Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Adm. Financiële Advisering Kafa
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Digitale cadeaubon - 5 tot 150 euro
  Digitale cadeaubon - 5 tot 150 euro

  5


  Titel: Digitale cadeaubon - 5 tot 150 euro
  Prijs: € 5,00
  Productcode: 1002004010675258


   


 • De spin die veel scheetjes laat
  De spin die veel scheetjes laat De scheetjesspin heeft honger en eet het liefst bruine bonen. Vooral chili con carne, zijn lievelingseten. Maar wat hij niet weet, is dat je van bruine bonen ook heel veel scheetjes moet laten. Alle dieren vinden hem stinken en blijven het liefst uit zijn buurt. Het spinnetje is erg verdrietig omdat niemand met hem wil spelen. Moet hij misschien toch wat anders gaan eten? Maar bruine bonen zijn zo lekker...


  7,99 0,01


  Titel: De spin die veel scheetjes laat
  Prijs: € 0,01
  Productcode: 9200000057241594


   


 • Google Chromecast 3 Smart - TV-dongle - Full HD /
  Google Chromecast 3 Smart - TV-dongle - Full HD / Met de Google Chromecast 3 geef je jouw televisie een betaalbare upgrade. Plug de Chromecast in de HDMI poort van je TV, laat de Chromecast even opstarten en stream je favoriete entertainment (films, muziek, ...) vanaf je laptop, computer, Smartphone of tablet naar je TV.

  Wat is er nieuw?
  Deze vernieuwde Chromecast werd in 2018 geïntroduceerd
  Betere verbindingssnelheid, zo stream je zonder haperingen
  Streamt in Full HD, 1080P op 60 fps

  Frames Per Second (fps)
  Met de vorige generatie streamde je nog in HD en haalde je maximaal 720P op 60fps op of 1080P op 30 fps. Het aantal beelden of 'frames' per seconde is bepalend voor de beeldkwaliteit van een video. Een laag aantal beelden per seconde zorgt vaak voor een haperend beeld. Door deze upgrade naar 60 fps zullen je video's dus nog vlotter afgespeeld worden.


  Hoe moet ik streamen? Zorg er steeds voor dat je apparaten en de chromecast verbonden zijn met hetzelfde netwerk.

  Streamen vanaf mijn Laptop
  Om vanaf je laptop te streamen moet je de Google Chrome browser installeren. Zo cast je eenvoudig een tabblad op TV terwijl jij draadloos verder surft op andere tabbladen. Handig toch? Om een tabblad vanaf Chrome te casten klik je rechts bovenaan op het instellingen-icoontje, tussen de lijst met instellingen zie je 'Cast' staan. Vervolgens verschijnen alle beschikbare apparaten, klik op je Chromecast en geniet van je content op TV. Er zijn ook sites die het cast-logo meteen tonen naast hun content. In dit geval hoef je hier enkel op te klikken en kan je meteen genieten van de content op jouw TV.

  Streamen vanaf mijn Tablet of Smartphone
  Streamen via je tablet of smartphone doe je eenvoudig via verschillende ondersteunde apps.

  Kijk televisie waar je maar wil en dat zonder kabel!
  Heb jij een internet - en TV abonnement van Telenet, Proximus, Orange, TV Vlaanderen, ...? Dan kijk je vanaf nu TV op elk scherm met een HDMI aansluiting.
  1. Sluit de Chromecast aan op je scherm
  2. Download de online TV app van je provider
  3. Zoek het cast-icoontje in de app
  4. Stream naar je TV

  Werkt perfect met volgende apps:
  Yeloplay (Telenet)
  Proximus TV
  Orange TV
  TV Vlaanderen Live TV

  Overige populaire apps die werken met de Chromecast 3
  VTM
  Netflix
  Stievie
  VRT nu
  Spotify
  YouTube
  Videoland
  Dezer
  VEVO
  Plex
  ...
  Wil je meer compatibel apps ontdekken, download en open de Google Home app, tik vervolgens op 'Ontdekken'.  40,99


  Titel: Google Chromecast 3 Smart - TV-dongle - Full HD /
  Prijs: € 40,99
  Productcode: 9200000099487091


   


 • Alle kleuters!
  Alle kleuters! Wie kent ze niet: Iris en Michiel, Mark en Eefje, Bram en Ollie, Rik en Roosje en de kleuters van de Grote Beer. Carry Slee schreef in haar carrière ontzettend veel grappige, ontroerende en spannende verhalen voor kleuters. En wat is er leuker dan één bundel met al deze verhalen?! Inclusief heel veel nieuwe illustraties van Eefje Kuijl!


