AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Aquatabs waterzuiveringstabletten | 50 stuks
  Aquatabs waterzuiveringstabletten | 50 stuks Waterzuiveringstabletten Aquatabs 50 stuks Veilig drinkwater in 30 minuten met Aquatabs Aquatabs waterzuiveringstabletten doden schadelijke micro-organismen binnen 30 minuten. Survival, avontuurlijke vakantie of op een ander moment geen toegang tot veilig drinkwater? Aquatabs waterzuiveringstabletten zorgen voor veilig water voor het koken of als drinkwater bij buitenactiviteiten, kamperen en survival tochten. Aquatabs waterzuiveringstabletten zijn ook voor elk noodpakket de beste keus. Waterzuiveringstabletten van Aquatabs voor élk huishouden of noodpakket We raden iedereen aan om altijd waterzuiveringstabletten in huis te hebben. Aquatabs zorgen er namelijk voor dat er ook in noodsituaties altijd veilig drinkwater beschikbaar is. Waterzuiveringstabletten worden geadviseerd voor elk noodpakket en zijn daarin eigenlijk onmisbaar.

  8,00 8


  Titel: Aquatabs waterzuiveringstabletten | 50 stuks
  Prijs: € 8,00
  Productcode: 9300000004093718


   


 • LevinQ Waterzuiveringstabletten 50 Tabletten a 1 L
  LevinQ Waterzuiveringstabletten 50 Tabletten a 1 L Waterzuiveringstabletten 50 Tabletten Oasis - Veilig Drinkwater wereldwijd gebruikt door British Army NATO
  + 1 paar LevinQ Handschoenen PE. Lange houdbaarheidsdatum tot 2027!

  Heerlijk helder drinkwater, dat is wat je wilt als je onderweg bent tijdens het kamperen of in de outdoor. Oasis is voor het gebruik van water uit de natuur. De tabletten zijn ontwikkeld voor het dagelijks gebruik van drinkwater en goedgekeurd door de NFS.

  Het gebruik is zeer eenvoudig en makkelijk te doseren, een tablet toevoegen aan 1 liter water en het water is veilig om te drinken. Ideaal voor onderweg als je water uit de natuur wilt gebruiken. Een aanrader voor alle standaard uitrustingen voor onderweg tijdens een trektocht, survivaltocht of tijdens het kamperen in de natuur.
  In totaal dus 50 tabletten goed voor in totaal 50 liter water.

  Deze waterzuiveringstabletten zijn ook ideaal voor het zuiveren van water voor het veilig wassen van fruit en groente.
  Het is aanbevolen om fruit en groente na het wassen nog een tijdje te laten weken in het gezuiverde water.

  Gebruiksaanwijzing: Voeg 1 tablet toe aan 1 liter water. Roer het water na 15 minuten goed door en laat het daarna nog 15 minuten staan. Nu heeft de tablet het water ontsmet.

  1 X 1 tablet behandeld 1 liter water
  5 strips x 10 tabletten a 8,5 mg is totaal 50 tabletten
  NATO approved: NSN-6850-99-2589157

  6,95 6,95


  Titel: LevinQ Waterzuiveringstabletten 50 Tabletten a 1 L
  Prijs: € 6,95
  Productcode: 9300000084986058


   


 • Katadyn BeFree Waterfilter - 1L - Blauw - Transpa
  Katadyn BeFree Waterfilter - 1L - Blauw - Transpa Met het BeFree waterfilter van Katadyn beschik je altijd en overal over vers drinkwater. Het BeFree waterfilter systeem is niet alleen superlicht "slechts 63gram" het is bovendien zeer compact mee te nemen en vriendelijk in gebruik.
  Als je het filter niet gebruikt is het Katadyn BeFree filter zeer compact mee te nemen (flexibele drinkzak) deze is bovendien bijzonder sterk en duurzaam.
  1 filter cartridge is te gebruiken tot wel 1000 Liter en verwijdert alle bacterien en protozoa (Let op dit filter verwijdert geen virussen!)

