Teakhouten meubelen PolderTEAK
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


 • Beko WUV75421W - Homewhiz - SteamCure™ - Wasmachine

  Beko WUV75421W - Homewhiz - SteamCure™ - Wasmachin De Beko WUV75421W wasmachine beschikt over het energielabel B en is daarmee een relatief zuinige wasmachine. Het vulgewicht is 7 kg ideaal voor een klein huishouden. De 1400 toeren zorgt ervoor dat je was aardig droog uit de wasmachine komt. Verder is het mogelijk om via HomeWhiz je wasmachine op elke plek in het huis te bedienen en af te lezen. Wil je een keer een wasje draaien waarbij de trommel niet helemaal vol zit? Dat is geen probleem met deze wasmachine. Voordelen SteamCure™: waardoor je wasgoed tot 58% minder gekreukt is. Beschikt over Smart-home functie HomeWhiz ProSmart™: energiezuinig, stiller en duurzamere motor Nadelen Geen mogelijkheid om tussentijds was toe te voegen SteamCure™ Je bent gewend om vlekken in je wasgoed zelf voor te behandelen, maar met de SteamCure™-technologie is dit niet meer nodig. Met de Steamcure optie van Beko komt de was nog schoner uit de machine. Door het toevoegen van stoom aan het begin en einde van het Steamcure programma komt vuil beter los, en kan er makkelijker gestreken worden voor een schone en kreukvrije was! Hiermee bespaar je dus tijd doordat je zowel voor als na de was minder hoeft te doen. HomeWhiz Deze wasmachine is voorzien van de smart-home functie HomeWhiz, een nieuwe tool waarmee de machine verbonden kan worden aan de speciale HomeWhiz app. Hiermee kun je deze machine opnemen in je thuisnetwerk en de machine vanuit elke plek in en om het huis uitlezen en bedienen. De app is te installeren op je Iphone of Android toestel.

  Programma's
  De Beko WUV75421W heeft 15 programma's, waaronder handwas, hemden, wol: Woolmark en de speciale programma’s Anticrease en Hygiëne+. Wil je de was liever op een later tijdstip later draaien? Dankzij de startuitstel is dit geen enkel probleem. Overigens is het gebruik van tradtioneel wasmiddel ook nog steeds mogelijk.

  379,00 379


  Titel: Beko WUV75421W - Homewhiz - SteamCure™ - Wasmachin
  Prijs: € 379,00
  Productcode: 9300000155226441


    • Hoover wasmachine H3W4 472DA3/1-S - 7 KG - Energielabel C

  Hoover wasmachine H3W4 472DA3/1-S - 7 KG - Energie Maak kennis met de Hoover H3W4 472DA3/1-s Wasmachine: jouw ideale partner voor al je wasbehoeften. Met een stralend witte kleur en een eigentijds design voegt deze wasmachine niet alleen functionaliteit toe aan je huishouden, maar ook een vleugje stijl. Deze wasmachine biedt een uitgebreide reeks wasprogramma's, en je kunt zelfs de centrifugesnelheid aanpassen naar jouw voorkeur, zodat je kleding altijd perfect wordt gecentrifugeerd. Gebruiksgemak staat centraal De Hoover H3W4 472DA3/1-s is ontworpen met gebruiksgemak als kernpunt. De resterende wastijd wordt helder weergegeven op het ingebouwde display. Bovendien is deze wasmachine klaar voor Smart Home integratie, waardoor je hem naadloos kunt opnemen in je slimme huisautomatiseringssysteem. Efficiënt energiegebruik met klasse C Met een wascapaciteit van 7.0 kg en een energie-efficiëntieklasse van C combineert deze wasmachine krachtige prestaties met energiezuinigheid. Het geluidsniveau blijft laag, met een rustige 79 dB tijdens het wassen en centrifugeren. Daarbij is het waterverbruik per cyclus beperkt tot slechts 41 liter, waardoor zowel het milieu als je portemonnee gespaard blijven. Moeiteloos en doeltreffend Dankzij de Hoover H3W4 472DA3/1-s Wasmachine wordt wassen een moeiteloze en doeltreffende klus. Ontdek de betrouwbaarheid en innovatie die Hoover te bieden heeft, en geniet telkens weer van schone en frisse kleding.

