Peter Evers Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Dopper Original drinkfles - 450 ml - Seagreen
  Dopper Original drinkfles - 450 ml - Seagreen Dopper Original drinkfles bidon 450 ml turquoise die uit 3 onderdelen bestaat en eenvoudig schoon te maken is. De Dopper drinkfles bidon is BPA-free en kan in de vaatwasser. De Dopper flessen zijn ontworpen om de hoeveelheid single-use plastic afval terug te dringen. Ze zijn uitermate geschikt voor het meebrengen van koude dranken, is handig en mooi en bovendien zeer duurzaam. Door middel van de dop en de witte cup is het mogelijk een beker te vormen. * Geschikt voor het meenemen van koude dranken * Handig, mooi en duurzaam * Ontworpen om de hoeveelheid single-use plastic terug te dringen * Bestaande uit 3 onderdelen * Kan in de vaatwasser * BPA-free * Witte cup en dop kunnen een beker vormen Bekijk de volgende pagina voor schoonmaak tips: https://dopper.com/nl/updates/dopper-schoonmaken/?mc_cid=293b8cfdc6&mc_eid=45729e3ec5 Bestel de Dopper Original drinkfles bidon 450 ml nu eenvoudig online!

  12,5


  Titel: Dopper Original drinkfles - 450 ml - Seagreen
  Prijs: € 12,50
  Productcode: 9200000075680439


     


 • Intex Pillow Rest Raised Queen Luchtbed - 2-persoo
  Intex Pillow Rest Raised Queen Luchtbed - 2-persoo Let op: Het ligoppervlak kan tot 10 cm afwijken van de productlengte, houd hier rekening mee tijdens het bestellen. Bij het eerste gebruik moet het materiaal eventueel nog uitrekken, 's ochtends wat nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig.

  Ga je ergens logeren of zoek je een comfortabel Intex luchtbed voor tijdens het kamperen, dan heb je met dit Intex 2 persoons luchtbed het juiste luchtbed gevonden. Hij is gemaakt van een stevig polyester. De ingebouwde pomp in combinatie met een verhoogde hoofdsteun zorgen voor een aangename nachtrust. Het Intex Pillow Rest Raised Luchtbed is geproduceerd met de speciale Fiber-Tech technologie, wat ervoor zorgt dat het slaapcomfort en de duurzaamheid sterk toenemen. Het luchtbed is opgebouwd uit meer dan duizend sterke polyester deeltjes, wat extra steun en support geeft tijdens het slapen. Ook zorgt het sterke polyester ervoor dat het luchtbed langer meegaat!

  203 x 152 x 42 cm
  Dit luchtbed uit de Dura-Beam serie van Intex heeft een hoogte van 42 cm hierdoor stap je makkelijk uit en in je bed
  Door de zachte toplaag wordt je niet wakker van kreukel geluiden midden in de nacht en met het verhoogde hoofdgedeelte slaap je ook zonder kussen heerlijk
  Het oppervlak van het Intex luchtbed is opgedeeld in stroken die zich vullen met lucht en zich naar het lichaam vormen.
  Automatische, ingebouwde pomp voor opblazen en leeglopen
  Inclusief draagtas

  Door de ingebouwde pomp is hij wat zwaarder dan een 'regulier' luchtbed.
  Materiaal kan uitrekken bij het eerste gebruik, wat nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig.

  Om het product schoon te maken gebruikt u een vochtige doek zonder schoonmaakmiddel.

  49,99 30,99


  Titel: Intex Pillow Rest Raised Queen Luchtbed - 2-persoo
  Prijs: € 30,99
  Productcode: 9200000092178749


     


