Kafa Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
1 2 3 4 5 6 7 Volgende >>

 • Biokat's Classic Fresh 3 in 1 - Kattenbakvulling -
  Biokat's Classic Fresh 3 in 1 - Kattenbakvulling - Biokat’s Classic fresh 3in1 kattenbakvulling Classic fresh 3in1 met 3 korrelgroottes.

  Biokat's Classic fresh 3in1 kattenbakvulling bestaat uit 3 verschillende korrelgroottes: De grote korrels hebben bijzonder grote poriën. Net als een spons absorberen deze poriën vloeistoffen en geuren. De middelgrote korrels vormen extreem sterke klonten. Zodra deze korrelgrootte in contact komt met vloeistoffen, nestelen de middelste korrels zich stevig tegen elkaar en dat geeft de klomp, die zich daarbij vormt, een stabiele houvast. De kleine korrels verhogen de opbrengst.

  AromaProtect Formule™
  Grote korrels: extra snelle geurabsorptie
  Middelgrote korrels: voor de vorming van extra vaste klompen
  Kleine korrels: extra lang gebruik
  Met lentegeur
  Made in Germany

  Uw merk voor het klompvormende premium kattenbakvulling
  Biokat's is een merk van Gimborn, wie staat voor natuurlijke ingrediënten en gepatenteerde oplossingen en voldoet aan twee belangrijke behoeften in de gezonde relatie tussen mens en kat - hygiëne en verzorging.
  Biokat's werd voor het eerst op de Duitse markt geïntroduceerd in 1986, gevolgd door de eerste kattenbakvulling met geur. Vandaag de dag is Biokat’s de marktleider in de dierenwinkels in Duitsland, Italië en Nederland.

  12,59


  Titel: Biokat's Classic Fresh 3 in 1 - Kattenbakvulling -
  Prijs: € 12,59
  Productcode: 9200000019104815


     


 • FELIX Mix Selectie In Gelei - Kattenvoer - 44 x 10
  FELIX Mix Selectie In Gelei - Kattenvoer - 44 x 10 Slimme katten weten wat ze willen, vooral als het om eten gaat! Daarom zijn de FELIX recepten met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten gemaakt en bereid met malse stukjes in een gelei, voor een onweerstaanbare maaltijd voor je kat. Deze doos bevat 44 zakjes met maaltijdporties in 4 verschillende smaken: kip, rund, zalm en tonijn.

  Dat is nog niet alles! Deze heerlijke maaltijden vormen ook een bron van essentiële Omega 6 vetzuren met de juiste combinatie van uitgebalanceerde vitaminen en mineralen om 100% te voldoen aan de dagelijkse behoeften van jouw kat. Zie de voedingsrichtlijnen op de verpakking.Geen toegevoegde kunstmatige smaakstoffen Geen toegevoegde kunstmatige conserveringsmiddelen Geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen. Deze doos bevat 44 zakjes met maaltijdporties in 4 verschillende smaken: kip, rund, zalm en tonijn. Samenstelling:Met rund: Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan Rund 4%), Vis en visbijproducten, Mineralen, Suiker. Met kip: Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kip 4%), Vis en visbijproducten, Mineralen, Suiker. Met zalm: Vlees en dierlijke bijproducten, Vis en visbijproducten (Zalm 4%), Mineralen, Suiker. Met tonijn: Vlees en dierlijke bijproducten, Vis en visbijproducten (Tonijn 4%), Mineralen, Suiker.

  12,19


  Titel: FELIX Mix Selectie In Gelei - Kattenvoer - 44 x 10
  Prijs: € 12,19
  Productcode: 9200000057816436


     


 • Superpets Kattenbakmat Inclusief GRATIS schep-40x5
  Superpets Kattenbakmat Inclusief GRATIS schep-40x5 98% minder grit in het huis
  Laat uw lieve kat overal kattengrit in het huis rond als hij uit zijn kattenbak loopt? Moet u elke dag stofzuigen om het huis schoon te houden? Hier heeft u de oplossing! De kattenbak mat of te wel uitloop mat!! Door de dubbele laag en het honinggraat design van de kattengrit mat, word het grit opgevangen in de onderlaag van de gritmat. De katten mat zorgt ervoor dat er 98% minder grit in het huis ligt. De gritopvanger is bovendien urine en water bestendig en makkelijk schoon te houden. Ook hoeft u het hele huis niet meer te stofzuigen elke keer waardoor u meer tijd over houdt om van uw lieve kat te genieten. U krijgt ook nog een schep cadeau voor het bestellen van de waterdichte uitloopmat. De schep kan licht blauw, roze of geel zijn.

