Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Felix Original Mix Selectie in Gelei - Kattenvoer
  Felix Original Mix Selectie in Gelei - Kattenvoer Slimme katten weten wat ze willen, vooral als het om eten gaat! Daarom is Felix® Original kattenvoer gemaakt met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en bereid met malse stukjes in een heerlijke gelei. Het Felix® Original Jumbopack bestaat uit 44 zakjes natvoer met een selectie van vier verschillende smaken: 11 rund 11 kip 11 tonijn 11 zalm Kenmerken Kwalitatief hoogwaardige ingrediënten in gelei Bron van essentiële Omega 6-vetzuren Juiste combinatie van vitaminen en mineralen Bevat geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen Geschikt voor outdoor- én indoorkatten Felix® biedt een ruim assortiment van onweerstaanbare maaltijden aan in een heerlijke gelei, zo kan je elke dag je kat een andere favoriete maaltijd geven.

  13,90 13,9


  Titel: Felix Original Mix Selectie in Gelei - Kattenvoer
  Prijs: € 13,90
  Productcode: 9200000057816436


   


 • Catsan Hygiene Plus Kattenbakvulling - 20 liter
  Catsan Hygiene Plus Kattenbakvulling - 20 liter Kattenbakvulling | Catsan Hygiene Plus | 20 ltr Catsan Hygiene Plus is opgemaakt uit fijne mineraalkorrels. Deze 100% natuurlijke korrels bestaan uit kalk en kwartszand die het vocht absorberen als een spons. Deze unieke mineraalkorrels voorkomen de vorming van geurtjes drie keer effectiever dan standaard kattenbakvullingen. Dat blijkt uit onderzoek dat gebaseerd is op een geurcontroletest. Bovendien is de kattenbakvulling stofvrij. Catsan is onderdeel van het grote merk Mars en gelooft erin dat huisdieren de wereld beter maken. Ze geloven, zowel bij Mars als dochteronderneming Catsan, dan ook dat het leven van viervoeters en andere huisdieren gezonder en gelukkiger kan. Daar streven ze naar.

  12,95 12,95


  Titel: Catsan Hygiene Plus Kattenbakvulling - 20 liter
  Prijs: € 12,95
  Productcode: 9200000010738565


   


 • BIOKAT'S CLASSIC FRESH 18 L PAP
  BIOKAT'S CLASSIC FRESH 18 L PAP Grofkorrelige, klontvormende kattenbakvulling van natuurlijk klei Kattengrit moet niet alleen gebruiksvriendelijk zijn voor de kat, maar ook voor het baasje. Biokat’s Classic Fresh 3 in 1 is een kattenbakvulling die voor de kat fijn is om te gebruiken en die voor het baasje lekker ruikt en makkelijk schoon te maken is. Het grit heeft een heerlijke lentegeur. Om het beste resultaat te bereiken, is het aan te raden om het grit tijdens het vullen gelijkmatig te verdelen in verband met de verschillende korrelgroottes. Deponeer Biokat’s bij het huishoudelijk afval. Niet door het toilet spoelen! Berg de verpakking goed op voor kinderen en dieren om verstikking te voorkomen. Bewaar het grit op een droge plek. AromaProtect Formula De Classic Fresh korrels hebben een frisse lentegeur; verse kruiden, witte bloemen en een vleugje muskus zorgen ervoor dat dit kattengrit heerlijk ruikt. De lentegeur wordt gekenmerkt door de AromaProtect Formula. Met deze formule worden onaangename geurtjes ingesloten en komt juist de geurige lentegeur vrij. 3 soorten korrels Als je goed kijkt, zie je dat het Biokat’s Classic Fresh grit uit 3 verschillende korrelgroottes bestaat. De grote korrels hebben grote poriën. Ze werken als een spons en zullen alle geurtjes en vloeistoffen goed absorberen. De medium korrels zullen juist zorgen voor sterke klonten. De medium korrels klonten stevig aan elkaar zodra ze in contact komen met vloeistoffen, zo vormt zich een stevige klomp met stabiele houvast. Als laatste zijn er de kleine korrels, deze verhogen de reikwijdte. Omdat ze zo klein zijn, zitten ze tussen de gehele vulling verspreid en ondersteunen ze de grote en medium korrels. Duurzame productie Bij Biokat’s wordt ook aan het milieu gedacht. Het grit bestaat uit 100% natuurlijke klei, afkomstig uit gecontroleerde open groeven. Tijdens de mijnbouw wordt er goed op toegezien dat flora en fauna niet worden aangetast. Na de ontginning worden alle bieden door Biokat’s gehercultiveert zodat de natuur weer terugkeert. Biokat’s Classic Fresh 3 in 1 is verkrijgbaar in 10 l en 18 l.

