Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adm. Financiële Advisering Kafa
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


 • Vitakruid - Jodium nascent druppels - 30 Milliliter

  Vitakruid - Jodium nascent druppels - 30 Millilite Veiligheid Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding

  13,40 13,4


  Titel: Vitakruid - Jodium nascent druppels - 30 Millilite
  Prijs: € 13,40
  Productcode: 9300000102107088


    • Hardloper: JODID (Jodium) 400 Tabletten Voordeelpak van 400 jodium tabletten | Jodium tabletten straling | Jodium pillen | Noodpakket

  Hardloper: JODID (Jodium) 400 Tabletten Voordeelpa Voordeelpak van 400 jodium tabletten Jodium heeft wetenschappelijk bewezen effecten op onze gezondheid: Jodium is goed voor geheugen en concentratie. Het activeert de natuurlijke energie in ons lichaam en is belangrijk voor een gezonde huid. Jodium ondersteunt de normale groei van kinderen. Het is essentieel voor de productie van schildklierhormonen, die van belang zijn voor ons zenuwstelsel en metabolisme. Citaat van een nucleair geneeskundige van het Radboudumc: "Bij een nucleaire ramp komt radioactief jodium vrij. Dit kan zich verspreiden over een groot gebied door wind en regen, en in ons lichaam terechtkomen. Een deel ervan wordt opgenomen door de schildklier (gemiddeld 15-20% in Nederland). Vooral bij jonge mensen verhoogt dit de kans op schildklierkanker. Jodiumtabletten bevatten niet-radioactief kaliumjodide, dat de opname van radioactief jodium blokkeert. Op die manier wordt het uitgescheiden via de urine en wordt de schildklier beschermd." "In Nederland is de jodiumvoorziening in ons dieet niet hoog. Daarom kan het slikken van jodiumtabletten bij jonge mensen zinvol zijn voor bescherming tegen schildklierkanker." Jodiumtabletten bieden specifieke bescherming tegen schildklierkanker door blootstelling aan radioactief jodium, niet tegen andere radioactieve stoffen of de effecten van straling in het algemeen. We moeten ervoor zorgen dat jodiumtabletten geen schijnveiligheid creëren." Wanneer en hoelang moet je jodiumtabletten innemen?
  Jodiumtabletten zijn bedoeld voor gebruik zo snel mogelijk na een kernramp. Bij langdurige blootstelling in het milieu kan een extra dosis nodig zijn, afhankelijk van de metingen na de kernramp. De dosering is leeftijdsafhankelijk. Het is belangrijk om de jodiumtabletten zo snel mogelijk na de blootstelling in te nemen. Na 12 uur heeft het weinig zin, tenzij de blootstelling aan radioactief jodium aanhoudt. Jodiumtabletten werken snel. Hoe bewaar je de jodium tabletten? Het bewaren van de tabletten is van essentieel belang voor hun effectiviteit en uw veiligheid. Volg deze richtlijnen zorgvuldig: Bewaar de jodium tabletten bij kamertemperatuur, tussen 15 en 25°C. Zorg ervoor dat het droog en schoon is. Bescherm de jodium tabletten tegen direct licht. Houd ze buiten het bereik van kinderen. Op de verpakking vindt je de productiedatum van de jodium tabletten. Wanneer je de tabletten bewaart in hun oorspronkelijke verpakking en volgens de bovenstaande aanwijzingen, blijven ze minstens 10 jaar bruikbaar. Het kan voorkomen dat de jodium tabletten na verloop van tijd een lichte geelbruine verkleuring vertonen. Maak je zich geen zorgen, dit heeft geen invloed op hun effectiviteit en is volkomen veilig. Het is belangrijk op te merken dat de tabletten in werkelijkheid veel langer dan 10 jaar bruikbaar zijn. Samenstelling: Natriumcarboxymethylzetmeel, microkristallijne cellulose, maïszetmeel, magnesiumstearaat, kaliumjodide, mannitol

  Jodium Tabletten zijn belangrijk voor onder andere het denken, het metabolisme, de huid en voor een een normale werking van de schildklier. Onze Jodium tabletten zijn van Europese afkomst. zodat u altijd zeker weet dat u altijd de juiste jodium tabletten in huis heeft. Bij een stralingsongeval kunnen radioactieve stoffen vrijkomen. Een voorbeeld van zo'n radioactieve stof is radioactief jodium. Radioactief jodium kan via inademing, de huid of het eten van besmet voedsel in het lichaam terechtkomen en door de schildklier worden opgenomen.

