Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Premium Personal Water Filter Straw - Complete set
  Premium Personal Water Filter Straw - Complete set Dit filter is gekozen tot “beste innovatie van het jaar” in 2005 (Time magazine), geeft mensen de mogelijkheid om direct water te drinken uit de meest vervuilde zoetwaterbronnen. Denk aan rivieren, plassen, etc. Erg handig om bij je te hebben gedurende een avontuurlijke tocht. Apeiron is ideaal voor mensen die zich willen voorbereiden op noodsituaties of voor mensen die houden van kamperen, hiken en lange wandeltochten en direct uit meren, stroompjes of rivieren willen drinken maar niet zeker zijn of het water drinkbaar is. De Apeiron filtert de volgende bacteriën:

  Escherichia coli,
  Campylobacter,
  Vibrio cholerae,
  Pseudomonas aeruginosa,
  Shigella
  Salmonella
  En de volgende parasieten:

  Giardia lamblia (“Beaver Fever”)
  Cryptosporidium Parvum
  Entamoeba histolytica.
  Filtert 1000 liter van zeer vervuild water! Doordat het filter maar 57 gram weegt is dit een tool die je niet wilt missen.

  Geen nasmaak: Apeiron gebruikt geen jodiumhoudende of gejodeerde harschemicaliën

  Verwijdert 99,9999999% van de watergedragen bacteriën, waaronder E. coli en salmonella
  Verwijdert 99,999% watergedragen protozoa, waaronder Giardia en Cryptosporidium
  Verwijdert 99,999% microplastics

  Let op niet in de vaatwasser gebruiken of in laten vriezen, dit kan schade aan het filter toebrengen!

  Na het gebruik van de Apeiron doe je een backflush door een een ademteug in het mondstuk te blazen om het achtergebleven water uit het filter te halen. Als je schoon water in de buurt hebt zuig dan wat water in het filter en spoel het weer terug. Daarna een paar keer schudden en beide uiteinden open geklapt aan de lucht laten drogen bij kamertemperatuur.

  21,99 21,99


  Titel: Premium Personal Water Filter Straw - Complete set
  Prijs: € 21,99
  Productcode: 9300000051352765


   


 • Aquatabs waterzuiveringstabletten | 50 stuks
  Aquatabs waterzuiveringstabletten | 50 stuks Waterzuiveringstabletten Aquatabs 50 stuks Veilig drinkwater in 30 minuten met Aquatabs Aquatabs waterzuiveringstabletten doden schadelijke micro-organismen binnen 30 minuten. Survival, avontuurlijke vakantie of op een ander moment geen toegang tot veilig drinkwater? Aquatabs waterzuiveringstabletten zorgen voor veilig water voor het koken of als drinkwater bij buitenactiviteiten, kamperen en survival tochten. Aquatabs waterzuiveringstabletten zijn ook voor elk noodpakket de beste keus. Waterzuiveringstabletten van Aquatabs voor élk huishouden of noodpakket We raden iedereen aan om altijd waterzuiveringstabletten in huis te hebben. Aquatabs zorgen er namelijk voor dat er ook in noodsituaties altijd veilig drinkwater beschikbaar is. Waterzuiveringstabletten worden geadviseerd voor elk noodpakket en zijn daarin eigenlijk onmisbaar.

  10,75 10,75


  Titel: Aquatabs waterzuiveringstabletten | 50 stuks
  Prijs: € 10,75
  Productcode: 9300000004093718


   


 • Oasis - Waterzuiveringstabletten - 50 tabletten
  Oasis - Waterzuiveringstabletten - 50 tabletten Waterzuiveringstabletten van Oasis. De waterzuiveringstabletten van Oasis worden geleverd in een doos van 50 stuks. Je gebruikt deze waterzuiveringstabletten om verdacht drinkwater geheel te zuiveren en de houdbaarheid van normaal drinkwater te verlengen.

  Ideaal dus als je onderweg bent tijdens een avontuurlijke reis.

  Door 1 tablet op te lossen in 1 liter water en dan 30 minuten te wachten, even roeren en klaar om te drinken. Bij erg vervuild water kan je 2 tabletten gebruiken.

  De tabletten zuiveren water op chloorbasis.

  Deze waterzuiveringstabletten zijn uitermate geschikt om water te zuiveren voor het veilig wassen van groente en fruit. Hierbij is het aan te raden om groente en fruit na het wassen nog even te laten weken in het gezuiverde water. Waterzuiveringstabletten mogen in geen enkel noodpakket, survival-pakket en huishouden ontbreken. Eén waterzuiveringstablet is geschikt voor het zuiveren van één liter water.

