AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


 • Aquatabs - Waterzuiveringstabletten - 2X50 stuks

  Aquatabs - Waterzuiveringstabletten - 2X50 stuks Waterzuiveringstabletten Aquatabs 2x50 stuks Veilig drinkwater in 30 minuten met Aquatabs Aquatabs waterzuiveringstabletten doden schadelijke micro-organismen binnen 30 minuten. Survival, avontuurlijke vakantie of op een ander moment geen toegang tot veilig drinkwater? Aquatabs waterzuiveringstabletten zorgen voor veilig water voor het koken of als drinkwater bij buitenactiviteiten, kamperen en survival tochten. Aquatabs waterzuiveringstabletten zijn ook voor elk noodpakket de beste keus. Gebruiksaanwijzing:
  1. Je vult een fles met 1 liter water en voegt 1 tablet toe.
  2. Even schudden.
  3. Na 30 minuten weer goed schudden.
  4. Nu is het klaar voor gebruik!
  16,60 16,6


  Titel: Aquatabs - Waterzuiveringstabletten - 2X50 stuks
  Prijs: € 16,60
  Productcode: 9200000104469114


    • TrailAqua Waterfilter Survival 0.1Micron - Filtert Bacteriën - Snelle Drinkwaterfilter en Waterzuivering met Waterzak voor Outdoor, Kamperen, Preppen, Noodgeval en Wandelen

  TrailAqua Waterfilter Survival 0.1Micron - Filtert Trailaqua Waterfilter Survival: Uw Onmisbare Partner voor Outdoor Avonturen Ben je een liefhebber van hiking, trekking of wildkamperen? De Trailaqua personal waterfilter is uw betrouwbare bron van schoon en veilig drinkwater, waar uw reis u ook brengt. Waarom Trailaqua? Snelste Waterflow: Ideaal voor trekking en hiking, met een filtersnelheid tot 1100ml per minuut. Geavanceerde Technologie: Perfect voor slootwater, verwijdert bacteriën, protozoa, microplastics en meer. Doorzichtig: Uniek in outdoor waterfilters, om de vervuiling in de filter te controleren. Inclusief Waterzak: 2L waterzak met ergonomische opening, ideaal voor reizen en kamperen. Robuust en Lichtgewicht: Weegt slechts 75 gram, ideaal voor wandelen. Getest en Bewezen: Getest in het SGS water laboratorium in België. Belgisch Bedrijf: Snelle klantenondersteuning, uw partner in survival. Extra Voordelen: 350.000 Liter Filtercapaciteit: Voor vele avonturen. Verwijdert Microplastics: Tegen moderne verontreinigingen. Compatibel met Actieve Koolstoffilter: Met extra zuiveringsopties. Trailaqua Waterfilter - Een Must-Have voor Elke Outdoor Enthousiasteling Of u nu een lange wandeling maakt, gaat kamperen, of gewoon een betrouwbare bron van schoon water nodig heeft, de Trailaqua waterfilter is uw perfecte reisgenoot. Koop Nu! Ervaar de vrijheid en veiligheid van de Trailaqua waterfilter. Uw Avontuur Wacht, en Trailaqua is er om u te Begeleiden Of u nu op zoek bent naar een waterfilter voor kamperen, wandelen, wildkamperen, of als essentieel onderdeel van uw noodpakket, Trailaqua is de beste waterfilter voor outdoor avonturen. Lichtgewicht en duurzaam, het is de ideale waterfilter voor survival situaties en de perfecte metgezel voor uw volgende avontuur. Bekijk onze productvideo of contacteer ons voor meer informatie. Uw avontuur wacht, en Trailaqua is er om u te begeleiden.

  59,99 59,99


  Titel: TrailAqua Waterfilter Survival 0.1Micron - Filtert
  Prijs: € 59,99
  Productcode: 9300000022881733


    • Premium Personal Water Filter Straw - Complete set - Waterfilter - Waterfles - Outdoor life - Survival - BPA-vrij - Filtert 1500L

  Premium Personal Water Filter Straw - Complete set Dit filter is gekozen tot “beste innovatie van het jaar” in 2005 (Time magazine), geeft mensen de mogelijkheid om direct water te drinken uit de meest vervuilde zoetwaterbronnen. Denk aan rivieren, plassen, etc. Erg handig om bij je te hebben gedurende een avontuurlijke tocht. Apeiron is ideaal voor mensen die zich willen voorbereiden op noodsituaties of voor mensen die houden van kamperen, hiken en lange wandeltochten en direct uit meren, stroompjes of rivieren willen drinken maar niet zeker zijn of het water drinkbaar is. De Apeiron filtert de volgende bacteriën:

  Escherichia coli,
  Campylobacter,
  Vibrio cholerae,
  Pseudomonas aeruginosa,
  Shigella
  Salmonella
  En de volgende parasieten:

  Giardia lamblia (“Beaver Fever”)
  Cryptosporidium Parvum
  Entamoeba histolytica.
  Filtert 1000 liter van zeer vervuild water! Doordat het filter maar 57 gram weegt is dit een tool die je niet wilt missen.

