Tel. 0321-333169 Peter Evers
Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


 • Premium Personal Water Filter Straw - Complete set - Waterfilter - Waterfles - Outdoor life - Survival - BPA-vrij - Filtert 1500L

  Premium Personal Water Filter Straw - Complete set Dit filter is gekozen tot “beste innovatie van het jaar” in 2005 (Time magazine), geeft mensen de mogelijkheid om direct water te drinken uit de meest vervuilde zoetwaterbronnen. Denk aan rivieren, plassen, etc. Erg handig om bij je te hebben gedurende een avontuurlijke tocht. Apeiron is ideaal voor mensen die zich willen voorbereiden op noodsituaties of voor mensen die houden van kamperen, hiken en lange wandeltochten en direct uit meren, stroompjes of rivieren willen drinken maar niet zeker zijn of het water drinkbaar is. De Apeiron filtert de volgende bacteriën:

  Escherichia coli,
  Campylobacter,
  Vibrio cholerae,
  Pseudomonas aeruginosa,
  Shigella
  Salmonella
  En de volgende parasieten:

  Giardia lamblia (“Beaver Fever”)
  Cryptosporidium Parvum
  Entamoeba histolytica.
  Filtert 1000 liter van zeer vervuild water! Doordat het filter maar 57 gram weegt is dit een tool die je niet wilt missen.

  Geen nasmaak: Apeiron gebruikt geen jodiumhoudende of gejodeerde harschemicaliën

  Verwijdert 99,9999999% van de watergedragen bacteriën, waaronder E. coli en salmonella
  Verwijdert 99,999% watergedragen protozoa, waaronder Giardia en Cryptosporidium
  Verwijdert 99,999% microplastics

  Let op niet in de vaatwasser gebruiken of in laten vriezen, dit kan schade aan het filter toebrengen!

  Na het gebruik van de Apeiron doe je een backflush door een een ademteug in het mondstuk te blazen om het achtergebleven water uit het filter te halen. Als je schoon water in de buurt hebt zuig dan wat water in het filter en spoel het weer terug. Daarna een paar keer schudden en beide uiteinden open geklapt aan de lucht laten drogen bij kamertemperatuur.

  16,95 16,95


  Titel: Premium Personal Water Filter Straw - Complete set
  Prijs: € 16,95
  Productcode: 9300000051352765


    • Katadyn Pocket Filter - Waterfilter - Zwart

  Katadyn Pocket Filter - Waterfilter - Zwart De Katadyn Pocket Filter is een echte klassieker van Katadyn. Het is het meest gebruikte filter door de jaren heen. Deze robuuste filter is gemaakt van uiterst duurzame materialen en staat zijn mannetje onder de extreemste omstandigheden. Geschikt voor hoog volume, wereldreizen of expedities. Het keramisch filter (met zilvernitraat) werkt effectief tegen bacteriën en protozoa.

  Eigenschappen van de Katadyn Pocket Filter:
  • Keramisch Filter (met zilvernitraat)
  • Gemaakt van uiterst duurzame materialen.
  • Geschikt voor hoog volume.
  • Capaciteit: tot 50.000 liter
  • Output: 1 liter/minuut
  • Poriegrootte: 0,2 micron

  289,00 289


  Titel: Katadyn Pocket Filter - Waterfilter - Zwart
  Prijs: € 289,00
  Productcode: 9200000015499136


    • Aquatabs - Waterzuiveringstabletten - 2X50 stuks

  Aquatabs - Waterzuiveringstabletten - 2X50 stuks Waterzuiveringstabletten Aquatabs 2x50 stuks Veilig drinkwater in 30 minuten met Aquatabs Aquatabs waterzuiveringstabletten doden schadelijke micro-organismen binnen 30 minuten. Survival, avontuurlijke vakantie of op een ander moment geen toegang tot veilig drinkwater? Aquatabs waterzuiveringstabletten zorgen voor veilig water voor het koken of als drinkwater bij buitenactiviteiten, kamperen en survival tochten. Aquatabs waterzuiveringstabletten zijn ook voor elk noodpakket de beste keus. Gebruiksaanwijzing:
  1. Je vult een fles met 1 liter water en voegt 1 tablet toe.
  2. Even schudden.
  3. Na 30 minuten weer goed schudden.
  4. Nu is het klaar voor gebruik!
  17,00 17


