Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Flevolamb Flevolamb
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


 • Microsoft 365 Family - Office voor 6 gebruikers – NL – 1 jaar abonnement – download

  Microsoft 365 Family - Office voor 6 gebruikers – Met Microsoft 365 Family (Nederlandse versie, direct te downloaden) krijg je Premium Office-apps zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, 1 TB extra OneDrive cloudopslag per gebruiker (totaal 6 TB), geavanceerde beveiliging (Defender, Family Safety) en meer, dit alles in één handig abonnement. Werk overal nog efficienter met de nieuwste versie van AI-gestuurde Office programma's die altijd up-to-date zijn.
  Een jaarabonnement voor al je apparaten, ook je telefoon (met automatische backup naar OneDrive).
  Je abonnement wordt voortgezet tot wederopzegging. Kenmerken: Per gebruiker met 6 apparaten tegelijk gebruik maken. Voor gebruik op meerdere pc’s/Mac’s*, tablets en telefoons (inclusief Windows, iOs en Android**). AI-gestuurde Premium Office-apps van Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, OneNote en Outlook. Alleen op PC's: Publischer en Acces. 1TB cloudopslag in OneDrive met geavanceerde beveiliging (per gebruiker). Online samenwerken aan documenten met anderen. Technische ondersteuning via chat of telefoon met Microsoft-experts. Abonnement van 12 maanden. Je abonnement loopt automatisch door. Opzeggen kan wanneer je maar wilt. Maak in een handomdraai de mooiste documenten en presentaties met de slimme AI-gestuurde Premium Office-apps. * Microsoft Office werkt niet op een Chromebook. Daarvoor kan je de gratis Office webversie gebruiken. Je kunt wel gebruik maken van de OneDrive cloudopslag.
  ** voor iOS en Android moet een afzonderlijke app worden gedownload. Wat is er nieuw in Microsoft 365? Breng de beste schrijver in je naar boven, waar je ook schrijft Breng overal de beste schrijver in je naar boven met Microsoft-editor, 2 jouw intelligente schrijfassistent. Editor levert geavanceerde ondersteuning voor grammatica en spelling in meer dan 80 talen. Verbind. Organiseer. Krijg dingen gedaan. Bespaar tijd en focus je op wat belangrijk is met Outlook, jouw levensinrichter. Dankzij het eenvoudige, intelligente ontwerp blijf je verbonden en blader je sneller door je e-mails, waardoor je weer snel het leven buiten je Postvak IN op kunt pakken. Geef je creativiteit een boost Bereik meer en verbeter je creativiteit met toegang tot een almaar groeiende catalogus met premium sjablonen in Word, Excel en PowerPoint. Kies uit een rijk assortiment pakkende foto's, pictogrammen, lettertypen, 3D-modellen en meer om je werk in een handomdraai tot leven te brengen. Laat je creativiteit de vrije loop Creëer hoogwaardige, gepersonaliseerde content die past bij jouw unieke stijl. Met jouw Microsoft 365-abonnement krijg je toegang tot een groeiende collectie aan professionele stockfoto's, vectorillustraties, herhalende video's, lettertypes en pictogrammen, om je projecten zo fris en aantrekkelijk mogelijk te houden. Bescherm wat belangrijk is Het maken van een automatische back-up van jouw foto's, video's en bestanden op je pc is zojuist een stuk eenvoudiger en veiliger geworden. Met de OneDrive-back-up van mappen op je pc kun je op OneDrive een back-up maken van je mappen met documenten, foto's en video's op je Windows-pc, zodat ze altijd beveiligd, up-to-date en beschikbaar zijn op al je apparaten. Bescherming wordt persoonlijk Persoonlijke Kluis is een beveiligde map binnen OneDrive, die alleen toegankelijk is via een extra identiteitscontrole. Zit zorgt voor een extra bescherming voor je belangrijkste bestanden en persoonlijke foto's en video's.