 • Dopper Insulated thermosfles - Blazing Black - 580
  Dopper Insulated thermosfles - Blazing Black - 580 Dopper Insulated drinkfles – Blazing Black 580 ml De plastic soep is zó groot, daar kun jij toch niks tegen doen? Wel dus. De oplossing is net zo zwartwit als het probleem. Want wanneer je kraanwater drinkt uit je Dopper Insulated Blazing Black (of zijn wederhelft, de Dopper Insulated Wavy White), bescherm je jouw eigen stukje schone oceaan. En jij laat geen wegwerpflesje meer binnen! Dat is zo cool, je zou zweren dat je in een iglo zit. Maar dat is gelukkig geen probleem voor deze thermosfles.
  Drink slok voor slok de oceanen schoon In elke situatie houdt de Dopper Insulated Blazing Black je water 9 uur warm of 24 uur koud. Kijk je liever Jaws dan Free Willy? Er is ook een Dopper Insulated Wavy White! Deze statement-fles is er in twee maten: 580 ml en 350 ml (ongeveer even groot als een Dopper Original).
  Kleur: Blazing Black + 100% vaatwasmachine bestendig + Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt. + Inhoud van 580 ml + Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan Simavi, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen + Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen + BPA/weekmaker en gifvrij (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen) + Houdt je drank warm én koud - Minder compact dan de 350 ml variant

  34,5


  Titel: Dopper Insulated thermosfles - Blazing Black - 580
  Prijs: € 34,50
  Productcode: 9200000107739265


     


 • Dopper Original drinkfles - 450 ml - Pacific Blue
  Dopper Original drinkfles - 450 ml - Pacific Blue Dopper Original drinkfles bidon 450 ml paars is ontworpen om de hoeveelheid single-use plastic afval te verminderen. De drinkfles bidon van Dopper bestaat uit 3 onderdelen, waardoor die gemakkelijk schoon te maken is. Bovendien kan met de witte cup en de dop een beker gevormd worden. De mooie, handige en duurzame drinkfles is te wassen in de vaatwasser. De paarse bidon is geschikt voor het meenemen van koude dranken.* Geschikt voor het meenemen van koude dranken* Handig, mooi en duurzaam* Ontworpen om de hoeveelheid single-use plastic terug te dringen* Bestaande uit 3 onderdelen* Kan in de vaatwasser* Witte cup en dop kunnen een beker vormenBekijk de volgende pagina voor schoonmaak tips: https://dopper.com/nl/updates/dopper-schoonmaken/?mc_cid=293b8cfdc6&mc_eid=45729e3ec5Bestel de Dopper Original drinkfles bidon 450 ml paars nu eenvoudig online!

  12,5


  Titel: Dopper Original drinkfles - 450 ml - Pacific Blue
  Prijs: € 12,50
  Productcode: 9200000076129308


     


 • Dopper Original drinkfles - 450 ml - Evergreen
  Dopper Original drinkfles - 450 ml - Evergreen De Dopper is het ideale flesje voor kraanwater; duurzaam, handig en mooi! Wegwerpflesjes heb je niet meer nodig, dus dat scheelt plastic afval! De Dopper is makkelijk af te wassen en 100% vaatwasmachinebestendig. Nederlands design, ontworpen door Rinke van Remortel.

  De Dopper is een waterfles met een verhaal.
  Geen wegwerpflessen meer nodig en dat scheelt dus afval!
  Kleur: Evergreen
  Inhoud: 0,450 liter
  Afmeting: Ø 6 x 23.7cm

  100% vaatwasmachine bestendig
  Nederlands ontwerp
  Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt.
  Gemaakt van BPA vrij kunstof. (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen)
  Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan de Dopper foundation, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen
  Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen
  Houdt je drank niet warm of koud.


  @media (max-width: 500px) { #img_li_jbl {width: 100% !important;} #img_re_jbl {width: 100% !important;} }Je bekijkt een toffe Dopper, bekijk ook de andere opties: De Dopper Original heeft een inhoud van 450 ml. Size does matter! In de Dopper Steel past 800 ml water, dat is bijna twee keer zoveel als in de Dopper Original. De Dopper Insulated houdt je drankje 9 uur heet of 24 uur koud, in iedere situatie! "

  12,5


  Titel: Dopper Original drinkfles - 450 ml - Evergreen
  Prijs: € 12,50
  Productcode: 9200000110000172


     


 • Intex Twin Pillow Luchtbed - 1-persoons - 191 x 99
  Intex Twin Pillow Luchtbed - 1-persoons - 191 x 99 Let op: Het ligoppervlak kan tot 10 cm afwijken van de productlengte, houd hier rekening mee tijdens het bestellen. Bij het eerste gebruik moet het materiaal eventueel nog uitrekken, 's ochtends wat nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig. Het Intex Pillow Rest Raised luchtbed is de luxere versie van het Pillow Rest luchtbed. Overnachtende gasten zullen genieten van het extra comfort, de steun en de stevigheid die dit Intex luchtbed biedt. Inclusief een ingebouwde kussenrand én elektrische pomp.