  Waterzuiveringstabletten van Oasis zijn NATO goedgekeurd en worden al jaren gebruikt door diverse krijsmachten en hulporganisaties.

  9,50 9,5


  Titel: Oasis - Waterzuiveringstabletten - 50 tabletten
  Prijs: € 9,50
  Productcode: 9200000074596107


   


 • TrailAqua Waterfilter Survival 0.1Micron - Filtert
  TrailAqua Waterfilter Survival 0.1Micron - Filtert De waterfilter van Trailaqua is ideaal voor kamperen of survival. Door deze filter te gebruiken verwijder je alle schadelijke bacterieën die je kan vinden in de natuur. Maak elke plas, waterput of beek drinkbaar met deze filter. Snelste doorstroomsnelheid onder de membraanfilters Met 2L waterzak voor vuil water met ergonomische opening Schroefdraad voor een plastic fles Meest ergonomisch design (niet knielend drinken of pompen) Met kijkglas om vervuiling in de filter te bekijken Ontworpen door avonturiers die gebruiksgemak op #1 zetten De survival waterfilter heeft een membraan van 0,1 micrometer. De filter verwijderd 99,9999% van de bacteriën in het water zoals: Salmonella Cholera E. coli Protozoa (giardia en cryptosporidium) Listeria monocytogenes Pseudomonas aeruginosa Intestinale enterococcen
  Technologie: De filter gebruikt het bekende principe van het membraan of UF filtertechniek (hollow fiber membrane). De meeste filters in de markt gebruiken deze technologie. Het zijn buisjes met daarin zeer kleine gaatjes (kleiner of gelijk aan 0.1 micro-meter). De bacteriën worden tegengehouden en het water kan erdoor. Als de filter verzadigd raakt kan je de filter reinigen door proper water door de filter te sturen langs de andere kant. Dit noemt men backflushen. Het nodige materiaal om dit te doen is meegeleverd.

  Snelle waterflow: De filtersnelheid met zwaartekracht is 500ml per minuut. Je kan de zak gemakkelijk ophangen in een boom. Als je op de zak knijpt heb je een filtersnelheid van 1200ml per minuut. Dit is één van de snelste filters op de markt.

  Kijkglas: Met het kijkglas kan je zien hoe verontreinigd de filter is. Zo kan je zien of je de filter moet backflushen (terugspoelen). De meeste filters zijn volledig dicht waardoor je de binnenkant van de filter niet kan bekijken.

  Inclusief waterzak: De filter komt ook met een waterzak voor vuil water. De zak heeft een capaciteit van 2 liter. Met de handige opening kan je water in de zak scheppen. Sluit de zak en schroef de filter op de onderkant. Dan kan je de waterzak ophangen en de filter zijn werk laten doen. Schroef een PET fles onderaan de filter zodat het propere water in de fles komt.

  Schroef uiteinden: Op de filter zijn schroefuiteinden aangebracht. Zo kan je de bijgeleverde waterzak of elke standaard waterfles of frisdrankfles op de uiteinden schroeven. Dit is handig voor als je zwaartekracht wil gebruiken om te filteren. Cola flessen zijn compatibel zoals aangetoond in de productafbeelding.

  Weegt weinig: De filter weegt maar 75 gram. Ideaal voor een wandel of kanotocht.

  350.000 liter filtercapaciteit: De filter heeft een capaciteit van 350.000 liter. Als je kampeertocht gedaan is en je de filter opbergt voor een jaar, raden wij aan om de filter te reinigen zoals de voorgeschreven methode in de handleiding. Als je de filter vaak gebruikt moet deze niet gereinigd worden.

  Getest in laboratorium: Onze filters zijn getest in het SGS water laboratorium in Antwerpen (België). Er is een waterstaal vervuild met: Escherichia coli, Intestinal enterococci, Salmonella, Listeria monocytogenes, en Pseudomonas aeruginosa. Dit vervuild water is drie keer door de filters gezuiverd. De resultaten kwamen drie keer negatief terug. Het testraport kan je raadplegen op onze website.

  Verwijderd microplastics: Door de kleine poriegrootte van 0.1um verwijderd deze ook microplastics. Actieve Koolstoffilter: Een actieve koolstof filter kan je op deze filter schroeven. Je kan onze actieve koolstoffilter vinden door volgende nummer in de zoekbalk van bol te plakken: 5430002256184 Belgisch bedrijf: Ontvang snelle klantenondersteuning. Bereikbaar via email voor al jouw vragen.

