Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Orthica Kelp-150 (mineralen) - 120 Tabletten - Jod
  Orthica Kelp-150 (mineralen) - 120 Tabletten - Jod Jodium tabletten
  Kelp-150,

  Orthica

  Mineralenpreparaat
  Jodium draagt bij tot een normale schildklierwerking en energiestofwisseling In Nederland zit van nature niet veel jodium in de voeding. Daarom wordt het toegevoegd aan keukenzout (Jozo), brood, broodvervangers en sommige vleeswaren. Vegetariërs en mensen die weinig brood, geen gejodeerd zout en weinig of geen vis eten, hebben kans om te weinig jodium binnen te krijgen.

  Kelp staat bekend als natuurlijke bron van jodium.

  9,56 9,56


  Titel: Orthica Kelp-150 (mineralen) - 120 Tabletten - Jod
  Prijs: € 9,56
  Productcode: 9200000005141430


   


 • Vitals - Jodium - 100 capsules - Biologisch - uit
  Vitals - Jodium - 100 capsules - Biologisch - uit Jodium komt in de natuur met name voor in de zee. Op het land is de hoeveelheid jodium erg ongelijk verdeeld. De beste natuurlijke voedingsbronnen van jodium zijn daarom alle producten die uit de zee komen, zoals vis, schaal- en schelpdieren én zeewier. Jodium Biologisch is afkomstig van biologisch knotswier, dat van nature een rijke bron is van jodium. Het product is gestandaardiseerd om per capsule 150 μg jodium te bevatten.

  Kwaliteit
  De zeewiersoort gebruikt in Jodium Biologisch is knotswier (Ascophyllum nodosum). Het wordt door producent Seaweed & Co uit de schone zee rond de Hebriden (een groep eilanden voor de westkust van Schotland) biologisch en duurzaam gewonnen. Na de oogst wordt het knotswier verwerkt door middel van een gepatenteerde productiemethode die de oorspronkelijke voedingswaarde van het wier intact houdt. Daarnaast wordt elke batch geanalyseerd op jodiumgehalte en zuiverheid om te waarborgen dat deze voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Het jodiumgehalte in zeewier kan sterk variëren. Zowel een te laag als een te hoog jodiumgehalte is onwenselijk en daarom is het van belang om voor een zeewierproduct te kiezen waarbij het gehalte steeds opnieuw wordt bepaald. Bovendien levert Seaweed & Co als enige zeewierproducent ter wereld DNA Authenticated Seaweed™, waarbij door middel van DNA-testen door een externe partij de herkomst en hoge kwaliteit van hun specifieke knotswier wordt bevestigd.

  Dit jodiumproduct is een ‘whole food’ en geen extract. De capsule bevat het ‘hele’ knotswier met naast jodium ook sporen van andere natuurlijk voorkomende mineralen. Het knotswier is biologisch gecertificeerd op basis van de kwaliteit van het water en de mate van duurzaamheid van de kweektechnieken. Routinematig wordt het water geanalyseerd. Een belangrijk onderdeel van de duurzame kweektechniek is dat alleen het bovenste gedeelte van de zeewierplant wordt gebruikt. De gehele plant wordt dus niet verwijderd, waardoor men voorkomt dat er na 2 tot 4 jaar niets meer groeit. Dit wordt nog eens extra bewaakt en gecontroleerd door de ‘Crown Estate Scottish Environmental Protection Agency’ en de ‘Scottish Natural Heritage’.

  Werking van jodium in het lichaam
  Jodium is een essentieel spoorelement dat een belangrijke rol speelt in de schildklierfunctie en nodig is voor de productie van schildklierhormonen. Via deze hormonen (thyroxine/T4 en tri-iodothyronine/T3) draagt jodium bij aan een normale energiestofwisseling, mede door het ondersteunen van de activiteit van bepaalde enzymen die betrokken zijn bij het vrijmaken van energie uit vetten, koolhydraten en eiwitten. Eveneens draagt jodium, door het ondersteunen van de werking van de schildklier, bij aan een normale cognitieve functie (zoals geheugen, concentratie en leervermogen). Tot slot is jodium van belang voor het zenuwstelsel en de huid.

