Adm. Financiële Advisering Kafa
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


 • TrailAqua Waterfilter Survival 0.1Micron - Filtert Bacteriën - Snelle Drinkwaterfilter en Waterzuivering met Waterzak voor Outdoor, Kamperen, Preppen, Noodgeval en Wandelen

  TrailAqua Waterfilter Survival 0.1Micron - Filtert Trailaqua Waterfilter Survival: Uw Onmisbare Partner voor Outdoor Avonturen Ben je een liefhebber van hiking, trekking of wildkamperen? De Trailaqua personal waterfilter is uw betrouwbare bron van schoon en veilig drinkwater, waar uw reis u ook brengt. Waarom Trailaqua? Snelste Waterflow: Ideaal voor trekking en hiking, met een filtersnelheid tot 1100ml per minuut. Geavanceerde Technologie: Perfect voor slootwater, verwijdert bacteriën, protozoa, microplastics en meer. Doorzichtig: Uniek in outdoor waterfilters, om de vervuiling in de filter te controleren. Inclusief Waterzak: 2L waterzak met ergonomische opening, ideaal voor reizen en kamperen. Robuust en Lichtgewicht: Weegt slechts 75 gram, ideaal voor wandelen. Getest en Bewezen: Getest in het SGS water laboratorium in België. Belgisch Bedrijf: Snelle klantenondersteuning, uw partner in survival. Extra Voordelen: 350.000 Liter Filtercapaciteit: Voor vele avonturen. Verwijdert Microplastics: Tegen moderne verontreinigingen. Compatibel met Actieve Koolstoffilter: Met extra zuiveringsopties. Trailaqua Waterfilter - Een Must-Have voor Elke Outdoor Enthousiasteling Of u nu een lange wandeling maakt, gaat kamperen, of gewoon een betrouwbare bron van schoon water nodig heeft, de Trailaqua waterfilter is uw perfecte reisgenoot. Koop Nu! Ervaar de vrijheid en veiligheid van de Trailaqua waterfilter. Uw Avontuur Wacht, en Trailaqua is er om u te Begeleiden Of u nu op zoek bent naar een waterfilter voor kamperen, wandelen, wildkamperen, of als essentieel onderdeel van uw noodpakket, Trailaqua is de beste waterfilter voor outdoor avonturen. Lichtgewicht en duurzaam, het is de ideale waterfilter voor survival situaties en de perfecte metgezel voor uw volgende avontuur. Bekijk onze productvideo of contacteer ons voor meer informatie. Uw avontuur wacht, en Trailaqua is er om u te begeleiden.

  64,00 64


  Titel: TrailAqua Waterfilter Survival 0.1Micron - Filtert
  Prijs: € 64,00
  Productcode: 9300000022881733


    • Aquatabs - Waterzuiveringstabletten - 2X50 stuks

  Aquatabs - Waterzuiveringstabletten - 2X50 stuks Waterzuiveringstabletten Aquatabs 2x50 stuks Veilig drinkwater in 30 minuten met Aquatabs Aquatabs waterzuiveringstabletten doden schadelijke micro-organismen binnen 30 minuten. Survival, avontuurlijke vakantie of op een ander moment geen toegang tot veilig drinkwater? Aquatabs waterzuiveringstabletten zorgen voor veilig water voor het koken of als drinkwater bij buitenactiviteiten, kamperen en survival tochten. Aquatabs waterzuiveringstabletten zijn ook voor elk noodpakket de beste keus. Gebruiksaanwijzing:
  1. Je vult een fles met 1 liter water en voegt 1 tablet toe.
  2. Even schudden.
  3. Na 30 minuten weer goed schudden.
  4. Nu is het klaar voor gebruik!
  17,00 17


  Titel: Aquatabs - Waterzuiveringstabletten - 2X50 stuks
  Prijs: € 17,00
  Productcode: 9200000104469114


    • LevinQ Waterzuiveringstabletten 120x 1 Liter - Houdbaar 2027! + LevinQ Handschoenen PE - British Army NATO Veilig Drinkwater