  Bekijk onze productvideo of contacteer ons voor meer informatie.

  54,99 54,99


  Titel: TrailAqua Waterfilter Survival 0.1Micron - Filtert
  Prijs: € 54,99
  Productcode: 9300000022881733


   


 • Katadyn Hiker Pro Filter, transparent
  Katadyn Hiker Pro Filter, transparent Nieuw transparant ontwerp, bewezen kwaliteit: De populaire Hiker Pro is het lichtste filter uit de Backcountry serie. Bij lange tochten verwerkt de compacte filter een liter water uit een meer, rivier of beek in slechts één minuut tot vers drinkwater. Met de snelkoppelingen kunt u het schone water met slechts één beweging direct in de fles of rugzak sturen. De filterbescherming kan moeiteloos en ongecompliceerd worden gereinigd, zelfs wanneer het water bewolkt is, om een snelle toegang tot veilig drinkwater te garanderen.

  • Type: Waterfilter
  • Toepassingsgebied: Filteren
  • Soort procedure: Filter
  • Vruchtbaarheid: 1 L / min
  • Aanvullende gegevens:
  - Pomp filter, Anticlog patroon met 0,2 micron glasvezels en actieve kool korrels
  - Verwijdert bacterien, protozoa. algen, sporen en sedimenten
  - Actief koolgranulaat, vermindert slechte smaak en geur
  - Levensduur: tot 1150 l, afhankelijk van de waterkwaliteit
  - Materiaal: Kunststoffen, silicone
  - Transparant ontwerp, zodat de waterstroom en het filterproces direct kunnen worden getraceerd
  - Eenvoudig verpompen dankzij het grote filteroppervlak (271 cm²)
  - Ca. 48 pompbewegingen per minuut = 1 liter water
  - Aansluiting met meerdere waterflesmodellen via adapter mogelijk
  - Directe aansluiting op de drinkwaterrugzak dankzij geïntegreerde Quick Release
  - Voor helder en soms troebel water..
  - Reinigbare filterbescherming
  - Snelkoppeling
  - 130 micron voorfilter, langere levensduur van de filterpatroon met troebel water
  - Compact design
  - Gemakkelijk Vul de flesadapter, directe aansluiting op verschillende drinkflesmodellen
  - Voor 1 tot 2 personen
  • Gewicht: 233 g

  Afmetingen

  • Maat (H x B x L): 8 x 17 x 6

  Levering

  • Toebehoren inbegrepen in leveringsomvang: Voorfilter, reinigbare filterbescherming, 2 slangen met snelkoppelingen, Gemakkelijk Vul de flesadapter, Filterzak


  85,95 85,95


  Titel: Katadyn Hiker Pro Filter, transparent
  Prijs: € 85,95
  Productcode: 9200000089188083


   


 • Vevor® Destilleerapparaat - Destilleerketel - Dist
  Vevor® Destilleerapparaat - Destilleerketel - Dist Wilt u het liefst zelf distilleren in de comfort van uw eigen huis? Dan biedt de Destilleerder van Vevor® uitkomst! Met de Vevor® Destilleerder destilleert u zelf water, essentiële oliën / etherische oliën of alcohol en sterke drank. Daarnaast kan het apparaat ook gebruikt worden voor het brouwen van bier en het maken van wijn. Het apparaat is in staat 12L ingrediënten te verwerken per partij. Deze hoogwaardige destilleer ketel is geschikt voor gebruik door zowel beginners als gevorderde; in de handleiding vind u volledige montage-instructies. Het pakket bevat alle benodigdheden om aan de slag te gaan. Voordelen van de destilleerder:

  ▶ Multi-functioneel: Met de destilleerder kunt u zowel wijn maken, bierbrouwen én sterke drank, water en oliën destilleren. Allemaal in één apparaat! ▶ Veilig gebruik: De destilleerder is speciaal ontworpen voor gebruik met voedingswaren. ▶ Grote inhoud: Het apparaat is in staat tot 12 liter ingrediënten te verwerken per partij. ▶ Alles in één: Het pakket bevat alle benodigdheden om direct aan de slag te gaan. ▶ Snelle koeling: De koelspiraal is gemaakt van koper, dit versnelt de energiewisseling en versnelt het koelproces. Specificaties: ✔ Kleur: RVS
  ✔ Afmetingen: Boiler: 25x25cm, Thumper vat: 18x10cm, Condensor vat: 20x11cm
  ✔ Inhoud: 12 L
  ✔ Inhoud verpakking: 1x Gisting vat, 1x Condensator vat, 1x Thumper vat, 1x Thermometer, 1x Water circulatiepomp, 1 x One-way Air Wegpompklep, 1 x Handleiding
  ✔ Materiaal: RVS, Food-grade Siliconen, Koper
  ✔ Gewicht: 4.43kg