  Titel: Aquatabs - Waterzuiveringstabletten - 2X50 stuks
  Prijs: € 17,00
  Productcode: 9200000104469114


    • TrailAqua Waterfilter Survival 0.1Micron - Filtert Bacteriën - Snelle Drinkwaterfilter en Waterzuivering met Waterzak voor Outdoor, Kamperen, Preppen, Noodgeval en Wandelen

  TrailAqua Waterfilter Survival 0.1Micron - Filtert Ons waterfilter is de perfecte oplossing voor iedereen die graag buiten is. Of u nu kampeert, wandelt of gewoon geniet van een dagje uit, deze compacte en lichtgewicht filter zorgt voor schoon en veilig drinkwater waar je ook bent.
  Enkele redenen waarvoor je voor onze filter zou kiezen: Snelste doorstroomsnelheid onder de survival waterfilters Met 2L waterzak voor vuil water met ergonomische opening Schroefdraad voor een plastic fles Meest ergonomisch design (niet knielend drinken of pompen) Met kijkglas om vervuiling in de filter te bekijken Ontworpen door avonturiers die gebruiksgemak op #1 zetten Met een eenvoudig en gebruiksvriendelijk ontwerp maakt onze filter gebruik van geavanceerde filtratietechnologie om verontreinigingen en onzuiverheden uit elke zoetwaterbron te verwijderen. De filter heeft een holle vezelmembraan dat bacteriën, protozoa, microplastics en andere schadelijke micro-organismen vasthoudt, zodat je altijd toegang hebt tot schoon drinkwater wanneer je het nodig hebt. Jouw voordelen op een rijtje Technologie: De filter gebruikt het bekende principe van het membraan of UF filtertechniek (hollow fiber membrane). De meeste filters zoals lifestraw en sawyer gebruiken deze technologie. Het zijn buisjes met daarin zeer kleine gaatjes (kleiner of gelijk aan 0.1 micro-meter). De bacteriën worden tegengehouden en het water kan erdoor. Als de filter verzadigd raakt kan je de filter reinigen door proper water door de filter te sturen langs de andere kant. Dit noemt men backflushen. Het nodige materiaal om dit te doen is meegeleverd.

  Snelle waterflow: De filtersnelheid met zwaartekracht is 500ml per minuut. Je kan de zak gemakkelijk ophangen in een boom. Als je op de zak knijpt heb je een filtersnelheid van 1200ml per minuut. Dit is één van de snelste filters op de markt.

  Kijkglas: Met het kijkglas kan je zien hoe verontreinigd de filter is. Zo kan je zien of je de filter moet backflushen (terugspoelen). De meeste filters zijn volledig dicht waardoor je de binnenkant van de filter niet kan bekijken.

  Inclusief waterzak: De filter komt ook met een waterzak voor vuil water. De zak heeft een capaciteit van 2 liter. Met de handige opening kan je water in de zak scheppen. Sluit de zak en schroef de filter op de onderkant. Dan kan je de waterzak ophangen en de filter zijn werk laten doen. Schroef een PET fles onderaan de filter zodat het propere water in de fles komt. Robuust ontwerp: De filter is duurzaam ontworpen om het buitengebruik te weerstaan. De filter is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage, dus je kan erop rekenen dat deze nog vele avonturen meegaat. Schroef uiteinden: Op de filter zijn schroefuiteinden aangebracht. Zo kan je de bijgeleverde waterzak of elke standaard waterfles of frisdrankfles op de uiteinden schroeven. Dit is handig voor als je zwaartekracht wil gebruiken om te filteren. Cola flessen zijn compatibel zoals aangetoond in de productafbeelding.

