Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Woezel & Pip en de tijdmachine
  Woezel & Pip en de tijdmachine Heden, verleden en toekomst komen samen in dit spannende avontuur, gebaseerd op de gelijknamige theatervoorstelling van Woezel & Pip. In de Tovertuin staat een vreemde machine met allemaal lampjes en knopjes. Woezel, Pip en hun vriendjes willen niets liever dan naar binnen, maar de deur zit altijd op slot. Tot vandaag.Er spatten vonken uit het dak van de machine, de wanden schudden, de lampjes knipperen en er komt zwarte rook onder de deur vandaan... Woezel & Pip en de tijdmachine: een fantasierijk avontuur met dino's, ridders een reis naar de toekomst en dingen die voorbijgaan. Een prachtig verhaal over het koesteren wat je hebt in het hier en nu.


  0,01


  Titel: Woezel & Pip en de tijdmachine
  Prijs: € 0,01
  Productcode: 9300000000081322


   


 • Stinkhond zoekt een baasje
  Stinkhond zoekt een baasje Dit is Stinkhond.

  Hij ruikt naar sardientjes

  en ziet eruit als een gerafeld tapijt.

  Stinkhond is niet alleen lelijk en dom,

  maar hij heeft ook een hart van goud.


  Stinkhond gaat op zoek naar een baas.

  Maar goede baasjes liggen niet voor het oprapen.

  Zijn zoektocht brengt Stinkhond in groot gevaar.

  Zal hij toch de baas van zijn dromen vinden?


  0,01


  Titel: Stinkhond zoekt een baasje
  Prijs: € 0,01
  Productcode: 9200000133200530


   


 • De magische apotheek 1 - Er hangt een geheim in de
  De magische apotheek 1 - Er hangt een geheim in de Een magisch verhaal voor de fans van Harry Potter en Nevermoor!


  Het ruikt vreemd in de oude villa, naar… naar wel duizend dingen tegelijk! Dat is het eerste wat Lucie aan haar nieuwe thuis opvalt. Maar die geuren lijken nergens vandaan te komen en de sleutel die Lucie onder een vloerplank vindt, lijkt in geen enkel slot te passen. Is er soms een verborgen kamer in de villa?

  Samen met haar jongere broertje Benno en hun buurjongen Mats gaat Lucie op onderzoek uit. Als ze de geheime kamer in de villa vinden, kunnen de kinderen hun ogen niet geloven: de muren hangen van de vloer tot aan het plafond vol met planken. En op die planken staan duizenden flesjes, waarin de heerlijkste parfums borrelen en glinsteren! Al snel komen ze erachter dat achter het glas niet alleen de heerlijkste geuren schuilen, maar ook talloze gevaren. En één flesje kan zelfs beter voorgoed gesloten blijven…

  Eerste deel in een spannende serie van drie boeken
  Om zelf te lezen vanaf 9 jaar, maar ook fantastisch om voor te lezen
  Een magische setting, een avontuurlijk verhaal en een stoere heldin!  11,99


  Titel: De magische apotheek 1 - Er hangt een geheim in de
  Prijs: € 11,99
  Productcode: 9200000102170032


   


 • Juf Braaksel en de magische ring
  Juf Braaksel en de magische ring Lotte en Thijs zitten op een fijne school en hebben een lieve juf, juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en alles verandert: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel. Ze moeten een plan bedenken om van die akelige juf Braaksel af te komen!

  Maar dat is nog niet alles: Lotte heeft ook een geheim dat moet worden opgelost. Kan de magische ring van juf Evi haar daar misschien bij helpen?


  12,99


  Titel: Juf Braaksel en de magische ring
  Prijs: € 12,99
  Productcode: 9200000110533485


   


 • Superjuffie!
  Superjuffie! Onderdeel van de serie Superjuffie.

  Juf Josje lijkt een heel gewone juf. Maar als er een dier in gevaar is, verandert ze in Superjuffie. Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet als een groene tornado door de lucht. Al snel ontdekken haar leerlingen haar gave, maar gelukkig beloven ze niets tegen de strenge directeur te zeggen. Samen verzinnen ze allerlei uitvluchten wanneer juf Josje weer eens te laat op school komt met takjes in haar haar of een eendje in haar jaszak. Ondertussen gebeuren er heel vreemde dingen in de stadsdierentuin: de directeur is plotseling vertrokken en er wordt een tijger ontvoerd. Komt Superjuffie's hulp op tijd?

  Dit boek maakt deel uit van de serie a href="https://www.bol.com/nl/serie/algemeen/superjuffie/9200000047934348/index.html"Superjuffie/a en is geschreven door a href="https://www.bol.com/nl/c/janneke-schotveld/2587763/"Janneke Schotveld/a, auteur van het kinderboekenweekgeschenk 2017.

  9,99


  Titel: Superjuffie!
  Prijs: € 9,99
  Productcode: 9200000019613169


   


 • Tommie en Lotje - De avonturen van Tommie en Lotje
  Tommie en Lotje - De avonturen van Tommie en Lotje De avonturen van Tommie en Lotje - deel 1 van Jacques Vriens
  Een heerlijk dikke Tommie en Lotje-bundel!