  Vandaag voor 23:00 besteld = vandaag verzonden Kwaliteitsgarantie
  Wij streven ernaar om al onze klanten het beste product en de beste service te bieden. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met ons product, neem dan gerust contact met ons! Wij zullen u dan zo snel en goed mogelijk te woord staan. Bij Maenor is de klant koning!

  139,95 139,95


  Titel: Vevor® Destilleerapparaat - Destilleerketel - Dist
  Prijs: € 139,95
  Productcode: 9300000079853558


   


 • LevinQ Waterzuiveringstabletten 120 Tabletten a 1
  LevinQ Waterzuiveringstabletten 120 Tabletten a 1 Waterzuiveringstabletten 12 strips van 10 Tabletten Oasis - British Army NATO gebruikt wereldwijd voor Veilig Drinkwater + 1 paar LevinQ Handschoenen PE. Lange houdbaarheidsdatum tot 2027! Heerlijk helder drinkwater, dat is wat je wilt als je onderweg bent tijdens het kamperen of in de outdoor. Oasis is voor het gebruik van water uit de natuur. De tabletten zijn ontwikkeld voor het dagelijks gebruik van drinkwater en goedgekeurd door de NFS. Het gebruik is zeer eenvoudig en makkelijk te doseren, een tablet toevoegen aan 1 liter water en het water is veilig om te drinken. Ideaal voor onderweg als je water uit de natuur wilt gebruiken. Een aanrader voor alle standaard uitrustingen voor onderweg tijdens een trektocht, survivaltocht of tijdens het kamperen in de natuur.
  In totaal dus 120 tabletten goed voor in totaal 120 liter water. Deze waterzuiveringstabletten zijn ook ideaal voor het zuiveren van water voor het veilig wassen van fruit en groente.
  Het is aanbevolen om fruit en groente na het wassen nog een tijdje te laten weken in het gezuiverde water. Gebruiksaanwijzing: Voeg 1 tablet toe aan 1 liter water. Roer het water na 15 minuten goed door en laat het daarna nog 15 minuten staan. Nu heeft de tablet het water ontsmet.

  1 X 1 tablet behandeld 1 liter water
  12 strips x 10 tabletten a 8,5 mg is totaal 120 tabletten
  NATO approved: NSN-6850-99-2589157

  15,95 15,95


  Titel: LevinQ Waterzuiveringstabletten 120 Tabletten a 1
  Prijs: € 15,95
  Productcode: 9300000082784757


   


 • Aquatabs - Waterzuiveringstabletten - 2X50 stuks
  Aquatabs - Waterzuiveringstabletten - 2X50 stuks Waterzuiveringstabletten Aquatabs 2x50 stuks Veilig drinkwater in 30 minuten met Aquatabs Aquatabs waterzuiveringstabletten doden schadelijke micro-organismen binnen 30 minuten. Survival, avontuurlijke vakantie of op een ander moment geen toegang tot veilig drinkwater? Aquatabs waterzuiveringstabletten zorgen voor veilig water voor het koken of als drinkwater bij buitenactiviteiten, kamperen en survival tochten. Aquatabs waterzuiveringstabletten zijn ook voor elk noodpakket de beste keus. Gebruiksaanwijzing:
  1. Je vult een fles met 1 liter water en voegt 1 tablet toe.
  2. Even schudden.
  3. Na 30 minuten weer goed schudden.
  4. Nu is het klaar voor gebruik!
  20,40 20,4


  Titel: Aquatabs - Waterzuiveringstabletten - 2X50 stuks
  Prijs: € 20,40
  Productcode: 9200000104469114


   


 • Waterzuiveringstabletten 17 mg - 100 stuks! - 4-5
  Waterzuiveringstabletten 17 mg - 100 stuks! - 4-5 Waterzuiveringstabletten - 100 stuks! - Veilig en schoon drinkwater in 30 minuten!

  De meeste mensen houden van de kick van een avontuur - de pure sensatie van het inpakken van een tas en op weg gaan naar een rustieke plaats in een onbekende omgeving.

