Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
1 2 3 4 5 6 7 Volgende >>

 • Biokat's Classic Fresh 3 in 1 - Kattenbakvulling -
  Biokat's Classic Fresh 3 in 1 - Kattenbakvulling - Biokat’s Classic fresh 3in1 kattenbakvulling Classic fresh 3in1 met 3 korrelgroottes.

  Biokat's Classic fresh 3in1 kattenbakvulling bestaat uit 3 verschillende korrelgroottes: De grote korrels hebben bijzonder grote poriën. Net als een spons absorberen deze poriën vloeistoffen en geuren. De middelgrote korrels vormen extreem sterke klonten. Zodra deze korrelgrootte in contact komt met vloeistoffen, nestelen de middelste korrels zich stevig tegen elkaar en dat geeft de klomp, die zich daarbij vormt, een stabiele houvast. De kleine korrels verhogen de opbrengst.

  AromaProtect Formule™
  Grote korrels: extra snelle geurabsorptie
  Middelgrote korrels: voor de vorming van extra vaste klompen
  Kleine korrels: extra lang gebruik
  Met lentegeur
  Made in Germany

  Uw merk voor het klompvormende premium kattenbakvulling
  Biokat's is een merk van Gimborn, wie staat voor natuurlijke ingrediënten en gepatenteerde oplossingen en voldoet aan twee belangrijke behoeften in de gezonde relatie tussen mens en kat - hygiëne en verzorging.
  Biokat's werd voor het eerst op de Duitse markt geïntroduceerd in 1986, gevolgd door de eerste kattenbakvulling met geur. Vandaag de dag is Biokat’s de marktleider in de dierenwinkels in Duitsland, Italië en Nederland.

  13,99


  Titel: Biokat's Classic Fresh 3 in 1 - Kattenbakvulling -
  Prijs: € 13,99
  Productcode: 9200000019104815


     


 • FELIX Mix Selectie In Gelei - Kattenvoer - 44 x 10
  FELIX Mix Selectie In Gelei - Kattenvoer - 44 x 10 Slimme katten weten wat ze willen, vooral als het om eten gaat! Daarom zijn de FELIX recepten met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten gemaakt en bereid met malse stukjes in een gelei, voor een onweerstaanbare maaltijd voor je kat. Deze doos bevat 44 zakjes met maaltijdporties in 4 verschillende smaken: kip, rund, zalm en tonijn.

  Dat is nog niet alles! Deze heerlijke maaltijden vormen ook een bron van essentiële Omega 6 vetzuren met de juiste combinatie van uitgebalanceerde vitaminen en mineralen om 100% te voldoen aan de dagelijkse behoeften van jouw kat. Zie de voedingsrichtlijnen op de verpakking.Geen toegevoegde kunstmatige smaakstoffen Geen toegevoegde kunstmatige conserveringsmiddelen Geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen. Deze doos bevat 44 zakjes met maaltijdporties in 4 verschillende smaken: kip, rund, zalm en tonijn. Samenstelling:Met rund: Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan Rund 4%), Vis en visbijproducten, Mineralen, Suiker. Met kip: Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kip 4%), Vis en visbijproducten, Mineralen, Suiker. Met zalm: Vlees en dierlijke bijproducten, Vis en visbijproducten (Zalm 4%), Mineralen, Suiker. Met tonijn: Vlees en dierlijke bijproducten, Vis en visbijproducten (Tonijn 4%), Mineralen, Suiker.

  12,95


  Titel: FELIX Mix Selectie In Gelei - Kattenvoer - 44 x 10
  Prijs: € 12,95
  Productcode: 9200000057816436


     


 • Petsentials Puppy Training Pads - Zindelijkheidstr
  Petsentials Puppy Training Pads - Zindelijkheidstr Deze Petsentials Puppy Training Pads zijn ideale zindelijkheidsmatjes voor het trainen van de zindelijkheid van de pup.
  Deze super absorberende pads zijn ideaal als je bezig bent jouw pup zindelijk te maken. De pads hebben een speciaal toegevoegde geur die ervoor zorgt dat het extra aantrekkelijk is voor de pup op de pad te plassen.
  Door de absorberende en vasthoudende laag blijft jouw vloer droog en worden vieze geurtjes direct gevangen gehouden in de pads. Zo wordt het trainen van jouw pup kinderspel!