  Weegt weinig: De filter weegt maar 75 gram. Ideaal voor een wandel of kanotocht.

  350.000 liter filtercapaciteit: De filter heeft een capaciteit van 350.000 liter. Als je kampeertocht gedaan is en je de filter opbergt voor een jaar, raden wij aan om de filter te reinigen zoals de voorgeschreven methode in de handleiding. Als je de filter vaak gebruikt moet deze niet gereinigd worden.

  Getest in laboratorium: Onze filters zijn getest in het SGS water laboratorium in Antwerpen (België). Er is een waterstaal vervuild met: Escherichia coli, Intestinal enterococci, Salmonella, Listeria monocytogenes, en Pseudomonas aeruginosa. Dit vervuild water is drie keer door de filters gezuiverd. De resultaten kwamen drie keer negatief terug. Het testraport kan je raadplegen op onze website.

  Verwijderd Microplastics: Door de kleine poriegrootte van 0.1um verwijderd deze ook microplastics. Actieve Koolstoffilter: Een actieve koolstof filter kan je op deze filter schroeven. Je kan onze actieve koolstoffilter vinden door volgende nummer in de zoekbalk van bol te plakken: 5430002256184 Belgisch bedrijf: Ontvang snelle klantenondersteuning. Bereikbaar via email voor al jouw vragen. Of je nu een lange wandeling maakt of gewoon een betrouwbare bron van schoon water nodig hebt, met onze waterfilter zit je goed. Dus waarom wachten? Koop vandaag nog de jouwe en geniet van de gemoedsrust dat je toegang hebt tot schoon, veilig drinkwater, waar je avonturen je ook brengen.

  Bekijk onze productvideo of contacteer ons voor meer informatie.

  60,00 60


  Titel: TrailAqua Waterfilter Survival 0.1Micron - Filtert
  Prijs: € 60,00
  Productcode: 9300000022881733


    • Aquatabs waterzuiveringstabletten | 50 stuks

  Aquatabs waterzuiveringstabletten | 50 stuks Waterzuiveringstabletten Aquatabs 50 stuks Veilig drinkwater in 30 minuten met Aquatabs Aquatabs waterzuiveringstabletten doden schadelijke micro-organismen binnen 30 minuten. Survival, avontuurlijke vakantie of op een ander moment geen toegang tot veilig drinkwater? Aquatabs waterzuiveringstabletten zorgen voor veilig water voor het koken of als drinkwater bij buitenactiviteiten, kamperen en survival tochten. Aquatabs waterzuiveringstabletten zijn ook voor elk noodpakket de beste keus. Waterzuiveringstabletten van Aquatabs voor élk huishouden of noodpakket We raden iedereen aan om altijd waterzuiveringstabletten in huis te hebben. Aquatabs zorgen er namelijk voor dat er ook in noodsituaties altijd veilig drinkwater beschikbaar is. Waterzuiveringstabletten worden geadviseerd voor elk noodpakket en zijn daarin eigenlijk onmisbaar.

  8,50 8,5


  Titel: Aquatabs waterzuiveringstabletten | 50 stuks
  Prijs: € 8,50
  Productcode: 9300000004093718


    • Waterzuiveringstabletten 8,5 mg - 100 stuks! - 1-2 Liter Veilig en schoon drinkwater in 30 minuten!

  Waterzuiveringstabletten 8,5 mg - 100 stuks! - 1-2 Waterzuiveringstabletten - 100 stuks! - Veilig en schoon drinkwater in 30 minuten!

  De meeste mensen houden van de kick van een avontuur - de pure sensatie van het inpakken van een tas en op weg gaan naar een rustieke plaats in een onbekende omgeving.