  Biologisch
  De actieve ingrediënten van biologische voedingssupplementen zijn gegarandeerd van natuurlijke oorsprong en niet synthetisch gefabriceerd. Daarnaast wordt bij de productie zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu, dier en mens. In allerlei voorschriften is vastgelegd wat daaronder wordt verstaan. Er worden onder andere geen chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest of genetisch gemodificeerde organismen gebruikt. Het instituut Skal Biocontrole controleert of de voorschriften worden nageleefd en of een product biologisch genoemd mag worden. Biologische producten zijn herkenbaar aan de code NL-BIO-01 en het Europees biologisch keurmerk. Toegestane gezondheidsclaims: is essentieel voor de productie van schildklierhormonen en ondersteunt een normale schildklierwerking levert een bijdrage aan het behoud van cognitieve functies bevordert de energiestofwisseling is goed voor het zenuwstelsel draagt bij aan het behoud van een gezonde huid

  11,96 11,96


  Titel: Vitals - Jodium - 100 capsules - Biologisch - uit
  Prijs: € 11,96
  Productcode: 9200000077987201


   


 • AOV 580 Jodium Nascent - 15 ml - Mineralen - Voed
  AOV 580 Jodium Nascent - 15 ml - Mineralen - Voed 580 Jodium Nascent is een geïoniseerde en vloeibare vorm van jodium die goed opgenomen wordt. Door de handige druppelaar is 580 Jodium Nascent makkelijk in te nemen. Jodium is mede nodig voor een normale productie van schildklierhormonen en voor de werking van de schildklier. Daarnaast draagt het bij aan een normale energiestofwisseling en speelt het een belangrijke rol bij geestelijke inspanning en activiteit. Het gebruik van Jodium Nascent tijdens de zwangerschap of de borstvoeding wordt afgeraden. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 18 jaar.

  14,21 14,21


  Titel: AOV 580 Jodium Nascent - 15 ml - Mineralen - Voed
  Prijs: € 14,21
  Productcode: 9300000003044056


   


 • Nova Vitae - Jodium - Vloeibaar - 150 mcg - 59 ml
  Nova Vitae - Jodium - Vloeibaar - 150 mcg - 59 ml Toepassing van Nova Vitae Jodium 150 mcg:
  Vloeibare Jodium Veel voedingssupplementen met vloeibare Jodium bevatten alcohol, conserveringsmiddelen, en smaakstoffen. Onnodige hulpstoffen die een extra belasting vormen voor de ontgiftingsorganen van ons lichaam.
  Nova Vitae doet geen concessies: Jodium met gezuiverd water.
  Water vormt de draagstof van de Jodium in de moleculaire vorm van kaliumjodide.
  De smaak van kaliumjodide is bitterzout en is als stof opgenomen in de lijst van essentiële geneesmiddelen van de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie).
  Dit product is Non-GMO en geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.
  1 verpakking bevat ongeveer 390 doseringen van 3 druppels. Gezondheidsbeweringen met betrekking tot Jodium welke wetenschappelijk zijn aangetoond:
  - Jodium draagt bij aan een normale concentratie
  - Jodium draagt bij aan een normaal geheugen
  - Jodium ondersteunt de normale groei van kinderen
  - Jodium helpt energie vrij te maken uit de voeding
  - Jodium activeert je natuurlijke energie in het lichaam
  - Jodium draagt bij aan het behoud van een normale huid
  - Jodium ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
  - Jodium is mede nodig voor een normale productie van schildklierhormoon en de werking van de schildklier
  - Jodium zorgt mede voor het goed functioneren van het zenuwstelsel Samenstelling van Nova Vitae Jodium 150 mcg:
  Een dagdosering van 3 druppels bevat:
  Jodium (kaliumjodide) 150 mcg 100% RI*
  *RI = Referentie Inname Ingrediënten van Nova Vitae Jodium 150 mcg:
  Jodium en gezuiverd water. Dit product bevat geen andere dan bovengenoemde ingrediënten.
  Dit product is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten. Gebruik van Nova Vitae Jodium 150 mcg:
  Volwassenen nemen als voedingssupplement dagelijks 3 druppels in een glas water of bij de maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
  Niet geschikt voor personen onder de 18 jaar.
  De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Nova Vitae is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

  20,95 20,95


  Titel: Nova Vitae - Jodium - Vloeibaar - 150 mcg - 59 ml
  Prijs: € 20,95
  Productcode: 9300000057616111