  97,99 97,99


  Titel: Microsoft 365 Family - Office voor 6 gebruikers –
  Prijs: € 97,99
  Productcode: 9200000018039067


    • Microsoft 365 Personal - Office voor 1 gebruiker – NL – 1 jaar abonnement - download

  Microsoft 365 Personal - Office voor 1 gebruiker Met Microsoft 365 Personal (Nederlandse versie, direct te downloaden) krijg je Premium Office-apps zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, 1 TB extra OneDrive cloudopslag, geavanceerde beveiliging (Defender) en meer, dit alles in één handig abonnement. Werk overal nog efficienter met de nieuwste versie van AI-gestuurde Microsoft Office programma's die altijd up-to-date zijn.
  Een jaarabonnement voor al je apparaten, ook je telefoon (met automatische backup naar OneDrive).
  Je abonnement wordt voortgezet tot wederopzegging. Kenmerken: Voor 1 persoon. Voor gebruik op meerdere pc’s/Mac’s*, tablets en telefoons (inclusief Windows, iOs en Android**).
  Er kunnen per gebruiker wel tot en met 5 apparaten tegelijk gebruikt worden. AI-gestuurde Premium Office-apps van Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, OneNote en Outlook. Alleen op PC's: Publischer en Acces. 1TB cloudopslag in OneDrive met geavanceerde beveiliging (per gebruiker). Online samenwerken aan documenten met anderen. Technische ondersteuning via chat of telefoon met Microsoft-experts. Abonnement van 12 maanden. Je abonnement loopt automatisch door. Opzeggen kan wanneer je maar wilt. Maak in een handomdraai de mooiste documenten en presentaties met de slimme AI-gestuurde Premium Office-apps. * Microsoft Office werkt niet op een Chromebook. Daarvoor kan je de gratis Office webversie gebruiken. Je kunt wel gebruik maken van de OneDrive cloudopslag. MacOs: Eén van de 3 meest recente besturingssystemen
  ** Voor iOS en Android moet een afzonderlijke app worden gedownload. Wat is er nieuw in Microsoft 365? Breng de beste schrijver in je naar boven, waar je ook schrijft
  Breng overal de beste schrijver in je naar boven met Microsoft-editor, 2 jouw intelligente schrijfassistent. Editor levert geavanceerde ondersteuning voor grammatica en spelling in meer dan 80 talen. Verbind. Organiseer. Krijg dingen gedaan
  Bespaar tijd en focus je op wat belangrijk is met Outlook, jouw levensinrichter. Dankzij het eenvoudige, intelligente ontwerp blijf je verbonden en blader je sneller door je e-mails, waardoor je weer snel het leven buiten je Postvak IN op kunt pakken. Geef je creativiteit een boost
  Bereik meer en verbeter je creativiteit met toegang tot een almaar groeiende catalogus met premium sjablonen in Word, Excel en PowerPoint. Kies uit een rijk assortiment pakkende foto's, pictogrammen, lettertypen, 3D-modellen en meer om je werk in een handomdraai tot leven te brengen. Laat je creativiteit de vrije loop
  Creëer hoogwaardige, gepersonaliseerde content die past bij jouw unieke stijl. Met jouw Microsoft 365-abonnement krijg je toegang tot een groeiende collectie aan professionele stockfoto's, vectorillustraties, herhalende video's, lettertypes en pictogrammen, om je projecten zo fris en aantrekkelijk mogelijk te houden. Bescherm wat belangrijk is Het maken van een automatische back-up van jouw foto's, video's en bestanden op je pc is zojuist een stuk eenvoudiger en veiliger geworden.
  Met de OneDrive-back-up van mappen op je pc kun je op OneDrive een back-up maken van je mappen met documenten, foto's en video's op je Windows-pc, zodat ze altijd beveiligd, up-to-date en beschikbaar zijn op al je apparaten. Bescherming wordt persoonlijk
  Persoonlijke Kluis is een beveiligde map binnen OneDrive, die alleen toegankelijk is via een extra identiteitscontrole. Zit zorgt voor een extra bescherming voor je belangrijkste bestanden en persoonlijke foto's en video's.

