Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


 • Microsoft Office 2019 Home & Business - Eenmalige aankoop (code in doosje)

  Microsoft Office 2019 Home & Business - Eenmal Office Thuisgebruik & Zelfstandigen 2019 is de beste optie voor mensen die Microsoft Office willen gebruiken, maar geen abonnement willen.

  Deze zakelijke versie, oftewel Thuisgebruik & Zelfstandigen 2019, geeft je de volgende programma's:
  - Word 2019
  - Excel 2019
  - Powerpoint 2019
  - OneNote 2019
  - Outlook 2019

  Plus- en minpunten van Microsoft Office 2019 Thuisgebruik & Zelfstandigen
  Eenmalige aankoop voor 1 apparaat.
  Microsoft-ondersteuning gedurende 60 dagen inbegrepen zonder extra kosten.
  Deze licentie is voor zowel thuisgebruik als commercieel gebruik.
  Minimale systeemvereisten: Windows 10 of mac OS 10.12 (werkt niet op iPad & Chromebooks).
  Dit pakket kan slechts op 1 pc of Mac worden geinstalleerd.
  Speciaal gericht op gezinnen en kleine bedrijven die de klassieke Office-apps en e-mail op 1 pc/Mac geinstalleerd willen hebben voor thuis en werk.

  Wat is het verschil met andere Office pakketten?
  Office 365.
  Dit is een jaarabonnement dat automatisch constant wordt geupdate. Hierdoor beschik je met Office 365 altijd over de meest recente programma's. U kunt kiezen uit Personal (max. 1 pc) en Home (max. 6 pc's)
  Office 2019
  Dit is een eenmalige aankoop en daardoor heeft het geen upgrade-opties, wel (beveiliging)updates. Het werkt op max. 1 pc (een Windows 10 (of hoger) of een Mac). U kunt kiezen uit Home & Student (zonder Outlook) en Home & Business.
  Office 2016
  Deze voorganger van Office 2019 en is ook een eenmalige aankoop. Office programma's zijn sinds 2016 niet meer geupgrade, maar werkt wel op laptops met een ouder besturingssysteem zoals Windows 8(.1).

  Bekijk een uitgebreide overzicht met alle verschillen tussen Office-pakketten.

  Bij aankoop van dit product ga je ermee akkoord dat je nog gevraagd kunt worden om, voorafgaand aan het downloaden van het product, licentievoorwaarden van de leverancier van dit product te accepteren.

  26,00 26


  Titel: Microsoft Office 2019 Home & Business - Eenmal
  Prijs: € 26,00
  Productcode: 9200000098946447


    • Adobe Photoshop Elements 2024 - Meertalig - Windows Download

  Adobe Photoshop Elements 2024 - Meertalig - Window Kenmerken: Stem kleuren en tinten met één klik op elkaar af. Selecteer met één klik lucht of achtergrond. Maak gestileerde tekst en snel bewegende fotoreels. Snelle handelingen met één klik uitvoeren en JPEG-artefacten verwijderen Krijg toegang tot gratis Adobe Stock-foto's. Geniet van een vernieuwde ervaring in een nieuw jasje. Doe meer op het web en op mobiele apparaten. (Alleen Engelstalige bèta) Eenmalige aanschaf; geen lidmaatschap nodig.
  Schakel probleemloos van snelle fotoverbeteringen over op complete transformaties met de AI van Adobe Sensei*, de automatiseringsopties en de vernieuwde bewerkingservaring. Stem automatisch de kleuren en tinten van een foto af of selecteer lucht of achtergrond met één klik. Voor unieke effecten kun je eenvoudig - met een nieuwe bewerking met instructies - gestileerde tekst maken en experimenteren met nieuwe opties voor achtergronden en artistieke effecten. Deel je mooiste kiekjes in snel bewegende fotoreels. Geniet van een geheel nieuwe bewerkingservaring met een vernieuwde vormgeving, het deelvenster Snelle handelingen voor éénkliksbewerkingen en rechtstreekse toegang tot duizenden gratis Adobe Stock-foto's. Probeer onderweg ook creatieve overlays in de Elements-partnerapp op het web en fotoverbeteringen met één klik in de Elements-partnerapp voor mobiele apparaten (alleen Engelstalige bèta); je foto's en video's worden automatisch gesynchroniseerd tussen je apparaten, zodat ze overal beschikbaar zijn. Ga vandaag nog aan de slag met deze eenvoudige afbeeldingseditor.