  - Handige puppypads in 60 x 60 cm
  - Met een aantrekkelijke geur die ervoor zorgt dat jouw pup eerder geneigd is de mat op te zoeken
  - Absorberende laag gaat lekkage en vieze geurtjes tegen

  Afmetingen: 60x60 cm

  24,99 18,5


  Titel: Petsentials Puppy Training Pads - Zindelijkheidstr
  Prijs: € 18,50
  Productcode: 9200000036409046


     


 • Canine-Tech™ - Geavanceerd 2 in1 Premium Anti-Blaf
  Canine-Tech™ - Geavanceerd 2 in1 Premium Anti-Blaf Reageert uw hond in veel situaties met onnodig blaffen? De Canine-Tech ™ Anti-blaf halsband ondersteunt u bij de opvoeding van uw hond, zodat u uw hond duidelijk aangeeft wanneer hij zich rustig dient te gedragen.
  De opvoedhalsband reageert op blaffen met lichte, ongevaarlijke vibraties (dus geen elektrische schokken) en een pieptoon, die uw hond helpen heropvoeden. Uw hond zal snel de irriterende vibratie/prikkel met het getoonde gedrag associëren en dit niet nogmaals herhalen.

  Iedere blaf wordt geregistreerd door de sensor en veroorzaakt een veilige vibratie. Deze vibratie wordt in zes stappen langer, afhankelijk van het blafgedrag van uw hond. Tevens hoort uw hond een storende pieptoon.
  
Tot 30 seconden na de laatste blaf is de sensor geactiveerd - gedraagt uw hond zich in deze fase rustig, dan reguleert het systeem zich automatisch en begint bij hernieuwd blaffen na deze periode weer bij het eerste niveau.

  De anti-blaf halsband Canine-Tech is bovendien regenbestendig (maar niet compleet waterdicht) en voor alle hondenrassen geschikt (niet geschikt voor honden onder de 3,6 kg en een leeftijd van minder dan zes maanden).

  Attentie:
het systeem is niet bedoeld als strafmaatregel, maar als opvoedkundige maatregel bij ongewenst gedrag. De vibraties zijn pijnloos en dient als irriterend signaal voor uw hond om aan te geven in welke situaties zijn blaffen ongewenst is.
  
Voor een succesvol leerproces zijn geleidelijk wennen aan het gebruik van de opvoedhalsband en consequent gebruik noodzakelijk. 
Sommige honden reageren bij de eerste training of onder bepaalde omstandigheden met versterkt, aanhoudend blaffen. Neemt de sensor binnen 50 seconden 15 of meer geluiden waar, dan schakelt de functie voor de zekerheid drie minuten uit om uw hond op deze manier niet onnodig op te winden.

  Overzicht anti blaf halsband Canine-Tech ™:
  * Functionele nylonband voor effectieve anti-blaf training
  * Ondersteunt de opvoeding van uw hond
  * Consequent gebruik vermindert storend geblaf
  * Blaffen zet de volgende trainingsfunctie's in werking:
  * Pijnloze vibraties, stijgend in zes niveau's
  * Pieptoon als extra opvoedmaatregel
  * Veiligheidsfunctie: kortstondig uitblijven van de prikkel bij aanhoudend blaffen (≥15 keer/50 seconden)
  * Regenbestendig
  * 2 x Batterij (1 x Extra) inbegrepen
  * Batterij-statuswijzer
  * Geschikt voor een halsomvang van 20-52 cm
  * Bruikbaar voor alle hondenrassen vanaf 3,6 kg

  24,95


  Titel: Canine-Tech™ - Geavanceerd 2 in1 Premium Anti-Blaf
  Prijs: € 24,95
  Productcode: 9200000095118746


     


 • Catsan Hygiene Plus - Kattenbakvulling - 20 l
  Catsan Hygiene Plus - Kattenbakvulling - 20 l CATSAN® Hygiëne Plus bestaat uit fijne mineraalkorrels vervaardigd uit kalk en kwartszand die het vocht absorberen als een spons. Deze unieke mineraalkorrels voorkomen de vorming van geurtjes effectiever dan standaard kattenbakvullingen*.

  14,39


  Titel: Catsan Hygiene Plus - Kattenbakvulling - 20 l
  Prijs: € 14,39
  Productcode: 9200000010738565


     


 • True Touch® Hond en Kat Vachtverzorgingshandschoen
  True Touch® Hond en Kat Vachtverzorgingshandschoen De vachtverzorgingshandschoen die haarverlies helpt verminderen, een zachte vacht verschaft en uw huis proper houdt!

  Voor gemakkelijk, prettig en veilig borstelen!

  VIJFVINGERIGE HANDSCHOEN

  Vijfvingerige handschoen om het hele lichaam van uw huisdier te borstelen, zelfs op plaatsen die moeilijk te bereiken zijn met een borstel, zoals de achterkant van de poten, de staart of de kop.

  IN ZACHT SILICONE MET 180 SOEPELE NOPPEN

  U moet enkel uw huisdier aaien: de handschoen houdt alle dode haren vast zonder het dier te verwonden! Geen rondvliegende haren meer! Het haar blijft in de handschoen plakken. U moet het er alleen uithalen en weggooien.