  69,00 69


  Titel: Microsoft 365 Personal - Office voor 1 gebruiker
  Prijs: € 69,00
  Productcode: 9200000048075461


    • Norton 360 Deluxe - 5 apparaten - 1 jaar - (Geen automatische verlenging)

  Norton 360 Deluxe - 5 apparaten - 1 jaar - (Geen a Meerdere beschermingslagen voor je apparaten en online privacy voor het hele gezin, allemaal in één oplossing

  Realtimebescherming tegen bedreigingen
  Geavanceerde beveiliging met antivirus beschermt je tegen bestaande en opkomende online bedreigingen voor je apparaten en helpt je je persoonlijke en financiële gegevens te beschermen wanneer je online gaat.

  Secure VPN
  Veiliger en anoniem surfen met een VPN (virtueel privénetwerk) zonder logboekregistratie. Gebruik versleuteling van bankkwaliteit om je informatie zoals wachtwoorden en bankgegevens veilig en privé te houden.

  Ouderlijk toezicht
  Beheer de online activiteiten van je kinderen. Zorg dat ze veiliger online kunnen gaan op hun pc's of smartphones.

  Wachtwoordbeheer
  Tools om je wachtwoorden, creditcardgegevens en andere gegevens veiliger online te genereren, op te slaan en te beheren.

  50 GB cloudback-up voor pc
  Bewaar belangrijke bestanden en documenten als een preventieve maatregel tegen gegevensverlies door schijfdefecten, diefstal van apparaten en zelfs ransomware.

  SafeCam voor pc
  Waarschuwt je bij elke toegangspoging tot je webcam en helpt je ongeoorloofde toegang te blokkeren.

  Bescherming die zo krachtig is dat we een geldteruggarantie geven.
  We hebben zoveel vertrouwen in onze antivirus- en malwarebescherming dat je onze Virus Protection Promise erbij krijgt. Als je apparaat een virus oploopt dat we niet kunnen verwijderen, krijg je je geld terug.

  Meerdere beschermingslagen voor je apparaten en online privacy voor het hele gezin, allemaal in één oplossing
  Norton 360 Deluxe biedt uitgebreide malwarebescherming voor maximaal 5 pc's, Macs, Android- of iOS-apparaten, Ouderlijk toezicht om je kinderen online te helpen beschermen, Wachtwoordbeheer om je wachtwoorden op te slaan en te beheren, en Cloudback-up voor pc.

  Norton 360 Deluxe omvat ook een VPN voor 5 apparaten en SafeCam voor pc. Met Secure VPN kun je veiliger en anoniem op internet surfen, zelfs op openbare wifi, en SafeCam waarschuwt je voor ongeoorloofde toegang tot je webcam en helpt je deze te blokkeren.

  29,95 29,95


  Titel: Norton 360 Deluxe - 5 apparaten - 1 jaar - (Geen a
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9300000152309672


    • Windows 10 Home 32-bit / 64-bit Universeel USB Installatie Medium Retail

  Windows 10 Home 32-bit / 64-bit Universeel USB Ins Windows 10 is de nieuwste versie van Windows waarin je favoriete features van Windows 7 en 8 samenkomen. Op een vertrouwde, persoonlijke en veilige manier. Op al je apparaten. En het mooie is: Windows 10 is tijdelijk beschikbaar als gratis upgrade voor alle Windows 7 en Windows 8(.1) gebruikers. Vijf redenen voor Windows 10: - Direct vertrouwd: Windows 10 combineert het beste van de Windows-versies die je al kent, zoals het nieuwe startmenu en je favoriete apps. - Persoonlijke en natuurlijke ervaring: Met Windows 10 maak je het apparaat (zoals je pc of smartphone) echt persoonlijk. Windows herkent je en past de omgeving hierop aan. - Op al je apparaten: Windows 10 werkt zo dat jij altijd het prettigst werkt. Of je nu met je telefoon, tablet of pc werkt. - Blijf productief: Door snel te starten, een goed overzicht en handige apps blijf je op de hoogte en krijg je dingen gedaan. Met de nieuwe browser Edge wordt surfen over het web een compleet nieuwe ervaring. - Gratis upgrade: Windows 10 is tijdelijk beschikbaar als gratis upgrade voor alle Windows 7 en Windows 8(.1)-gebruikers. Je documenten en instellingen worden automatisch meegenomen. Natuurlijk helpen we je bij een overstap als je dat nodig hebt. Let op: Dit product wordt geleverd in de originele Microsoft verpakking inclusief keycard. Geen retailverpakking of een licentie op papier ontvangen? Neem in dat geval contact op met Bol.com