  Het enige dat uw plan volledig kan verpesten is als u ziek wordt als gevolg van besmet water. Voorkomen is beter dan genezen! Voor degenen die genieten van wandelen en kamperen, is er weinig dat vergelijkbaar is met het plotseling uitkijken over een prachtig uitzicht op het water. Of het nu een kristalheldere rivier of beek, een uitgestrekt meer, of een bruisende waterval, het is vaak de favoriete plek om een pauze te nemen en te genieten van het landschap. Fervente backpackers, hikers en liefhebbers van lange kampeertochten zijn echter vaak afhankelijk van deze natuurlijke watermassa's voor hun drinkwatervoorziening onderweg. En ook al ziet het water er ongerept uit, er zitten meestal duizenden microben in elke druppel.

  Veel van deze microben zijn onschadelijk, maar er zijn er ook die ernstige gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken; E.coli, fecale Coliforme, Giardiasis, en Cryptosporidiose om er maar een paar te noemen. Het binnenkrijgen van deze minuscule beestjes kan leiden tot misselijkheid, spijsverteringsproblemen en ernstige virale infecties, dus het is belangrijk om de beschikbare waterbronnen te kennen en al het water nauwkeurig te desinfecteren voordat het wordt geconsumeerd.

  Verontreinigd drinkwater is een van de belangrijkste bronnen van gezondheidsproblemen voor reizigers, en kan van alles veroorzaken, van milde gastro-intestinale onrust tot ernstige bacteriële ziekten. Waterzuiveringstabletten - 100 stuks!Veilig, eenvoudig, gemakkelijk te gebruiken.Voorkomt reizigersdiarree, E.Coli, fecale colibacteriën en streptokokken, Giardiasis, Salmonella, Cholera, tyfus en andere ziekten en aandoeningen die door water worden overgebracht.Geen onaangename smaak of kleur.Bevat geen jodium.Handhaaft de bescherming tegen residuele chloor.Zuiver water.
  Houdbaar tot December 2024 De beste manier om uzelf te beschermen is door Ef Chlor 8,5 mg waterzuiveringstabletten te gebruiken.

  Deze producten hebben de juiste certificaten om verkocht te worden.

  (FDA, GMP, & ISO 9001:2015 - FDA Food and Drug Administration, GMP Good manufacturing practice, GLP Good Laboratory Practice, ISO International Organization for Standardization)

  14,95 14,95


  Titel: Waterzuiveringstabletten 8,5 mg - 100 stuks! - 1-2
  Prijs: € 14,95
  Productcode: 9300000113309142


    • Aquaphor B520 PRO - Filter - voor AQUAPHOR Viking 300

  Aquaphor B520 PRO - Filter - voor AQUAPHOR Viking Filterpatroon Aquaphor B520 PRO voor AQUAPHOR Viking 300 voor het zuiveren van koud water in het hele huis. Kan 150.000 liter water zuiveren. Verwijdert effectief: Organische onzuiverheden Zware metalen Actief chloor Roest en colloïdaal ijzer Zand en andere onoplosbare onzuiverheden De buitenste laag is een uniek gepatenteerd composietmateriaal op basis van de vezelachtige sorptiemiddelen van de AQUALEN (TM)-familie en fijn verdeelde fracties van geactiveerde kokosnootkool met een porositeit tot 20 micron. De binnenste laag is een superdicht koolstofblok voor diepwaterzuivering en conditionering. Verwijdert effectief deeltjes tot 5 micron. Voorkomt verspreiding van bacteriën door de aanwezigheid van zilver in de geactiveerde ionische vorm. Geproduceerd met behulp van de moderne technologie in de vorm van een Carbon Block gemaakt van hoge kwaliteit korrelige geactiveerde kokoskool en ionenuitwisseling microfiber AQUALEN(TM) (RF-patent nr. 2070436, Amerikaans octrooi US6514413). Cascadestructuur van de cartridge met een porositeit van 20 tot 5 micron in combinatie met het innovatieve AQUALEN(TM) 4-materiaal verhoogt de cartridgebron met 1,5 keer en verhoogt de vuilcapaciteit aanzienlijk. Cartridge heeft een extra barrière gemaakt van een innovatief uniek AQUALEN(TM) 4-materiaal met een groter filteroppervlak.