  Radioactief jodium wordt vooral in de schildklier van jonge kinderen opgenomen en kan leiden tot schildklierkanker. Door het innemen van een jodiumtablet raakt de schildklier verzadigd met ‘gewoon’ jodium waardoor de schildklier geen radioactief jodium meer opneemt. Het risico op schildklierkanker neemt daardoor af. Wanneer moet je jodiumtabletten innemen?
  Het is belangrijk om jodiumtabletten op het juiste moment in te nemen. De overheid informeert je wanneer je de jodiumtabletten moet slikken. Dit kan via een NL-Alert-melding op je mobiele telefoon, op de website crisis.nl en via de calamiteitenzender van je regionale radio- of televisieomroep. Het innemen van jodiumtabletten is alleen nodig wanneer er radioactief jodium vrijkomt uit een kerncentrale en je je op een locatie bevindt waar het radioactieve jodium naartoe komt. Neem de tabletten alleen in als de overheid dit bekendmaakt.

  39,49 39,49


  Titel: Hardloper: JODID (Jodium) 400 Tabletten Voordeelpa
  Prijs: € 39,49
  Productcode: 9300000083195937


    • AOV 580 Jodium Nascent - 15 ml - Mineralen - Voedingssupplement

  AOV 580 Jodium Nascent - 15 ml - Mineralen - Voed 580 Jodium Nascent is een geïoniseerde en vloeibare vorm van jodium die goed opgenomen wordt. Door de handige druppelaar is 580 Jodium Nascent makkelijk in te nemen. Jodium is mede nodig voor een normale productie van schildklierhormonen en voor de werking van de schildklier. Daarnaast draagt het bij aan een normale energiestofwisseling en speelt het een belangrijke rol bij geestelijke inspanning en activiteit. Het gebruik van Jodium Nascent tijdens de zwangerschap of de borstvoeding wordt afgeraden. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 18 jaar.

  14,63 14,63


  Titel: AOV 580 Jodium Nascent - 15 ml - Mineralen - Voed
  Prijs: € 14,63
  Productcode: 9300000003044056


    • WeightWorld Jodium tabletten - 400 mcg - 365 vegan tabletten voor 1 jaar - Hoge kwaliteit kaliumjodide uit zee algen - Natuurlijke ingrediënten

  WeightWorld Jodium tabletten - 400 mcg - 365 vegan Deze WeightWorld Jodium tabletten bevatten jodium uit zee algen. Het jodium is afkomstig uit blaaswier, een zee alg die van nature rijk is aan jodium. Jodium levert een bijdrage aan een normale schildklierwerking en is van belang voor het zenuwstelsel. Deze vegan tabletten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en worden geleverd in een verpakking van 365 tabletten, genoeg voor een jaar lang voorraad. Bovendien heeft dit jodium supplement een uitstekende hoeveelheid-prijs verhouding, en zijn de tabletten met een klein formaat eenvoudig door te slikken. Kenmerken Hoge kwaliteit jodium (kaliumjodide) afkomstig uit zee-algen 365 tabletten voor 1 jaar voorraad Jodium is goed voor de schildklier en ondersteunt de energiestofwisseling Jodium draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel Vegan, glutenvrij en gemaakt van natuurlijke ingrediënten Ingrediënten Jodium (als kaliumjodide), vulstoffen: dicalciumfosfaat, geacetyleerd dizetmeeladipaat en talk, antiklontermiddelen: siliciumdioxide en magnesiumstearaat, glansmiddelen: hypromellose (HPMC), carnaubawas en ijzeroxide. Aanbevolen gebruik Neem dagelijks 1 tablet in met een glas water en bij de maaltijd. WeightWorld, vertrouwd sinds 2006 Als familiebedrijf dat al 15 jaar lang vertrouwd is door heel Europa zijn we trots op het leveren van hoogwaardige, natuurlijke en veilige supplementen, zoals ook dit Kaliumjodide tabletten supplement. We werken uitsluitend met gecontroleerde en geteste ingrediënten zodat je jezelf op de beste manier kunt ondersteunen.