  379,00 379


  Titel: Hoover wasmachine H3W4 472DA3/1-S - 7 KG - Energie
  Prijs: € 379,00
  Productcode: 9300000159247355


    • Samsung WD80TA049BE - EcoBubble - 5000 serie - Was-droogcombinatie

  Samsung WD80TA049BE - EcoBubble - 5000 serie - Was met de Samsung WD80TA049BE/EN was-droogcombinatie kan je wasgoed wassen en drogen. Via het EcoBubble systeem ontstaat er schuim in de trommel voor een grondigere reiniging. De BubbleSoak functie zorgt er dan weer voor dat hardnekkige vlekken worden verwijderd. Stoom je kleding hygiënisch schoon met HygieneCare of verfris je kleding met AirWash. Heb je problemen met de machine? check dan de SmartCheck die advies geeft over problemen.
  Voordelen EcoBubble Hygiene Steam Smart Check Nadelen Beschikt niet over automatische wasmiddeldosering EcoBubble, krachtig wassen De Eco Bubble motor mengt water en wasmiddel met lucht en blaast het wasmiddel als schuim de trommel in. Het schuim wordt sneller opgenomen in je wasgoed waardoor het grondiger wordt gewassen. Hierdoor kun je ook op lagere temperaturen effectief schoon wassen. Hetzelfde resultaat bij koud of warme was. Op deze manier wordt kleding ook beter beschermt. Goed voor je was en je portemonnee.
  Stoomprogramma - Hygiënisch schoon De wasmachine beschikt over een hygiënisch stoomprogramma. De stoom dringt snel door in de kleding waardoor hardnekkig vuil wordt verwijderd en 99,9% van de bacteriën en allergenen worden verwijderd.
  Minder kreukels en voorkomt schade De unieke vormgeving van de Diamond Drum-trommel gaat voorzichtig om met de was en verminderd kreukvorming. Dat komt door de gladde randen in de vorm van diamanten en de verzonken gaten die voorkomen dat kleding blijft haken en beschadigt.
  Digital inverter motor, efficiënter en zuiniger De wasmachine beschikt over een digital inverter motor. Door de sterke magneten in deze motor is er minder wrijving. Hierdoor is de wasmachine energiezuiniger, stiller en krachtiger. Omdat de wasmachine een koolborstelloze motor heeft en er minder slijtage ontstaat wordt er direct minder energie verbruikt. Dit is beter voor het energieverbruik, maar ook voor je portemonnee. Daarnaast zit er 10 jaar garantie op de motor. Bubble Soak, verwijderen van lastige vlekken De Bubble Soak technologie zorgt ervoor dat er bubbels worden aangemaakt en zich in de kleding voegen. De bubbels trekken zich beter in het wasgoed, waardoor lastige vlekken losgeweekt worden van het stof. Door dit programma te gebruiken wordt er 30 minuten aan het programma toegevoegd en is geschikt voor Katoen, babykleding en synthetisch.
  AirWash, reiniging met stoom Geurtjes worden verwijdert door de AirWash-technologie van Samsung. Het verwijdert en verfrist je kleding door de hete lucht en dat zonder gebruik van water of wasmiddel. Het maakt hardnekkig vuil los en verwijdert tot 99,9% van de bacteriën en allergenen. Niet veel tijd voor een wasje? Dan kan je snel je kleding opfrissen zodat het altijd fris ruikt.
  Drum Clean, trommel reiniging De Drum Clean verwijdert vuil en 99,9% van de bacteriën die vervelende geurtjes achterlaten. Via dit programma houd je de wasmachine hygiënisch schoon en is dan ook milieubewust.
  Gemakkelijk problemen oplossen Met de Smart Check worden er problemen ontdekt en stelt direct een diagnose in bij problemen met je wasmachine. Op deze manier weet je precies wat er met de wasmachine aan de hand is en kan er sneller actie worden ondernomen. Dit bespaart tijd en eventueel reparatiekosten.