  52,95 52,95


  Titel: Windows 10 Home 32-bit / 64-bit Universeel USB Ins
  Prijs: € 52,95
  Productcode: 9200000084010737


    • Microsoft Office 2021 Home & Business - 1 apparaat - Eenmalige aankoop

  Microsoft Office 2021 Home & Business - 1 appa Office Home & Business 2021 is de beste optie voor mensen die Microsoft Office willen gebruiken, maar geen abonnement willen. Deze zakelijke versie, oftewel Home & Business 2021, geeft je de volgende programma's: Word 2021 Excel 2021 Powerpoint 2021 OneNote 2021 Outlook 2021 Plus- en minpunten van Microsoft Office 2021 Home & Business: Eenmalige aankoop voor 1 apparaat. Microsoft-ondersteuning gedurende 60 dagen inbegrepen zonder extra kosten. Deze licentie is voor zowel thuisgebruik als commercieel gebruik. Minimale systeemvereisten: Windows 10 of macOS 10.12 (werkt niet op iPad & Chromebooks). Dit pakket kan slechts op 1 pc of Mac worden geïnstalleerd. Speciaal gericht op gezinnen en kleine bedrijven die de klassieke Office-apps en e-mail op 1 pc/Mac geïnstalleerd willen hebben voor thuis en werk. Wat is het verschil met andere Office-pakketten? Office 365: Dit is een jaarabonnement dat automatisch constant wordt geüpdatet. Hierdoor beschik je met Office 365 altijd over de meest recente programma's. Je kunt kiezen uit Personal (max. 1 pc) en Home (max. 6 pc's). Office 2019: Dit is een eenmalige aankoop en daardoor heeft het geen upgrade-opties, wel (beveiliging)updates. Het werkt op max. 1 pc (een Windows 10 (of hoger) of een Mac). Je kunt kiezen uit Home & Student (zonder Outlook) en Home & Business. Office 2016: Deze voorganger van Office 2019 is ook een eenmalige aankoop. Office-programma's zijn sinds 2016 niet meer geüpgraded, maar werken wel op laptops met een ouder besturingssysteem zoals Windows 8(.1). Bij aankoop van dit product ga je ermee akkoord dat je nog gevraagd kunt worden om, voorafgaand aan het downloaden van het product, licentievoorwaarden van de leverancier van dit product te accepteren.

  149,00 149


  Titel: Microsoft Office 2021 Home & Business - 1 appa
  Prijs: € 149,00
  Productcode: 9300000114219926


    • Microsoft Office Home and Student 2021 - 1 apparaat - Eenmalige aankoop (download)

  Microsoft Office Home and Student 2021 - 1 apparaa Office Thuisgebruik & Studenten 2021 is de beste optie voor mensen die Microsoft Office willen gebruiken, maar geen abonnement willen. Thuisgebruik & Studenten 2021, geeft je de volgende programma's: Word 2021 Excel 2021 Powerpoint 2021 OneNote 2021 Plus- en minpunten van Microsoft Office 2021 Thuisgebruik & Studenten Eenmalige aankoop voor 1 apparaat. Microsoft-ondersteuning gedurende 60 dagen inbegrepen zonder extra kosten. Deze licentie is enkel voor thuisgebruik en studiegerelateerd gebruik. Minimale systeemvereisten: Windows 10 of mac OS 10.14. * Dit pakket kan slechts op 1 pc of Mac worden geinstalleerd. Daarnaast bevat Microsoft Office Thuisgebruik & Studenten 2021 niet over automatische updates, Outlook en 1TB OneDrive voor al je apparaten, ook je telefoon... Kies hiervoor Microsoft 365 Personal of Microsoft 365 Family * Microsoft Office werkt niet op een Chromebook. Daarvoor kan je de gratis Office webversie gebruiken.