  I.c.m. tabletten of hadex druppels worden ook virussen verwijdert met het systeem)

  • Aanvullende gegevens:
  - Ultralicht
  - Antibacteriëel
  • Gewicht: 63 g

  Afmetingen

  • Maat (H x B x L): 26,5 x 8 x 6,5 cm

  Waterzuiveraar

  • Type: waterfilter
  • Toepassingsgebied: filteren

  Werkwijze

  • Type: filter
  • Vruchtbaarheid: 2 L / min


  54,95 54,95


  Titel: Katadyn BeFree Waterfilter - 1L - Blauw - Transpa
  Prijs: € 54,95
  Productcode: 9200000088400166


   


 • OnePro® Waterfilter Straw - Personal Water Filter
  OnePro® Waterfilter Straw - Personal Water Filter Ben jij opzoek naar een Water Filter Straw? Ga je graag kamperen, hiken, of maak je graag lange wandeltochten? Dan zou het toch heerlijk zijn om zonder gedoe te kunnen genieten van je avontuur? Goed nieuws, wij bij OnePro hebben de perfecte all-in-one oplossing! Wij zorgen ervoor dat je schoon drinkwater op elk moment en op elke plek bij je draagt!

  De Water Filter Straw van OnePro
  De Premium Water Filter Straw zorgt ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over je eigen gezondheid en die van je dierbaren. Hierdoor kun je geweldig genieten van je vakantie of lange wandeltocht. Leuke extra: Door het gebruik van de Water Filter Straw bespaar je op maarliefst 2000 plastic flessen! Dus je draagt ook nog eens bij aan een betere samenleving! Door het gebruik van efficiënte filtertechnieken verwijdert de Water Filter Straw van OnePro maar liefst 99.9999% van alle bacteriën, protozoa en microplastics. (Ondersteund door wetenschappelijk onderzoek)

  Waarom steeds meer avonturiers voor de Water Filter Straw van OnePro kiezen: Herbruikbaar: Met de Water Filter Straw van OnePro kun je maarliefst 1500 Liter water filteren voordat hij vervangen moet worden. Geniet dus van jarenlang plezier! Licht en compact: Door zijn kleine omvang en licht gewicht (0,1 kg) is dit product ideaal om overal mee naar toe te nemen. Je zult niet eens merken dat je het bij je hebt! Eenvoudig in gebruik: De Water Filter is geschikt voor bijna elke fles en is gemakkelijk aan te sluiten. Wil je water meenemen tijdens je tocht? Wij leveren een waterzak van 450 mL mee zodat je gemakkelijk water mee kan nemen mocht je dat willen. Eenvoudig onderhoud: Voor een optimale werking van het product kun je na elke filtering blazen op het filter zodat hij niet verstopt raakt.

  Populair cadeau voor familie, vrienden of kennissen die graag op reis gaan en buiten zijn Heb jij nou een vriend of familielid die helemaal weg is van avontuurlijke tochten? Dan is de Water Filter Straw van OnePro het perfecte cadeau! Zo zorg je ervoor dat hij of zij optimaal van zijn trip geniet en op elke situatie voorbereid is.

  Benieuwd wat er in de verpakking zit?

  Je ontvangt: ✓ OnePro Water Filter Straw ✓ Waterzak (450 mL) ✓ Karabijnhaak ✓ Waterslangetje ✓ Waterspuit

  Is de Water Filter Straw van OnePro, om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis. Let op: De Water Filter Straw niet in de vaatwasmachine doen of invriezen. Hierdoor kan de filter beschadigen.

  Kies vandaag voor jouw Persoonlijke Water Filter Straw en geniet morgen van schoon drinkwater  19,98 19,98


  Titel: OnePro® Waterfilter Straw - Personal Water Filter
  Prijs: € 19,98
  Productcode: 9300000101183182


   


 • Katadyn Pocket Filter - Waterfilter - Zwart
  Katadyn Pocket Filter - Waterfilter - Zwart De Katadyn Pocket Filter is een echte klassieker van Katadyn. Het is het meest gebruikte filter door de jaren heen. Deze robuuste filter is gemaakt van uiterst duurzame materialen en staat zijn mannetje onder de extreemste omstandigheden. Geschikt voor hoog volume, wereldreizen of expedities. Het keramisch filter (met zilvernitraat) werkt effectief tegen bacteriën en protozoa.