  Kattenbakmat vangt grit op
  De grit mat is de perfecte oplossing voor het schoonhouden van uw huis. De kattenbakmat werkt als een gritopvanger op het moment dat uw kat uit zijn bak loopt. Door het honinggraat design vallen de korrels in de onderlaag van de mat en komt er zo geen grit meer op de grond. Bovendien kunt door het handige ontwerp het opgevangen kattengrit makkelijk terug in de bak doen. Door de grove bodem van de kattenbakmat kan u kat zijn poten vegen. Door de ruwe onderkant van de mat verschuift de mat niet als u kat erop springt of loopt.


  Voordelen
  •Grit opvangen door dubbele laag
  •98% minder grit in het huis
  •Water&Urine afstotend
  •Makkelijk schoon te maken
  •Anti-slip
  •BPA vrij
  •Diervriendelijk in gebruik
  •Met kattenbak schep blauw, roze of geel

  De gritmat is urine bestendig en is ook heel makkelijk schoon te maken. U kunt het met water afspoelen of gewoon met een bezem schoonmaken en kunt u ook het grit in de mat stofzuigen.
  Product eigenschappen

  Gewicht: 400 Gr
  Afmetingen: 40x50 CM
  Materiaal: EVA
  Kleur: Zwart
  BPA Vrij
  Schep: Blauw of Rose

  22,99


  Titel: Superpets Kattenbakmat Inclusief GRATIS schep-40x5
  Prijs: € 22,99
  Productcode: 9200000113004797


     


 • Curver Kattenbak - Antraciet - 51 x 38.5 x 39.5 cm
  Curver Kattenbak - Antraciet - 51 x 38.5 x 39.5 cm Een mooi kattentoilet voor jouw kleine vriend, dat is de Curver Kattenbak. Deze kattenbak is gemaakt van het oersterke materiaal Rattan, een hoogwaardig gevlochten kunststof. De onderkant van de kattenbak kan naar voren wordt getrokken, waardoor een plateau met gaatjes ontstaat. Dit plateau zorgt ervoor dat wanneer jouw kat van het toilet afkomt, hij of zij een deel van het kattengrit onder de poten al kwijt is. Hierdoor wordt de vloer rondom niet vuil. Bovendien bevindt zich in het plateau een uitschuifbare lade, waardoor je in een oogopslag kunt zien of de kattenbak aan verschoning toe is. Aan de bovenkant van de kattenbak kan het kattenbakschepje worden opgeborgen, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je deze kwijtraakt. De Curver Kattenbak is zo mooi, dat je nauwelijks ziet dat het een kattentoilet is. - Gemaakt van Rattan - Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren

  Afmeting: 51x38,5x39,5 cm

  53,99 37,95


  Titel: Curver Kattenbak - Antraciet - 51 x 38.5 x 39.5 cm
  Prijs: € 37,95
  Productcode: 9200000010753001


     


 • Savic Nestor Kattenbak - Grijs/Wit - 56 x 35 x 39
  Savic Nestor Kattenbak - Grijs/Wit - 56 x 35 x 39 Deze mooi gevormde kattenbak Nestor van Savic heeft een extra hoge onderbak, zodat gegarandeerd niets overloopt.

  ✔ Deksel met ingebouwde klapdeur kan naar boven geklapt worden
  ✔ De hoge onderbak kan ook zonder kap als opentoilet gebruikt worden
  ✔ Inclusief koolfilter

  Afmetingen: 56 x 35 x 39 cm

  De tweekleurige kap met geïntegreerd hengsel wordt met twee clips aan de onderbak in bijpassende kleur bevestigd. Voor moeiteloos schoonmaken wordt de deksel met de ingebouwde klapdeur naar boven geklapt om de binnenkant beter te bereiken.

  De kattenbak Nestor is ook uitstekend geschikt om angstige katten, maar ook om kittens van een open kattenbak aan een overdekte kattenbak te laten wennen. In het begin de deksel open zetten tot je kat aan het hol gewend is.