  Geen nasmaak: Apeiron gebruikt geen jodiumhoudende of gejodeerde harschemicaliën

  Verwijdert 99,9999999% van de watergedragen bacteriën, waaronder E. coli en salmonella
  Verwijdert 99,999% watergedragen protozoa, waaronder Giardia en Cryptosporidium
  Verwijdert 99,999% microplastics

  Let op niet in de vaatwasser gebruiken of in laten vriezen, dit kan schade aan het filter toebrengen!

  Na het gebruik van de Apeiron doe je een backflush door een een ademteug in het mondstuk te blazen om het achtergebleven water uit het filter te halen. Als je schoon water in de buurt hebt zuig dan wat water in het filter en spoel het weer terug. Daarna een paar keer schudden en beide uiteinden open geklapt aan de lucht laten drogen bij kamertemperatuur.

  19,95 19,95


  Titel: Premium Personal Water Filter Straw - Complete set
  Prijs: € 19,95
  Productcode: 9300000051352765


    • Aquatabs waterzuiveringstabletten | 50 stuks

  Aquatabs waterzuiveringstabletten | 50 stuks Waterzuiveringstabletten Aquatabs 50 stuks Veilig drinkwater in 30 minuten met Aquatabs Aquatabs waterzuiveringstabletten doden schadelijke micro-organismen binnen 30 minuten. Survival, avontuurlijke vakantie of op een ander moment geen toegang tot veilig drinkwater? Aquatabs waterzuiveringstabletten zorgen voor veilig water voor het koken of als drinkwater bij buitenactiviteiten, kamperen en survival tochten. Aquatabs waterzuiveringstabletten zijn ook voor elk noodpakket de beste keus. Waterzuiveringstabletten van Aquatabs voor élk huishouden of noodpakket We raden iedereen aan om altijd waterzuiveringstabletten in huis te hebben. Aquatabs zorgen er namelijk voor dat er ook in noodsituaties altijd veilig drinkwater beschikbaar is. Waterzuiveringstabletten worden geadviseerd voor elk noodpakket en zijn daarin eigenlijk onmisbaar.

  8,65 8,65


  Titel: Aquatabs waterzuiveringstabletten | 50 stuks
  Prijs: € 8,65
  Productcode: 9300000004093718


    • Waterzuiveringstabletten - 50 tabletten - waterzuivering - drinkwater zuiveren - tabletten op chloorbasis - aqua purifier tablets

  Waterzuiveringstabletten - 50 tabletten - waterzui Waterzuiveringstabletten zijn bruistabletten van NaDCC die water zuiveren zodat het veilig drinkbaar is. Ze doden micro-organismen in het water om dysenterie, diarree, cholera en andere door water overgedragen ziekten te voorkomen. Waterzuiveringstabletten doden bacteriën, bacteriesporen, cysten, algen, schimmels, protozoa en virussen en zijn vooral dodelijk voor Entamoeba Histolytica. Onder andere de veroorzakende watergedragen organismen rechts worden gedood door Water Purification Tablets. Waterzuiveringstabletten zijn Halal-gecertificeerd en gecontroleerd volgens Halal-normen. Hydrachem staat op de lijst van NSF International en het assortiment waterzuiveringstabletten is gecertificeerd volgens NSF Standard 60. Hydrachem produceert in het Verenigd Koninkrijk volgens de GMP-normen. Onze standaard waterzuiveringstabletten bieden de door de WHO aanbevolen 5ppm voor noodwaterzuivering. Voor huishoudelijke situaties waar een schone bron wordt gebruikt, kunnen we Home Water Purification Tablets leveren die de aanbevolen 2ppm leveren.