  De kamerconstructie zorgt ervoor dat de hoeslakens op hun plek blijven zitten en door de zachte toplaag in combinatie met de Fiber-Tech Technologie biedt het Intex Pillow Rest Raised luchtbed meer comfort.

  191 x 99 x 42 cm
  Het luchtbed is gemakkelijk op te blazen en voorzien van een velours beschermlaag De toplaag en de kamconstructie zorgen ervoor dat de lakens op hun plek blijven zitten
  Snel opblaasbaar met de ingebouwde pomp
  Na gebruik kan het geheel tot het formaat van een doos opgevouwen worden en in bijgeleverde draagtas opgeborgen worden
  Voor binnen- en buitengebruik
  Materiaal kan uitrekken bij het eerste gebruik, nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig.

  Om het product schoon te maken gebruikt u een vochtige doek zonder schoonmaakmiddel.

  39,99 22,99


  Titel: Intex Twin Pillow Luchtbed - 1-persoons - 191 x 99
  Prijs: € 22,99
  Productcode: 9200000073667647


     


 • Dopper Original drinkfles - 450 ml - Pure White
  Dopper Original drinkfles - 450 ml - Pure White Dopper Original - Pure White
  Puur, eerlijk en transparant, dát zijn de woorden die passen bij onze Pure White Dopper. Deze maagdelijk witte waterfles is als gewassen lakens op een hotelbed, verse sneeuw op een zonnige dag en prijzig porselein. Niets in jouw leven is nog zwart-wit: met deze drinkfles doorzie jij alles. Bovendien is wit een neutrale kleur, waar jouw frisse watercocktails doorheen knallen! Wist je dat we voor die watercocktails speciale receptenboekjes hebben?

  Drink slok voor slok de oceanen schoon
  Jij bent de beauty en de brains. Jij weet: life in plastic ain’t fantastic. Daarom hervul je deze met kraanwater. Daarmee bespaar je niet alleen geld maar ook zo’n 40 petflesjes per jaar! Hard nodig want jaarlijks belandt zo’n 8 miljard kilo aan plastic afval in onze oceanen. Voor je rechterhersenhelft: dat is gelijk aan het gewicht van zo’n 2 miljard flamingo’s. We no like! Deze duurzame fles is vrij van BPA en andere weekmakers en onderscheiden met een zilver Cradle2Cradle certificaat. Da’s zeg maar de oscar onder de duurzame productieprocessen.

  Met de aankoop van deze Dopper steun je direct de projecten van Dopper Foundation. Gefinancierd door 5% van de netto verkoopomzet investeert Dopper Foundation in onderzoek en kennis over plastic in onze oceanen. Held!

  Kleur: Pure White
  Inhoud: 0,450 liter
  Afmeting: Ø 6 x 23.7cm

  100% vaatwasmachine bestendig
  Nederlands ontwerp
  Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt.
  Gemaakt van BPA vrij kunstof. (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen)
  Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan de Dopper foundation, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen
  Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen
  Houdt je drank niet warm of koud.
  12,5


  Titel: Dopper Original drinkfles - 450 ml - Pure White
  Prijs: € 12,50
  Productcode: 9200000021784177


     


 • Intex Ultra Plush Queen Luchtbed - 2-persoons - 20
  Intex Ultra Plush Queen Luchtbed - 2-persoons - 20 Let op: Het ligoppervlak kan tot 10 cm afwijken van de productlengte, houd hier rekening mee tijdens het bestellen. Bij het eerste gebruik moet het materiaal eventueel nog uitrekken, 's ochtends wat nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig. Het Intex Ultra Plush luchtbed is de perfecte slaapoplossing. Dit verhoogde bed combineert comfort, gemak en een geweldige uitstraling tot een luxueus luchtbed, met zijn unieke gestructureerde slaapoppervlak en opgeblazen buitenband voor superieure stabiliteit en ondersteuning. Inclusief ingebouwde elektrische pomp!