  Kenmerken van de Samsung WD80TA049BE/EN
  DrumClean - EcoBubble - Hygiene Care - Digital inverter motor - 10 jaar garantie op de motor - BubbleSoak - AirWash - Diamond Drum - QuickWash 15' - Kinderbeveiliging - AquaStop - Smart Check Programma's
  Katoen, Eco 40-60, QuickWash 15', Mix, Intensief koud, Hygiene Steam, Wool/Delicaten, Synthetisch, Centrifugeren/afpompen, Centrifugeren, DrumClean, AirWash, Wash+Dry, Katoen drogen, Synthetisch drogen Andere opties: Time dry, kastdroog, Voorwas, Intensief, BubbleSoak, Einduitstel Tips voor een beter droogproces Zorg dat je de machine regelmatig reinigt Gebruik niet meer dan 50% van de trommel tijdens een droogprogramma Gebruik een gemengd (mix) programma als je verschillende stoffen tegelijkertijd wil drogen Check de SmartThings app voor aanbevolen programma’s

  699,00 699


  Titel: Samsung WD80TA049BE - EcoBubble - 5000 serie - Was
  Prijs: € 699,00
  Productcode: 9300000009914810


    • Beko B3WFU57410W - SteamCure™ - Wasmachine

  Beko B3WFU57410W - SteamCure™ - Wasmachine De Beko B3WFU57410W wasmachine is een energiezuinige wasmachine met energielabel A. Hij heeft 1400 toeren en dat zorgt ervoor dat je was aardig droog uit de wasmachine komt. Wil je een keer een wasje draaien waarbij de trommel niet helemaal vol zit? Dat is geen probleem met deze wasmachine. Verder is het mogelijk om via HomeWhiz je wasmachine op elke plek in het huis te bedienen en af te lezen. Voordelen SteamCure™: waardoor je wasgoed tot 58% minder gekreukt is. Beschikt over Smart-home functie HomeWhiz RecycledTub™: 60 gerecyclede PET-flessen ProSmart™: energiezuinig, stiller en duurzamere motor Nadelen Geen mogelijkheid om tussentijds was toe te voegen SteamCure™ Je bent gewend om vlekken in je wasgoed zelf voor te behandelen, maar met de SteamCure™-technologie is dit niet meer nodig. Met de Steamcure optie van Beko komt de was nog schoner uit de machine. Door het toevoegen van stoom aan het begin en einde van het Steamcure programma komt vuil beter los, en kan er makkelijker gestreken worden voor een schone en kreukvrije was! Hiermee bespaar je dus tijd doordat je zowel voor als na de was minder hoeft te doen. RecycledTub™ De RecycledTub™ is plastic afval omgevormd tot een waardevolle alternatieve grondstof. Ongeveer 60 gerecyclede PET-flessen zijn gebruikt in de trommel van deze wasmachine. Deze trommel is dus zuiniger op onze planeet zonder dat de kwaliteit of performance erdoor achteruit gaat. HomeWhiz Deze wasmachine is voorzien van de smart-home functie HomeWhiz, een nieuwe tool waarmee de machine verbonden kan worden aan de speciale HomeWhiz app. Hiermee kun je deze machine opnemen in je thuisnetwerk en de machine vanuit elke plek in en om het huis uitlezen en bedienen. De app is te installeren op je Iphone of Android toestel.

  Programma's
  De Beko WUV75420W heeft 15 programma's, waaronder handwas, hemden, wol: Woolmark en de speciale programma’s Anticrease en Hygiëne+. Wil je de was liever op een later tijdstip later draaien? Dankzij de startuitstel is dit geen enkel probleem. Overigens is het gebruik van tradtioneel wasmiddel ook nog steeds mogelijk.

  499,00 499


  Titel: Beko B3WFU57410W - SteamCure™ - Wasmachine
  Prijs: € 499,00
  Productcode: 9300000151787305


    • Samsung WW90CGC04AAHEN - Ecobubble - 5000 serie - Wasmachine - 10% zuiniger dan energielabel A