  149,00 149


  Titel: Aquaphor B520 PRO - Filter - voor AQUAPHOR Viking
  Prijs: € 149,00
  Productcode: 9300000145242216


    • Oasis - Waterzuiveringstabletten - 50 tabletten

  Oasis - Waterzuiveringstabletten - 50 tabletten Waterzuiveringstabletten van Oasis. De waterzuiveringstabletten van Oasis worden geleverd in een doos van 50 stuks. Je gebruikt deze waterzuiveringstabletten om verdacht drinkwater geheel te zuiveren en de houdbaarheid van normaal drinkwater te verlengen.

  Ideaal dus als je onderweg bent tijdens een avontuurlijke reis.

  Door 1 tablet op te lossen in 1 liter water en dan 30 minuten te wachten, even roeren en klaar om te drinken. Bij erg vervuild water kan je 2 tabletten gebruiken.

  De tabletten zuiveren water op chloorbasis.

  Deze waterzuiveringstabletten zijn uitermate geschikt om water te zuiveren voor het veilig wassen van groente en fruit. Hierbij is het aan te raden om groente en fruit na het wassen nog even te laten weken in het gezuiverde water. Waterzuiveringstabletten mogen in geen enkel noodpakket, survival-pakket en huishouden ontbreken. Eén waterzuiveringstablet is geschikt voor het zuiveren van één liter water.

  Waterzuiveringstabletten van Oasis zijn NATO goedgekeurd en worden al jaren gebruikt door diverse krijsmachten en hulporganisaties.

  10,75 10,75


  Titel: Oasis - Waterzuiveringstabletten - 50 tabletten
  Prijs: € 10,75
  Productcode: 9200000074596107


    • Waterzuiveringstabletten 3.5 mg - 100 stuks! - 0,5-1 Liter Veilig en schoon drinkwater in 30 minuten!

  Waterzuiveringstabletten 3.5 mg - 100 stuks! - 0,5 Waterzuiveringstabletten - 100 stuks! - Veilig en schoon drinkwater in 30 minuten!

  De meeste mensen houden van de kick van een avontuur - de pure sensatie van het inpakken van een tas en op weg gaan naar een rustieke plaats in een onbekende omgeving.

  Het enige dat uw plan volledig kan verpesten is als u ziek wordt als gevolg van besmet water. Voorkomen is beter dan genezen! Voor degenen die genieten van wandelen en kamperen, is er weinig dat vergelijkbaar is met het plotseling uitkijken over een prachtig uitzicht op het water. Of het nu een kristalheldere rivier of beek, een uitgestrekt meer, of een bruisende waterval, het is vaak de favoriete plek om een pauze te nemen en te genieten van het landschap. Fervente backpackers, hikers en liefhebbers van lange kampeertochten zijn echter vaak afhankelijk van deze natuurlijke watermassa's voor hun drinkwatervoorziening onderweg. En ook al ziet het water er ongerept uit, er zitten meestal duizenden microben in elke druppel.

  Veel van deze microben zijn onschadelijk, maar er zijn er ook die ernstige gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken; E.coli, fecale Coliforme, Giardiasis, en Cryptosporidiose om er maar een paar te noemen. Het binnenkrijgen van deze minuscule beestjes kan leiden tot misselijkheid, spijsverteringsproblemen en ernstige virale infecties, dus het is belangrijk om de beschikbare waterbronnen te kennen en al het water nauwkeurig te desinfecteren voordat het wordt geconsumeerd.