  LevinQ Waterzuiveringstabletten 120x 1 Liter - Hou Waterzuiveringstabletten 12 strips van 10 Tabletten Oasis - British Army NATO gebruikt wereldwijd voor Veilig Drinkwater + 1 paar LevinQ Handschoenen PE. Lange houdbaarheidsdatum tot 2027! Heerlijk helder drinkwater, dat is wat je wilt als je onderweg bent tijdens het kamperen of in de outdoor. Oasis is voor het gebruik van water uit de natuur. De tabletten zijn ontwikkeld voor het dagelijks gebruik van drinkwater en goedgekeurd door de NFS. Het gebruik is zeer eenvoudig en makkelijk te doseren, een tablet toevoegen aan 1 liter water en het water is veilig om te drinken. Ideaal voor onderweg als je water uit de natuur wilt gebruiken. Een aanrader voor alle standaard uitrustingen voor onderweg tijdens een trektocht, survivaltocht of tijdens het kamperen in de natuur.
  In totaal dus 120 tabletten goed voor in totaal 120 liter water. Deze waterzuiveringstabletten zijn ook ideaal voor het zuiveren van water voor het veilig wassen van fruit en groente.
  Het is aanbevolen om fruit en groente na het wassen nog een tijdje te laten weken in het gezuiverde water. Gebruiksaanwijzing: Voeg 1 tablet toe aan 1 liter water. Roer het water na 15 minuten goed door en laat het daarna nog 15 minuten staan. Nu heeft de tablet het water ontsmet.

  1 X 1 tablet behandeld 1 liter water
  12 strips x 10 tabletten a 8,5 mg is totaal 120 tabletten
  NATO approved: NSN-6850-99-2589157

  15,50 15,5


  Titel: LevinQ Waterzuiveringstabletten 120x 1 Liter - Hou
  Prijs: € 15,50
  Productcode: 9300000082784757


    • Oasis - Waterzuiveringstabletten - 50 tabletten

  Oasis - Waterzuiveringstabletten - 50 tabletten Waterzuiveringstabletten Oasis De waterzuiveringstabletten van Oasis worden geleverd in een doos van 50 stuks.
  Gebruik onze waterzuiveringstabletten om verdacht drinkwater geheel te zuiveren en de houdbaarheid van normaal drinkwater te verlengen. Deze waterzuiveringstabletten van Oasis mogen niet ontbreken in je rugzak tijdens een wandeling of vakantie. Ook is het verstandig in de keukenla een pakje op voorraad te hebben. Eén waterzuiveringstablet is geschikt voor het zuiveren van één liter water Deze waterzuiveringstabletten zijn uitermate geschikt om water te zuiveren voor het veilig wassen van groente en fruit.
  Hierbij is het aan te raden om groente en fruit na het wassen nog even te laten weken in het gezuiverde water.
  Waterzuiveringstabletten mogen in geen enkel noodpakket, survival-pakket en huishouden ontbreken. Gebruiksaanwijzing en dosering
  Elke tablet wordt opgelost in een gespecificeerde hoeveelheid water volgens de doseringstabel. Als het te behandelen water troebel is, moet het eerst door een doek worden gefilterd tot het helder is. Als het te behandelen water wordt gebruikt uit een bekende bron (zoals bij een huishoudelijke watervoorziening), kan de dosering met laag risico worden gebruikt. In alle andere situaties moet de dosering met hoog risico worden gebruikt.
  Zorg ervoor dat de waterzuiveringstablet gedispergeerd is (door het vat of fles kort te schudden of te mengen). Wacht 30 minuten totdat de desinfectie werkt en dan is het water veilig om te drinken. Slik de tablet niet door.

  5,99 5,99


  Titel: Oasis - Waterzuiveringstabletten - 50 tabletten
  Prijs: € 5,99
  Productcode: 9200000074596107


    • Care Plus Waterfilter Evo - inclusief 3L waterreservoir

  Care Plus Waterfilter Evo - inclusief 3L waterrese De CARE PLUS Waterfilter Evo is het vernieuwde en verbeterde waterfilter van Care Plus. Het waterfilter is niet alleen handig bij alle buitenactiviteiten maar kan ook thuis worden gebruikt als dat nodig is. Het waterfilter kan op drie verschillende manieren worden gebruikt: door op de drinkzak te drukken, drinken met het rietje (mondstuk) en als PET-fles, afhankelijk van wat je voorkeur heeft.

  Door zijn compactheid is het CAREPLUS Waterfilter Evo handig mee te nemen, waar je ook gaat en is bovendien ook nog eens gemakkelijk schoon te maken, haal het filterelement gewoon uit de behuizing en spoel hem af met schoon water.