  Samsung WW90CGC04AAHEN - Ecobubble - 5000 serie - Deze witte Samsung WW90CGC04AAHEN wasmachine is goed voor maximaal 9 kg aan vulcapaciteit. Met de EcoBubble wordt water en wasmiddel als schuim in de trommel geblazen voor een grondigere reiniging en worden hardnekkige vlekken beter verwijderd door de BubbleSoak. De trommel wordt via het DrumClean programma schoon gespoeld en de Diamond trommel voorkomt schade en minder kreukvorming aan de kleding. Daarnaast kun je de wasmachine verbinden met de SmartThings app, om het apparaat op afstand te starten en te kunnen verbinden met andere Samsung apparaten in jouw huishouden. EcoBubble, krachtig wassen EcoBubble™-technologie beschermt je kleding en staat garant voor krachtige wasprestaties, zelfs op lage temperaturen. Het toegevoegde wasmiddel wordt opgelost, geactiveerd en omgezet in bubbels. Zo kan het dieper doordringen in de vezels en vuil losmaken, waardoor vuil en vlekken nóg effectiever worden verwijderd. Het werkt even goed in warm als in koud water (15 °C). Zo bescherm je de kleuren en de stof van je kleding, en bespaar je bovendien energie. AI Energy Mode Zet AI Energy Mode aan in de SmartThings app en profiteer van tot wel 70% energie op een wasbeurt. AI Energy Mode is te gebruiken bij een wastemperatuur van 20-40 °C en realiseert deze besparing via de EcoBubble™-technologie, het gebruik van kouder water en een verlenging van het programma. Daarnaast kun je overzichtelijk jouw energieverbruik bijhouden in de SmartThings Energy omgeving. Drum Clean, trommel reiniging De Eco Drum Clean verwijdert vuil en 99,9% van de bacteriën die vervelende geurtjes achterlaten. Via dit programma houd je de wasmachine hygiënisch schoon en is dan ook milieubewust. Bubble Soak, verwijderen van lastige vlekken De Bubble Soak technologie zorgt ervoor dat er bubbels worden aangemaakt en zich in de kleding voegen. De bubbels trekken zich beter in het wasgoed, waardoor lastige vlekken losgeweekt worden van het stof. Door dit programma te gebruiken wordt er 30 minuten aan het programma toegevoegd en is geschikt voor Katoen, babykleding en synthetisch. Stiller en energiezuiniger De wasmachine beschikt over een digital inverter motor. Door de sterke magneten in deze motor is er minder wrijving. Hierdoor is de wasmachine energiezuiniger, stiller en krachtiger. Omdat de wasmachine een koolborstelloze motor heeft en er minder slijtage ontstaat wordt er direct minder energie verbruikt. Dit is beter voor het energieverbruik, maar ook voor je portemonnee. 10% zuiniger dan A label De wasmachine verbruikt ruim 10% minder energie dan onze voormalig zuinigste A-label wasmachines met 9kg inhoud. Dit model hanteert slimme geavanceerde technologieën en dat betekent: betere wasprestaties, kortere wasbeurten en een lager energieverbruik. Stoomprogramma, hygiënisch schoon De wasmachine beschikt over een hygiënisch stoomprogramma. De stoom dringt snel door in de kleding waardoor hardnekkig vuil en 99,9% van de bacteriën en allergenen worden verwijderd. Dit programma is geschikt voor mensen met bijvoorbeeld dieren of allergiën. Microplastic wasprogramma, 54% minder microplastic in de oceaan Help het milieu te beschermen. Samsung's nieuwe Microplastic-cyclus optimaliseert het toerental en de was intensiteit van de motor, om de kans te verlagen dat synthetische kleding microplastic afgeeft en in de oceaan beland. Kenmerken van de Samsung WWW90CGC04AAHEN 9 kg - Bubble Soak - Einduitstel - Kinderbeveiliging - Voorwas - Trommelreiniging - Hygiënisch stomen - QuickWas 15' - Diamond trommel - EcoBubble - Digital inverter motor - 20 jaar garantie op de motor Programma's Katoen, Eco 40-60, Mix, QuickWas 15, Intensief koud, Hygiënisch stomen, Gekleurde Was, Beddengoed, Synthetisch, Spoelen en Centrifugeren, Trommelreiniging, Wol/Delicaat, Microplastic, Gedownload Opties: Voorwas, Intensief, BubbleSoak, EasyIron, Einduitstel

  529,00 529


  Titel: Samsung WW90CGC04AAHEN - Ecobubble - 5000 serie -
  Prijs: € 529,00
  Productcode: 9300000159246678


    • AEG LR7596UD4 – 7000 serie Prosteam - Wasmachine - Geschikt voor pods – Energielabel A