  Het enige dat uw plan volledig kan verpesten is als u ziek wordt als gevolg van besmet water. Voorkomen is beter dan genezen! Voor degenen die genieten van wandelen en kamperen, is er weinig dat vergelijkbaar is met het plotseling uitkijken over een prachtig uitzicht op het water. Of het nu een kristalheldere rivier of beek, een uitgestrekt meer, of een bruisende waterval, het is vaak de favoriete plek om een pauze te nemen en te genieten van het landschap. Fervente backpackers, hikers en liefhebbers van lange kampeertochten zijn echter vaak afhankelijk van deze natuurlijke watermassa's voor hun drinkwatervoorziening onderweg. En ook al ziet het water er ongerept uit, er zitten meestal duizenden microben in elke druppel.

  Veel van deze microben zijn onschadelijk, maar er zijn er ook die ernstige gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken; E.coli, fecale Coliforme, Giardiasis, en Cryptosporidiose om er maar een paar te noemen. Het binnenkrijgen van deze minuscule beestjes kan leiden tot misselijkheid, spijsverteringsproblemen en ernstige virale infecties, dus het is belangrijk om de beschikbare waterbronnen te kennen en al het water nauwkeurig te desinfecteren voordat het wordt geconsumeerd.

  Verontreinigd drinkwater is een van de belangrijkste bronnen van gezondheidsproblemen voor reizigers, en kan van alles veroorzaken, van milde gastro-intestinale onrust tot ernstige bacteriële ziekten. Waterzuiveringstabletten - 100 stuks!Veilig, eenvoudig, gemakkelijk te gebruiken.Voorkomt reizigersdiarree, E.Coli, fecale colibacteriën en streptokokken, Giardiasis, Salmonella, Cholera, tyfus en andere ziekten en aandoeningen die door water worden overgebracht.Geen onaangename smaak of kleur.Bevat geen jodium.Handhaaft de bescherming tegen residuele chloor.Zuiver water.
  Houdbaar tot juli 2025 De beste manier om uzelf te beschermen is door Ef Chlor 17 mg waterzuiveringstabletten te gebruiken.
  Deze producten hebben de juiste certificaten om verkocht te worden.

  (FDA, GMP, & ISO 9001:2015 - FDA Food and Drug Administration, GMP Good manufacturing practice, GLP Good Laboratory Practice, ISO International Organization for Standardization)

  14,95 14,95


  Titel: Waterzuiveringstabletten 17 mg - 100 stuks! - 4-5
  Prijs: € 14,95
  Productcode: 9300000122279992


   


 • LevinQ Waterzuiveringstabletten 50 Tabletten a 1 L
  LevinQ Waterzuiveringstabletten 50 Tabletten a 1 L Waterzuiveringstabletten 50 Tabletten Oasis - Veilig Drinkwater wereldwijd gebruikt door British Army NATO
  + 1 paar LevinQ Handschoenen PE. Lange houdbaarheidsdatum tot 2027!

  Heerlijk helder drinkwater, dat is wat je wilt als je onderweg bent tijdens het kamperen of in de outdoor. Oasis is voor het gebruik van water uit de natuur. De tabletten zijn ontwikkeld voor het dagelijks gebruik van drinkwater en goedgekeurd door de NFS.

  Het gebruik is zeer eenvoudig en makkelijk te doseren, een tablet toevoegen aan 1 liter water en het water is veilig om te drinken. Ideaal voor onderweg als je water uit de natuur wilt gebruiken. Een aanrader voor alle standaard uitrustingen voor onderweg tijdens een trektocht, survivaltocht of tijdens het kamperen in de natuur.
  In totaal dus 50 tabletten goed voor in totaal 50 liter water.

  Deze waterzuiveringstabletten zijn ook ideaal voor het zuiveren van water voor het veilig wassen van fruit en groente.
  Het is aanbevolen om fruit en groente na het wassen nog een tijdje te laten weken in het gezuiverde water.

  Gebruiksaanwijzing: Voeg 1 tablet toe aan 1 liter water. Roer het water na 15 minuten goed door en laat het daarna nog 15 minuten staan. Nu heeft de tablet het water ontsmet.

  1 X 1 tablet behandeld 1 liter water
  5 strips x 10 tabletten a 8,5 mg is totaal 50 tabletten
  NATO approved: NSN-6850-99-2589157

  9,25 9,25


  Titel: LevinQ Waterzuiveringstabletten 50 Tabletten a 1 L
  Prijs: € 9,25
  Productcode: 9300000084986058


   


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top