  Door de Fiber-Tech Technologie in combinatie met het zachte slaapoppervlak én de hoogte van 46 cm ligt het Intex Ultra Plush luchtbed fijn en comfortabel.
  203 x 152 x 46 cm
  Het luchtbed is gemakkelijk op te blazen en voorzien van een zacht slaapoppervlak
  De toplaag van het Intex luchtbed zorgt ervoor dat de hoeslakens op hun plek blijven zitten
  De opgeblazen buitenband zorgt voor superieure stabiliteit en ondersteuning
  Snel opblaasbaar door ingebouwde pomp
  Ook inclusief een draagtas voor meer gemak bij opberging en transport.
  Niet aanbevolen voor buitengebruik
  Materiaal kan uitrekken bij het eerste gebruik, nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig.

  Om het product schoon te maken gebruikt u een vochtige doek zonder schoonmaakmiddel.

  59,99 44,99


  Titel: Intex Ultra Plush Queen Luchtbed - 2-persoons - 20
  Prijs: € 44,99
  Productcode: 9200000064125933


     


 • Intex Classic Downy Twin Luchtbed - 1-persoons - 1
  Intex Classic Downy Twin Luchtbed - 1-persoons - 1 Let op: Het ligoppervlak kan tot 10 cm afwijken van de productlengte, houd hier rekening mee tijdens het bestellen. Bij het eerste gebruik moet het materiaal eventueel nog uitrekken, 's ochtends wat nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig.
  Een van de best verkochte producten van Intex is dit klassieke luchtbed; het Intex Classic Downy Luchtbed. Dit luchtbed is ideaal tijdens kampeervakanties, feestjes en logeerpartijen.
  Met een aparte pomp is hij zo opgeblazen en door de zachte toplaag ligt het luchtbed comfortabel voor een goede nachtrust.


  191 x 99 x 22 cm
  Het luchtbed is gemakkelijk op te blazen en voorzien van een velours beschermlaag.
  De toplaag van Intex luchtbed voelt zacht aan en zorgt ervoor dat de lakens op hun plek blijven zitten
  Snel opblaasbaar
  Na gebruik kan het geheel tot het formaat van een doos opgevouwen worden.
  Twee-in-een ventiel die op twee manieren open kan, om het bed leeg te laten lopen en op te blazen.
  Met de kleine opening kan hij heel makkelijk opgepompt worden, zonder dat er ondertussen lucht ontsnapt.

  Word zonder pomp geleverd.
  Materiaal kan uitrekken bij het eerste gebruik, wat nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig.

  Om het product schoon te maken gebruikt u een vochtige doek zonder schoonmaakmiddel.

  11,99


  Titel: Intex Classic Downy Twin Luchtbed - 1-persoons - 1
  Prijs: € 11,99
  Productcode: 1004004012255798


     


 • MacGyver - Hengelset visdoos Deluxe 204-delig - Vi
  MacGyver - Hengelset visdoos Deluxe 204-delig - Vi MacGyver hengelset deluxe met 204 delen. Voor de echte beginnende visser is deze set een ontzettend leuk item om toe te voegen in je vis assortiment. Ook erg leuk om cadeau te doen!

  De kunststof doos van 17 x 32 x 13cm weegt slechts 1kg en is voorzien van alle benodigdheden die men mag verwachten in een visserskit.

  Onderstaande onderdelen zijn toegevoegd in deze kist om in ieder meertje, slootje of stuk water te vissen in Nederland.

  - Dobbers 4 stuks
  - Onderlijnen met haak 10 stuks
  - Loodkoppen 4 stuks
  - Haken 60 stuks
  - Knijplood diverse maten 80 stuks
  - Kunstaas redder 1 stuk
  - Complete lijn op dobber 1 stuk
  - Houten dobber 1 stuk
  - Kunstaas met dubbele dreg 1 stuk
  - Pilker met dreg 40 gram 1 stuk
  - Siliconen shads diverse kleuren 24 stuks
  - Wartels 5 stuks
  - Onthaker 1 stuk
  - Schaartje 1 stuk
  - Blinker 1 stuk
  - Lepel 1 stuk
  - Beetverklikkers 2 stuks
  - En natuurlijk de werphengel van 1,5 meter
  Lood 6 gram 2 stuks

  Let op:
  Hengel onder in de doos

  29,95


  Titel: MacGyver - Hengelset visdoos Deluxe 204-delig - Vi
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9200000093458857


     


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top