  *Adobe Sensei is de technologie die intelligente functies in alle Adobe-producten aanstuurt om het ontwerp en de aanlevering van digitale ervaringen drastisch te verbeteren, met behulp van kunstmatige intelligentie en machine learning in een gemeenschappelijk kader.

  Nieuw: Stem kleuren en tinten op elkaar af om een nieuwe vibe te creëren.
  Kies een van de ingebouwde presets of gebruik een van je eigen foto's, klik één keer en pas dan de kleurtoon, verzadiging en helderheid aan.

  Nieuw: Selecteer met één klik lucht of achtergrond.
  Door de automatische selecties kun je eenvoudig slechts één gebied verfraaien of vervangen.
  Aangestuurd door Adobe Sensei

  Update: Verbeter je vaardigheden met bewerkingen met instructies.
  Breng eenvoudige aanpassingen aan of maak je eigen creaties of in het oog springende effecten met 62 stapsgewijze bewerkingen met instructies. Nieuwe functies:

  Nieuw: Maak gestileerde tekst voor deelwaardige berichten.
  Lijn tekst horizontaal, verticaal of op een pad of vorm uit. Verdraai de tekst en pas er verloopeffecten, texturen en patronen op toe.

  Update: Maak je scènes mooier met nieuwe, eigentijdse achtergronden.
  Laat je onderwerpen opvallen met de bewerking met instructies Achtergrond vervangen.

  Nieuw: Maak en deel snel bewegende fotoreels.
  In reels worden je favoriete opnamen, elk met hun eigen tekst, effecten en grafische elementen, snel achter elkaar getoond. Sla ze op als MP4's of GIF's om ze eenvoudig te delen.

  Nieuw: Krijg toegang tot gratis Adobe Stock-foto's om je creatieve mogelijkheden uit te breiden.
  Probeer een nieuwe achtergrond, maak een collage of creëer een inspirerende citaatafbeelding met duizenden prachtige stockfoto's - rechtstreeks vanuit Photoshop Elements.

  Nieuw: Ontdek snelle handelingen die je vanuit één plek met één klik kunt uitvoeren.
  Populaire éénkliksbewerkingen zijn nu binnen handbereik. Je kunt nu in een handomdraai een achtergrond vervagen of verwijderen, huid egaliseren, nevel verwijderen, een foto inkleuren en nog veel meer.

  Nieuw: Verwijder JPEG-artefacten voor een vloeiende, natuurlijke uitstraling.
  Klik eenmaal om gecomprimeerde JPEG's te verbeteren met deze nieuwe optie in het deelvenster Snelle handelingen.
  Aangestuurd door Adobe Sensei

  Update: Zet foto's om in kunst met nieuwe opties voor artistieke effecten.
  Je hoeft alleen maar te klikken om effecten toe te voegen die op beroemde kunstwerken of populaire kunststijlen zijn geïnspireerd.
  Aangestuurd door Adobe Sensei

  Geniet van een geheel nieuwe ervaring in een nieuw jasje.
  Ontdek moderne lettertypen, pictogrammen, knoppen en kleuren die prettiger ogen. Kies een lichte of donkere modus.

  Nieuw: Voeg creatieve overlays toe in de partnerapp op het web. (Alleen Engelstalige bèta)
  Voeg grappige patronen en overlays toe om je onderwerp te kaderen of diepte te creëren.