  Eigenschappen:

  0,1 micron (poriediameter) holle microvezelfilter
  Filtert 99,99999% van de bestaande bacteriën (E.coli), 99,9% van de bestaande parasieten en protozoa (Giardia Iambilia en Cryptosporidium) en microplastics
  Inclusief TPU-hoesje Technische details:

  Gewicht: 100 gram (filter)
  Afmetingen Ø x hoogte: 4,5 x 22 cm
  Materiaal: Behuizing en doppen van ABS (BPA-vrije en voedselveilige kwaliteit)
  Flow-rate: 0,45 liter/minuut / capaciteit: 5000 liter (afhankelijk van waterkwaliteit en reinigingsinrichting)
  Temperatuurbereik: 0 - 55 C (geldt voor het hele filter, inclusief de drinkzak)  51,60 51,6


  Titel: Care Plus Waterfilter Evo - inclusief 3L waterrese
  Prijs: € 51,60
  Productcode: 9300000122407982


    • Aquatabs waterzuiveringstabletten | 50 stuks

  Aquatabs waterzuiveringstabletten | 50 stuks Waterzuiveringstabletten Aquatabs 50 stuks Veilig drinkwater in 30 minuten met Aquatabs Aquatabs waterzuiveringstabletten doden schadelijke micro-organismen binnen 30 minuten. Survival, avontuurlijke vakantie of op een ander moment geen toegang tot veilig drinkwater? Aquatabs waterzuiveringstabletten zorgen voor veilig water voor het koken of als drinkwater bij buitenactiviteiten, kamperen en survival tochten. Aquatabs waterzuiveringstabletten zijn ook voor elk noodpakket de beste keus. Waterzuiveringstabletten van Aquatabs voor élk huishouden of noodpakket We raden iedereen aan om altijd waterzuiveringstabletten in huis te hebben. Aquatabs zorgen er namelijk voor dat er ook in noodsituaties altijd veilig drinkwater beschikbaar is. Waterzuiveringstabletten worden geadviseerd voor elk noodpakket en zijn daarin eigenlijk onmisbaar.

  9,75 9,75


  Titel: Aquatabs waterzuiveringstabletten | 50 stuks
  Prijs: € 9,75
  Productcode: 9300000004093718


    • Sawyer Waterfilter Point One Squeeze SP129 - Filtert 3.7 Miljoen Liter Water

  Sawyer Waterfilter Point One Squeeze SP129 - Filte De Sawyer point one Squeeze waterfilter is bij levering meteen klaar voor gebruik

  70,99 70,99


  Titel: Sawyer Waterfilter Point One Squeeze SP129 - Filte
  Prijs: € 70,99
  Productcode: 9200000063262878


    • AllSpares Filterpatronen voor Waterkannen (x12) geschikt voor BRITA MAXTRA+, MAXTRA PRO en Bosch Tassimo

  AllSpares Filterpatronen voor Waterkannen (x12) ge AllSpares Filterpatronen voor Waterkannen (x12) geschikt voor BRITA MAXTRA+, MAXTRA PRO en Bosch Tassimo Waterfilters geschikt voor BRITA Waterfilterkannen met BRITA MAXTRA+ en MAXTRA PRO waterfilters en PerfectFit modellen.

  Deze filters verminderen geur- en smaakverstorende stoffen in het water en zorgen voor een frisse, natuurlijke smaak van het water. Voor zacht water en koffie en thee met een vol aroma. Ook goed voor huishoudelijke apparaten: deze worden effectief beschermd tegen verkalking. Verwijdert onzuiverheden uit water zoals chloor, aluminium en koper om de smaak en geur van leidingwater te verbeteren. Levensduur per waterfilter: 1 maand. TÜV SÜD Certificaat (garandeert de hoogste kwaliteit waterfilters). NSF International volgens NSF/ANSI 42 (voor de reductie van chloor, smaak en geur) en NSF/ANSI 372 (voor de reductie van lood). BPA-vrij. Compatibel met: BRITA MAXTRA BRITA MAXTRA+ Bosch Tassimo BRITA MAXTRA PRO. Let op: het AllSpares waterfilter filtert in tegenstelling tot de MAXTRA PRO geen herbiciden, pesticiden, medicijnen of fijne deeltjes.
  Gebruik bij de modellen BRITA Aluna en BRITA Marella, die uitgerust zijn met een ventiel, het meegeleverde blauwe dopje. Deze plaats je in de opening dat aan de onderkant van het waterfilter zit. Dit zorgt voor een optimale doorstroming van het water.