  50 tabletten per verpakkingseenheid
  WATERZUIVERINGSTABLETTEN WORDEN GEBRUIKT DOOR 'S WERELDS TOONAANGEVENDE NGO'S HET IS BEWEZEN DAT OASIS WATERZUIVERINGSTABLETTEN SCHADELIJKE WATERORGANISMEN DODEN EFFECTIEF TEGEN ORGANISMEN DIE ZIEKTEN VEROORZAKEN ZOALS TYFUS, CHOLERA, POLIO EN DIARREE WATERZUIVERINGSTABLETTEN ZIJN HANDIG EN GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN WATER IS BINNEN 30 MINUTEN GEZUIVERD EN VEILIG OM TE DRINKEN

  11,25 11,25


  Titel: Waterzuiveringstabletten - 50 tabletten - waterzui
  Prijs: € 11,25
  Productcode: 9300000101443744


    • Oasis - Waterzuiveringstabletten - 50 tabletten

  Oasis - Waterzuiveringstabletten - 50 tabletten Waterzuiveringstabletten Oasis De waterzuiveringstabletten van Oasis worden geleverd in een doos van 50 stuks.
  Gebruik onze waterzuiveringstabletten om verdacht drinkwater geheel te zuiveren en de houdbaarheid van normaal drinkwater te verlengen. Deze waterzuiveringstabletten van Oasis mogen niet ontbreken in je rugzak tijdens een wandeling of vakantie. Ook is het verstandig in de keukenla een pakje op voorraad te hebben. Eén waterzuiveringstablet is geschikt voor het zuiveren van één liter water Deze waterzuiveringstabletten zijn uitermate geschikt om water te zuiveren voor het veilig wassen van groente en fruit.
  Hierbij is het aan te raden om groente en fruit na het wassen nog even te laten weken in het gezuiverde water.
  Waterzuiveringstabletten mogen in geen enkel noodpakket, survival-pakket en huishouden ontbreken. Gebruiksaanwijzing en dosering
  Elke tablet wordt opgelost in een gespecificeerde hoeveelheid water volgens de doseringstabel. Als het te behandelen water troebel is, moet het eerst door een doek worden gefilterd tot het helder is. Als het te behandelen water wordt gebruikt uit een bekende bron (zoals bij een huishoudelijke watervoorziening), kan de dosering met laag risico worden gebruikt. In alle andere situaties moet de dosering met hoog risico worden gebruikt.
  Zorg ervoor dat de waterzuiveringstablet gedispergeerd is (door het vat of fles kort te schudden of te mengen). Wacht 30 minuten totdat de desinfectie werkt en dan is het water veilig om te drinken. Slik de tablet niet door.

  8,25 8,25


  Titel: Oasis - Waterzuiveringstabletten - 50 tabletten
  Prijs: € 8,25
  Productcode: 9200000074596107


    • Vevor® Destilleerapparaat 12L - Destilleerketel - Distilleerketel voor Alcohol - Destilleerapparaat Etherische Olie - Maak zelf Bier, Wijn of Sterke Drank - Fermentatie set

  Vevor® Destilleerapparaat 12L - Destilleerketel - Deze Doe-het-zelf distilleerketel is de ideale hobbyketel waarmee jij jouw eigen alcohol, etherische oliën of moonshine kunt maken. Deze ketel is eenvoudig te gebruiken, ook voor beginners. Het is gemaakt van hoge kwaliteit materiaal en gaat lang mee. Verder bevat het geen schadelijke stoffen die kunnen afgeven op jouw vloeistoffen.

  Specificaties
  Boiler Vat: 12.3L, 25 x 30 cm
  Thumper Vaatje: 18x11 cm
  Condenser Vaatje: 20x13 cm
  Materiaal: Roestvrij staal + rood koper
  Bruto Gewicht: 3.9 kg
  Pakket Afmetingen: 35x35x33 cm Dit pakket bevat
  1 x Alcohol distilleerder 12L
  1 x Thumper vaatje
  1 x Condensator vaatje
  1 x Thermometer
  1 x One-way air wegpompklep
  1 x Handleiding

  139,95 139,95


  Titel: Vevor® Destilleerapparaat 12L - Destilleerketel -
  Prijs: € 139,95
  Productcode: 9300000133033172


    • Luxiqo Destilleerapparaat - Destileerketel - Maak zelf Bier, Wijn of Sterke Drank - Fermentatie set

  Luxiqo Destilleerapparaat - Destileerketel - Maak Met het Luxiqo Destilleerder destilleert u zelf water, essentiële oliën / etherische oliën of alcohol en sterke drank. Daarnaast kan het apparaat ook gebruikt worden voor het brouwen van bier en het maken van wijn. Het apparaat is in staat 12L ingrediënten te verwerken per partij. Deze hoogwaardige destilleer ketel is geschikt voor gebruik door zowel beginners als gevorderde; in de handleiding vind u volledige montage-instructies. Het pakket bevat alle benodigdheden om aan de slag te gaan.
  Voordelen van de destilleerder:

  Multi-functioneel: Met de destilleerder kunt u zowel wijn maken, bierbrouwen én sterke drank, water en oliën destilleren. Allemaal in één apparaat! Veilig gebruik: De destilleerder is speciaal ontworpen voor gebruik met voedingswaren. Grote inhoud: Het apparaat is in staat tot 12 liter ingrediënten te verwerken per partij. Alles in één: Het pakket bevat alle benodigdheden om direct aan de slag te gaan. Snelle koeling: De koelspiraal is gemaakt van koper, dit versnelt de energiewisseling en versnelt het koelproces.