  IDEAAL VOOR KLEINE EN GROTE HONDEN EN KATTEN

  Geeft een aangename massage zodat een pijnlijk moment voor uw huisdier toch ontspannend wordt.

  3,85


  Titel: True Touch® Hond en Kat Vachtverzorgingshandschoen
  Prijs: € 3,85
  Productcode: 9200000079850407


     


 • Back-2-Nature Bodembedekking - 30L
  Back-2-Nature Bodembedekking - 30L De unieke Back-2-Nature bodembedekking voor knaagdieren en andere kleine dieren is gemaakt van > 99 % gerecycled papier zonder toevoegingen of chemicaliën. Bijzondere eigenschappen van deze goede kwaliteit bodembedekker voor knaag- en andere kleine dieren zijn o.a.

  • Natuurlijke insluiting van geurtjes.
  • Geen toevoegingen of chemicaliën.
  • Uitermate absorberend – superieure kwaliteit.
  • Geschikt voor knaagdieren, vogels en reptielen.
  • Economisch – gaat lang mee.
  • Licht in gewicht – eenvoudig te gebruiken.
  • Praktisch geen stofvorming – vermindert spoorvorming en laat geen vlekken achter op de vloer. Geschikt voor gebruik bij: konijnen, knaagdieren, vogels en reptielen.

  16,95


  Titel: Back-2-Nature Bodembedekking - 30L
  Prijs: € 16,95
  Productcode: 9200000010750182


     


 • Milbemax Ontwormingsmiddel - Volwassen Kat - 2x2 T
  Milbemax Ontwormingsmiddel - Volwassen Kat - 2x2 T Milbemax is een ontwormingsmiddel in tablet vorm. Milbemax ontworming is ter preventie van hartworm infecties en ter behandeling en controle van zweepwormen, haakwormen, spoelwormen en lintwormen bij honden en ter behandeling en controle van spoelwormen, haakwormen en lintwormen bij katten.  Werkzame stoffen: Milbemycine oxime en praziquantel.
  - Inhoud: 2 X 2 TABL

  - Geleverd per: 1 ST à 2 X 2 TABL

  29,99 16,39


  Titel: Milbemax Ontwormingsmiddel - Volwassen Kat - 2x2 T
  Prijs: € 16,39
  Productcode: 9200000010937340


     


 • Imac Easy Cat Kattenbak - Taupe/Wit - 50 x 40 x 40
  Imac Easy Cat Kattenbak - Taupe/Wit - 50 x 40 x 40 De Imac Easy Cat kattenbak in taupe/wit van 50x40x40 cm is een ruim en gebruiksvriendelijk kattentoilet voor jouw kat.
  Als jij op zoek bent naar een ruimte kattenbak voor jouw kat, ben je bij Imac aan het goede adres! Deze fijne Easy Cat kattenbak is 50 x 40 x 40 centimeter groot en biedt dus ook ruimte aan wat grote katten. De kattenbak is van goede kwaliteit en praktisch in gebruik door het innovatieve design. Het rooster bovenop bevat bovendien een actief koolfilter. Dit filter filtert de nare luchtjes en houdt deze vast, waardoor je minder last hebt van geur en er toch voldoende circulatie in de kattenbak is.
  Deze mooie kattenbak wordt geleverd met bijpassend schepje.

  - Ruime kattenbak van 50 x 40 x 40 cm
  - Met koolfilter tegen onaangename luchtjes
  - Met schepje voor het kattengrit

  Afmetingen: 50 x 40 x 40 cm

  17,95


  Titel: Imac Easy Cat Kattenbak - Taupe/Wit - 50 x 40 x 40
  Prijs: € 17,95
  Productcode: 9200000010753485


     


 • Cavom Compleet - Hondenvoer - 20 kg
  Cavom Compleet - Hondenvoer - 20 kg Door de speciale manier van persen zijn de hondenbrokken van Cavom Compleet veel luchtiger dan andere brokken, waardoor er meer geur vrij komt en deze brokken voor de hond onweerstaanbaar zijn! Dit volledige voer van Cavom compleet bevat rund- en schapenvlees en heeft daardoor alle grondstoffen die een hond nodig heeft voor een goede gezondheid. Tevens bevat deze brok een perfecte balans tussen Omega 3 en Omega zes, dankzij de toevoeging van zuiver rundvet en oliën.

  Analytische bestanddelen:
  Ruw eiwit: 24%
  Ruw vet: 16,5%
  Ruwe celstof: 1,9%
  Ruwe as: 6,5%
  Vocht: 7%
  Fosfor: 0,8%
  Calcium: 1%
  Natrium: 0,3%
  Kalium: 0,6%

  40,99


  Titel: Cavom Compleet - Hondenvoer - 20 kg
  Prijs: € 40,99
  Productcode: 9200000010738795


     


1 2 3 4 5 6 7 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top