  AEG LR7596UD4 – 7000 serie Prosteam - Wasmachine - Met deze AEG LR7596UD4 wasmachine kan je maximaal 9 kg wasgoed kwijt in de trommel. Stomen in plaats van wassen is een van de beste manieren om kleren op te frissen die geen volledige wasbeurt nodig hebben. Met behulp van de Care trommel krijgen stoffen een nog zachtere wascyclus. PreciseWash past automatisch het energieverbruik en de instellingen aan naargelang het gewicht van de waslading. Steam Refresh neutraliseert geurtjes en vermindert kreuken in kledingstukken, ook in fijne was, in slechts 25 minuten. De universaldose lade activeert pods 60% sneller. UniversalDose lade, activeert en geeft kracht UniversalDose is een lade speciaal ontworpen voor PODS-capsules en maakt gebruik van speciale waterjets om de PODS in de lade te verzachten en te openen. Hierdoor activeren de PODS sneller dan in de trommel. Dit zorgt voor een betere vlekverwijdering tijdens koude en snelle wasbeurten. PreciseWash, energiezuinige kledingverzorging Het energieverbruik en de instellingen worden met PreciseWash aangepast aan het gewicht van de waslading. Hierdoor ontstaat er een geoptimaliseerde wascycli die het energie-, tijd- en waterverbruik verminderd. Steam Refresh, minder kreuken Steam Refresh neutraliseert geurtjes en vermindert kreuken in 25 minuten. Voor vers gewassen frisheid is het mogelijk om een aromatische stoomgeur van AEG toe te voegen. EcoInverter motor, duurzaam en efficiënt Door de inverter motor is de wasmachine duurzamer. Het is een koolborstelloze motor wat zorgt voor minder slijtage en minder trillingen. De motor verbruikt weinig energie en levert betere prestaties.
  Kenmerken van de AEG LR7596UD4 ProSteam – Groot display – Wit paneel – Zwarte deur – ÖKOInverter motor met 10 jaar garantie – AquaControl – Stoom – Care trommel – Overloopbeveiliging met AquaControl – Kinderbeveiliging – Delicate programma – Woolmark Blue gecertifceerd Programma's en functies Wasprogramma's: MixLoad 69 min, Eco 40-60, Katoen, Synthetica, Delicates, Wol, 20min 3Kg, Steam, Machine Clean, Hygiene, Spoelen, Centrifugeren/Pompen Optie extra spoelen Anti-schuim spoelsysteem Let op: Voor de 10 jaar garantie op de ÖKOInverter motor, dien je binnen 8 weken na aankoop je te registeren bij AEG.

  879,00 879


  Titel: AEG LR7596UD4 – 7000 serie Prosteam - Wasmachine -
  Prijs: € 879,00
  Productcode: 9300000122258987


    • CHIQ CFL80-14586IM3XBW - Compacte wasmachine - 8kg Capaciteit - 1400 TPM - Energieklasse B - Stoom- & Snelwasfunctie - Kinderslot - Ruimtebesparend Ontwerp

  CHIQ CFL80-14586IM3XBW - Compacte wasmachine - 8kg De CHiQ Compacte Wasmachine is een hoogwaardige, ruimtebesparende oplossing voor uw wasbehoeften. Ondanks zijn compacte formaat van 60x52x84cm, biedt deze wasmachine een grote trommelcapaciteit van 8 kg, wat gelijk is aan het vloeroppervlak van een traditionele 6 kg wasmachine. Dit maakt het de perfecte keuze voor elk huishouden. Eenvoudige Bediening: Onze One-Touch Wash-functie maakt het starten van een wasbeurt zo eenvoudig als een enkele aanraking. Met 16 wasprogramma's, waaronder Stoom, Gemengd, Katoen, Baby, Snel 15 minuten en Trommelreiniging, kunt u met gemak aan al uw wasbehoeften voldoen. Stil en Energiezuinig: De wasmachine is voorzien van een BLDC-invertermotor, die zowel energiezuinig als stil is. De hoge centrifugeersnelheid van 1400 tpm zorgt voor een efficiënte waterafvoer en droogt uw kleding sneller. Bovendien helpt de 24-uurs timer pieken in energie- en waterverbruik te voorkomen, waardoor u geld bespaart. Gebruikersvriendelijk Ontwerp: We hebben deze wasmachine ontworpen met de gebruiker in gedachten. Functies zoals een elektromagnetisch deurslot, de mogelijkheid om kleding tijdens de cyclus toe te voegen, kindersloten, wasmiddellades met diffusiemiddel en antimicrobiële deurafdichtingen zorgen voor een veilige en naadloze gebruikerservaring. Specificaties: Merk: CHiQ Model: CFL80-14586IM3XBW Kleur: Wit Type: Voorlader Materiaal Trommel: RVS Gewicht: 60 kg Energieverbruik per 100 cycli: 55 kWh Laadvermogen: 8 kg Geluidsniveau bij wassen: 76 dB Geluidsniveauklasse: B Droogresultaat: Klasse C Toerental centrifuge: 1400 r/min Taal bedieningspaneel: Engels Taal handleiding: Nederlands Inbegrepen in het pakket: 1 x Wasmachine 1 x Afvoerslang 1 x Handleiding Met de CHiQ Compacte Wasmachine kunt u genieten van een geweldige waservaring, zelfs in beperkte ruimtes.