  38,99 38,99


  Titel: AllSpares Filterpatronen voor Waterkannen (x12) ge
  Prijs: € 38,99
  Productcode: 9300000161059276


    • VONROC Voorfilter voor pompen en hydrofoorpompen – 12cm – Max. 4000l/h – Universele voorzetfilter

  VONROC Voorfilter voor pompen en hydrofoorpompen – Bescherm jouw pomp, sproeier(s) en huishoudelijke apparatuur tegen zand en vuil met dit voorfilter van VONROC Dit voorfilter van VONROC is geschikt voor de voorfiltering van water (aan de aanzuigzijde van de pomp) in combinatie met onder andere beregeningspompen en hydrofoorsets. Door het gebruik van dit voorzetfilter bescherm jij jouw pomp, tuinsproeier(s) en huishoudelijke apparatuur tegen zand en vuil door het filter tussen de pomp en aanzuigslang te bevestigen. Belangrijkste voordelen van het voorfilter Universeel, geschikt voor vrijwel alle pompen en hydrofoorpompen met een G1” schroefdraad. Het filter is geschikt voor de VONROC GP525AC t/m GP530AC. Hang indien nodig het filter eenvoudig op met de meegeleverde muurbeugel. Door de twee meegeleverde G1” draadnippels (met rubberen afdichting) kunnen de aansluitingen omgezet worden van G1” binnendraad naar G1” buitendraad. De filter behuizing is eenvoudig los te halen door de meegeleverde sleutel. Vervang het filterelement of maak het filter eenvoudig schoon. Het filter element en de filterbehuizing kunnen eenvoudig onder de kraan afgespoeld worden. Bescherm de pomp, sproeiers en huishoudelijke apparatuur tegen zand en vuil door een voorfilter tussen de pomp en aanzuigslang te plaatsen. Het vervangbare filterelement is los verkrijgbaar. Tips voor gebruik Het filter heeft een G1" interne schroefdraad, maar er worden twee G1" draadnippels meegeleverd zodat het filter ook aangesloten kan worden aan aansluitslangen en pompen met een G1" interne schroefdraad. Omdat het belangrijk is dat de aanzuigzijde van de pomp 100% lucht dicht is raden wij aan om draadafdichtingstape (Teflon-tape) te gebruiken bij de draadnippels aan de aanzuigzijde. Ook is het belangrijk om voor gebruik te zorgen dat de aanzuigslang / -leiding, pomphuis en het filter gevuld is met water. Technische specificaties Toepassing: voorfiltering van water (aanzuigzijde van de pomp) Filterelement hoogte: 12cm Maasbreedte: 0.15mm Maximale doorstroming: 4000l/u Maximale werkdruk: 10 bar / 1 MPA Maximale watertemperatuur: 35℃ Water in- en uitgang aansluiting: G1” interne schroefdraad Draadnippels (aansluitnippels): 2 stuks G1”, inclusief afdichtingsringen Muurbeugel: ja Sleutel om filter te openen: ja Vervangend filter element: GP809AA Gewicht: 0,7kg Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking? De VONROC GP807AA voorfilter wordt geleverd in een milieuvriendelijke doos zonder full colour opdruk. Inhoud: 1x Voorfilter compleet, inclusief 12cm filterelement 2x PP nippel G1”, inclusief afdichtringen 1x Muurbeugel 1x Sleutel

  24,95 24,95


  Titel: VONROC Voorfilter voor pompen en hydrofoorpompen –
  Prijs: € 24,95
  Productcode: 9300000100704150


    • Katadyn BeFree Waterfilter - 1L - Blauw - Transparant

  Katadyn BeFree Waterfilter - 1L - Blauw - Transpa Met het BeFree waterfilter van Katadyn beschik je altijd en overal over vers drinkwater. Het BeFree waterfilter systeem is niet alleen superlicht "slechts 63gram" het is bovendien zeer compact mee te nemen en vriendelijk in gebruik.
  Als je het filter niet gebruikt is het Katadyn BeFree filter zeer compact mee te nemen (flexibele drinkzak) deze is bovendien bijzonder sterk en duurzaam.
  1 filter cartridge is te gebruiken tot wel 1000 Liter en verwijdert alle bacterien en protozoa (Let op dit filter verwijdert geen virussen!)

  I.c.m. tabletten of hadex druppels worden ook virussen verwijdert met het systeem)

  • Aanvullende gegevens:
  - Ultralicht
  - Antibacteriëel
  • Gewicht: 63 g

  Afmetingen

  • Maat (H x B x L): 26,5 x 8 x 6,5 cm

  Waterzuiveraar

  • Type: waterfilter
  • Toepassingsgebied: filteren

  Werkwijze

  • Type: filter
  • Vruchtbaarheid: 2 L / min


  49,95 49,95


  Titel: Katadyn BeFree Waterfilter - 1L - Blauw - Transpa
  Prijs: € 49,95
  Productcode: 9200000088400166


   


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top