  Nieuw: Breng met één klik correcties aan en meer in de partnerapp voor mobiele apparaten. (Alleen Engelstalige bèta)
  Verbeter automatisch de kleurtint, verwijder de achtergrond, corrigeer de witbalans en nog veel meer met snelle handelingen die je met één klik uitvoert. Haal ook meer foto's uit bestanden en mappen op je telefoon en bekijk creaties van Elements op het web.

  Nieuw: Synchroniseer je foto's en video's automatisch, zodat je er overal van kunt genieten. (Alleen Engelstalige bèta)
  Synchroniseer je materiaal tussen de Elements Organizer en de partnerapps voor het web en mobiele apparaten.

  99,00 99


  Titel: Adobe Photoshop Elements 2024 - Meertalig - Window
  Prijs: € 99,00
  Productcode: 9300000164616798


    • Microsoft 365 Personal - Office voor 1 gebruiker – NL – 1 jaar abonnement - download

  Microsoft 365 Personal - Office voor 1 gebruiker Met Microsoft 365 Personal (Nederlandse versie, direct te downloaden) krijg je Premium Office-apps zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, 1 TB extra OneDrive cloudopslag, geavanceerde beveiliging (Defender) en meer, dit alles in één handig abonnement. Werk overal nog efficienter met de nieuwste versie van AI-gestuurde Office programma's die altijd up-to-date zijn.
  Een jaarabonnement voor al je apparaten, ook je telefoon (met automatische backup naar OneDrive).
  Je abonnement wordt voortgezet tot wederopzegging. Kenmerken: Voor 1 persoon. Voor gebruik op meerdere pc’s/Mac’s*, tablets en telefoons (inclusief Windows, iOs en Android**).
  Er kunnen per gebruiker wel tot en met 5 apparaten tegelijk gebruikt worden. AI-gestuurde Premium Office-apps van Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, OneNote en Outlook. Alleen op PC's: Publischer en Acces. 1TB cloudopslag in OneDrive met geavanceerde beveiliging (per gebruiker). Online samenwerken aan documenten met anderen. Technische ondersteuning via chat of telefoon met Microsoft-experts. Abonnement van 12 maanden. Je abonnement loopt automatisch door. Opzeggen kan wanneer je maar wilt. Maak in een handomdraai de mooiste documenten en presentaties met de slimme AI-gestuurde Premium Office-apps. * Microsoft Office werkt niet op een Chromebook. Daarvoor kan je de gratis Office webversie gebruiken. Je kunt wel gebruik maken van de OneDrive cloudopslag. MacOs: Eén van de 3 meest recente besturingssystemen
  ** Voor iOS en Android moet een afzonderlijke app worden gedownload. Wat is er nieuw in Microsoft 365? Breng de beste schrijver in je naar boven, waar je ook schrijft
  Breng overal de beste schrijver in je naar boven met Microsoft-editor, 2 jouw intelligente schrijfassistent. Editor levert geavanceerde ondersteuning voor grammatica en spelling in meer dan 80 talen. Verbind. Organiseer. Krijg dingen gedaan
  Bespaar tijd en focus je op wat belangrijk is met Outlook, jouw levensinrichter. Dankzij het eenvoudige, intelligente ontwerp blijf je verbonden en blader je sneller door je e-mails, waardoor je weer snel het leven buiten je Postvak IN op kunt pakken. Geef je creativiteit een boost
  Bereik meer en verbeter je creativiteit met toegang tot een almaar groeiende catalogus met premium sjablonen in Word, Excel en PowerPoint. Kies uit een rijk assortiment pakkende foto's, pictogrammen, lettertypen, 3D-modellen en meer om je werk in een handomdraai tot leven te brengen. Laat je creativiteit de vrije loop
  Creëer hoogwaardige, gepersonaliseerde content die past bij jouw unieke stijl. Met jouw Microsoft 365-abonnement krijg je toegang tot een groeiende collectie aan professionele stockfoto's, vectorillustraties, herhalende video's, lettertypes en pictogrammen, om je projecten zo fris en aantrekkelijk mogelijk te houden. Bescherm wat belangrijk is Het maken van een automatische back-up van jouw foto's, video's en bestanden op je pc is zojuist een stuk eenvoudiger en veiliger geworden.
  Met de OneDrive-back-up van mappen op je pc kun je op OneDrive een back-up maken van je mappen met documenten, foto's en video's op je Windows-pc, zodat ze altijd beveiligd, up-to-date en beschikbaar zijn op al je apparaten. Bescherming wordt persoonlijk
  Persoonlijke Kluis is een beveiligde map binnen OneDrive, die alleen toegankelijk is via een extra identiteitscontrole. Zit zorgt voor een extra bescherming voor je belangrijkste bestanden en persoonlijke foto's en video's.