  10,62 10,62


  Titel: BIOKAT'S CLASSIC FRESH 18 L PAP
  Prijs: € 10,62
  Productcode: 9200000127071526


   


 • BIOKAT'S MICRO CLASSIC 14 L
  BIOKAT'S MICRO CLASSIC 14 L De voordelen van Biokat’s Micro Classic: Extreem sterke geurbinding.
  Het geheim van onze excellente geurbinding zit in de hoogwaardige natuurklei die wij gebruiken.
  In de poriën daarvan worden onaangename geuren stevig opgesloten.
  Extreem sterke klonten: Biokat’s kattenbakkorrels vormen stevige klonten die gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Hoe steviger de klonten, hoe hygiënischer de kattenbak.
  Veel spaarzamer en zuiniger in het gebruik: Met een absorberend vermogen tot 300% kan bedragen - dankzij deze enorme zuigkracht zijn de kattenbakkorrels van Biokat’s ook zo zuinig in het gebruik. Ecologisch verantwoord: Biokat’s bevat natuurlijke kleisoorten die in onze regio in Zuid Duitsland worden gewonnen.
  Dat betekent dat de transportwegen kort zijn.
  Natuur en milieu worden daarom niet onnodig belast. Weet u eigenlijk hoe Biokat’s kattenbakkorrels ontstaan?
  Biokat’s kattenbakkorrels bestaan uit 100% natuurlijke kleisoorten die afkomstig zijn uit gecontroleerde afgravingen in onze regio.
  Tijdens de afgravingswerkzaamheden zorgen geologen ervoor dat het natuurlijk evenwicht van fauna en flora behouden blijft.
  Zo nestelen zeldzame vogelsoorten zoals de ijsvogel en de oeverzwaluw graag in de afgravingen van Biokat’s.
  Nadat de afgraving is stilgelegd wordt het gebied van de groeve door Biokat’s samen met de plaatselijke natuurbeschermingsorganisaties gerecultiveerd, zodat daar waardevolle biotopen en gemengde bossen ontstaan.

  7,27 7,27


  Titel: BIOKAT'S MICRO CLASSIC 14 L
  Prijs: € 7,27
  Productcode: 9200000020446973


   