  19,99 19,99


  Titel: WeightWorld Jodium tabletten - 400 mcg - 365 vegan
  Prijs: € 19,99
  Productcode: 9300000120313596


    • Orthica Kelp-150 (mineralen) - 120 jodiumtabletten

  Orthica Kelp-150 (mineralen) - 120 jodiumtabletten Kelp-150 Orthica jodiumtabletten

  Mineralenpreparaat
  Jodium draagt bij tot een normale schildklierwerking en energiestofwisseling In Nederland zit van nature niet veel jodium in de voeding. Daarom wordt het toegevoegd aan keukenzout (Jozo), brood, broodvervangers en sommige vleeswaren. Vegetariërs en mensen die weinig brood, geen gejodeerd zout en weinig of geen vis eten, hebben kans om te weinig jodium binnen te krijgen.

  Kelp staat bekend als natuurlijke bron van jodium.

  Bij een nucleair ongeval kan radioactief jodium vrijkomen. De schildklier - een zeer belangrijk orgaan in ons organisme met een regulerende werking - slaat het radioactief jodium op. De schildklier maakt echter geen onderscheid tussen radioactief jodium en gewoon jodium. Door de schildklier tijdig met gewoon jodium te verzadigen met het innemen van de tabletten, zorgt u ervoor dat er geen radioactief jodium in uw lichaam wordt opgeslagen. Net zoals een spons vol zuiver water geen bezoedeld water meer kan opnemen slaat in een schildklier vol met gewoon jodium geen radioactief jodium meer op. De radioactieve jodiumdeeltjes worden dan gewoon via de urine en de stoelgang uit het lichaam verwijderd.

  Niet bij elk ongevalsscenario is er een lozing (met radioactief jodium). Vaak gaat een ongeval ook gepaard met een fase waarbij er nog geen lozing heeft plaatsgevonden (dreigingsfase). In die tijdspanne tracht de uitbater van de nucleaire installatie de situatie technisch onder controle te krijgen om de impact buiten de site te vermijden of te beperken. De jodiumtabletten zijn het meest doeltreffend als ze worden ingenomen juist voor of zo gauw als mogelijk na een lozing met radioactief jodium.

  10,36 10,36


  Titel: Orthica Kelp-150 (mineralen) - 120 jodiumtabletten
  Prijs: € 10,36
  Productcode: 9200000005141430


    • Vitals - Jodium - 100 capsules - Biologisch - uit biologisch knotswier - NL-BIO-01

  Vitals - Jodium - 100 capsules - Biologisch - uit Jodium komt in de natuur met name voor in de zee. Op het land is de hoeveelheid jodium erg ongelijk verdeeld. De beste natuurlijke voedingsbronnen van jodium zijn daarom alle producten die uit de zee komen, zoals vis, schaal- en schelpdieren én zeewier. Jodium Biologisch is afkomstig van biologisch knotswier, dat van nature een rijke bron is van jodium. Het product is gestandaardiseerd om per capsule 150 μg jodium te bevatten.