  69,00 69


  Titel: Microsoft 365 Personal - Office voor 1 gebruiker
  Prijs: € 69,00
  Productcode: 9200000048075461


    • Adobe Photoshop & Premiere Elements 2024 - Meertalig - Windows Download

  Adobe Photoshop & Premiere Elements 2024 - Mee Kenmerken: Stem kleuren en tinten met één klik op elkaar af. Selecteer met één klik lucht of achtergrond in een foto. Maak snel bewegende fotoreels en videoreels met hoogtepunten. Voer met één klik snelle handelingen voor je foto uit en verwijder JPEG-artefacten. Verfraai je video's met nieuwe audio-effecten en moderne grafische elementen. Krijg toegang tot gratis Adobe Stock-foto's. Geniet van een vernieuwde ervaring in een nieuw jasje. Doe meer op het web en op mobiele apparaten. (Alleen Engelstalige bèta) Eenmalige aanschaf; geen lidmaatschap nodig.
  Van snelle aanpassingen naar volledige transformaties. AI, automatisering en de vernieuwde bewerkingservaring maken van foto- en videobewerking kinderspel. Stem automatisch de kleuren en tinten van een foto of video op elkaar af om een nieuwe vibe te creëren. Selecteer met één klik lucht of achtergrond dankzij de AI van Adobe Sensei*. Voor unieke foto-effecten kun je eenvoudig - met een nieuwe bewerking met instructies - gestileerde tekst maken en experimenteren met nieuwe opties voor achtergronden en artistieke effecten. Zet je videoverhalen kracht bij met nieuwe audio-effecten als Reverb, Vocalen versterken en DeHummer, en voeg opvallende accenten toe met moderne, nieuwe grafische elementen. Geniet van een geheel nieuwe ervaring met een vernieuwde vormgeving, snelle handelingen voor foto's die je vanuit één plek met één klik kunt uitvoeren en rechtstreekse toegang tot duizenden gratis Adobe Stock-foto's. Deel je beste foto's in snel bewegende fotoreels en zet je clips automatisch om in Highlight Reels van personen, close-ups en je mooiste beelden. Probeer onderweg ook creatieve foto-overlays in Elements op het web en fotoverbeteringen met één klik in Elements voor mobiele apparaten (alleen Engelstalige bèta); je foto's en video's worden automatisch gesynchroniseerd tussen je apparaten, zodat ze overal beschikbaar zijn. Ontdek nu deze eenvoudige afbeeldingseditor en filmmaker voor Mac en Windows.

  *Adobe Sensei is de technologie die intelligente functies in alle Adobe-producten aanstuurt om het ontwerp en de aanlevering van digitale ervaringen drastisch te verbeteren, met behulp van kunstmatige intelligentie en machine learning in een gemeenschappelijk kader.

  Nieuw: Stem kleuren en tinten op elkaar af om een nieuwe vibe te creëren.
  Kies een van de ingebouwde presets of gebruik een van je eigen foto's of video's, klik één keer en pas dan de kleurtoon, verzadiging en helderheid aan.

  Nieuw: Selecteer met één klik lucht of achtergrond in een foto.
  Door de automatische selecties kun je eenvoudig slechts één gebied verfraaien of vervangen.
  Aangestuurd door Adobe Sensei

  Nieuw: Maak en deel snel bewegende fotoreels.
  In reels worden je favoriete opnamen, elk met hun eigen tekst, effecten en grafische elementen, snel achter elkaar getoond. Sla ze op als MP4's of GIF's om ze eenvoudig te delen.