   


 • GAL Jodium druppels (Iodine) Complex: 2000 Doseri
  GAL Jodium druppels (Iodine) Complex: 2000 Doseri Gebruik: We raden aan om 1 druppel per dag te nemen. De dagelijkse dosis kan zijn:
  Op elk moment ingenomen, maar het is het beste om het voor of tijdens een maaltijd in te nemen, na de eerste 1-2 happen, in water te laten vallen. Als je vitamine C of acetylcysteïne slikt, neem ze dan op verschillende tijdstippen in, met een tussenpoos van minimaal een half uur! Buiten bereik van kinderen houden. Overschrijd de aanbevolen dosis niet. Organen die jodium nodig hebben In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, gebruikt niet alleen de schildklier jodium. Er zijn veel meer organen, weefsels en cellen in het lichaam die dit element in beide vormen nodig hebben om de gezonde structuur te behouden en om kritieke fysiologische functies te behouden: Endocriene en exocriene klieren Voortplantingsorganen: borsten, eierstokken, baarmoeder, prostaat Het immuunsysteem Hartspier, dwarsgestreepte spieren Maagdarmkanaal Het nerveuze systeem Huid
  Jodium is een essentieel, onmisbaar sporenelement voor de mens, dat het lichaam in twee vormen nodig heeft: jodide en elementair jodium. Beide vormen zijn te vinden in de beste natuurlijke en kunstmatige bronnen van jodium, maar elementair jodium heeft voor velen een onaangename smaak en geur en is ook zeer vluchtig. Daarom heeft GAL hun full-spectrum jodiumcomplex zo gemaakt dat het geen elementair jodium bevat in zijn basische staat, maar wanneer het in contact komt met maagzuur, komt het vrij. Als onze jodiuminname laag is, probeert ons lichaam, als een intelligent systeem, het beetje jodium dat het binnenkrijgt in volgorde van belangrijkheid te verdelen. Er ontstaat concurrentie tussen organen en weefsels die jodium nodig hebben, en degenen aan het einde van de lijn zullen niet de optimale hoeveelheid voor hen ontvangen, dus worden ze gedwongen de werking van compensatiemechanismen te vergroten. Dit heeft echter op de lange termijn gevolgen: er kunnen veranderingen optreden in hun weefselstructuur en er kunnen functiestoornissen optreden. Degenen met een potentieel risico op lage jodiumspiegels: Laag jodium in de voeding Seleniumtekort Zwangerschap Blootstelling aan straling Jodium verarmde grond Verhoogde inname van goitrogenen Tekenen van jodiumtekort: Zwelling in de nek Vermoeidheid en zwakte Droge schilferige huid Veranderingen in hartslag Problemen tijdens de zwangerschap Onverwachte gewichtstoename Haaruitval Het voelt kouder dan normaal Problemen met leren Onregelmatige menstruatie Naast een gebrek aan idodine, kunnen deze symptomen ook in verband worden gebracht met vele andere voedingstekorten. Dit is vaak de reden waarom een ​​tekort moeilijk te lokaliseren is.


  22,99 22,99


  Titel: GAL Jodium druppels (Iodine) Complex: 2000 Doseri
  Prijs: € 22,99
  Productcode: 9300000129721550


   


 • Kaliumjodide g.l. 65 mg | Jodium | 10 tabletten |
  Kaliumjodide g.l. 65 mg | Jodium | 10 tabletten | Deze tabletten bevatten 65 mg kaliumjodide, overeenkomen met 50 mg jodium.

  Bij jodiumgebrek en schildklierziekten voorkomt een gebrek aan jodium. Jodium is belangrijk voor het hele organisme en heeft een centrale taak bij stofwisselingen. Behandeling van een krop bij pasgeborenen, kinderen, jongeren en jongere volwassenen. Voor risico's en bijwerkingen lees de bijsluiter en raadpleeg je arts of apotheker. Door op het juiste tijdstip jodiumtabletten in te nemen, raakt de schildklier verzadigd met stabiel jodium (ongevaarlijk jodium). De schildklier neemt dan minder radio actief jodium op, waardoor de kans afneemt om schildklierkanker te ontwikkelen.

