde Bloemen Boeket Bouwset voor Volwa Bloemen krijgen is altijd leuk en dit LEGO Icons Wilde bloemen boeket (10313) geeft een creatieve draai aan een tijdloos cadeau. Stuur bij de volgende gelegenheid een geliefde een bos bloemen die nooit verwelken en geen water nodig hebben! Het Wilde bloemen boeket is volledig gemaakt van verfijnde LEGO onderdelen en bevat 8 soorten wilde bloemen met verstelbare stelen. Bloemisten in de dop zullen zich urenlang vermaken met het bouwen en identificeren van de bloemen, geïnspireerd op korenbloemen, lavendel, schijnpapaver, fluitenkruid, ledervarens, gerbera's, ridderspoor en lupines. Eenmaal voltooid, kunnen deze LEGO bloemen worden neergezet in een mooie vaas en vormen ze een echte blikvanger die elke ruimte zal opfleuren. Deze set maakt deel uit van de revolutionaire LEGO Botanical Collection en bevat een aantal onderdelen die zijn gemaakt van plantaardige kunststof die is vervaardigd uit duurzaam geteeld suikerriet. Het is een uniek cadeau-idee voor volwassenen. Schenk het met een verjaardag of andere feestdag aan bloemenliefhebbers die dol zijn op knutselen en zelfgemaakte huisdecoratie. Afmetingen: de 'ridderspoor' is ca. 47 cm hoog. Bevat 939 onderdelen. Eigenschappen Laat je fantasie en creativiteit opbloeien met de levendige LEGO Icons Wilde bloemen boeket set, met 8 verschillende prachtige bloemensoorten om een uniek zelfgemaakt boeket mee te bouwen waarmee je zeker de aandacht trekt De set bevat 16 stengels met een mix van bloemensoorten geïnspireerd op korenbloemen, lavendel, schijnpapaver, fluitenkruid, ledervarens, gerbera's, ridderspoor en lupinen Beginnende bloemschikkers kunnen de hoogte van de kunstbloemen aanpassen en experimenteren met verschillende arrangementen van de 16 individuele, aanpasbare stengels om hun eigen unieke display te maken Laat je creatieve vaardigheden tot bloei komen en creëer een prachtig display dat nooit verwelkt en geen water nodig heeft! Na het bouwen, kun je het met trots neerzetten in je eigen vaas om je interieur helemaal op te fleuren Deze Icons set voor volwassenen uit de LEGO botanical collection is geïnspireerd op bloemen en planten uit de natuur, en bevat elementen die zijn gemaakt van plantaardige kunststof die is vervaardigd uit duurzaam geteeld suikerriet Geef een creatieve draai aan een tijdloze klassieker met deze LEGO Icons bloemen set voor volwassenen - het is een uniek cadeau-idee om een vriend of dierbare te verrassen voor een verjaardag of andere speciale gelegenheid Maak een nog groter boeket - deze set kan worden gecombineerd met het LEGO Icons Bloemenboeket (10280) om één groot boeket of 2 verschillende boeketten te maken

  42,99 42,99


  Titel: LEGO Icons Wilde Bloemen Boeket Bouwset voor Volwa
  Prijs: € 42,99
  Productcode: 9300000131876375


    • Jumbo Hitster Partyspel - Actiespel

  Jumbo Hitster Partyspel - Actiespel Maak er een feestje van met Hitster!
  Met meer dan 300 van de grootste hits van de afgelopen 100 jaar is Hitster het perfecte partyspel voor een avond lachen, zingen dansen en het delen van herinneringen. Maak de doos open, scan een muziekkaart en laat de muziek de rest doen om er een feestje van te maken! Dus waar wacht je nog op? Nodig je vrienden uit voor een avondje plezier en ontdek wie uitgeroepen wordt tot Hitster!

  Hitster is het muziekspel waarbij je geen muziekexpert hoeft te zijn. Je kans om te winnen wordt wel groter als je ook de artiesten en titels van het nummer kunt noemen.