 • Laserpen - USB Oplaadbaar - Kattenspeeltjes - 7 Ve
  Laserpen - USB Oplaadbaar - Kattenspeeltjes - 7 Ve Is jouw kat ook altijd zo lekker druk? En vindt jouw kat het ook hartstikke leuk om soms lekker wild te doen met een speeltje? En vind jij het stiekem misschien ook wel net zo leuk? Maar kun je maar niet dat ideale speeltje vinden, omdat er telkens opnieuw nieuwe batterijen in moeten? Of omdat het elke keer zo snel stuk gaat? Of omdat je kat het toch helemaal niks vindt…? Dan is de laserpen van JC Pets zeker iets voor jou en je kat! Dit is namelijk het leukste speeltje wat er is voor jouw huisdier! Met dit speeltje beleef je eindeloos speelplezier, zonder dat het snel kapot gaat of omdat er nieuwe batterijen in moeten. De laserpen is namelijk oplaadbaar via USB. Dit betekent dat je dus gewoon de oplader van je telefoon kunt gebruiken. De laserpen kan een afstand bereiken tot wel 50 meter! Ook beschikt de laserpen over wel 7 verschillende standen, zoals een smiley of een ster. Je kunt de laserpen zelfs gebruiken als mini-zaklamp en als uv lamp. 7 verschillende standen
  1. Zaklamp
  2. UV licht
  3. Laserpointer
  4. Smiley
  5. Ster
  6. Muis
  7. Vlinder JC Pets Laserpen
  We hebben al heel wat opgenoemd waarom dit nou het leukste speeltje is voor je huisdier. Maar er is nog veel meer! Je kunt de laserpen namelijk ook zakelijk gebruiken, bijvoorbeeld tijdens een presentatie, om makkelijk dingen aan te wijzen. De laserpen is gemaakt van premium RVS materiaal waardoor het niet snel kapot zal gaan. Ook kun je de laserpen via een USB poort in 1.5 uur volledig opladen. Door de laserpen vaak te gebruiken zorg je ervoor dat je kat genoeg lichaamsbeweging heeft, hierdoor voorkom je onwenselijk gedrag. Samenvatting JC Pets Laserpen
  ▶ Geschikt als katten/honden speelgoed
  ▶ Geschikt voor zakelijk/normaal gebruik
  ▶ USB Oplaadbaar (geen batterijen nodig)
  ▶ 7 verschillende standen
  ▶ Meer dan 50 meter afstand
  ▶ Milieuvriendelijk
  ▶ Genoeg lichaamsbeweging voor kat
  ▶ Voorkomt onwenselijk gedrag van kat
  ▶ Eindeloos speelplezier
  ▶ Premium kwaliteit
  ▶ Is leuk voor kat en baasje
  ▶ Te gebruiken als mini-zaklamp
  ▶ Draagbaar om de pols
  ▶ Geen snoer nodig
  ▶ Erg leuk om te krijgen als cadeau Waarschuwing: Gebruik de laserpen alleen in huis en schijn niet op andere mensen of gebouwen. Specificaties
  ✔ Merk: JC Pets
  ✔ Materiaal: RVS
  ✔ Inhoud verpakking: 1x JC Pets Laserpen
  ✔ Watt: 1 MW
  ✔ In 1.5 uur volledig opgeladen
  ✔ Blauw licht = opladen, geen licht = opgeladen ✅ Wij staan 100% achter ons product. Je bestelt bij ons altijd zonder enig risico. Je kunt namelijk altijd gebruik maken van de kosteloze 30 dagen tevredenheidsgarantie. Stop de JC Pets Laserpen nu in je winkelwagen en dan zorgen wij ervoor dat jij samen met je huisdier de leukste tijd zult krijgen!

  12,95 12,95


  Titel: Laserpen - USB Oplaadbaar - Kattenspeeltjes - 7 Ve
  Prijs: € 12,95
  Productcode: 9300000007893624


   


 • Biokat's Diamond Care Fresh 10 L
  Biokat's Diamond Care Fresh 10 L Met zuiver natuurlijke actieve kool voor een uiterst effectieve geurbinding.
  Diamond Care bevat zuiver natuurlijke actieve kool voor een uiterst effectieve geurbinding en aloë vera voor een milde verzorging.

  Wat is de „Diamond Formula™” van Biokat’s?
  Onze „Diamond Formula™” biedt extra, uiterst effectieve bescherming tegen onaangename geurtjes dankzij zuiver natuurlijke actieve kool en extra verzorging dankzij aloë vera.