  Specificaties: Kleur: RVS
  Afmetingen: Boiler: 25x25cm, Thumper vat: 18x10cm, Condensor vat: 20x11cm
  Inhoud: 12 L
  Materiaal: RVS, Food-grade Siliconen, Koper
  Gewicht: 4.43kg
  Inhoud verpakking:
  1 x Gisting Vat 1 x Condensator Vat 1 x Thermometer 1 x One-way Air Wegpompklep 1 x Accessoires 1 x Handleiding

  135,00 135


  Titel: Luxiqo Destilleerapparaat - Destileerketel - Maak
  Prijs: € 135,00
  Productcode: 9300000069000330


    • Cintropur NW25 Waterfiltervlies - 5 stuks

  Cintropur NW25 Waterfiltervlies - 5 stuks Cintropur filtervlies - filtervliezen - NW25 - NW 25 - 25 micron - set van 5 stuks Toepassing: Deze filters zijn van het merk Cintropur en zijn de vervangfilters voor uw NW25 regenwaterfilter (enkel of de duofilter). Door de maaswijdte van 25 micron worden de meeste vuildeeltjes uit uw regenwater (of leidingwater) opgevangen. Dit zijn tevens de standaard vliezen die Cintropur aanraadt voor gebruik. We raden aan om de filter eens om de 6 maanden te vervangen om proper water en een goede doorstroom te blijven verzekeren. Vervangen van de filter is zeer eenvoudig en staat uitgelegd op de verpakking. Hoe de filter vervangen? Draai de watertoevoer dicht of schakel uw pomp uit. Laat de waterdruk van het circuit door ergens een kraan open te zetten (sluit de kraan dan opnieuw). Draai het onderste schroefje van uw cintropur NW25 los. Draai de bokaal los zodat u aan de filter kan. Verwijder de oude filter Hang de nieuwe filter erin en bevestig de bokaal terug goed vast (vergeet onderste schroefje niet!). Draai de watertoevoer terug open. Terug helder water vanaf nu!

  Trefwoorden:
  Cintropur NW25 filtervlies, Cintropur filtervliezen, vervangfilter cintropur, nw25, nw 25, NW25, NW 25

  19,95 19,95


  Titel: Cintropur NW25 Waterfiltervlies - 5 stuks
  Prijs: € 19,95
  Productcode: 9300000001481754


    • water destilleerapparaat 4 liter destilleerketel water distilleren

  water destilleerapparaat 4 liter destilleerketel w DESTILLEERAPPARAAT 4 LITER
  Distiller met luchtkoelsysteem. Vereist geen aansluiting op een externe waterbron. Uitgerust met een 4 liter watertank. Het destillaat wordt verzameld in een plastic container die bij het apparaat is geleverd.
  In deze distilleerder kunt u zeker zijn van het produceren van water van hoge kwaliteit.

  Alle elementen van de watercyclus (tank, kopruimte, spoel, filterhuis, ) zijn gemaakt van roestvrij staal, het geeft ons een gevoel van zekerheid dat de waterkwaliteit op het hoogste niveau blijft.

  Door een distilleerder te kopen, weet u zeker dat uw water op het hoogste niveau zal zijn. De winkels hebben meestal gedemineraliseerd water (verkocht als gedistilleerd), dat in kwaliteit aanzienlijk verschilt van echt gedestilleerd water. Als u om betrouwbaar en langdurig gebruik van uw apparaat geeft, is deze distilleerder de beste oplossing voor u, omdat gedestilleerd water van de hoogste kwaliteit altijd bij de hand is. TECHNISCHE GEGEVENS material binnenzijde rvs tankinhoud 4 liter waterhoeveelheid 1,2 liter per uur 220 volt 750 watt afmeting 245x285x512

  119,00 119


  Titel: water destilleerapparaat 4 liter destilleerketel w
  Prijs: € 119,00
  Productcode: 9300000070730662


   


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top