  Zo speel je het: Kies een muziekkaart en scan de QR-code met de Hitster app om het lied automatisch af te spelen op Spotify*. Raad wanneer het nummer is uitgebracht en plaats de kaart op de juiste plaats in jouw muziektijdlijn. Draai de muziekkaart om. Heb je het jaartal goed geraden? Dan hou je de muziekkaart om je tijdlijn verder mee uit te bouwen. Tip: Door de Hitster-tokens aan de mix toe te voegen, creëer je een nog spannender spel
  Verschillende speelniveaus:
  Hitster heeft verschillende speelniveaus, zo is het spel voor iedere muziekliefhebber een uitdaging! Original Instant Party! Leg de muziekkaarten op de juiste plek in jouw muziektijdlijn. Pro Jij kent je muziek! Laat zien hoe goed je artiesten en hun liedjes kent. Expert Hardcore HITSTER! Je houdt van muziek en kent de titel, artiest en jaar uit je hoofd! Cooperatief Werk samen! Creëer samen met jouw vrienden één muziektijdlijn. Kenmerken: Partyspel voor volwassenen vanaf 16 jaar, voor 2 tot 10 spelers De gemakkelijke spelregels maken dat je het spel snel kunt opstarten, scan de muziekkaart en laat de muziek de rest doen! Hitster heeft een competitieve, coöperatieve en solo speeloptie, zo kun je in elk gezelschap een feestje creëren! Dit gezelschapsspel bevat 308 muziekkaarten met hits en 37 fiches om jouw winkansen te vergroten. Inhoud: 308 muziekkaarten met QR-code 37 fiches Handleiding LET OP: Download de Hitster-app om de muziekkaarten te scannen, de muziek wordt automatisch afgespeeld in Spotify. Spelen met Spotify Premium geeft de beste speelervaring, iedereen kan meespelen! Bij gebruik van Spotify Free speelt één speler de DJ of moeten spelers om de beurt de kaarten scannen om een nummer af te kunnen spelen. Om Hitster te spelen is een smartphone met internetverbinding nodig.

  24,99 24,99


  Titel: Jumbo Hitster Partyspel - Actiespel
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9300000101253647


    • Pokémon Scarlet & Violet Obsidian Flames Sleeved Booster - Pokémon Kaarten

  Pokémon Scarlet & Violet Obsidian Flames Sleev Gloeiende sintels verlichten de pikzwarte nacht en vonken flitsen in een vuurzee terwijl Charizard ex naar voren stormt met net ontdekte duistere krachten! Het schitterende Terastal-fenomeen geeft sommige Pokémon ex, zoals Tyranitar, Eiscue en Vespiquen, andere eigenschappen dan normaal, terwijl Dragonite ex en Greedent ex meesterschap tonen over hun eigen innerlijke krachten. Naast deze Pokémon beloven ook Revavroom ex, Melmetal ex en meer Pokémon om de loop van de strijd te veranderen in de Scarlet & Violet—Obsidian Flames-uitbreiding! Een sleeved booster bevat 10 Pokémon kaarten.

  5,99 5,99


  Titel: Pokémon Scarlet & Violet Obsidian Flames Sleev
  Prijs: € 5,99
  Productcode: 9300000152330522


    • Beverbende Kaartspel

  Beverbende Kaartspel Beverbende is bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen. Ook te combineren met Beverclan!
  In Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand. Je hebt 4 kaarten met strafpunten gedekt voor je liggen, maar je mag er maar twee bekijken. Als je aan de beurt bent, trek je een kaart en doe je daar een actie mee. Zo kun je de kaart tegen één van je gedekte kaarten ruilen of zelfs invloed uitoefenen op de kaarten van de andere spelers. Als jij de minste strafpunten hebt, win je de ronde.