  Kwaliteit
  De zeewiersoort gebruikt in Jodium Biologisch is knotswier (Ascophyllum nodosum). Het wordt door producent Seaweed & Co uit de schone zee rond de Hebriden (een groep eilanden voor de westkust van Schotland) biologisch en duurzaam gewonnen. Na de oogst wordt het knotswier verwerkt door middel van een gepatenteerde productiemethode die de oorspronkelijke voedingswaarde van het wier intact houdt. Daarnaast wordt elke batch geanalyseerd op jodiumgehalte en zuiverheid om te waarborgen dat deze voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Het jodiumgehalte in zeewier kan sterk variëren. Zowel een te laag als een te hoog jodiumgehalte is onwenselijk en daarom is het van belang om voor een zeewierproduct te kiezen waarbij het gehalte steeds opnieuw wordt bepaald. Bovendien levert Seaweed & Co als enige zeewierproducent ter wereld DNA Authenticated Seaweed™, waarbij door middel van DNA-testen door een externe partij de herkomst en hoge kwaliteit van hun specifieke knotswier wordt bevestigd.

  Dit jodiumproduct is een ‘whole food’ en geen extract. De capsule bevat het ‘hele’ knotswier met naast jodium ook sporen van andere natuurlijk voorkomende mineralen. Het knotswier is biologisch gecertificeerd op basis van de kwaliteit van het water en de mate van duurzaamheid van de kweektechnieken. Routinematig wordt het water geanalyseerd. Een belangrijk onderdeel van de duurzame kweektechniek is dat alleen het bovenste gedeelte van de zeewierplant wordt gebruikt. De gehele plant wordt dus niet verwijderd, waardoor men voorkomt dat er na 2 tot 4 jaar niets meer groeit. Dit wordt nog eens extra bewaakt en gecontroleerd door de ‘Crown Estate Scottish Environmental Protection Agency’ en de ‘Scottish Natural Heritage’.

  Werking van jodium in het lichaam
  Jodium is een essentieel spoorelement dat een belangrijke rol speelt in de schildklierfunctie en nodig is voor de productie van schildklierhormonen. Via deze hormonen (thyroxine/T4 en tri-iodothyronine/T3) draagt jodium bij aan een normale energiestofwisseling, mede door het ondersteunen van de activiteit van bepaalde enzymen die betrokken zijn bij het vrijmaken van energie uit vetten, koolhydraten en eiwitten. Eveneens draagt jodium, door het ondersteunen van de werking van de schildklier, bij aan een normale cognitieve functie (zoals geheugen, concentratie en leervermogen). Tot slot is jodium van belang voor het zenuwstelsel en de huid.

  Biologisch
  De actieve ingrediënten van biologische voedingssupplementen zijn gegarandeerd van natuurlijke oorsprong en niet synthetisch gefabriceerd. Daarnaast wordt bij de productie zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu, dier en mens. In allerlei voorschriften is vastgelegd wat daaronder wordt verstaan. Er worden onder andere geen chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest of genetisch gemodificeerde organismen gebruikt. Het instituut Skal Biocontrole controleert of de voorschriften worden nageleefd en of een product biologisch genoemd mag worden. Biologische producten zijn herkenbaar aan de code NL-BIO-01 en het Europees biologisch keurmerk. Toegestane gezondheidsclaims: is essentieel voor de productie van schildklierhormonen en ondersteunt een normale schildklierwerking levert een bijdrage aan het behoud van cognitieve functies bevordert de energiestofwisseling is goed voor het zenuwstelsel draagt bij aan het behoud van een gezonde huid

  19,95 19,95


  Titel: Vitals - Jodium - 100 capsules - Biologisch - uit
  Prijs: € 19,95
  Productcode: 9200000077987201


    • Orthica Dino Minerals (kinderen) - 90 kauwtabletten

  Orthica Dino Minerals (kinderen) - 90 kauwtablette Orthica Dino Mineralen – 90 kauwtabletten is een uitgebreid mineralensupplement in smakelijke kauwtablet.

  Dino Minerals heeft een lekkere frambozensmaak en heeft de vorm van een grappig dinosaurusei.
  De kauwtablet bevat naast calcium en magnesium ook vitamine D, jodium, ijzer, selenium en zink. Vitamine D en calcium zijn nodig voor een normale botgroei en botontwikkeling van kinderen. IJzer is goed voor de intelligentie en geheugenfunctie en jodium draagt bij aan een normale groei van kinderen. Selenium en zink zorgen mede voor een goede weerstand. Kinderen zijn geen volwassenen. De doseringen die in voedingssupplementen voor volwassenen worden toegepast, zijn over het algemeen niet geschikt voor kinderen. Dino Minerals is daarom speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf drie jaar. Dino Minerals kan goed gecombineerd worden met Dino Multi en Dino C.