  Nieuw: Laat je meesterwerken zien in automatische videoreels met hoogtepunten.
  Met behulp van AI en automatisering worden je clips snel omgezet in video's die de aandacht trekken doordat ze op beweging, close-ups en je mooiste beelden zijn gebaseerd.
  Aangestuurd door Adobe Sensei

  Update: Verbeter je vaardigheden met bewerkingen met instructies.
  Breng eenvoudige aanpassingen aan of maak je eigen creaties of in het oog springende effecten met 88 stapsgewijze bewerkingen met instructies. Nieuwe functies:

  Nieuw: Maak gestileerde fototekst voor deelwaardige berichten.
  Lijn tekst horizontaal, verticaal of op een pad of vorm uit. Verdraai de tekst en pas er verloopeffecten, texturen en patronen op toe.

  Update: Maak je scènes mooier met nieuwe, eigentijdse fotoachtergronden.
  Laat je onderwerpen opvallen met de bewerking met instructies Achtergrond vervangen.

  Nieuw: Zet je videoverhalen kracht bij met nieuwe audio-effecten.
  Probeer effecten als Reverb, Vocalen versterken en DeHummer voor een betere luisterervaring.

  Nieuw: Krijg toegang tot gratis Adobe Stock-foto's om je creatieve mogelijkheden uit te breiden.
  Probeer een nieuwe achtergrond, maak een collage of creëer een inspirerende citaatafbeelding met duizenden prachtige stockfoto's - rechtstreeks vanuit Photoshop Elements.

  Nieuw: Maak je video's pakkender met grappige, nieuwe grafische elementen.
  Benadruk belangrijke momenten of leuk je video's gewoon op met moderne, nieuwe grafische elementen.

  Nieuw: Ontdek snelle handelingen voor foto's die je vanuit één plek met één klik kunt uitvoeren.
  Populaire éénkliksbewerkingen zijn nu binnen handbereik. Je kunt nu in een handomdraai een achtergrond vervagen of verwijderen, huid egaliseren, nevel verwijderen, een foto inkleuren en nog veel meer.

  Nieuw: Verwijder JPEG-artefacten voor een vloeiende, natuurlijke uitstraling.
  Klik eenmaal om gecomprimeerde JPEG's te verbeteren met deze nieuwe optie in het deelvenster Snelle handelingen.
  Aangestuurd door Adobe Sensei

  Update: Zet foto's om in kunst met nieuwe opties voor artistieke effecten.
  Je hoeft alleen maar te klikken om effecten toe te voegen die op beroemde kunstwerken of populaire kunststijlen zijn geïnspireerd.
  Aangestuurd door Adobe Sensei

  Geniet van een geheel nieuwe ervaring in een nieuw jasje.
  Ontdek moderne lettertypen, pictogrammen, knoppen en kleuren die prettiger ogen. Kies een lichte of donkere modus.

  Nieuw: Voeg creatieve overlays toe in de partnerapp op het web. (Alleen Engelstalige bèta)
  Voeg grappige patronen en overlays toe om je onderwerp te kaderen of diepte te creëren.

  Nieuw: Verbeter je foto's en meer met één klik in de partnerapp voor mobiele apparaten. (Alleen Engelstalige bèta)
  Verbeter automatisch de kleurtint, verwijder de achtergrond, corrigeer de witbalans en nog veel meer met snelle handelingen die je met één klik uitvoert. Haal ook meer foto's uit bestanden en mappen op je telefoon en bekijk creaties van Elements op het web.

  Nieuw: Synchroniseer je foto's en video's automatisch, zodat je er overal van kunt genieten. (Alleen Engelstalige bèta)
  Synchroniseer je materiaal tussen de Elements Organizer en de partnerapps voor het web en mobiele apparaten.