  11,50 11,5


  Titel: Beverbende Kaartspel
  Prijs: € 11,50
  Productcode: 1004004006487381


    • Keer op Keer Dobbelspel

  Keer op Keer Dobbelspel Dit spel blijf je Keer op Keer spelen! Met je broer van zestien of je oma van tachtig, Keer op Keer is leuk voor alle leeftijden! Het spel is makkelijk aan te leren, waardoor je snel kunt beginnen. Ook als het niet jouw beurt is, mag je dobbelstenen kiezen en vakjes afkruisen, zo hoef je nooit te wachten op je beurt! Elk potje kun je weer een andere tactiek toepassen, zo is elk potje anders en verveelt het nooit. Of je het nu op het strand speelt, op school, als je op de bus wacht of gewoon gezellig aan de keukentafel, Keer op Keer is overal mee naartoe te nemen! !!Vanwege nieuwe milieu eisen hebben de nieuwe dobbelspellen geen stiften meer in de doos, maar helaas is dat niet helemaal goed gegaan bij het drukken. In de spelregels en op de doos staat namelijk dat de stiftjes er nog wel in horen te zitten!! Wie speelt er Keer op Keer? Van de bekendste influencer papa van Nederland tot onze Oranje Leeuwinnen, iedereen speelt Keer op Keer! Sluit je aan bij de grote groep Nederlanders die genieten van het populairste dobbelspel van Nederland. De Keer op Keer spellen vliegen als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij, het is al vaker voorgekomen dat Keer op Keer zo ons magazijn uitvloog! Hoe speel je Keer op Keer? Kruis vakjes op je speelveld aan om zo snel mogelijk kolommen en gelijk gekleurde gebieden te vullen. Elke beurt kies je een gedobbelde kleur en een gedobbeld cijfer. Die combineer je, waardoor je aangrenzende vakjes van de gekozen kleur mag aankruisen. Maak steeds de juiste keuze en probeer de door de andere spelers gewenste combinatie weg te nemen. Je keuzemogelijkheden stijgen als je je speelveld verstandig uitbreidt. Naast punten voor complete kolommen krijg je ook een bonus als je alle vakjes van 1 kleur hebt aangekruist. Het spel is afgelopen als een speler 2 complete kleuren heeft aangekruist. Wil jij ook iedereen verslaan met Keer op Keer? Maak dan je keuze niet alleen op basis van je eigen speelveld, maar kijk ook naar de speelvelden van anderen! Maar pas op! Het blijft nooit bij één spelletje... Uitbreidingen en varianten van Keer op Keer Raak je niet uitgespeeld met Keer op Keer? We hadden je gewaarschuwd hè? Het blijft nooit bij één spelletje... Net als op het toilet is er niks zo vervelend als het laatste velletje zien. Voorkom dat laatste-velletje-moment en bestel ook losse scoreblokken voor Keer op Keer, zo kun je Keer op Keer blijven spelen! Wie niet fanatiek is, moet slim zijn! Om te winnen van je moeder, de ster in Keer op Keer, heb je niks anders nodig dan het speelveld gelijk te maken. Maar dat heb je natuurlijk niet van ons! Bestel ook eens de scoreblokken level 2,3,4 of 5,6, en 7! Winst gegarandeerd. Win jij Keer op Keer of ben je een type voor meer strategie? Bekijk dan Keer op Keer 2! Zowel de rijen als kolommen leveren punten op en de vele bonussen moet je scherp in de gaten houden. Waarom kies je voor Keer op Keer van 999 Games? 999 Games weet wat leuke spellen zijn, geen saaie beurten tot je eindelijk uit de put komt, eeuwig durende strijd om continenten of eindeloos dobbelen om de laatste
  straat te kunnen kopen. Ons bedrijf heeft de beste spellen, met voor ieder wat wils. Van snelle kaartspellen zoals Beverbende, uitdagende dobbelspellen als Keer op Keer of Clever tot moderne klassiekers, zoals Catan, 30 Seconds, Wingspan en Carcassonne. Bovendien kun je altijd bij ons terecht voor spelregelvragen of als je na aankoop een onderdeel mist. Je krijgt gegarandeerd een antwoord vol speelplezier!

  14,51 14,51


  Titel: Keer op Keer Dobbelspel
  Prijs: € 14,51
  Productcode: 9200000064912532


    • SmartGames - IQ Love - 120 opdrachten - puzzelspel - Valentijn

  SmartGames - IQ Love - 120 opdrachten - puzzelspel Dit compacte reisspel van Smart Games heeft een dubbelzijdig spelbord en 120 opdrachten voor een langdurende puzzel-relatie. Ga jij voor uitdagingen op het hartvormige of het rechthoekige spelbord? Geef je hersenen de liefde die het verdient. All you need is love! Oplopend in moeilijkheidsgraad. Elke opdracht heeft maar één oplossing, die je achteraan in het boekje kan terugvinden. Alles kan makkelijk in het spel met stevig, transparant deksel opgeborgen worden. Inhoud: 1 compact spelbord met transparant deksel 10 dubbelzijdige puzzelstukken Boekje met 120 opdrachten en oplossingen Het spel IQ Love is geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar en volwassenen.

  14,99 14,99


  Titel: SmartGames - IQ Love - 120 opdrachten - puzzelspel
  Prijs: € 14,99
  Productcode: 9300000095475921


   


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top