  Orthica producten worden naar de laatste wetenschappelijke inzichten ontwikkeld en voldoen aan strenge kwaliteits- en zuiverheidseisen. Orthica producten bevatten gerichte combinaties van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten in optimale doseringen met heldere gebruiksadviezen. Alle producten zijn vrij van synthetische conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Doordat Orthica gebruik maakt van natuurlijke hulpstoffen en vaak vruchten- en kruidenextracten in de producten verwerkt, is de kleur van sommige tabletten aan variatie onderhevig. Voedingssupplementen van Orthica bieden pure kwaliteit, Orthica kwaliteit.

  20,56 20,56


  Titel: Orthica Dino Minerals (kinderen) - 90 kauwtablette
  Prijs: € 20,56
  Productcode: 9200000030348070


    • Vega Mama Multi - Navulverpakking/ Refill - Multivitamine met actieve foliumzuur

  Vega Mama Multi - Navulverpakking/ Refill - Multiv Informatie over onze Vegan Mama Multi (Multivitamine met folaat) Navullen = Goed voor het milieu Goed voor de portemonnee Mama Multi is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die zwanger willen worden, die in verwachting zijn en die borstvoeding geven. Voor deze multivitamine maken we gebruik van folaat (het bio actieve vorm van foliumzuur). Deze multivitamine bevat 28 natuurlijke vitaminen, mineralen en kruiden, en geen andere toevoegingen. Dus geen vulstoffen, geen conserveringsmiddelen, geen antiklontermiddelen… Lees het etiket zelf maar: vitaminen, mineralen, kruiden en vegan cellulose, niets anders! Actieve Foliumzuur – ook wel Folaat genoemd – Folaat draagt bij aan de weerstand tegen stress, heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid, en draagt bij tot de groei van het foetus/ongeboren vrucht/kind tijdens de zwangerschap Bètacaroteen – kan door het lichaam naar behoefte worden omgezet in vitamine A. Vitamine A heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit Jodium – is belangrijk om de groei van kinderen te ondersteunen. Biotine is goed voor je haren en houdt je haar sterk Vitamine D3 – heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Vitamine D3 afkomstig van korstmos. Vitamine B complex (B2, B3,B5, B6, B8 en B12) – heeft een gunstige invloed op een normaal energieleverend metabolisme

  16,99 16,99


  Titel: Vega Mama Multi - Navulverpakking/ Refill - Multiv
  Prijs: € 16,99
  Productcode: 9300000100707323


    • Optimox – Iodoral 12,5 mg – Jodium Supplement – 90 Tabletten

  Optimox – Iodoral 12,5 mg – Jodium Supplement – 90 Voordelen van de Optimox Jodium 12,5 mg tabletten: Jodium draagt bij tot een normale cognitieve functie Jodium draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme Jodium draagt bij tot de normale groei van kinderen Jodium draagt bij tot de instandhouding van een normale huid Jodium draagt bij tot een normale productie van schildklierhormonen en tot een normale werking van de schildklier Jodium draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel Inhoud: 90 tabletten

  45,95 45,95


  Titel: Optimox – Iodoral 12,5 mg – Jodium Supplement – 90
  Prijs: € 45,95
  Productcode: 9300000043063354


    • Full Spectrum Minerals - 120 capsules

  Full Spectrum Minerals - 120 capsules Combinatie van 10 mineralen en vitamine D3 Met o.a. calcium, magnesium, en zink Ijzervrij 2 capsules per portie 120 capsules per verpakking

  19,17 19,17


  Titel: Full Spectrum Minerals - 120 capsules
  Prijs: € 19,17
  Productcode: 9300000022891494


   


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top