  Onze „zwarte diamant”: uiterst effectieve actieve kool Onze zuiver natuurlijke actieve kool wordt gemaakt van kokosnootschalen, een duurzame grondstof. Actieve kool is een zeer poreuze vorm van koolstof met een enorm groot inwendig oppervlak. Als u slechts 2 gram actieve kool uit zou vouwen, zou dat beetje kool een totale oppervlakte hebben van maar liefst een half voetbalveld (2000 m2)! Door de speciale fysische eigenschappen worden geurstoffen op uiterst effectieve wijze vast aan de actieve kool gebonden. Dit eenvoudige principe staat bekend als de „vanderwaalskrachten”. Door het enorm grote oppervlak van de actieve kool en de vanderwaalskrachten kan de actieve kool ongelooflijk veel geurtjes uiterst effectief binden. In huishoudens wordt actieve kool al lange tijd gebruikt, bijv. in afzuigkappen, in geurfilters van koelkasten, in waterfilters en in schoenzolen. Als het om geurbinding gaat, is actieve kool dus een echte „zwarte diamant”!

  Onze „groene diamant”: milde verzorging dankzij aloë vera De aloë vera die in onze Diamond Care wordt gebruikt, is uitsluitend afkomstig van bladeren van de „Aloe barbadensis Miller”. Direct na de oogst worden de rijpe bladeren van de aloë vera van de plantages naar de fabriek gebracht, zodat hun waardevolle bestanddelen volledig behouden blijven. In de fabriek worden de bladeren met water gewassen en vervolgens met de hand geschild. Daarna worden de bladfilets verwerkt tot gel of geconcentreerde vloeistof of poeder. Voor Biokat’s Diamond Care wordt de aloë vera als vloeistof gebruikt en over het kattengrit gesproeid. Zo krijgen alle korrels een „verzorgende douche”. Test het zelf: Wrijf enkele korrels tussen uw vingers. Voelt u hoe zacht uw huid daarna aanvoelt? Een heerlijk gevoel dat lang aanhoudt! Uw kat zal gek zijn op dit gevoel, want katten zijn namelijk erg schone dieren. Aloë vera: onze „groene diamant”! ** Voor Diamond Care gebruiken wij aloë vera in een voor katten goed te verdragen hoeveelheid.

  7,27 7,27


  Titel: Biokat's Diamond Care Fresh 10 L
  Prijs: € 7,27
  Productcode: 9200000064531428


   


 • Whiskas 1+ Adult Voordeelpak Maaltijdzakjes - Vlee
  Whiskas 1+ Adult Voordeelpak Maaltijdzakjes - Vlee Je volwassen kat houdt van het goede leven. Soms zelfs nét een beetje te veel… Geef haar daarom WHISKAS® 1+ natvoer. Dit geeft haar precies de juiste hoeveelheid energie die ze nodig heeft om een gezond gewicht te behouden. De WHISKAS® 1+ maaltijdzakjes zijn afgestemde maaltijden in een smakelijke saus, perfect gebalanceerd om je kat gelukkig en gezond te helpen houden. De heerlijke stukjes vlees, ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten, vitaminen en mineralen geven je kat alle voedingsstoffen die ze nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Alle voordelen in een zakje
  • Huid & Vacht – Omega-6 vetzuren en zink dragen bij aan een gezonde huid en vacht.
  • Urinewegen – Een gebalanceerde mix van mineralen bevordert gezonde urinewegen.
  • Vochtgehalte – In een smakelijke saus ter ondersteuning van het vochtgehalte.
  • Immuunsysteem – Vitamine E en mineralen zorgen voor een sterk immuunsysteem.
  • Geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Elke dag een nieuwe smaaksensatie
  En de smaak? Om je pootjes bij af te likken… Want WHISKAS® maaltijdzakjes bevatten niet alleen alle ingrediënten die je volwassen kat van nature nodig heeft, ze zijn er ook in alle smaken en texturen waar ze het meest van houdt! Met diverse vis-, gevogelte en rundsmaken, verkrijgbaar in saus, gelei en als casserole stukjes. Zo raakt je kat nooit uitgekeken op WHISKAS®. Ingrediënten en voedingsadvies
  Dit voordeelpakket bevat 40 maaltijdzakjes à 100 gram met een selectie van vier vleessoorten in saus:
  ● 10 x Kip & erwtjes
  ● 10 x Lam & worteltjes
  ● 10 x Kalkoen
  ● 10 x Rund