  389,00 389


  Titel: CHIQ CFL80-14586IM3XBW - Compacte wasmachine - 8kg
  Prijs: € 389,00
  Productcode: 9300000155580802


    • Frilec KOBLENZ7114WA-010 - Wasmachine - Energielabel A - 7 kilo - Met startuitstel

  Frilec KOBLENZ7114WA-010 - Wasmachine - Energielab Een wasmachine met een zuinig verbuik en een grote diversiteit aan verschillende wasprogramma's? Dan zit je bij de Frilec KOBLENZ7114WA-010 goed. Deze wasmachine beschikt over energielabel A en biedt 15 wasprogramma's aan: Allergie Stoom Baby wasgoed Stoom Donker wasgoed Sportkleding Dons 20 graden celcius Trommel reinigen Centrifugeren Eco 40-60 graden Celcius Katoen Gekleurd katoen Mix Wol Snel 15' Spoelen + Centrifugeren Belangrijkste voordelen van de Frilec KOBLENZ7114WA-010: Beschikt over energielabel A. Biedt 15 wasprogramma's voor verschillende soorten stof. Beschikt over startuitstel. Heeft een kinderslot. Beschikt over een mute functie voor het uitzetten van het geluidssignaal. Makkelijk aan te passen temperatuur en toerental bij bijna elk programma. 2 jaar Frilec garantie + 3 jaar aanvullende garantie. Slim wassen Met functies als startuitstel, een ingebouwd kinderslot en een mute functie biedt deze Frilec KOBLENZ7114WA-010 enkele slimme functies. Door de mogelijkheid om het toerental en de temperatuur aan te passen voor jouw gekozen wasprogramma kun je de wasmachine nog beter afstellen op jouw waswensen.

  452,59 452,59


  Titel: Frilec KOBLENZ7114WA-010 - Wasmachine - Energielab
  Prijs: € 452,59
  Productcode: 9300000140346279


    • CHiQ CFL100-14586IM3XB Compacte Wasmachine - 10 kg - 1400 TPM - Stoomwassen & Quick Wash - Energieklasse B