  0,01


  Titel: Alle kleuters!
  Prijs: € 0,01
  Productcode: 9200000124403781


   


 • Woezel & Pip - De leukste voorleesavonturen
  Woezel & Pip - De leukste voorleesavonturen Heerlijke voorleesbundel met negen verhalen over de avonturen van de vrolijke hondjes. Woezel en Pip spelen met hun vriendjes, maken een spannende tocht door de mist en mogen een dagje naar school. En als Woezel en Pip zich toch een keer vervelen, verzinnen ze gewoon hun eigen avontuur! In deze vrolijke voorleesbundel beleven Woezel en Pip spannende, grappige en ontroerende avonturen. Ga je mee?


  0,01


  Titel: Woezel & Pip - De leukste voorleesavonturen
  Prijs: € 0,01
  Productcode: 9300000007907711


   


 • Een kringetje van tralala
  Een kringetje van tralala De Grote Beer, zo heet de school van Jasper, Daan, Quilfort, Frank en Houda. Kim is net vier en zit nog niet zo lang in de groep van juf Inge. Ze vindt school leuk, maar ook wel spannend. Ook Frank vindt het nog een beetje eng als het zijn beurt is om in de kring iets te vertellen. En hij durft niet te 'elastieken', als de groep naar gymnastiek gaat.
  In de loop van het schooljaar komen er steeds nieuwe kleuters bij en gebeurt er van alles. De kinderen spelen een toneelstuk voor Sinterklaas, vieren een vrolijk carnavalsfeest en gaan in de lente naar de kinderboerderij. Als het zomer wordt, nemen Kim en haar vriendjes met juf Inge afscheid van de oudste kleuters...

  0,01


  Titel: Een kringetje van tralala
  Prijs: € 0,01
  Productcode: 9300000001594669


   


 • Woezel & Pip - Winterpret
  Woezel & Pip - Winterpret 9 winterse voorleesverhalen over Woezel en Pip en hun vriendjes, boordevol herkenbare sneeuwpret. Het is winter in de Tovertuin en Woezel en Pip zijn gek op de winter! Zo spelen ze binnen buiten, bouwen ze een gigantisch hok waarin al hun vriendjes mogen opwarmen, vieren ze oud en nieuw met genoeg wensen en zoets voor iedereen en ontmoeten ze de Wijze Cadeauvaren. Fantasierijke avonturen voor de gezelligste maanden van het jaar.


  0,01


  Titel: Woezel & Pip - Winterpret
  Prijs: € 0,01
  Productcode: 9300000008016961


   


 • De circusplasser
  De circusplasser Wist je dat de reuzepanda soms in een handstand gaat staan om te plassen? Of dat clownvismannetjes tot vrouwtjes kunnen transformeren? Lees er alles over in dit nieuwe boek vol originele, grappige en lekker vieze versjes over dieren van Marianne Busser en Ron Schröder.


  3,99 0,01


  Titel: De circusplasser
  Prijs: € 0,01
  Productcode: 9200000121156442


   


 • Een vriend zonder tanden
  Een vriend zonder tanden Caro vindt overblijven op school vreselijk. Ze gruwelt van overblijfjuf Sonja, met haar superstrenge regels. Caro besluit dat het veel gezelliger is om samen met de bewoners van het woon-zorgcentrum in de buurt te lunchen. Ze deelt haar brood met meneer Hans en vanaf die dag groeit er een ontroerende vriendschap tussen de twee. Al snel beseft Caro dat meneer Hans niet de enige is die wat gezelschap kan gebruiken. Tijd voor een plan!


  7,99 0,01


  Titel: Een vriend zonder tanden
  Prijs: € 0,01
  Productcode: 9200000090243052


   


 • Avonturen van Rik en Roosje
  Avonturen van Rik en Roosje Rik en Roosje zijn dikke vrienden. Samen zitten ze in de groep van juf Janna. Rik vindt school leuk, maar ook heel spannend. Vooral als hij iets in de kring moet vertellen. Gelukkig weet Roosje daar wat op. Voor moederdag bezorgen Rik en Roosje juf Janna veel extra werk. Maar ze helpen hun juf ook. En als de koek van juf Janna weg is, gaan Rik en Roosje erachteraan... Een gezellig luisterboek vol herkenbare verhalen over de kleuters Rik en Roosje!

  0,01


  Titel: Avonturen van Rik en Roosje
  Prijs: € 0,01
  Productcode: 9300000001594764


   


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top