  Eigenschappen van de Katadyn Pocket Filter:
  • Keramisch Filter (met zilvernitraat)
  • Gemaakt van uiterst duurzame materialen.
  • Geschikt voor hoog volume.
  • Capaciteit: tot 50.000 liter
  • Output: 1 liter/minuut
  • Poriegrootte: 0,2 micron

  305,00 305


  Titel: Katadyn Pocket Filter - Waterfilter - Zwart
  Prijs: € 305,00
  Productcode: 9200000015499136


   


 • Premium Personal Water Filter Straw - Complete set
  Premium Personal Water Filter Straw - Complete set Dit filter is gekozen tot “beste innovatie van het jaar” in 2005 (Time magazine), geeft mensen de mogelijkheid om direct water te drinken uit de meest vervuilde zoetwaterbronnen. Denk aan rivieren, plassen, etc. Erg handig om bij je te hebben gedurende een avontuurlijke tocht. Apeiron is ideaal voor mensen die zich willen voorbereiden op noodsituaties of voor mensen die houden van kamperen, hiken en lange wandeltochten en direct uit meren, stroompjes of rivieren willen drinken maar niet zeker zijn of het water drinkbaar is. De Apeiron filtert de volgende bacteriën:

  Escherichia coli,
  Campylobacter,
  Vibrio cholerae,
  Pseudomonas aeruginosa,
  Shigella
  Salmonella
  En de volgende parasieten:

  Giardia lamblia (“Beaver Fever”)
  Cryptosporidium Parvum
  Entamoeba histolytica.
  Filtert 1000 liter van zeer vervuild water! Doordat het filter maar 57 gram weegt is dit een tool die je niet wilt missen.

  Geen nasmaak: Apeiron gebruikt geen jodiumhoudende of gejodeerde harschemicaliën

  Verwijdert 99,9999999% van de watergedragen bacteriën, waaronder E. coli en salmonella
  Verwijdert 99,999% watergedragen protozoa, waaronder Giardia en Cryptosporidium
  Verwijdert 99,999% microplastics

  Let op niet in de vaatwasser gebruiken of in laten vriezen, dit kan schade aan het filter toebrengen!

  Na het gebruik van de Apeiron doe je een backflush door een een ademteug in het mondstuk te blazen om het achtergebleven water uit het filter te halen. Als je schoon water in de buurt hebt zuig dan wat water in het filter en spoel het weer terug. Daarna een paar keer schudden en beide uiteinden open geklapt aan de lucht laten drogen bij kamertemperatuur.

  21,99 21,99


  Titel: Premium Personal Water Filter Straw - Complete set
  Prijs: € 21,99
  Productcode: 9300000051352765


   


 • Oasis - Waterzuiveringstabletten - 50 tabletten
  Oasis - Waterzuiveringstabletten - 50 tabletten Waterzuiveringstabletten van Oasis. De waterzuiveringstabletten van Oasis worden geleverd in een doos van 50 stuks. Je gebruikt deze waterzuiveringstabletten om verdacht drinkwater geheel te zuiveren en de houdbaarheid van normaal drinkwater te verlengen.

  Ideaal dus als je onderweg bent tijdens een avontuurlijke reis.

  Door 1 tablet op te lossen in 1 liter water en dan 30 minuten te wachten, even roeren en klaar om te drinken. Bij erg vervuild water kan je 2 tabletten gebruiken.

  De tabletten zuiveren water op chloorbasis.

  Deze waterzuiveringstabletten zijn uitermate geschikt om water te zuiveren voor het veilig wassen van groente en fruit. Hierbij is het aan te raden om groente en fruit na het wassen nog even te laten weken in het gezuiverde water. Waterzuiveringstabletten mogen in geen enkel noodpakket, survival-pakket en huishouden ontbreken. Eén waterzuiveringstablet is geschikt voor het zuiveren van één liter water.

  Waterzuiveringstabletten van Oasis zijn NATO goedgekeurd en worden al jaren gebruikt door diverse krijsmachten en hulporganisaties.