  Speciaal gericht op gezinnen en studenten die de klassieke Office 2021-versies willen van Word, Excel, PowerPoint en OneNote voor Windows 10, geinstalleerd op 1 Windows pc of Mac. Wat is het verschil met andere Office pakketten? Microsoft 365 Personal of Microsoft 365 Family Dit is een jaarabonnement dat automatisch constant wordt geüpdate. Hierdoor beschik je met Microsoft 365 altijd over de meest recente AI-gestuurde Office apps zoals Word, PowerPoint, Excel, Outlook en meer. U kunt kiezen uit Personal (max. 1 gebruiker voor al je apparaten) en Home (max. 6 6 gebruikers voor al je apparaten). Beide Microsoft 365 abonnementen zijn inclusief 1TB OneDrive cloudopslag per gebruiker, ook voor je telefoon! Office 2021 Dit is een eenmalige aankoop en daardoor heeft het geen upgrade-opties, wel (beveiliging)updates. Het werkt op max. 1 pc (een Windows 10 (of hoger) of een Mac). U kunt kiezen uit Home&Student (zonder Outlook) en Home&Business. Bekijk een uitgebreide overzicht met alle verschillen tussen Office-pakketten. Bij aankoop van dit product ga je ermee akkoord dat je nog gevraagd kunt worden om, voorafgaand aan het downloaden van het product, licentievoorwaarden van de leverancier van dit product te accepteren.

  149,00 149


  Titel: Microsoft Office Home and Student 2021 - 1 apparaa
  Prijs: € 149,00
  Productcode: 9300000062956465


    • Microsoft Windows 11 Pro - Doos met de USB installatie, instructies en licentiecode - Multi Language

  Microsoft Windows 11 Pro - Doos met de USB install Productbeschrijving Windows 11 Pro is een geavanceerd besturingssysteem dat is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionele gebruikers en bedrijven. Het biedt een scala aan krachtige functies en verbeteringen ten opzichte van eerdere versies van Windows, waardoor gebruikers productiever kunnen zijn en efficiënter kunnen werken. Een van de opvallende kenmerken van Windows 11 Pro is de nieuwe en verfijnde gebruikersinterface. Het heeft een fris en modern ontwerp met een centrale taakbalk en een vernieuwd startmenu, waardoor het gemakkelijker is om snel toegang te krijgen tot apps en bestanden. Het nieuwe startmenu bevat ook live tegels en een zoekvak om snel te kunnen zoeken naar bestanden en informatie. Windows 11 Pro biedt verbeterde prestaties en snelheid, waardoor taken sneller worden uitgevoerd en de algehele responsiviteit van het systeem wordt verbeterd. Het besturingssysteem maakt gebruik van nieuwe technologieën om de opstarttijd te verkorten en de batterijduur van draagbare apparaten te verlengen. Voor professionals en bedrijven is beveiliging een belangrijke overweging, en Windows 11 Pro biedt geavanceerde beveiligingsfuncties. Het bevat ingebouwde beveiligingsmaatregelen zoals Windows Hello, waarmee gebruikers kunnen inloggen met biometrische gegevens zoals gezichtsherkenning of vingerafdrukken. Het bevat ook functies zoals BitLocker voor het versleutelen van gegevens en Windows Defender Antivirus voor realtime bescherming tegen malware en andere bedreigingen. Windows 11 Pro biedt ook krachtige productiviteitsfuncties, zoals de mogelijkheid om virtuele desktops te maken, zodat gebruikers meerdere werkruimten kunnen hebben en gemakkelijk tussen projecten kunnen schakelen. Het heeft ook ingebouwde ondersteuning voor Microsoft 365, waardoor gebruikers toegang hebben tot een reeks productiviteitstools en cloudservices. Bovendien biedt Windows 11 Pro uitgebreide beheermogelijkheden voor IT-professionals. Het bevat functies zoals Windows Update for Business, waarmee bedrijven de controle hebben over de distributie van updates en patches. Het biedt ook geavanceerde netwerk- en domeinfunctionaliteit, zodat het naadloos kan integreren met bestaande bedrijfsinfrastructuren. Kortom, Windows 11 Pro is een krachtig besturingssysteem dat is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionele gebruikers en bedrijven. Met verbeterde prestaties, geavanceerde beveiliging en uitgebreide productiviteitsfuncties biedt het een solide basis voor efficiënt werken en samenwerken. Indien je windows 10 niet kon update naar windows 11 zal deze installatie ook niet werken!!! OPGELET: De installatie van deze Windows zal in het Engels zijn. U kunt na de installatie de taal van uw Windows wijzigen.