  Verontreinigd drinkwater is een van de belangrijkste bronnen van gezondheidsproblemen voor reizigers, en kan van alles veroorzaken, van milde gastro-intestinale onrust tot ernstige bacteriële ziekten. Waterzuiveringstabletten - 100 stuks!Veilig, eenvoudig, gemakkelijk te gebruiken.Voorkomt reizigersdiarree, E.Coli, fecale colibacteriën en streptokokken, Giardiasis, Salmonella, Cholera, tyfus en andere ziekten en aandoeningen die door water worden overgebracht.Geen onaangename smaak of kleur.Bevat geen jodium.Handhaaft de bescherming tegen residuele chloor.Zuiver water.
  Houdbaar tot juli 2025 De beste manier om uzelf te beschermen is door Ef Chlor 3.5 mg waterzuiveringstabletten te gebruiken.

  Deze producten hebben de juiste certificaten om verkocht te worden.

  (FDA, GMP, & ISO 9001:2015 - FDA Food and Drug Administration, GMP Good manufacturing practice, GLP Good Laboratory Practice, ISO International Organization for Standardization)

  13,95 13,95


  Titel: Waterzuiveringstabletten 3.5 mg - 100 stuks! - 0,5
  Prijs: € 13,95
  Productcode: 9300000122279993


    • Vevor® Destilleerapparaat - Destilleerketel - Distilleerketel voor Alcohol - Destilleerapparaat Etherische Olie - Maak zelf Bier, Wijn of Sterke Drank - Fermentatie set

  Vevor® Destilleerapparaat - Destilleerketel - Dist Wilt u het liefst zelf distilleren in de comfort van uw eigen huis? Dan biedt de Destilleerder van Vevor® uitkomst! Met de Vevor® Destilleerder destilleert u zelf water, essentiële oliën / etherische oliën of alcohol en sterke drank. Daarnaast kan het apparaat ook gebruikt worden voor het brouwen van bier en het maken van wijn. Het apparaat is in staat 12L ingrediënten te verwerken per partij. Deze hoogwaardige destilleer ketel is geschikt voor gebruik door zowel beginners als gevorderde; in de handleiding vind u volledige montage-instructies. Het pakket bevat alle benodigdheden om aan de slag te gaan. Voordelen van de destilleerder:

  ▶ Multi-functioneel: Met de destilleerder kunt u zowel wijn maken, bierbrouwen én sterke drank, water en oliën destilleren. Allemaal in één apparaat! ▶ Veilig gebruik: De destilleerder is speciaal ontworpen voor gebruik met voedingswaren. ▶ Grote inhoud: Het apparaat is in staat tot 12 liter ingrediënten te verwerken per partij. ▶ Alles in één: Het pakket bevat alle benodigdheden om direct aan de slag te gaan. ▶ Snelle koeling: De koelspiraal is gemaakt van koper, dit versnelt de energiewisseling en versnelt het koelproces. Specificaties: ✔ Kleur: RVS
  ✔ Afmetingen: Boiler: 25x25cm, Thumper vat: 18x10cm, Condensor vat: 20x11cm
  ✔ Inhoud: 12 L
  ✔ Inhoud verpakking: 1x Gisting vat, 1x Condensator vat, 1x Thumper vat, 1x Thermometer, 1x Water circulatiepomp, 1 x One-way Air Wegpompklep, 1 x Handleiding
  ✔ Materiaal: RVS, Food-grade Siliconen, Koper
  ✔ Gewicht: 4.43kg

  Vandaag voor 23:00 besteld = vandaag verzonden Kwaliteitsgarantie
  Wij streven ernaar om al onze klanten het beste product en de beste service te bieden. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met ons product, neem dan gerust contact met ons! Wij zullen u dan zo snel en goed mogelijk te woord staan. Bij Maenor is de klant koning!

  99,90 99,9


  Titel: Vevor® Destilleerapparaat - Destilleerketel - Dist
  Prijs: € 99,90
  Productcode: 9300000079853558


   


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top