  8,95 8,95


  Titel: Kaliumjodide g.l. 65 mg | Jodium | 10 tabletten |
  Prijs: € 8,95
  Productcode: 9300000095460044


   


 • Orthica Dino Minerals (kinderen) - 90 kauwtablette
  Orthica Dino Minerals (kinderen) - 90 kauwtablette Orthica Dino Mineralen – 90 kauwtabletten is een uitgebreid mineralensupplement in smakelijke kauwtablet.

  Dino Minerals heeft een lekkere frambozensmaak en heeft de vorm van een grappig dinosaurusei.
  De kauwtablet bevat naast calcium en magnesium ook vitamine D, jodium, ijzer, selenium en zink. Vitamine D en calcium zijn nodig voor een normale botgroei en botontwikkeling van kinderen. IJzer is goed voor de intelligentie en geheugenfunctie en jodium draagt bij aan een normale groei van kinderen. Selenium en zink zorgen mede voor een goede weerstand. Kinderen zijn geen volwassenen. De doseringen die in voedingssupplementen voor volwassenen worden toegepast, zijn over het algemeen niet geschikt voor kinderen. Dino Minerals is daarom speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf drie jaar. Dino Minerals kan goed gecombineerd worden met Dino Multi en Dino C.

  Orthica producten worden naar de laatste wetenschappelijke inzichten ontwikkeld en voldoen aan strenge kwaliteits- en zuiverheidseisen. Orthica producten bevatten gerichte combinaties van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten in optimale doseringen met heldere gebruiksadviezen. Alle producten zijn vrij van synthetische conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Doordat Orthica gebruik maakt van natuurlijke hulpstoffen en vaak vruchten- en kruidenextracten in de producten verwerkt, is de kleur van sommige tabletten aan variatie onderhevig. Voedingssupplementen van Orthica bieden pure kwaliteit, Orthica kwaliteit.

  23,99 23,99


  Titel: Orthica Dino Minerals (kinderen) - 90 kauwtablette
  Prijs: € 23,99
  Productcode: 9200000030348070


   


 • Optimox – Iodoral 12,5 mg – Jodium Supplement – 90
  Optimox – Iodoral 12,5 mg – Jodium Supplement – 90 Voordelen van de Optimox Jodium 12,5 mg tabletten: Jodium draagt bij tot een normale cognitieve functie Jodium draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme Jodium draagt bij tot de normale groei van kinderen Jodium draagt bij tot de instandhouding van een normale huid Jodium draagt bij tot een normale productie van schildklierhormonen en tot een normale werking van de schildklier Jodium draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel Inhoud: 90 tabletten

  30,95 30,95


  Titel: Optimox – Iodoral 12,5 mg – Jodium Supplement – 90
  Prijs: € 30,95
  Productcode: 9300000043063354


   


 • Infiniboost® 300 µg Jodium Capsules - Hoog gedosee
  Infiniboost® 300 µg Jodium Capsules - Hoog gedosee Mineralenpreparaat
  Jodium draagt bij tot een normale schildklierwerking en energiestofwisseling In Nederland zit van nature niet veel jodium in de voeding. Daarom wordt het toegevoegd aan keukenzout (Jozo), brood, broodvervangers en sommige vleeswaren. Vegetariërs en mensen die weinig brood, geen gejodeerd zout en weinig of geen vis eten, hebben kans om te weinig jodium binnen te krijgen.

  40,00 40


  Titel: Infiniboost® 300 µg Jodium Capsules - Hoog gedosee
  Prijs: € 40,00
  Productcode: 9300000100348165


   


 • Infiniboost® 300 µg Jodium Capsules - Hoog gedosee
  Infiniboost® 300 µg Jodium Capsules - Hoog gedosee Mineralenpreparaat
  Jodium draagt bij tot een normale schildklierwerking en energiestofwisseling In Nederland zit van nature niet veel jodium in de voeding. Daarom wordt het toegevoegd aan keukenzout (Jozo), brood, broodvervangers en sommige vleeswaren. Vegetariërs en mensen die weinig brood, geen gejodeerd zout en weinig of geen vis eten, hebben kans om te weinig jodium binnen te krijgen.

  19,95 19,95


  Titel: Infiniboost® 300 µg Jodium Capsules - Hoog gedosee
  Prijs: € 19,95
  Productcode: 9300000111794320


   


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top