  74,99 74,99


  Titel: Microsoft Windows 11 Pro - Doos met de USB install
  Prijs: € 74,99
  Productcode: 9300000141879051


    • Microsoft 365 Personal - 12 + 3 maanden extra abonnement - NL (download)

  Microsoft 365 Personal - 12 + 3 maanden extra abon Alleen in aankoop samen met een laptop of desktop.
  Met Microsoft 365 Personal (Nederlandse versie, direct te downloaden) krijg je Premium Office-apps zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook extra cloudopslag, geavanceerde beveiliging en meer, dit alles in één handig abonnement. Werk overal met Office-apps die altijd up-to-date zijn. Abonnement van 12 maanden + 3 maanden extra. Je abonnement wordt voortgezet tot wederopzegging. Kenmerken: · Voor 1 persoon. · Voor gebruik op meerdere pc’s/Mac’s*, tablets en telefoons (inclusief Windows, iOs en Android**). · Premium Office-apps van Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, OneNote en Outlook, evenals, alleen voor pc's, Publisher en Access. · 1TB cloudopslag in OneDrive met geavanceerde beveiliging (per gebruiker). · Online samenwerken aan documenten met anderen. · Technische ondersteuning via chat of telefoon met Microsoft-experts. · Abonnement van 12 maanden + 3 maanden extra. Je abonnement loopt automatisch door. Opzeggen kan wanneer je maar wilt. * Microsoft Office werkt niet op een Chromebook. Daarvoor kan je de gratis Office webversie gebruiken.
  ** voor iOS en Android moet een afzonderlijke app worden gedownload. Wat is er nieuw in Microsoft 365? Breng de beste schrijver in je naar boven, waar je ook schrijft Breng overal de beste schrijver in je naar boven met Microsoft-editor,2 jouw intelligente schrijfassistent. Editor levert geavanceerde ondersteuning voor grammatica en spelling in meer dan 80 talen. Verbind. Organiseer. Krijg dingen gedaan. Bespaar tijd en focus je op wat belangrijk is met Outlook, jouw levensinrichter. Dankzij het eenvoudige, intelligente ontwerp blijf je verbonden en blader je sneller door je e-mails, waardoor je weer snel het leven buiten je Postvak IN op kunt pakken. Geef je creativiteit een boost Bereik meer en verbeter je creativiteit met toegang tot een almaar groeiende catalogus met premium sjablonen in Word, Excel en PowerPoint. Kies uit een rijk assortiment pakkende foto's, pictogrammen, lettertypen, 3D-modellen en meer om je werk tot leven te brengen. Laat je creativiteit de vrije loop Creëer hoogwaardige, gepersonaliseerde content die past bij jouw unieke stijl. Met jouw Microsoft 365-abonnement krijg je toegang tot een groeiende collectie aan professionele stockfoto's, vectorillustraties, herhalende video's, lettertypes en pictogrammen, om je projecten zo fris en aantrekkelijk mogelijk te houden. Bescherm wat belangrijk is Het maken van een back-up van de bestanden op je pc is zojuist een stuk eenvoudiger geworden Met de OneDrive-back-up van mappen op je pc kun je op OneDrive een back-up maken van je mappen met documenten en foto's op je Windowspc, zodat ze altijd beveiligd, up-to-date en beschikbaar zijn op al je apparaten. Bescherming wordt persoonlijk Persoonlijke Kluis is een beveiligde map binnen OneDrive, die alleen toegankelijk is via een extra identiteitscontrole. Zit zorgt voor een extra bescherming voor je belangrijkste bestanden.