  9,50 9,5


  Titel: Oasis - Waterzuiveringstabletten - 50 tabletten
  Prijs: € 9,50
  Productcode: 9200000074596107


   


 • LevinQ Oasis Waterzuiveringstabletten - 5 Jaar Hou
  LevinQ Oasis Waterzuiveringstabletten - 5 Jaar Hou De waterzuiveringstabletten van Oasis worden geleverd in een strip van 10 stuks met LevinQ® handschoenen. Lange houdbaarheidsdatum tot 2027! Oasis Water Purification Tablets set van 10 tabletten- reinigt en desinfecteert water, maakt het water veilig om te drinken en beschermt tegen ziektekiemen (bacterien en virussen). Los één tablet op per 20-25 liter drinkwater en laat de vloeistof 30 minuten rusten voor gebruik, goed roeren. Eenmaal opgelost is de vloeistof bijna smaakloos en kunt u deze veilig gebruiken als drinkwater, voor wonddesinfectie, of bijvoorbeeld voor het afspoelen van groente en fruit.. Het behandelde water heeft na de voorgeschreven dosering dan de door de Wereldgezondheidsorganisatie aanbevolen dosering van 5 ppm beschikbaar chloor (5 mg chloor per liter water). De drinkwatertabletten zijn een onmisbare toevoeging voor reis- en buitenactiviteiten zoals kamperen, festivals, outdoor, wandelen, noodsituaties. Je gebruikt deze waterzuiveringstabletten om verdacht drinkwater geheel te zuiveren en de houdbaarheid van normaal drinkwater te verlengen. Elk chloortablet bevat 167 mg actief ingrediënt (natriumdichloorisocyanuraat). Ook kunnen deze tabletten worden gebruikt in de tank van uw WaterRower roeiapparaat om algengroei tegen te gaan. Waterzuiveringstabletten van Oasis zijn NATO goedgekeurd en worden al jaren gebruikt door diverse krijsmachten en hulporganisaties.

  9,95 9,95


  Titel: LevinQ Oasis Waterzuiveringstabletten - 5 Jaar Hou
  Prijs: € 9,95
  Productcode: 9300000000387769


   


 • Intex filtercartridges H - set van 12 stuks
  Intex filtercartridges H - set van 12 stuks Om uw zwembadwater heerlijk schoon te houden, is het belangrijk om uw filter regelmatig te vervangen. Wij adviseren u om dit ongeveer elke 2 weken te doen. Om deze reden hebben wij een filterset voor u samengesteld met daarin 12 filters. U bent hiermee in 1 klap de hele zomer voorzien en dat voor de voordeligste prijs!
  Deze filters zijn geschikt voor de kleinste pomp (28602GS).

  40,25 40,25


  Titel: Intex filtercartridges H - set van 12 stuks
  Prijs: € 40,25
  Productcode: 9200000128503725


   


 • LevinQ Waterzuiveringstabletten 120 Tabletten a 1
  LevinQ Waterzuiveringstabletten 120 Tabletten a 1 Waterzuiveringstabletten 120 Tabletten Oasis - Veilig Drinkwater wereldwijd gebruikt door British Army NATO
  + 1 paar LevinQ Handschoenen PE. Lange houdbaarheidsdatum tot 2027! Heerlijk helder drinkwater, dat is wat je wilt als je onderweg bent tijdens het kamperen of in de outdoor. Oasis is voor het gebruik van water uit de natuur. De tabletten zijn ontwikkeld voor het dagelijks gebruik van drinkwater en goedgekeurd door de NFS. Het gebruik is zeer eenvoudig en makkelijk te doseren, een tablet toevoegen aan 1 liter water en het water is veilig om te drinken. Ideaal voor onderweg als je water uit de natuur wilt gebruiken. Een aanrader voor alle standaard uitrustingen voor onderweg tijdens een trektocht, survivaltocht of tijdens het kamperen in de natuur.
  In totaal dus 120 tabletten goed voor in totaal 120 liter water. Deze waterzuiveringstabletten zijn ook ideaal voor het zuiveren van water voor het veilig wassen van fruit en groente.
  Het is aanbevolen om fruit en groente na het wassen nog een tijdje te laten weken in het gezuiverde water. Gebruiksaanwijzing: Voeg 1 tablet toe aan 1 liter water. Roer het water na 15 minuten goed door en laat het daarna nog 15 minuten staan. Nu heeft de tablet het water ontsmet.

  1 X 1 tablet behandeld 1 liter water
  12 strips x 10 tabletten a 8,5 mg is totaal 120 tabletten
  NATO approved: NSN-6850-99-2589157

  12,95 12,95


  Titel: LevinQ Waterzuiveringstabletten 120 Tabletten a 1
  Prijs: € 12,95
  Productcode: 9300000082784757


   


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top