  Bekijk de productspecificaties voor de samenstelling per smaak en een aanbevolen voedingsadvies passend bij het gewicht van je kat. Vul de maaltijd eventueel aan met WHISKAS® 1+ Adult droge brokjes. WHISKAS®, wereldwijd de nummer één in kattenvoeding!
  In welke levensfase je kat ook zit, we hebben volop variatie in voeding te bieden voor jou en je kat. Dit ontwikkelen we samen met onze voedingsdeskundigen en dierenartsen van WALTHAM, een toonaangevende autoriteit op het gebied van huisdiervoeding. Niet voor niks is WHISKAS® wereldwijd de nummer één in kattenvoeding!

  14,69 14,69


  Titel: Whiskas 1+ Adult Voordeelpak Maaltijdzakjes - Vlee
  Prijs: € 14,69
  Productcode: 9200000047816845


   


 • Hondenpoepzakjes - 300 stuks - 100% Biologisch Afb
  Hondenpoepzakjes - 300 stuks - 100% Biologisch Afb Krijg jij ook alleen maar klachten van je buurtbewoners dat je de drollen van je hond moet opruimen? En vind je het zelf toch ook wel een beetje onbeschoft om het te laten liggen? Maar kun je maar niet goede poepzakjes vinden omdat ze te klein zijn? Of omdat ze steeds doorscheuren en omdat ze steeds die vieze lucht doorlaten?

  Dan zijn de biologisch afbreekbare poepzakjes van JC pets de oplossing!

  De JC poepzakjes zijn de enige poepzakjes die 100% recyclebaar zijn en daardoor gewoon in de groene container kunnen. De poepzakjes zijn van stevig materiaal gemaakt, waardoor ze niet doorscheuren. Ideaal om mee te nemen tijdens een lange wandeling met je hond. Gun jezelf een rustige wandeling met je hond zonder zorgen over het moeten opruimen van drollen.

  Milieuvriendelijk
  De poepzakjes zijn erg milieuvriendelijk. Ze zijn namelijk 100% recyclebaar. De zakjes zijn gemaakt van maïszetmeel. De hernieuwbare grondstof is biologisch afbreekbaar en voldoet aan de Europese richtlijnen voor composteerbaarheid. Hierdoor kun je ze dus gewoon in de groene container doen. Stop met het kopen van plastic poepzakjes en help het milieu ook een beetje!

  Genoeg voorraad
  Gemiddeld gebruikt één hond twee poepzakjes per dag, dus met 300 poepzakjes heb je genoeg voor de komende maanden. Mocht je meer honden hebben wordt het aangeraden om meer te kopen, zodat je niet snel uit voorraad bent.

  Is het opruimen van drollen verplicht?
  Het opruimen van de ontlasting is overal verplicht. Als je dit niet doet kun je een boete krijgen van € 140,=. In sommige gemeenten is het zelfs verplicht om poepzakjes bij je te hebben. Mocht je dit niet doen kun je een boete van € 90,= verwachten.

  Samenvatting
  ▶ 100% recyclebaar
  ▶ Milieuvriendelijk
  ▶ Voor in de groene bak
  ▶ Stevig materiaal
  ▶ Past veel in
  ▶ Gemakkelijk te sluiten
  ▶ Past in poepzak houders
  ▶ Genoeg voorraad
  ▶ Komen geen geuren doorheen
  ▶ Inhoud verpakking: 20 rollen van 15 poepzakjes
  ▶ Merk: JC Pets
  ▶ Materiaal: Maïszetmeel
  ▶ Afmeting poepzak: 30cm - 22cm

  ✅ Wij staan 100% achter ons product. Je bestelt bij ons altijd zonder enig risico. Je kunt namelijk altijd gebruik maken van de kosteloze 30 dagen tevredenheidsgarantie.