  CHiQ CFL100-14586IM3XB Compacte Wasmachine - 10 kg Ervaar de efficiëntie van de CHiQ ultra compacte wasmachine, speciaal ontworpen met een grote trommelcapaciteit van 10 kg, terwijl het vloeroppervlak gelijk is aan dat van een traditionele 6 kg wasmachine. Dit maakt het de perfecte keuze voor elk huishouden, ongeacht de grootte. Gemakkelijk in Gebruik: Start uw wasbeurt met slechts één aanraking dankzij onze One-Touch Wash-functie. Kies uit 16 verschillende wasprogramma's, waaronder Stoom, Gemengd, Katoen, Baby, Snel 15 minuten en Trommelreiniging, om aan alle wasbehoeften te voldoen. Energiezuinig & Stil: Dankzij onze BLDC-invertermotor is deze wasmachine niet alleen energiezuinig, maar ook zeer stil. De hoge centrifugeersnelheid tot 1400 tpm zorgt voor een efficiënte waterafvoer en droogt uw kleding sneller. Een 24-uurs timer helpt pieken in energie- en waterverbruik te voorkomen, waardoor u kosten bespaart. Ontwerp met de Gebruiker in Gedachten: We hebben deze wasmachine ontworpen met u in gedachten. Functies zoals een elektromagnetisch deurslot, de mogelijkheid om kleding tijdens de cyclus toe te voegen, kindersloten, wasmiddellades met diffusiemiddel en antimicrobiële deurafdichtingen zorgen voor een veilige en naadloze gebruikerservaring. Specificaties: Merk: CHiQ Model: CFL100-14586IM3XB Kleur: Grijs Type: Voorlader Materiaal Trommel: RVS Gewicht: 65 kg Energieverbruik per 100 cycli: 59 kWh Laadvermogen: 10 kg Geluidsniveau bij wassen: 76 dB Geluidsniveauklasse: B Droogresultaat: Klasse C Toerental centrifuge: 1400 r/min Taal bedieningspaneel: Engels Taal handleiding: Nederlands Inbegrepen in het pakket: 1 x Wasmachine 1 x Afvoerslang 1 x Handleiding Geniet van de ultieme waservaring met de CHiQ ultradunne wasmachine. Bespaar ruimte zonder in te boeten aan capaciteit!

  419,00 419


  Titel: CHiQ CFL100-14586IM3XB Compacte Wasmachine - 10 kg
  Prijs: € 419,00
  Productcode: 9300000149129822


    • Bosch WAN28278NL - Serie 4 - Wasmachine - Energielabel A

  Bosch WAN28278NL - Serie 4 - Wasmachine - Energiel De Bosch WAN28278NL is een energiezuinige voorlader wasmachine met een capaciteit van 8 kg en een maximaal toerental van 1400 rpm. De EcoSilence Drive zorgt voor een stille werking en een duurzaamheid waarop je kan vertrouwen. Met de Active Water Plus technologie wordt het watergebruik automatisch aangepast aan de hoeveelheid wasgoed en de SpeedPerfect functie zorgt voor een perfect schone was in 65% minder tijd. Verder heeft de wasmachine een bijvulfunctie en AquaStop voor de beste waterbeveiliging met garantie.