  149,00 149


  Titel: Adobe Photoshop & Premiere Elements 2024 - Mee
  Prijs: € 149,00
  Productcode: 9300000164616802


    • Microsoft Windows 11 Pro Besturingsysteem - USB - Universeel

  Microsoft Windows 11 Pro Besturingsysteem - USB - Introductie Windows 11 Een nieuwe Windows-ervaring die je dichter bij de mensen en dingen brengt waar je van houdt.

  Een frisse blik Windows 11 biedt een rustige en creatieve ruimte waar je je passies kunt nastreven door middel van een frisse ervaring. Van een verjongd Startmenu tot nieuwe manieren om verbinding te maken met je favoriete mensen, nieuws, games en inhoud: Windows 11 is de plek om op een natuurlijke manier te denken, je uit te drukken en te creëren.

  Je productiviteit maximaliseren Krijg eenvoudig toegang tot alle apps die je nodig hebt en multitask met gemak met tools zoals Snap-indelingen, bureaubladen en een nieuwe, intuïtievere redocking-ervaring.

  Nieuwe manieren om te verbinden Maak rechtstreeks vanaf je desktop contact met de mensen om wie je geeft met Microsoft Teams. Bel of chat gratis, ongeacht het apparaat waarop men zich bevindt.

  Jouw inhoud, samengesteld door jou Met Microsoft Edge en een groot aantal widgets waaruit je kunt kiezen, kun je snel op de hoogte blijven van het nieuws, de informatie en het entertainment dat je het belangrijkst vindt. Let op: Dit product wordt geleverd in de originele Microsoft verpakking inclusief keycard. Geen retailverpakking of een licentie op papier ontvangen? Neem in dat geval contact op met Bol.com

  45,95 45,95


  Titel: Microsoft Windows 11 Pro Besturingsysteem - USB -
  Prijs: € 45,95
  Productcode: 9300000054742484


    • Microsoft Office Home and Student 2021 - 1 apparaat - Eenmalige aankoop (download)

  Microsoft Office Home and Student 2021 - 1 apparaa Office Thuisgebruik & Studenten 2021 is de beste optie voor mensen die Microsoft Office willen gebruiken, maar geen abonnement willen. Thuisgebruik & Studenten 2021, geeft je de volgende programma's: Word 2021 Excel 2021 Powerpoint 2021 OneNote 2021 Plus- en minpunten van Microsoft Office 2021 Thuisgebruik & Studenten Eenmalige aankoop voor 1 apparaat. Microsoft-ondersteuning gedurende 60 dagen inbegrepen zonder extra kosten. Deze licentie is enkel voor thuisgebruik en studiegerelateerd gebruik. Minimale systeemvereisten: Windows 10 of mac OS 10.14. * Dit pakket kan slechts op 1 pc of Mac worden geinstalleerd. Daarnaast bevat Microsoft Office Thuisgebruik & Studenten 2021 niet over automatische updates, Outlook en 1TB OneDrive voor al je apparaten, ook je telefoon... Kies hiervoor Microsoft 365 Personal of Microsoft 365 Family * Microsoft Office werkt niet op een Chromebook. Daarvoor kan je de gratis Office webversie gebruiken.

  Speciaal gericht op gezinnen en studenten die de klassieke Office 2021-versies willen van Word, Excel, PowerPoint en OneNote voor Windows 10, geinstalleerd op 1 Windows pc of Mac. Wat is het verschil met andere Office pakketten? Microsoft 365 Personal of Microsoft 365 Family Dit is een jaarabonnement dat automatisch constant wordt geüpdate. Hierdoor beschik je met Microsoft 365 altijd over de meest recente AI-gestuurde Office apps zoals Word, PowerPoint, Excel, Outlook en meer. U kunt kiezen uit Personal (max. 1 gebruiker voor al je apparaten) en Home (max. 6 6 gebruikers voor al je apparaten). Beide Microsoft 365 abonnementen zijn inclusief 1TB OneDrive cloudopslag per gebruiker, ook voor je telefoon! Office 2021 Dit is een eenmalige aankoop en daardoor heeft het geen upgrade-opties, wel (beveiliging)updates. Het werkt op max. 1 pc (een Windows 10 (of hoger) of een Mac). U kunt kiezen uit Home&Student (zonder Outlook) en Home&Business. Bekijk een uitgebreide overzicht met alle verschillen tussen Office-pakketten. Bij aankoop van dit product ga je ermee akkoord dat je nog gevraagd kunt worden om, voorafgaand aan het downloaden van het product, licentievoorwaarden van de leverancier van dit product te accepteren.