  Stop de poepzakjes nu in je winkelwagen en dan zorgen wij ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over het opruimen van drollen!

  12,50 12,5


  Titel: Hondenpoepzakjes - 300 stuks - 100% Biologisch Afb
  Prijs: € 12,50
  Productcode: 9300000004680272


   


 • LifeGoods Drinkfontein voor Katten en Honden - Poe
  LifeGoods Drinkfontein voor Katten en Honden - Poe De drinkfontein van LifeGoods is geschikt voor katten en honden van (middel)groot tot klein formaat. De drinkfontein is uitgerust met drie verschillende standen en heeft een waterreservoir van 2 liter. Het koolstoffiltersysteem en de pomp houden het water schoon en zuurstofrijk. De drinkfontein maakt bijna geen geluid, heeft een laag energieverbruik en is binnen handomdraai geïnstalleerd!

  Drie verschillende standen
  De LifeGoods drinkfontein beschikt over drie verschillende standen en kan zo worden afgesteld op de wensen van jouw huisdier. De bloemenwaterval geeft een stroom zoals een bidet en is ideaal voor katten. De waterval en fontein geven een bubbelend effect aan het water en is ideaal voor honden. De fontein geeft een licht bewegend water en is geschikt voor de iets voorzichtigere honden en katten. Ideaal dus voor honden en katten van ieder formaat.

  Bevordert de gezondheid
  Sommige honden of katten hebben er een pootje van om niet voldoende te drinken. Een drinkfontein kan dan uitkomst bieden voor je hond of kat om ze zo voldoende (of meer) te laten drinken. Het stromende water van de fontein prikkelt namelijk de hond of kat om te komen kijken en verhoogt de drinkintentie. Wel zo fijn, want voldoende water drinken bevordert de gezondheid van je geliefde huisdier!

  Voordelen:
  ▶ Circulatie- en filtersysteem
  ▶ Geschikt voor honden en katten
  ▶ Fluisterstil & laag energieverbruik
  ▶ Drie verschillende standen
  ▶ Waterreservoir: twee liter
  ▶ Eenvoudig in gebruik
  ▶ Inclusief vier filter pads

  Fluisterstil en laag energieverbruik
  De LifeGoods drinkfontein is uitgerust met een super stille pomp. Fijn en veilig voor je huisdier en geen irritant zoemend geluid voor jou. Daarnaast heeft de pomp ook nog een zeer laag energieverbruik (2W).

  Drinkfontein met circulatie- en filtersysteem
  De drinkfontein is uitgerust met een pomp die zorgt voor circulatie en filtering via een koolstoffilter. Hierdoor blijft het water constant circuleren en neemt het meer zuurstof op. Door de koolstoffilter worden alle haren, viezigheid, smaakjes en geurtjes uit het water gefilterd. Zo heeft je hond of kat altijd het meest verse en gezonde water! Bij de drinkfontein worden vier koolstoffilters meegeleverd. De fontein is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en BPA-vrij plastic. Dit zorgt ervoor dat er geen schadelijke stoffen binnen komen bij de huisdieren. Veiligheid staat uiteraard voorop!

  CE-markering
  Omdat veiligheid voorop staat, heeft de LifeGoods drinkfontein een CE-markering. Dit betekent dat het product voldoet aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en prestatie. Zo heb je het beste voor je huisdier.