  18,99 13,49


  Titel: Savic Nestor Kattenbak - Grijs/Wit - 56 x 35 x 39
  Prijs: € 13,49
  Productcode: 9200000010752005


     


 • Imac Easy Cat Kattenbak - Taupe/Wit - 50 x 40 x 40
  Imac Easy Cat Kattenbak - Taupe/Wit - 50 x 40 x 40 De Imac Easy Cat kattenbak in taupe/wit van 50x40x40 cm is een ruim en gebruiksvriendelijk kattentoilet voor jouw kat.
  Als jij op zoek bent naar een ruimte kattenbak voor jouw kat, ben je bij Imac aan het goede adres! Deze fijne Easy Cat kattenbak is 50 x 40 x 40 centimeter groot en biedt dus ook ruimte aan wat grote katten. De kattenbak is van goede kwaliteit en praktisch in gebruik door het innovatieve design. Het rooster bovenop bevat bovendien een actief koolfilter. Dit filter filtert de nare luchtjes en houdt deze vast, waardoor je minder last hebt van geur en er toch voldoende circulatie in de kattenbak is.
  Deze mooie kattenbak wordt geleverd met bijpassend schepje.

  - Ruime kattenbak van 50 x 40 x 40 cm
  - Met koolfilter tegen onaangename luchtjes
  - Met schepje voor het kattengrit

  Afmetingen: 50 x 40 x 40 cm

  17,99 14,51


  Titel: Imac Easy Cat Kattenbak - Taupe/Wit - 50 x 40 x 40
  Prijs: € 14,51
  Productcode: 9200000010753485


     


 • Seresto Vlooien En Tekenband - Grote Hond
  Seresto Vlooien En Tekenband - Grote Hond Seresto is een innovatieve halsband tegen vlooien en teken bij honden en katten. Behandeling en preventie van vlooienbesmettingen gedurende 7 tot 8 maanden. De werkzaamheid tegen vlooien start onmiddellijk na het aanbrengen van de halsband. Seresto heeft een persisterende acaricide (dodelijke) doeltreffendheid tegen tekenbesmettingen (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus, Dermacentor reticulatus) en afwerende (anti-voedende) doeltreffendheid tegen tekenbesmettingen (Ixodes ricinus, Rhipicephalus) gedurende 8 maanden. De preventie van besmettingen met nieuwe teken start binnen de twee dagen na het aanbrengen van de halsband.
  Seresto® is een innovatieve halsband die na aanbrengen direct bescherming biedt tegen vlooien en binnen twee dagen bescherming biedt tegen teken. Deze bescherming tegen vlooien en teken houdt tot 8 maanden aan.Doodt vlooien en beschermt gedurende 7 tot 8 maanden tegen nieuwe vlooien. Beschermt tot 8 maanden tegen de ontwikkeling van vlooienlarven in de omgeving. Zeer geschikt voor honden met een vlooienallergie. Doodt teken en beschermt uw hond gedurende 8 maanden tegen nieuwe teken. Doodt bijtende/zuigende luizen bij de hond.

  Dosering
  1 band

  Inhoud
  1 band

  42,99 26,91


  Titel: Seresto Vlooien En Tekenband - Grote Hond
  Prijs: € 26,91
  Productcode: 9200000010753217


     


 • Milbemax Ontwormingsmiddel - Volwassen Kat - 2x2 T
  Milbemax Ontwormingsmiddel - Volwassen Kat - 2x2 T Milbemax is een ontwormingsmiddel in tablet vorm. Milbemax ontworming is ter preventie van hartworm infecties en ter behandeling en controle van zweepwormen, haakwormen, spoelwormen en lintwormen bij honden en ter behandeling en controle van spoelwormen, haakwormen en lintwormen bij katten.  Werkzame stoffen: Milbemycine oxime en praziquantel.
  - Inhoud: 2 X 2 TABL

  - Geleverd per: 1 ST à 2 X 2 TABL

  29,99 14,25


  Titel: Milbemax Ontwormingsmiddel - Volwassen Kat - 2x2 T
  Prijs: € 14,25
  Productcode: 9200000010937340


     


 • Petsentials Puppy Training Pads - Zindelijkheidstr
  Petsentials Puppy Training Pads - Zindelijkheidstr Deze Petsentials Puppy Training Pads zijn ideale zindelijkheidsmatjes voor het trainen van de zindelijkheid van de pup.
  Deze super absorberende pads zijn ideaal als je bezig bent jouw pup zindelijk te maken. De pads hebben een speciaal toegevoegde geur die ervoor zorgt dat het extra aantrekkelijk is voor de pup op de pad te plassen.
  Door de absorberende en vasthoudende laag blijft jouw vloer droog en worden vieze geurtjes direct gevangen gehouden in de pads. Zo wordt het trainen van jouw pup kinderspel!