  149,00 149


  Titel: Microsoft Office Home and Student 2021 - 1 apparaa
  Prijs: € 149,00
  Productcode: 9300000062956465


    • Norton 360 Deluxe 50GB, 5 devices, 1 jaar

  Norton 360 Deluxe 50GB, 5 devices, 1 jaar Goed om te weten Bij het activeren van de licentiecode is het verplicht om je bankgegevens in te vullen voor een automatische verlenging. Na het activeren is het mogelijk om dit uit te schakelen. Norton 360 Deluxe biedt uitgebreide malwarebescherming voor maximaal 5 pc's, Macs, Android- of iOS-apparaten, Ouderlijk toezicht om je kinderen online te helpen beschermen, Wachtwoordbeheer om je wachtwoorden op te slaan en te beheren, en Cloudback-up voor pc.

  Norton 360 Deluxe omvat ook een VPN voor 5 apparaten en SafeCam voor pc. Met Secure VPN kun je veiliger en anoniem op internet surfen, zelfs op openbare wifi, en SafeCam waarschuwt je voor ongeoorloofde toegang tot je webcam en helpt je deze te blokkeren.

  14,95 14,95


  Titel: Norton 360 Deluxe 50GB, 5 devices, 1 jaar
  Prijs: € 14,95
  Productcode: 9300000104743983


    • Microsoft Office Home & Student 2019 - 1 PC - Meerdere Talen - Levenslange Licentie

  Microsoft Office Home & Student 2019 - 1 PC - • Eenmalige aankoop voor 1 PC
  • Klassieke 2019-versies van Word, Excel en PowerPoint
  • Microsoft-ondersteuning inbegrepen gedurende 60 dagen zonder extra kosten
  • Licentie voor thuisgebruik

  Alle talen inbegrepen. Compatibel met Windows 10 of 11 en MacOS

  26,00 26


  Titel: Microsoft Office Home & Student 2019 - 1 PC -
  Prijs: € 26,00
  Productcode: 9300000071517178


    • Microsoft 365 Family - Office voor 6 gebruikers – NL – 1 jaar abonnement – download