  Inhoud Verpakking:
  ➜ 1 x Drinkfontein
  ➜ 1 x Waterpomp
  ➜ 1 x AC-adapter
  ➜ 4 x Filters
  ➜ 1 x Bloementuit
  ➜ 1 x Normale tuit
  ➜ 1 x Handleiding

  Specificaties:
  ✔ Merk: LifeGoods
  ✔ Materiaal: Plastic
  ✔ Kleur: Wit, Blauw
  ✔ Gewicht: 600 gram
  ✔ Afmetingen: 18cm x 18cm x 15cm
  ✔ Inhoud waterreservoir: 2 liter
  ✔ Aantal standen: Drie
  ✔ Input voltage: 110V-220V, 0,1A, 50H
  ✔ Output voltage: 12V – 250mA
  ✔ Energieverbruik: 2W
  ✔ Low noise: Ja
  ✔ IP68 Waterproof: Ja
  ✔ Type filters: Koolstoffilter rond
  ✔ BPA-vrij: Ja
  ✔ Geschikt voor honden: Ja
  ✔ Geschikt voor katten: Ja
  ℹAdvies: Reinig de pomp en filter minimaal om de twee weken (mede afhankelijk van de waterhardheid).
  ℹLet op: Zorg er voor dat de pomp volledig onder water staat wanneer je de pomp voor de 1e keer gebruikt.

  32,99 32,99


  Titel: LifeGoods Drinkfontein voor Katten en Honden - Poe
  Prijs: € 32,99
  Productcode: 9200000100374269


   


 • Whiskas 1+ Vis Selectie in Gelei maaltijdzakjes mu
  Whiskas 1+ Vis Selectie in Gelei maaltijdzakjes mu Je volwassen kat houdt van het goede leven. Soms zelfs nét een beetje te veel… Geef haar daarom WHISKAS® 1+ natvoer. Dit geeft haar precies de juiste hoeveelheid energie die ze nodig heeft om een gezond gewicht te behouden. De WHISKAS® 1+ maaltijdzakjes zijn afgestemde maaltijden in een smakelijke gelei, perfect gebalanceerd om je kat gelukkig en gezond te helpen houden. De heerlijke stukjes vlees, ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten, vitaminen en mineralen geven je kat alle voedingsstoffen die ze nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Alle voordelen in een zakje
  • Huid & Vacht – Omega-6 vetzuren en zink dragen bij aan een gezonde huid en vacht.
  • Urinewegen – Een gebalanceerde mix van mineralen bevordert gezonde urinewegen.
  • Vochtgehalte – In een smakelijke gelei ter ondersteuning van het vochtgehalte.
  • Immuunsysteem – Vitamine E en mineralen zorgen voor een sterk immuunsysteem.
  • Geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Elke dag een nieuwe smaaksensatie
  En de smaak? Om je pootjes bij af te likken… Want WHISKAS® maaltijdzakjes bevatten niet alleen alle ingrediënten die je volwassen kat van nature nodig heeft, ze zijn er ook in alle smaken en texturen waar ze het meest van houdt! Met diverse vis-, gevogelte en rundsmaken, verkrijgbaar in saus, gelei en als casserole stukjes. Zo raakt je kat nooit uitgekeken op WHISKAS®. Ingrediënten en voedingsadvies
  Dit voordeelpakket bevat 40 maaltijdzakjes à 100 gram met een selectie van vier vissoorten in gelei:
  ● 10 x Zalm
  ● 10 x Tonijn
  ● 10 x Koolvis
  ● 10 x Witvis

  Bekijk de productspecificaties voor de samenstelling per smaak en een aanbevolen voedingsadvies passend bij het gewicht van je kat. Vul de maaltijd eventueel aan met WHISKAS® 1+ Adult droge brokjes. WHISKAS®, wereldwijd de nummer één in kattenvoeding!
  In welke levensfase je kat ook zit, we hebben volop variatie in voeding te bieden voor jou en je kat. Dit ontwikkelen we samen met onze voedingsdeskundigen en dierenartsen van WALTHAM, een toonaangevende autoriteit op het gebied van huisdiervoeding. Niet voor niks is WHISKAS® wereldwijd de nummer één in kattenvoeding!

  14,19 14,19


  Titel: Whiskas 1+ Vis Selectie in Gelei maaltijdzakjes mu
  Prijs: € 14,19
  Productcode: 9200000047816843


   


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top