  69,00 69


  Titel: Microsoft 365 Personal - 12 + 3 maanden extra abon
  Prijs: € 69,00
  Productcode: 9300000024882998


    • Norton - Antivirus 360 Deluxe - 25GB - 1 jaarlicentie - 3 apparaten

  Norton - Antivirus 360 Deluxe - 25GB - 1 jaarlicen Norton - Antivirus 360 Deluxe - 25GB - 1 jaarlicentie - 3 apparaten
  Windows/MAC/Android/iOS
  Productinformatie Uitgebreide apparaatbeveiliging, inclusief een VPN voor je online privacy, Wachtwoordbeheer en meer. Realtimebescherming tegen bedreigingen Geavanceerde beveiliging met antivirus beschermt je tegen bestaande en opkomende online bedreigingen voor je apparaten en helpt je je persoonlijke en financiële gegevens te beschermen wanneer je online gaat. Secure VPN Veiliger en anoniem surfen met een VPN (virtueel privénetwerk) zonder logboekregistratie. Gebruik versleuteling van bankkwaliteit om je informatie zoals wachtwoorden en bankgegevens veilig en privé te houden. 100% Virus Protection Promise Vanaf het moment dat je een abonnement neemt, is er een Norton-expert beschikbaar om je apparaat vrij te houden van virussen. Als ons dat niet lukt, krijg je je geld terug. Wachtwoordbeheer Tools om je wachtwoorden, creditcardgegevens en andere gegevens veiliger online te genereren, op te slaan en te beheren. Slimme firewall voor pc of Firewall voor Mac Houdt toezicht op de communicatie tussen jouw computer en andere computers en helpt ongeautoriseerd verkeer te blokkeren. Ouderlijk toezicht Beheer de online activiteiten van je kinderen. Zorg dat ze veiliger online kunnen gaan op hun pc's of smartphones.

  17,95 17,95


  Titel: Norton - Antivirus 360 Deluxe - 25GB - 1 jaarlicen
  Prijs: € 17,95
  Productcode: 9300000046061115


    • Microsoft Office Home and Student 2021 - 1 apparaat - Eenmalige aankoop

  Microsoft Office Home and Student 2021 - 1 apparaa Microsoft Office 2021 Home and Student is de nieuwste versie van Office voor Thuisgebruik en Studenten. De nieuwste functies van Word, Excel en PowerPoint maakt het studeren nog makkelijker en overzichtelijker. Met Line Focus kan je in Word regel voor regel door een document heen scrollen, zonder afleiding. Hiermee kan je kiezen of je één, drie of vijf regels tegelijk in beeld wil krijgen. Ideaal voor de optimale focus! Klassieke 2021-versies van Word, Excel en PowerPoint Inclusief de eerste 60 dagen Microsoft-ondersteuning zonder extra kosten Compatibel met Windows 10, Windows 11, Mac OS 12.0, MacOS 13.0 en MacOS 14.0 Werkt samen met Microsoft Teams

  79,99 79,99


  Titel: Microsoft Office Home and Student 2021 - 1 apparaa
  Prijs: € 79,99
  Productcode: 9300000149533156


   


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top