  Microsoft 365 Family - Office voor 6 gebruikers – Met Microsoft 365 Family (Nederlandse versie, direct te downloaden) krijg je Premium Office-apps zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, 1 TB extra OneDrive cloudopslag per gebruiker (totaal 6 TB), geavanceerde beveiliging (Defender, Family Safety) en meer, dit alles in één handig abonnement. Werk overal nog efficienter met de nieuwste versie van AI-gestuurde Office programma's die altijd up-to-date zijn.
  Een jaarabonnement voor al je apparaten, ook je telefoon (met automatische backup naar OneDrive).
  Je abonnement wordt voortgezet tot wederopzegging. Kenmerken: Per gebruiker met 6 apparaten tegelijk gebruik maken. Voor gebruik op meerdere pc’s/Mac’s*, tablets en telefoons (inclusief Windows, iOs en Android**). AI-gestuurde Premium Office-apps van Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, OneNote en Outlook. Alleen op PC's: Publischer en Acces. 1TB cloudopslag in OneDrive met geavanceerde beveiliging (per gebruiker). Online samenwerken aan documenten met anderen. Technische ondersteuning via chat of telefoon met Microsoft-experts. Abonnement van 12 maanden. Je abonnement loopt automatisch door. Opzeggen kan wanneer je maar wilt. Maak in een handomdraai de mooiste documenten en presentaties met de slimme AI-gestuurde Premium Office-apps. * Microsoft Office werkt niet op een Chromebook. Daarvoor kan je de gratis Office webversie gebruiken. Je kunt wel gebruik maken van de OneDrive cloudopslag.
  ** voor iOS en Android moet een afzonderlijke app worden gedownload. Wat is er nieuw in Microsoft 365? Breng de beste schrijver in je naar boven, waar je ook schrijft Breng overal de beste schrijver in je naar boven met Microsoft-editor, 2 jouw intelligente schrijfassistent. Editor levert geavanceerde ondersteuning voor grammatica en spelling in meer dan 80 talen. Verbind. Organiseer. Krijg dingen gedaan. Bespaar tijd en focus je op wat belangrijk is met Outlook, jouw levensinrichter. Dankzij het eenvoudige, intelligente ontwerp blijf je verbonden en blader je sneller door je e-mails, waardoor je weer snel het leven buiten je Postvak IN op kunt pakken. Geef je creativiteit een boost Bereik meer en verbeter je creativiteit met toegang tot een almaar groeiende catalogus met premium sjablonen in Word, Excel en PowerPoint. Kies uit een rijk assortiment pakkende foto's, pictogrammen, lettertypen, 3D-modellen en meer om je werk in een handomdraai tot leven te brengen. Laat je creativiteit de vrije loop Creëer hoogwaardige, gepersonaliseerde content die past bij jouw unieke stijl. Met jouw Microsoft 365-abonnement krijg je toegang tot een groeiende collectie aan professionele stockfoto's, vectorillustraties, herhalende video's, lettertypes en pictogrammen, om je projecten zo fris en aantrekkelijk mogelijk te houden. Bescherm wat belangrijk is Het maken van een automatische back-up van jouw foto's, video's en bestanden op je pc is zojuist een stuk eenvoudiger en veiliger geworden. Met de OneDrive-back-up van mappen op je pc kun je op OneDrive een back-up maken van je mappen met documenten, foto's en video's op je Windows-pc, zodat ze altijd beveiligd, up-to-date en beschikbaar zijn op al je apparaten. Bescherming wordt persoonlijk Persoonlijke Kluis is een beveiligde map binnen OneDrive, die alleen toegankelijk is via een extra identiteitscontrole. Zit zorgt voor een extra bescherming voor je belangrijkste bestanden en persoonlijke foto's en video's.

  97,99 97,99


  Titel: Microsoft 365 Family - Office voor 6 gebruikers –
  Prijs: € 97,99
  Productcode: 9200000018039067


    • Bitdefender Total Security - 12 Maanden - 5 Apparaten - Nederlands - Windows, iOS, MAC & Android Download

  Bitdefender Total Security - 12 Maanden - 5 Appara Volledige bescherming voor Windows, macOS, iOS en Android

  Bitdefender Total Security beschermt al uw Windows-, macOS-, iOS- en Android-apparaten. De bekroonde technologieën van Bitdefender bieden de beste bescherming tegen alle soorten online bedreigingen, met inbegrip van ransomware, zonder uw apparaten te vertragen. Met Bitdefender Total Security hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw beveiliging! U geniet van een gemakkelijk te installeren, volledige en automatische bescherming voor al uw apparaten.

  Kenmerken: Volledige bescherming voor Windows, macOS, iOS en Android Geen impact op de prestaties van uw apparaten Lokaliseert en blokkeert uw apparaten in geval van verlies of diefstal Beschermt uw persoonlijke bestanden tegen ransomware Beveiligt uw verbindingen met de meegeleverde VPN* Let op: meegeleverde VPN is gelimiteerd tot 200MB per toestel per dag.

  27,99 27,99


  Titel: Bitdefender Total Security - 12 Maanden - 5 Appara
  Prijs: € 27,99
  Productcode: 9300000042450702


   


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top