  Energielabel A Het energielabel vermeldt de efficiëntieklasse, het geluidsniveau, het vermogen, het energie- en waterverbruik van de wasmachine. Dankzij ons zeer efficiënte energiebesparende systeem bereiken onze Bosch wasmachines de duurzame energieklasse A bij elke wasbeurt. Zo hoef jij geen consessies te doen op het wasresultaat. Active Water Plus We zijn dagelijks bezig om onze wasmachines zo duurzaam mogelijk te maken. Daarom beschikken al onze wasmachines over Active Water Plus. Verschillende sensoren in de wasmachine stemmen het watergebruik elke wasbeurt precies af op de belading. Zo verbruikt de wasmachine ook bij een kleine was nooit meer water dan nodig. SpeedPerfect De SpeedPerfect-functie is speciaal ontwikkeld voor situaties waarin je geen tijd te verliezen hebt. Met SpeedPerfect verkort je de wastijd met 65%. Gebruik de functie in combinatie met de meeste wasprogramma’s, voor alle ladingen en stoffen. Draai bijvoorbeeld het gemengd programma met SpeedPerfect om tot 4 kg gemengde was te wassen in slechts 46 minuten. Bijvulfunctie Staat de was al aan, maar ben je een gevallen sok of je favoriete shirt er vergeten in te doen? Geen zorgen: met de Bijvulfunctie voeg je tijdens het wassen nog snel een kledingstuk toe of haal je juist nog even iets uit de trommel*. Druk op de knop, open het deurtje, stop de vergeten kleding in de trommel en ga weer verder met wassen. Zo simpel is het. *Voor de veiligheid kun je de Bijvulfunctie niet gebruiken als de was warmer is dan 50°C of als het waterniveau te hoog is. AquaStop AquaStop is de meest uitgebreide waterbeveiliging voor je wasmachine en bestaat uit maar liefst een zesvoudige bescherming. Daarnaast is AquaStop standaard voorzien van een garantie voor de hele levensduur van je apparaat. Eco Silence Drive Hoe minder ruis, hoe rustiger je huis. Daarom hebben we de Eco Silence Drive™ ontworpen voor onze wasmachines. De koolborstelloze, energiezuinige motor vermindert wrijving en beperkt zo het geluid. En omdat we de motor extra duurzaam hebben ontworpen, geniet je er een stuk langer van. Vario Trommel Door de speciale trommelstructuur worden vlekken aangepakt terwijl je kleding wordt beschermd. Vario Drum-technologie geleidt de was in beide draairichtingen door de trommel, zonder je geliefde items te beschadigen. Afhankelijk van het geselecteerde programma, roteren de asymetrisch ontworpen peddels het wasgoed door de trommel. Met zo min mogelijk weerstand voor delicate weefsels en iets ruwer in het geval van vlekken. Vervuilde kledingstukken worden zo makkelijker schoon terwijl ze minder snel slijten. Houd je kleding langer als nieuw en altijd vlekkeloos schoon. Led-display met touch knoppen Je bedient de wasmachine heel eenvoudig dankzij het grote led-display. Doordat het display bestaat uit touch knoppen, druk je eenvoudig op datgene wat je nodig hebt. En wil je de wasmachine later starten zodat hij klaar is als je thuis komt? Gebruik dan de uitgestelde start- en eindtijd. Nachtwas Speciaal programma die je combineert met ieder ander wasprogramma. Het toerental van de wasmachine wordt drastisch verminderd om zo extreem stil te wassen. Donker wasgoed en jeans Dit wasprogramma is speciaal voor donker wasgoed en spijkerbroeken. Er wordt namelijk een extra spoelbeurt toegevoegd. Dit voorkomt dat wasmiddelresten op zwarte kleding achterblijven waardoor je soms een witte waas ziet. Zo houd je je donkere kleding een stuk langer mooi. Trommelreiniging met herinneringsfunctie Weet jij wanneer het tijd is om je wastrommel te reinigen en te onderhouden? Geen zorgen, dat hoeft ook niet. Als de wasmachine 20 keer gebruikt is onder de 40ºC, krijg je automatisch een seintje om het trommelreinigingsprogramma te gebruiken. AntiVibration-wand De nieuwe vormgeving van de wanden is niet alleen mooi om te zien, het systeem zorgt ook voor meer stabiliteit en vermindert trillingen. Dit is tegelijkertijd ook goed voor de levensduur van je wasmachine. De verbeterde isolatie reguleert bovendien het geluidsniveau, waardoor de wasmachine een stuk stiller is, zelfs tijdens het centrifugeren. Extra Snel 30' Heb je maar weinig tijd om de was te doen? Was je lichtbevuilde was dan met Extra Snel 30'! Je wast tot wel 3,5 kg wasgoed in een recordtijd van 30 minuten weer helemaal schoon. Het programma bestaat uit wassen, spoelen en centrifugeren. TouchControl Je bedient de wasmachine eenvoudig via het grote display welke je via aanraking bedient. Daarnaast zie je in een oogopslag de huidige informatie zodat je precies weet hoelang het wasprogramma nog duurt. VoltCheck Het automatische spanningscontrolesysteem herkent wanneer de spanning teveel wordt. Op het display knippert de dubbele punt van de Klaar in-indicatie. Is de voedingsspanning weer stabiel, dan knippert de dubbele punt in de Klaar in-indicatie niet meer. Zou de spanningsonderschrijding leiden tot een verlenging van het programma, dan knippert de punt in de Klaar in-indicatie. Eindtijduitstel Wil je dat je was wat later klaar is? Dan stel je de start van het programma eenvoudig uit tot het moment van jouw keuze. Zo kun je voordat je naar bed gaat de starttijd uitstellen, zodat het wasprogramma de volgende ochtend klaar is. Sportswear programma De ideale manier om voor moderne microvezels en gekleurde stoffen te zorgen. Fijn dus als je zuinig bent op je favoriete sportkleding. Bijzonder zacht door lage wastemperaturen van "koud" tot 40 ° C. De korte spin en het korte tuimelen aan het einde verminderen ook kreuken.

  699,00 699


  Titel: Bosch WAN28278NL - Serie 4 - Wasmachine - Energiel
  Prijs: € 699,00
  Productcode: 9300000133047755


   


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top