  In deze dikke bundel zijn drie Tommie en Lotje-boeken samengebracht: De stoutste avonturen van Tommie en Lotje, Tommie en Lotje gaan op vakantie en De vrolijkste avonturen van Tommie en Lotje*.* Uren voorleesplezier gegarandeerd!


  Lotje en haar kleine broertje Tommie beleven allerlei spannende en grappige avonturen. Zo leggen ze papa's kleren in de koelkast op een snikhete zomerdag en gaan ze op vakantie naar het boshuisje. Daar ontdekken ze dat de buurvrouw toch geen echte heks is, overvoeren ze de eekhoorntjes en sluiten ze vriendschap met ridder Jordie.

  Ook richten Tommie en Lotje een circus op. Als ze alles voorbereid hebben, geven ze een spetterende voorstelling in de tuin. Maar het wordt erg druk, zou dat wel goed gaan?

  Herkenbare, humoristische verhalen voor jonge kinderen
  Maar liefst 280 pagina's voorleespret
  Met geweldig grappige illustraties van Kees de Boer  11,99


  Titel: Tommie en Lotje - De avonturen van Tommie en Lotje
  Prijs: € 11,99
  Productcode: 9200000067457165


   


 • De keukenprins van Mocano
  De keukenprins van Mocano Een briljante nieuwe reeks voor fans van 'De waanzinnige boomhut'. Ik heet Max. Voluit: Maximiliaan Leeuwenhart de Prins. Mijn vader is namelijk een prins. Niet die van Nederland of België natuurlijk. Hij is de prins van Mocano. Ik woon niet in een kasteel, nee, zelfs niet in een huis. Ik woon in een keuken. Die keuken is niet zomaar een keuken. Het is een gevangenis keuken. En het is niet zomaar een gevangeniskeuken. Het is een KOLOSSALE gevangeniskeuken waar heel wat avonturen te beleven vallen. Een briljante nieuwe reeks voor kinderen vanaf 8 jaar. Fantasierijk, spannend, en met heel veel plaatjes.

  8,99 0,01


  Titel: De keukenprins van Mocano
  Prijs: € 0,01
  Productcode: 9200000026848187


   


 • Meester Jaap
  Meester Jaap Meester Jaap is een echte meester, maar af en toe een beetje gek... In de klas van meester Jaap wordt veel geleerd, maar dan wel op een originele manier. De kinderen en hij trekken lootjes voor surprises, en voor het kerstdiner staat er boerenkool op het menu. Maar meester Jaap zorgt er ook voor dat er niet gepest wordt en dat de kinderen respect hebben voor elkaars achtergrond. Als Fatima op een dag op school komt met een hoofddoekje en iedereen begint te lachen, zet meester Jaap een oude dameshoed op zijn hoofd, en mag iedereen iets uit de verkleedkist pakken. Het is regelmatig een puinhoop in de klas van meester Jaap, maar wel een leuke! Voorgelezen door de meesterverteller zelf!


  11,99 0,01


  Titel: Meester Jaap
  Prijs: € 0,01
  Productcode: 9200000056292168


   


 • De Winkeltjes - Het cijferwinkeltje
  De Winkeltjes - Het cijferwinkeltje Onderdeel van de serie De Winkeltjes.

  Oma Blom is dol op cijfers en tellen en rekenen. Ze vindt dat allemaal zo leuk dat ze, naast het letterwinkeltje van opa Brom, een cijferwinkeltje heeft geopend. Daar verkoopt oma cijfers, en ze vertelt aan iedereen hoe handig het is als je de cijfers kent en allerlei sommetjes kunt maken.


  Want - zegt oma - op de wereld

  dat kan ik je wel voorspellen

  zou ontzettend veel verkeerd gaan

  als geen mens zou kunnen tellen...


  Hét boek voor alle kinderen die graag iets over cijfers, sommetjes, groot en klein, meer en minder, en andere rekenbegrippen willen leren.


  6,99


  Titel: De Winkeltjes - Het cijferwinkeltje
  Prijs: € 6,99
  Productcode: 9200000043141423


   


 • Een pittig soepje
  Een pittig soepje Kinderboeken over heksen: wat is daar nou niet leuk aan? ‘Een pittig soepje’ is het eerste deel van de grappige nieuwe serie ‘Verhalen uit de Heksenkeet’, voor lezers van 7 tot 10 jaar. Een pittig soepje in de Heksenkeet De Heksenkeet is een spannend huis met krakende trappen en piepende deuren, waar regelmatig rare dingen gebeuren. Dat is niet zo verwonderlijk, want de vier bewoonsters – Sybil, Lidwien, Stella en Luna – zijn niet alleen heks maar ook nog eens knettergek. In dit eerste deel brouwt Sybil een soepje dat nét iets te pittig is, waardoor de dingen anders lopen dan ze had gepland. Wat moet ze nu met die kattensnor en kattenpootjes? Femke Dekker & Marieke Nelissen Femke Dekker en Marieke Nelissen (ill.) weten als geen ander wat jonge lezers aanspreekt. Beiden hebben al vele educatieve kinderboeken op hun naam staan. ‘Verhalen uit De Heksenkeet’ is hun eerste gezamenlijke project. Met aanstekelijke humor in tekst en beeld laten ze kinderen de magie van het lezen ontdekken.

  5,99 0,01


  Titel: Een pittig soepje
  Prijs: € 0,01
  Productcode: 9200000047735877


   


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top