  - Handige puppypads in 60 x 60 cm
  - Met een aantrekkelijke geur die ervoor zorgt dat jouw pup eerder geneigd is de mat op te zoeken
  - Absorberende laag gaat lekkage en vieze geurtjes tegen

  Afmetingen: 60x60 cm

  24,99 16,65


  Titel: Petsentials Puppy Training Pads - Zindelijkheidstr
  Prijs: € 16,65
  Productcode: 9200000036409046


     


 • Doggie™ premium Anti-Blafband - Vibratie én geluid
  Doggie™ premium Anti-Blafband - Vibratie én geluid Doggie™, de best verkochte Anti blafband van Nederland. Al meer dan 25.000 Nederlanders gingen u voor.

  Hou je van je hond maar blaft je hond te veel? De Doggie™ premium Anti-Blaf Halsband is een zeer effectieve en diervriendelijke ondersteuning in de opvoeding.

  De anti blafband helpt tegen het blaffen door middel van een combinatie van een corrigerende pieptoon en pijnloze vibratie. De halsband geeft geen elektrische schok. Ons product is geen strafmiddel maar een ondersteuning in de opvoeding van uw hond.

  De anti-blafband is volkomen veilig, diervriendelijk, pijnloos en makkelijk in gebruik.

  Specificaties
  ✔ Merk: Doggie™
  ✔ Ondersteunend in de opvoeding van uw hond
  ✔ Intelligent blaf detectiesysteem
  ✔ Type correcties: Vibratie en geluid
  ✔ 7 correctie niveaus
  ✔ 7 gevoeligheidsniveaus
  ✔ Regenbestendig / spatwaterdicht
  ✔ Safe-systeem: Schakelt automatisch uit bij overmatige detectie
  ✔ Geschikt voor kleine en grote honden
  ✔ Verstelbare halsband (halsmaat van 20 cm tot 52 cm)

  Diervriendelijk Anti-Blafband
  De halsband beschikt over een intelligente blaf detectie microprocessor. Deze processor maakt onderscheid tussen het blaffen van uw hond en andere omgevingsgeluiden. De anti-blafband is bijna geheel automatisch en daardoor zeer makkelijk in gebruik. De halsband wordt automatisch ingesteld nadat de batterij is geïnstalleerd en meteen klaar voor gebruik.

  7 correctie niveaus
  De Anti-Blaf Hondenhalsband heeft 7 verschillende correctie niveaus. Elk niveau heeft een andere combinatie van een pieptoon en vibratie. Blaffen zet het volgende correctie niveau in werking. Op deze manier leert uw hond op een diervriendelijke manier te stoppen met onnodig blaffen. Om irritatie bij uw hond te voorkomen gaat de halsband na 7 keer blaffen automatisch in een slaapstand van 60 seconden. Hierna zal hij pas weer afgaan bij opnieuw blaffen van uw hond.

  7 gevoeligheid niveaus
  Daarnaast is de halsband eenvoudig op 7 verschillende gevoeligheids niveaus in te stellen. Hiermee stel je in hoe snel de halsband afgaat.

  Voor kleine en grote honden
  Onze anti-blafband is geschikt voor kleine en middelgrote honden van 2,5 kg tot 60 kg. De halsband is verstelbaar van minimaal 20 cm tot maximaal 52 cm.

  De anti-blafband hoort nauwsluitend om de nek van uw hond te zitten, de band hoort niet te bewegen en er moet net genoeg ruimte zijn om 1 vinger tussen te kunnen krijgen.

  Materiaal en en afmetingen
  ✔ Materiaal: Hoogwaardig Nylon en Plastic
  ✔ Gewicht: 99 gram
  ✔ Afmetingen verpakking: 9 x 8 x 4,5 cm
  ✔ Kleur halsband: Zwart

  Verpakkingsinhoud
  ✔ 1 x Anti-blafband
  ✔ 4 x Decoratie frontje (blauw/roze/oranje/zwart)
  ✔ 1 x Handleiding (Nederlands)
  ✔ 2 x Batterijen

  Bestel vandaag nog je Doggie Anti Blafband en leer uw hond snel, eenvoudig en op een diervriendelijke manier te stoppen met blaffen.

  21,95


  Titel: Doggie™ premium Anti-Blafband - Vibratie én geluid
  Prijs: € 21,95
  Productcode: 9200000107181022


     


1 2 3 4 5 6 7 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top